Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 This is my room!

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: This is my room!   Fre sep 15, 2017 12:39 pm

Tid
Kl. 21
Sted
deres værelse
Omgivelser
et rodet værelse
Påklædning outfit

Uhg dagen havde været alt for lang og de var fuldtallige i klassen i dag så der var ikke andet en larm, når det eneste Azrael ville var at gemme sig allerbagerst i lokalet og lades som om han var tilbage i Egypten. Mmm han savnet varmen og sandet og maden! England var måske rigt på sin kultur, men deres mad og vejr var ikke og ville aldrig være hans kop te.

Da han endelig kom ind ad døren til sit værelse klar på at falde om i sin seng så han noget han havde prøvede at ungå…*this has got to be a mistake! I told the admistrasion that i wanted a singel room! With no roomates! Oh god!*. Der var rod og et andets menneskets rod! Der var ting inde på hans værelse som ikke var der i morges!

Han tog en dyp indånding og lage sig i sin seng og udstødte et utilfreds støn  
could this day get any worse? oh please don't let it... i don't think i can take any more problems or people...please let him be an antisocial person who doesn't want to be my best friend, i cant take more people... i just want to be alone... råbte han mod loftet unkyligt, hvorfor var han på denne skole igen… han hadet mennesker og var ikke så glad for Englands mad og vejr…så hvorfor var han her og ikke et andet sted??

Der måtte være et sted han kunne gemme sig i et mørkt hul foreviget mens menneskerne ødelagde resten af den smukke verden de levede i, de var trods alt  ikke gode til så meget andet… but alas i am here...to get better....to see that life is worth living...fat lot of fun that is!, han rejste sig op og gik over for at lukke døren til hans værelse!


(håber det okay n_n)


Sidst rettet af Azrael Man okt 09, 2017 9:35 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Fre sep 15, 2017 5:26 pm

Påklædning; alt for stor skovmandsskjorte og et par sorte halv stramme jeans med huller i. Sammen med et par converse sko. Han har en lædersnor om halsen hvori der hænger en spids tand og et stjerne tegn af vædderen.

Planerne om at tage til byen var meget elegant blevet ødelagt af det regnvejr der havde trukket sig ind over området. Ikke fordi Eugene som så havde noget imod regnvejr. Han havde noget imod at vandre rundt i flere timer i vådt tøj. Desuden havde han en tendens til at blive syg så det var nok ikke det mest smarte at vove sig ud i. I stedet havde han tilbragt en time på biblioteket for at hapse sig alle de bøger han vidste han i de stille timer ville begrave hovedet i. Alt for mange var det også blevet til som han spadserede ned af gangen mod værelset han var blevet placeret i. Eugene var ikke vandt til at bo sammen med andre i samme rum så det blev nok lidt af en omvæltning. En ting var at han slet ikke orkede konstant selskab - men også om natten!? Jeez. Han var slet ikke sikker på han var klar til det her skole alligevel. Alt det med at få undervisning og lære en masse var enormt spændende. Men at der ville følge så meget socialt med? Det havde han godt nok ikke helt forventet. Det var vel egentlig både en god og en dårlig ting. Han skulle måske bare lige vænne sig til det - ellers skulle folk acceptere at han ikke var et væsen der gad have dem omkring sig hele tiden.

Han skulle lige til at svinge ind af døren med bøgerne i favnen da den nær var blevet lukket lige foran ham i det han skulle til at ind - men heldigvis nåede han lige at placere sin fod mellem dør og dørkarm før han så bare skubbede den op igen med en kort lidt klikkende lyd. " Jeez.. " mumlede han så lidt og møvede sig ind. Tog ikke rigtig så meget hensyn til at der faktisk var en person på den anden side af døren. Det var først da han havde fået smidt bøgerne på sin seng at han rettede sig op og rettede opmærksomheden mod sin - hvad der måtte være hans roomate. Fyren fik med det samme elevator blikket hvorefter Eugene kneb øjnene lidt sammen et øjeblik. " at least you're pretty.. then I wont have to force myself to look at something not pleasent. Bravo! One point for you. " sagde han så bare med et kort lidt skeptisk blik. " points dont last forever tho' "tilføjede han kort før han vendte rundt igen og begyndte at stille bøgerne på plads. Typisk astrologi bøger - men der havde også glemt sig lidt historie ind imellem samt en enkelt billed bog om eksotiske frøer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Fre sep 15, 2017 10:47 pm


Azrael skulle lige til at lukke døren i da der pludselig var en fod i klemme, hav overvejede et øjeblik at lukke døren i og klemme den dumme fod som nok tilhørte hans dumme roomate. Han sukkede og gik ind i værelset og krydsede sine arm. " Jeez.. " lød det fra døren og hans ”plage” møvede sig ind på hans værelse.
Hans blik gled hen over drengen *pff hes not much to look at, but he could be worse*, Azrael blev lettere foravet af drengens opførelse.
Ikke nok med han var uvedkommende så tog han absolut intet hensyn til at Azrael faktisk var inde på værelset, han blev fuldstændig overset! *how dare he!* . Det var først da drenge havde fået smidt bøgerne på sin seng at han rettede sig op og rettede opmærksomheden mod Azrael.

*What a prat!* - Azrael så hvordan han k med det samme fik elevator blikket *at least he has tast so he cant be all bad*, men Azraels selvtilfredse smil forsvandt da drenge åbenede sin mund" at least you're pretty.. then I wont have to force myself to look at something not pleasent. Bravo! One point for you. " sagde han så bare med et kort lidt skeptisk blik. " points dont last forever tho' "tilføjede han kort før han vendte rundt igen og begyndte at stille bøgerne på plads.

Azrael stod med åben mund og måbede ingen havde talt sådan til ham før og denne her lille rotte skulle ikke tro at han bare kunne tale sådan til ham uden konsekvenser! Og han kiggede ikke en gang på Azrael den lille rotte han stod bare med ryggen til ham og stille sine skole bøger på plads!

Ud fra hvad Azrael kunne se Vr det ikke andet end nogle typisk astrologi bøger - men der havde også glemt sig lidt historie ind imellem samt en enkelt billede bog om eksotiske frøer. *good god this one is a boring little rat *

okay listen up you sake of shit! you have no right to treat me like this! i never wanted a roommate but i got you, so lets not make my already miserable life ever worse i dont need to like you, you dont need to like me...so lets make some ground rulles since we are stuck with each other for at leat the next year! råbte han vredt og satte sig på sin seng og pustede ud so my little rat what is your name?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør sep 16, 2017 10:26 am

Lyden af fyrens stemme gav genlyd i hans hoved. Selvom han først ikke havde haft planer om at rette blikket mod ham, så gjorde han det alligevel. Han vendte sig oven i købet rundt og lod blikket strejfe fra top til tå endnu engang på fyren mens han halvt lyttede til de ord der blev sagt. Hans blik endte mod fyrens øjne
" Hn? " Han hævede kort lidt et bryn før han så bare rystede lidt på hovedet. " Watch your blood presure - it's not healty to be so angry.. " Sagde han så bare med et kort lidt halv skævt smil om læberne, dog var der noget flabet at tyde et sted i smilet.
" And jeez! Don't jump to any conclutions - you're the one wandering around talking to yourself in here. I'm not gonna pretend I didn't hear that. " Sagde han så bare før han trak lidt på den ene skulder. Det var ikke fordi han havde hørt hvad der var blevet talt om, men han havde hørt stemmer fra rummet - bare ikke helt tænkt mere over det før det var gået op for ham at der kun var en på værelset. Han vippede kort frem og tilbage på sine fødder før han kort rodede sig lidt i de brune lokker men rystede så bare lidt på hovedet.

" Feel free to move out if you have a problem.. " Sagde han så bare kort før han satte den sidste bag på hylden men plantede sig så bare i skrædderstilling på sin seng med ryggen mod væggen og blikket rettet mod værelseskammeraten. Han kneb kort øjnene lidt sammen. Det virkede nu alligevel som en lidt spøjs fyr. Ikke at det gjorde meget for hele situationen, men det gjorde det måske en smule mere udholdeligt at det ikke var en død bidder han var på værelset med - selvom allerede ud fra hvad der var blevet sagt kunne han nemt være en af de der enormt deprimerede typer som virkelig bare var træt af alt. Men hvad lavede man så her i sidste ende?
Han lod hovedet glide lidt på skrå. " My name is Eugene - and lucky for you I don't like anyone, so you dont have to worry about that. " han trak kort lidt på den ene skulder før han lod blikket strejfe rundt i værelset, nok mest på den halvdel af rummet som hans egne ting ikke var placeret på. Man kunne finde ud af meget fra en person ved at kigge på hvilke ting de havde på sit værelse. Eugene havde selv et hav af ting. Det meste var gemt væk i hans skab og kasser under sengen. Mest fordi han vidste at det kun ville gøre ham endnu mere mærkelig udadtil hvis det stod fremme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør sep 16, 2017 9:14 pm

Han stod med åben mund og stirrede på drengen han viste ikke hvad han skulle sige så hen ventede på ’rotten’ var færdig med at tale.

"first of all my blood presur is perfecly fine thank you! i may be old but im not that bloody old! 4000 i younger than most people i know! råbte han før han begyndte at tale vide i et mere stille tone leje, inge skulle sige noget om hans blodtryk som om han var en gammle senil mand! "alot of people talk to them selvs! most of them turned out to be geniuses! and i was here first so if anyone is going to move out its you! and Hello Eugene......*who in there right minde calls there child or themselves Eugene!? like what is that even!*

efter et øjeblik var han tilbage my name is Azrael sagde han og satte sig på sin seng og sukkede ynkeligt, han ville bare være alene...han kiggede over på sin bog reol fyldt med skolle bøger, besværgelser og hans dagbøger som rakte over hele hans liv... han sukkede igen og gik over til køleskabet og helte et glas vin op til sig selv.

"i hate people...but i need to be here...i cant go back...so if you destroy this for me i swear on Anubis that i will end you sagde han og fyldte sit glas op igen inden han satte sig på sin seng og drak videre, before you say anything i am not an alkoholic....i am a heavy drinker...there is a difference .... or so i have been told han kiggede på rotten som hed Eugene, han kunne stadig ikke komme over navenet. do you want a glass or am i going to drink the whole thing myself. Han helte et til glas op og rakte det mod Eugene

(sorry det så kort <3)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør sep 16, 2017 9:46 pm

Eugene kunne slet ikke lade være med at grine lidt. " Oh dear god.. I never said anything about you being old - I'm not one to judge on such low levels.. " Sagde han så bare lidt og rystede kort lidt på hovedet. Han lænede sig lidt mod væggen før han så bare trak lidt på den ene skulder. Alder var bare et tal - Eugene anede i sidste ende ikke engang hvor gammel han selv var så hvorfor rende rundt og bekymre sig om andres alder. Hans såkaldte roomie underholdt ham dog - til en vis grad. Han havde da ikke været kedelig indtil nu så forhåbentlig holdt det ved.
Han kneb kort øjnene lidt sammen og tyggede et øjeblik på det navn der blev kastet efter ham. Azreal. Ikke et navn han havde hørt før. " So Azreal - what are you? Some sort of non-fanged-way to friendly-vampire or a grumpy-young-looking-old-wizard? Maybe a werewolf who missed full moon? " Smilet om hans læber voksede før han lod hovedet glide lidt på skrå. Der var mange muligheder. At gennemskue hvad folk var omkring i verden var ikke en spids komite Eugene havde. Han fandt lige som kun ud af det hvis folk fortalte eller svarede når han spurgte. Ikke at det havde en betydning - men Eugene var alt for nysgerrig til ikke at ville vide det.

Eugene var hurtigt kommet til præcis den konklusion som ordene fra Azreal bekræftede. Han nåede dog bare ikke at sige noget før der var kastet et forsvar afsted. Ikke at der blev lyttet betydeligt meget til det. " A heavy drinker? Drowning your sorrows - I guess that kinda makes the same thing. " Sagde han så bare kort før han rettede sig lidt op. " Wait what? You're seriously handing over wine? " Spurgte han så bare og så kort skeptisk mod glasset. " Damn thats fancy as shit yo.. " mumlede han så bare kort. Dog tøvede han ikke længe før han faktisk tog imod det. Vin var aldrig en dårlig ting. Ikke medmindre der var blevet proppet noget i som gjorde en vildt dårlig tilpas - men det havde han vel ikke gjort? Nah.
" I would make you drink it all all by yourself if that made you some sort of a funny person. But your great expressions and far to sensitive existence kinda does the job already. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne før han tog en tår af glasset. Han skævede kort lidt ned i det før han rettede blikket mod Azreal igen. Eugene drak sjældent - eller han forsøgte at holde det på et minimum. Hans krop kunne simpelhen ikke overskue alkohol. Sikkert fordi den optog det som var han hans oprindelige lille størrelse - der skulle ingenting til før han sejlede. " So.. Why exactly do you NEED to be here? And where is that awful or god gracious place you can't go back too? " Spurgte han så bare lidt med et lille smil mens han kiggede mod Azreal igennem det stykke af glasset hvor vinen ikke nåede op til.


(Det helt finno!<3 )
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør sep 16, 2017 11:47 pm

*...* im a Wizard thank you vere much! and i most certainly do not drow in my sorrows... i just like to drink alot... when im not in a good mode... sagde han, men han kunne godt høre hvordan det lød.... han var måske alkoholiker, men det var der ikke noget gjaldt med, han kunne godt kontrolere det... det meste af tiden. Han tog et til glas og bundede det i en tår.

i am not sensitive! i just have alot of problems that wine, pils and sex help take away for a time and thats why i am here. han flyde mere op i sit glas og Eugenes, and its not fancy its just old really old wine...and if you want to know why i NEED to be here then i have to be way more drunk... like drunk enough to think that your ugly mug is attractive enough to fuck...and that won't happen sage han og grinede.

Det her kunne kun ende gjaldt han satte sig ned på gulvet med resten af flasken og begyndte at drikke af den *what a firsi impresion i make, no wonder im so popular! Oooh wait im not…my life sucks…*

Han kiggede over på hans malerier og sukkede da han hvilke et der stod forrest han sukkede dumme engel mumlede han, hvordan kanen person vende op og ned på ens verden uden at vide det. Han rejste sig svajende og tog maleriet og lagde det under hans seng *i need to talk to him…this fucking sucks*. Han faldt næsten ned på gulvet med sin flaske og drak videre… soo whai *hic* subejcts do you *Hic* have??? Azrael kiggede forbavsede på flasken hvordan kunne han være fuld? stupid rehab making me a weak drinker thanks Ragnor...or is he my babysitter im not sure? Uhg how did I go from being a king to this? It make no sense at all!! sagde ha nog lagde sig ned på gulvet og kiggede op på loftet, mens han legede med magi
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn sep 17, 2017 9:43 am

Eugene trak bare kort lidt på den ene skulder og himlede kort lidt med øjnene. Hvis det ikke var præcis hvad fyren havde gang i, hvad i alverden var det så? Ingen drak da så meget uden at have en grund. Eller nu var det selvfølgelig første gang han så fyren og så ham drikke - men han havde jo netop lige selv sagt at hans liv var forfærdeligt og han drak meget. Hvis det ikke var en forbindelse mellem de to - så måtte Eugene da have levet under en sten.
Han skævede mod sit glas som indholdet steg længere op mod kanten - heldigvis tog han selv måske en smule mere hensyn til hvor meget han kunne drikke og bællede ikke glasset i sig på ingen tid. Ikke at det var en umulighed - det krævede kun den dråbe for meget før man nærmest kunne bilde sig selv ind at det var vand og godt for en.
" Well thank you - I'll take that as a compliment. " Sagde han så bare med et skævt smil om læberne før han drak lidt mere af sit glas. Ikke meget - det ville ende galt. Så fuld som hans roomie allerede var ville det da ikke være godt med en sejlende Eugene også. Han kunne ikke lade være med kort at grine lidt, dog uden helt at miste det flabede udtryk der mere eller mindre lå over ham hele tiden.

Eugene kravlede ud på kanten af sin seng og lod blikket falde ned mod Azreal som han havde plantet sig på gulvet. Han lod hovedet glide en smule på skrå før han så kort overvejede det lidt. " Do you think you could open a portal to candy land or something like that? I mean - If you're a wizard you should be able to do so right? My magic does not reach that level what so ever. Or maybe even the moon!? " Han rystede lidt på hovedet før han så bare hvilede hagen lidt i sin håndflade. Han måtte nok indrømme at han ikke helt havde hørt det spørgsmål Azreal havde stillet omkring hvilke fag han havde. Simpelt fordi han fokuserede mere på den tåge snak fyren havde kørende om alt og ingenting - han virkede vred. Og det var på sin egen underlige måde helt enormt underholdende for Eugene - heldigvis valgte han ikke at trykke på knapper der med sikkerhed nok ville kunne gøre det værre.
" Who's Ragnor? " Spurgte han så bare og vippede kort lidt med sine fødder. Hans hoved tiltede til den anden side kort før han rakte hen og snuppede sit glas for at tage endnu en tår. Alkohollen fra vinen kunne mærkes - så var det nu han burde stoppe. Men det smagte jo sådan set rigtig godt så hvorfor egentlig bare lade det stå og pynte?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn sep 17, 2017 1:48 pm

I'm a wizzzard not public transport... slørede han ud af munden, en eller anden dag ville han lære at styre sit alkohold forbrug, men han havde det faktisk sjovt med drengen hmm maybe alkohol does fix things...

I have never been to the moon, but if we go there we first need to steal some space suits from NASA...and i don't know if candy land is real or not... sagde han og grinede og kiggede over på hans nye...ummm ven? nej... værelseskammerat, det lød mere rigtigt...Azrael grinede enelig begyndte Eugene at drikke med ham, måske var det her ikke det værste som kunne ske for ham at have en som han kunne drikke med som oven i købet var ret sjov.

Han kiggede over på drengen da han spurgte indtil Ragnor…. Han sukkede og drak mere, det var ikke en samtale han havde lyst til at have, men det var hams egen skyld. Det var man der ikke havde noge fucking filter når han var fuld. My best…I don’t really know what he is…. Most of the time he’s my babysitter…he worked for my family, along time ago…and when I took the throne I freed him and he stayed and looked after me…he’s kind of like a stupid big brother, who sent me to rehab kind of place… I ran away…he found me and sent me here….and since I haven’t been to school before I said yes…I am never going back there it was hell

Ha kiggede over på Eugene og undrede sig over hvad hans historie var og om han havde oplevet noget i hans liv siden han var i skole og ikke ude og se hvad verden kunne give tilbyde ham, han var jo ung og ikke lige frem grim at kigge på. Han kiggede på ham now before we go to the moon, why don’t you sit down and tell me about your self, I sais who I am, so who are you *go to the moon, that doesn’t sound…well…yeah…not gonna go there…*
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn sep 17, 2017 4:59 pm

" It's not public transport if we keep it a secret. " Sagde han så bare med et lille hemmelighedsfuldt smil. Han lod hovedet glide en smule på skrå før han så bare trak lidt på den ene skulder. " But Azreal - You're a wizard.. That should concist of finding ways for making anything possible.. Right? " Sagde han så bare lidt mens han lod fingrende glide rundt på toppen af glasset før han så tog endnu en tår - kort efter fulgt af endnu en. Han var nået punktet. Punktet hvor vin var som vand og nærmest var kilden til at slukke en tørst hjernen bilde en ind man var ramt af.
" And we could just find a candy shop. That might do the job.." Han skævede kort lidt til siden før et lille grin gled frem over hans læber. Han pillede kort lidt ved sin underlæbe før han rettede blikket mod sin roommate igen. Endte egentlig bare selv med at lade sig glide ned at sidde på gulvet med ryggen mod sin seng og blikket mod Azreal som han fortalte.
" Wait what!? You have never been to school? Why? - And now you're getting it like some sort of punishment? How dare he! School is fun! Or more like wonderful - you learn alot about everything and get to focus om topics that you never really thought of yourself. Teachers who care about stuff just as much as yourself. It's great!.. " Han rynkede kort panden en smule før han drak det sidste af sit glas og stillede det fra sig. " I mean.. School is cool.. Or something.. " Han nikkede så bare lidt før han bed sig en smule i læben, dog efterfulgt af et lille smil - der tydeligt afslørede at hans mindre tale i passion omkring skolen måske havde været en smule for meget. Hans kærlighed til lærdom var ikke normalt noget han som sådan snakkede højt omkring.

" My life is boring. You don't wanna hear about that. You should tell me more about the whole 'taking the throne' thats kinda impressive. And that is alot coming from me. " Sagde han så bare lidt mens han nikkede. Måske var han i sidste ende heldig med at have fået en roommate som faktisk havde et liv der var interessen værd. En person som ikke havde levet det basic liv - som han troede han selv havde levet. Eugenes liv var delt i to - den del han kendte til og den del af hans hukommelse der var blevet slettet.
" But I do have a huuuuge passion for dancing - now that you ask." Sagde han så bare lidt med et lille smil før han kort trak lidt på den ene skulder. Han skævede kort lidt rundt i rummet før han rettede blikket mod Azreal igen. " Which is the main reason I'm here.. Actually. " Han nikkede så bare lidt før han strakte benene ud frem for sig. Den stille summende fornemmelse af alkohollen bredte sig langsomt mere og mere. Det var en rar fornemmelse dog.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn sep 17, 2017 6:25 pm

Not much to say about it, my father was the Pharos…my mother his whore….yada yada she kills his wife, becomes Queen… and the kills him after…. han tog en kæmpe slurk af vin flasken be because I was more powerful than her she saw me as a rival and tried to kill me too… han drak videre han kunne ikke lide at tale om det her, men det var forsendt nu but i killed her first….and Ragnor has served me ever since…. han kunne mærke sine hænder ryste og smukke blå flammer dansede omkring dem…*relax Azrael, deep breaths*. Han knuede sin hånd om sin halskæde. This is all i have left of her and my ummm well ex-boyfriend han kunne ikke stoppe med at røre den kærligt it’s a soul holder one might say…the barer puts the ashes of their loved ones into it and whenever you are lonely you can call upon them….I know its super messed up….

Han kiggede op med et halv fjogede smil you like to dance?? han kunne næsten ikke stoppe med at smile, *omg finally someone who can dance and loves it as much as me!*

Han rejste sig op og gik over mod stereoanlægget i never went toschool because as i king never needed to… and never really thought about going…before Ragnor made me, hopping that it would help me find….something I have been missing sagde han mens han kløede sit afbrænde kraveben *and I did but was it worth it*

Anyway darling if you are as passionate about dancing then dance with me and show me your moves sagde han inden han satte Don't Stop Me Now og lod musikken køre gennem sin krop og begyndte at dance Jive som om det var hans sidste dag, og tog fat Eugenes hånd og drejede ham rundt i det lille værelse Freddie mercury trully was amazing at singing and well in bed to bad it killed him sagde han i det sangen stoppede now show me what moves you got hiding


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man sep 18, 2017 12:11 pm

" Killed!? " troede man at man havde Eugenes opmærksomhed før, så var man hvert fald ikke i tvivl nu. Han rettede sig op og så mod Azreal med et interesseret men også et begrænset koncentreret blik. Alkoholen påvirkedede hans krop alt for meget til at han faktisk var i stand til at være et bare nogenlunde væsen.
Eugene skævede mod halssmykket om halsen på fyren før han overvejede det lidt. Overtro eller ej - hvad var man i denne verden hvis man ikke troede på alt det umulige eller mærkelige eller uforklarlige?
" why do you have to be interesting. Now I cant really force myself to actually ignore you " sagde han så bare lidt mumlende før han kort rynkede næsen en smule. Det var svært - det ene øjeblik var man ædru og egentlig ikke interesseret i at høre noget som helst om sin bofælle - nu var man fuld og fyren viste sig at være langt mere interessant end som så.

" no.. I dont like Dance, I love Dance " rettede han - dog med et halv drillende smil om læben. Faktisk var der intet ud over Dance som i virkeligheden gav mening for ham.

Eugene lod blikket glide over Azreal som han styrede deres lille danse gulv et øjeblik før Eugene selv blev svinget med ind i det. Dog på trods af overraskelsen var det som om han gled ind i et dansetrin som var det hele hans eksistens.
" impressive.. " sagde han så, oprigtigt. Og lod blikket finde Azreal et sted. Han hævede kort et bryn mens smilet voksede og inden man så sig om var Eugene godt kørende med moves. Alt sammen noget der fluksuredede med musikken. " dont Tell me you actually slept with him? " lød det så fra Eugene i det han vendte tilbage tæt på Azreal med et kort lidt udfordrende blik. Denne gang var det Eugenes tur til at få Azreal rundt i en elegant drejning.
" Cause then I might need you to dig deeper with the details of your past. " sagde han så bare med et lille grin.
At føre en samtale i dans var intet problem. Hvilken bedre samtale var der i virkeligheden. Eugene havde danset så længe han kunne huske. Næsten alt slags dans - så længe man ikke forventede han kunne snurre på sit hoved. Azreal virkede selv som en person der faktisk fandt dans som mere end bare dans.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man sep 18, 2017 3:35 pm

*Note to self, maybe don't tell people about how you killed your mother, unless they are as wired as this kid*. Azrael smilede drillene til drenge, da han selv fik en elegant drejning af sin danse partner. Der var virkelig noget helt magisk ved at danse, det føles som om alle ens problemer var væk og det eneste som eksisterede var en selv og musikken omkring en.

Well then you are in for a treaty sagde han med en drillende smil lets just say i get around and Freddie mercury was just one of many...way too many to count...I think I have reached the thousands or higher....what can I say I love sex... sagde han, inden han lagde sin hånd på Eugenes hofte og svingede ham rundt. Han var så optagde af at dance at han ikke lage mærke til den næste sang der kom på... now Elvis he was sweet never would have seen him as a bottom, marilyn monroe mmm that girl she had moves that not even i had seen...but then again she wasn't lets just say human .

Efter noget tid var han forpustede og satte sig på gulvet og knipsede sine fingere og et blåt lys skindene ud af hans hænder inden et glas Martini kom til syne i hans hånd. sagde han og fremkalde et glas til Eugene. Do you want a glass? why am i even asking here sagde han og framkalde et glas til Eugene.

As i was saying i have been around, I was and still am a king, but the British and Romans fucked it all up, I may or may not have accidentally started the French Revolution sagde han og grinede det var lang tid siden han havde grinede på denne her måde...ingen en gang Ragnor kunne ham til at grine mere...de var begge to blevet for bittere med aldrene, men Ragnor var stadig loyal over for ham....

Hell i was even a god to my people...not just a god, but the god of death...that might explain a lot about me...but yes umm i dont know what to say...right now im an open book so ask away and i will tell you what ever you what to know sagde han og tømte sit glas


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tors sep 21, 2017 7:29 am

Eugene rystede kort på hovedet. Han havde mødt en del gennem sit liv - men folk som lige frem mængdede sig med legenderne mellem lagenerne? Nope - Den havde han godt nok ikke hørt før. Så skulle det da være fordi han ikke havde givet det yderligere tanke eller faktisk lyttet når folk havde talt til ham. Men hvad var chancerne?
Dansen de alligevel formåede at holde kørende længe fantastisk - også selvom man var tydeligt beruset så var det altid nærmest befriende at bevæge sin krop rundt i svævende bevægelser. Danse med en anden var slet heller ikke dårligt!

" experienced much? " sagde han så bare med et lille grin. Var der i sidste ende andre måder at beskrive det på? Nej ikke rigtig. Måske - men det var hvad Eugenes hjerne kunne komme frem til lige nu. Han lod sig dumpe ned på gulvet at sidde få øjeblikke efter Azreal, mens han blik var fast plantet mod det glad fyren sådan uden videre fik til syne. Fascinerende. Magi var altid helt utrolig spændende - han var bare slet ikke god nok til det selv. Han kunne lidt, men slet ikke nok i forhold til hvad han burde være i stand til.
" deliiiciious! " sagde han så bare med et lille smil om læberne og tog imod glasset.
" So I guess Im actually sharing room with.. a King, a god, a groupie and.. the man behind a bunch of Way to interresting story books? And all in one? " han lod hovedet glide på skrå med et lille grin før han kort overvejede det lidt. Han skævede lidt ned i indholdet af glasset før han drak lidt af det.
" Impressive.. Ish? Maybe even just a tiny honor. han skævede lidt med Azreal med et lille grin før han trak lidt på den ene skulder.

" I wouldn't mind you telling a little bit about the previous topic you so kindly ran over.. " sagde han så bare lidt og vippede kort lidt med sin ene fod. " you know - the killing part " et alt for uskyldigt smil bredte sig over Eugenes læber før han så bare sippede lidt mere til glasset.
Nu hvor de alligevel var plantet på gulvet igen og dansen var slut for nu - kunne man jo lige så godt suge informationer ud af fyren som faktisk var værd at lytte på. Indtil videre havde han da hvert fald fået sagt en del spændende ting. Eugene tvivlede på at det kunne gå lige godt den anden vej rundt. Så hellere lytte end at tale. Hvor sjælden en ting det så end var at høre fra denne fyr.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tors sep 21, 2017 2:26 pm

Azrael grinede og kiggede over på Eugene, måske overreagerede han da han hørte han ville få en roomie, for minus den skæve start de to havde....*and to think all we needed was some alkohold and some good music, to fix that*, så var han glad for at han måske kunne ende med at få en ven ud af det her, og det var ikke noget han havde forventede.

" So I guess Im actually sharing room with.. a King, a god, a groupie and.. the man behind a bunch of Way to interresting story books? And all in one? " Azrael grinede og rystede på hovedet my dear boy never call me a god, I have a tendency to let it go to my head, even if it is a compliment about my talents in bed... sagde han og smilede skævt til Eugene but yes that is the gist of who i am...if you want to know more i have diaries that give a more lets say realistic picture of my life sagde han og pegede over på den mange støvede bøger bag ham.

Han kiggede op fra sit glas og sukkede *fuck..i hopped he didnt ask me about that....* han var ikke klar til at have denne her samtale, han var ikke fuld nok til det, så i stedet for at lave et til glas til ham selv og Eugene hentede han en flaske whisky og tog et glas af den, hvis han skulle tale om sin mor skulle han være så fuld at han ikke ville huske det dagen efter...

Fine... but then you have to tell me a secret too... grinede han og tømte sit glas. There isnt much to say...she killed my father so she could rule...and when she found out that i was more powerful than her...that the 'gifts' i inherited from her...not much of a gift...more like a cures...but i had more power than her so, she had to get rid of me...so one night she came into my room and crawled on top of me...it wasn't the first time...so i let it happen...but then she pulls out a knife...and well...just before she plunges it into my heart...i.... han kiggede ned og tog en dyb indånding og så ned på sine rystene hænder og tog et til glas i took my hand and used all my magic.... and... ripped out her heart...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Fre sep 22, 2017 7:32 am

" Is that so? " spurgte han så bare og hævede kort lidt spekulerende et bryn før han trak lidt på den ene skulder. Eugene kunne ikke vide om det var sandt eller ej, men taget i betragtning af fyrens lange levetid ville det ikke være umuligt. Han kunne dog ikke helt lade være med at grine lidt over det og rystede kort efter lidt på hovedet. En Gud i sengen. Folk havde talent for at skabe titler til alting.
" so you're actually allowing me to read your diaries? " spurgte han så mens lyset omkring ham et øjeblik blev en smule mere tydeligt i en helt fin lyserød farve. En af de ting man trods kontrol over en masse - ikke havde kontrol over. Man var vel ikke fe for ingenting. Men tanken om at stikke næsen i uendelige mængder af bøger skrevet for alt for længe siden omkring alt det han jo sådan set i forvejen var enormt interesset i - det var jo en gave i sig selv.

Hans fokus fandt dog hurtigt Azreal igen da han faktisk gik med til at fortælle om det med at slå ihjel. " a secret? I might be able to find something.. " sagde han så bare lidt og viftede det mentalt hurtigt væk igen. Han var ikke super interesseret i at høre på sig selv når der var et spændende emne oppe at vende. Han lyttede til hvad Azreal sagde alt imens smilet om hans læber voksede betydeligt. Døden var en fascinerende ting - især når liv blev taget. Det gav en magt man ikke helt selv kunne forstå- men noget gjorde det. Eugene var ikke fremmed når det kom til døden. Han havde haft det inde på livet mange gange. Problemet med det hele var - at det var ting i hans fortid der var tværet ud - huller i hukommelsen efter at magi havde slettet det. Måske var det der hans fascination kom fra - underbevidstheden spillede ham et pus.
" that.. is freaking cool... " mumlede han kort. Dog uden at miste det interesserede udtryk.
" bad ass mother - even a more bad ass son. That might just be what to Think of - She kinda took her own life you know. Messing with Those stronger than Yourself? You could've just blown your own brain out to begin with.. " sagde han så med et lille smil og drak lidt mere af sit glas. Empati eller en skulder at græde ved var nok ikke noget man skulle regne med fra Eugene - han lyttede gerne men svaret han kom med var nok aldrig helt hvad man ønskede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Fre sep 22, 2017 12:29 pm

Yes you may, I dont see the need for secrets, it will only lead to problems, and im to old to deal with that kind of shit sagde han med et glimtene smil på sine læber. Han kiggede skeptisk på drenge over de ord der kom ud af hans mund," bad ass mother - even a more bad ass son. That might just be what to Think of - She kinda took her own life you know. Messing with Those stronger than Yourself? You could've just blown your own brain out to begin with.. " sagde Eugene så med et lille smil og drak lidt mere af sit glas. *there is something wrong with this kid...but i like him soooo...he can't be all that fucked up*.

It was the worst and most exhilarating thing i have ever done...holding a beating heart in your own hand, watching it still pumping blood...mmmm there is no feeling like it... han kiggede ned på sine hænder mens han talte, death has always been in my nature...it is who i am...so i embraced it... han sukkede og kiggede over på sine dagbøger med et smil, han knipsede sine fingere og en af de mange dagbøger fløj over i hans hånd.

Now i told you something i don't really tell...well anyone...not the best thing to say when you want to make a good impression grinede han og kiggede op på loftet, så mange ting i hans liv havde ændrede sig siden den dag...han fik et nostagisk smil om læberne *how life has changed, and how the times have...but i still miss my home...i always will*

Now then lets see what we have here sagde han åbnede bogen Egypt 16th century... og væk var smilet maybe another time periode this one was soooo boring
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man sep 25, 2017 4:01 pm

" I like secrets tho'.. they're calming. As long as Im the one keeping Them. " sagde han så bare lidt med et smil. Sikkert fordi Eugene var en person der havde en kærlighed til drama og hemmeligheder havde en tendens til at skabe drama. Nogle gange virkede det måske ikke helt sådan - men sådan var han. Han kunne simpelthen ikke lade være. " being old does not make problems less entertaining " sagde han så bare lidt med en rysten på hovedet. Eugene var selv langt ældre end han så ud - at han havde glemt hvor gammel præcis? Hvem kunne bebrejde ham - fødselsdag var der aldrig blevet holdt i hans familie.

Eugene lod blikket hvile mod fyren foran sig. Ikke et godt første førstehåndsindtryk? Havde han truet med at slå ham ihjel i første sætning havde Eugene ikke behøvet være den mindste smule dømmende over sin nye roommate- så ville det hele jo have været fint fra begyndelsen. " you would've made at least one friend Way faster today if you had just opend up the conversation with a 'I enjoy killing' - 'the smell of blood makes me high' something along side of that.. " sagde han så bare lidt med et lille grin før han rettede blikket lidt mod bogen der havde taget en tur fra hylden.

" that face you just made didnt Exactly scream out boring to me.. " sagde han så lidt og før man vidste af det havde han tømt sit glas og kravlede hen ved siden af Azreal for at kunne få et blik med på de gamle sider i bogen. Utroligt hvor spændende en ellers så ligeglad type som Eugene kunne finde historie - men der var bare noget over det. Interessant. Fængende. Fascinerende. Han ville ønske han selv havde været en del af mange flere af de århundrede der havde været.
" Now come on! Tell me shit - you're the one with an odd relationsship to secrets - spill the dirt.. I bet you have way more than what you've told me.." Sagde han så lidt med et drillende, charmerende, nysgerrigt og selvfølgelig beruset blik og smil. Han kunne så ikke helt lade være med at grine lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tirs sep 26, 2017 8:12 pm

Azrael kiggede på drengen og smilede " saying i enjoy killing is an understament...i love it, the power the feeling you get mmmm almos as good as sex" sagde han med et charmerende smil om læberne " and i dont get high on blood i get horny...there is a very big difference... han kunne ikke stoppe med at smile, det følelse godt at være ærlig om hvem og hvad han var...han elskede død, det var i hans natur det var og altid ville være og han så ingen grund i at skjule hvem han var især ikke når han for første gang var i selskab med et menneske som faktisk var interesserede i ham og ikke bare hans krop...eller han var ikke helt sikker...han var fuld nok til at han godt kunne se hvor smuk og ung drenge foran ham var.

Azrael kunne ikke stoppe med at smile og kigge på den berusede dreng som nu kravlede over til ham, næsten desperat efter viden, han kunne ikke stoppe det næsten flirtende smil som brede sig over han ansigt *mmmm there trully is something about a man on his knees mmm*.

" Now come on! Tell me shit - you're the one with an odd relationship to secrets - spill the dirt.. I bet you have way more than what you've told me.." sagde Eugene . Azrael kiggede på Eugene og sukkede og fyldte begge deres glas til toppen med whisky.... fine.....but....my ex... he umm died...because of me....the worst part is i can't even remember what he looked like...i only remember his screams and blood...all that blood...he died for me... to save me... han kiggede op i loftet og pustede ud og drak videre "that was the only time i ever regretted killing someone...being immortal...i was going to die...and he let me kill him so i could liv..." han viste godt det var dumt at stadig elske en mand som døde for over 400 år siden, men han havde ikke været den samme siden..." he broke me...if you like me now you would have been on your knees if you knew me before i meet him...good god i was fun...now im just an old man..."

Han lage sig ned på gulvet og tænde for en cigaret og sukkede "but the thing i hate most of all is, that stupid beautiful bastard who thinks he can just come into my life and replace Alec!" råbte han op imod loftet..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn okt 01, 2017 2:10 pm

" the only difference is that being horny sucks if you're in the wrong Company " sagde han så bare med et lille grin. Kunne man nogensinde klage over at være høj? Nej .. eller måske. Hvis man ramte en uheldig rus eller lignende men for det meste var det helt utroligt godt. Så måske var de to ting ikke så forskellige - der var fordele og ulemper ved det hele. Han lod blikket hvile mod fyren et øjeblik før han så bare rystede lidt grinene på hovedet.
Eugene skævede mod sit glas og lod hovedet glide på skrå. Som om han ikke sejlede nok i forvejen, det var slet ikke godt at fylde så meget alkolhol på ham - det endte helt sikkert galt. På alle tænkelige måder.
" Maybe you're secretly trying to kill me.. " mumlede han så bare i samme sekund som han fascineret stirrede på det whiskey fyldte glas. En ting var at det var fuldt glas alkohol - men så lige en enormt stærk slags også? Eugenes var for længst passeret 'nok' punktet. Med så stort et skridt at han ikke længere selv helt var klar over det.

Hans blik gled tilbage på Azreal med et lille smil om læberne. " your ex? Mhmm " han kneb øjnene lidt sammen før han så bare kort trak lidt på den ene skulder.
" you cant really control love." Mumlede han så bare lidt før han kort rodede sig lidt i håret. Han rettede sig lidt op før han skævede lidt mod sit glas igen. " but regretting shit is a waste of time - how long have you been wandering around with that? Dude get over it. Maybe that annoying bastard might actually be worth your while.. " han trak kort lidt på skulderende før han så bare drak lidt af sit glas. Eugene vidste i sidste ende ikke meget om emnet. Det var ikke ligefrem fordi han havde en kø efter sig af beundrer eller lignende - eller havde haft for den sags skyld. Det eneste forhold han havde været i var en fake kæreste da han var omkring 13 kun for at overbevise sine forældre om at han ikke var til fyre. Men de vidste det godt så selv det havde været spild af tid.
" Admire from a distance - thats kinda all I know about this tho' Maybe you shouldnt listen to my advice " fik han så alligevel sagt med et lille grin. Han pillede kort lidt ved sit glas men rettede så blikket mod Azreal igen. " you May be old - but Maybe not that clever " sagde han så, dog tydeligt drillende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man okt 02, 2017 4:28 pm

Azrael smilede skævt til ham who ever said that age means that you are clever...i have meet people older than me and they still dont know or believe that the earth is round, age doesn't mean jack shit sagde han og kiggede op på Eugene, han kunne ikke forstå drengens interesse med ham, Azrael kunne umuligt være så spændene.

and for your infomation, if i was trying to kill you my dear, then it would be way more fun and you would be naked grinde han og lage sit hovede i Eugenes skød and as much as i hate it...you might be right...but how the fuck do i tell my teacher...i mean thus guy....i cant save it...teacher that i lov...like him! rpbte han fustrede, hvorfor kunne ingen ting i hans liv være simple, var det virkelig så meget at forlange!?

Han sukkede og tændte en 'cigaret' han satsede på at Eugene ikke ville sige noget, han havde været okay med alkoholen så en joint ville ikke være det værste han havde eller ville se i aften.

Han lod stilheden og roen tage over, han havde helt glemt hvor afslappende det var, han pustede ud og begyndte at lave røgringe, han kiggede op want some, you can say no, but since everytime i ask you a qustion about your past you just close up and bombard me with qustions, then well there must be somthing you are hidning sagde han og tog et til væs.

so why not just let go and spill all thoese dirty little things that you have bottled up inside of you... sagde han og låste øjne med Eugene, hvis han troede Azrael ville lade ham slippe så havde han ikke hørt efter hvad Azrael havde sagt, ingen holdt noget hemmeligt fra ham længe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tirs okt 03, 2017 7:57 pm

" What!? The Earth is round!? How dare you fill me with such nonsense! " sagde han så bare hurtigt og gloede et øjeblik på Azrael - der gik ikke mere end et øjeblik før han rystede lidt på hovedet og kunne ikke helt lade være med at grine. Tydelig gjorde at han havde ment det som en joke. Han fulgte fyren lidt med blikket før han gjorde et meget kort forsøg på at balancere sit glas mod fyrens pande som han var placeret der med hovedet ved Eugenes skød. Det var dog et forsøg han hurtigt droppede da det allerede ved tanken nærmest væltede ud over det hele. Men ingen skade sket. Han stillede i stedet glasset på gulvet med et lille smil.
" I wouldnt mind - trying to kill me could be sort of fun.. Wait what? Your teacher?" Spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå, rynkede brynene - han fik i det hele taget bare et meget skeptisk udtryk.
" why not? That would be like a totally cool teenage drama. A student and a teacher. Havent you ever read a fanfic of like - anything. Its aaaalways.. sorry that wasent what we were talking about.. " han fik stoppet sig selv inden han begyndte at plapre om den mest intetsigende form for litteratur.
" But Im like the most boring person ever. " han rystede lidt på hovedet før han fulgte jointen lidt med blikket. " I mean.. I Think.. " sagde han så lidt og rynkede kort panden en smule. " Did you just pull that out of nowhere? Dude... What else are you hiding up your sleeve.. " Han rettede sig kort lidt op, dog uden at rykke for meget på sig. Det var imponerende hvad Azrael havde formået at 'trylle' frem. Alkohol, en joint? Hvad blev det næste - et rumskib og en billet til månen. Fascinerende det ville være.

" Well... I dont know - ask me something then! I dont really know what dirty little things you're interested in. Or Maybe I do, but then again.. how Can I be sure?" Han snuppede jointen med et lille halv uskyldigt smil før han så bare tog et hvæs. Frygten for at ligge at knække sig et eller andet sted var forsvundet sammen med fornuften - og hvad skade kunne en joint gøre oven i alt andet?
Smilet om hans læber voksede lidt i takt med at han lod røgen sive ud mellem sine læber. " this is so great.. " mumlede han så bare lidt og lukkede øjnene et øjeblik.
" I dont really have a love life to share with you from the past. Obviously i've always been to much of a loner for something like that to happen.. " sagde han så bare med et lille grin. Eller også havde det bare ikke sagt ham så meget. Følelser for en anden person på den måde? Nah - så var det vidst okay med noget sex af og til og det var det. Ingen forpligtelser til noget som helst.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Ons okt 04, 2017 10:09 pm

Azrael kiggede op på Eugene med et skeptisk smil if you spil that drink on me, i will turn you into a toad sagde han og grinde da Eugene satte glasset ned. Han lå på hans skød og smilede af Eugenes mundvandfald *gods he's cute when he drunk*.

" Why not? That would be like a totally cool teenage drama. A student and a teacher. Havent you ever read a fanfic of like - anything. Its aaaalways.. sorry that wasent what we were talking about.. " Azrael rystede på hovedet trust me you do not want to know the kinde of fanfiction i read darling...it would destroy that innocent little face of yours sagde han og grinde *like hell if he's innocent!*

" Did you just pull that out of nowhere? Dude... What else are you hiding up your sleeve.. " Azrael smil blev helt døsigt "you really dont want the answer to that qustion" sagde han og blinkede til hans roomie. Azrael observerede hvordan Eugene tog jointen mellem læberne *damn....thats kinda hot*, han var lidt for fokuserede på Eugene læber han ikke hørte helt efter hvad han sagde.

Azrael kunne ikke stoppe med at grine af Eugene you really are cute sagde han og tog jointen fra Eugene og tog et væs og smilede da han mærkede sin krop slappe af mere og mere. " i want to know who you are, what you like, a part from blood and killing..." sagde han og gav Eugene jointen tilbage your last name for one...why you are here...just basic stuff...and most of all your kinks...i told you two of mine...and that i wanna fuck my art teacher..even tho i kinda don't because i love a dead guy... just tell me something sagde han med bedende øjne og et lille smil om læberne

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tors okt 05, 2017 6:34 pm

Eugene kunne slet ikke helt lade være med at grine. Om det var alkohollen eller at han faktisk oprigtigt morede sig i selskab med Azrael? Det kunne nok diskuteres frem og tilbage mange gange. Men det var ikke noget der skulle diskuteres nu - for det var jo underholdende, han var underligt - fuld men underholdt.
" Innocent? Wauw.. And what makes you think I'm innocent? My face is just my face you know - it's not like you look like all the dark and dirty secrets you're hiding. Maybe some of the dirty ones but none of the dark and scary ones. " Han rystede lidt på hovedet, dog med et drillende glimt i øjet. " And yes I do - I want the answer to any question. That is why I ask you know.." Sagde han så bare før han tog en tår af sit glas og fik det plantet stille på gulvet igen - endnu engang et akavet forsøg på ikke at vælte rundt med det. Især fordi han samtidig et øjeblik forsøgte at koncentrere sig om jointen - som i den grad gjorde sit for at gøre hans sind endnu mere pløret end det allerede var. Han bed sig kort lidt i læben og lod blikket falde på Azrael igen som han snuppede den tilbage igen.

" Cute.. Thats like - the most non-manly thing you can call a guy. " Sagde han så lidt og kneb øjnene lidt sammen. " Weirdly enough - I don't hate it. " Han rynkede panden af sig selv før han så bare rystede lidt på hovedet. " My last name? Actuallt - I don't have a last name. " Sagde han så bare før han kort overvejede det en smule. " What a briliant start to this - reverse question game. I suck at it.. " Sagde han så bare med et lille grin før han rystede lidt på hovedet.
" Okay okay okay - let me think for a second. " Mumlede han så lidt før han kort skævede lidt rundt i rummet. " I'm here - because I suck at being a decent person out in the world and I thought being here would make it better. It didn't.. " Han kneb øjnene lidt sammen før han så bare sendte Azrael et skævt smil. " Not yet at least - maybe it's because I actually enjoy being a total douche - or maybe because people just are soooo darn hard to not find annoying. " Han trak så bare lidt på den ene skulder. " At least most of them.. " mumlede han så et par sekunder efter og pillede lidt tilfældigt vil en tot af Azraels hår.
" Having sex with a teacher and being in love with a dead guy - to be honest it does sounds way more simple than working on how you are as a person - mind living my life for a while? Just don't get mad when you return to your life and the 'wanting to fuck my teacher' part no longer is a fantasy. Getting laid is rare around here so I'm sorry - but I would totally use your body for whatever. " Han snakkede alt for meget, men var næsten slet ikke klar over det. Han rettede sig kort lidt op men skævede så lidt mod jointen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn okt 08, 2017 9:52 pm

" My last name? Actuallt - I don't have a last name. " Sagde han så bare før han kort overvejede det en smule. " What a briliant start to this - reverse question game. I suck at it.. " Sagde han så bare med et lille grin før han rystede lidt på hovedet.  Azrael kiggede på ham med et skeptisk blik, *how can one so beautiful have so manny social problems...it makes no sense*

"oh come on! you must know something about yourself!" hviskede Azrael i mens han så Eugene og smilede til ham, *he really is an enigma that one* " Okay okay okay - let me think for a second. " Mumlede Eugene lidt før han kort skævede lidt rundt i rummet. " I'm here - because I suck at being a decent person out in the world and I thought being here would make it better. It didn't.. " .Azrael kiggede på ham forbavset "Eugene...you are not a bad person...if you were then am a monster...and i refuse to be that... "sagde han og kiggede ned. Azrael grinde da Eugene pillede lidt tilfældigt ved en tot af Azraels hår, Azrael smilede op til ham *he cant be all bad...i like him* "for a total douche, you are kinda cute, if not a bit sassy " klukkede han.

Azrael kunne ikke stoppe med at grine da han hørte Eugene tale om at byte krop, "why does everyone just wanna use me for sex! all i do is have sex! not thats its a bad thing, but still i am more than just a thing that likes to fuck...and the thing with my teacher is complicated...i...i thunk he might be my soulmate...and i petrified... 4000 and that is what makes me afraid...love... ", men han var stadig nysgærig over en masse ting...det var som om at drengen ikke selv viste hvem han var...*but it makes no sense...*

"Eugene....not to pry...but...why does it sound like...you dont really know or even remember alot about who you are?...one thing is being a sassy cute asshole...but not having a last name...and the fact that you want to change body and the subject every time i want to know more about you...is there a reason for that? " spurgte han stille//Sorry for det kort svar, håber det okay Wink
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn okt 08, 2017 10:45 pm

" no no no! I wouldnt use you - just your body. You Can do whatever you want with mine in the mean time " sagde han så lidt med et lille grin. " I would use your head - learn magic.. thats freaking cool - Im surpose to know how to do it. But Im a lost Cause on that one " han rystede kort lidt på hovedet. Det var ikke fordi Eugene ville udnytte Azrael som sådan - det var mere bare ideen i at gøre det han ikke selv ville hvis muligheden bød sig. Men ville det overhovedet være muligt at bytte krop?
" Its the alcohol tho' Im really not cute - unless ofcourse.. I dont know - Maybe that depends on what you see as 'cute' " han kunne igen ikke helt lade være med at grine. Helt klart alkohollen og røgen der prikkede til ham på alle punkter.
" you shouldnt be afraid of love - Embrace it! And if it dosent work - then fuck someone else and move on. One day things Will work out and it Will most likely be an epic adventure! " sagde han så. Meget overbevist og troende. Han kunne måske i sidste ende godt forstå 'frygten' lidt. At åbne sig på den måde kun for at få smidt sten efter sig. Nah så hellere holde sig væk.

Eugene lod blikket hvile mod Azrael et øjeblik og lyttede til hvad han sagde. Det var dog tydeligt at se på hans udtryk at fyrens ord faktisk satte sig i ham. Sikkert fordi det passede.
" you know.. " han rynkede kort næsen lidt før han rodede sig lidt i håret. " I dont know - I have been living a uuuuh.. non-eventful life. Thats not really something to talk about. Im not at all like Those you read about in history books - interesting people with lives filled with action and adventure. Im just boring old me. Even my age I dont remember. " sagde han så med et halvhjertet grin før han kort lod blikket flakke lidt rundt i rummet. Det fandt dig Azrael kort efter igen. " besides my past is like a period of time filled with Black holes.  I dont really remember alot no. " han trak kort lidt på den ene skulder. Måske var det i sidste ende der hans interesse for at læse kom fra. Fordi han selv manglede så meget af sin fortid - eller hukommelsen der viste minderne fra den. Så måtte han trække på andre for at finde indhold.

Han snuppede sit glas og tog en tår før han stillede det igen. " I still find it fascinating - I love books.. and you're like a living story book. Thats.. amazing " han nikkede lidt med et lille grin før han så kort rettede sig lidt op. Forsøgte måske at skubbe spørgsmålene væk igen. Det forvirrede hans berusede sind.//helt okay! <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man okt 09, 2017 8:34 pm

" I would use your head - learn magic.. thats freaking cool - Im surpose to know how to do it. But Im a lost Cause on that one " Azrael kiggede på ham og tog jointen fra ham og tog et væs, han havde det største smil på sine læber. *He wants to learn...how can he even think he's not super cute!*.

"ooh stop it you! you are very cute when you are high/drunk...and you will be just as cute in the mornig" sagde han og gave ham et lille kys på kinden inde han lagde sig hans skød igen med sin joint. Han smilde over Eugenes overbevisnig og ungdom, der var noget så uskyldigt ved ham når han talte om kærlighed. "Have you ever been in love, the way you talk about it...i don't know...you just seem so...child like about it " sagde Azrael mere til sig selv end Eugene.

" I dont know - I have been living a uuuuh.. non-eventful life. Thats not really something to talk about. Im not at all like Those you read about in history books - interesting people with lives filled with action and adventure. Im just boring old me. Even my age I dont remember. " sagde han med et halvhjertet grin, Azrael kunne ikke stoppe med at kigge på ham med en form for ømhed "you have no self worth....i wouldn't say you have low self-esteem but daaaamn...you really cant see yourself properly if you think that about yourself....that and you think you are a bad person...you are just not a people person" sagde han og gave Eugene jointen.

Azrael kiggede på ham og sukkede da han hørte om hans hukommelse, "if you want...i could maybe maybe help you get them back...but only maybe"

" I still find it fascinating - I love books.. and you're like a living story book. Thats.. amazing " Azrael grinede "you are doing it again darling...trying to not talk about yourself and make me talk more about myself..." Azrael smilde til ham og grinede da hans mave rumlede "wanna sneak into the kitchen?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man okt 09, 2017 9:23 pm

Eugene skævede efter jointen da den forsvandt fra hans hånd. Han rynkede kort næsen lidt med et lille grin men rystede så bare lidt på hovedet. " No no no.. Maybe, but no.. Just the thought of morning makes me sad. The night time is way better. " Sagde han så bare lidt med et smil før han lod blikket falde mod Azrael. " If it's not totally inappropriate I would say thaaat.. I'm blaming you - getting me all drunk in like a second. And being far out to kind to not just smack down with all of those questions. Even tho' I might've started that. It's cool - we do live together. Why not just rip the bandaid of with all the non-said stuff.. " han rynkede panden og tabte nok lidt selv tråden i hvad det egentlig var han ville sige. Så i stedet for at snakke videre, tog han imod jointen og tog endnu et hvæs.
" Self worth? Isn't that something that requries like alot of effort and hard work? " Spurgte han så lidt med hovedet på skrå, dog med et halv skævt smil om læberne. " I mean... I could find just whole handful of things that would be so much more worth my time and energi. " Han nikkede så bare lidt - selvfølgelig med et lille grin. Tingene der sådan flakkede forbi hans indre sind var uendelig. Så mange ting man kunne gøre i stedet. Ikke alting lige så uskyldigt som Azrael gav udtryk for at Eugene virkede til at være. Dog havde Azrael måske egentlig ret i hvad han sagde. Men om Eugene nogensinde ville se det på samme måde selv? Nok ikke. Det var også kun fordi han var fuld og skæv nok til faktisk ikke at tænke over hvad han sagde. Han kunne være en åben bog - så snart han var nogenlunde ædru ville han nok lukke af for det igen.

" Help? How? " Spurgte han så og rettede sig kort lidt op. Han lod kort spidsen af sin pege finger glide ned over panden på fyren og stoppede mellem hans øjnbryn. Kun for at køre modsatte vej op igen. Der gik dog ikke mange sekunder før Azrael sagde noget igen, noget Eugene ikke helt kunne lade være med at ryste på hovedet ved, men med et grin. " Hell yea I wanna sneak into the kicthen... But I'm warning you - I might not be able to walk with total elegance and sas on the way there. " Sagde han så lidt med et smil. Dog kun for få øjeblikke efter at gøre et fint forsøg på at komme på benene. Det var spændende om det overhovedet ville lykkes. Han tvivlede. Det hele kørte i forvejen rundt, hvordan skulle han kunne styre sine ben under sig hele vejen til køkkenet. En udfordring han var meget klar på at tage op. " Maybe they've got left over cake.. " Sagde han så et øjeblik nærmest drømmende da han endelig stod nogenlunde stabilt. Smilet om hans læber voksede et øjeblik før han rettede blikket mod Azrael. " You are a cake person right? I've come across way to many people who dosen't like cake. And to be honest - I find it so strange.. " han nikkede kort lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tirs okt 10, 2017 11:10 pm

Azrael prøvede at ignorerer hvordan Eugene igen styrede samtalen væk fra sig selv, men mest af alt hvordan han blev ved med at sige at der var beder ting i verden end ham...*seriosly who fucked this cuttie up...* Azrael gav ham et lille smil "Eugene...self-worth...doesn't come over night...but most living things do have it to some minor extent...but you...how can you not believe that you worth a lot more then you give yourself credit for...i like you...and i dont like anyone...seriously...i hate everyone...but i like you...and maybe if you understand that you are worth somebody’s time...then...well...you might fix you whole..'i need to become a decent person thing' " sagde Azrael og tog Eugenes hænder i sine. Han nået ikke at sige mere om det, og skyndte sig at skifte emne inden han ville sige noget som måske ville skubbe Eugene væk.

Azrael begyndte at fortælle Eugene at han i teorien godt kunne hjælp ham med sin hukommelse og Eugenes svar var også det Azrael forventede... " Help? How? " Spurgte Eugenes så og rettede sig kort lidt op. in theory i can find a memory spell...and in theory it should recover lost memories...buuut again...its a theory... Azrael smiled til Eugene. Og begyndte at klukkede da Eugene kort spidsen af sin pege finger glide ned over panden på Azrael og stoppede mellem hans øjnbryn. Kun for at køre modsatte vej op igen. "fascinating aren't i" sagde Azrael lavmeldt.


Azrael grinden over Eugene entusiasme over at stjæle mad fra køkkenet " Hell yea I wanna sneak into the kicthen... But I'm warning you - I might not be able to walk with total elegance and sas on the way there. " Sagde han så lidt med et smil."don't worry my cute little roomie i will save you if you fall" sagde Azrael med et flabede smil og blinkede til Eugene, og rejste sig op så hans fulde og skæve roomie kunne komme op på benene.

Han kunne ikke stoppe med at drine da han så hvordan drengen næsten vaklede "hahaha from now on imma call you Bambie!" sagde han. Azrael nikkede til Eugenes forslag om kage, men det blev skeptisk over 'Bambies' næste ord, " You are a cake person right? I've come across way to many people who dosen't like cake. And to be honest - I find it so strange.. "... Azrael kiggede på ham "what kind of sick and twisted person doesn't like cake! cake is the best thing ever made!" råbte han næsten.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Ons okt 11, 2017 8:18 am

Han trak lidt på den ene skulder. Azrael havde ret - mere var der vel egentlig ikke i det. Men det var samtidig også bare noget han ikke rigtig havde lyst til at tage stilling til. Det at ændre synet på sig selv? Nah det var svært og dumt. I princippet var det jo ikke fordi han ikke kunne lide sig selv - han fandt bare sin egen eksistens sammenlignet med andre - utrolig kedelig. Ville han overhovedet været en nogenlunde person at omgås eller havde han det faktisk fint med at være lidt et røvhul? Det var nok mest det sidste - tydeligvis virkede det ikke til at han havde den dumme side med sig lige nu. Azrael virkede hvert fald ikke overbevist. Hvilket måske var en god ting. I det mindste var det så ikke det værste første håndsindtryk hans roomate havde fået.
" rememering shit sounds just as scary as not remembering anything " sagde han så lidt med et lille smil før han kort overvejede det lidt. " but if your theory holds - then that wouldnt actually be the worst thing " sagde han så lidt med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. Men lige nu var det også bare helt okay at nakke kage fra køkkenet i stedet for så meget andet.

Der var ingen tid at spilde og de skulle jo afsted til kantinen. Så på trods af den usikre holdning og knap så præcise placering af sine fødder var det altså hvor han spadserede med. Sørgede selvfølgelig for at Azrael var med - hvis end ikke det faktisk var omvendt.
" Bambie!? Is it that bad? " spurgte han så og fik rettet sig lidt op før han rystede lidt på hovedet. " how Can you not be all over the place - you've had more than me? " han rodede sig kort lidt i håret før han så bare rystede lidt på hovedet. Det var utroligt - så lidt som Eugene skulle indtage for at blive fuld og nu havde han drukket alt for meget. Azrael havde drukket meget mere end Eugene selv og han virkede slet ikke nær så fuld som den lille fe. Det gav måske en smule mening, men slet ikke nok til at Eugene kunne få det til at hænge sammen. Han lod blikket flakke frem men rystede så igen på hovedet.
" I know right!? Its weird and actually - that is one thing that makes me question the trust in ones existence. If people dont like cake, how Can you reeeally trust anything they say " han rystede lidt på hovedet før han så kort hvilede hånden mod sit hoved. Det gik jo ikke sådan som det hele snurrede.
" I have to ask tho' who's that teacher fantasy og yours? I mean - Should be a fine one for you to keep interest. Considering you've Met a whole ton of possibly delicious loking people in your time. " sagde han så lidt i en drillende tone. Han forsøgte kort at gå baglæns - kun for at understrege interessen i hans spørgsmål men det resulterede kun i at han nær var faldet på halen. " Don't worry - I'm a beast at keeping secrets so I wont tell anyone. " han rystede hurtigt på hovedet og sendte Azrael et insisterende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør okt 14, 2017 9:27 pm

Azrael begyndte at hoste og fik sin whisky gjald i halsen, da han hørte Bambies næste ord. " I have to ask tho' who's that teacher fantasy og yours? I mean - Should be a fine one for you to keep interest. Considering you've Met a whole ton of possibly delicious loking people in your time. " Azrael kiggede på ham i mens han hostede som om hans liv gjaldt det, Eugenes drillende tone hjalp ikke på det *oh fuck...i am never gonna open my mouth again...never .... ever....fuck*.

Azrael obsaverede Eugenes slingerne bevægelser *his name will forever be Bambie...i hate him...no ...i did this...shit...maybe i should just get on with it*, Azrael grinede da han så Eugene falde og lande på numsen *pffff so graceful!* han kunne ikke stoppe med at grine af den stakkels dreng.
" Don't worry - I'm a beast at keeping secrets so I wont tell anyone. " Azrael blev seriøs igen og hjalp Eugene op og stå, han lod Eugene støtte sig til ham.

"Mr. smith.....Gabriel Smith....the really hot art teacher...he makes me crazy...and i...im so afraid that he's my soulmate...i dont care what the universe says i dont want him...i want freewill....not being some guys slave...even if he is sex on legs..." sagde han og rømede sig og tog ordenligt fat i Eugenes arm og gik med ham over imod døren, "normally i would make a portal...buuuut i think im to drunk and stoned to...well do anything to complicated...i can walk but my powers are shit...like im soooo weak....like you...or a human..." grinede han og åbnet deres dør.

Han stak sit hovede ud for at se om der var nogle elever, da der var fri bane, begyndte han at møve sig selv og Eugene ned ad gangen "sorry Bambie im not leting you walk on your own juuuust yet" sagde han med et lille smil om læberne, han stoppede op da de var ved trappen *fuck what we gonna do!!* han kiggede over på Eugene han var ikke sikker på om han turde at lade ham gå ned ad trappen selv, "how you wanna do this Bambie?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Man okt 16, 2017 9:31 pm

" I thought you Said you were going to catch me!" Sagde han med blikket mod Azrael som han kom på benene igen. Ikke at det havde gjort ondt - overhovedet. Men det var alligevel en tur i gulvet han kunne have været foruden. Eugene lod blikket hvile mod Azrael mens de spadserede afsted og han lyttede til hvad der blev sagt. Han kunne dog ikke helt lade være med at grine - måske endda flere gange. " so you being with him would turn out like a Master and slave sort of relationsship? Why's that? Cant you just Tell him that you want to be the tough cookie ones in a while? " - " even tho' being some hot guys slave? How bad Can that be. " han rynkede kort panden lidt men træk så bare lidt på den ene skulder. Han vidste det ikke - men i sidste ende var Eugene selv en person der gerne ville høres når han havde en mening om noget så måske havde Azrael ret i at egen vilje var et krav. Hvilket der Jo selvfølgelig ikke var blandt slaver. Han lod hovedet glide lidt på skrå men sendte så bare Azrael et lille sødt smil. Dog et smil der falmede og blev til et mere skeptisk udtryk. " are you saying Im weak? Im not weak! My magic is just... on the low side of.. powerful. " han grinte kort igen før han rettede sit blik frem for sig.

Han rettede blikket ned af trapperne før han lod hovedet glide lidt på skrå. " we could jump! " sagde han så bare - for fuld til at ligge den ironi i stemmen sætningen burde have haft.
" or slide! Or crawl.. like Butt crawl. Or whatever people Call it. " han rettede sig kort lidt op før han blinkede et par gange. Det var jo næsten som om jo længere man stirrede på trappen jo længere blev den. " or run - Maybe if we just Think about food! And let the food lead the Way - everything is possible - even running drunk down stares. " han nikkede en smule. Mest for at overbevise sig selv om at det han sagde faktisk godt kunne være rimelig sandt. Man kunne bilde hjerne mange ting ind - men om den helt ville forstå det på nuværende tidspunkt? Nah, nok ikke.
" or do what the possibly clever people always says - one step at the time " han rettede blikket mod Azrael med et lille smil. " or you could tryyy one of Those pretty portals? " han lod hovedet glide på skrå. " what happens if one dosent work properly? " spurgte han så lidt. Der var mange muligheder - men for at være ærlig vidste han faktisk ikke helt hvilke konsekvenser de kunne have.
Eugene havde i sidste ende mange ideer om hvordan de ville kunne komme ned - men for at være ærlig, så ville det være sjovest at gøre et forsøg med de portaler der - hvor episk dumt det så end kunne være når magi mester Azrael var fuld og skæv og helt sikkert ikke nær så skarp i hans gøren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Ons okt 18, 2017 11:52 pm

" we could jump! " sagde Eugene Azrael rettede sit blik imod ham your not serios...you can barely walk! tiggede Azrael *Anubis i like this man please dont let him fall to his death!* han kiggede på Eugene og rystede på hoved " or slide! Or crawl.. like Butt crawl. Or whatever people Call it. " "i think they call it dying" mumlede Azrael.

"we are not going to run! i dont want to break my neck!" hvæsede han, tanken var ikke helt dum men det var begge to alt for væk til at tænke logisk eller gå ordenligt for den sags skyld. "well clever people, aren't as high or drunk as us, now are they! and if they were i highly doubt they would do what we are doing! or the very least think of something where they dont fall to there death..." sagde han og kiggede ned på trappen som bare blev længere og længere...

Azrael stod og tænkte over hvordan de kom ned til kagen da han hørte endnu et forslag fra Bambie, " or you could tryyy one of Those pretty portals? " Azrael så hvordan, han lod hovedet glide på skrå. " what happens if one dosent work properly? " Azrael sukkede "well if i don't know where im going or my ummmm what do ypu call it 'GPS' is fucked...we could end up anywhere...the world..." sagde han og kløede sit hår. "But like i can try...but if we end up in guantanamo bay i am blaming you and the joint"

Azrael lavede en hånd bevægelse og mumlede en besværgelse og en flot lilla dør agtig ting stod foran dem, han sakkede let og pustede ud *fuck in exhausted!* han kiggede på Eugene og tog hans hånd og gik ind i portalen. Azrael kiggede sig omkring og kløede sit hår...hvor fuck var de! "ummm..haha...funny thing we cant leave just yet because im to high to do this right and i dont feel like jumping all over the planet...bur look at the bright side...i think we are in London...on top of Big Ben..."

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tirs okt 24, 2017 8:29 pm

Måske skulle det i sidste ende vise sig at fyren der til at begynde med havde revet en masse alkohol og andre sjove sager frem - alligevel var den af de to druk bolde der var mest fornuftig. Eugene var tydeligvis ikke - havde det stået til ham var han hoppet ned fra trappen for længe siden. Brækkede knogler eller ej, turen ned ville være et eventyr i sig selv. Men Azrael havde ret - det var dumt og farligt. De skulle jo også meget gerne kunne komme videre efter at være kommet ned af trappen. Eugene var ustabil på fødderne og at lande rigtigt i god behold var umuligt. Det samme galt helt sikkert Azrael selvom han virkede rimelig okay til at orientere sig omkring hvor han placerede sine fødder.
" I'll totally take the blame - I mean, we could end up in a bakery - who wouldnt mind having that on the resume " han smilede skævt før han kort rettede sig en smule op. Hvor meget det så egentlig endte med at være. Det tog ham et par sekunder før det Faltisk gik op for ham at Azrael var med på planen og at det faktisk var det de havde tænkt sig at gøre. Hvor galt det faktisk kunne gå havde han heller ikke helt taget stilling til - hvert fald ikke før de forsvandt fra skolen og ikke længere sted ved toppen af en trappe - tværtimod et langt mere udfordrende sted, langt højere oppe under skyerne.

Han skævede rundt og vippede en anelse fra side til side før han så bare rystede lidt på hovedet og rettede blikket mod Azrael. " what in the World were you thinking about since you got us all the Way up here " spurgte han så hurtigt før han kort bed sig lidt i læben. Det var dog slet ikke uden et smil om læberne. En ting kunne man da sige - det var enormt flot.
" but.. this is like Way worse than climbing Down a tiny little stair. " han nikkede kort lidt nogle gange før han rettede sig en smule op. " so the question is.. do we stay up here and enjoy the view? Or do we figure out an epic road.. or Way Down from here. " han kneb kort øjnene lidt sammen men smilede så bare lidt skævt. Han ville selv nok gerne begge dele. Nyde udsigten indtil fuldskaben ville miste interesse også finde en vej ned. Men det krævede en anden metode end trapper. Eftersom trapper stadig virkede som en enormt dårlig ide. Det var dog alligevel vildt - det ene øjeblik havde de stået på skolen og nu her? Det var utroligt. På trods af at Eugene selv faktisk havde magiske evner, så havde han ingen evner der på nogen måde kunne måle sig med dette. At i fuld tilstand kunne få to personer så langt væk? Nope - imponerende. Han lod blikket flakke over på Azrael før et lille grin forlod hans læber. Mon ikke fyren var tilfreds så længe det ikke blev til et forsøg på at flyve? - Selvom Eugene jo egentlig godt kunne, hvordan det ville gå var måske en anden side af sagen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør nov 11, 2017 7:51 pm

Azraels kinder var lidt røde og han kløede sig i håret og kiggede over på Eugene " what in the World were you thinking about since you got us all the Way up here " spurgte Eugen hurtigt før han kort bed sig lidt i læben... "ummm 'The Great British Bake of'... i love that show..." sagde Azrael mens han viftede rundt med armene, men han tog fat Eugene han ville helst ikke falde ned fra big ben...ikke den mest heroiske død hvis han skulle sige det.

" but.. this is like Way worse than climbing Down a tiny little stair. " "yup...now we can actually die...but ummm don't worry im sure we can find a way down...without being arrested..." sagde han stille og kørte sine fingere gennem sit hår. *fuck...this is so not my day...week...but if im right my powers shoud start working in the next hour or so...*" so the question is.. do we stay up here and enjoy the view? Or do we figure out an epic road.. or Way Down from here. " han tog Eugenes hånd "come on there has to be a door...and then we can find out how to get down an other pair of stairs".

Han førte dem over til noget som lignede en dør men stoppede op og vente blikket imod udsigten igen "i forgot how much i miss London...i trully is an amazing city..." sagde han og sukkede, han vente sig om for at gå ned men blev stoppede af en vagt *oh fucking hell!* "you two stop right there! what are you doing up here!" "the thing is officer..." Azrael nået ikke at sige mere før ham og Eugene var i håndjern og blevt ført ud af dørren... han blev lidt bange da han så trappen, men blev lettede da han så en elevatore *thank god!*. Han kiggede over på Eugene "that cake better be amazing..." sagde han da de blev ført ind i politi billen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør nov 11, 2017 8:59 pm

Eugene kunne ikke helt helt lade være med at grine. " British bake of.. " Sagde han så bare med et skævt smil om læberne. Det var alligevel ikke helt det han havde forventet. Men kunne man være hundrede procent utilfreds? Nej - toppen af Big Ben var ærlig talt et flot syn. Skræmmende højt, især når man var fuld og totalt ude af balance. Så han var rimelig afhængig af Azrael lige nu.
" Arrested? I can't be arrested - I'm already a wanted person. I'll go straight to jail.. " Sagde han så bare og gloede et øjeblik på Azrael før endnu et grin forlod hans læber. " I mean - I can't really go 'straight' to jail but.. " han rodede sig kort lidt i håret med den ene hånd før han så bare hurtigt smuttede med fyren. Alting herfra gik rimelig hurtigt - de blev busted. Uheldigvis - ikke at det var alvorligt. Eugene var ikke ligefrem faktisk efterlyst og indtil nu virkede det heller ikke til at det var noget Azrael var.

Han lod blikket glide mod Azrael som de blev plantet i en politi bil - han kunne et øjeblik ikke helt lade være med at smile skævt over situationen. " And you were saying about missing London? " spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han så bare rettede sig lidt op. " I don't think driving around is the right thing for me to do right now. But at least we got down safely. No one died. " Han bed sig kort lidt i læben før han lod blikket falde tilbage mod Azrael. " Well isn't this an adventure? " Spurgte han så bare og rykkede kort på sig som bilen begyndte at køre. Det gik dog efterhånden lidt op for ham at de faktisk sad med håndjern i en bil - en politibil.
Han bed sig kort lidt i læben men lod så blikket flakke lidt hen på Azrael. " I'm way to pretty for jail - this is the end.. " Sagde han så lidt. " Maybe falling from Big Ben is a way better way of ending your days. " han rynkede kort panden lidt. Han rykkede kort lidt på sig. Det var ikke så godt, hvor meget man burde grine over situationen var Eugene ikke lige det rette sted i sit sind til det. Fuldskabs panik over at være i håndjern måske? Han skævede kort lidt rundt i bilen før han knyttede sin ene hånd. Mest for at holde sin evne tilbage der summede i hans fingre. Den ville helt klart være ude af kontrol hvis han ikke selv fik en smule kontrol over - sin eksistens.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn nov 12, 2017 5:50 pm

" Well isn't this an adventure? " Azrael ginede og rystede på hovedet "you can say that again...hopefully my powers start working and we cant get oh og here...i promise my aime will be better this time"Sagde han med et lille grin *just gotta make sure we dont end up in a volcano...that is no fun at all...* han kiggede ud af viduet da de begyndte at køre og så byen passere forbi dem, "and i do miss London...i mean look at it...the city the lights...it is so breathtaking...", han sukkede og kiggede ud, det her var ikke den måde han havde planlagt sin aften på.


Eugene bed sig kort lidt i læben men lod så blikket flakke lidt hen på Azrael, Azrael smilede til ham og sukkede *shit...if Ragnor finds out about this im a dead man...*. " I'm way to pretty for jail - this is the end.. " Sagde Eugene. " Maybe falling from Big Ben is a way better way of ending your days. " han rynkede kort panden lidt, Azrael grinde højlyt "don't worry i will make you my bitch before anyone eles does...nobody is gonna touch that booty but me" sagde han med et drilsk smil, "look on the bright side...we didn't end up in a volcano...i mean that would have been a bit worse right?"

Azrael tog hans hånd og gav den et klem da han så panikken i Eugene vokse, han kiggede på ham og hviskede en besværgelse og en tung følelse af...ikke træthed, men han kunne mærke den afslappende følelse vaske over ham Eugene. "Don't worry... take a deep breath...if it gets to much tell me i will help you...pluse i think i have a way to get us out of this mess...people still get a phone call i jail right...?" sagde han stille "im so sorry Ragnor..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn nov 12, 2017 6:19 pm

Han ville nok også selv have ønsket at aftenen havde formet sig en smule anderledes - men at gps'en på Azraels evne var en smule ude af kurs gav mening. Eugene selv kunne ikke engang styre sine evner i edru tilstand, hvordan kunne man forvente at folk kunne gøre det når de var fulde. Om ikke andet måtte en London tur blive en anden gang - så kunne de se byen. Eugene havde ikke været der specielt meget - ikke fordi han ikke havde haft lyst til at udforske storbyen. Men for at være ærlig var planerne for det bare altid gået i vasken.
Eugene kunne på trods af panikken der efterhånden steg ham til hovedet, ikke helt lade være med at grine lidt. " Really? Thanks - now I fell way better.. " Sagde han så bare lidt med en sarkastisk tone i stemmen før han rystede lidt på hovedet. Det var dog en perfekt redning. Så havde Azrael da også bare at holde det ord. Ellers ville Eugene hurtigt ende nederst i fødekæden sådan et sted.
" Have you ever done that? Ended up in a vulcano? " Spurgte han så og så et øjeblik ret skeptisk ud. Hvis det faktisk var en mulighed vidste han ikke om Azraels evne var deres vej ud af denne situation. Han rynkede kort næsen lidt, men kunne alligevel ikke helt lade være med at smile skævt over det. Han blev dog nødt til at koncentrere sig lidt mere om at holde sig selv rolig - hvilket samtale heldigvis hjalp rimelig godt med.

Han tog kort en dyb indånding før han skævede lidt rundt i bilen.
Han rykkede lidt på sig, kun for at rykke på sine hænder som var alt for fanget lige nu til overhovedet at kunne hjælpe på at gøre ham rolig. " It's not the whole situation - I just need to get out of these.. and this car.. " mumlede han så bare lidt og lukkede kort sine øjne lidt. Det slog kort gnistre fra hans fingre og han rynkede kort næsen lidt. Det var ikke smart at holde ham 'fanget' i håndjern. Var der noget Eugene ikke brød sig om var det præcis noget som dette.
Han endte med bare at sidde lidt med blikket mod sit knæ. Samle sine tænder - som dog hele tiden sprang væk fra ham så snart han havde fanget en. Desuden avlede de konstant nye følelser i hans krop som gjorde ham mere og mere utilpas og gav ham stille og roligt mere og mere udtrykket af et overopladet batteri - det var lige så man kunne se små tråde af elektricitet løbe hen over hans hud. " I need to get out.. " mumlede han såå bare lidt. " or you do.. " han skævede en smule mod Azrael - fuldskaben virkede pludselig så langt væk at det halv alvorlige blik kun blev understejet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Ons nov 15, 2017 11:21 pm

" Really? Thanks - now I fell way better.. " Azrael grinede "well i do live to serve my dear...that is a kings job to serve his people.." sagde han og grinde, i mens han lod blikket glide hen over billen *there has got to be a way out of here...* Azrael havde været i en politibil gange nok til at vide at det bare ville blive være og mere klaustrofobisk når de kom ud af billen.


" Have you ever done that? Ended up in a vulcano? " Azrael kiggede ned på sine sko og gav Eugene et genert smil to be fair...it was like once or twise...and i was very high...and drunk...and in a very bad mood...but i have also ende up in the middle of the ocean and in a Russian bathhouse...that was a very fun day...so many dicks... sagde han og rømede sig. Azrael blev ved med at tale om at det ikke var hans skyld at hans GPS var fucked selv når han var ædru var den heller ikke super god..."but dont worry...i am like 60% certain that if i teleport we will not end up in a volcano...i just wanted a pice of fucking cake...this is not fair..." klynkede han.


Azrael så hvordan gnidster og energi løb hen over huden på Eugene og hvordan små tråde af elektricitet vibrerede ud af ham og ud i billen. " I need to get out.. " mumlede Eugene . " or you do.. " han skævede en smule mod Azrael. Azrael nikkede "do as i say..."hviskede han stille "OFICER! HELP! MY STOMACE!! FUCK IT HURTS.....OMG I THINK IM GONNA BE SICK PLEASE HELP!" råbet han og billen stoppede og politimande åbnede døren for dem for at hvad der sket på bagsædet og lige da han åbnede døren sparkede Azrael ham i ansigtet "RUN!" råbte han til Eugene...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Fre nov 17, 2017 6:33 pm

Ingen tvivl - han ville helt sikkert dykke dybbere ned i det emne med Azrael hvis de slap levende fra det her. Han ville gerne høre om 'ups' ture til det inderste af en vulkan eller andre steder man nu kunne ende op i fuld tilstand med den evne som fyren nu havde. Faktisk var der enormt mange ting han kunne forestille sig de to fyre kunne snakke om. Det var slet ikke det møde med sin nye roomie han havde forestillet sig - det havde udviklet sig til det bedre. Og nu? Spændende, men helt igennem ubehageligt og slet ikke en situation Eugene havde lyst til at være i. Man kunne være noget så begejstret for London - men at sidde fanget bag i en politibil var ikke et højdepunkt han kunne skrive på listen. Nej de skulle være på eventyr - udflugt - kage findings togt! Dette var slet ikke det der var planen. Men intet af alt det gode og spændende kunne han koncentrere sig om lige nu.

Lige så meget som han elskede sin evne og hvad den var i stand til - så hadede han den også som pesten når den brød ud af kontrol på tidspunkter som den ikke burde. At det for det meste skyldtes hans egne følelser der var i konstante svingninger var en anden side af sagen. Han burde virkelig lære at kontrollere det. For jo mere ude af kontrol det blev, jo mere frustrerende var det. En ond tur op af bakke. Det blev kun værre og værre.
" Huh?.. " Det gav kort et sæt i ham da Azrael pludselig reagerede hurtigt på - hvad der først gik op for Eugene var en plan for at komme væk da politimanden fik et spark og der sådan set var frit legde for at Eugene kunne springe ud af bilen og ikke få hele lortet kortsluttet. Heldigvis fandt Eugene sit fokus og var hurtigt ude af bilen. Samme sekundt som et løbende 'lyn' for hen over vejen og slog en lyskrydslygte i stykker. Han trådte baglæns et par skridt med blikket rettet tilbage mod bilen. Azrael skulle jo også helst med ud.
Det at komme udenfor var med det samme noget der havde en virkning på feen. Luften og muligheden for at kunne bevæge sig igen var beroligende på sin egen måde og den elektricitet der før havde været synlig på hans arme, havde trukket sig lidt tilbage. Dog var det stadig i kroppen på ham - det var svært at aflade et overfyldt batteri - så på en eller anden måde måtte det komme ud senere. Indtil da måtte han bare være lidt statisk.

" Hey! You can't just tell me to run and expect me to leave you behind! " Fik han hurtigt kaldt før han skævede mod folk der allerede gloede alt for meget end hvad godt var. Hans blik gled tilbage i retningen mod hans roomate som han ikke havde planer om at miste lige nu. Det ville være dumt og ikke fair. Selvom intet i princippet var overstået - kunne han godt mærke hvordan pulsen allerede var faldet en smule igen. Hvad var det også for en dum ting ikke at kunne sidde i en bil? Tsk - typisk Eugene at skabe unødvendige problemer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn nov 19, 2017 11:41 am

Azrael skynde sig at kaste en beværgelse på politimanden så han faldt i søvn og ikke ville huske hvad fuck der var sket. Azrael gik tilbage i billen efter sin mobli som var faldet ud af lomme i hans trng til at få ham og Eugene ud af bilen hurtigts muligt, hans tog den op og tændte den, et trist smil satte sig på hans ansigt da han blev mødt med det sovende ansigt af Gabriel...*fuck him...* han gik tilbage til politimande og tog hans pung "you wont be needing that" mumlede han og kiggede op da Eugen råbte til ham. " Hey! You can't just tell me to run and expect me to leave you behind! " Azrael ginede og løb over til ham, men folk gloede alt for meget end hvad godt var, og nogle af dem havde deres telefoner fremme og var igang med at ringe efter politiet.

Han løb over til Eugene og tog hans hånd og begyndte at løbe "dont worry i have a plan...or like half a plan..." sagde han i mens de løb, efter noget tid stoppede Azrael op for at få vejret "pub...food...more alkohold...."pustede han ud og pegede over på puben på den anden side af gaden som så ud til at hedde 'the worlds end' *funny name* tænkte han og trak Eugene der ind og fandt dem et bord, de satte sig ned og Azrael bestilte en burger og en øl han kiggede over på Eugene "i lied...when i told you about that teacher i love...he...we broke up a week ago...thats also why my powers are fucked....and why we are here..." sagde han og kiggede ned "but hey atleast i got to have sex with a teacher...who also is my solemate..." sagde han og viste Eugene sit kraveben. "dont worry i can get us home and into to that fucking kitchen soon i just need to let of some steam " sade han stille og kiggede ned på sit glas
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn nov 19, 2017 7:17 pm

Hvor beroligende Azraels ord så end var ment til at være vidste Eugene ikke helt - men det virkede en smule. Sikkert fordi han ikke selv havde styr på noget som helst lige nu. Ikke engang sig selv - så det at en person gav udtryk for noget der bare lignede en plan, var nok til at få feens ængstelige eksistens til at falde en smule til ro. På trods af at hjertet stadig nærmest sad i halsen på ham og adrenalinen pumpede unødvendigt meget rundt i hans krop. Dumme klaustrofobi - dumme evne! Heldigvis var de ude og det virkede til at de havde tiden til deres fordel. Han fulgte med Azrael - også selvom det at løbe var lidt en videnskab i sig selv - så gik det faktisk udmærket. Ingen kom til skade og de stoppede tids nok til ikke at omkomme i forpustet hed.
Han lod blikket hvile mod Azrael et øjeblik før et lille skævt smil bredte sig om hans læber. " Sounds good to me.. " Sagde han så lidt. Ikke at Eugene på nogen måde burde drikke mere - men det var nu fristende alligevel. Som at ligge låg på sin manglende kontrol. Heldigvis virkede det ikke til at være noget Azrael valgte at grave i - så han havde på ingen måde tænkt sig at nævne det selv.

Eugene lod hovedet glide på skrå ved Azraels ord da de var blevet sat og endelig kunne have lidt ro på. Han vidste først ikke helt hvad han skulle sige - og endte i stedet bare lidt med at trække en smule på den ene skulder. Han skævede dog alligevel lidt mod fyrens kraveben før han rettede sig lidt op. " Soulmate huh? - Thats like.. " Han nikkede så bare lidt før han lænede sig en smule mod bordet.
" Thats alot.. " fik han så endelig sagt efter at have overvejet en del ord der kunne passe ind. Men i sidste ende var der ikke rigtig andre ord der passede end det. Han lod blikket hvile mod fyren overfor sig før han smilede lidt skævt. " No worries - No need to hurry. " Sagde han så lidt med et lille grin. " You can let of all the steam you want. You just tell me when you're ready to head back. In the mean time I'll eat every single bit of food this place has to offer.. " Sagde han så lidt med et lille grin. Heldigvis var det ikke penge der manglede - og hvis det var.. Well - der fandtes mange måder at få gratis mad på.
" And if you wanna talk about it - feel free to speak your hearts desire. I'll listen - but I can't relate to.. anything. " Han rystede kort lidt på hovedet før han rettede sig lidt op. Nu hvor de sad kunne han godt mærke hvor ufokuseret alkohollen i virkeligheden gjorde hans sind.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tors nov 23, 2017 9:45 am

" Soulmate huh? - Thats like.. "Azrael nikkede og tog en slurk af sin øl han ginede lidt af Eugenes reaktion *alot...thats the understatment of the year....* "oh Bambie you have no idear...he...god...he was the best...like omg he is sex on legs...mmmm"sukkede han og drak videre "sorry i lied...this has been the worst week ever...but hey you are making it better" sagde han med et smil og lille glim i sit øje.

" You can let of all the steam you want. You just tell me when you're ready to head back. In the mean time I'll eat every single bit of food this place has to offer..." Azrael kunne ikke stoppe med at smile "thanks...you know...i never really had to many friends...but i kinda like you...and if we run out of money...we run..." han smilede da servitrisen kom over med en burger og pomfritter han nikkede sin tak og begyndte at spise løs *fuck this is good...pub food is the best...mmm* han kiggede op på tvet og rystede på hoved *fucking man united....*

"oh i have noticed how you like to hear me speak my hearts desires...but long story short...we had sex, he became my mate...he lied to me...and has a fucking wife and a kid on the side...bastrad...so i ran" sagde han og kiggede ned *love sucks... wish I never had met him…*

Azrael lod sit blik glider over på tv skærmen og på alle de folk som stod og råbte og skæg og drak sig I hegnet *it just a fucking football game* han forstod virkelig ikke fodbold og alt den hype over 14 mænd der løb rundt efter en bold, det eneste der var værd at kigge på var de lækre fyre som sparkede bolden *mmm*


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør nov 25, 2017 10:04 am

Han kunne ikke helt lade være med at grine. " I can imagine.. Living long makes you picky.. People need that little extra to keep you entertained.. " Sagde han så lidt med et lille smil. " Sounds like he had the it factor.. Or whatever it is that people call the thing everyone is looking for in whom ever they want to spend an eternity with.." han rodede sig kort lidt i håret før han rettede sig lidt op. Han nåede lige hurtigt at sende bud efter - alt han havde skimmet ud af øjenkrogen der på det alt for korte dessert kort var at byde på. Hans blik hvilede ellers mod Azreal og det skæve smil forsvandt ikke helt fra hans læber.
" I kinda like you too to be honest.." Sagde han så bare med et lille grin. " I didn't like the idea of a roomate - but now.. I'm reconsidering my fast judgement.. " Sagde han så lidt med et lille smil før han lænede sig tilbage på sin stol. " And I think that would be something I proudly could say even if I wasent drunk as fuck.. " tilføjede han kort efter før han kort pillede lidt ved bordkanten med den ene hånd.

" You gotta explain to me.. Mate? What exactly does that mean? Is it like.. pengiuns? Like.. they have this one perticular penguin and then it's just all or nothing? Or.. what.. " Han kneb øjnene lidt sammen og rettede sig en smule op. Der var måske bedre eksempler han kunne have kommet med. Men ærlig talt så var det nemmere lige at snuppe det der dukkede først op i hovedet. Eugenes blik fulgte kort Azraels som det sneg sig mod den gruppe af folk der sad og huede over en eller anden kamp. Han smilede kort lidt skævt før han rettede blikket tilbage mod fyren overfor sig. Dog gik der ikke mange sekunder før med et par mumlede ord og en diskret bevægelse med den ene hånd - og det tv skærmen sendte en kamp på gik i sort. Ikke at det hjalp på larmen. Men de udtryk folk fik var ubeskrivelige. Desuden skulle der ikke meget til at tænde igen hvis tingene gik FOR skævt til sidst. Eugene kunne dog ikke helt lade være med at smile. Man fik jo kun den sjov man selv lavede right? Og helt sikkert det var noget der kunne skabe en stemning som ikke var helt forfærdelig at overvære. Så længe man ikke selv fik skylden for tekniske problemer. - Selvom han ikke var ekspert i den magi han vidste han havde fra sin race - så havde han bedre styr over små magiske gestus end sin evne med elektricitet. Så den var lidt risikabel at bruge.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tirs nov 28, 2017 11:38 am

" I kinda like you too to be honest.." Sagde Eugene med et lille grin Azrael rystede på hoved good to know…we are after all stuck with one and other for the next couple of years sagde han med et lille grin, ”no shit Sherlock! I hate you for like 20 minuts and then I got you drunk…now I kinda like you” han lænede sig ind over bordet og tog en pomfrit ”lets see how much you like me tomorrow…lucky for us its Friday…god I can not go to school with a hangover again”

" You gotta explain to me.. Mate? What exactly does that mean? Is it like.. pengiuns? Like.. they have this one perticular penguin and then it's just all or nothing? Or.. what.. " Azrael kunne ikke stoppe med at grine ”not a bad way of putting it! But yes, for witches we have one person a soulmate…who are more or less ‘made’ for us…the second we see them we become slaves to our emotions…we will do anything for them if it makes them happy…it cant be helped…we fall head over heels in love and we cant stop it…” sagde han og bundede sin øl og bestilte en til, han dyppede sin pomfrit I ketchupen.

”And if they reget us…we die…like a painful death…but he didn’t he said he wanted all that soulmate stuff…and then he fucking has a fucking wife and kid! Im not some side dish!” sagde Azrael sur og sparked til bordet. Et smil kom over hans ansigt da skærmen gik sort, han kiggede på Eugene med et smil hahah! omg! Finally uhg that game was boring as fuck! det var først efter han havde sagt det at han så hvordan folk I baren kiggede på dem med vrede øjne. Azrael så hvordan de bevægede sig over i mod dem soooo run or bar fight?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn dec 10, 2017 1:30 pm

" Really? Pfft! Why not - thats like life goals! Showing up to class looking like a total flobb and not being able to concentrate what so ever. That is one of the few things I love in life.. " Sagde han så bare med en rysten på hovedet. Tydeligt ironisk og med et lille grin. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han overvejede det en smule. Måske var det meget godt - taget i betragtning af at han helt sikkert ville have det mere end bare elendigt imorgen.
" And what if the person you fall in love with dosen't love you back? Is that the point where you die and everything gets all dark and shit? " Spurgte han så lidt. Det lød ikke yderligere som en forelskelse der var noget at råbe hurra for. Hvem ville være en slave under noget som helst - sure! det var en spændende oplevelse i soveværelset, men ligefrem at det er hvad man er bunder under forevigt? Nah - det lød ikke så tiltalende. Medmindre man var til det der med comitement til det yderste. Eugene var ikke - måske hvis han fandt en, men han tvivlede ærlig talt på at nogle ville kunne holde ham ud så længe - og det samme galt naturligvis den anden vej rundt også. " I mean.. That for sure does suck - so what now? You can tumble around with whom ever you want? or is that some unwritten rule you cant break either? " han lod hovedet glide lidt på skrå før han skævede lidt mod flokken af vrede fans.

" Well - I for one wouldnt mind a fight. But to be honest I'm not even sure how my arm are working anymore.. I would be the one kissing the floor after only a few seconds.. " Sagde han så lidt, dog stadig med blikket rettet mod dem som de kom nærmere. " Maybe just run - that seems like a good plan. Even tho dessert havent even been served yet.. " Sagde han så lidt og først der faldt hans blik tilbage mod Azrael med et lille smil om læberne. Han kunne slet ikke klage over sin roomie - måske var han fuld og et følelsesladet mess - men var de ikke alle det? Man ville lyve hvis man forsøgte at benægte det.
Eugene rettede sig kort lidt op på sin stol før han rynkede næsen en smule. " I'm not quite ready to die - I suggest running.. " fik han så mumlet med et halv skævt, men også lidt kejtet smil. Ingen tvivl om at det var den bedste løsning. Medmindre Azrael gemte på en brilliant slagsbror inden i. Man kunne aldrig vide - den fyr var fyldt med overraskelser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Søn dec 24, 2017 11:52 am

" Really? Pfft! Why not - thats like life goals! Showing up to class looking like a total flobb and not being able to concentrate what so ever. That is one of the few things I love in life.. " Azrael kunne ikke sstoppe med at grine *good god im glade i meet this boy...he is amazing...* han tømte sit glas og kiggede ned og sukkede "if my mate/soulmate doesn't want me i die...a very painful and slow death...i have heard it is excruciating beyond all reason " han kiggede rundt i den lille pub og et trist lille smil kom til syne på hans ansigt, han kunne ikke stoppe med at holde om sig selv da hans tanker gik over på Gabriel og deres korte tid sammen *two days...i was the happiest man on this god forsaken planet for two fucking days... how the fuck is that fair!...i have been to hell and back...* my life has been one fucking shit show for the past 4000 years...i deserve good things...i deserve to be fucking happy for more than two days! han skubbede til bordet og faldt næsten af sin stol.

" I mean.. That for sure does suck - so what now? You can tumble around with whom ever you want? or is that some unwritten rule you cant break either? " Azrael nikkede "i can't love, more or less kiss or ever have sex with anyone but him to the day i die...but he....he can still love and fuck around to his hearts content... " hvis det ikke var tydeligt før så var det nu, med den vrede og sorg der var i hans stemme, var der ingen tvivl om hvor meget Gabriel havde ødelagt ham.

Azrael rystede på hoved og så over på dem da de bevægede sig lidt for tæt på deres bord "and that my dear is why i like you...as fun as it would be to turn them in to frogs or sende my army after them...im not sure im sober enough to do much magic...apart from like maybe getting us home...and there is a 50/50 chance that it will go very wrong" sagde han og rejste sig op og tog fat i Eugene "running it is". Han bukkede for de fulde røvhuller som næste var oppe i deres ansigter nu "well gentelmen...as fun as this night has been we must go...so bye!"sagde han med et flabede smil og et lille glimt i sit øje og løb ud af pubben med hånden om Eugenes håndled
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Ons dec 27, 2017 3:35 pm

Eugene havde en smule svært ved at forestille sig det - selv hvis han havde været ædru var det nok umuligt at forestille sig når alt kom til alt. Ikke at have et liv på grund af en afvisning fra noget der lige så godt kunne have været en indbildsk forelskelse. Det var tragisk at skulle være så afhængig af et andet væsen.
" Two days? Thats like.. not even - I don't know.. " Han rodede sig kort lidt i håret før han så bare rystede lidt på hovedet. " Wait what? " hans blik gled med et over på Azrael i takt med at hovedet gled en smule mere på skrå og brynene rynkede sig.
" You can't have sex? at all - unless it's him? How brutal.. Torture - who idea was this witchcraft? " spurgte han så bare og lænede sig tilbage mens armene gled over kors. Det var da på ingen måde fair overfor nogen som helst. Især ikke overfor en gut som Azrael - fanget i hænderne på en der ikke ville have ham? også skulle lide under det for evigt. Men samtidig var det da heller ikke fair overfor alle dem som måske i sidste ende meget gerne ville have en tur i lagenerne med fyren her.

Det var en samtale de kunne have på et andet tidspunkt. Der gik nemlig ikke længe før tiden var løbet ud og de selv måtte indhente den ved at smutte herfra inden de endte som mos mellem hænderne på en stak aggressive sports freaks.
" And we don't want to end up in the land far far away.." fik han hurtigt sagt før han var med Azrael afsted og væk. Han skævede kort mod Azraels hånd før hans fandt sit fokus igen og koncentrerede sig lidt om at plante sine fødder de rigtige steder. De måtte have benene på nakken. Også selvom det var en vaklende tur.
" Jerks - got nothing better to do than watch sports, and when thats not an option - they fight about it.. I admire the passion.. " Sagde han så bare med et lille grin og skævede sig kort over skulderen før han rettede blikket tilbage mod Azrael. Okay Eugene var nok på mange måder ikke meget bedre selv - han havde en passion for dans, og kunne da helt sikkert godt finde på at slås på grund af det. Men nok ikke hvis han missede en forestilling i fjernsynet. Nej - der skulle en del mere til. Desuden var slåskamp ikke altid det bedste medmindre man var stærk og vidste man kunne holde til slag - ellers ville næste tur i dansestudiet være en smertefuld tur. Hvilket for det meste var hvad der skete. Han var ikke så robust som han til tider selv troede.
" So we're we going? " Spurgte han så endelig med et smil om læberne som han fik listet sig hen ved siden af Azrael - mere eller mindre fordi han endelig fandt en måde at bevæge sig på der ikke gjorde det umuligt at holde balancen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 395

IndlægEmne: Re: This is my room!   Tors jan 04, 2018 2:03 pm

Da de endelig var nået langt nok ned ad gaden, stoppede Azrael op og pustede ud "to answer all your questions...and you do ask a lot but that is my own fault....yes i can never ever have sex with anyone but him...it fucking sucks! because he can still fuck around but i cant....the idiot who made this rule....i don't know who they are but they suck!...and i have no clue...or i have an idea....but...i dont. know if it will work...50/50 chance of it working " sagde han og kløet sig i håret.

Han tog Eugenes hånd og begyndte at gå, *okay think...there is a portal somewhere in London that will take us to the school....i know because Ragnor uses it....ummm i just need to find it...* Azrael blev ved med at prøve på at huske hvor en portal var, da han stansede brædt op "oh fuck...okay so the good news is i remembered that there is a portal in London that will take us back to the school...very easy all we have to do is find it say the name of the school and done...the beauty of portkeys..." sagde han og kiggede ned på sine sko "bad news...its in the London Royal art museum...and we kinda have to break in if we want to get home...unless we trust my magic to get the job done...." sagde han stille *we are doomed* "but look on the bright side the museum is only a short walk from here...all we have to is break in ans find a portkey...easy as pie "
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: This is my room!   Lør jan 13, 2018 2:59 pm

" What a world.. " Sagde han så bare kort og rystede på hovedet mens han forsøgte at få pusten efter deres lille - og alligevel halvlange løbetur. " And there's is no way it is possible for you to like.. reset? And find another mate? " Han lod hovedet glide en smule på skrå. Det var jo den rene mishandling af ens eksistens. Mange ting kunne man gøre mod andre - men sådan noget? Var sex ikke hvad man kunne basale nødvendigheder - en rettighed til et levende væsen. Ligesom at få et glas vand eller låne et toilet. Måske ikke helt det samme, men det kunne sagtens falde ind under den kategori - det mente Eugenes påvirkede hjerne hvert fald.
Han skævede kort mod Azraels hånd før han rettede blikket frem for sig og fulgte med. Eugene opfattede først at fyren standsede da det var svært at gå videre uden at skulle trække fyren med sig. Han rettede blikket mod Azrael før han kort kneb øjnene sammen - en god nyhed betød altid at der dukkede en dårlig en op kort efter. Hvert fald når det blev sagt på den måde som fyren her havde gjort det.
" Royal art museum.. " Sagde han med et lille smil om læberne. " I wouldn't miss that for a thing! Lets go! " Sagde han så bare og nikkede kort en enkelt gang. Der gik lige et øjeblik før han overvejede hvad der egentlig var blevet sagt. " I mean, lets break in and find the portal - 'cause.. As much as I like you, your fascinating magic isn't quite the most reliable thing right now. " Sagde han så bare med et lille grin før han rystede en smule.

" Maybe they'll have pie for us at the school.. " Sagde han så kort lidt halv mumlende, før han rystede sig ud af den få sekunder korte trance og trak Azrael med videre. Ikke fordi han kendte vejen - men videre skulle de.
" Maybe I can shut down the alarms - or.. set 'em off.. Thats maybe alot more whats gonna happen.. " Han rystede kort lidt på hovedet. Fyldt med dårlige idéer - men måske der faktisk var en chance for at han bare kunne kortslutte det hele og bam! de ville være inde uden problemer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: This is my room!   

Tilbage til toppen Go down
 
This is my room!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: