Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Damien's instagram
Today at 1:01 pm by Damien

» Souhm... things have happened. (fortidsemne) - Ben
Today at 12:54 pm by Damien

» Rebekah's Instagram
Today at 11:02 am by Rebekah

» I don't believe it! How?! - Vivienne
Yesterday at 9:11 pm by Vivienne

» 300 years and we are still at it - Aviana
Yesterday at 5:38 pm by Aviana

» Tell the psychiatrist something is wrong...
Yesterday at 1:56 am by Regina

» Mindre aktivitet og emne svar
Søn okt 21, 2018 11:25 pm by Aviana

» Meeting on netrual ground
Søn okt 21, 2018 10:04 pm by Talion

» You got a bed with my name on it - Nicholas (xxx)
Søn okt 21, 2018 8:00 pm by Nicholas

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
August
 
Q
 
Talion
 
Elena
 
Reign
 
Razor
 
Chester
 
Zerachiel
 
Statistics
Der er i alt 460 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kace

Vores brugere har i alt skrevet 26193 indlæg in 2016 subjects

Share | 
 

 • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)

Go down 
ForfatterBesked
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 379

IndlægEmne: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Man nov 06, 2017 11:08 pm
Tid; Aften-ish
Sted; en tilfældig vej ikke langt fra centrum
Omgivelser; huse - få væsner.. hvad der nu ellers gemmer sig i gaderne.
Vejr; stjerneklart men koldt. Det kunne dog tyde på at blive værre vejr senere.
Påklædning; Sorte hullede jeans, ternet skjorte - bare tær og sort læderhalsbånd om halsen.
Tag; @Niklaus


Duften af blod var noget af det beste luften kunne være fyldt med. Især når man selv var bag grunden til den tykke luft. Halvdæmonen sad på toppen af et skur - et af dem folk normalt altid samles i når de ventede på det mest belastende transport middel kendt til dato. Nemlig en bus. Han var dog alene - og ventede ikke ligefrem på en bus. Nej han ventede nok mere bare på ikke at have mere at tage sig til, så han kunne vende hjem med hovedet begravet i sin hovedpude. Ikke fordi han var træt - men behøvede man at være det for at sætte pris på søvn? Ikke i hans verden.
Duften af blod stammede fra de stadig lidt våde ærmer på hans ternede skjorte. Han havde haft fingrene dybt i det røde stads tidligere. Kun fordi en yderst yndefuld kvinde var trådt forbi - han havde haft et sæt alt for fristende øjne, som Razor havde besluttet at tage med sig. De lå ved hans side med ‘blikket’ rettet op mod himlen.
Han nynnede kort for sig selv. En næsten spindende nynnene tone.
“ det rart ikke? “ spurgte han kort og skævede et øjeblik mod øjnene før hans blik fandt vejen tilbage mod den stjerneklare himmel der på dette årstid viste sig tidligere og tidligere. “ man føler nu alligevel man ser lidt bedre med ekstra øjne ved sin side... “ han sad med benene ud over kanten og svingede dem lidt frem og tilbage før han så bare sukkede lidt. Sådan at nyde den tidlige aften med stjerner - kulden generede ham ikke yderligere. Nej så længe man hyggede sig, hvad mere behøvede man så?

Hans fingre fandt lidt vejen op mod det halsbånd der sad om halsen på ham, et eller andet skulle han jo pille ved.
“ Okay det her er kedeligt - mangler en fært, noget lækkert.. nogle ideer? “ han rettede blikket mod øjnene før han snuppede dem og rejste sig op på de bare fødder. En fært af noget lækkert - det var ikke fordi han lige med det samme fik fat i nogen. Men han kunne jo heller ikke sidde her og vente for evigt. Ikke med den rastløshed og uro han havde i sin krop. Ikke med den iver han havde for konstant underholdning. Han havde brugt det meste af dagen på ingenting - så at lade aftenen gå samme vej var slet ikke noget han havde planer om. Nixen. Noget måtte ske og det skulle være nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Ons nov 08, 2017 11:53 pm

Det var ved at være aften. Solen var i hvert fald gået ned. Det var lidt tid siden at Niklaus var vågnet op. Han sov jo om dagen og var vågen om natten, selvom der fandtes ringe som gjorde det muligt for vampyrer at gå i solen. Dog foretrak Nik dog at være ude om natten som han var vant til. Det var mere behageligt for ham at være ude når det var mørkt, da solen gjorde ondt i øjnene selvom han havde ringen på, så det var sjældent at han valgte at gå ud når solen var oppe.

Denne aften havde nik taget sorte bukser og en sort t-shirt på, så han kunne blande sig ind i nattens mørke. Han gik ud af døren hos sig selv, og låste den roligt efter sig. Han var sulten og vil finde noget nyt legetøj at lege med. Men han vidste ikke hvor han skulle finde nogle at lege med. Han gik stille og roligt ind mod byen, og der var ikke mange på gaderne da de fleste lige nu nok var inde på de forskellige kroer eller diskoteker. Han vil selv gå ind på et af dem for at lede. Dog inden han nåde det, ramte lugten af blod hans lugtesans. Han snuste svagt i luften for at finde ud af, hvor duften af blod kom fra. Han begyndte at følge efter færten.

Han nåde over til et busstopsted, og så op på det. Han kunne se at der sad en der oppe. Han smilede over det. Måske havde han fundet sit nyeste legetøj? Han håbede. ”Godaften.” sagde han roligt op til personen som så ud til var tæt på at skulle smutte videre. Nik havde åbenbart stødt ind i ham lige inden at han smuttede videre. Det var han meget glad for. Dog kunne han ikke se fyren som sad der oppe ordentligt endnu. Nik ventede bare på at fyren vil svare ham, eller gøre et eller andet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 379

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Tors nov 09, 2017 11:52 am

Normalt ville han nok have bemærket at han ikke længere var alene. Måske var det fordi de få andre der havde passeret forbi tidligere nærmest var løbet rundt. Sikker på grund af kulden - mørket. Den stemning der efterhånden lå over området. Razor havde været i mange byer - men der var nu alligevel noget over en by hvor man vidste at det overnaturlige mørke lurede om hvert gade hjørne. Tanken om at være blevet kastet ind på en skole for mutanter - eller hvad folk nu ellers brugte af skældsord mod dem der var anderledes. Men hvert fald - det var en ting. En kedelig ting og totalt dump. Byen gjorde det sjovere.
Hans blik flakkede ved lyden af en stemme mod fyren bag. Han lod hovedet glide på skrå før han lænede sig lidt frem over sine ben for at se nærmere på fyren der stod på jorden. Nærmest studerende.

" God aften? " Han lod hovedet glide på skrå.
“ Det kan vi godt kalde det.. hvad gør den aften i stand til at bære det navn? “ spurgte han så lidt før han i en elegant bevægelse hoppede ned fra taget af busskuret. Razor kunne ikke prale af en fantastisk aften - men god var den da. Det var Kun fordi han ikke havde fået kastet sig ud i en masse sjov og ballade endnu. Måske han burde have søgt et andet sted hen for at det skulle ske. Eller også var fyren her redningen på problemet? Han lignede ikke just en af de stendøde personer som hverken havde evner for tale eller gøren. Næ, men hvad lignede han så? Her var egentlig ikke meget lys - kun resterne fra himlen også den ene lygtepæl der gjorde folk opmærksomme på stoppestedet. Det genererede dog ikke Razor - hans nattesyn var godt og ud over det havde han sine sanser til at guide ham. Det var også dem der for længst havde afsløret hvilken race fyren her faldt ind under. Endnu en ting der ikke generede den lille halvdæmon.
Han rettede sig kort lidt op før han rodede sig lidt op i det mørke hår men spadserede så bare en mindre omgang omkring fyren. “ Du mangler ikke penge vel? For det er mere eller mindre den eneste grund jeg ville kunne finde som ville give bare den mindste smule mening med hvorfor du stoppede op netop her. Busserne stopper nemlig ikke. Damn those social services “ han rystede så bare lidt på hovedet med et lille grin. Et grin der kort efter svandt ud i et uskyldigt, men dæmonisk smil.
" Det kan selvfølgelig også være fordi bussen slet ikke nogensinde faktisk dukkede op.." han rynkede næsen en smule og overvejede et øjeblik om dette overhovedet var et aktivt busstop.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Lør nov 25, 2017 11:00 pm

Nik så roligt på fyren som stadig sad oppe på busskuret. Fyren der oppe så nu ud til at studere Nik en del, da han fik øje på ham, og Nik blev blot roligt stående. Hørte at fyren spurgte hvad der gjorde at netop denne aften havde fortjent at blive kaldt god, og Nik trak lidt på skulderne. ”Det er det man plejer at sige til andre om aftenen.” sagde han blot roligt som svar, og betragtede Razor hoppe ned på jorden.

Nik så på fyren som nu gik rundt om ham. Nik blev blot stående, og lod ham lige nu gøre dette. Hørte det som fyren sagde og fnyste over det. ”Penge? Ser jeg ud som en der mangler penge? Jeg har massere af penge. Jeg stoppede fordi jeg så en fyr sidde her og tænkte du måske kunne give noget sjov” sagde Nik roligt. Hørte det næste fyren her sagde, og rystede bare roligt på hovedet over ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 379

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Søn nov 26, 2017 9:55 pm

" Oooh.. " Razor var stille et øjeblik før han så bare trak lidt på den ene skulder. Det gav mening - men at gå ud fra det var tilfældet? Well - måske. Han lod blikket glide over fyren før han lod hovedet glide lidt på skrå. Stadig en smule overvejende. " Så må vi håbe aftenen faktisk er god.. " mumlede han så lidt og rynkede kort næsen lidt før han kort skævede til den ene side. Der gik dog ikke længe før hans blik faldt mod fyren igen.
Razor kunne dog ikke helt lade være med at grine lidt før han så bare rystede lidt på hovedet. " Sjov? Mmm - well.. Definer sjov, sjov kan være mange ting.. " Sagde han så bare lidt og endte med at stoppe op bag fyren. Han rynkede kort næsen en smule, dog uden at smilet om hans læber forsvandt på hovedet tidspunkt. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder før han så bare trådte et par skridt til den ene side - lidt mere om foran fyren igen.

" Lucky for you! Jeg skal heller ikke med bussen.. Og jeg kan sagtens være sjov, om ikke andet finde ud af at have det sjovt - Men igen.. Det kommer selvfølgelig heeelt an på hvad du synes er sjovt, og om det matcher med hvad jeg synes er sjovt." Han kneb kort øjnene sammen. Det dæmoniske udtryk meldte sig dog over hans ansigt - ikke fordi der var en speciel grund, men det kom i tide og utide. Mest når han var nysgerrig eller havde bagtanker om et eller andet han selv ville finde sjovt. Et lille grin forlod hans læber før han så bare trak lidt på den ene skulder. " Ellers kunne det jo meget hurtigt gå hen og blive et vidunderligt kaos. " Han lod sine hænder dumpe ned i sine baglommer før han lod hovedet glide lidt på skrå. Betragtede fyren et øjeblik - mest for at spore sig ind på hvad han mon kunne tænke - men eftersom Razor ikke var tanke læser.. Så kom han ligesom ikke så langt med sit forsøg. I stedet var det bare et blik der slugte fyren foran sig - mens tankerne forsvandt i alle retninger.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Fre dec 01, 2017 3:00 am

Nik hørte det som Razor sagde, at de måtte håbe at aftenen så faktisk er god. Han svede ikke på det, og ventede bare på om Razor her vil sige eller gøre noget mere. Lidt efter begyndte Razor dog at grine, og Nik hørte det som han sagde. Han sukkede kort. ”hmm. At have nogle at ’lege’ med.” sagde han roligt. Han vidste godt at det måske ikke gav så meget svar igen, men det var underordnet. I sidste ende vil Nik alligevel få Razor med sig hjem, og gøre ham til en fin lille slave.

Han hørte Razor snakke endnu mere, og smilede bare til ham. Det var virkelig en fyr som snakkede meget, Nik vist var stødt ind i her, men det gjorde intet. I hvert fald ikke endnu. ”Hvad sys du da selv er sjovt at lave?” spurgte Nik i stedet for med en rolig stemme. Hørte det sidste som Raz sagde, og nikkede til det. ”Ja det kunne det.” sagde han. Dog foretrak Nik at han styrede dette kaos, og at det ikke styrede ham på nogle måde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 379

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Lør dec 09, 2017 8:20 pm

Razor lod hovedet glide på skrå og trådte nærmere mod fyren igen. Undersøgende. “ lege sir du? “ smilet om hans læber voksede yderligere. Kunne det andet? Fyren snakkede om leg - og var der noget Razor elskede så var det leg. Han bed sig kort lidt i læben før han kneb øjnene lidt sammen. “ men sig mig! Hvilke former for lege er det så en som dig finde underholdende. “ spurgte han og lod hovedet glide en smule på skrå. Han selv var åben for de fleste ting - nærmest alting. Det var enormt sjældent man så ham tage nej-hatten på.

Han plantede sine hænder i sine baglommer før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. “ Jeg kan lide en masse ting.. “ sagde han kort med et halv skævt - men også lidt hemmelighedsfuldt smil. “ og dermed sagt næsten alting der ikke involvere kedsomhed - jeg forsøgte at flyve engang.. det gik ikke yderligere godt. “ sagde han så før han skævede ned ad gaden. Han kunne dog ikke helt lade være med at grine lidt. Det lød måske dumt - men det var en barnlig drøm Razor nok aldrig ville give slip på. Drømmen om at flyve.
“ også er blod selvfølgelig altid en bonus.. “ mumlede han kort efter og lod langsomt blikket finde fyren foran sig igen. Det var vel det rigtige selskab at fortælle sådan en information - en der umuligt ikke kunne dele den interesse. Det var ikke ligefrem vegetariske vampyrer man mødte i gaderne her. Desuden virkede fyren her heller ikke ligefrem som den kedelige type - men man kunne selvfølgelig blive negativt overrasket - lige vel som man kunne blive positivt overrasket.
Han trådt nærmest helt tæt på med ansigtet tæt mod fyren. " Du kan vel ikke være andet end enig i sådan en ting kan du? " Spurgte han så bare, nærmest spindende og lod hovedet glide en smule på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Ons jan 03, 2018 11:44 pm

Razor her var meget nysgerrig virkede det som. Måden som han hele tiden kom nærmere, for at undersøge, og Nik lod ham gøre det for nu. Han hørte Raz gentage det som nik havde sagt, med at lege. Nik nikkede til det. Det var tydeligt at se, at Razor her vist kunne lide lyden af det. Af at lege, og Nik smilede. Razor vidste jo langt fra hvilken måde leg som Nik mente. At lege med andre. På hans egne præmisser. Ikke på deres. Hvem vidste om Razor vil kunne lide det? Dog var dette lige meget for Nik, da Raz intet vil kunne sige imod det.
Han hørte det som der blev spurgt om, og smilede et let sadistisk smil. Skulle han blot sige det lige ud, hvilken slags leg det var mon? Eller prøve på en anden måde? ”At lege med andre. På den måde jeg end syntes.” sagde han, og slikkede sig kort om munden. Han håbede at han kunne lege med denne dreng her. Det vil med sikkerhed blive sjovt.

Nik betragtede Razor med vagtsomme øjne. Ønskede ikke at Razor skulle flygte fra ham. Så hvordan han puttede sine hænder i sine baglommer, og derefter trak på skulderne. Nik hørte det som der blev sagt. At han kunne lide en masse ting. Det var kun godt. Nik smilede over at Razor fortalte, at han havde prøvet at flyve en gang. Og at det ikke havde gået specielt godt.
Han hørte kort efter, at Razor sagde at blod var en bonus, og Nik smilede over det. ”Mine ting indeholder for det meste blod.” sagde han. Dog sagde han ikke, at det vil være Razors blod. Det måtte han selv finde ud af til den tid. Han så hvordan Razor kom tættere på, og Nik hørte det som han sagde, og smilede over det. ”Jeg er enig i det” sagde han roligt, og kunne mærke hvor meget Razor vist elskede blod.//Sorry jeg er så langsom til at svare.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 379

IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   Lør feb 03, 2018 7:07 pm

Razor ville gerne lege - han ville helst lege. Var det i princippet ikke det han mere eller mindre altid søgte lidt efter. Slå tankerne fra og lade den bistre men legesyge dæmon i ham få lov at slå sig løs. Mere end hans normale tilstand gjorde. Han var jo trods alt ikke specielt venlig på trods af at være i sit gode hjørne. Han lod blikket hvile mod vampyren foran sig før et lille grin forlod hans læber. " Dine præferencer lyder da til dels slet ikke så dårlige så.. " Sagde han så bare og rystede kort lidt på hovedet. Alt der indeholdt blod var sjovt. Også selvom det til tider endte med at være ens eget blod der blev spildt. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder.
" Men hvis det bare er blod - så kommer det jo helt an på hvordan det kommer til værks. Ellers ville en anden legekammerat være meget mere underholdende. " Sagde han så bare og lagde tryk på både 'bare' og 'meget' - bare lige for at være en lille smule provokerende.

Han trådte en smule til side - stadig helt tæt ved fyren og bed sig kort lidt i læben. " For.. det jo ikke kun blodet i sig selv. Også duften, lydende dertil, udtrykker i folks ansigt. Livet der kæmper i blikket på - hvem end der så lige er den heldige. " Sagde han så bare. Endnu engang i en nærmest spindende tone. Dog afsluttet med et lille og halv manisk grin. Det var vel i sidste ende forestillingerne om hvad man kunne gøre der holdt ham kørende når det ikke lå lige om hjørnet.
" Medmindre det for meget at forlange? " Sagde han så bare og hævede lidt et bryn. " Du virker ikke bange - men på den anden side er vampyrer vel også mestre i facader. " Sagde han så lidt og rynkede kort næsen med et lille klik med tungen. " Please dont tell me du er en af dem fyldt med arrogante facader uden reelt at have noget i rygsækken? " Han lod hovedet tilte på skrå før han så bare sendte fyren et lille halv uskyldigt smil.


//Det helt okay! Det er jeg tydeligvis også selv ><
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: • Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)   

Tilbage til toppen Go down
 
• Let me tell you about this one time.. oh (Niklaus)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: