Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V EM E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Lilith
 
Chloe
 
Regina Close
 
Andrei
 
Matteo Belmonte
 
Satrina Darch
 
Lucian
 
Luca
 
Nercissa Cinderfort
 
Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Stiles

Vores brugere har i alt skrevet 13897 indlæg in 1117 subjects

Share | 
 

 Race: Formskifter

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Valerie
Admin
avatar

Humør : Velkommen tilbage, Val
Fag : Studerer de fleste fag
Antal indlæg : 120

IndlægEmne: Race: Formskifter   Fre sep 25, 2015 7:05 pm


Info
- Deres oprindelse er ukendt, men der har eksisteret Formskiftere i op til 2.500.
- Det variere hvorvidt en Formskifter, kan have en eller flere dyrerforme. De kan dog kun have op til 3, men dette er ikke noget de skal, da der er fundet Formskiftere med en dyreform.
- De kan formere sig i både deres dyreform og menneskeform, dog i dyreformen skal det være af samme art, hvor i menneskeformen er det ligegyldigt, hvad den andens dyreform er.
- Formskifter genet er recessivt, så der kan være en Formskifter i en familie, som Ex. består af dæmoner eller mennesker.

Levealder Dødelige

Beskrivelse En Formskifter er som forventet, en der kan skifte form fra A til B, i dette tilfælde er dette dog, at kunne forvandle sig fra et menneske til et dyr. Selve forvandlingen er relativ smertefri (medmindre de er tvunget igennem 5 forvandlinger og det over, i en periode af en halv time), og kan varer alt fra et par sekunder, til 2 minutter (2 minutter er hvis det er et stort dyr, og den pågældene Formskifter er træt, eller har været gennem forvandling efter forvandling). En Forsmifter kan have 1 til 3 dyreformer, hvor i de har et hoveddyr de mest forvandler sig til, og de to andre kan være nogen, som de føler sig trykke ved.

Familie
- Graviditet
- Barndom
- Valg af dyr
- Første forvandling

Personlighed
- Menneske De har samme personlighed som et menneske, så de kan findes i alle former, både søde og venlige, men også farlige og psykopatiske. Dog er der vise Formskiftere, som bliver mere dyriske, hvis de har været i deres dyreform for længe. Her risikere nogen endda, at de faktisk ikke kan forvandle sig tilbage igen, og de glemmer alt om at være menneske. De som lever i en flok, vil også blive mere brutale og dyriske. Generelt vil de fleste Formskifter også dele træk, med deres dyreform, så en rotte er god til at tilpasse sig og lever bedst i store flokke, og en ulv vil leve i en flok.
- Dyr De fleste bevarer deres menneskelighed og intelligens, når de forvandles til deres dyreform. Det kan dog ske, at hvis de udsættes for et pludseligt skift af humør, at dyret i dem kan tage over og de for en periode af 10 minutter, agere præcis som deres dyreform ville (en ulv vil forsvarer sit territorium osv.). Hvis de befinder sig i deres dyreform i mere end 2-3 dage, vil dyret i dem dog tage over, og de vil langsomt miste deres menneskelighed, indtil de igen er præsenteret for dne igen (i formen af en ven, familiemedlem eller elsker)

Udseende
Generelt Formskiftere ligner generelt mennesker, dog har de en mere unik fært, og den er ofte, en blanding af deres hoveddyr og det af et menneske (Ex. blanding af hest og menneske). Foruden dette og enkelte andre træk, så ligner Formskifter mennesker.
- Øjne Dette er ikke alle Formskiftere, men nogle af dem har mere unikke øjne, end det af andre Formskiftere. Nogle har deres dyreforms øjne, hvor andre kan ved et pludseligt skift af humør, fremtvinge træk fra deres dyreform (øjne og tænder). Dette er dog ikke alle Formskiftere.
- Dyreform Deres dyreforme ligner det dyr, som de har valgt, så hvis en Formskifter har formen af en due, ræv og kat, så vil de ligne en due, ræv og kat (selvfølgelig ikke på samme tidspunkt). Dog som i deres menneskelige form, vil deres fært fortælle helt præcis, hvad der gør dem unik fra normale dyr. Ligesom i deres menneskelige form, vil deres fært være en blanding af deres dyr og hvad et menneske dufter af.

Skabelse De første formskiftere blev skabt for 2.500 år siden i begyndelsen af en større krig. En heks forvandlede en kvinde og en mand af forskellige familier, i starten skete der dog intet, men heksen havde fortalt at hun spåede om en ændring, der ville forekomme senere henne. Kvinden og manden fik sammen tvillinger. Allerede inden de kunne gå, skiftede de til deres første dyr. Det var vidunderligt. Hver anden generation blev formskiftere, uanset anden race. (Mere vil komme)

Styrke
- De er en smule stærkere end mennesker, men på ingen måde tæt på en Dæmon.
- I deres dyreform, kan de præcis det samme som et normalt dyr (En delphine kan svømme i vand osv.).
- Selv i deres menneskeform, er deres sanser det bedre end et menneske, de kan derfor nemt lugte sig frem til, hvad andre er.
- De fungere bedst i flok.
- De healer en smule hurtigere, end det af et menneske (Ex. en brækket arm heales over en periode af 4 dage, et snit sår kan heales på en enkel dag osv.)

Svagheder
- Hvis ens dyreform er en slange, kræver det at det er en evne, for at have gift i sin dyreform, man kan dog have samme styrke (i dyreformen) som det af en boa.
- De kan dø på samme måde, som et hvert andet menneske kan.
- De har samme immunforsvar som et menneske.
- De er ligeså hurtige som mennesker (i deres menneskelige form)
- Hvis de forvandler sig alt for mange gange, over en periode af en halv time, vil forvandlingerne blive ekstremt smertefulde, og de kan risikere at de i en periode af 2 døgn, ikke vil kunne forvandle sig.
- Hvis de befinder sig i deres dyreform i mere end 2-3 dage, kan de risikere at dyret i dem tager over, og hvis de ikke forvandler sig tilbage igen, kan de glemme hvordan de gør og være fanget som et dyr.

Raceevner
Forvandling til dyr
Andet


Unikke Formskiftere
Ingen indtil videre.

Første Formskifter
Ukendt navn - Mand (NPC)
Ukendt navn - Mand (NPC)
Ukendt navn - Kvinde (NPC)
Ukendt navn - Kvinde (NPC)
Ukendt navn - Mand (NPC)
Ukendt navn - Mand (NPC)

Packs
The Black Hounds - Ledet af @Niylah
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://athenaakademiet.danskforum.net
 
Race: Formskifter
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Race: Formskifter
» Race: Blanding
» Mennesket: Race Beskrivelse
» Dæmon: Race Beskrivelse (Nye ændringer LÆS!)
» Dværg: Race Beskrivelse (Nye ændringer LÆS!!)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: