Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V EM E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Lilith
 
Chloe
 
Regina Close
 
Andrei
 
Matteo Belmonte
 
Satrina Darch
 
Luca
 
Lucian
 
Nercissa Cinderfort
 
Statistics
Der er i alt 278 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er BLUEI

Vores brugere har i alt skrevet 13810 indlæg in 1111 subjects

Share | 
 

 Christmas in chains - Salvator

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Merri

avatar

Humør : Har en del af det ja , i alle farver.
Fag : Psykologi - forsøger knibe sig uden om flere.
Antal indlæg : 78

IndlægEmne: Christmas in chains - Salvator   Tors nov 09, 2017 10:47 pm


@Salvator @Merri

Kunne man ønske sig mere !
Vejret var måske gråt, køligt med periodevis regn og men inden i Merri skinnende solen uden en sky. Det skyldtes udelukkende pakken som hun netop havde placeret på hendes seng.
Merri var ankommet for et par dage siden , en masse vrøvl og ballade var der kommet ud af det, men hun havde da ikke fået en regning for lampen hun havde væltet og hun havde heller ikke indfundet sig til timerne endnu, der havde hun brilleret  med sit fravær uden at få ballade - endnu da .
Hun var ikke ligeglad med sine fag - eller det ene hun havde valgt og  det var ikke fordi hun ikke gad vælge flere, men hun kunne bare ikke beslutte sig !
Desuden havde der  simpelthen bare været så meget andet at tage sig af.

Som nu , lige nu skulle hun tage sig af æsken her. Hun varpede det lyse hår tilbage , over skulderen så det ikke hang ned foran kassen , da hun lænede sig frem og rev klisterbåndet , der forseglede den , af.
Spændt slog hun pappet til siden og der.....der lå hendes julepynt.
Det var ikke fordi hun ligefrem havde tænkt sig at pynte op med det lige nu, men det føltes rart det var kommet, for inden hun fik set sig om ville de stå på tærsklen til december. Hendes første jul helt alene.
Merri var meget nænsom i måden hun håndterede de små glas nisser og juletræer , de gyldene guirlander og små kugler man kunne ryste . Snart lå de spredt ud over hendes seng .
Intet af det havde en kontant værdi, men for Merri betød det varm skønne minder fra en barndom hvor hun ingen worries havde og familien var intakt.
Hun blev helt opslugt af gensynet med pynt og  drømte sig hen så opslugt at hun helt glemte tiden. Klokken var nok omkring halv fem, og Det betød hun var for sen på den.
Merri var nemlig blevet bedt om at møde op hos en ....Salvator something ...en af lærerne , men da hun havde spurgt hvad mødet handlede om, havde hun kun fået et strengt blik til svar .

Hun havde stadig værelset for sig selv, og eftersom de havde inkvarteret hende hos drengene ved en fejl, så håbede hun ikke der kom en roomie ! Eller at de ville bede hende pakke det hele sammen og flytte rum, for nu havde hun ligesom fundet sig tilrette her.
En lyd ude på gangen , fik hende til at gæve blikket fra sengen og rette det mod døren istedet.  shit Is Anyone out there? tænkte hun samtidig med hun begyndte at rejse sig fra sengen, mens hun rakte hånden ud for at gribe fat i den lille sengebords lampe.
På strømpe fødder listede hun mod døren, helt lydløst ifølge hende selv.
Den grå stribet kjole hun var svøbt i , lavede ihvertfald ingen knitrende lyde, too bad gulvet gav sig som en gammel pivende tante.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Christmas in chains - Salvator
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: