Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 A Little Trip To Paris - Chloe

Go down 
ForfatterBesked
Ellia

avatar

Humør : A bad hunter chases. A good hunter waits.
Fag : Kampsport, Fægtning, Bueskydning og Ridning
Antal indlæg : 99

IndlægEmne: A Little Trip To Paris - Chloe   Lør okt 07, 2017 4:50 pm

Tid: 20-ish
Sted: Burlesque klub, som er ejet af Lavinia.
Vejr: Overskyet, men lunt.
Omgivelser: Kunder i klubben og piger på scenen og blandt kunderne. En fuld bar.
Påklædning: Kjole med disse pumps
@Chloe

Lavinia havde mødtes med Chloe i lufthavnen og var taget til Paris i en privat jet. De havde snakket og nydt et par gals med blod, under flyveturen. Dog havde det ikke været nok, til at slukke deres tørst. Hun havde lært en smule omkring Chloe, og fortalt en smule om sig selv. Så som hendes navn og omkring hendes karriere. Hun havde lært at Chloe var en nylig forvandlet vampyr, dette havde fået Lavinia til at smile, dog kunne hun ikke forstå hendes skabers tanker, om bare at efterlade sin lille vampyrling til at lærer tingene selv. Hun havde rystet en smule på hoved af dette. Nok var Lavinia koldhjertet, men hun kunne aldrig selv finde på at forlade en hun havde forvandlet. Hun nød til gengæld at lærer dem alt hvad de skulle vide.
Da de var ankommet til Paris, førte Lavinia Chloe hen til en smuk blå Mustang '67, og kørte imod hendes klub.

Hun viste Chloe indenfor i klubben, de kom ind igennem hoved indgangen, ind i en mørk entré, med sort fløjlstapet og i loftet som var højt over dem, hang der en stor gylden lysekrone, med smukke røde pyte sten, der var en lille skranke og en garderobe. Hun smilede til manden bag skranken, som tydeligvis også var en vampyr. "Bonsoir Filipe. I have a guest with me and we'll take the big stage tonight.". Vampyren bag skranken nikkede og hun gik igennem et sæt tykke gardiner, som gemte indgangen til klubben.
De trådte ind i et stort rum, oplyst af rødt lys, med tre scener, en stor scene i den anden ende med en catwalk, og to mindre scener på hver sin side af scenen.
De stod på en svalegang, som førte hen til to trapper som gik ned på hver sin side til baren, som var i mellem trapperne. Der var fyldt med forskellige væsner. I loftet hang der pynte lysekroner, store og elegante. På væggene hang der diverse pynte ting og der var strategisk placerede sofaer og stole med små borde rundt omkring på gulvet, mellem scenerne. Der var flere piger der dansede og sang på scenerne. Mange af dem var næsten helt nøgne og alle sammen var håndplukkede af Lavinia på grund af deres talenter.
Hun så på Chloe og smilede "So, what do you think? Ready for a little competition?"

//Sorry for den lidt rodede beskrivelse af klubben Razz Håber du kan få et nogenlunde mentalt billed af det, du må gerne tilføje nogle ting, hvis du syntes der mangler noget Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Little Trip To Paris - Chloe   Søn okt 08, 2017 2:53 pm

Påklædning + look Sko

Chloe havde været taknemmelig for at Lavinia havde sørget for hun kunne komme om bord på flyet uden at skulle ud i solen. Hun havde lært om de her ringe der gjorde det muligt, men hun havde endnu ikke fået skaffet en. Hun havde sørget for at fortælle det som de havde aftalt og mødes i lufthavnen. Lavinia havde heldigvis været ganske rolig omkring det.
Det havde været en behagelig flyvetur, de havde fået noget blod der holdt den værste sult, og hun havde lyttet til hvad Lavinia fortalte om hende selv. Hun var ikke skabt som Chloe selv, og hun kunne ikke lade være og tænke over hvad forskellen var, udover det åbenlyse. Hun fandt Lavinia utrolig fascinerende på en ubeskrivelig måde, det var måske hele hendes udstråling.

Hun stod nu i Lavinias klub i paris og kiggede rundt på omgivelserne. Det var elegant, og det var tydeligt at kvinderne der dansede havde hvert deres talent. Hun bemærkede dog nogle fejl hvor nogle af dem i deres moves, men det var noget der faldt hende naturligt på grund af hendes fortid. Hun betragtede en smuk blonde pige, som stod og bevægede sig ved en stripper stang. Hun havde fuld kontrol over sin krop, og Chloe kunne ikke lade være og føle en vis fascination over hende. 'So, what do you think? Ready for a little competition?' hendes ord brød den nærmest trance hun var i og hun kiggede på hende med et smil på læben. "I have no idea what your have in mind, but im game no matter what." Hun var ikke typen der sagde nej til en udfordring, og lige nu var hun ligeglad med hvad den udfordring var.
Tilbage til toppen Go down
Ellia

avatar

Humør : A bad hunter chases. A good hunter waits.
Fag : Kampsport, Fægtning, Bueskydning og Ridning
Antal indlæg : 99

IndlægEmne: Re: A Little Trip To Paris - Chloe   Søn okt 08, 2017 3:24 pm

Lavinia smilede, da Chloe tog imod udfordringen og førte hende ned ad den ene trappe og hen til en åbning, som var dækket af et par røde gardiner, som førte backstage. Hun viste Chloe hen til en garderobe, hvor der var adskillige former for kostumer, nogle med fjer, andre med fishnets, alle de kostumer man kunne tænke sig. "You remember how we talked about wanting to see each other dance. Well, this is it. We're going on stage and dancing for the costumers. It'll of course be a friendly competition, but a competition nontheless." Hun vendte sig imod Chloe og spredte armene ud og sagde "You can choose, whatever costume you'd desire.". Hun blinkede til Chloe. "Make-up and hair is down there, but I don't you'll need any." Hun pegede ned imod den ene ende af det store lokale de befandt sig i.
Hun begyndte at sætte kursen imod en privat garderobe, mens hun sagde "When you're done, come find me in my room.". Og hun forsvandt ind ad døren, som lukkede sig efter hende.

Inde bag døren, fandt Lavinia et af sine kostumer frem (link). Det var sort og grønt, hun havde det på på ingen tid. Det passede hende perfekt og fremhævede hendes former på en helt perfekt måde. Hendes øjne syntes også at skinne yderligere. Hun var klar, på få sekunder, make-uppen var også lagt til perfektion. Hendes hånd vant til at ligge den med præcise bevægelser, efter at have lagt det efter flere hundrede år.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Little Trip To Paris - Chloe   Søn okt 08, 2017 5:19 pm

Hun fulgte roligt med Lavinia, og betragtede klubben som de gik igennem den. Den var overdådig og, og alt var under kontrol. Det var tydeligt det var et sted der tjente godt, og hun kunne ikke lade være og smile lidt over det. Hun betragtede rolit garderoben som bar præg af alt lige fra lak og læder, til store smukke kjoler der var nemme og rive af. '"You can choose, whatever costume you'd desire."' Et smil fandt hendes læber, hun nød den her udfordring mere og mere, dog kunne hun ikke lade være og være en smule spændt over hvordan Lavinia bevægede sig på scenen.
Hun fulgte hendes finger og fik øje på rummet, hvor makeup og hår kunne blive ordnet. Hun sendte hende et nik og smilte "I will find you. Dont worry." Hun vendtede knap før døren blev lukket, før at hun stod og begyndte at kigge de smukke kostumer igennem. Det tog hende ikke længe før hun fandt noget der faldt i hendes smag og hun skyndte sig at putte det på. Hun placerede sit eget tøj på en polsteret bænk der stod før, før hun gik ned i det andet rum. Hun ændrede faktiske ikke rigtig på noget, rettede en smule på håret, og tilføjede noget knald rød læbestift før hun med rolige skridt gik hen til døren Lavinia var forsvundet ind af.

Hun bankede på 3 gange hurtig efter hinanden før hun gik ind. Hun betragtede Lavinia som stod der i det smukke grønne og sorte sæt, der lignede noget fra det gamle frankrig. Hun var smuk, forførende og eksotisk. Hun smilede lidt og gik et par skridt ind. Hun havde selv fundet en fishtail kjole, som bar en dyb nedrinding, og var lavet af et flot rødt velour agtigt stof. Bunden var fluffy, og bestod af flere lag som startede fra hendes knæ. Den sad tæt til hendes krop, og fremhævede formerne som var gemt bag den. Hun havde en hovedbeklædning på, som mest af alt lignede en form for reb der var placeret strategisk på en kunstnerisk måde. I hendes hånd var 2 store vifter lavet af fasanfjer, som matchede den røde kjole.(Du får link senere) Det var tydeligt de var hver deres stil, men det gjorde udfordringen så meget sjovere. "So gorgeous. Since your the one that challenged me, and this is your place, I think its only fair that you go first. Then I have the chance too see how your body move when its in its natural habitat." Hun så roligt på hende og ventede på at hun ville fører dem ud på til scenen, hvor hun ville stille sig et sted hvor publikum ikke kunne se hende, men hun kunne betragte Lavinia danse.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A Little Trip To Paris - Chloe   

Tilbage til toppen Go down
 
A Little Trip To Paris - Chloe
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: