Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Stephen
 
Rory
 
Miles
 
Jaxton
 
Niklaus
 
Lector
 
Statistics
Der er i alt 450 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Romeo

Vores brugere har i alt skrevet 23709 indlæg in 1813 subjects

Share | 
 

  I can't beat women, I just can't

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: I can't beat women, I just can't   Fre sep 15, 2017 6:09 pm

Tid - kl 10.20
Dag: Mandag
Sted - Trænings lokalet til kampsport
Omgivelser - en hel klasse
vejr - regnvejr og lidt blæsende
TAG: @morrigan
---

Mandag, åhh hvorfor lige nu, det havde været sådan en dejlig weekend. Men lige nu, kunne han ikke tænke over det længere, eller drømme sig tilbage til weekenden, for lige nu havde han en dobbelt time i kampsport, han havde tilmeldt sig fordi han synes det var sejt og fordi det kunne være fedt at kunne noget.

Det var ikke hans første time, og han kunne en del ting allerede, han lærte hurtigt, hvilket var virkelig fedt! Han stod på måttegulvet som var et specielt gulv så man ikke lande lige på et trægulv eller sten gulv, men heller ikke fordi det ikke gjorde ondt når man lande på dette gulv, for det gjorde det, hvis der var fart nok på.

Denne dag skulle de have sparring mod hinanden, sådan rigtigt for første gang, han viste dette ikke ville blive sjovt ,han partner var en kvinde, og han havde det lidt svært med det der med at skulle slå på kvinder.

Han så på hende som han var partner med, det var tydeligt at se han ikke var glad for dette.
Tilbage til toppen Go down
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Fre sep 15, 2017 8:31 pm

Morrigan havde lavede nogle stræk-ud-øvelser før de skulle igang, det hjalp som heller ikke at Bellamy, som var læren til holdet, havde virkelig kørt på hende, da Morrigan på ingen måde havde nogen rigtige kamp evner eller særlig fysisk stærk. Så så hun ikke helt så meget frem til denne sparring som skulle sket på måtten.
Den unge heks havde noget simpelt trænings tøj på da man skulle være aktiv og havde brug for at kunne bevæge sig, så stramt tøj var en meget dum idé. Faktisk var det ret ironisk, da hun har levede i så mange år, og aldrig havde hun lært nogen form for kampsport i verden. Taget i betrakningen at hun var over 1000 år, var det ret utroligt.
Bellamy kaldte folk ind på måtten og det gjorde så Morrigan stod foran en knægt der ikke så ud til at han ville dette mere end hun ville, begge tænke sikkert at kampsport kunne være sjovt, men havde nok ikke regnede med at de skulle træne med andre end en selv. Morrigan gav Dominick et kort elevator blik, for lige at se ham an, okay han var ikke meget større end hende, eller så stærkere ud end hende.

Morrigan stillede sig i sin kampposition, hvilket var en Ba Gua Zhang position fra kung fu kampstilen, hvilket var hvad Morrigan tænkte lød sjovt at specificere sig i. Det var en kampstil hvor man bruger en modstanders egen aggressivisitet eller energi mod personen. Derud over er det en meget smidige og bevægende kampstil, hvilket Dominick kunne se, da Morrigan begyndte at bevæge sig rundt foran ham, vente på at han angreb først.
Dog skulle man ikke regne med at Morrigan var en mester, hun lavede mange fejl og en gang i mellem kunne komme til at snuble over sine egne ben. Derudover har hun slet ikke et stærk nok forsvar til at undvige alle slag, hvis modstanderen har styr på sin egen kampstil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Fre sep 15, 2017 9:00 pm

Dominick så på hende og smilede blot som Morrigan sendte ham et elevator blik, han virkede ikke til at være begrejsteret for dette. Men han stod og lyttede til hvad der blev sagt af deres træner, håbede han inderligt ikke at han skulle op mod en pige, det kunne han bare ikke. Og helt rigtigt han havde ikke noget valg...... damn os! Han hviskede stille ” jeg kan ikke slå på piger som han stillede sig klar.

Han stillede sig i samme position foran Morrigan, han havde det ikke godt med det her, han var ikke som sådan bange og dog alligevel, han slog ud efter hende, men det blev et vattet slag, der var ikke kræft eller fart i dette. Selvom han havde lært at kraften skulle komme nede fra hoften og hele vejen op gennem kroppen og ud i armen, det var egentligt ikke så svært når de trænede teknikker, men at skulle kæmpe overfor sin makker Morrigan, stod han af! . ” jeg kan ikke slå på dig” sagde han og glemte alt om at d et faktisk var en kamp de var igen med, at han skulle fokusere.
Tilbage til toppen Go down
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Lør sep 16, 2017 10:02 pm

Morrigan så godt slaget komme og det var ikke noget verdensklasse slag fra Dominick, så Morrigan undveg og de havde nu skiftede plads. Den mørkhårede heks stod kort med et hævede øjenbryn da hun hørte han ikke kunne slå på piger, hvilket gav hende it lille smil på læberne. Jamen det er da veldigt sødt af dig lød det fra hende og glemte selv helt at de faktisk var i en sparrings kamp. Begge blev dog hurtigt mindede om det igen af deres lærer, da han råbte til dem at det ikke var et teselvskab der var til og skulle fortsætte.
Morrigan fik et lille shock og lavede et lille spjæt i bar forskrækkelse og gik tilbage i position, så deres trænings kamp kunne fortsætte. Den unge heks, fik grebede Dominick og fik kastede ham ud af ringen, dog det henførte selv til at hun fik overbalance og kom med et lille hvin, som hun faldt lige så lang hun var ud for ringen.
Hun kom dog hurtig op igen og rakte en hånd ud til Dominick, for at hjælpe ham op, som tegn på venlighed. Dette var trosalt bare en venlig træningskamp.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Lør sep 16, 2017 10:23 pm

Dominick så på hende som hun svarede igen, hvor på han bare stod og smilede og skulle lige til at svare tilbage igen, da deres lærer råbte af dem, han blev så forskrækket at det gav et kæmpe sæt i ham, han skulle til at stille sig i stilling igen, men da han stadigvæk var forskrækket og påvirket af deres læreres råben, snublede han over sine egne fødder for at komme hen og stille sig klar. Han var klar og nåede ikke at reagere før han blev kastet ud af ringen, han lå lidt og ømmede sig, flere af drengene fra holdet stod og fniste og grinte. Det her var SÅ PINLIGT , han var lige blevet smidt ud af ringen af en pige. Han lå dog stadigvæk og ømmede sig som han så Morrigan selv få overbalance, han kunne ikke lade være med at grine lidt. Han tog imod hendes hånd og lod sig hjælpe op, da de stillede sig klar igen, fik Dominick stilt sig klar, han ville vise at han ikke var bange for at slå på piger, selvom han inderst inde VIRKELIG VAR! Han havde det bare ikke godt med det.

Han så på hende og smilede, han stillede sig på tær, han viste hvis man skulle være hurtigt skulle man stå på tær, han så på hende og sendte hende et drilsk smil inden han sendte et Spinning Wheel Kick karate spark efter hende, han håbede for hende at hun ville nå og flytte sig, for han havde virkelig meget fart på. Han var bedst til spark, og han kunne sparke ret hårdt, men ønskede ikke at gøre direkte skade på hende, dog ville han bare vise de andre at han ikke var en svans.

Tilbage til toppen Go down
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Lør sep 16, 2017 11:55 pm

Morrigan ignorerede de andre drenge som friste og grinte af Dominick, som om de kunne gøre det bedre! Morrigan var overhoved ikke klar på sådan et direkte angreb fra sin modstander og før hun vidste af det, blev hun sendt flyvende ind i naboen ved siden af Morrigan som kæmpede mod sin egen modstander.
Den mørkhårede heks satte sig op og lavede lidt af en grimasse, som hun tog sig selv til armen og strøg sin hånd hurtigt op og ned af sin arm. Av av av av lød det fra hende, og blev hjulpede op af den anden elev som Morrigan havde ramt. Morrigan, get your ass back! Lad mig ikke sige det igen kaldte deres lærer til hende, da han var nede i den modsatte side af hallen de befandt sig i. Morrigan for sammen og skyndte sig hen til Dominick og stillede sig i position igen og prøvede denne gang ikke at blive tage sådan igen.
Sjov nok, så var Morrigan og Dominick på samme plan i kampsport... eller måske mere korrekt, lige dårlige. Både Dominick og Morrigan kampede bragt som timen fortsatte, dog ikke de mest fantastiske forsøg, men hey, i det mindste fik de pusten, som de kæmpede mod hinanden på deres måtte. Da pausen endelig lød, faldt Morrigan udmattede ned på måtten og hev en smule efter vejret, da deres lærer faktisk havde ståede og kørt dem hårdt på, som de kæmpede.
Hun lå nu på måtten og prøvede at få sin vejrtrækning under kontrol.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Søn sep 17, 2017 12:44 am

Dominick havde virkelig forsøgt ike at sparke igennem, sådan for reel men det så ud til at han havde ramt hende ret godt da hun flyvende røg ind I et andet par der kæmpede mod hinanden han havde det virkelig ikke godt med det! Det var tydeligt at se på ham, han kiggede hende som hun kom tilbage og stillede sig klar, de kæmpede mod hinanden Dominick var på ingen måde lige så god som nogen af de andre på holdet, men det gjorde ham heller ikke det store, når han var partner med en pige. Da der var pause, var Dominick godt svedig og træt, han gik over og hentede sin og Morrigans vand flaske, han satte sig ved siden af hende og rakte hende den, inden han selv tog en tår af sit vand. ” damn han køre os hårdt idag, jeg er helt kvæstet sagde han og så på hende. ” Du må undskylde det spark for, hovr du fløj over I en af de andre par, jeg blev bare frusterede over de andre grinte fniste over du fik mig ned. “ sagde han stille undskyldende til hende. Han håbede hun ville tage I mod den og ikke være sur på ham, selvom det ikke ligefrem lignede at hun var sur på ham over det.
Tilbage til toppen Go down
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Søn sep 17, 2017 5:54 pm

Morrigan lå bare og svedte og smilede storslåede, selv om det gjorde ondt i hele kroppen, så havde hun det fantastisk. Vand under broen, jeg var bare ikke forberedt nok svarede hun med et fornøjede smil. Tage dig ik' af de andre, Domi, du ska' ik' være pinlig berørt over at jeg fik kastede dig ud af ringen forsikrede hun den mørkhårede engel ved siden af sig. Morrigan satte sig op og sprøjtede en stråle vand i munden og lidt i hånden, så hun kunne putte det på mod panden og køle lidt ned. Pausen værede dog ikke lang tid og klassen gik tilbage til at træne slag og spark for resten af timen, hvilket var 1-2 timer.
Morrigan stod under brusseren i pigernes omklædning med lukkede øjne og nød det kolde vand som ramte hende i ansigtet og løb ned af den nøgne trætte krop. Hun fik hurtig hoppede i sit normale tøj og smed sin duffelbag over skulderen, så den hang ved hendes hofte.
Timen var færdig og det var ved at være frokost, så i stedet for at gå tilbage med sin taske til sit værele, så valgte hun at gå direkte hen mod spisesalen og gik ud af salen og gik ned af gangen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Søn sep 17, 2017 6:13 pm

Dominick så på hende som hun lå der på gulvet og snakkede, han kunne alligevel ikke helt lade være med at smile, selvom han stadigvæk ikke synes at det var særlig fedt at have fået ”tæv” af en pige. Havde det været der hjemme med hans såkaldte venner, ja så var han blevet ydmyget og gjort til grin.  Han rejste sig dog da pausen var færdig og sagde ” det okay Morri, du sku cool nok” sagde han inden han forsatte træningen, da de var færdig skyndte han sig ud i badet ,han var ikke så god til at bade med de andre, så han var altid hurtigt under bruseren og vaske sig hurtigt og ud og tørre sig og i tøjet igen og så et par gode sprøjt med hans dejlgie elskede deo.

Han havde overvejet at løbe op på værelset med hans ting, men kunne se på klokken at han så ikke ville have lige så lang tid til at spise i. Han fik dog øje på Morrigan og løb det lille stykke hen til hende og kom op på siden af hende ” hey Marker” sagde han og smilede til hende, ” skal vi spise frokost sammen?” spurgte han smilende, han havde sig selv nike sports taske over skulderen, han rakte hånden ned i et af rummene og tog to kolde dåse coler op, de var heldigvis stadigvæk kolde selvom han havde købt den i automaten inden træning. Ja det må måske dårlig stil at drikke Cola efter en træning, men det var bare så dejligt med en cola efter træning.  Han rakte den ene til Morrigan. ” du var god i dag” sagde han og smilede til hende


Sidst rettet af Dominick Søn sep 17, 2017 8:12 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 108

IndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Søn sep 17, 2017 7:07 pm

Morrigan smilede som hun hørte Dominick komme små løbende op på siden af hende, som de gik mod spisesalen. Hey you, sure svarede hun munter og tog imod Colaen som de passerede flere andre studerende, som selv gik mod spisesalen. Hun hævede øjnbrynede en smule til hans spøjse sætning. tark det var du også! svarede hun munter, som de gik ind i spisesalen. De måtte desværre stå i kø, da storset alle skulle spise frokost på samme tidspunkt, men da de endelig fik deres mad, kom de til et ny problem, where to sit?
Efter lidt søgen rundt, fandt de et sted at sidde. Morrigan havde valgt dagens ret, da den så ud til at mætte hende mest og spiste sin mad som hun sad over for Dominick.

//sry for det korte svar <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   Søn sep 17, 2017 9:22 pm

Dominick smilede til hende og fulgte bare med, hun var god af en kvinde at være, han havde før hen tit undervuderede kvinder, og det skulle han virkelig passe på med, det havde kostet ham et blåt øje en gang og et par ømme boller den anden gang. Han grinte lidt og sagde ” Tak, det var fedt endelig at spare sammen, det havde jeg virkelig glædet mig til! Men jeg har bare så svært ved at slå på kvinder, fatter det ikke, når det bare er træning og sådan noget, jeg kan bare ikke! Medmindre jeg virkelig tvinger mig selv til det! sagde han og så på hende.
Da de kom ned i spisesalen, sukkede Dominick han hadede at komme på det her tidspunkt, han plejede altid at være hurtigt her nede efter timen før, men når han havde timer i kampsport så kom han det aldrig, fordi han skulle nå og bade og alt sådan noget! Han gad sku ikke gå og lugte af sved en hel dag! Bare for at komme før til frokost! Han stod bag Morrigan og så hvad der var af mad, han valgte selv at tage dagens ret, sammen med en skål blandet salat, han elskede salat, faktiskt var Dominick ikke så usund igen med mindre man så på hans cola forbrug. Han fulgte efter Morrigan da det virkede til at hun havde fundet et sted hvor der faktisk var en chance for at side, uden at skulle sidde helt klemt. ” hmm det dufter godt idag” sagde han og smilede inden han begyndte at spise. ” hvad siger du til at pjække resten af dagen?” spurgte han hende smilende.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I can't beat women, I just can't   

Tilbage til toppen Go down
 
I can't beat women, I just can't
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: