Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 What the hell are you doing? - Theo

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: What the hell are you doing? - Theo   Tors okt 05, 2017 10:27 pm

Dag : Lørdag
Tid : omkring 20 tiden
Vejr : Regnvejr og mega koldt udenfor
Omgivelsen : ingen
Tag : @Theo
Det var lørdag, ja mon ikke, det var en kedelig lørdag, som altid, ikke at Alma kede sig, for det gjorde hun aldrig, hun elskede sit eget selvskab, det havde hun jo levet i mange år indtil hun kom her, og havde mødt Dust og ikke mindst Azrael, som var som en bror for hende. Hun havde da også snakket lidt med andre, men ikke sådan rigtigt, de fleste af de andre piger gjorde grin af hende, fordi hun altid var alene og ikke snakkede med de andre, i timerne og sådan noget. Hun kunne ikke forstå hvorfor de gjorde sådan! hvorfor de talte bag hendes ryg. hun valgte at ryste på hovedet for at tænke over noget andet. Hun stod i musik lokalet og var ved at rydde op efter sig, altså sætte tingene på plads af det hun havde brugt og slukkede for diverse højtaler om omformer og sådan noget. Hun havde fået særtilladelse af deres musik lære til at have nøgle til dette rum, det var hendes fristed, det var det sted hun tog hen når alting blev for meget, tankerne, flash backsene og alt det. Hun elskede at være her! der var ro og fred, og døren var altid låst når hun var her inde alene om aftenen, hun kunne ikke lide at være her inde hvis hun ikke kunne låse døren om aftenen.

Alma puttede sin computer i tasken og samt sine papire, hun bar dem aldrig i hænderne!  tænkt hvis hun tabte dem og nogen fik fat på dem! det ville hun ikke have skulle ske! hun satte sin lille hængelås i enden af de to lynlås der var på på det rum hun havde lukket, hun låste hængelåsen og lagde nøglerne i lommen, ja hun var paranoid på dette punkt! men det var fordi hele hendes liv, alle hendes tanker og sådan noget, lå i den taske, og INGEN! skulle have fat i dem. Medmindre hun selv gav folk lov til det, hvilket nok aldrig ville ske, udover Dust og Azrael. Hun gik ud af døren og lukkede og låste den, inden hun vendte rundt med blikket mod gulvet og begyndte at gå tilbage til sit værelse. Hun nåede dog ikke langt før hun bombede ind i en anden. Hun væltede heldigvis ikke, hun kiggede nervøst op og så en anden, det måtte være en elev. " øhm undskyld" sagde hun bange.
Tilbage til toppen Go down
 
What the hell are you doing? - Theo
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: