Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 In deep water - Luna

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: In deep water - Luna   Søn okt 15, 2017 10:01 pm

Tid: Eftermiddag efter timerne
Sted: Lærerværelset.
Omgivelser: Diverse borde og reoler, enkelte lærere der sidder i deres eget hjørne og forbereder sig
Påklædning:  Påklædning
Tilegnet: @Luna <3


Det havde været en lang skoledag for Charlie. Først løb efterfulgt af fægtning, der havde været fart på fra morgenstunden. Dette var dog ikke grunden til den havde føltes lang. Han var stadig ny på skolen, havde ikke været der mere end en uge, og han havde virkelig svært ved at finde sig til rette. Det krævede at man var social hele tiden, og det var ikke noget der fandt ham særlig naturligt. Alene i dag var han endt i akavede situationer 5 gange, 5 gange. Han rystede let på hovedet som han gik ned af gangen imod lærerværelset. Hvordan havde han dog formået og gøre det. Well det vidste han jo godt, men det værste var dog da han var formået og snuble over sine ben og vælte med hovedet ned i brystet på en ung pige han væltede ind i. *They were so soft...* Han stoppede op helt stiv og med knald rødt hoved bare ved tanken. Han rystede voldsomt på hovedet som han knyttede sine hænder, det hjalp ikke og dvæle ved det, sket var sket. Det havde kostet en lussing og han måtte jo indrømme den var fortjent.

Han stod foran døren til lærerværelset og kiggede tøvende på den. Han havde fået at vide der var en lærer ved navn Luna, hun skulle være en engel som ham selv, måske hun kunne hjælpe ham lidt? Han havde forsøgt og snakke med Elijah, men det havde været svært for ham. Ikke fordi Elijah havde været grov eller noget, nej faktisk havde han været charmerende og meget rolig. Måske var det fordi han var vampyr? Charlie vidste det ikke, men han havde i hvert fald anbefalet Luna. Det gav også mening da hun underviste i magiske elementer, måske hun kunne hjælpe ham med at få kontrol over sin evne?

Han tog en dyb indånding og bankede på døren. "Come in." en stemme lød fra bag døren, og han åbnede forsigtigt døren og trådte ind. Der sad en lærer han ikke havde mødt i et hjørne ved et bord og kiggede på ham. Han stod lidt og læreren så undrende på ham. Han samlede hurtigt sine tanker "Ohh right. sorry. I'm looking for Luna. I was suppose to meet with her today after classes." han så afventende på manden der gjorde tegn til han kunne komme ind og sætte sig. "She's not back from classes yet, but feel free to come in and wait." Charlie nikkede en gang og lukkede døren bag sig som han kom ind. Han havde travlt med at kigge på nogle bøger på reolen og gik ind i en stol med sit ene ben *av av av av... For fuck sake..* Læreren løftede et øjenbryn og charlie holdt undskyldende hænderne op før han satte sig ned på en stol. *Always the best first impressions Charlie, way to go!* han sukkede lydløst over sig selv.
Tilbage til toppen Go down
 
In deep water - Luna
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Lærerværelset-
Gå til: