Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 It's the two of us - Drystan

Go down 
ForfatterBesked
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: It's the two of us - Drystan   Fre sep 15, 2017 12:22 pm

Tid: kl. 9 om morgenen.
Vejr: Regn, storm og lyn.
Sted: Niklaus’ hus.
Omgivelser: Ingenting.. Kun dem i huset og stilhed.

Hun havde været der i lidt tid nu, men slet ikke blevet helt van til det.. Det ville hun nok aldrig.. Hun havde igen fået det tunge læder halsbånd på og var nu begyndt at tvivle på sig selv.. Han havde lokket hende tilbage.. Lovet himmel og jord, og hvad havde hun fået? Ikke meget, hun havde fået den samme behandling igen.. bange, ked af det og ensom, lå hun der i hendes seng. Hun sukkede lidt og satte sig op. Tæpper, puder og dyner omgav hende og hun lå i det lidt store rum. Mørke krammede hendes krop og hendes seng stod midt i rummet.. Intet der var derinde, sagde hun boede der.. Intet viste tegn på at det var hende som levede derinde.

Aira rejste sig helt op. Hun havde kun de pastel blå trusser på, som stod i god match med hendes blå hår. Hun var en fe, så det var tydeligt på hende. Den blege hud, fine og utrolig smukke ydre. Den søde duft af hendes hud, spinkle krop og store øjne som virkede helt overnaturlige i hendes ansigt. Hendes spidse ører stak ud fra hendes hår som hang til midten af ryggen nu, i store krøller.

Hun greb et tæppe, kulden gik helt ind i hendes knogler.. Aira gik forsigtigt ud af hendes værelse, sollyset skindede igennem gardinerne i stuen.. Hun gik ud til køkkenet, hvor hun kogte noget vand, tog en kop og lavede noget te.. Hun vidste dette var forbudt, men hun gjorde det alligevel.. På dette punkt var hun lidt ligeglad med om hun ville få en straf. Hun var lidt deprimeret. Hvis hun bare kunne få øjne for en anden end Niklaus.. Han havde dog været den eneste mand, som nogensinde havde set hende. Alle.. Havde hun gik været usynlig for..
Efter teen var færdig, tog hun noget sukker i, lidt for meget.. Lidt mælk og tog koppen med ind i stuen.. Hun satte sig i en sofa ved siden af vinduet, trak gardinerne lidt fra og krøllede op, imens hun så ud.. Teen smagte fantastisk og hun sukkede da varmen endelig tog fat i hendes brystkasse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
It's the two of us - Drystan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: