Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Stop! - Rowan

Go down 
ForfatterBesked
Theo

avatar

Antal indlæg : 9

IndlægEmne: Stop! - Rowan   Lør okt 03, 2015 10:36 pm

Tid Klokken er 15:56
Sted Et sted på en gang
Omgivelser Der er elever
Vejr Solen skinner, dog er det ikke ufattelig varmt udenfor
Påklædning Hun har dette på også et par mørke støvler

Hvordan kunne det ske? Hvordan kunne det allerede være ude? Der var virkelig ikke gået lang tid og nu var det ude, eller rettere det havde været ude i flere måneder. Hun havde længe ignoreret det, men som de konstant kaldte hende ting, skubbede til hende osv. gjorde det blot mere ondt. Hvad hun så ikke forstod var de gik så meget op i det, hun lignede jo en pige. Dog var dette ikke den tanke den mandelige del af skolen havde, for de besluttede sig for at bruge hvert øjeblik på at gøre hendes liv til et helvede. Så da hun kom ned af gangen, var det ikke et under for hende det var på lur. Det startede hurtigt, hun nåede kun et skridt ud af klasselokalet og derpå var hun overfaldet "Hej freak! Er det rigtigt du fik fjernet din pik?" blev der spurgt, alt i mens en anden hamrede hendes bøger ud af hendes hænder. Hun skulle netop til at bede ham om at stoppe, da en hånd blev låst om hendes hår og hendes hoved blev revet tilbage. Hun pev, men dette fik blot deres humør højere op "aww piver du nu? Måske er du virkelig en rigtig tøs!" Mobningen fortsatte og det virkede ikke just til de havde en ende på den. Dog blev taget på hendes hår fjernet, men med et var det et skab hun følte imod sin ryg. Hun lod sig glide ned på gulvet og her skulle man tro de stoppede, men kort efter begyndte adskillige spark at falde over hende. Hun blev sparket i ansigtet, på kroppen og andre steder, alt i mens hun bad og tiggede dem om at stoppe
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Madelaine

avatar

Humør : “I was born, shaped, molded, broken, repaired by life experiences.
Fag : hmmmm
Antal indlæg : 44

IndlægEmne: Re: Stop! - Rowan   Lør okt 03, 2015 11:12 pm

En af hendes timer havde været forbi. Og nu var hun på vej imod lærernes kontor, men blev stoppet da hun gå noget længere nede på gangen. Mange passerede uden at gøre noget. Imens hun så på hvordan pigen blev overfaldt. Rowan kendte godt til hvad Alex havde været igennem, ikke fordi de kendte hinanden, men fordi Rowan var del af underviserne - og gik de nyttige informationer at vide. Ikke at det ændrede på hendes syn. Når Rowan havde set Alex på gangene, havde hun ikke set en kvinde fanget i en drenge krop, men hun havde set Alex for den hun var. Rowan så faktisk Alex som en kvinde. Et raseri anfald brød ud ved den kære sirene, som hun gik hurtigt imod stedet. Med sine hænder greb hun fast i to af fyrerne og trak dem tilbage i deres hår. Hendes rovdyrs ansigt trådte frem. De skræmmende tænder blottede sig for dem, som hun skubbede dem til siden, og derefter hvæste de andre på plads. Hun trak sit menneskelige ansigt tilbage og hævede på et bryn.
"I fem i tager direkte hen på kontoret, og hvis i ikke begynder at respektere folk omkring jer. Så bliver i min frokost. Forstået?!" Hun hævede stemmen. Rowan var en streng kvinde. Nok den mest strenge på akademiet. Også fordi hun ikke truede med noget hun ikke ville gøre. Hvis de forsatte, så ville hun finde dem, og hun ville æde dem til der intet var tilbage end knoglerne.
Fyrerne pev en anelse og løb så op til kontoret. Rowan vendte sin opmærksomhed imod Alex, og rakte hende en hånd.
"Du skal ikke tage dig af dem. De forstår bare ikke hvad der går over deres egen næse." Sagde hun med et skævt smil. "Lad os gå hen og få renset de små sår du har fået." Tilføjede hun med et varmt glimt i øjnene.

_________________

People are gonna tell you who you are your whole life. You just gotta punch back and say,
"No, this is who I am". You want people to look at you differently? Make them! You want to change things, you're gonna have to go out there and change them yourself.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Stop! - Rowan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: