Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
»  You can’t see it, but you can feel it [Bex]
Today at 9:14 am by Veronica

» Emotional vampire up for company [Emnesøgning]
Today at 1:57 am by Lili

» Uhm... What are you doing here? - Stephen
Tors okt 18, 2018 6:11 pm by Gabriel M.

» Beklagelse
Ons okt 17, 2018 11:30 am by Aya

» Just had the worst week of my life, can you help? - Alistair (Fremtidsemne)
Ons okt 17, 2018 2:40 am by Kevin

» Do you need a place to stay ?
Tirs okt 16, 2018 5:07 pm by Cayde

» Ellie-drama, haha?
Tirs okt 16, 2018 12:50 pm by Elliot

» You got a bed with my name on it - Nicholas (xxx)
Man okt 15, 2018 11:10 pm by Mike

» Souhm... things have happened. (fortidsemne) - Ben
Man okt 15, 2018 10:16 pm by Ben

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
August
 
Q
 
Elena
 
Talion
 
Reign
 
Razor
 
Chester
 
Zerachiel
 
Statistics
Der er i alt 459 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marco

Vores brugere har i alt skrevet 26169 indlæg in 2015 subjects

Share | 
 

 What am I doing in a place like this? - Christopher

Go down 
ForfatterBesked
Andrew

avatar

Humør : For det meste glad, til tider nok lidt for fjollet.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, Geografi,
Antal indlæg : 410

IndlægEmne: What am I doing in a place like this? - Christopher    Fre sep 29, 2017 4:26 pm

Tid: 23:30
Sted: Venus Lovetrick
Omgivelser: glade og fulde folk der danser og morre sig. Høj musik og blinkende lys.
Påklædning: her
partner: @Christopher

Lørdag aften, lektierne var allerede lavet, og han manglede ikke en eneste opgave til mandag, tirsdag eller onsdag.. en vanedannende og for mange irriterende lyd af en kuglepind der klikkede havde fyldt rummet i noget tid. Han havde ikke selv lagt mærke til det, indtil han fik kigget ned på sin hånd. Han sukkede.
Han anede ikke hvad han skulle foretage sig. Det lignede ham ikke. Normalt ville han så bare læse, være sammen med Zev –der selvfølgelig ikke var hjemme – Eller Lucian –der heller ikke havde tid- han kunne ikke helt finde ud af hvorfor, men han var rastløs.
Selvom han prøvede at bilde sig selv ind at det ikke var derfor, så fløj hans tanker alligevel hen på det her sted han havde hørt om i  Moonlight Falls… En bar for mænd… altså ikke en bar hvor mænd kunne komme ind og være mandlige sammen, og snakke om damer!
Derimod et sted hvor mænd kunne komme og… når ja, snakke om andre mænd.
Han havde ikke nævnt det for Zev, da han ikke helt vidste hvordan Zev ville reagere på den slags. Plus.. de var ikke i et forhold, men det ville stadig være mærkeligt at tage der ned sammen, hvis den ene fandt en at bruge aftnen med..

Han havde overvejet det længe, og jo mere han overvejede, jo mere begynde han også at gøre sig klar. Han fik taget et bad, og fik taget noget rent tøj på, og noget der var en smule mere spændende end det tøj han plejede at gå i. En lille smule havde han da lært af Lucian.
Han fik taget noget deo på der duftede. Han var ikke ret meget inde i alt sådan noget med perfume og after shaver.
Derefter gik turen til Moonlight Falls, han var tæt på at ombestemme sig op til flere gange. Selv da han kom til stedet, stod han og trippede lidt, overvejede om det her nu også var en god ide. Han fik dog taget sig sammen og gået ind.
Han måtte lige glippe et par gange med øjnene på grund af alt det blinkend lys i forskellige farver der var i lokalet, samt den utroligt høje bas og musik. Han så sig om, og var allerede nu endnu tættere på at fortryde. Okay… måske skulle han bare holde sig til sine bøger?
Alligevel fik han forvildet sig op i baren, for at blive spurt af en bartender hvad han kunne tænke sig. ”uhm….. bare en øl tror jeg” mumlede han, dog højt nok til at bartenderen kunne høre ham. Egentlig brød han sig ikke sønderligt af øl, men han anede ikke en skid om alkohol, og havde kun fået nogle enkelte drinks i sit liv, men vidste da bestemt ikke hvad der havde været i dem.
Han fik sin øl, og tog en slurk. Føj…
Han stod der lidt, uden helt at vide hvad han nu skulle gøre.. hvad havde han egentlig forventet? Hvad havde han regnet med at få ud af det her? Han drak lidt mere af sin øl, inden han dog satte den fra sig.
Han havde nok haft rat i den tanke med at han burde være blevet hjemme. Det her var ikke noget han duede til. Han satte atter kursen mod udgangen, selvom det ikke var nemt at komme i gennem de mange folk der dansede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher

avatar

Humør : "It's darkest before the dawn and you can make it through. No one should ever suffer in silence. Bullies thrive in silence… [but] there's always someone you can talk to."
Antal indlæg : 33

IndlægEmne: Re: What am I doing in a place like this? - Christopher    Søn okt 01, 2017 3:34 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en mørk t-shirt på og løse jeans, som sidder løst omkring benene, men strams omkring toppen. Han har sorte sko på
- Andet Han har samtidig tatoveringer på sin overkrop Link + Link. Han har en mohawk og skæg Link

Som en mand der var tiltrukket af begge køn, fandt han det aldrig problematisk, at tage på Venus Lovetrick. Det var trods alt et sted, hvor man kunne være åben, omkring hvem man kunne lide og hvem man gerne ville være. Det var trods alt et sted, for alle former for seksualiteter, så man kunne aldrig rigtig være en outsider, medmindre man selvfølgelig var homofobisk, i så fald kunne man ikke være mere, end blot en outsider. Accept og anerkendelse, var noget som mange biseksuelle og homoseksuelle, generelt alle inde for denne minoritet, følte at de manglede og i bund og grund hungrede efter. Det tog ham ikke lang tid, før han endelig var fremme. Han kendte efterhånden vejen derhen, så det var nærmest automatik, og på sin motorcykel, tog det kun 10 minutter. Han fik låst den, hvorpå han begav sig imod indgangen. Han var nærmst kendt ved stedet, så dørmanden gjorde det ikke svært for ham, eller befaldede at se ID, med andre ord blev han blot givet adgang.
Da han kom indenfor, omfavnede varmen ham og den velkendte lyd af musik ramte ham. Et skævt smil formede sig på hans læber. Ved de fleste klubber, var det altid kvinderne som dansede, mens mændende stod lidt i baggrunden. Her var det dog både mænd og kvinder, som gik amok på dansegulvet. Det vidste virkelig, at dans ikke kun var noget, som kvinder gjorde, men at begge køn sagtens kunne vise denne side frem. Han nåede dog ikke så langt ind, før han koliderede med en. Straks holde han hænderne frem, som for at stabilisere vedkommende, han var gået ind i. De at var også omkring her, at han fik øjenkontant og opdagede, hvem det var han var gået ind i. Det var en ganske køn ung mand, og fra hvad han kunne lugte sig frem til, så var han en varulv. Et skævt smil formede sig på hans læber "Går du allerede?" der var noget bekendt ved denne unge mand, som havde han set ham et eller andet sted før "Hej du er ham instagram fyren, ham der krammede bamsen" han hævede det ene øjenbryn. Han fjernede let sine hænder fra den unge mands skuldre, og derpå lagde han hænderne i lommerne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Andrew

avatar

Humør : For det meste glad, til tider nok lidt for fjollet.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, Geografi,
Antal indlæg : 410

IndlægEmne: Re: What am I doing in a place like this? - Christopher    Søn okt 01, 2017 8:50 pm

Hvorfor var han overhoved taget her ind? Hvad havde han regnet med at få ud af det? Han var jo slet ikke typen til den slags steder! Han var allerede på vej mod udgangen, og hjem fra det her sted. Hvis han skynde sig, så var der nok slet ikke nogle der kunne huske at han havde været der. Han håbede virkelig ikke at han ville støde på nogle fra skolen! Der var ikke nogle der skulle vide at han også var til mænd... han havde det svært nok med at score kvinder, så mænd! Den eneste det havde lykkedes ham at score var Zev.. Og de var.... tja han vidste ikke helt hvad de var.. Han betød meget for Andrew, og han var da uden tvivl vild med fyren.. men hvad hvis Lucian fandt ud af det? Hvad hvis han fandt ud af at Andrew også var til mænd.. og ville han så opdage det med at Andrew følte noget for ham?
Han gik nok meget i sine egne tanker! I hvert fald så opdagede han slet ikke at han gik lige mod en fyr, og de ende da også med at gå lige ind i hinanden. Hvis ikke fyren havde grebet fat i ham og nået at gribe ham, så var han da faldet bagover. For det var udentvivl noget af et brød der lige havde ramt ham.
Og ganske rigtigt, da han vende blikket mod fyren var det noget af en klippe. Lugten talte for sig selv, han var vareulv! For ikke at nævne at han hans udssende.
Waw...... bare... waw! Andrews øjne nåede på meget kort tid, at vandre rundt på manden. Dog gik det hurtigt op for ham at han var temmelig uhøffelig. Han så derfor mere på fyrens øjne "det beklager jeg" sagde han med et nik med hovedet.
Han kløede sig lidt i nakken da han blev spurgt om han allerede skulle gå.
"uhm ja... det.. det er nok bedst" mumlede han så lidt.

Han stivnede dog en smule da han hørte hvad Fyren sagde, med hans instergram, og billedet hvor han krammer sin bamse. Andrews ansigt skiftede øjeblikligt til høj rød, han blev varm hele vejen fra halsen, og op gennem kinderne og hele vejen op. Fuck... den her fyr havde set ham på instergram og ikke nok med det! Han havde set det billede han havde lagt op.. Hans blik hvilede lidt mod gulvet nu, i en yderst genert og flov grimasse. "uhm.... heh.. ja.. det.. det er mig" stammede han lidt, og prøvede virkelig på at samle dig. Men det her var virkelig flovt!

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What am I doing in a place like this? - Christopher    

Tilbage til toppen Go down
 
What am I doing in a place like this? - Christopher
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Venus Lovetrick-
Gå til: