Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Brugerhjælp: Hvem er klar til godkendelse?
Today at 9:17 pm by Gerth

» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23854 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 Sådan kan man også få nye venner - Dominick

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 1:22 am

Dominick smilede og var glad for hun ikke var blevet bange eller ked af at han havde været forsinket, han slog ud med armen som tegn på at de skulle gå. Han viste ikke hvilken Cafe han ville tage hende med hen til, men det kunne de vel finde ud af på vejen , eller når de kom der hen. " det ved jeg faktisk ikke, jeg kender ikke rigtig den bedste eller væreste, jeg har været på en før, vi kunne tage der hen? den er ikke så stor men der er sjældent mange mennesker, og deres varme kakao er VIRKELIG god" sagde han og smilede til hende.

Efter en god gå tur, var de endelig kommet ned til byen, han kiggede inden han gik over vejen, " det er den cafe der ligger der" sagde han og pegede på en lille hyggelig cafe, han ventede og høre om hun ville med der ind eller om de skulle finde en anden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 1:30 am

Hun smilede stort til ham og nikkede forstående. Hun fulgte blot med ham og sagde "Ja.. Nu skal jeg så lige frem med en lille hemmelighed, jeg har kun været på café to gange i mit liv, så er ret nyt for mig." Hendes smil var genert og hun stak sine hænder i lommerne på sin læder jakke og nynnede lavt. Det var en af hendes egne sange. Hun kiggede lidt på naturen og vejen de fulgte ned til byen.

Da Dominick smuttede over vejen, fulgte hun hurtigt med og kiggede over på caféen. Den så virkelig hyggelig ud, og mindede hende næsten om hvordan det var hjemme ved hendes forældre. Den havde næsten den samme stemning, man kunne faktisk fornemme den ud på gaden og hun så op på ham med et stort smil og uden at sige mere, tog hun fat i hans ærme og hev ham med hen imod døren til caféen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 1:46 am

Dominick hørte hendes ord, det var ikke sjovt at høre, han kunne ikke helt forstå hvorfor hun kun havde været på café to gange, men han ville heller ikke bare tvinge hende til at fortælle hvorfor, han kunne godt fornemme at hun havde det lidt svært med det, eller var det bare ham? Han nåede ikke at sige eller gøre noget før han mærkede hun tog ham I ærmet og trak ham med sig. Han grinte lidt og rystede på hovedet. ” det var en ide jeg fik” sagde han som de stod uden for cafeen, han tog døren og åbnede den for hende ” dammerne først, hvad kunne du tænke dig? Jeg gir” sagde han og det var tydeligt at høre at det ikke var til diskussion. Han stillede sig I den ikke eksisterende kø og så smilende på Fenella. ” hvad kunne du tænke dig?” spurgte han og lagde en blid arm omkring hendes ryg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 1:56 am

Hun smilede stort, og da han åbnede døren for hende sagde hun "Mange tak." Da de havde stillet sig i den meget korte kø, mærkede hun hans hånd på hendes ryg og svarede ham tænkende på hans spørgsmål "Hmm.. Og jeg tror jeg gerne vil prøve deres Caffe Mocha.". Det var noget de ikke havde haft på den café, som hun havde været på før, men hun havde set folk drikke dem i tv-serier og på instagram. Hun elskede idéen om at det var kaffe og kakao blandet sammen. Hun var dog ikke meget for at lade ham betale, hun ville gerne selv. Og hun lod det også vise på hendes ansigt, men hun fik pludselig en idé.

Hun så op på ham og spurgte "Hvad skal du have?" Hun spurgte fordi hun var nysgerrig, hun vidste at en drik sande meget om hvad for en type en person var.

Hun så lidt rundt i caféen, og mærkede pludselig en klemmen i brystkassen, det mindede hende om den sidste gang hun havde været på café med ham. Nej, hun nægtede at tænke på ham, og ignorerede den knugende følelse i hendes bryst og smilede op til Dominick.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 2:52 am

Dominick så på hende og smilede, " det lyder også lækkert, så får du sådan en, jeg køber en stor en til dig" sagde han og smilede til hende. Han ville gerne betale, for han var jo manden, det var det mest normale, for ham i hverfald, han havde ikke problemer med at betale, da han ikke manglede penge, og havde han ikke flere på kontoen ringede han blot til sin mor, men det skulle hun ikke vide.

Da hun spurgte hvad han ville have, kiggede han på menu kortet over varme drikke " hmm jeg tror jeg tager en stor varm kakao" sagde han og så på hende ,han kunne godt fornemme og se på hende at hun blev utilpas. " hey er du okay?" spurgte han og så på hende, han viste ikke hvad der var galt men glas så hun ikke ud. Da det blev Dominick tur til at bestille bestilte han en Caffe Mocha. og skulle lige se i menu kortet om hvilket styrke det skulle være og tilføjede " en stor varm kakao medium stærk" sagde han og så på pigen bag disken.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 2:59 am

Hun så væk, da han spurgte om hun var okay og vidste ikke helt hvad hun skulle sige. Hun stod lidt og tænkte imens at han bestilte. Da han havde bestilt og servitricen bag desken var gået i gang med at forberede deres kaffe, så hun op på Dominick og trak hurtigt noget luft ned i lungerne, det var bestemt ikke nemt at sige og hun sagde det heller ikke særlig højt, så kun han kunne hører det "Tja.. Jeg er okay, jeg kom bare i tanke om den sidste gang jeg var café, det var ikke ligefrem den bedste oplevelse.." Hun så igen væk, hun var ked af at bringe stemningen ned, men hun havde heller ikke lyst til at lade som om hun var glad, det var ikke hende at gøre sådan. Hun sukkede, og der blev stillet to kopper foran dem på desken. Hun tog hurtigt den kop der stod ud for hende og kiggede rundt efter nogle tomme stole, i det ene hjørne, stod der et par lænestole, og hun så op på Dominick og spurgte med et nik i retningen af hjørnet "Skal vi sætte os derover?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 2:12 pm

Dominick så på hende ,han kunne virkelig ikke lide at hun blev ked af det, selvom det virkede til at hun prøvede at skjule det lidt ,men han kunne se det, det var noget han var god til, så var det at se hvordan folk havde det virkeligt, mange kunne sætte facader op, men han var faktisk ret god til at se igennem dem. ” Jeg lover jeg gør dette besøg uforglemmeligt” sagde han og smilede, han fjernede blidt en tothår der var faldet ned i ansigtet på hende, han tog den blidt tilbage bag hendes øre. Han tog sin kop og så på hende, hun måtte bestemme hvor hun ville side. Han smilede da hun spurgte og han fulgte med hende der over. Han satte sig i den ene stol og så på hende. ”Vil du fortælle lidt om dig selV?” spurgte han og roligt og blidt, han ville ikke tvinge hende til at sige noget om sig, det var helt frivilligt, men han ville gerne lære hende at kende sådan rigtigt, måske en dag få af vide hvad der skete sidst hun var på Cafe, han kunne være et svin på mange områder, men lige idag ville han bare gerne have en rigtig veninde.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 2:28 pm

Fenella så op på ham og smilede blidt, da han fjernede hende hårtot og lovede at han ville gøre besøget uforglemmelig. De fulgtes ad hen til lænestolene og hun satte sig i den der så blødest ud. Hun holdt om den varme kop og pustede let på den, så den hurtigere kunne blive i drikke temporatur. Hun så op på ham, da han bad hende om at fortælle lidt om sig selv. Hun sad lidt og tænkte, mens hun spidsede læberne, det var noget hun gjorde når hun tænkte sig om og hun begyndte at fortælle "Jeg vokset op på landet, i en familie bestående af 7, inklusiv mig selv. Jeg har sunget og spillet guitar lige så længe jeg kan huske, jeg har kun spillet klaver i lidt over 7 år nu." Hun pausede kort og tog en lille tår af hende kaffe. "Jeg bruger det meste af min tid udenfor, da det er der jeg virkelig føler jeg mig helt fri." Hun lænede sig tilbage i stolen og hev sine fødder op, så hun sad sammen krøllet i stolen, der var stadig plads i stolen, faktisk så meget at der kunne side to af hende i den, når hun sad på den måde. "Hvad med dig? Hvem er du som person?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 2:45 pm

Dominick så på hende, han sagde ingen ting, han ville ikke afbryde hende, det var dårlig stil, så han ville vente til hun var færdig, han synes det var spændende, at bo på landet, det havde han aldrig prøvet, men han var overbevist om at der var en anden form for ro, end hos dem der boede midt i byen ,som han altid havde gjort. Han viste dog heller ikke om han ville være god til at bo på landet ,der var så mange ting man skulle, passe dyr, og passer marker og sådan noget, det var i hvertfald sådan at han så på det at bo på landet, måske tog han fejl, han vidste det ikke, så han kunne kun forstille sig det. ” Woow, så har du en stor familie, du må virkelig god til det med musik, måske du kan lære mig lidt?” sagde han og smilede til hende, han overvejede at spørge hende og hans opfattelse af at bor på landet var rigtigt, men han var bange for at gøre sig selv pinlig. Han sad med sit krus i hånden og varmede sine finger. Inden han forsøgte at tage en tår, men den var virkelig varm! Han satte den på bordet, inden han kiggede på hende igen og sagde ”Nu spørger jeg dumt, og det virkelig pinligt, for jeg aner intet om det, når man bor på landet, bor man så ikke på en stor gård, men en masse dyr? Og har kæmpe marker til korn og sådan noget?” spurgte han grinende dog ikke over drevet grinende men bare sådan lidt.

Han smilede og kunne godt lide den måde hun satte sig på, hun var en lille men fin kvinde, Dominick var ikke så meget typen der gik efter højde, jo hvis de var højre end ham, det var han altså ikke særlig god til, men det var Fenella ikke, og det var han glad for. Da hun spurgte om hvem Dominick var så han rundt i cafeen inden han så tilbage på hende ” tja hvem er jeg,” sagde han og smilede inden han forsatte, ”Jeg kommer fra storbyen, har boet hos min mor hele mit liv, har aldrig rigtigt haft sådan regler og sådan noget som andre, det eneste min mor kræver af mig er jeg passer min skole, ellers bestemmer jeg sådan en del selv. Har aldrig rigtigt haft sådan noget som senge tider, som barn, min mor mente at jeg nok lærte det selv, for hvis jeg ikke kom op om morgen når jeg skulle så kastede hun vand i hovedet på mig.” sagde han og tænkte tilbage på det, og kunne ikke lade være med at grne lidt, han havde haft en virkelig mærkelig barndom, for han kunne gøre hvad der passede ham. ”Min mor tjener kassen, så har aldrig manglet noget, og var der noget jeg ville have, gav min mor mig bare pengene så kunne jeg selv købe det. Ved det lyder mærkeligt det jeg siger nu, men nogen gange kunne jeg tænke mig at havde haft en far, du ved at lave mande ting med, min mor har aldrig haft tid til rigtig at lave noget med mig, havde ofte barnepige, hvis min mor skulle rejse med sit arbejde” sagde han og så på hende ,han smilede usikkert, han viste ikke om han havde sagt for meget eller noget forkert, han håbede virkelig ikke at det ville skræmme hende væk. ” det lyder mærkeligt, men jeg savner en familie” sagde han og så på hende med et usikkert smil.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 3:08 pm

Fenella smilede og nikkede da han kommenterede på det med at hendes familie var stor, ja vist var den stor, men der var aldrig et kedeligt øjeblik. Og da han spurgte om hun måske kunne lærer ham at spille lidt, overvejede hun det kort og sagde "Jo, ville vi godt kunne finde ud af, jeg ved dog ikke hvor god jeg er til at lærer fra mig." Hun så hvordan han stillede sin kop på bordet ved siden af dem. Og da fangede hans blik, da han kiggede op på hende igen og spurgte ind til det med at bo på landet. Hun kunne ikke lade være med komme med et kort grin og sagde "Sådan er det ikke altid, vi havde ingen af delene, men min far arbejdede for en som havde geder, får og kvæg. Jeg hjalp nogle gange med at hyrde dem, det en del sjovere fra hundens perspektiv end hyrdens, kan jeg godt fortælle dig." Hun grinede lidt og tog endnu en tår af sin varme drik, den var meget varm, men ikke varm nok til at den gjorde ondt, men så igen, hun var vant til at spise og drikke varme ting.

Hun kiggede på ham, mens han fortalte om sit liv, hun kunne ikke lade være med at blive en smule trist, da han fortalte om at han havde været alene det meste af sit liv, hun kunne slet ikke forestille sig det. Og da han sagde at han savnede en familie, nikkede hun anerkendende, det kunne hun godt forstå. Hun sad lidt og slugte det han havde sagt og sagde så "Kan jeg godt forstå du gør og det er ikke spor mærkeligt, at du savner en familie. Jeg savner selv min egen familie, mine små søskende, såvel som mine forældre. Utroligt nok, så savner jeg larmen, skænderierne, de mærkelige idéer som kun søskende får samme." Hun smilede lettere trist, men så så over på Dominick igen og spurgte med lettere indtrængende øjne "Hvilke mandeting, er det du gerne ville lave med din far da du var mindre?". Hun var nysgerrig, fordi at hun altid selv havde lavet de mere aktive ting med sin far, så som at slå græsset, ordne ting der var i stykker i huset, han havde også lært hende at kører bil. Måske hun kunne lave nogle af de samme ting med ham? Så han i det mindste fik prøvet det?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 4:09 pm

Dominick så på hende og kunne ikke helt lade være med at grine lidt over det ” jeg er heller ikke særlig sikker på jeg kan lære det, jeg har ikke en tone livet, jeg synger så falsk at det lige før glas og sådan springer når jeg begynder at synge, så jeg er ret overbevist om at det også vil gøre det hvis jeg begyndte at spille guitar eller klaver” sagde han smilende, det var måske lidt overdrevet, men overdrivelse fremmer forståelsen, og så var det bare sjovt!. Som Fenella fortalte at det ikke altid var sådan, smilede han og hørte hvad hun fortalte. ” fedt, hvordan hyrder man? Har ladrig hørt det ord før tror jeg” sagde han og så på hende ,han følte sig virkelig dum, og det var tydeligt at høre på ham han var fra stor byen, hvor man ikke talte om sådanne ting.
Han så på hende og kunne godt se at hun blev en smule trist, det havde ikke været hensigten at hun skulle blive trist, han viste bare ikke lige hvordan han skulle redde den. ” kunne godt tænke mig nogen søskende, men tja min mor er for gammel nu så tvivler på det kommer til at ske, hvordan er det egentligt at have søskendE?” sagde han og smilede til hende ,han tog igen sit krus, pustede lidt ned i den stille og roligt, inden han tog en tår, den var ikke lige så varm mere, og var mere i drikke temperatur nu. ” der var altid stille hjemme hos mig, min mor skulle arbejde og have ro, så måtte ikke høre højt musik eller spille playstation med høj lyd.” sagde han og smilede usikkert, han havde heller aldrig rigtig haft en skænderi med sin mor, fordi han jo fik lov at gøre det han ville uden at hun sagde noget til dette. ” sådan noget som at kigge på biler, rodde i motorere, du ved sådan nogen mande ting! sagde han og smilede ,han var ikke helt sikker på hvad det egentligt var han gerne ville, for han prøvede ikke at tænke på det..

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 4:22 pm

Hun grinte lavt og sagde "Vi starter bare ud med noget nemt på klaveret. Det ser ud til du har hænderne til det." Hun skævede ned på hans hænder og så tilbage til hans ansigt. Hun strøg noget af sit hår om bag det ene ører, med den ene hånd og hold koppen med den anden, hun havde ladet den hvile på dit venstre knæ og begyndte at forklare hvad det ville sige at hyrde dyr "Altså det er sådan man transportere dyr fra græs areal til græs areal, eller til deres fold. Der oftest en hyrde, og en eller to hunde. Hundende løber rundt om flokken og gør, så dyrene går i den rigtige retning, mens hyrden går bagved og viser vejen.".
Hun smilede over til ham da han spurgte ind til hvordan det var at have søskende, tristheden hun havde følt, var blot forårsaget af hendes savn til sin familie. "Tjaaa.. Det er trættende, frustrerende og man er aldrig i fred, især ikke hvis man er den ældste. Men det er også dejligt, for man føler sig aldrig alene og man ved man altid har nogen som ville gøre alt for en uanset hvad.". Hun tog en tår af sin kop og nød den søde smag af kaffe og chokolade. Hun nikkede, da han fortalte om stilheden derhjemme, ja den havde hun lært at kende efter hun var startet på skolen. Det var bestemt ikke en rar følelse. Hun sad lidt og sagde så "Ja, stilheden er en kælling, for at sige det mildt." Hun kom med et lille sødt grin og tilføjede "Altså jeg ved lidt om biler, så hvis du har lyst, kan jeg sagtens lærer dig en ting eller to?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 4:47 pm

Han var vild med hende grin, det var så dejligt positivt og roligt, han så hun kiggede på hans hænder og snakkede om at de skulle starte ud med noget nemt på klaveret, han grinte lidt og satte koppen fra sig på bordet, inden han strakte sine arme og ud så hun kunne se nærmere på hans hænder. ” tror du virkelig de her er gode til at spile klaver på?” spurgte han lidt drillende og sende hende et drilsk smil. Han kunne godt lide her og snakke med hende, det var virkelig hyggeligt. Os bare det at der ikke var en pinlig tavshed som der ofte var når han havde været sammen med dem han havde kaldt venner. Da Fenella begyndte at snakke om hvad det ville sige at Hyrde, han lyttede til hende og smilede. ” okay, så hvis jeg forstår rigtigt, er det hundene der styre hvordan dyrerne går? Og manden ham der hyrde manden, som bare gå bagefter? Eller forstår jeg slet ikk noget af det” sagde han og synes det var virkelig pinligt sådan helt vildt meget at han ikke engang vidste hvad det var.

Dominick så på hende og lyttede til hende, hendes stemme den var bare så dejlig rolig, han hørte hende fortælle hvordan det var at have søskende, han kunne mærke at det gjorde lidt ondt. Men han skubbede hurtig følelsen væk, han var en mand! Han skulle ikke vise den form for følelser, i hverfald ikke endnu! Han ville ikke have at hun så ham som svag og sådanne ting. ” det må alligevel være dejligt, at der er liv i hjemmet. ” sagde han og så på hende. ” min mor kan godt lide at bage, og der var altid friske boller i brødkurven eller fryseren til at tage op og pølsehorn, men vi gjorde det aldrig sammen, ikke engang som barn, min mor bruger det til at stresse af, hvis hun er meget stresset, eller hvis hun bare vil have en pause fra arbejdet. Men måtte aldrig være med, måtte kigge på men skulle være stille” sagde han og trak på skulderne. ” det var altid dejligt at komme hjem fra skole til duften af frisk bagte boller, som var taget op af fryseren af mine barne pige, eller hvad man kalder det. Og så kakao mælk og sidde og snakke med hende om skolen, ” sagde han og sendte hende et stort smil, han huskede det tydeligt og det var et dejligt minde. det har du så meget ret i! Stilheden er en stor dræber sagde han og kom selv med et lille sødt grin. Han tog sit krus op og holde om det, inden han tog en tår, det smagte altså virkelig godt! Og så var den ikke lavet på pulver kakao , det gjorde det bare endnu bedre! Slet ingen tvivl om det!. ” Seriøst, mener du det? Det kunne være mega fedt! Jeg vil vildt gerne lære at køre bil” sagde han og grinte lidt, det var fedt at møde en pige som Fenella, hun kunne mange ting, det var vildt, hun kunne langt flere ting end ham. ” du mega cool” sagde han og sendte hende et kærligt smil.

Dominick kiggede kort over mod vinduet der var i nærheden af dem, han kunne se vinduet var vådt og det var begyndt at regne, han tog sin mobil op af lommen, og gik en på en vejr app. Han sukkede lidt og sagde ”det kan godt være vi blive ret våde når vi skal tilbage på skolen” sagde han og så på hende med et stort smil, han viste hende mobilen og at de lovede regnvejr og ret meget endda resten af dagen. Det gjorde ikke noget for Dominikc han synes der var noget roligt og afslappede ved regnvejr. Himlen blev langsomt mere og mere mørk, det var tydeligt. Et stort brag lyd, torden ! det var hyggeligt, med sådan noget vejr, ikke altid lige hyggeligt at gå ud i, men han elskede det! ” håber ikke du er bange for torden, ellers skal jeg nok passe på dig” sagde Han og smilede til hende. Han var ikke selv bange for det, så han kunne sagens passe på hende , hvis hun var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 5:07 pm

Fenella lænede sig frem og tog hans ene hånd og hev blindt ud i hans tommel og lille finger, for at se hvor langt de kunne komme, da de nåede det de skulle så hun smilende op på ham og sagde "Det ikke noget jeg tror, det noget jeg ved." Hun slap hans fingre igen og lænede sig igen tilbage i stolen og kom med et lille grin, da han spurgte ind til det hele "Du har det næsten korrekt, hyrden går ikke bare bagved, han styrer hvor hundene skal hen ad. Men hans opgave er også at se om der er fare på færde, da der kan være diverse rovdyr. Dem jager hundende så også væk, hvis det er nødvendigt.". Hun smilede stort til ham og tog endnu en tår af sin kop, hun havde omtrændt halvdelen tilbage.

Fenella smilede, men fornæmmede lidt at han blev trist, hun valgte dog ikke at sige noget, da hun ikke ville presse på. Hun nikkede ivrigt, da han sagde at det måtte være dejligt at der altid var liv i hjemme og hun tilføjede "Ja, det er det virkelig også. En af mine mål er at få en stor familie en dag." Hun puttede sig længere ned mellem puderne der var i hendes stol og tog endnu en tår af hendes næsten kolde kaffe nu, den smagte stadig godt, selvom den kun var lunken nu. Hun slikkede et par dråber af sin overlæbe og lyttede opmærksomt, da Dominick fortalte om hans mors bagning og at der altid var friskt bagværk hjemme ved ham. Hendes smil blev kun større, da han fortalte om at det var dejligt at komme hjem til friskbagt brød. Fenella nikkede sig enig med ham, hun elskede selv, når hendes mor havde bagt, men hun duede ikke til det selv, uanset hvor godt hun fulgte opskriften, blev det aldrig som det skulle være og endte ofte med at blive uspiseligt.
Hun smilede stort, da han lyste op over at hun gerne ville lærer ham at kører bil og alt det hørte med. Hun grinte også da han sagde hun var cool og sagde "Sådan er det, når man er fra landet." Og hun rakte tunge af ham.

Da han kiggede over imod vinduet, fulgte hun hans blik med øjnene og så at det regnede. Hun priste sig lykkelig for at være i en by, end ude på landet. Her der havde de i det mindste lynafledere, det havde man ikke på landet, så man havde bedst af at blive indendøre indtil regnen var stilnet af.
Hun så over på ham, da han viste hende hans telefon og sagde "Jeg har intet imod at blive lidt våd.. Selvom jeg ville ønske jeg ikke havde taget en hvis top på nu.." Hun så hurtigt ned på sin top og op på ham igen. Hun havde absolut intet imod regnen, som oftest, var hun ude i sin hunde form når det regnene, hun havde hurtigt fundet ud af at hun ikke blev forkølet af at rende rundt som en hund, end hvis hun var menneske. Og da tordenen rumlede, kunne hun ikke hjælpe det smil der brød frem på hendes ansigt og hun så spændt over på Dominick og sagde "Tordenen er jeg skam ikke bage for. Men vi skal være heldige at vi er i en by og ikke ude på landet." Hun smilede til ham og tog den sidste tår af sin kop, inden hun lænede sig frem og stillede den på bordet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 6:31 pm

Han så på hende som han pillede ved hans fingre, han fattede ikke lige hvad hun havde gang i men, det virkede ret meget som om at hun viste hvad hun kiggede efter og lavede, da hun slap hans hænder trak han dem til sig, han havde ikke forstået noget som helst, hvordan kunne hun se det på hans hænder? Ja det var et godt spørgsmål. Han valgte dog ike at spørge ind til det og svarede ” det må man sige du gør, men så må jeg jo prøve” sagde han og smilede til hende, det var alligevel lidt sjovt. Han lænede sig tilbage i stolen og nyd bare at slappe af og have det hyggeligt. Han kiggede ned i sin kop, der var stadigvæk noget tilbage, han tog en tår af den og smagen var stadigvæk lige så god, selvom den ikke lige var vildt varm mere.. Okai, på den måde, nu tror jeg at jeg har fanget pointen” sagde han og grinte lidt af sig selv, han var ikke helt sikker, men det behøvede hun ikke at vide.

Dominick så på hende, han havde også tænkt på at skulle have børn, og han havde besluttet sig at hans børn ikke skulle have samme liv som han havde haft som barn. Han ønskede det ikke for nogen overhovedet! ” jeg vil også gerne have en stor familie! Mit håb er at jeg kan give min børn en bedre barndom end jeg havde ” sagde han og så på hende med et smil. Som han sad og tænkte på sin mor, når der var friskbagt brød, kunne han dufte det i sin næse, det var bare noget af det bedste! Han kunne selv bage, og han kunne godt lide at gøre det. ” du skulle smage det en dag, det smager virkelig godt, det er bare de bedste boller, jeg kan lave dem til dig en dag, jeg ved hvordan de skal laves” sagde han og smilede til hende, det var noget han vildt gerne ville gøre, så hun kunne smage dem. Han grinte lidt og havde nær fået kakao galt i halsen, da han hørte hende sige at det var sådan når man var fra landet. ”så ville jeg ønske jeg boede på landet!” sagde han og grinte lidt. Han smilede stort og rystede på hovedet af hende da hun rakte tunge. Han sendte hende et blink med det ene øje og derefter rakte tunge tilbage.

Bare det at kigge ud af vinduet endnu engang, og se at regnen tog til, gav ham gåsehud, han havde heller ikke noget i mod at blive våd, han blev bare så kold af det, han var lidt af en frossen pind. Han tog lidt mere om sit krus, selvom der ikke var meget varme i den tilbage. ” Du låner mit trøje når vi går, den er dejlig at have på” sagde han og smilede ,han synes ikke hun skulle rende i en hvid top hvor alle og enhver kunne se hendes bh fordi hendes top var våd. Han tømte sit krus og satte det på bordet. torden er ikke det væreste det er mere lynen, de kan være virkelig farlige” sagde han og så på hende. Han viste godt at der var lynafleder på husene inde i byen, ellers ville det ikke være trygt at bo i højhuse, tænkte han for sig selv. hvorfor, er det da farligere på landet?” spurgte han og smilede til hende. Han så på hende og sagde ” har du lyst til at gå en tur i regnen, eller vil du gerne tilbage til skolen?” spurgte han smilende og så på hende. Der var ikke noget bedre end at gå i regnen og nyde det, det var så dejligt afslappende! Selvom man blev skide våd af det! Men man kunne altid tage et varmt bad og tørt tøj på når man kom hjem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 6:55 pm

Fenella så smilende på Dominick, da han trak sin hånd til sig og nikkede "Yup! Det gør jeg nemlig. Altså du har det man kalder klaver fingre, altså lange fingre som kan ramme tangenterne rigtigt.". Hun lænede hoved tilbage, op ad ryglænet på lænestolen og lukkede øjnene. Hun hyggede sig utrolig godt i Dominicks selskab. Hun åbnede igen øjnene og så på Dominick, da han endelig forstod hvad det ville syge at hyrde. Hun grinte lavmeldt og uden rigtig at ligge mærke til det, begyndte hendes ene hånd at spille på siden af hendes ben, som om hun sad ved et klaver.

Fenella smilede stort, han virkede som om han virkelig mente det med at han ville have en stor familie og at han ikke ville have at de skulle have samme barndom som ham selv. Da han tilbød at bage for hende en dag, smilede hun et stort smil til ham og sagde "Meget gerne, jeg ville gerne tilbyde at hjælpe dig, men jeg er desværre en stor ulykke i et køkken." Hun grinte lidt og kiggede ud i lokalet. Der var ikke mange mennesker, for første gang lagde hun mærke til hvor hyggelig belysningen virkelig var. Hun grinte, måske en smule for højt, da han sagde at han gerne ville bo på landet og satte sig lidt mere til rette. Da han blinkede til hende og rakte tunge, himlede hun drillende med øjnene med et smil på læben der matchede.

Hun så på ham, da han sagde at hun kunne få hans trøje og rystede på hoved "Nej, behold du den bare på, du skal ikke blive syg, hvis det bliver virkelig slemt, kan jeg bare forvandle mig." Hun så bestemt på ham, det var klart at det ikke var op til diskussion. Hun havde trods alt sin læder jakke også, som hun kunne hive om sig og lukke, hvis lynlåsen på den gad at virke. Hun havde intet imod at folk kunne se hendes bh under toppen, hun var trods alt vant til at være nøgen i nærheden af folk når hun forvandlede sig, men hun valgte ikke at sige noget. Hun så hen på ham da han spurgte hvorfor at det var farligt at være udenfor, når det lynede og tordnede. "Der er ikke nogen lynafledere. Man er ikke engang i sikkerhed i sin bil, da træerne kan vælte ned over dig." Hun så på ham med et seriøst blik og smilede så til ham. "Vi kan sagtens gå en tur, men mon ikke sælger paraplyer i en af de små butikker nede af gaden?" Hun så håbeful ud og bed sig undrende i læben, men hun sænkede sine ben ned fra stolen igen og gjorde sig klar til at rejste sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 9:39 pm

Dominick smilede til hende og nikkede Jeg lære en masse nye ting idag” sagde han grinende og drillende, han hyggede sig virkelig, sådan virkelig som i virkelig! Han havde aldrig haft det så hyggeligt med dem han havde kaldt venner. Det var måske fordi der ikke var pengene i mellem dem som sådan, altså at Dominick ike betalte Fenella for at være sammen med ham, men at hun faktisk gjorde det fordi hun havde lyst til det!

Hun var sjov! Virkelig, Dominicks grin var ægte! Det var der ingen tvivl om og han slappede af og bare var i det, var til stede i nuet, tænkte ikke over hans næste træk, eller skulle finde på et beløb at gi for at få dem med sig eller sådan noget. Dog kom han til at grine lidt for højt over hendes ” jeg er en stor ulykke i et køkken” der var flere på cafeen som kiggede over mod dem, Dominick blev helt rød i hovedet. ” okay det var pinligt” sagde han og grinte stille og prøvede at gemme sig ved at glide længere ned i stolen. ” Jeg tvivler på det er så stor en ulykke, men vi må jo prøve, så må jeg se” sagde han og smilede til hende. ” du skal jo lære at bruge og være i et køkken på et eller andet tidspunkt, når du ikke går her mere” sagde han stille og smilede til hende. Hendes himlen med øjnene var sjovt, det så virkelig mærkeligt ud når hun gjorde det og han svarede drillende ” pas på dine øjne ikke sætter sig fast” sagde han og grinte. Han havde hørt fra hans mor at hvis man himlede med øjne for meget, ville ens øjne sætte sig fast, han viste ikke om det var sandt, men han havde heller ikke i sinde at forsøge at teste det!.

Han så hende blik og stemme at det var ret tydeligt at hun ikke ville diskutere dette ” men hvad nu hvis jeg gerne vil have du skal have den på!” sagde han og prøvede at lyde bestemt og ikke lidt ”nervøs” for om hun ville blive sur på ham. Han rejste sig da han tænkte at de kunne gå nu, efter Fenella havde tømt sit krus, han smilede og tog sin læderjakke af for at tage sin trøje af for at give hende den. ” jamen hvorfor er der ikke det på husene? Det kan man vel bare installere?” spurgte han dumt og kløede sig i nakken og synes selv han lignede en idiot. ” paraplyer det lyder som en god ide, til dig, en mand kan ikke gå med paraply” sagde han og så drilsk på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn sep 17, 2017 9:56 pm

Fenella grinte højt, da han var kommet til at grine lidt for højt og fandt det pinligt at folk kiggede, hun var ret ligeglad med at de kiggede, og hendes latter to kun til da han sank længere ned i stolen. Hun fik næsten tårer i øjnene af latter og hun prøvede at stoppe, ved at holde sig for munden og lytte til hvad han sagde om at hun nok ikke var så stor en ulykke i et køkken som hun havde sagt og at hun jo skulle lærer det, hvortil hun svarede med et par fnis "Nej, tro mig, jeg er elendig, så jeg må finde mig en at bo med, der kan lave mad!". Hun smilede til ham.
Og som svar på hans advarsel om at hendes øjne kunne sidde fast, smilede hun blot og sagde "Nej de kan ej, det er bare noget forældre siger til deres børn med attitude." Hun tørrede sit let under det ene øje, det føltes en smule vådt efter al hendes grinen.

Hun rejste sig smilende op og så på ham og sagde "Husene er ikke høje nok til at overgå træerne, og så er det ikke alle der har råd til at få dem installeret.".
Hun trådte et skridt hen imod ham for at komme forbi ham, men stoppede op lige foran ham og med hænderne i siden, sagde hun "Hvem skal lige have sin vilje her, lille søde mig eller dig?" Hun så på ham med et udfordrende blik og tilføjede drillende, da hun gik forbi ham på vej imod døren ud til gå gaden "Jeg får ret. Jeg tager til gengæld gerne din trøje på kold, tør aften. Og du kan sagtens gå med en paraply, det er altså ikke underligt.". Hun vendte sig om imod ham og rakte drillende tunge ad ham, inden hun tog fat i døren og fik den åbnet.
Da de stod ude på gaden, fik hun med det samme øje på en butik med en spand af paraplyer i vinduet og hun hev sin læder jakke tættere om sig og sagde "Kom, de sælger paraplyer der ovre." Hun pegede, imod butikken og satte i løb imod den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Man sep 18, 2017 6:07 pm

Dominick som var kravlet helt ned i stolen så halvdelen af hans krop hang ud over lænestolens sæde, det virkede ret mærkeligt, men han var ligeglad, han skulle bare ikke kunnes ses. Dog kom han op igen lidt efter, det var alligevel lidt sjovt at han ikke helt kunne lade være med at grine over det. Han forsøgte ihærdigt at svare hende mellem sine grin, men den fik fri snor, han havde virkelig svært ved at stoppe med at grine at han til sidst måtte tage sig til maven, da det gjorde ondt i mavemusklerne. Han fik dog styr på sit grin og hev lidt efter vejret.” du kan seriøst ikke være så elendig, jeg kan lære dig nogen ting” sagde han og smilede til hende, mens han prøvede at få ordnelig styr på sin vejrtrækning. At hun så sagde at ens øjne ikke kunne sætte sig fast og forældre blot brugte det til at deres børn som havde attitude. Han rystede på hovedet ” jeg er ret sikker på det godt kan lade sig gøre! sagde han og blinkede til hende.

Han kendte ikke rigtig til det med ike at have råd til ting, han havde jo fået alt han ville, og manglede han penge fik han af sin mor, han havde aldrig haft et job, og selv skulle tjene sine penge. Men han viste jo godt at det nok skulle komme, han kunne jo ikke leve af hans mors penge hele livet, hans mor havde også før opfordrede ham til at få et job, men da han var godt til at argumentere for hvorfor han ikke skulle, havde hans mor ikke sagt det igen eftefølgende. ” sådan en kan da ikke være så dyr? Altså jeg ved det ikke” sagde han og så på hende med et usikkert smil. Han så på hende som hun stoppede op lige foran ham, han smilede og skyndte sig at kysse hende på panden, og sagde ” okay okay, du får ret, jeg kan ikke diskutere med en pige” sagde han drillende og huskede godt hvad der havde sket ham og sådanne ting når han undervurerede og diskuterede med piger. Det havde han helt ærligt ikke særlig meget lyst til på noget tidspunkt! ”du helt væk” sagde han drillende og gik efter hende ud, vinden var virkelig kold! Og regnen våd! Han så på hende som hun sagde at der var en butik der solgte paraplyer, han nikkede og gik der hen. Han smilede og tog to paraplyer og gik ind for at betale. ” Men nu når vi køber dem her, så kræver jeg du gå en tur med mig , jeg skal vise dig et sted” sagde han og smilede til sødt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Man sep 18, 2017 6:42 pm

Fenella havde nyt hans latter, den var så fuld af glæde at hun ikke selv kunne lade være med at smile. "Jo, det er virkelig slemt, jeg prøvede en gang at bage en kage og jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, hverken et gram over eller under og den så skam rigtig god ud, men den smagte forfærdeligt.." Hun smilede halv akavet, med et glimt at generthed, hun ved ikke hvorfor hun fortalte ham om det, for hun syntes egentlig at det var ret pinligt.

Hun så også på ham og sagde "De er ret dyre, og som sagt så ville de skulle installeres ret højt oppe, og det ville bare ikke gå, men det er jo ikke så slemt at blive indenfor når det regner, der er mange hyggelige ting at lave indenfor." Hun smilede til Dominick.
Da han havde kysset hende i panden, så hun overrasket op på ham og tog sig til panden. Det havde overrasket hende. Men hun fik hurtigt et drilsk blik og prikkede ham i siden, hvis han var kilden, hvilket hun virkelig håbede, så ville det helt klart påvirke ham.

Hun fulgte blik i hælene på ham ind i butikken og sagde med et stort smil "Det en aftale.". Hun kiggede lidt rundt, hun havde ikke været inde i butikken før og var kun vant til de små butikker i den by hun plejede at kører til, som ikke var særlig stor og derfor ikke havde så mange forskellige varer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Ons sep 20, 2017 5:02 pm

Dominick så på hende med hævede øjebryn og overraskelse. ” okay, jeg tænker ikke det er dig der skal lave mad til os to på et tidspunkt, det skal jeg nok gøre” sagde han drillende, hun var virkelig sød, at hun ikke engang kunne bage en kage, det var vildt, men han smilede og lagde sin hånd på hende skulder ” jeg skal nok sørge for du lære det” sagde han og smilende inden han drillende sagde ” jeg skal nok starte i det små, som at skralde en kartoffel” sagde han og sendte hende et drilsk smil, hun var virkelig sød!
Han så på hende og nikkede, ja okay, det ville ikke være muligt at få installerede hvis man ikke havde pengene til det. Men han havde bare lidt svært ved at forstå hvorfor de ikke havde pengene til det, men det var nok fordi han var vant til slet ikke at mangle penge eller mangle noget for den sags skyld. ” hmm oki, så må du vise mig ting man kan lave” sagde han drillende. Han nåede ikke at reagere før hun havde prikket ham i siden, han satte i et hop og et halv kvalt skrig, det var tydeligt at det havde kildet, han grinte og sagde ” heey hvad skulle det til for” mens han sendte hende et kærligt smil

Som hun var med på aftalen betalte han for de to paraplyer og så på hende som hun kiggede rundt ” hvis det behager frøkenen at komme videre så kan vi gå” sagde han drillende og gik over mod døren for at komme ud. Han rakte den ene paraply til hende.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Ons sep 20, 2017 5:21 pm

Fenella nikkede, da Dominick sagde at han nok skulle lære hende at stå i et køkken, hun tilføjede også "Jamen held og lykke med det. Min mor banlyste mig fra køkkenet efter at det for femte gang var gået i vasken.". Hun rakte tunge af ham og grinte så en smule.
Da han hoppede og nærmest skreg, efter at hun havde kildet ham i siden, grinte hun blot triumferende og undlod at svare ham. Hun var lige ved at kilde ham igen, for hans reaktion var egentlig ret sød. Men hun lod være, hun ville vente til det øjeblik hvor han mindst ventede det.

Hun smilede op til ham, gestikulerende i retningen af døren og sagde "Du viser bare vej.". Da han rakte hende den ene paraply, tog hun den og fulgte efter ham udenfor. Hun slog den op og så snart hun var kommet udenfor, hendes første tanke var at hun skulle passe på ikke at prikke et af Dominicks øjne ud, men i samme øjeblik kom hun til at ramme hans skulder med den ene af de små spidser der sad rundt i kanten. "Undskyld! Det var ikke meningen!" skyndte hun sig at undskylde og vippede Paraplyen op, så hun kunne se op på ham med et undskyldende smil og øjne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Tors sep 21, 2017 9:16 pm

Han rystede på hovedet, selvom hun blev ved med at sige at hun var en ulykke i et køkken og alle de ting, ville han ikke tro på at hun aldrig villle lære det! Det ville komme før eller siden det var han over bevist om, man han gad ikke diskutere det mere med hende, han skulle nok få ret en dag............ håbede han.....” oki du får ret” sagde han og smilede til hende, han hadede inderligt at blive kildet! Og var virkelig glad for at hun ikke gjorde det igen, selvom han nok godt kunne forvente at han ville blive kildet ,hun lignede en som havde svært ved at holde sine finger fra ham, lige på det punkt.

Dominick smilede som de kom ud, han var ikke meget for at gå med paraply, det var ret umandigt mente han, men han ville alligevel ikke diskutere med Fen ,han skulle ikke risikere noget, ikke at han troede hun ville gøre noget men man vidste ALDRIG med kvinder, det var hans erfaring!. Han havde stået lidt i sine egne tanker da noget ramte ham , det gav et kæmpe sæt i ham og da hun så talte, blev han endnu mere forskrækket! Hvis det ikke havde været en overdrivelse, havde han hoppet mindst 2 meter op i vejret at ren forskrækkelse. ” du er en farlig kvinde!” sagde han drillende og grinende. ” det ender med du tager livet af mig ved at kilde mig eller gøre mig forskrækket” sagde han og sende hende et blidt og kærligt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 22, 2017 10:55 am

Fenella smilede undskyldende til Dominick og grinte lidt "Det må du virkelig undskylde, jeg er stadig ikke vant til at gå med paraply, som sagt så blev jeg mest indenfor, med mindre det kun var en let regn, så var jeg ude at løbe i det." Hun smilede stort til ham og sørgede for ikke at ramme ham med paraplyen igen. "Hvad er det for et sted du gerne vil vise mig?" spurgte hun nysgerrigt, hun var ikke god til overraskelser, hun var alt for nysgerrig på det punkt.

Regnen fik hende til at tænke på livet derhjemme, hvordan hun havde nydt at løbe rundt på deres store græs areal i sin hunde form, i regnen og hvordan hun havde erfaret at man ikke kunne flyve i det, da hendes fjer blev for tunge af regnen. Hun fik pludselig en lyst til at forvandle sig, men hold det for sig selv, det ville ikke være klogt og hun ville selv finde det lidt pudsigt hvis nogen pludselig klædte sig af foran hende. Hun rystede derfor lysten af sig og så lidt rundt på deres omgivelser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 22, 2017 3:02 pm

Dominick grinte og rystede på hovedet, hun var ikke vant til at gå med paraply? Hvorfor fanden ville hun så have de skulle?, han rystede dog svagt på hovedet af det og sagde ” du ikke vant til at gå med paraply og så vil du alligevel have mig til at købe nogen? Jeg hader at bruge paraply” han grinte af det og rystede atter på hovedet . ” du er virkelig tosset, men på den søde måde, du ved sød tosset, hmmm oki er det egentligt noget man sige?” sagde han og forsatte med at gå. Han kunne godt fornemme at hun var en som var virkelig nysgerrig , men han havde ikke i sinde at fortælle hende det, det var et sted han havde fundet, lidt uden for byen. Han stoppede dog ved et bus stopsted, så de ikke skulle gå hele vejen, der gik heller ikke længe før bussen kom kørende. ”vi skal lige køre lidt, det hurtigere” sagde han og steg på bussen og betalte for dem begge. ” det går lidt hurtigere hvis vi kørei bussen der hen,” sagde han og smilende til hende, han havde endnu ikke fortalt hende hvad de skulle ,hun skulle overraskes, håbede han da, for han elskede det sted! Og ikke mindst var det en smuk udsigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 22, 2017 3:12 pm

Fenella smilede et akavet, men kært smil og sagde "Fordi jeg ikke vil have at vi skal blive syge af regnen selvfølgelig!" Hun grinede lavt og så lidt rundt på gaden. Da Dominick begyndte at tale igen smilede hun blot op til ham og sagde "Ved jeg faktisk ikke om man kan sige, men jeg vælger at det som et kompliment." Hun rakte tunge af ham og prikkede ham kort i siden. De var stoppet op ved et busstoppested og hun begyndte at finde sit buskort frem, godt nok brugte hun ikke bussen særlig meget, men hendes forældre havde insisteret på at hun skulle have et alligevel. Hun så op på Dominick og nikkede, hun var stille, men kun fordi hun havde regnet ud at han ikke ville fortælle mere om hvor de skulle hen. Hun kunne mærke nervøsiteten stige, hun tog en dyb indånding og fik styr på hendes nerver, det var jo ikke noget slemt, som han ville vise hende. Det håbede hun da i det mindste ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Man sep 25, 2017 9:17 pm

Dominick gritne bare af at hun sagde hun ikke ville have de skulle blive syg, men han synes faktisk at hun var ret sød! Han glædede sig til at lære hende bedre at kende, hvis hun også ville lære ham bedre at kende altså, han ville ikke tvingende. Dominick gik dog at tænkte over det han havde sagt med sød tosset, det virkede mærkeligt, altså at de to ord ike rigtigt hang sammen, ” det lyder mærkeligt, men sjovt” sagde han smilende, da de var kommet ind i bussen og den kørte, var de på vej ud af byen, efter lidt tid, klikkede Dominick stop, han havde godt set at Fenella blev nervøs i bussen, men da der havde siddet andre i bussen ville han ikke spørge ind til det. Første da de kom ud smilede han og sagde ”der er ikke noget er være nervøs over søde, jeg skal vise dig noget som er virkelig smukt” sagde han og smilede til hende. Han tog og slog paraplyen op igen og tog blidt hendes hånd, klemte den blidt for at berolige hende, han tog hende med ind i skoven, de gik et godt stykke, til de kom til et stort træ der var væltet og en stor åbning i skoven, der var et lille vandløb. Han satte sig på den store stamme, og smilede ” jeg elsker naturens lyde det er dejligt afslappende” sagde han og så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Tirs sep 26, 2017 4:02 pm

Da de steg af bussen, foldede hun øjeblikkeligt sin paraply ud igen og smilede til Dominick, som han tog hendes hånd og klemte den beroligende og hun sagde et lidt mindre anspændt "Okay. Jeg stoler på dig." . Hun lod ham fører hende ind imellem træerne, i den skov de var kommet til og da de kom frem, så hun forbløffet rundt, det var så smukt. Det mindede hende om hjem, ikke hendes families hjem, men den hjemlige følelse hun havde når hun var ude i naturen. Hun så på den faldne stamme, til træerne i grænsen af lysningen de befandt sig i og til sidst så hun også på vandløbet. Hun blev lidt stående og bare kiggede og lyttede til alt omkring dem.
Da hun endelig vendte sin opmærksomhed imod Dominick igen, smilede hun stort og sagde "Her er virkelig smukt, jeg kan kun forstille mig, hvor smukt der er, når solen skinner.". Hun tog et par skridt og satte sig over ved siden af Dominick på træstammen og så ud over lysningen igen og sagde med et stort smil på læben "Tak fordi du viser mig det her."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 29, 2017 1:17 pm

Dominick så på hende, han havde godt kunne mærke på hende at hun var usikkert og nervøs. Men han håbede virkelig at det han ville vise hende kunne få hende til at slappe af. Han smilede stort som de var kommet frem! Han lod hende kigge rundt uden at sige noget til hende, han havde selv fundet stedet her, og havde været her ofte, siden. Han nyd at være her, der var så dejlig roligt, og ikke mindst at han elskede naturen, og her var virkelig smukt, og alle de lyde der var her, havde en beroligende effekt på Dominick, hvilket han virkelig også håbede at det havde på Fenella, det virkelig i hverfald sådan, han forsatte med ikke at sige noget, dog lyttede han til hvad hun sagde, som hun satte sig ved siden af ham på træstammen. Han vendte blikket mod hende og sagde ” der er virkelig smukt her især når solen skinner, er man rigtig heldig og sidder helt stille uden at røre sig eller noget som helst, kan vi være heldig at der kommer dyr frem som drikker af vandløbet, jeg fandt selv stedet her på en af mine første dage, og nyder at komme her, der er ingen andre og alle naturens lyde og dyrerne, det virkelig fantatisk” sagde han og smilede til hende.
Han så hendes store smil på læberne, og det fik ham til at smile endnu mere, hvis det var muligt . ”Det var så lidt, jeg tænkte, at jeg ville dele det med dig, jeg kommer her næsten hver dag, nyder at være her” sagde han og smilede til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 29, 2017 8:20 pm

Fenella så på ham som han fortalte om stedet og hvordan han havde fundet det på en af sine første dage. Hun nikkede og sagde "Det kan jeg virkelig godt forstå at du gør. Her så anderledes end meget andet. Her er fredfyldt og det næsten som om intet andet eksistere uden for lysningen her." Hun foldede sin hænder i sit skød foran sig og kunne ikke lade være med at føle lysten til at løbe rundt og finde nye dufte, som både sin hunde form, men også sin ravne form. Hun bed sig let i læben, hun vidste det ikke ville være en god idé. For det første, ville hun være nødt til at tage tøjet af for det og for det andet, så vidste hun ikke hvordan Dominick ville have det med det. Hun så let rundt igen, stadig med smilet på læben. Hun lænede sig op af Dominicks skulder, hun håbede ikke at han ville have noget imod det, det skete egentlig bare, hun havde ikke rigtig tænkt over det. "Er det okay, hvis jeg også kommer her nogle gange? Jeg vil ikke komme her hvis det ikke er okay med dig. Men jeg er virkelig glad for at du viser mig det her sted." Hun smilede op til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 29, 2017 10:19 pm

Dominick anede intet om hvad Fenella var af race, men det gjorde ham skam heller ikke noget, han var ikke typen der dømte på ens race, om man var menneske eller hvad man var, bare der var plads til alle! Han havde selv været en rod og selv været typen der gerne ville bestemme, men efter at være kommet på Athena , havde det lige så stille mere eller mindre ændret sig. Han hørte hendes ord og nikkede ” der er så fredfyldt her, og tvivler på der er andre der kommer her, har aldrig set andre end mig her, når jeg har været her” sagde han smilende til hende. Han mærkede godt hvordan hun læned sig op af hans skulder, han lagde en blidt en arm omkring hendes skulder og klemte den blidt. Han var helt rolig, han var ikke ude på noget som helst, han synes Fenella var en sød pige. ”det er det da, det er jo ikke mig der ejer stedet, måske vi kan tage her ud sammen også, og bare nyde det. Men du må gerne komme her alene, jeg vil ikke bestemme, jeg ville vise dig stedet, for at du også kunne bruge det, hvis du vil” sagde han og smilede til hende. Han så en tot hår af hendes var faldet ned i ansigtet. Han tog blidt og førte den tilbage bag hendes øre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre sep 29, 2017 10:28 pm

Fenella smilede stort op til ham og sagde "Det syntes jeg er en rigtig god idé. Altså at tage herud igen sammen." Hun kiggede igen ud i lysningen og tog en dyb indånding og nød stilheden en lille smule, inden hun igen brød den med et spørgsmål "Dom? Hvad er du egentlig?" Hun var nysgerrig. Hun vidste endnu ikke hvad han var, hun havde ikke mødt mange væsner, og hun vidste egentlig heller ikke om det var uhøfligt, at spørge om hvilken race personer er, men hun ville gerne have svar, da det gik hende lidt på at hun ikke vidste det endnu. Hun smilede og så på op på ham igen. Han havde en beroligende effekt på hende, så han kunne ikke være noget slemt. Ikke ligesom det hun havde hørt om det mørke væsner. Hun vidste heller ikke om han havde lyst til at fortælle, hvad han var.

//sorry for det korte svar :/
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Lør sep 30, 2017 6:56 pm

Dominick så på hende og smilede, ” hvis du vil, kan vi tager her ud igen imorgen?, altså og tage frokost med? Det skulle blive virkelig godt vejr imorgen?” spurgte han hende med et smil, stilheden der var der, var virkelig dejlig, man kunne høre de lyde der var i naturen, han elskede det. Selvom han kom fra byen, men støj fra biler og ikke viste så meget om dem der ikke byede i byen, viste han bare der ikke var noget bedre end et sted som dette. Han så på hende som hun spurgte om hvad han var, han klemte blidt hendes skulder hvor han havde armen omkring. ” jeg er fuldblodsengel , hvad med dig søde?” spurgte han og smilede til hende. Dominick var stolt af det han var! Han var sku ikke en som skammede sig, det havde han nok været hvis han havde været noget fra den mørke side. Han smilede og tyssede stille på hende, da et dådyr var på vej mod dem. Han sad helt stille og kiggede på dyret, som langsomt kom i mod dem for at drikke af vandløbet. Han smilede stort, det var virkelig et smukt syn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Lør sep 30, 2017 7:17 pm

Fenella smilede op til ham, og nikkede ivrigt, da han foreslog at de kunne tage dertil igen, dagen efter. Hun ville gerne hertil igen, der var så smukt og fredfyldt. Hun gik allerede i gang med at overveje hvad for noget mad de skulle have med som frokost. Hun overvejede også, om hun skulle tage et tæppe med, men kom hurtigt væk fra sine tanker, da han fortalte at han var fuldblodsengel, så det var derfor han havde sådan en beroligende effekt på hende. Hun skulle lige til at svare på hans spørgsmål, da han tyssede på hende og hun vendte blikket imod der hvor han kiggede og så dådyret. Hun kunne ikke lade være med at smile og hun mærkede hvordan hendes hjerte voksede i brystet på hende, hun elskede dyr. Især vilde dyr. Hun kunne ikke lade være med at lægge sine hænder blidt imod sit hjerte. Dådyret var så smukt, såå.. Majestætisk, som det stod der og drak af vandløbet. Og da det rejste hoved op igen, så det kort hen på dem, inden det begyndte at gå videre. Hendes blik fandt igen Dominicks, hendes øjne lyste op som julelys og hendes smil var stort, "Det er godt nok længe siden jeg har set et vildt dådyr." Hun kom med et stille grin og sagde "Så.. En engel, simpelthen?" Hun lagde igen sine hænder i sit skød og tilføjede så "Jeg er formskifter. Til foråret, får jeg mit tredje dyr. Jeg glæder mig lidt til at finde ud af hvad det er, men jeg er også nervøs.". Hun så tænksom ud, hendes to dyr var ret så simple, så mon ikke det sidste dyr også ville være det? Hun smilede let for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Lør sep 30, 2017 11:37 pm

Dominick så på hende hvor hun smilede op til ham, hvordan hele hendes krop udstrålede glæde, han var vild med det! Det var fantastisk at hende være så glad og smilende. Han sad selv helt stille, da dådyret var der, han bevægede sig først bagefter. Han nikkede til hende og kunne heller ikke lade være med at grine lidt, og endda se hendes øjne lyse op som var de julelys. Han var godt klar over at han havde gjort hende glad og måske endda lykkelig? Han viste ikke helt lige med det sidste, men det måtte tiden vise. ” det ikke så tit man ser dem mere, men de er her” sagde han smilende til hende. Han hørte hendes spørgsmål, og grinte kort stille. ” ja jeg er en Engel” sagde han og smilede, han så på hendes hænder og lagde selv en af sine over på hendes, og nussede dem blidt med sin tommelfinger. ” formskifter lige frem, det må være fedt, hvad kan du så forvandle dig til? Uhhh du får et nyt? Det lyder spændende, det bliver spændende at finde ud af hvad det bliver, hvad tror du?” sagde han og så på hende med et smil, det var spændende, at hun var formskifter. Han havde aldrig mødt en formskifter før.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Søn okt 01, 2017 11:55 am

Fenella nikkede, da han sagde at man ikke så dem så ofte mere, det gjorde man virkelig ikke. I Alabama havde hun heller ikke set dem så ofte, men var nok, fordi de boede tæt ved et sump område.
Da han lagde sin ene hånd oven på en af hendes og begyndte at nusse den blidt, så hun ned på deres hænder og så op på Dominick igen. Hun smilede blidt til ham og kom med et lille grin. Han virkede så stolt af at være en fuldblodengel. "Så det med vinger og det hele?". "Mit første dyr, fik jeg da jeg var meget lille, det er en hund, en canadisk race faktisk. Og mit andet dyr er en ravn, hvilket min bror altid har fundet sjovt, da ravne ikke rigtig kan synge, men jeg synger næsten konstant." Hun kom med et lille grin,ved mindet om hendes bror. "Ja, det mit sidste dyr jeg får. Jeg håber på, at få noget med vandet at gøre. Da jeg nu har både vand og luft dyr. Men jeg ved virkelig ikke hvad det ender med at være." Hun smilede atter op til ham og forsatte "Det er ikke altid fedt at være formskifter. Det kan få en ud i nogle svære eller virkelig akavede situationer."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Tirs okt 03, 2017 10:27 pm

han smilede til hende, da hun smilede blidt op til ham, hun var virkelig sød! en helt stille og rolig pige, som bare var i nuet, følte han! det var virkelig dejligt at sidde her sammen med hende, da hun kom med et lille grin, han kom selv med et lille grin, hendes grin gjorde at han selv begyndte at grine blidt. " yir det er det" sagde han og smilede til hende. Han hørte hvad hun sagde om hendes dyr hun kunne forvandle sig til. " det lyder fedt!, jeg kan godt lide dyr, jeg er bare lidt bange for store hunde! er bange for de spiser mig" sagde han drillende til hende. Da hun snakkede om at hun håbede på at hendes næste og sidste dyr skulle være et vand dyr, smilede han og klemte hendes hænder blidt og sagde " det er jeg helt sikker på det nok skal blive, hvilket slags vand dyr tænker du?" sagde han og så på hende. At hun sagde at det ikke altid var fedt at være formskifter, kunne han ikke helt forstå, han kendte ikke til det, så det var nok derfor han ikke kunne forstå det. Han så på hende og sagde " hvad mener du med det?" spurgte han og så på hende med et usikkert smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Ons okt 04, 2017 4:58 pm

Hun smilede op til ham, Dominick en engel? Det passede til ham, på nogle punkter i hvert fald. Han var bestemt ikke en slem person, i hvert fald ikke af hvad hun havde oplevet.
Hun smilede også, da han fortalte at han elskede dyr, dog falmede det en smule, da han sagde han var bange for store hunde, ville det betyde at han ville være bange for hende? Den hundrace, som hun var, hørte ind under store hunde kategorien. "Hvad er en stor hund for dig? For min hundeform går ind under kategorien af store hunde.." Hun så lettere usikkert på ham, hun havde ikke lyst til at han skulle være bange for hende.
Men da han spurgte ind til hvilket vand dyr hun håbede det ville blive, smilede hun let og sagde "Well.. Jeg håber på det er et dyr, ligesom en odder.". Hendes øjne strålede helt af håb.
Da han spurgte ind til hvorfor det ikke var så fedt at være formskifter, så hun op på ham og bed sig kort i læben. "Ser du.. Transformeringen er bestemt ikke uden smerter. Det er den værste smerte jeg nogensinde har følt." Hun pausede kort og tilføjede så, med en lille latter "Og hvis jeg ikke tager mit tøj af inden jeg forvandler mig, så går det i stykker. Hvilket kan skabe ikke så lidt problemer, hvis man er det forkerte sted."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Tors okt 05, 2017 9:27 pm

havde det stået til Dominikc havde han helt sikkert set Fenella som Engel, hun var så blid og rolig, det var helt vildt fedt faktisk! at de kunne sidde her, ved siden af hinanden og bare snakke uden pinlige tavsheder og sådanne ting, det var virkelig fedt! det havde Dominick aldrig nogen sinde prøvet før. Han så på hendes smil falme og han lagde armen omkring hende og sagde " jeg er bange for store fremmede hunde, dig kan jeg ikke være bange for" sagde han med et smil og med den anden arm tog hun en tot hår væk fra hendes ansigt og om bag hendes øre. " Bare rolig søde, det er gerne store hunde, som ikke er opdraget, eller bare gør, når man går forbi dem, eller hvis ejeren ikke kan holde den og styre den. Men ja, dig søde, du skræmmer mig ikke, " sagde han og smilede kærligt og venligt til hende.

Da hun fortalte om hvilket vand dyr hun godt kunne tænke sig at få, kunne han ikke helt lade være med grine, " Det er en god ting at det gerne må være en odder, jeg fortillede mig en fisk, du ved en guldfisk eller sådan noget" sagde han drillende med et kærligt smil på læbende, så det var ret tydeligt at han havde sagt dette i sjov. Han håbede i hverfald at hun ville opfatte det som en joke. At hun fortalte at Transformeringen var smertefuld og den væreste smerte hun nogensinde havde følt, kiggede han nervøs på hende, han fik tanker om at hendes krop tog skade hvergang og det var derfor hun var i smerter når hun skiftede. Han så kort lige ud, han prøvede at føle den smerte, men det kunne han ikke. " er der slet ikke noget man kan gøre ved det? altså smerterne? er det fordi det skader kroppen eller sådan noget?" spurgte han hende bekymret. " ohhh så det en god ting at tage tøjet af inden. sagde han og blinkede til hende. " vi kan jo ikke have at alle kigger på sådan en smuk kvinde som dig" sagde han og smilede til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre okt 06, 2017 1:03 pm

Fenella smilede let, da han sagde han ikke ville være bange for hende i hendes hundeform. Og da han lagde armen om hende og strøg noget af hendes hår væk fra hendes ansigt, voksede hendes smil og hun sagde "Okay, det jeg glad for du siger.". Vægten af hans arm om hende, fik hende til at føle sig tryg, og det var lidt af en trøst også. Hun nød hans selskab, han var behagelig at snakke med og hun var glad for at samtalen bare kørte imellem dem.

Hun kom med et grin, da han havde tænkt på en fisk som en guldfisk. Hun smilede op til ham og sagde "Hvem ved, måske er jeg uheldig og bliver til en guppy.". Hendes joke var let og kunne ikke forstås på andre måder end en joke. Eller det håbede hun i hvert fald.
Da han spurgte ind til om man kunne gøre noget ved smerterne, rystede hun på hoved og begyndte at forklare "Nej, knogler brækker og forandres under din hud, det gør hele ens krop. Men for mig et det hurtigt overstået. Så det er ikke så slemt igen. Det er en kort varig smerte." Hun smilede op til ham, hun havde gennemgået forvandlingen til dyr, så mange gange, at hun havde lært ikke at skrige af smerte, som da hun var barn. Hun følte også at smerten var det hele værd, for verdenen var virkelig anderledes, når man var et dyr, end et menneske. Hun kom også med et lettere genert grin, da han sagde at man også kunne tage tøjet af før. Hun rødmede også en smule da han kaldte hende smuk. Hun så op på ham og sagde, uskyldigt, "Der er bare ikke altid tid til at smide tøjet, før man forvandler sig." Hun smilede let. Hun havde egentlig intet imod at være nøgen foran andre, men hun var ikke vant til at folk kaldte hende smuk. "Det er faktisk derfor, jeg oftest går i kjole, de er nemme og hurtige, at hive over hoved.".
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Fre okt 06, 2017 9:50 pm

Han nussede blidt hendes skulder, der hvor hans hånd var, mens de sad som de gjorde, han var glad for at hun var glad for at han ikke ville være bange for hendes hundeform. Han ville på ingen måde være bange for hende! så længe at hans vidste det var hende, så han skulle nok lige se hendes hundeform et par gange før han sådan ville være helt sikker på at kunne genkende hende, men det behøvede de ikke nu. Som de sad der i skoven, og det forsat regnede, men det nu kun var mild støvregn. smilede han og sagde " Jeg ville aldrig være bange for dig søde" sagde han med et smil.

At høre hendes ord, fik ham til at bryde ud i grin, han havde virkelig svært ved at stoppe, og holde igen så det ikke blev mega højt og underligt. Han så på hende og måtte tage sig til maven da det gjorde ondt i hans mavemuskler. " det kunne være total nedern at være en gubby" sagde han mens han forsøgte at holde sit grin tilbage, hvilket var seriøst svært for ham, det var ikke af hende han grinte, men af det havde han sagt og hun havde svaret tilbage. Han prøvede seriøst at få styr på sit grin, og han måtte trække vejret dybt flere gange, hvorfor det havde været så sjovt, det vidste han sku ikke, men sjovt var det. Lidt efter da det lykkes ham at få styr på sig selv igen og skruet ned for grinet og kunne snakke ordenligt, uden at grine sagde han," jeg håber inderligt ikke at det er en gubby du får som dit sidste dyr" Blikket lod han vandre udover skoven fra hvor de sad, han smilede og pegede mod et egern som kom løbende henover skovbunden, men kinderne fyldt med nødder og andre godt. " shit, så du brækker alle dine knogler? hvad så når du kommer tilbage til menneske? er de så stadigvæk brækket? undskyld søde, jeg forstår det ikke" sagde han stille og kiggede undskyldende på hende. at der ikke altid var tid til at smide tøjet, forstod han ikke? var det ikke noget hun selv valgte? altså at blive forvandlet? eller var det lige som en varulv, der blev det ved fuldmåne?. Han vidste ikke om han turde spørge ind til det. Dog så han hvordan hun rødmede når han kaldte hende smuk, men han var bare ærlig, der var ikke grund til andet. Han smilede usikkert, " jeg forstår det virkelig ikke, måske er jeg bare dum, men bestemmer du ikke selv hvornår du vil forvandle dig?" spurgte han usikkert, han rejste sig op, og gjorde tegn til at hun skulle gå med ham, han gik over til vandløbet der var tæt på dem, han satte sig på hug og kiggede ned i vandet. " kender du det, med at ønske? min mor lærte mig engang noget, tja det har ikke lige frem virket endnu, det er aldrig gået i opfyldelse, men måske dit ønske gør?" sagde han og smilede til hende. " at gå i kjole må man vist sige er det nemmeste" sagde han og lagde roligt fingerne ned i vandet, mærkede hvordan vandet løbet i mellem hans finger.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Lør okt 07, 2017 1:15 pm

Da Dominick brød ud i latter, kunne hun ikke slev lade være med at le. Hun så også hvor svært han havde det ved at holde sin latter tilbage. Hun kunne ikke lade være med at grine en smule af det også, men hun var helt enig i at det ville være pænt trist at få en gubby som sit sidste dyr.
"Yeah, det ville ikke være det fedeste dyr at få." sagde hun, da han var færdig med at grine.
"Altså jo, jeg bestemmer selv, hvornår jeg skifter til dyr, men nogle gange er der ikke tid til at smide tøjet. Som for et eksempel, for nogle år siden, havde jeg ikke tid til at smide mit tøj, for så ville min søster være blevet slået ihjel af en prærieulv. Jeg nåede kun lige at redde hende. Der var slet ikke tid til at tage mit tøj af. Og nej, de heler, som de forvandles til menneske knogler igen." Hun smilede til ham, hun håbede at han forstod, det hun havde prøvet at forklare. Hun kunne ikke rigtig forklare det på andre måder.
Da han nævnte det med ønsket, hoppede hun ned af det væltede træ de havde siddet op og gik hen imod Dominick, mens hun spurgte "Ja, jeg har ønsket mange ting i mit liv." Hun stillede sig et par skridt fra ham og så blot på at han lod vandet ramme hans fingre. "Hvad lærte hun dig om ønsker?"

//Sorry for det korte svar :/
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   Lør okt 07, 2017 9:38 pm

Han smilede til hende, og sendte hende faktisk et kærligt smil, han havde nydt at høre hende le, mens han selv havde været mere eller mindre helt flad af grin, ja det var sku fedt at være her! og især sammen med Fenella, som den smukke kvinde han var sammen med hed! " tænker lidt at det måske er en ommer hvis man får sådan et dyr" sagde han og så tænkende på hende, " er der egentligt et sted, man kan klage over sådan noget?" spurgte han lidt i sjov, han vidste det ikke, måske var der, måske ikke! Han hørte hendes ord, om det med at hun selv bestemte hvornår hun ville forvandle sig, men nu forstod han hvad hun mente med at der ikke altid var tid til at smide tøjet inden. " ohhhhhh, lever din søster stadigvæk? nåede du at redde hende?" spurgte han stille og helt roligt, han ville ikke lave sjov med dette, for han vidste jo ikke om, hendes søster var død, og død var ikke noget man lavede sjov med! I hverfald ikke i hans hoved! det var en ting der var helt sikkert. " men det er da altid noget at dine knogler heler igen" sagde han og blinkede til hende.

Som han sad der ved vandløbet og havde hånden nede i vandet og mærkede hvordan vandet løb i mellem hans finger, det var en dejlig følelse, det var en beroligende følelse, han så op på hende som hun var kommet over til ham. "prøv at sæt dig på knæ her" sagde han og pegede på en plads ved siden af sig, han valgte selv at sætte sig ordenligt ned på knæ. " min mor, fortalte mig engang, at hvis der er noget man inderligt ønsker sig, noget som er godt. Så kan man ønske det, det er Vor Herre, som bestemmer om det skal gå i opfyldelse, og tror ikke mine ønsker går i opfyldelse nogensinde, for jeg har ikke været den mest søde og hjælpsomme Engel, så måske er det en form for straf" sagde han og så på hende. Han smilede " prøv at holde din hånd sådan her" sagde han og viste hvordan hun skulle gøre, hun skulle holde hånden lodret ned i vandet og sprede fingerne lidt og lade vandet løbe imellem fingerne.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sådan kan man også få nye venner - Dominick   

Tilbage til toppen Go down
 
Sådan kan man også få nye venner - Dominick
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: