Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

» You kind of always make my day ~ Cain XXX
Yesterday at 10:58 pm by Cain

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23853 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 I never thought I would find you | Theo |

Go down 
ForfatterBesked
Dove

avatar

Fag : Ingen fag.
Antal indlæg : 275

IndlægEmne: I never thought I would find you | Theo |   Lør sep 16, 2017 11:22 pm

Påklædning
@Theo <3

Dove stod foran spejlet. Hen over hendes kraveben stod navnet ’Theo’. Hun havde mødt et par med det navn igennem årene, men ingen af dem havde været den Theo. Den eneste hun nogensinde kunne elske. Hun tog en dyb indånding, og lod hendes hår falde nedover navnet. Hun bevægede sig ud på gangene. Udenfor, var solen på vej ned. Eleverne skulle indfinde sig på deres værelser, og det vidste de godt. Men alligevel tog lærerne og hjælpelærerne en tur rundt på skolen, og sørgede for alle var på værelserne. Hun drejede ned af et hjørne, og hørte stemmer fra et rum. Hun gik tættere på, da noget kraftfuld tog hold om hende. Hun tog sig til skulderen. Det brændte. Hun så ned på navnet. Det så nærmest glødende ud. En følelse af panik spredte sig i hende. Var det nu det skete? Var det nu hun ville møde ham? Hun skjulte sig i et depot. Hun var ikke forberedt på det. Hvad hvis han ikke ønskede at være sammen med hende? Han kunne afvise, og så ville hun gå til. Det var meget magt at give en anden person. Måske var det bedre, hvis hun lod som om han ikke var hendes sjælefrænde, hendes store kærlighed. Så kunne hun vinde ham over på naturlig vis. Ja, det ville være bedst. Med en dyb indånding, fandt Dove modet til at forsætte. Hun trådte ud af depotet og gik imod stemmerne fra rummet. Måske han var derinde. Hun stoppede foran døren, rettede på sit hår og sit tøj, før hun trådte derind. ”You need to get to your rooms. The night is starting to fall," sagde hun med som rolig stemme som muligt, selvom hendes hjerte bankede afsted, hendes kraveben var i brand og hendes mave slog kolbøtter. Han var tæt på.

_________________
She needed a h e r o
So that's what she b e c a m e
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Theo

avatar

Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: I never thought I would find you | Theo |   Lør dec 23, 2017 9:50 pm

Påklædning
- Tøj + Sko En grå-shirt Link og sorte bukser. Han har sorte sko på

Det var egentlig ikke ofte, at han rent faktisk kunne have en lang varige samtale, med en anden person. Ofte irriterede de ham, eller også fandt han dem til at være under sig selv. Selvfølgelig var der de enkelte tilfælde, hvor vedkomne rent faktisk havde noget ordentligt at sige, men de var nok snarer sjældne, eller også så skete de slet ikke. Måske havde han for høje standarter til andre, eller også gad han slet ikke ideen, om at snakke med andre levende væsner. Det var trods alt så meget sjovere, at terrorisere dem, at vise dem hvem der bestemte og hvem der var så meget bedre end dem selv, hvilket i sidste ende jo selvfølgelig var ham selv. I sidste ende kunne ingen, være ligeså perfekte som ham selv, der var selvfølgelig folk, som kom tæt på, men ingen helt op ved siden af hvor han selv var. Skulle han dog være ærlig, så var Callie og Calla, nok dem der i den grad var det tætteste. De to var i den grad, nogen han nød at være sammen med, og på baggrund af dette, så de også sider af ham, som ingen andre.
Som han stod op imod væggen, betragtede han de andre opfører sig, som noget man kun kunne betegne som idioter. Det var dog også omkring her, at han opdagede en ung kvinde komme imod dem. Nysgerrigt betragtede han hende, hun var ganske attraktiv, måske en han ville have sex med, også aldrig nogensinde snakke til igen. Et skævt smil formede sig på hans læber, og han bevægede sig imod hende. De andre forsvandt hurtigt, måske var det for skræmmende, at skulle gå imod, så lille en kvinde, heks eller ej. Han stoppede op da han nåede hen til hende "But why would I want to leave, when you have just arrived?" der var noget halv arrogant og måske endda charmerende, ved hans smil og måden som han betragtede hende på. Det var tydeligt at han fandt hende attraktiv, og sikkert gerne ville se mere af hende. Han lod sit blik glide ned over hende, hvorpå han igen mødte hendes blik. Der var absolut ingen skam over ham, da han aldrig havde noget imod, at vise hvis han fandt en anden attraktiv
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dove

avatar

Fag : Ingen fag.
Antal indlæg : 275

IndlægEmne: Re: I never thought I would find you | Theo |   Lør dec 23, 2017 10:18 pm

Dove følte sig som en fisk på land. I lang tid havde hun set hendes mor have en mage og få sig en ny, mens hun selv måtte vente tålmodigt på sin. Hun havde ventet for længe. Men det var ikke fordi, hun var helt ukendt i det romantiske sprog. Hun havde bare aldrig elsket nogen. Men for hende havde kærligheden til hendes familie været tilstrækkelig. Hun havde ikke haft brug for andre. Men efter hun så Rebekah finde Jason igen og Calla finde en at kaste sin kærlighed på, følte hun sig pludselig ensom. Så hun havde begravet sig i arbejde og forsøgt at aflede hendes tanker. Men nu stod hun her og kunne ikke længere benægte følelsen af forelskelse. Og hun vidste ikke engang hvem den var rettet mod af mændene derinde. Dove havde efterhånden et ry som heks. Når man var datter af den første fuldblodsheks og skabte heks, lærte man hurtigt nogle magiske tricks. Selvom hun aldrig ville bruge skadende magi mod eleverne, havde hun da givet dem en mild straf af og til, hvis deres opførsel gik lang over skolens regler. Derfor undrede det hende ikke, da flere af dem forlod lokalet. Hun forventede følelsen af den hurtige hjertebanken ville følge med dem. Men den blev tilbage, med ham der blev. Hun forsøgte at bevare roligheden, men alle dele af hendes krop fortalte hende, det var hendes mage der stod der foran hende. Hun lyttede til hans ord og et smil spredte sig på hendes læber. Han flirtede med hende, det var et godt tegn. Så var hun et skridt tættere på, han accepterede hende som mage. ”I don’t know…. Because… Uh…” Hun sukkede og så væk fra ham et øjeblik. Hun kunne slet ikke være i hendes egen krop. ”Sorry. Um… I don’t really know how to say this.” Hun trådte lidt væk fra ham, da hun så hvordan han så hende op og ned. Hun havde intet imod det, underligt nok. Hun gik meget op i, folk ikke skulle se på hende på den måde. Men det var noget andet med ham. Hun var født til at elske ham. ”Like you probably know, every witch have a mate. A soulmate, if you will. And I have been waiting for mine for a long time and then tonight I started feeling strange. And then here you are and… Maybe I should just show you. I’ll show you.” Hun følte hun talte lidt for meget. Hun var ret nervøs. Hun trak nok ned i hendes hvide skjorte til at afsløre navnet ved hendes kraveben. Hun havde planlagt at vente med det, men hun kunne nu fornemme, det ikke ville løse noget. Hendes opførsel var anderledes og ville muligvis drive ham væk, før hun afslørede hvem han var for hende. Så hun rev plasteret af hurtigt i stedet for.

_________________
She needed a h e r o
So that's what she b e c a m e
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I never thought I would find you | Theo |   

Tilbage til toppen Go down
 
I never thought I would find you | Theo |
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: