Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 All the monsters are coming to dance - Tatia

Go down 
ForfatterBesked
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 551

IndlægEmne: All the monsters are coming to dance - Tatia   Man okt 02, 2017 8:43 pm

Det var ingen hemmelighed at Joy var en pige af flere personligheder, ikke just fordi der var noget galt i det. Hun havde haft sådan en lyst til at feste, specielt efter flere ugers ferie med sin mor. Joy var umådelig tæt med sin mor, men hun havde også et behov for at få lov til at slå sig ud. Specielt inden hun skulle igang med undervisningen, heldigt for Joy - så var hun ankommet en fredag og det var på tide at slå sig ud med en fest eller to. Hvor heldig kunne hun være at akademiet afholdt en fest lige i Joys yndlings måned på grund af Joys yndlings begivenhed. Halloween. Joy havde klædt sig efter begivenhedens dress code - og derpå var hun bevæget sig ind i drømmeland. Det perfekte udsmykning af uhygge og spænding. Der var alt fra tåge over danse gulvet, dæmpet lys.. folk der sommetider krøb ud af skyggerne for at skræmme.. og ikke mindst de 'spøgelser' som virkede så ægte fordi de var tryllet frem til at virke ægte ved magi. Alt så magisk og fantastisk at Joy næsten ikke kunne tage øjnene fra det.  Hun gik hen til en af mad bordene for at bestille en drink; Dark night - fantastisk navn og hun så sig ikke engang omkring.
"It's amazing don't you think.. I love this.. is so bloody amazing," sagde hun til en person ved siden af sig, Joy havde endnu ikke kigget på personen. Men det første hun dog bemærkede da hun kiggede var personens påklædning, et godt kostume viste om personen var værd hendes tid. Det var en ting Joy gik meget op i når det var denne tid på året. Så flyttede hun sine øjne op mod pigens ansigt, og tabte næsten kæben.
"Tatia.. I.. wauw, this is a surprise.. heey," sagde hun så og tøvede faktisk ikke med at give sin veninde et kram. Det var lige meget om de ikke havde set hinanden før, de havde skrevet meget sammen via de sociale medier - og hun havde aldrig følt sig tættere på en person. Det føltes derfor helt naturligt for hende bare at kramme hende.

//Surprise ma babe! <3 @Tatia

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatia

avatar

Humør : I’m scared that if I let myself be happy for just one moment, the world’s just gonna come crashing down. And I don’t know if I can survive that.
Fag : Kampsport, Musik, Litteratur & Sprog
Antal indlæg : 51

IndlægEmne: Re: All the monsters are coming to dance - Tatia   Man okt 02, 2017 9:46 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en lilla kjole på Link. Hun har højhælede sko på
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst og dog krøllet Link. Hun har blod omkring halsen, som om hun har fået den skåret over Link, ellers er der lidt fokus på øjnene og læberne. Hun har et halskæde på

Det var en fest, som der i grad var gang i. De flest dansede tæt op af hinanden, eller var godt i gang, med at fulde maverne med alkohol. Meget kunne man sige om akademiet, det var trods alt et sted, for både mennesker og overnaturlige væsner. Ikke desto mindre, kunne de i den grad, holde fester og selv på trods af mængden af farlige væsner, så syntes de alligevel at have en vis mængde respekt, for de mennesker der befandt sig på akademiet, siden mord ikke just var en dagligdag, medmindre man boede i selve byen. For alle byboere, måtte det nærmest være et sandt mareridt, det at de mørke væsner tog til byen, og nærmest slagtede person efter person. Dog var det jo heldigvis ikke sådan på akademiet, og selvom der kunne være problemer, var der vel også en vis mængde respekt.
Som en hybrid, bar hun sulten fra en vampyr, hvilket til tider kunne være problematisk. Ikke desto mindre, havde hun fundet en måde, hvorpå hun kunne holde kontrollen. Så mange år, som hun var tvunget, til at kontrollere den. Hun havde sin familie, som hjalp hende, indtil de alle døde og hun følte sig alene. Med dem døde, forsvandt også en del af hendes kontrol, heldigvis havde hun dog et anker i form af Carmen, som altid havde været der for hende. Det var på grund af hende, at hun den dag i dag, kunne nyde disse fester, som gav hende muligheden for, at gå totalt amok. Normalt var hun ganske afslappet, hun var ofte set med et smil og typen der talte til alle og enhver. Dog til festerne, gav hun sig fuldt ud og dette som værende en klæd ud fest, gjorde kun det hele bedre. Man kunne være lige præcis den, som man havde lyst til og det var kun fantasien, som egentlig satte grænserne.
Gennem den tid hun havde været en del af skolen, havde hun ladet sig selv være så kreativ, som hun overhovedet kunne være. Et af årerne, var hun klædt ud som Marie Antoinette og et andet år var det Post Spice, fra Spice Girls. Hun blev dog kastet ud af sine tanker, da hun hørte en stemme og hun klukkede "Yeah these parties are truly amazing" hun smilede for sig selv, og det var her hun fandt sig selv, lade sit blik glide over kvinden ved sin siden. Hun stivnede et kort sekund, mest af alt fordi hun ikke kunne tro sine øjne. Hun havde set denne smukke kvindes billeder og endda skrevet med hende online, men aldrig havde hun set hende ansigt til ansigt, før nu selvfølgelig "It is truly a surprise, but a wonderful one!" indrømmede hun smilende. Da Joy krammede hende, lod hun sine arme glide omkring den smukke kvinde "I can't believe, I'm actually standing in front of you, and even hugging you. This day simply can't get any better" hun trak sig lidt væk, men hendes blik var kun rettet imod Joy
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
All the monsters are coming to dance - Tatia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Festsalen-
Gå til: