Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 Ny ven..? - Daniel

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Ny ven..? - Daniel   Tirs okt 31, 2017 2:17 pm

Tid: ca. 11:30, starten af middags pausen
Sted: Skoven omkring akademiet, en af de større stier
Omgivelser: Nogle få folk hist og her, men virkelig ikke mange grundet de fleste bruger starten og ikke slutningen af deres pause på at spise
Vejr: Overskyet med sol bag sky, og vindstille
Outfit: Link her

@Daniel
____________________________________________________________

Aah. Det var altid godt at komme ud at løbe. Himari sørgede altid for at lave minimum én løbetur om dagen, og den var altid på et sted mellem fem og ti kilometer lang. Det var en god måde at holde kroppen igang, og det hjalp også med hendes kondi til hendes job hun havde ved siden af studierne her på akademiet. Igennem hele hendes levetid havde hun altid sørget for at holde sig i god form, og nu var ingen undtagelse. Man blev jo også en smule afhængig af at træne, hun følte sig altid så dvask hvis hun ikke fik trænet det hun var vandt til, som om hendes muskler kedede sig. Så her var hun, fuld igang med sin daglige løbetur gennem skoven omkring akademiet. Hun ville gerne løbe lidt længere ture, men så skulle hun løbe dem om aftenen, og hun var ikke voldsomt glad for det, selvom hun så udmærket i mørket, og det selv i menneskeform. Ræve øjnene var nu engang imellem rimelig praktiske, selvom de også freakedenogle ud.

Derfor havde hun sine solbriller på mens hun løb, bare i det tilfælde af at hun skulle støde på nogen der var rare at snakke med, så hun ikke weirdede dem ud. Sådan noget blev man bare vandt til med årene. Hun smilede stille for sig selv som hun løb videre, ind over de få trærødder der brød stiens ellers plane overflade.
Tilbage til toppen Go down
Davis

avatar

Humør : "Sure i might have had my regrets but not putting a bullet in you does not Even hit. My top 10"
Antal indlæg : 67

IndlægEmne: Re: Ny ven..? - Daniel   Man nov 06, 2017 8:31 pm

Daniel, havde besluttet sig for at løbe en tur, siden de havde en pause. Han spiste ikke det store, men det gjorde ikke noget mere enkelt så derfor løb han. Han lyttet til musik i mellem tiden, men inde, derefter med og stoppe op da han følte for bare og nyde stilheden, mens han forsætte med og løbe. Han, havde valgt at ha et par solbriller sammen, med hans t-shirt og et par Jeans.

Han tænkte svagt for sig selv, mens han løbe videre. Han ende dog med at støde ind i en kvinde, hvilket der næsten vælte ham. Han, havde ikke prøvede og holde trin med hvor hurtigt han løb, men det var nok til hans sidste, mulighed, inden han måtte se, det som at han stadig ikke kunne klare det. Hans tænker var altid på hende, selv om hun var død gik hans tænker til melody. Han skubbet sig selv fra hende, da han opdaget det og talte til denne tøs han, havde stødt ind i.

"sorry, it was, my bad." Kom dt fra Daniel, hvorefter han så hen op Himari. Han, havde set hende før, men han havde aldrig talte med hende, derfor kende han ikke hendes navn.
//sorry det lidt ukreativ svar, og vente tiden.:///
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ny ven..? - Daniel   Tirs nov 07, 2017 10:11 pm

Himari havde fint været igang med at nynne en af hendes yndlings sange mens hun løb afsted, og hun løb en del på autopilot da hun havde løbet den her præcise rute mange, mange, mange gange før. Det var derfor at hun trods sit skarpe syn slet ikke lagde mærke til Daniel, før han stødt eind i hende, og hun lige måtte stå et sekund for at genvinde balancen. "Woa! Ah, no, no, don't be sorry, I kinda didn't see you either," sagde hun med et let grin til ham og viftede let med hånden. "Water under the bridge, all that." smilede hun.

Så fik hun set lidt nærmer epå ham - ja, ham havde hun da vist også set før, i nogle af sine timer. Hvilke kunne hun ikke helt huske, men set ham før havde hun i al fald. "Haven't I seen you before? We have some classes together, don't we?"

//undskyld det er lidt kort :/
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Ny ven..? - Daniel   

Tilbage til toppen Go down
 
Ny ven..? - Daniel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: