Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R

Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Ozzie
 
Andrew
 
Talion
 
Ari
 
Alistair
 
Chloe
 
Desire
 
Lilith
 
Charlie
 
Statistics
Der er i alt 218 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nova

Vores brugere har i alt skrevet 10598 indlæg in 842 subjects

Share | 
 

 A blue day - Alistair

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Ozzie

avatar

Humør : I've got a cruuuush on youuuu!
Fag : Litteratur og sprog
Antal indlæg : 113

IndlægEmne: A blue day - Alistair   Ons nov 08, 2017 9:52 am

Sted: Skovsøen, inde midt i skoven.
Omgivelser: sø, skov, træer, buske, blomster alt sammen på vej i vinterhi.
Tidspunkt: søndag, omkring klokken 11.
Vejr: tørt og solskin, en smule koldt men ingen blæst.
Påklædning: Støvler, hullede bukser, langærmet t-shirt, polsteret jakke, hue og fingerløse vanter - Alt i sort!
Tilegnet: @AlistairHan havde smidt cyklen hvorpå han var kommet frem til søen, i græsset ved skovkanten. Heldigvis havde han stadig kunne se på vej her ud, måske fordi han endnu ikke havde tænkt det hele helt til slut. Nu når han var her, kunne han godt mærke hvordan den depressive følelse lagde sig over ham, som en mørk skygge, og hans syn gled ud og ind i skarphed, det ville snart forsvinde, det kunne han mærke.
Han forlod cyklen og hastede hen til søen, hvis han var heldig kunne han nå at sætte teltet op inden han igen blev blind, det var bare langt nemmere når man kunne se. Han smed tasken han havde på ryggen fra sig, og plastik posen han stod med i hånden, han gled så ned på knæ og begyndte at pakke teltet ud. Hurtigt fik han rejst teltet tæt ved søens bred, han havde gjort det mange gange før, så han havde ingen problemer haft. Han smed sine ting ind i teltet og begyndte at folde sovepose og ligge underlag ud. Så lagde han alle sine ting på ræd og række, så når han blev blind igen ville han kunne finde frem til det hele uden problemer. Han kravlede så ud af teltet med et tæppe under armen, som han bredte ud helt nede ved sø kanten, hvorefter han lagde sig her.
Han listede et par fingre frem og strøg dem over vandoverfladen, ufff.. Det var virkelig kodt.. Det blev en hurtig tur.. Men ikke lige nu.. Nej nu ville han bare ligge der og nyde synet af den smukke sø, den smukke sov.. Inden det var for sent.
Minutterne tikkede af sted, og da den første tåre forlod hans kind, gled der et isslør af grå og sølv hen over hans øjne, og han vidste det var slut. Han overvejede kort at gå hen og finde sine briller i teltet, men der var i virkeligheden ikke nogen grund til det, ikke når han var alene her, så var der ingen at skræmme med de mærkelige øjne. Han blev liggende på sit tæppe og legede lidt med noget siv fra søen, imens han tænkte tilbage til sin forgængne ture til en sø meget lig denne.. Og hvem han havde været afsted med.. Flere tåre forlod hans øjne og snøftede stille imens hans ulykkelighed steg og steg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alistair

avatar

Humør : I'll go wherever you will go...
Fag : Billedkunst, Musik, Psykologi, Biologi, Sprog, Løb.
Antal indlæg : 60

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Ons nov 08, 2017 5:15 pm

Alistair strakte sig lidt, og rejste sig endelig op fra bordet inde i hans og Kierran's værelse. Kierran havde heldigvis været ude af rummet indtil nu, men nu han var tilbage betød det at Alistair fik pakket sine ting sammen i en simpel sort rygsæk, og med et smil og nik til Kierran, vandrede han udenfor, musik i ørerne for at lukke andre folk så meget ude som han nu kunne. Der var rigtig meget aktivitet indendørs i weekenderne, næsten ligeså meget som på skoledage, så det bedte bud på at få fuldstændig ro til at være sig selv ville være udenfor, og nok i skoven.

Så Alistair vandrede stille og roligt udenfor, og tog en dyb indånding da han var udenfor igen. Ah. Dejligt. Og forholdsvist stille, selvom der stadig var en del folk omkring. Det tog ikke lang tid før han stille og roligt vandrede ned af stien i skoven, mens han stille tog en smøg frem, fik tændt den, og tog et godt sug af den. Han lod røgen være der en del tid inden han pustede den ud igen, det var så dejligt afstressende, og var virkelig blevet hans støttepæl angående skolen. Normalt ville han aldrig nogensinde have fundet på at gå i nogen som helst form for skole, men... Ja. Så havde Ozzie jo smuttet herhen, og så måtte han gøre det samme for at holde sig i nærheden af ham.

Apropos Ozzie, var det så ikke ham der sad der nær søen og et telt? Jo, det kunne han tydeligt mærke det var. Han tog endnu et sug af sin smøg, og smilede så let da han roligt traskede derhen. "Hi Ozzie," sagde han så i hans sædvanlige, rolige, blide toneleje. "What're you doing out here? Needed some alone time, or...?"

// Outfit
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ozzie

avatar

Humør : I've got a cruuuush on youuuu!
Fag : Litteratur og sprog
Antal indlæg : 113

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Ons nov 08, 2017 5:40 pm

Ozzie havde ikke engang gidet at lytte efter om nogen var i nærheden, han hørte hellere ikke Alistairs skridt eller hans bankende hjerte. Det har var måske den eneste gang om året hvor han rent faktisk bare var ligeglad med alt, endda vampyrer. Hans had til dem var forsvundet, som duk for solen og alt der var tilbage i ham var bare smerte og ulykkelighed. Han lagde først mærke til at Alistair var kommet da hans næse opfattede den bitre duft af cigaretten.. Hvilket slet ikke hjalp, han var alt for kendt med den duft, han havde dog ikke selv røget en eneste gang siden ham. Han satte sig op på tæppet og tørrede sine øjne med bagsiden af sin håndflader, han prøvede at kigge op på Alistair, men alt var bare.. Sort.. Ligesom hans sjæl. "Hey Alistair.." sagde han stille og sendte ham et bedrøvet smil, "Well yes.. Kinda.. I needed to do something.. It's a tradition my grandfather taught me, we used to do it together.. And now I just do it by myself.." sagde han så lidt mere roligt, tårerne var stoppet lidt igen. Men hey hvis Alistair havde stalket ham så længe som han sagde han havde, så vidste han måske allerede at Ozzie plejede at tage en svømmetur i en skovsø, når årstiderne skiftede? Det havde han gjort siden han var helt lille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alistair

avatar

Humør : I'll go wherever you will go...
Fag : Billedkunst, Musik, Psykologi, Biologi, Sprog, Løb.
Antal indlæg : 60

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Tors nov 09, 2017 9:48 pm

Alistair sukkede let da han så at Ozzie's øjne igen var de sølvgrå, da han udmærket godt vidste hvad det betød. Ozzie var trist, ulykkelig igen, og kunne som følge af det ikke se. Han tog endnu et sug af sin cigaret førhan skoddede den under sin ene sko, og satte sig ned ved siden af Ozzie. "It's the swim you take every season, isn't it?" spurgte han ham stille, mens han så ove rpå ham med hovedet let på skrå - nu ikke forid Ozzie kunen se han gjorde det, men alligevel.

"I'd like to join you if that'd help, but... I wouldn't be much help there." sagde han så med et svagt, genert grin. "Since I can't swim." forklarede han så bagefter. Han havde aldrig haft den store grund til at lære det, når han bare kunne flyve indover større søer og lignende istedetfor at skulle svømme.

"I... Hope you don't mind me being here. If you do, I can just go again. I just hate seeing you sitting by yourself when you're sad." sagde han så, og bed sig let i læben, før han lagde en arm om Ozzie's skuldre og gav skulderen et blidt klem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ozzie

avatar

Humør : I've got a cruuuush on youuuu!
Fag : Litteratur og sprog
Antal indlæg : 113

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Fre nov 10, 2017 12:12 am

Ozzie kunne mærke hvordan roen trængte ind i ham, som Alistair kom tættere på og han lod et suk glide over sine læber. Egentlig var det rart nok, men han brød sig bare ikke om at blive manipuleret med på den måde, han ville gerne have et valg.. Et valg om hvorvidt han havde lyst til at være ked af det, eller vred, eller glad.. Alistair skulle ikke have lov til at dulme hans følelser for ham, det var bare.. Underligt og lidt ubehageligt også. Men så igen, det var nok ikke noget Alistair selv kunne styre, det var nok bare en af de der dumme engle ting.. Sikkert. "Oh yes.. It is.. Of cause you know.." sagde han stille, måske en smule irriteret, men det var også alt det var.. en smule. "You know everything, don't you? About my sister.. About.. About him.." sagde han stille, og testede Alistairs viden, han ville gerne vide hvor meget han egentlig viste, hvor tæt på havde han været? Han havde bare stået.. Ude på gaden og gloet ind af hans vindue? Eller havde han været længere væk.. Havde han overhovedet nogen hemmeligheder Alistair ikke kendte?
"You can stay if you want to.. " sagde han lidt tøvende, egentlig ville han helst være alene.. men.. han kunne ikke klare at sende Alistair væk, af alle personer, var han den han helst ville have her, hvis det skulle være. "Oh.. I would teach you.. But.. Last time i tried to teach someone.. She died" sagde han så bare og trak på skulderen.. Det var hans søster han tænkte på.
Det var heller ikke for at skræmme Alistair men.. Han havde nok ikke lyst til at prøve at lære det af Ozzie, ikke mere, efter hvad han lige have fortalt ham.. Selv om Ozzie faktisk var meget god til at svømme, en af de bedste faktisk! Men.. Nej.
"Well.. I can't just.. stop being sad.. Theres to many sad memories connected to this tradition.. It makes me not wanna do it.. But I have to.. Simpel as that" sagde han så bare og sukkede, han kunne mærke sine tåre der igen begyndte at løbe ned over hans kinder som han tænkte på sin søster, han savnede hende.. Og at være her.. At gøre dette.. Gjorde det kun værre.
Han blev en smule forskrækket da Alistair lagde sin arm om sig, og lavede et lille 'hop', inden han rystede lidt på hovedet.. han havde ikke.. set.. den komme.
Men alligvel lænede han sig ind mod Alistair og lagde sit hovede på hans skulder.. det var rart.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alistair

avatar

Humør : I'll go wherever you will go...
Fag : Billedkunst, Musik, Psykologi, Biologi, Sprog, Løb.
Antal indlæg : 60

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Lør nov 11, 2017 2:51 am

Alistair smilede svagt da han mærkede Ozzie læne sig ind mod ham, det havde åbenbart været fint nok at han gjorde det... heldigvis. "I... Know most of it, yes. Not all, but a lot of it." fortalte han ham med et stille suk. "I... Well. It was rather hard avoiding to see some of it, as much as you've been in danger. I tried to keep my distance whenever you weren't in danger." forklarede han stille, og pillede en smule ved bunden af sin trøje. Ozzie's skulder fik endnu et blidt, taknemmeligt klem da han gav Alistair lov til at blive ved ham, i alt fald lidt endnu.

"That wasn't your fault, Ozzie." sagde han så stille. Han havde ikke set alt der skete med det, men sådan som Ozzie var, så var han helt sikke rpå at det ikke var Ozzie's skyld, og at han havde gjort alt hvad han kunne for at forhindre det der var sket. "And I'd love you to teach me how to swim." fortalte han ham så med et varmt smil som han dog godt vidste Ozzie ikke kunne se, mens han blidt tørrede nogle af Ozzie's tårer væk. "I trust you. From the bottom of my heart. Nothing bad's going to happen." sagde han så stille, og så Ozzie ind i øjnene, så godt de tnu altså kunne lade sig gøre med en der var blind.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ozzie

avatar

Humør : I've got a cruuuush on youuuu!
Fag : Litteratur og sprog
Antal indlæg : 113

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Man nov 13, 2017 3:27 pm

Ozzie snøftede lidt og puttede sig bare lidt mere ind mod Alistair, det var rart jo. Selv om han først gerne ville have været alene, så var han nu alligevel glad for at Alistair var kommet, han måtte blive så længe han havde lyst til hvis det var. "Okay.. It's fine.." sagde han så, han kunne ikke rigtig blive sur på Alistair, det måtte være den der evne der, men det var også lige meget, han havde vel brug for at.. Tage den lidt med ro lige nu, så ja.. Fint nok. Ozzie rystede lidt på hovedet ind mod Alistairs hals, jov, jov det var. Men han sagde ikke noget, han ville ikke diskutere det, faktisk ville han ikke engang tale om det.. Nej.. Den her forfærdelige dag skulle bare.. det var bare noget han skulle overstå, have gjort færdig og så videre.. Selv om det heller ikke var noget han kunne skønne på desværre. Det tog den tid det tog og imorgen ville han nok allerede havde det bedre. Han lod et lille smil glide over sine læber og rystede igen lidt på hovedet "I can't.. I can't teach you wanything.. I suck.." sagde han lidt opgivende og kravlede så langsomt op i skødet på Alistair hvor der var trygt og varmt, og lagde sine arme om hans nakke, hvor efter han puttede sig lidt ind ved hans hals igen... mhmm. Kunne han altså godt vænne sig til.. Det der skytsengle noget.. Yeah. "Well.. You would be the first one then.." sagde han så helt ærligt.. Det var vidst aldrig rigtig nogen der havde stolet på Ozzie.. Næh.. Det var altid ham der stolede på andre, og de andre endte altid op med at være 'the bad guys', yeah.. Han var ret håbløs faktisk.. Well.. He felt like shit.. yes.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alistair

avatar

Humør : I'll go wherever you will go...
Fag : Billedkunst, Musik, Psykologi, Biologi, Sprog, Løb.
Antal indlæg : 60

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Man nov 13, 2017 11:34 pm

Alistair sukkede let, og krammede Ozzie en smule tættere ind til sig, da han mærkede hvordan han puttede sig ind mod ham. Han måtte virkelig have brug for det her... Så hvordan skulle Alistair kunne sige nej til det eller bare gå fra ham? Det kunne han ikke, han ville jo godt have at Ozzie var glad så meget som overhovedet muligt, og han ville gøre næsten alt for at det skete, for at få Ozzie til at se igen, især så langt som han var ned ei kulkælderen lige nu.

Han rystedet let på hovedet, og lod blidt en hånd køre gennem Ozzie's hår. "No, you don't. You're amazing, Ozzie. Really. People are stupid. They never know when they've met someone worth holding on to, until it's too late. You've just been unlucky, that's all. And I'm sure there's lots of things you could teach me. I mean, something as simple as... As getting along with people as easily as you do. I can't even read people's emotions, never been able to, and that's despite being able to see. You're already better at sensing people's moods than I am." så meget var i alt fald helt klart for Alistair at se... At selvom Ozzie var blind, så va rhan god til at opfange folks følelser, mens Alistair... Kunne stå og bruge fem minutter på at tænke over det, og stadig ikke være sikke rpå om hans konklusion havde været den rigtige.

Han smilede blidt da Ozzie kravlede op i hans skød, og lagde nu bare begge arme omkring ham, krammede ham tæt ind til sig som det lod til at Ozzie virkelig havde brug for. "If I really am the first one, then everyone's stupid." mumlede han stille mod toppen af Ozzie's hoved.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ozzie

avatar

Humør : I've got a cruuuush on youuuu!
Fag : Litteratur og sprog
Antal indlæg : 113

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Yesterday at 12:33 am

Ozzie gav et lille klynk fra sig da Alistair krammede ham ind til sig, ikke fordi det gjorde ondt, men fordi han følte sig ynkelig og det var rart at blive holdt om. Ozzie brummede stille da Alistair begyndte sin tale, han var virkelig ikke særlig glad for komplimenter og bestemt ikke idag, det gik bare ind af et øre og ud af det andet. Han satte dog alligevel pris på hvad Alistair fortalte ham og han lyttede også stille med. Ozzie grinede så bare og rystede lidt på hovedet, hvis han var bedre til at læse folk end Alistair var, hvorfor fik han så altid rodet sig ud i så mange problemer? Nej det var forkert sagt, han var rigtig dårlig til at fornemme folk, han skulle have dem tæt på og tale med dem.. Han kunne ikke bare se på dem og afgøre om de var gode eller onde.. Det var virkelig et problem. "I will tell you what I feel then.. You can always ask me that, I don't want you to feel uncomfortable when you're with me" hviskede han blidt inden Alistair trak ham ind til sig til endnu et kram, han sukkede stille.. Det var rart.. Men.. Han kunne ikke lade være med at tænke på sidste gang.. De havde siddet så tæt. Han rødmede let, men gemte bare sit ansigt ved Alistairs hals så han ikke kunne se det. "All the people are stupid" svarede han så bare, ja.. alle sammen.. hver og en.. Altså undtagen Rosalie og Besides you of cause.. Your wonderful" sagde han stille og rødmede lidt mere i sit skjul ved Alistairs hals.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alistair

avatar

Humør : I'll go wherever you will go...
Fag : Billedkunst, Musik, Psykologi, Biologi, Sprog, Løb.
Antal indlæg : 60

IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   Today at 1:11 pm

Han hørte godt det svage klynk, men ignorerede det bare og holdt fortsat Ozzie tæt ind til sig. Et svagt smil gled over hans egne læber, og han mumlede et stille "Thank you..." for det ville i sandhed være en stor hjælp. Følelser var sådan noget mærkeligt noget.... Han havde nogle gange problemer med at finde ud af sine egne følelser - det lod det dog til at alle havde - men han kunne virkelig, virkelig ikke det med andres. Kropssprog og ansigtsudtryk... De var så voldsomt svære at tyde, og alle andre gjorde det bare på et splitsekund... Han kunne virkelig være godt misundelig på andre engang imellem, lige på dét punkt.

Alistair's smil blev lidt bredere da Ozzie gemte sit ansigt mod hans hals. Han førte stilel en hånd op for at stryge sine fingre gennem Ozzie's korte hår, og hvilede let sit hoved mod toppen af hans. Mmhmm. Det her var nu rimelig rart. Hyggeligt. Og... Så rødmede han igen. "... So are you, Ozzie." idet mindste var han da nået så langt med komplimenterne fra Ozzie at han ikke prøvede at modsige sig dem længere.... Det var vel en form for fremskridt, var det ikke?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A blue day - Alistair   

Tilbage til toppen Go down
 
A blue day - Alistair
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia :: Skoven-
Gå til: