Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 Welcome to wonderland - Aia

Go down 
ForfatterBesked
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: Welcome to wonderland - Aia   Man sep 28, 2015 5:19 pm

Det var morgen. Solen var stået op og endnu en dag begyndte! Så optimistisk tænkte folk i hvertfald Audrey tænkte. Men i virkeligheden kunne hun næsten ikke få sig selv skubbet ud af sengen. Da det endelig lykkedes hende gjorde hun sig hurtig færdig. Hun vidste hun havde en time inden hun skulle vise en ny studerende rundt på skolen. Hun havde klædt sig i et par short og en af hendes brors skjorter - som hun havde hugget, Ha!
Hun gik over til akademiet for at modtage den nye elev. Hun havde fået små informationer. En kvinde. Formskifter. Det var alt hun vidste. Endnu et overnaturlig væsen, kunne hun ikke snart møde et simpelt menneske. Hun trak let på skulderen og stod klar, med hænderne på sine hofter og et stort smil på læben da hun gik øje på den nye pige.
"Velkommen til Athena Akademi." Sagde hun yderst imødekommende. Der var en grund til, at hun blev sendt til disse ting, fordi at hun var en af dem på akademiet med mest overskud, og en af dem med flest fag. Desuden nok en af de mest positive mennesker man ville komme til at møde.
"Navnet er Audrey. Jeg skal vise dig rundt." Sagde hun og rakte hånden frem for at hilse pænt på den nyankommende.
"Så hvilke fag har du meldt dig på. Det vil være passende at tage udgangs punkt i at vise dig dem først.. også selvfølgelig kantinen og toiletterne. Det i hvert fald altid de to steder jeg vil vide hvor er, når jeg er et nyt sted." Hun lo lidt af sig selv. Tydeligvis en som prøvede at sprede den bedste stemning.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Welcome to wonderland - Aia   Man sep 28, 2015 5:26 pm

Aia så lidt efter sin fars bil, der den forsvandt i det fjerne. Hvorfor skulle hun anbringes her, bare fordi hendes far havde gået her? Hvis hun selv kunne bestemme var hun blevet hjemme. Hun drejede om på hælen, da nogen sagde velkommen, og fik øje på en pige, der så alt for glad ud. Endnu end jubeltosse! tænkte Aia muggent, men huskede så, hvad hendes far havde sagt. "Smil og vær venlig," bare tanken gav hende nærmest kvalme.
Alligevel tog hun kvindens hånd. "Jeg hedder Aia. Jeg skal have psykologi og astronomi," et lille smil kom frem, men det forsvandt igen ved den andens vittighed. Hun var ikke i humør til at blive underholdt, faktisk ville hun bare gerne se sit værelse og pakke ud.
Hun tog fat i hanken på sin kuffert med den ene hånd og stak den anden i baglommen på sine sorte jeans. "Skal vi?" spurgte hun med løftede øjenbryn.
Tilbage til toppen Go down
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: Re: Welcome to wonderland - Aia   Man sep 28, 2015 6:16 pm

Hun var nok en af dem folk blev irriteret på i længden. Men hun havde fundet sig selv i, at være den bedste version af sig selv. Derved, var hun ofte mest glad. Eller prøvede at være så optimistisk hun kunne. Hun havde fundet ud af, hun fik mere ud af livet på den måde. På trods af, at hun ikke vidste helt, hvor langtid hun havde tilbage.
"Du skal have Karma til astronomi, og enten Stephenie eller Amara til Psykologi, men det kan du se på dit skema." Svarede hun let. Så vidste Aia da det. Hun dog hende først op til værelsesfløjen, og rakte Aia sin nøgle og gik hen til døren.
"Her er dit værelse, du kan bare stille dine ting herinde. Så skal du da ikke slæbe rundt på dem imens." Sagde hun med et lettere skævt smil.
"Jeg har også de to fag du skal have... jeg håber ikke min overlegne optimisme skræmmer dig helt væk." Tilføjede hun let og kørte en hånd igennem sit hår. "Nå til kantinen." På vejen viste hun også lige toiletterne. Der var en del på skolen, fordi at de jo var så mange.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Welcome to wonderland - Aia   Man sep 28, 2015 7:04 pm

Aia lyttede kun med et halvt øre, og nærmest smed sin kuffert ind på værelset efter at have taget nøglen, hvorefter hun fulgte med igen. Hun havde ingen kommentarer til pigens kommentar om sin optimisme, men tænkte ved sig selv, at det nok blev hårdt at være her, hvis alle var som denne pige. "Er alle her som dig?" spurgte hun, da de var på vej mod kantinen. Hun satte tommelfingrene i baglommerne og studerede omgivelserne. De endeløse gange virkede allerede forvirrende og fængslende, og hun var bange for, at hun aldrig kom ud.
Egentlig ville hun hellere være hjemme, i sit gamle hus, med sine venner og med sin lille krog i kanten af haven, skjult bag en masse buske.
Hun var så langt væk i sine egne tanker, at hun helt glemte, hvor hun var og hvem hun var sammen med, og uvilkårligt kom et smil frem på hendes læber.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Welcome to wonderland - Aia   

Tilbage til toppen Go down
 
Welcome to wonderland - Aia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Akademiet foran-
Gå til: