Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Brugerhjælp: Hvem er klar til godkendelse?
Today at 9:17 pm by Gerth

» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23854 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 Space between - Bellamy

Go down 
ForfatterBesked
Audrey

avatar

Humør : We hardly recognize ourselves in the dark.
Fag : Musik. Dans. Kunst. Yoga. Biologi.
Antal indlæg : 37

IndlægEmne: Space between - Bellamy   Tirs sep 12, 2017 6:21 am

S: musiklokalet
T: formiddag
O: en gruppe folk, scene, diverse ting
V: ligegyldigt lige nu
P: beskrivesDet havde ikke ligefrem været fremmede omgivelser, dog følte hun alligevel sig så fremmed. Hun havde altid været den døde pige, fordi alle vidste hun levede på kort tid. Nu var hun her og nogle havde endda haft startet rygter om hun var død for længe siden nu. Ikke at Audrey bebrejdede dem for det, for hvis hun ikke havde fundet Kady, havde det sikkert været sandt. Hun havde lovet sin bror først at komme tilbage når hun havde fundet en kur, ligepå og hårdt - men presset havde fået hende til at finde den mulighed som hun havde tilbage. Audrey var klædt i en grå croptop som mindede en del om en hættetrøje og et par sorte shorts. De blonde bølgede lokker var blevet længere, og man kunne næsten kalde det havfrue hår. På fødderne bar hun et par støvlletter, hvor hun kunne gemme sin tryllestav, og ellers havde hun en del smykker på.

Tiden var inde til at se om hun stadigvæk bar talentet for denne klasse. Audrey vidste de ville smide en tilfældig opgave på hende, se om hun kunne tænke hurtigt. At hun allerede var et skridt foran var derved blot til Audreys fordel. Hun trådte derved op på scenen, åh hun havde ikke mistet erfaring ved ikke at være på akademiet. Faktisk havde sang været den måde hun havde fået råd til at leve, samt måden at finde kontakter på. En ting hun havde fortrudt ved at tage herfra var hun var væk den ene dag. Men hun hadede at Aaron og hendes far endda Bellamy ikke vidste hvor længe de havde hende hos dem. Nu var hun tilbage og hvad det ville betyde var så en anden side af sagen. Ville Bellamy overhovedet se hende igen?

Audrey sang sin sang; If only. Og hun generelt var man ikke i tvivl om hvem den handlede om hvis man kendte hende og Bellamy. Så følelsesladet man kunne fornemme det helt ind under huden, som ordene forlod læberne. Læren havde i hvert fald mærket det. Efter sangen fik hun af vide hun blev på holdet og de nu var færdige med timen. Audrey storsmilede lige til hun så ham. Måske hun i virkeligheden glemte at ånde ganske kort..

//@Bellamy ❤️
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bellamy

avatar

Antal indlæg : 15

IndlægEmne: Re: Space between - Bellamy   Tors sep 14, 2017 11:50 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført en sort t-shirt, en mørk jakke og et par mørke jeans Link. Han har sorte sko på

Han vidste hun var kommet tilbage, og han havde forsøgt at holde sig væk. Han vidste det ikke var klogt, at komme tæt på hende og selvom han virkelig gerne ville, så havde han også logikken, som fortalte at det virkelig ikke var klogt. Før hun tog af sted, og de havde været sammen, havde det faktisk været noget af det bedste, som han nogensinde havde oplevet. Det var ikke ofte, at han rent faktisk oplevede, den slags forhold. Han havde været alene så meget af sit liv, taget væk fra den familie og efterladt et sted, hvor han ikke vidste hvad der skete. Dog da han mødte Audrey, ændrede alt dette sig og hans tid med hende, ville nok være den bedste tid, som han nogensinde havde haft. Han kunne endda huske, det øjeblik af frygt, da han udtalte at han elskede hende, men glæden der kom til ham, som hun sagde det samme til ham.
I sig selv ville dette ikke være slemt, problemet med deres forhold, havde derimod ligget på det faktum, at Bellamy havde været hendes lærer og det var imod reglerne. Der var en vis morskab i det, og han kunne huske de dage, hvor han havde hende i klassen og hvordan det at se på hende, gav ham lysten til, at sige fuck til det hele, også kysse hende der foran alle. Dog havde det ikke kun været de fysiske med hende, der havde været så meget mere, de natte hvor de sov sammen, og han vågnede op, til at finde hende ved sin side. Det havde alt sammen været nyt, og han forsøgte altid, at gøre ting, som hun kunne lide og ikke noget, som hun følte sig presset ind i. Da tingene så endte, og hun tog afsted, havde det gjort ondt på ham, men han vidste det var noget, som hun var nød til og han støttede hende altid i det.
Han blev kastet ud af sine tanker, da han hørte en alt for velkendt stemme, som han vandrede ned af gangene. Han vidste hvem det var, sekundet han hørte stemmen, det havde trods alt været en stemme, som hun havde brugt, når hun sang for ham. Han rynkede brynet, og gik imod rummet, også selvom alt i ham, skreg at han sulle vende om og gå væk fra lokalet. Hvis det havde været svært, at gå væk før, var det nærmest umuligt, da han først lagde sit blik imod hende. Han lænede sig imod dørkarmen, og nærmest alt luften, blev slået ud af hans lunger, som han stod og betragtede hende og specielt som han hørte sangen, og modsat mange andre, fangede han hurtigt meningen i den. Han rynkede brynet, og da hun stoppede, overraskede han sig selv, ved at vinke hende hen til sig "Ms. Gilbert I need to talk to you" sagde han, og med dette sagt fjernede han sig fra karmen, og han begyndte at bevæge sig imod et tomt lokale, hvor der ikke var et vindue i døren. Da de kom ind, låste han døren og som før, fangede han først sig selv gøre noget, da han faktisk havde gjort det, og i dette tilfælde var det både at ligge sin hånd imod hendes kind, men også sige: "I've missed you" han smilede blidt, og strøg hende over kinden
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Space between - Bellamy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Musiklokalet-
Gå til: