Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Do i know you ?
Today at 9:13 pm by Cayde

» Damien's instagram
Today at 1:01 pm by Damien

» Souhm... things have happened. (fortidsemne) - Ben
Today at 12:54 pm by Damien

» Rebekah's Instagram
Today at 11:02 am by Rebekah

» I don't believe it! How?! - Vivienne
Yesterday at 9:11 pm by Vivienne

» 300 years and we are still at it - Aviana
Yesterday at 5:38 pm by Aviana

» Tell the psychiatrist something is wrong...
Yesterday at 1:56 am by Regina

» Mindre aktivitet og emne svar
Søn okt 21, 2018 11:25 pm by Aviana

» Meeting on netrual ground
Søn okt 21, 2018 10:04 pm by Talion

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
August
 
Q
 
Talion
 
Elena
 
Reign
 
Razor
 
Chester
 
Zerachiel
 
Statistics
Der er i alt 460 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kace

Vores brugere har i alt skrevet 26194 indlæg in 2017 subjects

Share | 
 

 Søskende kvalitetstid! - Ollie

Go down 
ForfatterBesked
Remington

avatar

Humør : Shine bright like the diamonds.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje, Fægtning, Ridning.
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Søskende kvalitetstid! - Ollie   Tors okt 19, 2017 1:55 am

Tid: ca. middagstid søndag
Sted: Jun-seo's 3-værelses lejlighed i Gaia
Omgivelser: Interiøret er rimelig modernistisk, med tydelige asiatiske tendenser. Det ene rum er rimelig bart, med et spejl der fylder hele den ene væg, og højtalere hængende på væggen, til at øve hans dans i.
Vejr: Udenfor er der tørvejr, med sol bag et par skyer.
Outfit: Link her

@Ollie
________________________________________________________________

Så var det endelig idag. Det havde været et stykke tid siden Jun-seo sidst havde set sin yngste stedbror, Ollie, men idag havde Ollie fået lov til at komme over til Gaia for at besøge ham, og han glædede sig virkelig. Ollie var nok egentligt den af hans 'nye' søskende han kom bedst ud af det med, men de lod også til at have samme type humor, og elske at drille andre så snart de kunne komme til det - ja, og så måske endda også det der med at være god til at være liiidt for nysgerrig og ende på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Men i alt fald vidste han at der uden tvivl ventede en lang, sjov dag foran dem, uanset hvad de nu end fandt på. Han stod nu foran spejlet ude på badeværelset og fik lagt sin eyeliner og mascara på præcis samme måde som han nu havde gjort i et årti eller to, og sørgede for at hans hårs pinke farve var ligeså intens som han ville have den, og hans øjne den varme kastanjebrune som virkelig var god til at udtrykke hans følelser rigtigt. Med et smil fik han sat håret og taget det sidste tøj på, hvorefter han så smed sig i sin lædersofa og tændte for tv'et mens han ventede på Ollie. Tv'et stod på 'Arirang', hvor de pt. havde et større music award show kørende live fra Sydkorea af. Siden kanalen i sig selv var koreansk, var der selvfølgelig ikke undertekster på, men dem havde han jo så heller ikke brug for.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Søskende kvalitetstid! - Ollie   Tors okt 19, 2017 3:13 pm

Ollie havde fået lov af moar til at besøge sin storebror i Gaia. Det kaldte han ham bare - sin storebror. Til trods for Jun-seo var adoptiv, ligesom nogle af sine andre søskende. Men han så dem alle bare som søskende. Det kunne han lige så godt. Nu var han selv kun 14 år gammel, i forhold til sine forældre og sine søskende, som var meget ældre end ham. Han selv var jo næsten lige blevet født. For 14 sølle år siden. Han vidste, at nogle af sine søskende og sine forældre selvfølgelig, havde levet i flere 1000 år. Det var helt sygt. Det kunne han slet ikke forestille sig. Han var jo kun et barn. Virkelig. Et spædbarn nærmest, for sine søskende og for sine forældre. Som ret så meget stadig bare var styrende af sin blodtørst. Og sin nysgerrighed. Og flabet attitude. Han glædede sig til at besøge sin storebror. Til trods for han havde fået lov til at besøge sin storebror i Gaia, betød det ikke, at han ligefrem spurgte sin mor eller sin far om alting. Sommetider besøgte han steder, uden nogen vidste til det. Mente han. Han var 14, men han var altså ikke et barn. Han var teenager og teenagere måtte altså mere end børn måtte.
Han stod nu ude foran bygningen til Jun-seos lejlighed. Han trådte indenfor og fandt hurtigt hoveddøren til lejligheden. Han glædede sig selv til at flytte hjemmefra. Så skulle der ingen regler være. Han rakte op og bankede på døren, og tog så fat i håndtaget for at skubbe døren op. Han havde ikke tålmodighed til at vente på, at døren blev åbnet for ham. Han trådte derfor bare ind i lejligheden, og begyndte at tage sine sko og sin jakke af.
"Hejjjjjjj!"
Tilbage til toppen Go down
Remington

avatar

Humør : Shine bright like the diamonds.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje, Fægtning, Ridning.
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Søskende kvalitetstid! - Ollie   Tors okt 19, 2017 3:25 pm

Jun-seo havde stadig ligget og slappet af på sin sofa, og sad og rykkede med i rytmen - og sang med - til 'Married to the Music', som SHINee lige pt optrådt emed live i showet. Han var igang med at tage en tår af sit glas med blod - han havde en mega god aftale med nogen han kendte i blodbanken - da Ollie bankede på og dernæst bare trådte ind, som han vidste, at han ville. Han smilede og satte glasset fra sig på sofabordet, før han så rejste sig fra sofaen og gik hen for at løfte Ollie op i et tæt, broderligt kram. "Hej med dig, din lille solstråle! Haft en god dag indtil videre?" spurgte Jun-seo ham med et stort smil mens han satte ham ned igen.

Mange dage, såsom idag, var han mega glad for at have en lillebror af den type Ollie nu engang var. De havde lavet usandsynligt meget rav i den førhen, og det var altid sjovt. Dejligt at se det ikke var alle hans stedsøskende der var ligeså store lyseslukkere som Elijah godt kunne være. Han var altså lidt fo rkedelig engang imellem, så det var godt man havde en lille solstråle som Ollie, så man sammen kunne lave sjov med andre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Søskende kvalitetstid! - Ollie   Tirs okt 24, 2017 11:17 pm

Ollie var inde i lejligheden. Han så sig hurtigt omkring, men blev så mødt af sin storebror, som kom gående hen imod ham. Han blev løftet op, hvilket han bare grinte af. Egentligt brød Ollie sig ikke om at være "den lille", men det gik nok. Det havde sine fordele nogle gange. Ofte fik han sin vilje, hvilket han rigtig godt kunne lide. Andre gange - nah, der var han ikke så heldig, desværre. Ollie krammede sin storebror tilbage, før han gav slip.
"Heeeejeeee! Jeg har det fint, dig? Har du mad?" Selvfølgelig spurgte han ind til det. Ollie havde en stor appetit. Ikke altid han kunne kontrollere sin appetit. Han var stadig meget ung. Men der var altid mad derhjemme, han fik noget på skolen og ja, hvor befandt han sig ellers resten af sin tid? Hjemme på værelset. Mad, mad, mad. Og han vidste, at Jun-seo ligeledes havde mad. Det havde han altid, når Ollie besøgte ham, hvilket var rart. Han behøvede nærmest kun at træde indenfor, så ville han få mad. Og have det ellers mega sjovt sammen med Jun-seo. Det havde de altid jo!


// SORRY DET ER KORT D:
Tilbage til toppen Go down
Remington

avatar

Humør : Shine bright like the diamonds.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje, Fægtning, Ridning.
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Søskende kvalitetstid! - Ollie   Ons okt 25, 2017 12:56 am

Jun-seo kunne simpelthen ikke lade være med at grine. han vidste i forvejen godt at det ville have været noget af det første Ollie spurgte efter, fordi det var det altid. Men derfor grinede han nu stadig af at mad var det absolut første Ollie spurgte efter, så snart han havde givet slip på ham. "Ja, selvfølgelig har jeg da mad Ollie. Jeg har endda sørget for lige præcis den type du bedst kan lide. Og jeg har det skønt for tiden." sagde han med et stort smil, og hans tanker strejfede kort til Courtney. Apropos det, så kiggede han hurtigt over for at tjekke at soveværelses døren var lukket, og det var den. For så vidt han huskede, så havde Courtney glemt sine trusser her, og havde lånt nogle af hans da hun tog hjem igen.

Jun-seo strakte sig let før han traskede over til køkkenet, og åbnede det varmeskab han havde der, som der holdt blodet ved de konstante 37 grader. Han smilede og tog en pose ud, som han viftede med, hvorpå der tydeligt stod 'B+'. "Selvfølgelig har jeg da stadig din favorit. Jeg ville da være en elendig storebror hvis jeg ikke havde, ville jeg ikke?" grinede han, og lagde posen på bordet før han tog et glas frem og hældte op til Ollie.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Søskende kvalitetstid! - Ollie   

Tilbage til toppen Go down
 
Søskende kvalitetstid! - Ollie
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: