Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Let's dance - Eugene

Go down 
ForfatterBesked
Annalyn

avatar

Humør : You want it? Then fight for it!
Fag : Løb, kunst, dans, kampsport
Antal indlæg : 219

IndlægEmne: Let's dance - Eugene   Lør sep 23, 2017 10:58 am

Tid: 18:30
Sted: Danse lokalet.
Omgivelser: Tomt, på nær for Annalyn.
Vejr: Ikke vigtigt for emnet Razz
Påklædning: Outfit
@Eugene

Annalyn havde tilbragt det meste af sin aften på at studere, med da hun var blevet færdig med alle sine lektier, havde hun hanket op i sin sportstaske og sat kursen imod danse lokalet. Hun var ankommet, lidt over 18 og var straks gået over til anlægget og sat sin musik på. Hun havde altid elsker interpretive dance, og det var selv samme slags hun var gået i gang med at øve. Hun elskede hvordan dansen og musikken fortalte en historie. Hvordan hun kunne fortælle om alt, uden at bruge ord. Hun kunne danse mere end blot interpretive dance, men gjorde det sjældent.
Hun så ind i spejlene som strakte sig langs den ene væg, studerede hver en detalje hun lavede, lagde mærke til hver en fejl kun kom til at lave. Hun stoppede dog ikke, blot på grund af en fejl.
Hun holdt en kort pause og gik hen til sit vand, som hun havde stående på gulvet ved et af spejlende. Efter hun havde taget en tår, begyndte hun at strække ud endnu en gang, for at holde sig smidig og varm i kroppen. Sangen skiftede endnu en gang og hun hoppede let ind imod midten af lokalet igen og begyndte at danse endnu en gang. Hendes bevægelser og trin var elegante og hun behøvede ikke at tænke over hvad der kom som det næste, det kom helt naturligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Søn sep 24, 2017 6:38 pm

Tingene havde det med at trække ud når han ellers lige havde sat sig planer for hvad han ville bruge sin tid på - normalt ville han tilbringe hele eftermiddagen og aftenen i dansesalen. Men eftersom han for tiden havde en tendens til at rende ind i de forkerte på gangene - eller mere eller mindre hvor end han satte sine fødder, så tog tingene en smule længere tid end han gad finde sig i. Endelig! Var han dog på vej til dansesalen iført et par sorte shorts til lige over knæene. En lilla tank top med en sort hættetrøje ud over. Ikke hans normale danse gear men det var stadig ikke tørt efter forsinkelserne han havde haft i dag så det at få det vasket havde taget længere. Han havde en vandflaske i den ene hånd og mobil i den anden.
Han svingede ind af døren uden egentlig at tænke over at der faktisk kunne være andre i salen - men på den anden side havde det jo ingen betydning - så længe han kunne få lov at danse selv. Det var lige hvad han trængte til efter en dag som i dag.
Hans blik fangede dog hurtigt kvinden der dansede omkring hen over gulvet. Han lod hovedet glide på skrå og stod egentlig bare og betragtede hende et øjeblik. Ikke på nogen creepy måde overhovedet, mere bare bedømmende men også fascineret af bevægelserne kroppen var i stand til at lave. Mange ting kunne man sige om Eugene - han var en røv uden lige, men når det kom til dans så han skønhed i alting.

Han tog kort en dyb indånding før han rystede sig ud af sin trance og rettede sig lidt op.
" If you lift up your chin and make the line from you neck to hand just a little more tight your movements might lighten up just right.. " Sagde han så bare lidt. Det var en kommentar der på alle måder lød meget mere kritisk end det egentlig var ment til. Det var slet ikke ment som kritik - han havde bare for vane at få mere eller mindre alting til at lyde sådan. Selvom han måske kun ville sige det som et godt råd. Han formåede da heldigvis at finde et bare nogenlunde venligt smil frem over sine læber før hans fokus forsvandt fra hende et øjeblik og han rynkede brynene af sig selv. Skævede kort mod spejlet men tilbage mod hende. Han kørte kort hånden gennem det i forvejen alt for uglede mørke hår men trådte så bare helt ind i rummet og mod spejlende. Dog stadig med blikket lidt mod hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Annalyn

avatar

Humør : You want it? Then fight for it!
Fag : Løb, kunst, dans, kampsport
Antal indlæg : 219

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Søn sep 24, 2017 8:31 pm

Annalyn havde slet ikke lagt mærke til at der var nogen der var kommet ind i dansesalen, så da hun hørte en stemme bag hende standsede hun øjeblikkeligt og så i retningen af en ung mand der stod og kiggede på hende, hun havde først troet at det var kritisk, men da hun så det lille venlige smile han kort viste hende, nikkede hun blot og sagde "Thanks, I always forget that..". Hun smilede til ham og prøvede igen, denne gang fulgte hun hans råd og hendes trin så en del bedre ud. Hun smilede triumferende og gik hen til sin flaske med vand, som stod ved det ene spejl og samlede den op og tog en tår inden hun gav sig til at betragte ham, dog uden at stirre. "So.. What do you dance, if you don't mind me asking?". Hun lænede sig op ad gelænderet som var sikret på spejlende, som ballet danserne brugte. Han virkede ikke som typen der dansede street eller ligne. Men hvad vidste hun, hun ville ikke skue hunden på hårene.
Hun satte sig på gulvet og begyndte at strække ud, med lethed, lå hun ned langs sit ene ben og rørte sin fod og så skiftede hun til det andet ben.

//Sorry for det korte svar Razz
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Lør sep 30, 2017 3:06 pm

Det virkede heldigvis ikke som om at hun tog det til sig, det han sagde - eller jo, men på den gode måde. Lyttede og gjorde. Det var mere end de fleste andre ville have gjort. Mere end hvad han selv ville have gjort. Der gik ikke øjeblikke før han begyndte at strække ud efter at have plantet sit vand tæt ved spejlene. Ingen tid at spilde, han ville danse og det kunne kun gå for langsomt.
Hans blik gled dog hen mod hende og han lod kort hovedet glide lidt på skrå. Lignende måske et øjeblik en som ikke havde hørt hvad hun havde spurgt om - men i sidste ende undrede det ham bare at hun faktisk talte til ham.

Han trak kort efter bare lidt på den ene skulder.
" I Can do.. pretty much any Dance you Can Think of - unless ofcourse you ask me to spin on my head. Tried that once- almost snapped my neck " sagde han så bare med et skævt smil. Ikke den mindste smule overlegen - det var bare simple fakta. Men Eugene var trods alt også langt ældre end han så ud og havde i sidste ende haft længere tid til at lære og øve end så mange andre. Desuden havde dans været hans passion siden han havde været helt lille. " but to be honest - modern Dance is like show and Tell without words. Like flying without wings - amazing. totally underated. " tilføjede han så lidt efter. Alle havde vel deres favoritter når det kom til dans. Han kunne tale om det for evigt - det var hans passion og det at tale om dans var en sjælden ting. Han havde næsten kun fået problemer ved det, når det altså ikke foregik i dansesalen. Han vrikkede lidt med sine fødder før han så bare kort smilede lidt skævt. - Selv tanken om at komme på benene om et øjeblik og danse rundt i rummet kunne få det hele til at boble rundt i hans krop.
" and you? Most likely not a ballerina right? " han lod hovedet glide en smule på skrå. Måske endda faktisk med en smule nysgerrighed i øjnene. Normalt kunne man se det fra første øje kast hvis det var en intens ballet danser man havde med at gøre - noget ved holdning afslørede dem. Selv for det ikke så trænede øje. Selvfølgelig var der tidspunkter hvor man blev snydt. Men Eugene havde lidt på fornemmelsen at der var mere under overfladen ved denne kvinde. Eller også håbede han bare på det?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Annalyn

avatar

Humør : You want it? Then fight for it!
Fag : Løb, kunst, dans, kampsport
Antal indlæg : 219

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Lør sep 30, 2017 5:39 pm

Annalyn lyttede opmærksomt til det han sagde. Hun var helt enig i at moderne dans var mere udtryksfuldt og utrolig smukt, på sin egen måde. Hun rettede ryggen og så kort ind i spejlet på sig selv. Da hun vendte blikket imod Eugene igen, smilede hun venligt til ham og svarede på hans spørgsmål "I can do the basic ballet stuff, but don't ask me to name what the moves are called. I never learned that, I only learned the moves, because they're sometimes used in intrepetative and lyrical dance. I can dance foxtrot and most types of swing. Oh, and all the classic standard dances, like the waltz. " Hun smilede og satte sig ned på gulvet med ryggen til spejlet og hun så undersøgende på Eugene "The floor is yours. I'd like to see what you've got." Hendes smil var nu smørret, men ikke på en nedladende måde, som de fleste ville tro. Hun ville faktisk gerne se den unge mand foran hende danse, hvordan han bevægede sig på gulvet, om han virkelig ville se så vægtløs og elegant ud, som hun kunne forestille sig at han ville.

Hun tog sin vandflaske igen og tog endnu en tår, mens hun åbnede sin hættetrøje op, for at slippe lidt af varmen ud fra under den. Hun havde det ene ben bøjet op, så hendes arm kunne ligge på det og det andet foldet halvt under hende. Hun vidste at det så en smule underligt ud, men hun sad behageligt og hun slappede lidt af, efter hendes danse trin.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Man okt 16, 2017 8:54 pm

Eugene lyttede til hvad hun sagde mens han fik strukket lidt ud, eller hvert fald bare sat gang i ledende så de ikke ville dø helt så snart han sprang på benene og tvang sin krop til bevægelser den slet ikke var bygget til at lave. Han trak kort lidt på den ene skulder før han så nikkede lidt.
" And which one do you prefer? I mean - being able to dance all of the different styles is one thing - but actually being one with the moves takes alot more? Which one would make you shine the most? " han lod hovedet glide lidt på skrå og holdt blikket mod hende et øjeblik. Kun for at skubbe sig op at stå da hun sagde gulvet var hans. Det vidste han i sidste ende godt det var. Eller - man kunne tydeligt se det i hans væren på gulvet. Det var i sidste ende det eneste han virkelig følte sig hjemme i. Ingen andre steder gav ham følelsen som dette - det var sikkert også derfor at det var en af de ting i hans liv han aldrig havde planer om at give slip på. Han skiftede ikke musikken - det var ikkke nødvendigt. Følte man rytmen og lod kroppen gå i et med musikken var det sådan set helt lige gyldigt hvilket musik der blev brugt. I de fleste tilfælde hvert fald.

Han dansede hen over gulvet, en blanding af den morderne dans han tidligere havde nævnt var hans favorit - men også med twist af forskellige andre stil arter. Smidigt og elegant. Der var kun få tidspunkter hvor han måtte skære en grimasse og droppe en bevægelse - hvilket var noget en skade på ribbenene var skyld i. Men sådan noget skulle jo ikke stoppe ham helt.
Hans blik gled hen mod kvinden da han stoppede før han så bare sendte hende et halv kækt men skævt smil og bukkede kort. " So! Tell me, what besides dancing do you find interesting here? " spurgte han så og lod hovedet glide på skrå. Der kunne jo være mange ting. Eugene levede slet ikke op til hvad folk ville tro en fyr som ham interesserede sig for. Den eneste del af hans liv han ikke lagde den mindste smule skjul på var hans dans. Han skævede kort rundt i rummet før han snuppede sin vandflaske og tog en tår - dog uden at lade al opmærksomheden forsvinde fra kvinden. Han sørgede samtidig for ikke at holde sig alt for meget i ro - sådan at lade musklerne få alt for meget ro efter en svingom var ikke så godt hvis de skulle igang igen om et øjeblik. Så at holde sig varm eller i bevægelse var bedst.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Annalyn

avatar

Humør : You want it? Then fight for it!
Fag : Løb, kunst, dans, kampsport
Antal indlæg : 219

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Fre okt 20, 2017 9:13 pm

Annalyn skulle ikke engang tænke over sig svar inden hun sagde "Interpretative and Lyrical. I've always loved it and it's the whole reason, as to why I dance.". Hun smilede let ved tanken om hvordan hun som barn havde set videoer og havde prøvet at lærer dansene selv. Det var skam også lykkedes hende med et par stykker, dog krævede nogle af dem desværre mere end én person.
Hun elskede også friheden der var ved både Interpretative og Lyrical dance, man kunne selv sammensætte og finde på det hele. Ingen regler man skulle følge. Ingenting. Det var for længe siden gået op for hende, at hendes kærlighed til dansen, nok kom af at hendes pack havde så strenge regler som den havde og hun derfor fandt sin frihed i dansen.

Hendes øjne fulgte ham, som han bevægede sig yndefuldt og elegant. Hun lagde dog mærke til at han skar ansigt og måtte stoppe nogle af sine bevægelser, dog var han stadig utrolig yndefuld at se på. Hun klappede let og kom med et lille grin, da han bukkede.
"Well, I train martial arts. But I enjoy observing people as well. I still don't know that many people, but I don't mind, it's actually kinda fun being a wallflower for once. I've never been to a school, besdies the one in my pack, and there everyone knew each other." Hun smilede let til ham og spurgte så, med et undrende blik og et lille spørgende smil "What about you? What do you find interesting, besides dancing?". Hun rejste sig dog også op og gav sig til at strække ud endnu en gang. Hun var smidig og hendes muskler stadig varme, en af fordelene ved at hun holdt sig meget aktiv, på trods af det var en nødvendig ting for hende, ellers ville hun ikke få sovet, overhoved om natten.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   Ons nov 01, 2017 8:36 pm

Eugene lyttede til hendes svar - hvilket helt og aldeles ikke var et skuffende et af slagsen. Selvom han tvivlede på at der faktisk overhovedet fandtes et skuffende svar til hans spørgsmål når man i forvejen vidste det var en danser man snakkede med. Men hun var på præcis samme side som ham selv. At tale med kroppen - udtrykke sig på andre måder end med ord. Det var træning at kunne men en gave at forstå. Han sendte hende et lille smil før han nikkede en smule. Det var fascinerende på så mange måder. Egentlig havde han svært ved at forestille sig andre have så stor en passion for dans som ham selv - men det havde vist sig at der var flere derude der havde evnen til at se skønheden i det.
" So you're not the person I should piss of on a bad day? " spurgte han så bare kort lidt drillende. Var det ikke det man trænede ved det? Eugene havde styr på mange ting - men sport ud over dans var nok det han vidste mest om - og det var alligevel de færreste der satte dans i samme bås som alle andre sportgrene. Han svingede kort lidt med sine arme før han kort drejede omkring på sine fødder. Han stoppede og stod stille et øjeblik før hans blik fandt hende igen - kun et øjeblik før det flakkede rundt i takt med at hans tanker svandt i et par retninger med forskellige overvejelser.
" Wait.. Hold on - A pack? Does that mean you're like - a werewolf? Or?" han lod hovedet glide lidt på skrå og fulgte hende lidt med blikket. Kort lidt overvejende. Spekulerende - over hvilke træk en varulv egentlig havde som skilte dem fra andre. Men hun kunne jo med lethed være noget andet. Han vidste ikke helt hvem der ellers havde en pack men det kunne jo være. Eugene selv var ikke ekspert i at spore sig ind på racer. Kun dem hvor det nærmest var åbenlyst. Han kunne af samme grund også godt forstå hvis han selv var svært at spotte som fe. Det var kun når føelserne rigtig skinnede igennem at det viste sig for øjet. Men på den anden side var det også lige meget hvad man var. Det ville ikke være første gang han mødte en af den race. En varulv - men det var stadig en kategori der kunne tælles på en hånd. Han rettede sig kort lidt op før han skævede rundt.

" Well.. mostly just Dance I guess - buuut I also study history and I have developed some sort of love for the City nigh life. " sagde han så lidt. Selvom historie bøgerne helt sikkert var det der fyldte mest. Men det ændrede jo ikke på fakta - at det efterhånden ikke var det eneste han begravede sin tid med. Han lod blikket glide over hende før han kort overvejede det en smule. Han trådte dog par et par skridt nærmere mod hende og rakt en hånd ud som at byde op til dans. " Care for a dance? " Spurgte han så bare og hævede kort et bryn - med et blik der var en smule udfordrende men samtidig noget mere venligt end hvordan han havde set ud til at begynde med.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Let's dance - Eugene   

Tilbage til toppen Go down
 
Let's dance - Eugene
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: