Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

» You kind of always make my day ~ Cain XXX
Yesterday at 10:58 pm by Cain

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23853 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 a little talk? ~ Alex

Go down 
ForfatterBesked
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: a little talk? ~ Alex    Lør okt 03, 2015 3:55 pm

S ~ gangene
T ~ mandag tidlig morgen.
V ~ det er stadig mørkt udenfor, det regner uden for.
O ~ der er ikke nogen på gangene.
PåklædningMaija smækkede døren op med alt for meget kraft, det havde overhovedet ikke været meningen og nu gav gang genlyd af at døren der havde ramt væggen med et brav. Hun lukkede døren bag sig mere forsigtigt denne gang mens hun sukkede, hendes hår og tøj var gennemblødt af regnen udenfor mens buen hang over den ene skulder efter hun havde været nede og øve sig selv om det stod ned udenfor.
Maija satte sig ned i ved et af vinduerne med ryggen mod væggen mens hun lage hovedet tilbage mens hun så ud af vinduet, hun havde problemere med at sove for tiden så hun var vågne det meste eller hele natten, hun var ikke sikker på hvorfor men det var bare sådan, hun tillod sig selv at gabe mens hun sad der og kiggede ud i mørket på regnen som trommede på ruden.

"det her bliver en laaaaaang dag!"
sagde hun i det hun rejste sig op for at vride vandet ud af hendes hår, det rørte hende enlig ikke men det ville nok ikke være smart at blive syg i starte at en uge. Maija gik ned af gang mens hun tænkte over at det var længe siden hun havde snakket med hendes kusine, det kunne være hun lige skulle stoppe forbi hendes værelse eller skrive til hende for at høre om hun havde tid til at snakke lidt.

// jeg undskylder længden :3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Theo

avatar

Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: a little talk? ~ Alex    Lør okt 03, 2015 10:57 pm

Påklædning Hun har dette på også et par mørke støvler

Det var endnu en af de sædvanlige dage. På trods af hun aldrig viste det, så var mobningen der konstant. Hendes krop var fuld af mærker efter deres konstante brug af fysisk vold. Hun var dog efterhånden så vant til at skjule det! Dette var nok også derfor hun havde langærmede trøjer på, men nok også værst af alt derfor hun til tider havde en vis hang til bestemte rusmidler, herunder morphine. Men når ens krop konstant blev udsat for tæsk, så var det vel ikke et under dette endte ud som et resultat. Som regel var det enten på hendes værelse eller når hun gik ned af gangene. Så ofte var hun ikke i stand til at være alene, og grundet hun var transeksuel, så var der ikke just folk som gad have hende som roomate. Dette efterlod hende igen blot som et let offer. I dag var hun blevet overfaldet fem gange, to ud af de fem var på hendes værelse og de resterende tre skete ude på gangen eller i et lokale. Ingen af lærerne gjorde noget, man kunne sige de ikke rigtig gad gøre noget. Hun var jo blot en freak! Selvom der var nogen som forsøgte at bilde hende andet ind, så sad den fast! Den ide om hun ikke var andet end en freak.
Netop som hun gik om hjørnet, fik hun øje på sin kusine. Det var nu egentlig dejligt med de få familiemedlemmer som ikke tog hendes transeksualitet så slemt. Selvom hun startede ud som Maija's fætter, så kaldte hendes kære kusine hende nu også kusine og ikke fætter som før. Hun fik et smil på læberne, kørte en tot hår om bag øret, gemte sine mange blå mærke væk inde under trøjens ærmer "Mai! Hej" Hun smilede og gik sin kusine i møde
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Re: a little talk? ~ Alex    Søn okt 18, 2015 11:06 pm

Maija gik i hendes egene tanker da der var en som kaldt på hende, i det samme hun hørte hvad der blev sagt begynde hun at smile og sagde i det hun vente sig om for at se hende kusine i øjnene.

"Når man tale om solen så skinder den "

hun smilede glad mens hun og skulle lige til at give hende en krammer men hun kom i tanke om at hun var gennemblødt så hun trak armene tilbage mens hun så undskyldende på hende og klørede sig lidt i nakken tydeligt nervøs over hvad hun ville sige til det.

"Jeg vil ikke gøre dig syg, jeg er lige kommet indenfor igen... hvordan har du det enlig Alex? "
hendes stemme ændrede sig mens hun snakkede og hendes blev var låst fast på hendes ærme, men hun ville ikke gør noget, det skulle komme fra hende af og ikke fra nogen anden, dog have Maija hørt om hvad der skete omkring Alex, og hun bryd sig ikke om det og slet ikke når det kom for andre af. Maija havde kun lukke få ind til der hvor hun ture vise alle hendes fejl og mangler som den skytsengel hun aldrig blev efter hendes mor, som havde mente at hun var håbløs, nu have hun fundet Alex som ikke dømte hende for den hun var og derfor dømte hun heller ikke hende for den måde hun valgt at leve sit liv på.

" Alex jeg er bekymret for dig... "
hun flyttede blikket fra hende ærme i et forsøg på at få øjnekontakt med hende, hvis det lykkedes hende blive Alex kunne se bekymringen i hendes øjne, men lidt efter ville hun bare kunne se er varmt smile på Maija ansigt som hun altid have når de var sammen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: a little talk? ~ Alex    

Tilbage til toppen Go down
 
a little talk? ~ Alex
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: