Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 You can't handle me - Lector

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: You can't handle me - Lector   Lør nov 04, 2017 8:51 pm

Tid: 17:45
Sted: Juice shoppen
Vejr: Gråt og køligt udenfor.
Omgivelser: Folk der sidder i små grupper og nyder deres juice, shakes, kager osv. Dæmpede musik, og den svage summen af stemmer.
Påklædning:
Outfit
Tag: @LectorMørket var ved at falde på udenfor, og eftersom det var lørdag, var der aktivitet i byen. Desire havde en fridag, men til trods for det, havde hun været på skolen klarede nogle opgaver, hjulpet nogle elever med deres opgaver. Hun havde derefter klaret noget træning, og havde derpå sat kursen hjemad. På vej hjem havde hun dog skiftede mening, og var endt med at tage på juice-shoppen hvor hun kunne slappe af med en lækker shake, og rette på en opgave hun skulle aflever mandag.

Hun havde siddet derinde længe, og havde drukket sin shake næsten færdig. Hun havde høretelefoner i ørerne og hørte musik, hvorfor hendes blik engang i mellem blev fjernt og hun sad og nynnede eller trippede med fødderne. Hun elskede musik, og derfor var det ikke let at sidde stille eller undgå at synge med. Folk syntes dog ikke at bemærke hende, og det gjorde hende intet, med musikken i ørerne var det let at holde folks tanker væk.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Søn nov 05, 2017 1:12 pm

I skyggerne fra træerne bag træstammen stod en mand klædt i et par mørkegrå habbit bukser, en lige så mørkegrå langærmet skjorte i blød bomuldsstof. På fødderne havde han ingen strømper og i stedet for et par fine italienske læder sko, som havde gået godt til resten af hans tøj, så havde han et par lettere ødelagte klip klapper. Til hvilke han havde stjålet et eller andet sted, han kunne ikke huske hvor, men på grund af efterårskulden kunne han ikke længere gå en hel dag i bare tær, selv om det var det mest fantastiske befriende han kendte til. Han gled om bag træstammen da han fik øje på hende, i det hun forlod akademiet fulgte han tavs efter hende, på sikker afstand. Han fulgte hende til den mærkelige høje bygning hvor hun gik ind for at løbe rundt lidt, han forstod på ingen måde konceptet træningscenter. Efter det fulgte han hende ind i byen, hvor mange mærkelige blikke gled hans vej, sikker på grund af hans underlige outfit, eller mangel på sko, måtte han nok hellere kalde det. Det generede ham dog ikke særlig meget, og dermed forsatte han bare i et rask tempo efter pigen, der pludselig vendte om midt i det hele, og han var nærmest falden over en bænk i et forsøg på at gemme sig. Bag et skilt stod han imens hun gik forbi, og snart fulgte han efter hende igen. Han placerede sig strategisk ude foran juicecafeen, lidt væk så ingen lagde mærke til hans mærkelige stalking, men tæt nok på så han kunne blive ved med at stalke.. hende.
Han stod alene i mørket og kiggede på hende, bare.. Stod der, kiggede. WHAT A HOOT!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Søn nov 05, 2017 1:30 pm

At hun havde en stalker, havde Desire ingen anelse om. Hendes liv havde været ganske roligt, uden for fare, og det farligste der skete hende, var de gange hun mistede kontrollen over sin ene evne, og endte med frygtlige hovedpine eller besvimelse. Hun havde dog for ganske nyligt fundet ud af, at musik i ørerne kunne skærme hende for folks tanker, og det var et fænomen hun brugte så ofte det var hende muligt. Indtil videre var det gået ganske godt, og hun nød stilheden i sit hoved.
Juiceshoppen var ganske hyggelig og tiltalende, og hun kunne i princippet blive siddende derinde i timevis! For nu gik det dog ret godt med opgaven hun arbejdet på, og hun rykkede sig derfor ikke. Arbejdet i stedet løs i endnu en halvtime. Derpå kastede hun et blik på uret. Mængden af folk i shoppen blev mindre og mindre, måske fordi de fleste tog hjem for at spise aftensmad eller fandt et sted hvor de kunne få aftensmad. Til sidst sad hun egentlig derinde som den eneste foruden personalet som trods alt passede sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Søn nov 05, 2017 8:36 pm

*Try. Fail. Fail again. Fail better.* lød en stemme inde i Lectors hovedet og han sukkede utålmodigt, han havde ikke specielt meget lyst til at diskutere med Grinch lige nu. Not at chance. Det var selvfølgelig bare ikke hans valg. "Not a soul in sight! Off you go! Quick!" sagde han højt, men med en hånd foran munden så det alligevel blev dæmpet lidt. Han talte til Grinch og mærkede så en anden stemme vågne fra en døs, Oh no! Estragon! *I would take the risk* mumlede Estragon og brummede et eller andet om at være sulten som han jo altid gjorde. Lector rystede på hovedet af dem begge. Jiminy var selvfølgelig helt tavs som altid, men Didi sad og lavede nogen tsk-tsk lyde inde bag ved de andre, hun brød sig ikke om at han stod og kiggede på en anden kvinde, hun ville have hans fulde opmærksomhed.. Nope! He wantede that one.. The one in there, at the table.. Pretty one! Et ordenligt sygt grin forlod hans læber i det en lige så ond latter lød fra hans hovede, hvor endnu en stemme havde joined festen.. Ohhhhh all those voices.. All the friends! *Because it could do him well* var der så en eller anden der sagde, og Lector himlede med øjnene af denne stemme, måske var det Didi? Det hele blev lidt rodet.. Den eneste han altid var sikker på var Estragon, det var også hans bedste ven! Og.. Så kunne man kende ham på han altid brokkede sig over at være sulten.. Mhmm.
Alt imens Lector betragtede hende, blev aften længere og længere, tiden gik og mørket lagde sig tæt omkring ham, og han stod så bare endnu bedre skjult i nattemørket. Et endnu større smil gled over hans læber.. Det ville blot blive endnu nemmere at forfølge hende nu, her i mørket.. And.. She was all alone!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Søn nov 05, 2017 8:43 pm

Hvilke fare der lurerede og ventede på hende, anede hun ikke. Men tiden gik, og efter noget tid endte hun da også med at pakke sammen. Turen hjemvar alligevel ikke kort, ikke medmindre hun satte i løb og brugte sin vampyriske fart trods alt. Det gjorde hun nu ikke bare uden grund normalt, hun kunne godt lide a blende ind, desuden.. folk havde det med at se skævt mod vampyrer, især hendes art. Pureblood, det var det hun blev kaldt. Hendes far var søn af en af de ti første vampyrer, og dermed var hun barnebarn til et af dem. Noget hun naturligvis var stolt over. Hendes farmor var noget for sig.
Snart havde Desire pakket sine ting, og forlod omsider shoppen. Hun havde stadig musik i ørerne, og gik gennem den knap s befolket gade. Hænderne var stukket i lommerne, og over skulderen hang hendes taske. Den vejede ingenting i forhold til hvad hun kunne bære. Uden at tænke over det gik hun og nynnede på den sang der blev spillede. Det var egentlig en ganske fin aften, måske lidt for kølig, men hun var vampyr, den slags gjorde hende trods alt ikke noget.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs nov 07, 2017 12:34 am

”Hey Estragon!! Are you there!” sagde han højt stadig med en hånd foran sin mund så han ikke skræmte folk for meget.. Det havde han lært nu.. Det skræmte folk! Men nu var der hellere ikke så mange folk tilbage at skræmme, så han lod hånden falde og stod og talte lidt med Estragon imens han ventede på kvinden han stalkede forlod cafeen. Da hun endelig gjorde begyndte han lige så stille at følge efter hende. Denne gang gled han dog lidt tættere på.. ”Ssshh you guys.. I need silence, so I can talk to her!” sagde han til dem, men hans venner kunne ikke finde ud af at være stille, de pludrede bare videre, nogen råbte og andre grinede, nogen snakkede.. Så mange stemmer!
Han kom op på siden af hende til sidst, og gik så bare helt roligt ved siden af hende, fulgte den vej hun gik, gik lidt tættere på, så det var mere end bare upassende, inden han til sidst tog hendes hånd og.. blev ved med at gå sammen med hende, ikke et ord røg over hans læber.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Ons nov 08, 2017 12:37 pm

Kun musikken i ørerne forhindrede hende i at opdage at hun blev forfulgt, ganske upraktisk når det kom til stykket. Hun vidste godt at hun med sin skarpe hørelse og veludviklet sanser havde mange fordele, men hun havde lært at stole alt for meget på sin tankelæsning og det betød hun var ret sårbar når hun satte den ud af spillet som hun netop havde gjort nu. Af samme grund kunne manden frit følge efter hende uden at hun opdagede noget, nuvel.. hendes skarpe lugtesans fortalte hende der var en dæmon i nærheden, men gaden var nu ikke helt tom for mennesker, og der lugtede både af dæmon, mennesker, varulve og meget andet. Hun tænkte derfor ikke over det, ikke før lugten var tæt på, og det veludviklet syn registreret en bevægelse ved hendes side. Hun drejede hovedet, opdagede bloddæmonen der fik ved hendes side, og som endda kom helt tæt på nu. I næste øjeblik, havde han taget hendes hånd. Overrasket blinkede hun et par gange med øjnene, og tog hånden til sig med en bestemt bevægelse. Hun fiskede mobilen frem, mens hun med den anden hånd fjernede høretelefonerne. "Excuse me, sir?" sagde hun spørgende. Hvad havde han lige gang i? Hun kendte ham ikke, og han indvaderet helt og aldeles hendes privatsfære. Hun fik slukket for musikken, og stukket høretelefonerne af vejen i sin lomme. Hun var standset helt op nu, og så mod ham. Udadtil så denne fremmede ud til at være på hendes alder, måske en anelse ældre, men hun vidste også alt for godt, at synet kunne bedrage og at han med stor sandsynlighed var meget ældre end hende.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Ons nov 08, 2017 11:07 pm

Lector stoppede først op da hun også gjorde og et såret udtryk dannede sig over hans læber da hun trak sin hånd til sig, hvorfor gjorde hun det? Ville hun ikke holde ham i hånden da? *Maybe she's afraid? Try a smile!* hviskede en stemme til ham, og Lector adlød og sendte kvinden et lidt mere psykotisk smil end han nok havde prøvet på.. Hele hans holdning var bare skør i sig selv, han lignede ikke det som de kaldte 'normalt'. *Oh Lector, darling no.. Not like that!* svarede den milde stemme ham og han prøvede at skrue lidt ned for 'the crazyness' og et lidt mindre manisk smil foldede sig om hans læber. Han blev dog lidt forvirret da kvinden kaldte ham for 'sir' det havde han vidst ikke prøvet før? Eller havde han, måske.. Han kunne ikke helt huske det! *Now you say something hon'* forklarede stemmen ham mildt og han nikkede. ”Eeeeh...It is just as crazy not to be crazy about YOU as it is to be crazy about anything else.” sagde han så endelig, lidt tøvende i det han fyrede et citatet af, som han så ofte gjorde.
Stemmen i hans hovede rystede lidt på hovedet af ham, det var vidst ikke lige helt det hun havde ment da hun sagde at han skulle sige noget til hende, det han havde sagt, gav knap nok mening. Men sådan var det jo så tit med Lector, han kunne bare ikke helt finde ud af at give mening. ”Please?” sagde han så til sidst og rakte ud og tog hendes hånd igen, han holdte lidt strammere om den den her gang så han rigtig kunne mærke kulden mod hendes skin.. Mhmm? Maybe this was.. A vampire? Oh, how he just loved those! Fantastic!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tors nov 09, 2017 1:32 pm

Det sårede udtryk der mødte hende kom helt og aldeles bag på hende og hun blinkede adskillige gange med øjnene. Hvad havde hun dog gjort for at fortjene det blik? Hun fik det omgående skidt med sig selv, selvom hendes reaktion egentlig havde været meget normal. Hun kendte ham jo ikke, og man gik sgu ikke bare hen til fremmede og tog deres hænder, ikke medmindre det var en prank af en art. Det her lignede dog ikke en prank, og hun så sig da også omkring for at se om nogen havde gang i et kamera eller sådan noget. Det så dog ikke sådan ud. Da hendes blik endte mod ham igen, stod han og smilede som en eller anden rablende gal, og hun blinkede igen og bakkede et lille skridt. Okay.. han var skøre i bolden, hans smil og .. wait. Stemmerne i hans hoved ramte hende, i starten havde hun troede det var baggrundsstøj, eller nærmere... andre folks tanker, men nu.. nu kunne hun høre de stammede fra ham. "Oh.." mumlede hun dæmpede. Manden var rablende gal. Naturligvis fik hun mere ondt af ham, det her var jo ikke hans skyld, han var bare syg. Når hun jo læste psykologi - ved siden af alt det andet hun læste - var det ikke svært for hende at konkludere at han var skizofren. Manden skulle have medicin, ikke skældes ud. Han skulle behandles. Hans ord gav ikke megen mening, men det gjorde de vidst heller ikke for ham. Hun blødte dog op, og smilede svagt retur, mens han igen tog hendes hånd. Hun så ned mod deres hænder, mærkede det faste greb. "Alright, where are we going" ja nu havde hendes planer ændrede sig. Så nu skulle hun ikke bare hjem igen, men havde en mission om at give denne stakkels sjæl.. en hjælpende hånd. At han ved berøringen indså hun var vampyr, generet hende heller ikke. Han kunne lide hendes slags åbenbart, og indtil videre virkede han hverken truende eller farlig.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 10, 2017 1:57 pm

Lector havde selvfølglige inden ide om at Desire kunne høre hans tanker, eller ikke blot hans tanker, men også stemmerne, som lige nu bare var Flower, der talte søde ord til ham. Det var dog ikke noget der kunne vare ved, snart ville hans hovede være fyldt af alverdens stemmer, så kunne hun jo prøve at skille dem fra hinanden. Han lagde hovedet lidt på skrå og så nysgerrigt på hende, da hun ikke lod til at skræmme af hverken ham eller hans ord. Det var nyt. ”Oh I don't know.. Did you know that we all feel lost sometimes” svarede han til hendes spørgsmål. *It's cold outside* brummede Grinch i hans hovede, lyseslukker! *I'm hungry* tilføjede Estragon og slikkede sig djævelsk om munden ved synet af kvinden foran Lector. ”Shhhh..” brummede han til de to herre, hvor til flower kommenterede igen *Oh Honey! Will you stop talking to yourself and answer the sweet lady instead?* lød hendes blide stemme og Lector nikkede. ”I will go wherever you will go” sagde han så glad og sendte hende et ikke helt normalt smil.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 10, 2017 2:11 pm

Måske var der kun en enkel stemme til at starte med, en der tilhørte en kvinde, men der dukkede snart nogle flere op, mindst to andre som tilhørte mænd, mænd som ikke var ham, den ene knap så rar som de to andre var det."We sure do.." svarede hun roligt og forsikrende. Det var stadig underligt at holde i hånd med ham, men hun kunne ikke få sig selv til at slippe ham alligevel, og slet ikke nu. Hans indre samtale blev brat stoppede da den kvindelige stemme bad ham besvare Desires spørgsmål, og det gjorde han så, med et lettere sindssygt smil. "Well, what about we get something to eat?" foreslog hun, nu var det jo noget en af stemmerne havde foreslået, og selvom det havde været rettet mod hende som bytte, så var det mad hun snakkede om. "I know a place not far away.." svarede hun smilende og roligt.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 10, 2017 10:15 pm

*Oh see honey! She's so nice! Say yes!* svarede Flower ham i tankerne og Lector rystede langsomt på hovedet, noget at spise? *I don't think she's nice, listen to Estragon!* erklærede Didi så hvorefter Estragon gav et ondskabsfuldt grin fra sig *Eat her up...* svarede han. Grinch mumlede noget i baggrunden, hvad nu? Var han træt? Sikkert. Lector tog en dyb indånding og rettede sit blik mod Desire igen, han prøvede at læse hendes øjne, spejlet til sjælen, hvilke hemmeligheder gemte hun mon på derinde? ”Okay pretty one, but let me bye you a drink first” sagde han så til sidst, uden at have lyttet til en eneste af sine stemmer. ”And please tell me.. Who you are?” sagde hans så, og virkede med et måske en anelse mere fattet end han var før, et legesygt smil gled hen over hans læber som han satte i gang og trak hende efter sig fordi han stadig holdte hende i hånden. *Lector.. behave!* råbte Flower et eller andet sted fra, men han ignorerede hende bare, han bestemte selv gjorde han!


_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 10, 2017 10:58 pm

De stemmer der, der var sgu mange, og de forvirrede hende ikke så lidt. Hun fulgte med så godt hun kunne, men de snakkede nærmest i munden på hinanden. Staklen burde virkelig se at komme i behandling, der var rigeligt med medicin der kunne hjælpe ham med de stemmer, men det skulle hun nok ikke lægge ud med at sige. At der var en af de stemmer der gerne ville gøre hende fortræd, var hun heller ikke blind for. "Alright.." svarede hun bare og lod ham trække af sted med sig, det behøvede han nu ikke, for hun fulgte med ham trods alt.
"My name is Desire, and well.. I am a Pureblood Vampire.." svarede hun da han spurgte om hvem hun var. Hvad han egentlig ville vide, anede hun ikke, men hun gav ham da et navn, og sin race hvis han skulle være i tvivl, hvis han så ville vide mere, måtte han spørge.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør nov 11, 2017 11:29 pm

*qui est-elle?* lød en fransk stemme i hans hovede, hvilket Lector forstod intet ad. Han snakkede ikke selv fransk, men det tog Bernard aldrig hensyn til, irriterende. Han smilede stort til desire som hun let som ingen ting fulgte med ham, han hørte på hvad hun sagde, imens han førte hende ned af gaden, på udkig efter en god gyde. En mennesketom en af slagsen.
*Will you try and kill her? She is a vampire you know?* sagde Grinch, der ikke helt havde tillid til at Lector kunne klare hende. *But he's a demon!* råbte Estragon, der som altid var på Lectors side. Lector rystede langsomt på hovedet.. hmm.. Mente de at hun var stærkere end ham? Hurtigere ja.. Og alligevel, han kunne komme hurtigere fra a til b end hun kunne.. afhængig af afstanden meget vel. Han førte hende ned af en lidt mere tom gyde, og så ned af en uden nogen som helst andre end de to. ”Almost there sweetheart” fortalte han Desire, uden rigtig at svare på det hun sagde til ham, han kunne sagtens klare hende! Ha!
Da de var kommet et godt stykke ned af gyden stoppede Lector så op og slap hendes hånd. Han vendte sig mod hende så de stod front mod front. ”Please don't try to run away.. I can actually catch you..” forklarede han hende så. For det kunne han.. Og nu.. Let's see who really is the stronger one. Or maybe she wouldn't even fight him? Maybe? ”btw I didn't get at chance to tell you who I am.. Say hallo to your worst nightmare” forklarede han hende og det dæmoniske smil nåede hans læber, som hans alvorlige moderiske øjne fokuserede på hendes ansigt, læste hende så godt han kunne.. hvad ville hun gøre nu?


//Oversættelse: hvem er hun?

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør nov 11, 2017 11:46 pm

Hans sindsstemning skiftede brat, og de mange stemme ri hans hoved diskuteret hvorvidt han kunne slå hende ihjel eller ej. Det krævede enorm koncentration at skille stemmerne fra hinanden. Pludselig var de endt i gyden han havde udset sig, og han slap hende omsider og vendte sig mod hende.
Hun burde være bange, og det ville være løgn at sige at hun ikke var det, hun prøvede så vidt som muligt at skjule det. I stedet for at løbe skrigende bort som han netop havde bedt hende lade være med, lagde hun hovedet på skrå og smilede.
"Well, hello.. to all of you. You know, Grinch is actually right.. I am a vampire, this is probably not such a good idea.." blev hendes svar, stemmen stadig mere rolig end hun egentlig følte sig. Forhåbentlig ville det overraske ham at hun kunne høre stemmerne i hans hoved, man kunne være heldig trods alt. Hun prøvede sig med endnu et lille smil, og betragtede ham med hovedet en anelse på skrå. "Beside, you don't have to hurt me, only think you need is to ask.." tilføjede hun derpå roligt. Der var en større chance for overlevelse for begge parter hvis hun prøvede at tale ham til ro. Han var tydeligvis ustabil og humørsvingende, men hun måtte prøve. Hun havde ikke tænkt sig at kaste sig ud i en kamp, ikke uden at prøve at berolige ham og tale sig ud af det.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Søn nov 12, 2017 12:52 am

Lector stoppede op da hun pludselig afslørede sin særlige evne over for ham, han frøs og stod bare lidt, imens han prøvede at fortolke hvad det betød for ham, var hun farlig? Hans stemmer var begyndt at råbe i hovedet på ham, de havde fundet ud af hvad det betød for Lector havde, og prøvede alle sammen nu at fortælle ham det i munden på hinanden. ”Shhh.. One at a time..” brummede han gnavent til dem. *Oh Lector honey, It means that we can talk to her! Isen't that amazing! Hello Desire, you are very pretty!* forklarede Flower inden hn bestemte sig at hilse på hende. Lector bed tænderne hårdt sammen og et voldsomt manisk grin forlod så hans læber, så hun kunne høre dem? Hans venner! Åhhh! Ja det var faktisk fantastisk! *Hello deary... Could I please cut you up? Thank you* lød Estragons stemme, en ret drablige en af slagsen. Lector grinede bare og rystede lidt på hovedet af hans dejlige venner, der var flere der gerne ville sige noget men de råbte lidt i munden på hinanden og det blev ret utydeligt hvad de prøvede at fortælle Desire. Lector derimod greb ud efter hende, og fik fat om hendes hals/kæbe, uden at presse særlig hårdt dog, bare for at holde hende fast. Han tog et skridt tættere på, så han stod ubehageligt tæt på hende og stirrede hende ind i øjnene. ”Soo All I have to do is ask you say? Well.. Can I please.. drain you from blood?” sprugte Lector så, og det dæmoniske smil voksede på hans læber. *Fuck of Desire, this man is taken! I hate you, I hate you, I hate you! You are ugly!* lød så endelig Didis vrede jaloux stemme i hans hovede, imens Flower og Lector sammen rystede på hovedet, nej! ”Didi, shut the hell up.. You will not speak to her like that..” forklarede Lector hende, før Didi blot lavede en vrissende lyd, men hun sagde dog ikke mere.. Lige nu.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Søn nov 12, 2017 2:23 pm

Han stoppede op ved hendes afsløring, og frøs på stedet. Stemmerne i hans hoved tog til, og selv ikke Desire kunne adskille dem fra hinanden. Hun rynkede brynene, som det begyndte at stikke i hovedet af den alt for velkendte hovedpine begyndte at melde sig. Hun prøvede at lukke ned for det, men det var ikke så let når hun havde ladet sit skjold falde, eller slet ikke havde haft det oppe til at starte med.
Nogle af stemmerne i hans hoved var begejstret for nyheden, andre knap så meget, og enkelte tog sig tiden til endda at henvende sig til hende personligt. Kæft det var forvirrende, stakkels mand! Og det fik hende til at indse, hvor svært det egentlig var at være overbevist om at det blot var stemmer, og ikke andre levende væsner. De virkede så.. personlighedsfyldte.
Til trods for henvendelserne fra de forskellige stemmer, besvarede hun dem ikke, men havde fokus på ham. Han greb da også snart fat om hendes kæbe og hals, og stod rimelig tæt på. Per automatik greb hun om hans håndled. En ny stemme dukkede op i hans hoved, fyldt med jalousi og had mod hende, og hun havde endda ikke gjort en skid. Hun sank en klump, mens hun så på dæmonen foran hende, hvis sindssyge smil tog til. Han skældte dog ud på den anden stemme for at tale sådan til hende. "You can drink some of my blood, but if you drain me, and I die.. then you will never be able to drink from me again.." at dø ville ikke ske, hun ville formentlig gå i dvale, men det var ligeså godt som at være død. "Lector, please. Let go of me, I am not going anywhere, I promise.." hviskede hun dæmpede og prøvede at komme fri af hans stramme greb uden at gøre skade på ham, det var ubehageligt.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs nov 14, 2017 1:16 am

*why dosen't she answer us?* lød en skuffet stemme i hans hoved, det var Estragon der talte, efterfulgt af flower *I don't know, maybe she's shy?* forslog hun, Estragon mumlede et eller andet, han var åbenbart blevet lidt gnaven over det. *She's boring.. Find someone else..* mumlede Grinch, hvortil Didi mumlede noget lig med, hun var enig. En eller anden vrøvlede noget på fransk, og Jiminy klynkede noget i baggrunden. Lector sukkede irriteret.. Hmm!
Han prøvede at høre havd Desire fortalte ham til trods for alt larmen i hans hovede, hans øjne faldt på hendes, som hun tilbød ham sit blod, bare sådan? Det måtte være første gang. *That's nice Lector.. Say thank you..* svarede Flower ham. Men Lector holdte bare fast i hende, strammede endda sit greb om hendes hals da Desire to fat om hans arm. Han kunne tydeligt mærke styrken fra fuldblodsvampyreren i det hun skubbede til hans arm, og han slap med en hvæsende lyd... Hmpf! Så hun var stærkere end ham.. Jaja, men hun var ikke hurtigere! Og han kunne overtag.. Ved et lille prik i hendes pande og så ville hun tilhøre ham de næste par minutter. Ja. *Honey no.. You don't have to.. You can just act nicely, she is offering!* prøvede flower igen, men der var en anden stemme også.. Estragon, han brølgrinede et af det Flower sagde, og fortalte Lector at blodet skulle tages med vold.. Men hvordan.. hvorfra. Hans blik gled dermed ned over kvindes krop, langsomt op betagende, det var først nu han lagde mærke til hendes nedringede trøje og han rakte ud og hev fat i den, for at trække længere ned i den så hendes barm var mere synlig. hm? ”Do you want me to drink from you?” spurgte han så, stadig med sit blik fæstet på hendes barm, hvortil han jo stadig havde fat i hendes trøje.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs nov 14, 2017 10:51 am

Stemmerne fortsatte i hans hoved, og Desire kunne høre de ønskede svar. Hun sank en klump "Hi Flower, you are nice, I am sure the two of us could be friends.." sagde hun lavmælt og tøvende. Det her var ikke noget hun havde prøvede før, og det var derfor nyt og underligt for hende. Hun var dog nød til at prøve, for stemmerne i hans hoved var ved at planlægge hvordan han skulle overfalde hende eller sågar slå hende ihjel.
Estragon mente dog tydeligvis ikke det her kunne gå stille for sig, og rablede om vold og lignende. Hun smilede beroligende til Lector, eller prøvede i hvert fald. Manden havde dog sit blik mod hendes barm. "No, I don't" svarede hun ærligt. Hvis hun kunne slippe, ville hun trods alt gerne gøre det, men hun var ret sikker på at han ikke ville lade hende slippe så let, eller billigt.
Han havde dog tydeligvis indset at hun var stærkere, og ja hun var også hurtigere end ham. Manden var dæmon, hun var noget af det reneste blandt vampyrracen, det var ikke mange der kunne klare hende i fysisk kamp, alligevel foretrak hun at undgå vold, medmindre han ville tvinge hende derud. At han så trak ned i hendes skjorte og blottede hendes bh, ja det kunne hun jo både se og mærke, go hun løftede hånden og strøg hans kind ganske blidt for derefter at vippe hans ansigt op så deres blikke skulle mødes.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Ons nov 15, 2017 12:28 am

*OMG* råbte Flower i hans hovede og Lector gav et højt støn fra sig, det gjorde sgu da ondt! ”Relax woman!” råbte han tilbage til Flower, der stadig var helt oppe og køre fordi Desire nu havde talt tilbage til hans stemmer, eller Flower i hvertfald. *Yes, yes of cause we can sweetie!* svarede Flower så til det Desire sagde og Lector brummede lidt utålmodigt.. Helt ærligt! ”But you just said so!” sagde Lector så og stirrede forvirret på hende, han slap hendes trøje da hun fik hans ansigt vendt mod hendes så han ikke længere kunne se hendes barm. Hm? What, why? Et forvirret udtryk gled hen foran hans øjne og igen blev Lector til et lille barn, så forvirrende! ”Please? Please Miss? I'm so hungry...” hviskede han stille og stod stadig med sit blik i hendes øjne, lød som et ynkeligt barn der var blevet efterladt ude i kulden eller sådan et eller andet.. men det var jo præcis sådan han havde det! Han kunne ikke lide når folk tog noget der var hans.. Og hendes blod.. det var jo hans.. og nu tog hun det fra ham! *Lector please.. Don't be like that.. Be nice!* hviskede Flower til ham, hun vidste nemlig godt hvad dette.. gale menneske gav udtryk for ved at opføre sig som et barn.. og hvad der som regel fulgte når han ikke fik sin vilje.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Ons nov 15, 2017 7:02 pm

Hun henvendte sig til hans stemmer, eller én af dem i hvert fald og reaktionen lød omgående og så høj at hun kunne høre det. Shit mand, den stakkel havde jo ikke en chance. Denne Flower virkede dog flink nok, det var nogen af de andre der var det største problem kunne hun gætte sig til.
Desires fokus endte dog hurtigt på ham da hans personlighed igen skiftede, og hun måtte lige bruge et øjeblik på at fange op hvorhenne de nu var. "Easy now.." begyndte hun langsomt og beroligende. "I am sure we can find a solution. What about I give you some, but when I tell you to stop, you have to stop. If you don't you will force me to hurt you" det var måske et latterligt forslag for hun kunne så let som ingenting feje ham til side og gå sin vej, men hun havde oprigtigt ondt af hans skadede sjæl og sind, den stakkel var virkelig forstyret. For.. forstyrret endda. Han var til fare for sig selv og andre, og det undrede hende at ingen havde sat ham bag lås og slå endnu.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 17, 2017 9:19 pm

”What would proceed from a continual promotion of living force, which does not let itself climb above a certain grade, other than a rapid death from delight?” fortalte han hende og hans stemmer nikkede med på de kloge ord. *Death from delight, you say? I like that!* hviskede Estragon til ham, og Lector grinede fjoget, ja det kunne han, selvfølgelig kunne han det. ”What do you plan on giving me?” spurgte han så, alligevel en smule nysgerrig på hvad hun havde i tankerne, ville hun give ham blod? Kød? Krop, sex... ? Hvorfor?
*Just some blood darling* svarede flower og Lectore rystede på hovedet, nu var han ikke længere tilfreds med blot af få lidt blod, nej. Nu ville han have det hele. ”I'll have it my way, or no way at all!” sagde han aggressivt til hende, som et vredt udtryk dannede sig over hans ansigt. ”You will give yourself to me? And pleaseeeee don't.. underestimate me.. You may be a vampire, but as strong as that makes you, it makes you just as weak.. Don't challenge me, I will win” sagde han uden at blinke, inden han lagde sine hænder mod hendes hofter og trak hendes krop ind til hans, så han kunne stå helt oppe i ansigtet på hende, ”Ever seen the inside of a church?” hviskede han truende, fuldt bevidst om at han kunne få hende derhen på et øjeblik.. Han kunne efterlade hende der også. Hun måtte hellere tænke sig om inden hun svarede ham, ja, tænke sig rigtig godt om.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 17, 2017 11:38 pm

Okay det der fattede hun ikke, men hans rodede tanker gjorde åbenbart. Han endte dog også ret så truende, og som han ikke ville nøjes med blod, og trak hende nærmere mens han fortalte hende præcist hvordan det ville ende hvis hun ikke indviglede i hvad end han ville. Hun sukkede og rystede på hovedet, løftede en hånd, hvor en lun finger strøg hans kind. "Don't threaten me, darling.. we will end up hurting each other.. we don't want that to happen, do we now?" svarede hun blidt og prøvede til stadighed at opføre sig ordentligt. Hun var ikke så psykisk ustabil som han var, men hun ville ikke tøve med at gøre ham fortræd hvis han begyndte at gøre alvor af sine trusler. Hendes anden hånd endte mod hans skulder, fingerspidserne strøg hans hals og hun lænede sig ned mod ham, hendes læber tæt på hans, i et håb om at kunne aflede ham siden han tydeligvis gav udtryk han gerne ville have noget mere fysisk. "Be sure, if my teeth ever touchs your skin, you will come to feel things not even sex can give you..." hviskede hun mod ham, sensuelt.. lavmælt.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør nov 18, 2017 4:50 am

Hans alvorsfulde øjne krævede hendes blik, som han måte hende med øjnene. Alt det barnlige var forsvundet på et øjeblik. Han var igen den voksne mand, bredskulder, næsten to meter høj. Et grin pyntede hans læber da hun bad ham om ikke a true hende, haha! Please?! ”Hmm.. I would love for that to happen..” sagde han så bare tilbage, med et flabet smil på sine læber, vreden stadig i øjnene. Hun kunne jo prøve, så kunne de se hvem af dem der blev mest påvirket af smerte.. Hm. Han lukkede langsomt øjnene da hun kom helt tæt på ham, *I think that..* begyndte Estragon, men Lector lukkede ham ude, lukkede dem alle ude.. Han gad ikke mere lige nu, ikke alt det vrøvl! ”Sssshhh” hviskede han stille til stemmerne og der blev forholdvist stille.. De diskuterede dog stadig lidt med hinanden, men det var en hvisken nu og det forstyrrede ham ikke så meget. Han åbnede øjnene igen og lænede sig lidt væk fra hende så han kunne se hendes ansigtsudtryk ordenligt, et frækt smil var nu at spotte på hans læber.. Vreden var aftaget lidt igen, noget andet var taget til i stedet. Truslerne forvandlede sig fra at være alvorlige og hårde, til at være legende, tirrende. ”Oh honey.. I would love that..” sagde han så, og han lagde sine hænder om hendes arme, og skubbede hende bag ud.
I stedet for blot at tage et skridt bag ud på gaden, var de begge gået igennem en af Lectors usynlige portaler og med en god mængde charme, kunne han nu skubbe hende bagover ned på en seng. De var endt på et hotelværelse. Han kravlede ind over hende og bøjede sig ned tæt ved hendes hals og kyssede hende sensuelt op af halsen, hmm.. Så mange humørsvinginger så mange personligheder.
”Sing me a song!” kommanderede han så og løftede hendes arme op over hovedet på hende for at få lettere adgang til hendes krop.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør nov 18, 2017 6:56 pm

Han var en del højere end hende, og selvom hun var fysisk overlegen, var han ikke helt normal i hovedet og havde evner hun ikke helt kendte til endnu. Han fik dog ret effektivt sat stopper for stemmerne i hans hoved, der endte i en summen så vidt hun kunne høre. Han ville dog tilsyneladende gerne have de endte ud i en kamp, sandsynligheden for at han tabte den kamp var stor, men han virkede ikke til at være det mindste bekymrede. Hvorfor mon?
Han endte med at se mod hende, et frækt smil spillede om hans læber, og hun måtte virkelig kæmpe for ikke at rynke brynene. Snart endte hans hænder mod hendes arme, og hun blev skubbede bagud. Pludselig befandt hun sig et andet sted, og hun landede i en seng med ham foran sig. Åh Gud!Han var over hende på et øjeblik, og hun spillede med og gled hænderne over ham, og rundt om ham. Hans læber fandt hendes hals, og hun måtte indrømme at det føltes godt af mærke hans læber mod sig på den måde. Han rykkede hendes hænder, og tvang dem over hendes hoved hvor han krævede hun sang for ham. Okay, den var ny.. hvad fanden skulle hun synge? "Isn't my moaning enough music for you?" spurgte hun sensuelt mod ham.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs nov 21, 2017 8:18 pm

”No, that's not good enough, you will do as I tell you to do, woman” sagde han uden tøven og tilføjede den sidste del lidt efter, hun skulle vide hvor hendes plads var. Hun var kun en kvinde jo. Det var hendes pligt at gøre hvad han bad hende om.
”Your favourite disney song, sing it now, and I will decide weather you're good enough for me..” sagde han rimelig hårdt, ligeglad med hvordan hun ville forstå det han sagde, om det var en trussel var op til hende. Han ville dog ikke have noget med hende at gøre hvis hun ikke valgte den rigtige sang, så simpelt var det.
Han samlede hendes håndled i sin ene hånd så han derpå kunne bruge den anden hånd. Han lod to fingre glide ned langs hendes arm, knap nok strejfede han hende.
Hans hugtænder var gledet frem bag hans læber og har legede drillende med dem, ved at trykke den mod hendes hals, så hun kunne mærke alle de skarpe kanter, men uden at bide hul, ikke endnu.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs nov 21, 2017 10:17 pm

Nej det gik ikke helt efter planen. Han var mere forskruet end hun havde troede, og hun var virkelig ked af at skulle gøre det her. Hans tænder gled ned over hendes hals, og det havde måske været frækt hvis han ikke havde været så syg i hovedet. En dyb vejrtrækning blev taget, inden hun svang benene rundt om hans liv, rev hænderne fri af hans, og brugte en del af sine kræfter på at få vendt dem rundt. Heldigvis kom hendes race hende til hjælp, og skulle det lykkedes for hende at få situationen vendt, ville hun ligeledes gribe ud efter hans hænder og låse dem fast over hans hoved i et bestemt greb. "I am no singer darling, and I didn't watch Disney as child. I am a vampire, not a human." svarede hun ham roligt. Blikket forlod ham ikke, og hendes hjerne var stadig aktiv og havde fokus på hans tanker og planer. Af og til, kunne det her godt være effektivt.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 24, 2017 12:48 am

Lector ventede i spænding på hvilken sang hun ville vælge, han havde ikke selv nogen i tankerne lige nu, og hans stemmer talte bare videre om noget helt andet, så der var ikke noget hjælp at hente der. Lector elskede dem alle sammen.. Alle sangene! Men det var vigtigt, at hun valgte den rigtige.
Han gav et gisp fra sig da Desire rev sine hænder fri fra hans greb, så let som ingen ting, vendte dem om så hun var øverst. Han stirrede op på hende, ikke sikker på om han skulle blive vred eller bare grine? Han så efter sine arme da hun fik dem op over hans hovede. Hans blik gled langsomt tilbage til hende. Der var kun en måde at flygte på.. Men var det virkelig det værd?
”Too bad..” hviskede han stille og kneb øjnene lidt sammen, så hvad ville hun nu? Hvis hun ikke ville synge for ham.. Så.. Kunne hun bare gå. Men så igen, han havde stadig ikke fået det blod hun havde lovet ham.
”If you don't let go of me, right now, I will drop you in the sun..” snerrede han truende af hende.. Fanme ikke om han skulle holdes nede af nogen kvinde! Vreden vandt alligevel. Hell....!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre nov 24, 2017 7:40 pm

Hun overraskede ham tydeligvis ved sine handlinger, og som han lå nederst, var han stille i nogle øjeblikke. Hun havde taget ham med bukserne nede? Måske, men i hvert fald var der faldet ro over ham. Måske hans stemmer også? Ej, hendes fokus hvilede på ham, og han gav da også udtryk for sin mishag kort efter, og truslen fik hende til at blotte de skarpe tænder som ellers var skjult og hvæsse af ham. En primitiv handling, men den var ikke desto mindre spontan og udløst af hans trussel. Ikke solen.. det ville være den sikre død for alle, ikke kun for hende. Som vampyr reagerede hun dog måske voldsomere end andre, netop fordi solen ikke var det mest behagelige, end ikke for en Pureblood som hende selv.

Hun trak sig fra ham i samme ombæring, stod henne ved døren og øjne var et øjeblik vilde. "Don't you ever dare to threaten me like that" svarede hun hårdt igen. Nu lagde hun helt sikkert afstand til ham, og heldigvis var hun den hurtigste af de to.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Fre dec 01, 2017 3:49 pm

*Oh Lector please try and control yourself..* hviskede en af de indre stemmer, men vreden stod ham til halsen og han kunne slet ikke finde sin balance frem igen, i hvert fald ikke så længe hun holdte ham nede på den her måde, det var helt, helt forkert. Kvinder skulle være underdanige og på ingen måde dominerende som Desire var lige nu, han kunne ikke håndtere det.
Det var først da hun slap ham og forsvandt fra sengen, ja hele vejen gennem værelset til hun stod ved døren. Han kom selv op og stå så hurtigt som han kunne med sine mørke øjne plantet på vampyren. *Lector.. Please, just try.. I know you can do it!* forsøgte Flower at fortælle ham, og mærkeligt nok var Estragon pludselig enig *Maybe you can still get some blood.. If you do as Flower says* hviskede han, ligeglad med alt andet end blodet lige nu, han var sulten.. Lector var også ret sulten. Han tog et skridt frem mod hende, så roligt som muligt, i et forsøg på ikke at virke truende.
”I'm sorry..” sagde han stille, og tog endnu et skridt og endnu et. Han stod ikke langt fra hende nu og hans fandt hendes øjne, ”Please forgive me, I can't control my hunger when I'm with you..” sagde han stille og tog et skridt nærmere hende til han stod helt foran hende.. Men hun var ikke flygtet endnu, så det var et godt tegn. ”It must be your beauty.. It's so distracting..” hviskede han og løftede en hånd og lagde den mod hendes kind hvor hans fingre blidt strøg hende..
Alt imens han gjorde dette for at distrahere hende, havde hans anden hånd fået fat i noget i hans lomme, han lænede sig frem og gjorde klar til at trykke sine læber mod hende, imens han fiskede sømmet op af lommen, et langt skarpt et. Han trykkede sine læber mod hendes i et overraskende blidt kys, men på samme tid hamrede han sømmet ind i halsen på hende og holdte det fast der, som duften af hendes blod spredte sig i luften, i det han kyssede hende hårdere.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs dec 05, 2017 10:33 am

Hans stemmer dukkede op igen, bad ham tage det roligt og kontroller sig selv. Det var nok en god ide hvis ikke hun enten skulle angribe ham eller løbe sin vej. For det kunne hun også godt. Den anden stemme der dukkede op i hans hoved var måske mere kontrolleret end før, men stadig truende, og hun reageret instinktivt ved at hvæsse af ham. Måske kom han tættere på, men hun stolede ikke et øjeblik på ham, og da slet ikke når hun kunne læse bagtankerne i hans hoved, eller nærmere... høre dem. Han var ikke specielt god til at skærme sine tanker for hende, så hans undskyldning rørte hende ikke. ”Stay away!” sagde hun advarende da han kom tættere på, men næ nej, han blev ved med at komme tættere på, og hun bakkede stadig ind mod væggen. Til sidst stod han helt tæt på, og han var sgu alligevel en del højere end hende så hun måtte lægge hovedet tilbage og se op mod ham. ”Shut the fuck up!” sagde hun tydeligvis irriteret. ”My beauty? You are psychotic!” hvæssede hun af ham. Han strøg hendes kind, og hun rykkede hovedet ud af rækkevidde. Pludselig var hans læber mod hendes, og blidheden kom bag på hende og fik distraheret hende et øjeblik. Det var øjeblik nok til at han pludselig havde fangede et søm og hamrede det i halsen på hende. Hun ville have gispet overrasket hvis ikke det var fordi hans læber havde kvalt lyden. Hendes kropstemperatur steg drastisk, mens blodet flød ud af såret han havde skabt i hendes hals. Vreden steg, og de skarpe hjørnetænder blev igen skudt frem og bed ham i læben. Lugten af noget brændt begyndte at blande sig med duften af hendes blod, og øjeblikket efter skubbede hun sig væk fra sig, og flammerne slikkede sig op ad hendes arme og satte ild til hendes trøje. Knap så praktisk, men hun var skide ligeglad. ”You are sick!” hvæssede hun ad ham. Lysten til at binde ham til sengen og pryglede ham til han tiggede om nåde dukkede pludselig op og føltes helt skræmmende, hvorfor hun knyttede sine næver.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Ons dec 06, 2017 12:19 am

Lector slap hende ikke da hendes tænder gled ned i hans læbe, faktisk brummede han bare lidt sagligt og bød den søde smerte velkommen. Han trak først sine læber til sig da Desire gik op i flammer. Han åbnede øjnene og tog forsigtigt et skridt tilbage, og hev dermed sømmet ud af halsen på hende.
”Don't talk like that? Why are you like this?” sagde han så opgivende, hvorfor talte hun sådan til ham! Hvorfor var hun så ond! ”Please.. LIKE ME!!” råbte han lidt for højt, han gik på knæ foran hende og hans lange arme lagde sig rundt om hendes ben som han knugede sig ind til hende, havde ikke lyst til at give slip. Han var selvfølgelig også ligeglad med flammerne, faktisk var han blot betaget af dem, overvejede om det ville gøre ondt hvis han rørte ved dem, han havde lyst til at røre ved dem.. De var flotte.. Men ikke nu, han... MEN!
”I'm not sick.. I'M FINE!” gispede han stille.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Ons dec 06, 2017 6:05 pm

Hvordan denne mand kunne være normal havde hun sgu svært ved at se. Intet ved ham var normalt, manden var skizofren og psykotisk.. til fare for sig selv, men især for andre. Han kunne tydeligvis lide at hun svagt bed ham i læben, men som der gik ild i hende var der alligevel en reaktion.. det var dog hendes ord der havde den største effekt på ham, eller påvirkning, og da han faldt på knæ og spredte armene som han gjorde, så hun forvirret på ham. Forvirringen fik flammerne til at falme en anelse, og så tiggede han hende ellers om at lide ham. What the fuck. Hans arme endte rundt om hendes ben, og hun så ned mod ham. Han opførte sig sgu som en galning, virkelig, og hun anede ikke hvad hun skulle stille op ved hele situationen.. ved ham. "Let go of me.." sagde hun af mangel på bedre. flammerne havde ædt hendes trøje, og hendes bh var også gået op i flammerne, metallet faldet af. Hun rakte en hånd ned mod ham, flammerne forlod hendes fingre så hun ikke brændte ham, men hvilede stadig om hendes håndled, og hun strøg hånden over hans hår. Såret ved hendes hals havde lukket sig, men der var stadig blod på hendes hals.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør dec 16, 2017 11:06 pm

*Die, die, die!!!* råbte Estragon i hovedet på Lector, ”Shut up, your making her hate me! STOP, STOP, STOP!!” råbte han tilbage til Estragon og krammede Desires ben endnu mere ind til sig. Lector gispede stille da hun sagde at hun skulle slippe hende, men det ville han jo ikke! Det var jo det der var problemet! Han ville have hende, hvorfor ville hun ikke have ham? Hvorfor hadet hun ham sådan? Hvad havde han nogen sinde gjort hende måske! ”No please.. Please love me.. I love you! Why won't you love meeeeeeeeee!!!” sagde han som et lille barn, han kunne næsten mærke tårene også, det her afslag gik ham virkelig på, men han var også sulten og træt i forvejen, hun gjorde det svært for ham.
Han lagde ikke mærke til at noget af hendes tøj nu manglede, da han kiggede op på hende, nej han var ikke god til at værdsætte nøgenhed, han tog det mere som en selvfølge, eller noget man var når man blev nød til det måske? Hmmm..
Hans triste øjne fandt hende og han lavede en stille pive lyd, *FUCKING KILL HER! Don't waste your time on her, when she clearly isen't worth it! You can get so much better honey!* råbte Flower nu, der var blevet påvirket af Lectors humør til at vende sig mod Desire, hun var ikke glad for at se Lector så ked af det. Han drejede ansigtet og bukkede sig over Desires ben, og uden at tænke meget over det, voksede hans tænder frem som hans øjne blev helt, helt sorte og han satte de skarpe dæmon tænder i Desires ben og bed gennem stof og skin, til blodet nåede hans tunge.. Han sukkede stille.. Åhhhhh.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs dec 19, 2017 10:21 am

Han var virkelig som et barn, og hun anede ikke hvordan hun skulle håndter ham. Denne voksne mand der formentlig var ældre end hende opførte sig som et barn hvis hjerte hun lige havde knust ved af fratage ham sit slik. Hun anede ikke hvordan hun skulle håndter det, håndter ham. Han var syg, det sagde hun igen og igen til sig selv, for stemmerne i hans hoved bød ham at slå hende ihjel og han kæmpede tydeligvis med sig selv. Til sidst vandt stemmerne dog, og han fik sat tænderne i hendes ben sekundet før hun opfangede tanken. Et gisp forlod hendes læber, og flammerne hun havde skabt forsvandt brat. Det knugede i brystet, og halsen snørede sig sammen. ”Lector..” hans navn forlod hendes læber i en dæmpede hvisken, og selvom hun formentlig kunne få ham sparket væk, kunne hun nærmest mærke desperationen i måden han drak fra hende. Hun genkendte hans sult, for den var primitiv uanset hvilke race man var. Hun endte med at læne ryggen op ad døren, og se tomt ud i luften i noget tid, derpå gled hun blikket ned mod ham.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør dec 23, 2017 2:39 pm

Den noget anderledes smag ramte hans tunge, han var ikke vant til vampyr blod, langt fra. Ikke at der var en bestemt type han var mere vant til en andre, han tog hvad han kunne få. Selv om han siden Luca og Ben var blevet ret glad for sirene blod, ja han havde sågar været ude og lede efter flere sirener, dog uden held, det var åbenbart svære at finde. Han brød sig dog alligevel om smagen, *blood is blood* hviskede Estragon, man kunne høre på ham at han var glad nu, lykkelig måske? Selv om hans blodtørst aldrig lod til at blive stillet, var der da ro på nu. Lector slubrede mere af hendes blod i sig, hun lod til at lade ham gøre det endda, hvilket faktisk undrede ham, hun havde ikke virket så glad for ham for bare lidt tid siden. Han slap hende da også igen, blod løbende ned over hans hage og kæbe, videre ned på hans hals. Hans øjne fandt hende og han kiggede på hendes nøgne krop, ind til hans øjne mødte hendes ansigt og hende.
*Say thank you darling* hviskede Flower til ham. ”Thank you” sagde han ud i rummet, før han lænede sig ind mod Desire igen og krammede hendes ben ind til sig, meget taknemmelig for denne kvinde. Hun havde rørt noget i ham.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs dec 26, 2017 1:47 pm

Hun følte sig sgu ikke normal i hovedet, hvorfor lod hun ham gøre det? Hun anede det ikke selv, hun lod ham gøre det, men når det kom til stykket følte hun intet. Tomhed. På en måde var det et overgreb, og hun havde prøvede at stoppe det, men det havde været nytteløst. At trække sig fra hans tænder nu ville betyde at han ville rive noget af hendes hud og muskel med sig, og det var hun heller ikke interesseret i.
Derfor stod hun stille, og da han var færdig med at drikke, så han op mod hende. Uden et ord så hun ned mod ham, havde hørt hans tanker, og hørte nu også kvindestemmen i hans hoved bede ham takke hende, hvad han også gjorde. Hun fnøs, og rystede svagt på hovedet. Af en voksen mand at være.. var det eneste voksne ved ham, hans krop. Afskyen var tydelig i hendes blik, for ham, men især for sig selv. Hun havde ladet ham drikke sit blod, og hun anede end ikke hvad konsekvenserne af det ville være, hun havde aldrig ladet noget drikke sit blod. "Let go of me.." sagde hun bare sammenbidt. Hun gad ikke den her hysteriske leg længere, nu ville hun bare videre, væk.. væk fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Tirs jan 02, 2018 10:25 am

Lector havde virkelig ikke lyst til at give slip på hende, han ville bare side der og holde om hende for altid, og aldrig nogen sinde give slip. Men det var vidst ikke noget Desire var enig i, hun ville have at han gav slip, og den hårde tone i hendes stemme fik ham alligevel til at tvivle, igen. Var han bange for hende? Nej ikke helt, men han frygtede alligevel hvad hun ville gøre nu, hun virkede ikke glad nu, hun virkede vred, nej ikke helt.. Bare kold.
Et stille suk forlod hans blodige læber og han gav langsomt slip på hendes ben og gled tilbage på røven, som han kom ned og side foran hende, han kiggede stadig op, et lidt bedende blik i hans øjne, han ville virkelig ikke have at hun var vred på ham, ville hun ikke nok bare være sød?
”Please.. I'm sorry..” sagde han stille til hende, han var dog ikke helt sikker på hvad han undskyldte for, da han ikke forstod hvad han havde gjort forkert, det var svært for ham at se forskel på rigtig og forkert, eftersom han selv handlede ud for et helt andet sæt regler end andre gjorde. Han håbede alligevel på at hun ville tilgive ham, og at det hårde udtryk i hendes øjne ville forsvinde. Han kunne selv godt lide hende jo.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Man jan 08, 2018 6:14 pm

Det kolde udtryk forsvandt godt nok ikke, og selvom han undskyldte så hun koldt, hårdt og hånligt mod ham. Lige nu, følte hun intet, og var der noget skidt.. så var det når en Pureblood mistede kontrollen. Hun var ikke ond, normalt havde hun stor kontrol over sig selv, men han havde fået presset hende som ingen anden nogensinde havde gjort det. I det mindste havde han givet slip, og hun fulgte ham med blikket. Øjeblikket efter satte hun sig på hug foran ham. "You are pathetic. Your kind shouldn't even live.. but you know what? Killing you now will only be a gift to you, so I will let you live, live and know what a zero.. a nothing.. you are. I hope you liked my blood, you didn't deserve it you little shit.." sagde hun med kølige øjne, tænderne skudt frem, og et nedladende udtryk og tone. Ja, hun havde vidst fattede at fysisk smerte ikke havde nogen effekt på ham, hvorfor hun let slog over i noget andet. Snart var hun atter på benene, sparkede ham væk fra sig som var han ikke andet end en hund, og forsvandt ud af værelset.

///OUT.
Tilbage til toppen Go down
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 347

IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   Lør jan 13, 2018 12:07 am

Well It could be worse. And as she roasted him, he just sat there.. Listened.. Till he couldn't take it anymore. He covered his ears with his hands, started to rock back and forth.. Started screaming, screaming to make her shut up, to make the voices shut up. And he kept on screaming till she was long gone.

//Out.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You can't handle me - Lector   

Tilbage til toppen Go down
 
You can't handle me - Lector
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Juice stop-
Gå til: