Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 It's quite a lovely night, am i right?

Go down 
ForfatterBesked
Lilith
Admin
avatar

Humør : "Many called her beautiful, but she wasn't beautiful. No she was red and terrible and red."
Antal indlæg : 784

IndlægEmne: It's quite a lovely night, am i right?   Lør okt 21, 2017 5:22 pm

Tid Det er omkring aften
Sted Nightmare
Omgivelser Der er en masse dansende væsner
Vejr Udenfor er det lettere køligt, det er dog varmt indenfor, på grund af alle de dansende folk
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en sort kjole på, den er ikke så lang som på billedet (den går hende til 2 cm over jorden) Link. Hun har højhælede sko på (de gør hende 5 cm højere, 1,78 til 1,83) Link
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, med lidt af det sat op, det går hende til et stykke under brystet. Link. Hun har ret simpelt make-up på, med mest fokus på øjnene Link. Hun har to armbånd på, og nogle ringe (se linket til kjolen)

Emnet er tilegnet Min elskede Soulsister (@Amber) <3

Normalt når hun begav sig ud, så var det til Philotes, men denne aften var det Nightmare, som hun blev draget imod. Hun havde hørt om det førhen, hørt at det var det perfekte sted, når det kom for overnaturlige væsner, og måske var det i sidste ende nysgerrigheden, som dragede hende imod den unikke klub. I sidste ende havde hun vel også, brug for at prøve nye ting, hun kunne trods alt ikke gøre det samme, om og om igen, uden at forvente intet nyt skete. Det tog hende ikke lang tid, før hun rent faktisk nåede frem, og som altid ramte lyden af musik hende først, men så igen den slags var ingen overraskelse. Hun nåede ikke engang hen til døren, før en mandlig dæmon gik hen til hende "you must be a succubus, being how sexy you are" brummede han, og det var tydelig han var fuld. Hun hadet når folk referede hende, til en anden form af dæmon, hun var trods alt den første af dem, og derfor matchede hun ikke under en kategori, som resten af dæmonerne gjorde. Hun slog ham hårdt i ansigtet, og takket være et par skarpe ringe, begyndte ham at bløde. Han nåede ikke at reagere, før hun slog ham igen, og denne gang slog hun ham ud "I am not a succubus"
Hun ignorede alle andre, og derpå begav hun sig indenfor. De fleste udenfor syntes også at lade hende være, efter at hun mere eller mindre, slog en fyr ud. Som hun kom indenfor, bemærkede hun hurtigt hvor meget anderledes, dette sted var i forhold til Philotes, for det første var der langt flere overnaturlige væsner her, og stort set alle var mørke væsner. Ved Philotes kunne man finde enkelte mørke væsner, men der var mange mennesker, som kom for at danse og drikke sig fulde. På samme tid som hun kiggede rundt, gad hun heller ikke at give dem opmærksomhed, hun bekymrede sig trods alt ikke om dem, og fandt de fleste væsner åndsvage. Ikke desto mindre, blev hendes øjne hurtigt dragede imod en rødhåret skønhed, en som i den grad var unik blandt alle andre. Så hun begav sig imod baren, hvor hun satte sig ved siden af hende "So tell why is such a beautiful woman, such as yourself alone this night?" hun sendte hende et skævt smil, og hævede samtidig spørgende øjenbrynet.

_________________Sidst rettet af Lilith Man jan 01, 2018 5:52 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amber

avatar

Humør : "Fearless is getting back up and fighting for what you want over and over again....even though every time you've tried before you've lost.”
Fag : Biologi, Astrologi, Psykologi, Historie, Kampsport, Magiske elementer, Besværgelser.
Antal indlæg : 30

IndlægEmne: Re: It's quite a lovely night, am i right?   Lør okt 28, 2017 12:22 pm

Påklædning:

Tøj + sko: Kjole & Stiletter.
Hår + make-up: Hår & Make-up, bare en dyb rød læbestift i stedet for.
Smykker: Choker & så hendes familie ring (Billede på profilen).


Amber havde aftalt at mødes med hendes mor senere på aftenen men havde besluttet sig for at det ikke kunne skade at komme en anelse før, på den måde kunne hun også få en drink eller to inden hun dukkede op. Godt nok var hun gemmel nok til at drikke men i hendes mors øjne ville hun altid være en uskyldig lille pige, det samme gjaldt for den sags skyld også for hendes far men Amber var træt af altid at skulle være den perfekte og pæne pige.
Hun havde afleveret hendes jakke i garderoben og havde nu bevæget sig ind i selve klubben, hun bevægede sig gennem mængden af væsner med ynne og elegance, hun havde tydeligt gjort det før.
Hendes aura var anderledes end de mange andre væsner herinde, den var ikke mørk og sølet i synd, nej hendes var lys og ren, ja den tiggede nærmest om at blive korrupteret.
Amber satte sig på en af barstolene ved baren og bestilte en gin og tonic hvilket hun fik nærmest det sekund hun havde bestilt den, hun placerede de mærke røde læber mod glasset kant og sippede inden hun stillede den fra sig igen, et fint rødt aftryk af hendes læber var efterladt på glasset.
En slesk fyr satte sig dog hurtigt ved hendes side og lænede sig alt for tæt på hende for at hviske groteske og hvad han mente var frække ting i hans øre. Hun vendte sig mod ham med et yderst uskyldigt og charmerende smil, "If i was you, i would get the hell out of here", hendes stemme var sød men nærmest for sød hvis man lyttede ordentlig efter. Hun viftede manden væk og der gik heller ikke længe inden han så ringen på hendes finger og han var endnu hurtigere om at forsvinde ud af klubben.
Et lille smil gled over hendes læber som hun greb hendes drink, nok var hun træt af at være den pæne pige men hun ville heller ikke have pøblen eller skraldet for den sags skyld. Som hun sippede hendes drink denne gang hørte hun en kvindes stemme fra stolen ved siden af som den sleske mand havde siddet på kort inden, kvindens stemme smøg sig omkring hende og kuldegysninger spredte sig let hen over hendes krop. Amber vendte sig om på stolen, glasset forsat i hendes hånd inden hun lod sine klare is blå øjne møde kvindens."Guess i just have not found anyone worthy to share my night with", sagde hun med et lættere skævt smil på de fyldige røde læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilith
Admin
avatar

Humør : "Many called her beautiful, but she wasn't beautiful. No she was red and terrible and red."
Antal indlæg : 784

IndlægEmne: Re: It's quite a lovely night, am i right?   Man jan 01, 2018 8:53 pm

Der kom et selvtilfreds smil på hendes læber, da hun så hvordan den anden kvinde, reagerede på hendes nærvær. Hvilket person ville da ikke vide, at deres nærvær var godt, hellere det end at frembringe irritation eller had i den anden. Hun bemærkede derfor også, hvordan kuldegysningerne formede sig, på den anden kvindens ellers så smukke krop. En krop som kun syntes smukkere, i formen af hvilken kjole hun havde på. En der gav nok til fantasien, men også efterlod et ønske, om at se mere af den. Måske ville hun være heldig, at få æren af at se mere af denne smukke krop, hvis ikke så ville en anden måske, eller i sidste ende ingen. Da kvinden vendte rundt, fik hun endnu mere af hende at se, og uden den mindste smule skam, lod hun sit blik glide ned over hende, før til sidst at mødes med hendes blik. Let bed hun sig i læben, og et skævt smil formede sig på hendes læber "let us only hope you find a worthy companion, it would be oh so sad, to se such beauty be lonely"
Nok kunne hun være noget så farlig og dødbringende, men ligesom alle andre psykopater, kunne hun også være oh så charmerende, skulle hun endelig have lyst, eller skulle lejligheden tale for det. Så at være i selskabet af denne smukke unge kvinde, gjorde at lejligheden helt klart talte for, at være blot en smule charmerende "I do hope I could get the honour of your company, if not just for this night" hun trak på skulderne "I mean what wonders we could find in each other" let hævede hun øjenbrynet, hvorpå hendes øjne blev mørkere, præcis hvorfor og hvilken mening der var bag det, ville ingen vel vide, måske kun tiden ville kunne forklarer det. I sidste ende kunne det være en blanding af begær og nysgerrighed. Nysgerrighed i forhold til denne unge kvinde, og et muligt begær, for en nat man aldrig ville glemme.

//Sorry for så sent et svar <3

_________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: It's quite a lovely night, am i right?   

Tilbage til toppen Go down
 
It's quite a lovely night, am i right?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: