Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

» You kind of always make my day ~ Cain XXX
Yesterday at 10:58 pm by Cain

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23853 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 Hey, are you okay? - Euphemia

Go down 
ForfatterBesked
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Hey, are you okay? - Euphemia   Fre sep 15, 2017 11:41 pm

Tid: 8:30
Sted: Biologi-lokalede
Vejr: Solrigt med få skyer
Påklædning
@Euphemia

Lige fra dag et af satte læren klassen i hold af 2 sammen, et eller andet med at det hjalp hinanden til at blive bedre til at lave opgaver og projekt-opgaver. Morrigan sad ved et bord sammen med en anden person, før at der blev lavede hold og før Morrigan vidste af det, så var hun sat i gruppen med en ved navn Euphemia Lance, utrolig smuk og køn pige, men hun så ikke ud til at at have det synderligt godt psykisk, men igen, skindet kunne bedrage, da nogle af de personer som går på akadamiet lignede lidt nogle der ikke var helt fantastiske mentalt. Morrigan var dog ikke en der bare bedømte folk ud fra deres udseende eller være måde, kunne være hun bare ikke havde det så godt lige dagen i dag.
Den unge heks smilede venligt og imødekommende som Euphemia blev sendt over til Morrigan, for at være i gruppe, Hello, looks like we're going to be in the same group sagde hun munter til Euphemia og gjorde ordentlig plads til hende. Læreren begyndte så ellers at forklare opgaverne som grupperne skulle udarbejde for at kunne løse målene han havde sat.

So, which one of the sub-questions do you want to take for this assignment, or we could do them together? I'm up for both forklarede hun smilende. Biologi havde hun da nogenlunde styr på, hvert fald grund tingene ved faget, så, hvor meget Euphemia vidste om faget, vidste Morrigan selvfølgelig ikke, men mon ikke at pigen vidste i det mindste noget om faget?
Timen gik som sagt fremad, grupperne fik lavede deres tildelte opgaver og da alle havde afleverede, fortsatte læreren med at undervise på tavlen, hvilket fik Morrigan til at fiske en notesblock frem og en pen til at skrive med og begyndte at tage noter. Der gik ikke længe før at læreren havde en ny opgave for grupperne der var skabt i starten af timen, hvilket betød at man forblev i sin gruppe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Thalia

avatar

Humør : What is this world? Where have I come to?
Antal indlæg : 20

IndlægEmne: Re: Hey, are you okay? - Euphemia   Ons sep 20, 2017 10:44 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en hvid t-shirt på, en grå cardigan, et par leggins og høje strømper Link. Hun har et par støvler på Link

"You do as I say, and nothing less than that" sagde han koldt, og som han snakkede blev hans greb, om hendes håndled hårdere. Hun pev og kunne knap og nap, se ham i øjnene, hvilket kun gjorde ham mere irriteret "Do you understand what I'm saying" han løftede sin frie hånd, og var klar til at slå hende, dog syntes han at blive mindet om, at hun skulle bevæge sig rundt, omkring andre og at hun derfor ikke kunne, have sig et blå mørke, derfor fik hun den derimod direkte i maven. Hun pev af smerte, og et mindre klynk kom fra hende "Answer me you stupid bitch" Hans tone blev koldere og mere hård, som han snakkede og det var tydeligt, han snart var ligeglad med, hvor hun skulle gå hen. Endelig mødte hun hans blik, og med sin frie hånd, fik hun tørt sin tårer væk "I understand" med de ord sagt, forsvandt det kolde ved ham, og blidt strøg han hende over kinden "Good, you know I only do this, because I love you" han kyssede hendes pande, og let sukkede hun. Det var kun fordi han elskede hende, at han gjorde alle disse ting.
Hun tog sin taske, og gav ham et smil, før hun forlod værelset. Hun lagde sin hånd imod maven, der efterhånden gjorde ondt, fra at havde fået slaget. Nok gjorde han det fordi han elskede hende, men det betød heller ikke, at det faktisk var behageligt, eller at det for den sags skyld, var noget som brød sig om, og dog vidste hun at det ikke ville stoppe. Det tog hende lang tid, før hun nåede hen klassen, eller rettere der hvor de skulle arbejde. Der gik ikke lang tid, før de alle blev sat ud i grupper, og hun blev sat sammen med Morrigan, en som hun havde snakket ganske lidt med. Let satte hun sig ned, og et blidt smil blev sendt i retningen af, hvor hendes partner var "It appears to be so" medgjorde hun, samtidig med at hun rettede på sit tøj, blot for at sikre, ingen af mærkerne fra tidligere, ikke ville vise sig frem. Hun hævede øjenbrynet, da Morrigan spurgte ind til, hvilke spørgsmål hun ville tage. Nok var hun ikke just typen, der råbte op om en hel del, men dum ville nok ikke beskrive hende "I can take that one, and those ones" hun pegede imod en et par af spørgsmålene.
Som timen gik videre, sad de nærmest alle i stilhed, som de arbejdede gennem spørgsmålene. Da timen endelig var færdig, havde de fået en masse lektier "If you want, then we can go by my room, and get this done, so that we don't have a lot of work?" spurgte hun nysgerrigt, den eneste grund til, at hun forslog det, var fordi Jonathan hade at når hun havde lektier, for så kunne hun ikke give ham sin opmærksomhed. Hun hadet samtidig også, at have lektier, det betød hun havde noget, som hang over hende. Let begyndte hun at samle sine ting sammen, og som hun rakte ud efter en af sine blyanter, røg lidt af hendes cardigan op, hvilket afslørede lidt af det blå mærke, dog fik hun rettede på den, før det blev alt for synligt. Hun fik samlet sine ting sammen, og derpå så hun nysgerrigt på Morrigan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Re: Hey, are you okay? - Euphemia   Man okt 02, 2017 11:08 pm

Morrigan fandt Euphemias selvskab nydeligt, de havde arbejde godt sammen og løst opgaverne de havde fået af læreren. Dog stoppede den "ondskabsfulde" lærer at give klassen en masse lektier for, hvilket også var noget Morrigan stadig ikke helt var vandt til, da hun igen havde levede så lang tid uden rigtig at havde gået i skole. Heksen lyste helt op ved forslaget, hun hadede selv at havde lektier hængende over hovedet. That sounds like a great idea! svarede hun muntert og opdagede at Euphemia havde glemt at pakke sin blyant ned i tasken. Lige som hun skulle til at tage blyanter, for at række hende den, kom mennesket hende i forkøbet. Morrigan fik et hurtigt glimt af hvad lignede et slemt mærke, faktisk havde det en blanding af den typiske blålig farve blandede med mørkelilla. Heksen vidste udmærke godt, hvordan et frisk blåt mærke så ud, men valgte ikke at sige noget endnu. I stedet smilede hun og reagerede, som om intet var set og pakkede resten af sine ting i sin skuldertaske.
I'm ready, lets rock and or roll rokede hun med et bedårende sødt smil og fulgte sin nye veninde ud af lokalet og imod hendes rum. Eller Morrigan se Euphemia som en ny mulig bedste veninde, desuden så kunne hun også finde ud af, hvad eller hvor mennesket havde anskaffede sig sådan en frisk blåtmærke. So, where are you from Euphemia? Spurgte Morrigan nysgerrigt, da det stadig var starten på skoleåret og der var så mange forskellige væsner og mennesker. Morrigan havde, som sagt været overalt på jorden, så kunne være at hun havde været, hvor sin nye klasseveninde var fra.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hey, are you okay? - Euphemia   

Tilbage til toppen Go down
 
Hey, are you okay? - Euphemia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: