Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Detective Style - Samuel

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Detective Style - Samuel   Man sep 18, 2017 12:42 pm

Tid: 15:22
Sted: Gangene
Omgivelser: Skiftende imellem tomt, og andre studerende, skabe.
Vejr: Det er solskin men køligt udenfor
Påklædning: Outfit
@Samuel

Nogen solgte på skolen, og det var ikke gået længe før det var gået op for Lucian. Han havde for vane altid at finde ud af disse ting. Han havde altid følt et vist ansvar for at passe på andre, men nu var han Alfa og det var endnu vigtigere. Der var en der solgte på hans område, hvor hans flok var. Det kunne hurtigt gå galt, der var for mange der var for nemme og manipulere med. Skolen vidste det måske godt, men de gjorde ikke noget ved det. Så Lucian besluttede sig for at han måtte finde ud af hvem det var, og prøve og få sat en stopper for det.
Han stod med ryggen lænet imod væggen, og det ene ben støttede også på væggen. Hans arme lå over kors og han kiggede på de enkelte folk der fra tid til anden passerede hans vej. Han havde brugt et par dage på at finde noget om denne nye sælger. Alt kunne bruges, men ingen vidste rigtig noget konkret. Vedkommende var god til at holde sig i skyggerne. Det var derfor han havde valgt og dedikere sin fridag på det. Så det var det han havde lavet hele dagen, gået og snakket med folk, lyttet og prøvet og finde ud af hvem vedkommende var. Det havde dog ikke hjulpet ham meget, alt han vidste var at der var en bestemt person folk foreslog at man snakkede med. Folk vidste egentlig ikke meget om ham, man vidste ikke hvilke timer han havde, eller hvornår man kunne finde ham. Det eneste brugbare han havde fået var at han var en ung fyr med sort hår, han havde en del tatoveringer og var lidt punk i udseende, sådan beskrev folk ham i hvert fald. Hvordan man fandt ham var straks mere kompliceret, et sted på skolen var det eneste han fik at vide.
Lucian sukkede lydløst da han kiggede på uret på væggen overfor ham. Han havde ikke fundet ham endnu, og nu havde han stået her i de sidste 30minutter. Han kunne ikke blive ved og rende rundt på skolen, så han valgte og stoppe op og håbe han kom forbi. Der kom et par unge piger forbi der gik og hviskede imens de kiggede på Lucian. Lucian sendte dem et af sine mest charmerende smil. De 3 piger rødmede vildt og skyndte sig væk. Lucian rullede opgivende med øjnene, og et lille smil var på hans læber. Det var vist de der typiske uskyldige piger. Han kørte sit hår tilbage igen, og lagde igen armene over kors. Hvor svær kunne han lige være og finde? Det var hans bedste spor imod at finde sælgeren. Måske han vidste noget der kunne hjælpe ham.
Tilbage til toppen Go down
Samuel

avatar

Humør : Displeasure, anger, hatred. Its all the same.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, billedkunst
Antal indlæg : 21

IndlægEmne: Re: Detective Style - Samuel   Man okt 02, 2017 3:10 pm

Påklædning

Det var gået op for Samuel at det nok var på tide at folk begyndte at lede efter ham. Han havde hørt fra en bange sælger at folk havde snakket om ham, noget som Samuel ikke kunne lide. Ikke at det gjorde ham meget, hvis folk ledte efter ham, så kunne de jo bare prøve. Og hvis de fandt ham, måtte han næsten give dem en medalje. Han havde skippet sine timer i dag, men havde opdaget at han havde glemt noget i sit skab, som han måtte tilbage og hente. Lærerne havde ikke meget imod at han skippede timerne da han alligevel lavede et arbejde der var langt bedre end de flestes. Men det var også kun normalt, så gammel som han var, havde han jo ikke brug for nogen undervisning. Det meste af det der blev talt om i historie-timerne havde han trods alt selv været med i.
Han havde dog en underlig fornemmelse med at nogen ledte efter ham. Han kiggede sig kort om som han stod ved sit skab, før han åbnede det og tog en mappe ud. Han rystede fornemmelsen af sig inden han bare roligt lukkede skabet i og vendte sig for at gå. Hans øjne gled over en varulv der stod lænet op af en væg, og det eneste der faldt ham i øjet var hans søgende blik. Han brugte dog ikke langt tid på at studere varulven, da han havde ting at begive sig til.
Han stoppede ikke sin gang før han var noget udenfor hvor han satte sig ved i en bænk. Han åbnede roligt mappen og trak nogle papirere frem, en statestik af en art. Dog så snu som han var, var det blot hans lektier til samfundsfag. Noget der virkede til at være harmløse statestikker, var faktisk hans eget regnskab over hans indtægter på stofferne. Han havde beregnet aldersgruppen på dem som købte hans varer og lavet det om til en statestik om salget af sko.
Roligt betragtede han papirerene og nærlæste dem som han skrev noter, om sko. Han så kort op som duften af hund gled over hans næse, "Sit down. Don't be the odd guy that stares from creepily from a distance," sagde han stille som hans blik gled ned i sine papirer igen.


// Lidt kort start. Håber det går Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Detective Style - Samuel   Man okt 02, 2017 5:05 pm

Han bemærkede ham ikke før han mærkede et blik der hvilede på ham. Han sukkede lettet og lydløst da han endelig fik øje på personen han havde ledt efter. Han var ved at gå hen til ham, da en ung pige væltede over sine egne ben og tabte alle sine bøger. Han prøvede, men kunne ikke få sig selv til at gå uden og hjælpe hende. Han samlede nogle bøger op og udvekslede nogle korte ord og, og afviste høfligt hendes tilbud om kaffe, før han kiggede op. Han bemærkede hvordan personen var forsvundet og han skyndte sig at gå i den retning han så ham gå.
Han nåede udenfor og mærkede den lette brise der gjorde luften kølig. Han kiggede rundt og fik øje på fyren som heldigvis sad udenfor. Han gik med rolige skridt derhen, og havde egentlig ikke travlt. Han var glad for han ikke var forsvundet helt imens han hjalp pigen, det havde bare været spild af arbejde. Han nåede ikke og sige noget før han blev tilbudt og sætte sig ned, han sendte ham et venligt smil og satte sig. "Well that was not my intention, but your a hard man to find." Han betragtede ham let som han sad og kiggede ned i sine papirer, og han bemærkede hans påklædning. Den var mere pæn end andre studerende, men han virkede også ældre. Han lænede sig tilbage og betragtede nogle fugle som hoppede på græsset foran. Lucian var ikke typen der pakkede tingene ind, han spurgte direkte og han sagde hvad han tænkte. "Ive been told, that your the person that can answer my questions." han holdt en kort kunstnerisk pause før han fortsatte uden at fjerne sit blik fra fuglene "Someone have started to sell on this school, and I would like to find out who. I'm told you might now." Han drejede sit blik som han afsluttede sin sætning og betragtede roligt fyren ved siden af ham. Han virkede ikke agressiv eller vred, faktisk var han utrolig rolig og havde et hint af nysgerrighed i sine øjne.

//såå kort var det da heller ik :p
Tilbage til toppen Go down
Samuel

avatar

Humør : Displeasure, anger, hatred. Its all the same.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, billedkunst
Antal indlæg : 21

IndlægEmne: Re: Detective Style - Samuel   Man okt 02, 2017 9:49 pm

Han lyttede til varulvens ord og fnyste let, "Apparently not hard enough.." sagde han med en rolig tone som han lagde papirene tilbage i mappen og klappede den i. Han kunne tjekke det på et andet tidspunkt. Hans ryg var rank som han satte sig op, måske på en lidt finere måde end de fleste heromkring. Han tog hånden i lommen og fiskede en pakke cigaretter op som han lyttede til mandens ord. Han kneb let sine øjne sammen som han tog en cigaret ud og lagde i sin mundvig, "So I'm this mysterious man with all the answers to the worlds problems? You're giving me quite the burden, I must say." svarede han med et hint af en humoristisk tone som han tændte cigaretten med en tændstik.
"I hope you don't mind the smoke. We're outside afterall," advarede han roligt som han tog et sug. Han lyttede til mandens ord som røgen vandrede ned i hans lunger, før han pustede den ud gennem næsen. "A drug dealer? That's interesting." svarede han roligt som han rullede sin cigaret rundt mellem sine fingre. Han vendte sit blik mod varulven og lagde hovedet på skrå, "But I don't quite understand what part I play in all this? Whoever that must've told you that I know the answer to that, is lying." svarede han roligt som han tog endnu et sug af cigaretten. Dog begyndte han hurtigt at overveje hvor meget varulven vidste. Om han vidste at det var Samuel der solgte, eller om kilden virkelig bare havde ledt ham på afveje. Og hvem var denne kilde? En kunde? En dealer? Han lod dog ikke sit kropssprog eller blik antyde på nogen måde at han overvejede noget som helst. Med alle de år i denne branche lærte man hurtigt at kropssprog var vitalt for ikke at trække for megen opmærksomhed. Så han så han helt rolig ud, måske en anelse ligeglad. Men han var ikke ligeglad, ikke spor.
"But now you have me intrigued. Tell me what you know. I may be able to help somehow, that being anything. You seem to be needing all help in the world to find this dealer" tilbød han med et kort smil som han udåndede røgen fra sin cigaret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Detective Style - Samuel   Tirs okt 03, 2017 9:43 am

Han kunne ikke lade være og smile over hvor roligt fyren ved hans side tog det hele. Svar på alle verdens problemer, well det var ikke det han regnede med. Han håbede bare på at dem der havde sendt ham i hans retning havde ret, og at han kunne være et skridt i den rigtige retning for at løse det lille dilemma. Han løftede let en hånd og sendte ham et smil som svar på at det intet gjorde ham at han røg. Han røg ikke selv, men han var heller ikke antiryger og total fanatisk.
Han lænede sig en smule frem så hans albuer kunne støtte på hans knæ og han kiggede roligt ligefrem. Han lød ikke til han vidste noget, men noget gjorde at han ikke helt vidste om han kunne stole på ham. Om det var hans udstråling, den rolige måde han håndterede det hele på, eller noget helt tredje kunne han ikke finde ud af.
"Maybe. I can't say for sure if they are lying. I just decided it was worth checking out." han holdt en kort pause imens han drejede blikket over på den unge mand ved hans side "Apperently they thought you were the right person to talk to. They seemed to believe you knew something." Han rettede sig rankt op igen. Måske det havde været et false lead, det virkede i hvert fald ikke til han fik noget brugbart ud af ham. Han følte sig en smule nedslået, men det kunne ikke ses i hans kropssprog eller mimik.
Han var klar til at rejse sig og takke for hans tid, da han hørte stemmen der tilhørte manden ved hans side. Han kiggede kort på ham, før han lænede sig tilbage i en mere afslappet position. Han lagde sin ene arm på ryglænet væk fra en anden fyr, og smed et ben op på det andet, så det hvilede ankel imod knæ. Han valgte at buge muligheden til at prøve og måske finde ud af om han kunne stole på de ting han sagde. Jo mere de snakkede jo nemmere ville det trods alt være og finde ud af om pesonen du førte en samtale med var oprigtig. Så med den tanke valgte han at svarer ham. "To be honest I dont know much. I know that someone is selling. Actually its more than one, I believe this person is just holding the strings, having various other people selling for him." Han holdt en kort pause og vendte roligt en stor mønt i sin hånd, han havde fisket op af sine bukser, imens han roligt betragtede den. "Normally I dont stick my nose in these things, but I dont want to see some of the people I care about get stuck in stuff like that. Its kinda my job to keep them safe." hans stemme og hele hans udstråling havde fået mere dominans over sig. Det var tydeligt at det var noget der betød meget for ham, og at han ikke havde planer om at stoppe før han fandt den ansvarlige.
Tilbage til toppen Go down
Samuel

avatar

Humør : Displeasure, anger, hatred. Its all the same.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, billedkunst
Antal indlæg : 21

IndlægEmne: Re: Detective Style - Samuel   Fre nov 17, 2017 4:57 am

Of course people are selling here. It’s the perfect place. Young naïve students who want to be in on the cool stuff,” sagde han som var det nærmest en selvopfyldende profeti. Hvilket ikke var helt løgn, det var trods alt det der havde drevet ham til at føre sin forretning her. Men selv med det sagt, kunne det være en helt normal synsvinkel fra en der så på det udefra. Han rullede cigaretten mellem tommel og pegefinger som han vendte blikket fremad mod nogle forbipasserende medstuderende.
Han lyttede roligt til varulvens ord og smilte let før han lagde cigaretten i mundvigen og greb om den med tænderne for at centrere den. ”And just out of natural goodness, and not to mention that it’s your job to lead these folks on the right path – You’d want to stop a mess like this. I understand,” sagde han næsten medfølende, så medfølende han nu kunne være. Han tog et sug af cigaretten og lagde albuerne i bordet. Han havde kort et overvejende udtryk i ansigtet før han så rystede let på hovedet.
Now don’t string me up on this. It’s just a shot in the dark, a rumour so to speak. But rumour has it, that most of these deals are held in an empty boy-dorm. Why? Probably because boys tend to divert quiet things with their testosterone driven sense of wanting to be the alpha of all.” Sagde han så som han pustede røgen ud. Lidt af en specifik forklaring, men siden han var fyren med alle svarene, måtte han i det mindste give lidt af hvad han vidste.
I’m not sure though. I don’t live here, and I don't snoop around where I don't belong.” forklarede han som han løftede foden op på sit knæ. Cigaretten blev slukket mod bagsiden af hans sko og lagt tilbage i pakken. Han trak en grimasse i stilen af at varulven måtte have fat i det store kup, og en lettelse for sig selv over ikke at skulle være den der løste det. ”Sounds like a handful though. If someone is holding the strings for multiple drug dealers, you might get into quite the mess. Let alone if it’s gang related or just some highly organized criminal,” sagde han så og vendte hovedet mod varulven. Måske lidt af et klap på skulderen til sig selv, men han lagde ikke nogle følelser på overfladen for det.

// Undskyld det sene svaaaar. Sad
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Detective Style - Samuel   

Tilbage til toppen Go down
 
Detective Style - Samuel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: