Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R

Latest topics
Top posting users this month
Chloe
 
Azrael
 
Lavinia
 
Joy
 
Lilith
 
Ylva
 
Niklaus
 
Luca
 
Lucian
 
Christofel
 
Statistics
Der er i alt 151 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kierran

Vores brugere har i alt skrevet 8209 indlæg in 592 subjects

Share | 
 

 Oh my.. Oh my.. - Todd

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Lavinia

avatar

Humør : Are you really sure you wanna know?
Fag : Hjælpelærer i Historie, Drama og Psykologi
Antal indlæg : 75

IndlægEmne: Oh my.. Oh my.. - Todd   Tors okt 12, 2017 9:43 pm

Tid: 22-ish
Sted: En lille kro i udkanten af en tysk by.
Omgivelser: En bartender bag baren, fire mænd der sidder i baren og et par stykker mere rundt omkring.
Vejr: Vindstille og køligt.
Påklædning: Outfit
@Todd

Lavinia var taget væk fra Gaia, hun havde været i Berlin og tjekket til sin burlesque club og nu sad hun på en kro i udkanten af en lille by, som hun ikke havde givet lærer navne på.
Hun sad i baren og sippede til en French 75, selvom hun var vampyr, kunne hun stadig nyde en drink i ny og næ. Også selvom alkohollen ikke havde nogen effekt på hende. Hun lyttede til hjerterne banke på kunderne i kroen og bartenderens, som syntes at springe et slag over hver gang han fik øjenkontakt med hende. Dette fik hende til at smile skævt, sikke et fjols af et menneske. Han var en ældre mand, måske i sine tressere. Han ville ingen chance have med hende, men hun var nu også ligeglad. Hun tømte sit glas og stillede det fra sig på baren.
"En whiskey!" sagde hun til bartenderen og der gik ikke længe, før hun sad med et glas whiskey foran sig. Hun kiggede rundt på kroen, der var ikke mange interessante mennesker. Overhoved ingen faktisk. *Hvor skuffende..* tænkte hun og rystede let på hoved af det, inden hun sippede til sit glas med den brune væske.
Hun nød smagen. Den var ikke lige så harsk som de billige hun havde smagt andre steder, men den var heller ikke lige så god som den hun havde på krystal flaske hjemme i Gaia.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Todd

avatar

Humør : Det ønsker du ikke at kende!!
Antal indlæg : 19

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Tors okt 12, 2017 10:08 pm


Tyskland af alle steder, så hvorfor lige her? det bragte ganske få minder, fra dengang han havde været fanget af Hitlers mænd, og var blevet tortureret i en længere periode, det var også grunden til han var så sindsyg som han nu var. Men arbejde skulle gøres, og 2 verdenskrig var fortid, der var kommet en opgave om at smugle en stor mængde stoffer fra England til Tyskland, for en stor sum penge, det havde været et tilbud han ikke kunne afslå. Med de penge kunne han klart fylde sit legerum i hans hus mere, op med våben og tortur redskaber, så det var det hele hver.
Missionen var lykkes, og han havde fået sine penge, men klokken var mange og turen hjem i den varevogn han havde lånt, var for lang på denne tid, derfor havde han for en nat lejet et værelse, på en lille kro for at få noget søvn senere, og måske en kvinde med i seng? måske endda noget blod?
Efter at have været oppe på sit værelse, og skifte tøj til noget andet, havde han valgt at søge ned til krostuen for at få en øl eller to, det kunne jo ikke skade ham?
Han havde valgt at tage en armygrøn skjorte på af tyk materiale, et par hullet sorte bukser, og de sædvanlige sorte store militærstøvler.
Håret sad som det skulle, og han havde endda lige fået trimme sit skæg så det var pænt, en pakke smøger havde han stukket i lommen sammen med hans pung der dog ikke var fyldt, han var ikke dum nok til at tage alle pengene med ned.
Da han trådte ind, blev alle blikke vendt mod ham, han var jo over 2 meter høj, og bred som en dør, hans ansigt var barsk, og hans øjne tomme for følelser.
Todd ignorerede dem alle, og gik til baren her tog han plads ved siden af en rimelig lækker kvinde, bartenderen kom hurtig til ham, og der gik ikke mange sekunder før en øl stod foran ham.
Han rejste sig med øllen og valgte at gå ned og sætte sig i hjørnet ved et bord i skyggerne, her tog han plads, svang ben op på borde, hev en lommelærke frem fra lommen og lod en rød væske blande sig i øllen, før han lagde den på plads, og fandt en smøg frem, som han roligt tænde før han tog et hvæs og puste røgen ud gennem næsen, før han tog en stor slurk øl.
Han lod blikket vandre over de folk der var der, overvejede om han burde slette sit ansigt fra deres sind, men halvdelen ville ikke kunne huske ham dagen efter, så det blev nok kun kromutter han skulle påvirke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lavinia

avatar

Humør : Are you really sure you wanna know?
Fag : Hjælpelærer i Historie, Drama og Psykologi
Antal indlæg : 75

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Lør okt 14, 2017 3:57 pm

Kedsomheden ramte hurtigt Lavinia, som hun sad og sippede til whiskeyen. Hun havde lagt mærke til den høje mand, som havde siddet og bestilt sin øl ved siden af hende. Han havde lugtet lige så barsk, som han havde set ud og hun kunne ikke lade være med at føle sig interesseret i hvem han mon var eller hvordan hans blod mon smage. Et skævt smil spredte sig på hendes læber og hun tog det sidste af sin whiskey i en mundfuld og rejste sig.
Hendes høje hæle klikkede imod gulvet, som hun kort stod også rundt i kroen. Hun fandt endelig manden i hjørnet af kroen og hun gik med sikre og direkte skridt i hans retning, mens hun fangede opmærksomheden fra de fleste af mændene, som sad ved bordene eller stod og snakkede. Hun var den eneste kvinde på kroen, men dette skræmte hende ikke. Hun vidste hun sagtens kunne tage alle mændene, måske bortset fra den store fremmede mand, hvis hun følte de var til fare for hende. Men med hendes dominerende aura og den selvsikre luft omkring hende, turde kun de færreste at nærme sig hende.
Hun stoppede op foran manden, som sad med fødderne oppe på bordet og hun lænede sig let frem og sagde "Jeg kunne ikke undgå at ligge mærke til dig. Du skiller dig ud fra resten af de sørgelig mænd der er herinde, hvis man overhoved kan kalde dem det." Hendes stemme var flirtende, men også legende. Hun så kort rundt, inden hun greb stolen der stod ved bordet og svang den rundt, så hun kunne side baglæns på den, med armene hvilene på ryglænet.

//Sorry det er så kort :/
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Todd

avatar

Humør : Det ønsker du ikke at kende!!
Antal indlæg : 19

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Søn okt 15, 2017 2:00 pmTodd lod sig sætte til rette, han var ligglad med om at ben på bordene var tilladt eller ej, hvem ville dog også turde stille sig op mod ham? Kun de færreste havde turde stille sig mod ham, men det havde ikke været et kønt syn, han var ligeså stærk som han så ud til, og derudover sindsyg, nød smerte og så var han højre samt bredere end de fleste folk!
Han svang bene op, satte sig mere til rette, vippe let på stolen imens han tænde sin smøg, den lugte kraftigt og var vist ikke helt så normal som andre, men en mand som ham havde brug for noget stærkt.
Blodet blandet sig fint med øllen, og gjorde det hele meget bedre, han var godt tilfreds med missionen, og tanken om snart at komme hjem til hans hund Jack og måske kidnappe en han kunne "lege lidt med.
Hans tanker blev afbrudt, idet den eneste kvinde i rummet, kom gående mod ham, og han tog sig den ære at lad blikket vandre over hendes former, uden at ligge skjul på det.
Hun så da ikke værst ud, en tur med hende ville ikke gøre ham noget, han var jo mand og havde en stor trang heletiden, og gjorde det med hvem som helst der turde gøre det med ham, det var ikke alle der overlevede.
Hendes ord fik ham til at løfte et øjenbryn, imens han stirrede på hende og et lusket smil bredte sig på hans, imens han betragte hende tage plads ved hans bord, hun var modig måtte han sige " nå? du har nok ret, der er ikke meget mænd over dem" svarede han så, med en dyb stemme, imens han kort skævede rundt, før han slukke sin smøg ned i borde ligeglad med om det efterlod et mærke eller ej, før han så vendte opmærksomheden mod hende.
Han prøvede at overveje hvad hun ville ham? " hvad laver du enlig her?" spurgte han drilsk, før han tog en stor tår øl og satte den ned, imens han fangede hendes blik, med hans.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lavinia

avatar

Humør : Are you really sure you wanna know?
Fag : Hjælpelærer i Historie, Drama og Psykologi
Antal indlæg : 75

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Man okt 16, 2017 10:25 am

Lavinia smilede blot, da han gav hende ret i at ingen af mændende rigtig var mænd. De var alle sølle skygger af hvad de kunne være. Simpel mad. Uden kvalitet.
Da Todd spurgte ind til hvad hun lavede der, svarede hun kort "Jeg havde noget arbejde i Berlin. Og nu, ja, nu er jeg bare på jagt." Hendes øjne fulgte hver en bevægelse han lavede, undersøgende. Hun lænede sig en smule over stolens ryg og lugten af øllen og blodet blandet sammen, fik næsten hendes tænder til at løbe i vand. Hun kunne mærke sin sult begynde at nage hende. Hun så op på ham, hun kunne lugte at han ikke var menneske, måske en dæmon af en art? "Hvad siger du til at jage med mig, på trods af intet af blodet herinde er af nogen form for kvalitet, så slukker det i det mindste tørsten." Hendes smil var skævt og hendes blik sang om at hun havde dystre planer. "Måske endda have noget sjov bagefter?". Det sidste forslag, hviskede hun forførende og så på manden hvis navn hun endnu ikke kendte. Hun var dog heller ikke interesseret i at kende det, med mindre hun skulle skrige det senere på aftenen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Todd

avatar

Humør : Det ønsker du ikke at kende!!
Antal indlæg : 19

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Man okt 16, 2017 1:17 pm


Han kunne uden tvivl fornemme, at hun var ude på et eller andet, og han måtte give hende hun var modig, sådan at komme til ham. De fleste ville holde sig langt væk fra en mand som ham, hvilket nok også ville være den klogeste plan, hvis man havde livet kært!
Han var jo sindsyg og utilregnelig, ikke en man ønske at træde på, for så vidste man nærmest godt hvad der ville ske med det samme, døden ville komme.
Todd betragtede hende nøje, som hun snakke til ham, hun legede udentvivl med ham, var hun ude på noget? eller var det hans mystiks og hårdhed der tiltrak hende? Lige meget hvad passede det ham fint, lidt selskab for natten ville ikke skade ham spor.
Let hævde han et bryn, men nikke let til hendes mange ord" javel " lød det tænksom fra ham, og hendes næste ord fik ham til at trække ud i et mystisk smil, øllen løfte han og i en stor slurk bælle han den hele, før han satte den fra sig, og blinke let til hende " jeg har lejet et værelse ovenpå, så lad os tage et offer med op" sagde han køligt imens han rejste sig, og lod blikket vandre rundt, de skulle vælge en der var mere skjult og ikke ville larme, hans blik fangede en sovende mand, henne ved trappen hvor de aflivellet skulle op ad.
Todd så mod hende, med et drilsk blik og nikke mod manden, før han uden tøven gik mod trappen, og uden folk lagde mærke til det, greb han fat om manden og lagde en hånd for hans mund, slog ham i tindingen så han besvimede.
Han løfte ham og hang ham over hans ryg, som om han intet vejede før han begyndte at gå.

Kort tid efter stoppe han foran hans værelses dør, låste op og lod hende komme først ind, før han gik ind og låste døren bag dem, og uden tøven smed manden fra sig på gulvet imens han selv gik hen og satte sig på sengkanten imens han betragte hende " spis, men gem et par dråber til mig" sagde han drilsk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lavinia

avatar

Humør : Are you really sure you wanna know?
Fag : Hjælpelærer i Historie, Drama og Psykologi
Antal indlæg : 75

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Man okt 16, 2017 3:57 pm

Lavinia tskede, da hun så manden slå den sovende mand ud og hive ham med sig. Der var halvdelen af alt det sjove jo væk. Hun rystede let på hoved ad ham, men fulgte alligevel med op på hans værelse. Hun trådte indenfor på det lurvede værelse, kroen havde ikke været et pænt sted og det samme kunne man sige om dets værelser. Hun blev stående som manden blev smidt på gulvet, stadig bevidstløs og hun så over på Todd. "Det jo ikke sjovt, når de ikke kan gøre modstand." sagde hun så og satte kursen imod toilettet på værelset og kom tilbage med et glas koldt vand, som hun sjaskede i hoved på manden, som næsten øjeblikkeligt vågnede op igen og hun var hurtigt over ham, dog satte hun ikke tænderne i hans kød endnu, hun ville lege lidt inden da. Hun så ind i hans øjne med hendes blå-grønne iriser og et ondt smil på læben. Manden sagde ikke et ord og hun brød blikket, som hun vidste at de mørke vener ved hendes øjne begyndte at vise sig og hendes tænder viste sig, inden hun bed ham i struben, ligeglad med det rod det ville skabe. Hun slubrede sultent blodet i sig og hendes øjne fandt Todds, som han sad og betragtede hende på senge kanten, manden gispede og gurlede en smule på det blod, som undslap Lavinia og hun trak sig langsomt fra ham, som hun slikkede hans sarte ødelagte hud, hvor blodet stadig flød stille, næsten roligt.
Hun så denne gang rigtigt op på Todd, med blod om munden og på hendes hænder. Hun gav sig til at slikke blodet af hendes fingre, med et wicked smil på sine læber. Hun rejste sig op og sagde "Resten er dit." Hun havde taget en smule mere end halvdelen af mandens blod, nok til at mætte hende. Hun slikkede sine læber og fik tørret det værste af blodet af sit ansigt, som hun stillede sig og gav sig til at betragte Todd.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Todd

avatar

Humør : Det ønsker du ikke at kende!!
Antal indlæg : 19

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Yesterday at 3:37 pm


Todd valgte at tage den sovende mand, for han vidste politiet ville komme hvis de gjorde noget åbenlyst, og han havde det fint med at politiet stadig ikke kendte til hans ansigt, derfor havde han ødelagt noget af det sjove. Han måtte også tænke på sit omdømme, og at hvis han blev fanget ville han ende i verdens mest sikret fængsel på dødgangen´. ¨Han bar ham op ad trappen, og videre ned ad gangen, imens han skævede tilbage imod hende, men han vente fokus imod døren, som han låste dem indenfor og låste den sikkert bag sig.
Derefter blev manden smidt på gulvet, imens han selv gik hen og satte sig på den let snuskede dobbeltseng, og lod blikket hvile mod hende " jeg ved det, men jeg gætter på igen af os gider have politiet rendende" pointerede han drilsk, og trak på skulderene " og igen af dem dernede, ville kunne gøre modstand " tilføj han roligt.
Han lænede sig frem, imens han studerede hende som hun vække manden, selv nu kæmpe han ikke imod, han var jo fuldkommen væk den mand!
Todd smilede lumsk imens hun bed manden, og drak af ham, for ham var et sexet og han nød jo at se smerte og at se livet forsvinde ud ad folks øjne, dog var det ikke ham der dennegang dræbte først.
Hun tog sig god tid, først da hun rejste sig og gik fra manden, rejste han sig og gik ned i hug foran manden, han greb hans arm i et fast greb, og uden tøven lod han de skarpe tænder komme frem, før han så bed ham i håndledet og sugede det sidste blod ud.
Han nød hver en dråbe, før han tog fat i manden og uden tøven, bar ham ud på badeværelset hvor han efterlod ham, for han magte ikke se på det grimme bæst.
Todd vendte sig om mod hende, hævede let et bryn " først nu bliver det sjovt" sagde han i en legende tone, imens han trådte hen imod hende, han gik helt tæt på for at lade en hånd vandre over hende imens han gik en runden om hende, studerede hendes smukke krop, før han stoppe foran hende med et farligt blik i de mørke øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lavinia

avatar

Humør : Are you really sure you wanna know?
Fag : Hjælpelærer i Historie, Drama og Psykologi
Antal indlæg : 75

IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   Yesterday at 4:12 pm

Lavinia smilede, som hun så ham dræne manden for det sidste blod. At tage føde med andre, havde altid gjort noget ved hende, hun elskede at se andre drikke, at hører dem suge blodet ud af deres offer. Hendes smil var skævt, næsten ondt, dog brændte hendes blik med lyst. "Jeg skal nok skille mig af med ham, jeg har en nem og hurtig måde at gøre det på." Smilede hun til manden.
Hun havde ikke været sammen med en fremmed i lang tid, og hun nikkede blot til det han sagde om at det først nu ville blive sjovt. Hun mærkede hans store hånd, glide hen over hende og hun så op på ham, med øjne der stadig brændte at lyst, dog var der også en smule alvor i dem nu og hun sagde, mens hun holdte to fingre op imellem dem "Jeg har to regler, 1. Ødelæg ikke mit tøj. Og 2. Der er ingen andre regler.". Hun havde før været sammen med brutale mænd, og kvinder, og hun kunne håndtere det værste.
Hun lagde sin ene hånd imod hans brystkasse og lod den glide ned imod hans bukser, som hun hurtigt fik åbnet. Hun gave sig også til at åbne hans jakke, mens hendes blik holdt hans. Hun ville ikke forsøge at bruge sin evne imod ham, det ville ødelægge alt det sjove. "Har du så et navn jeg kan skrige?" spurgte hun med en forførende stemme og lod sin hånd røre hans bare brystkasse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Oh my.. Oh my.. - Todd   

Tilbage til toppen Go down
 
Oh my.. Oh my.. - Todd
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: