Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

» You kind of always make my day ~ Cain XXX
Yesterday at 10:58 pm by Cain

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23853 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 You look like me? - Alessio

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: You look like me? - Alessio   Lør sep 09, 2017 9:36 pm

Tid – 13.40
Sted – Gangene
Omgivelser – Klasse lokalet til Geografi
Vejr – stille regnvejr

TAG: @alessio
--
Dominick havde været på skolen i et par dage, havde først skulle starte fag op denne dag, hvilket han havde været glad for, han havde brugt de andre dage på at tjekke skolen ud og finde ting, det var dog ike alt han var lige god til at finde, hvis han skulle indrømme det. Men det var nok fordi der var så mange ting han skulle huske på.

Han havde lige været til frokost sammen med de andre, og Dominick var typen der tog tingene lidt efter hans egen tidsplan, da så alle andre rejste sig og gik derfra, da klokken ringede blev han siddende til han havde spist op og var færdig med sin sodavand. Han rejste sig og lod bare bakken og tingene liggende på bordet, Han mente ikke det var hans job at rydde op, det var der vel ansatte til at gøre. Da han endelig var på vej mod gangene for at finde Geografi lokalet, var han mere eller mindre lost. Hans mor havde krævet at han havde taget Geografi faget, fordi det var hans far der havde faget. Hans far som ikke engang viste at han havde en søn. Han fandt endeligt lokalet og kunne høre der blev snakket der inde, han smilede bare hankede op i sin taske og bankede på døren og trådte ind. ” Hey er det her geografi lokalet? Jeg er ny, det er min første rigtige dag med fag” sagde han og så på Alessio, han smilede overhøffeligt, og der var noget lumsk over hans smil. Han kunne tydeligt se på Alessio at de lignede hinanden ret meget. ” jeg går ud fra jeg bare tager plads?” spurgte han og pegede ved et bord ved siden af en anden, men det var den eneste ledige plads af hvad han kunne se. Så han gik der hen og satte sig ved bordet og smilede igen lumsk og overdrevet høffeligt.
Tilbage til toppen Go down
Alessio

avatar

Humør : Depends, if im at work or out with friends.
Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: You look like me? - Alessio   Lør sep 09, 2017 10:04 pm

Alessio sad bag desken i sit klasseværelse. Det var midt på dagen og det var sidste time han havde. Sidste klasse han skulle undervise for dagen og så ville han gå ud med sine venner. Han glædede sig allerede, nok lige så meget som de elever der kom til hans time.
Han havde forberedt en test til sin klasse. Så det var egentlig en ret nem dag for ham, da han bare skulle vente på at de kom tilbage med testen, så han kunne rette dem igennem. Han sad stadig og rettede lidt på dem som han fik fra sin tidligere klasse, så havde han ikke ret mange at rette, når han kom hjem fra byen den aften.
Han fik dog et mindre chok da klokken ringede ind og det begyndte at vrimle ind med elever fra gangene af.
Da alle var kommet ind til timen, rejste han sig op fra stolen og bød alle eleverne velkomne. God eftermiddag, jeg håber i er klar på testen jeg har forberedt til jer sagde han smilende, som alle eleverne sukkede af ordet 'test'. Han vidste at testen ville få den response. Han begyndte at gå igang med at dele testen ud til de forskellige elever, da døren pludselig gik op og en fyr kom ind. Han kom forsent, men da han sagde at han var ny, forstod Alessio det. Han nikkede bare da fyren sagde hej. Ja, du finder bare en plads, eleverne skal have en test i dag, men da du er startet ved du selvfølgelig ikke hvad vi har gået igennem, men du er velkommen til at tage den alligevel og svare det du kan sagde han og smilede venligt til fyren. Der var dog noget velkendt ved fyrens udseende. Det var mærkeligt, han kan ikke huske om han havde set fyren før, det ville ikke være muligt, siden fyren først lige var startet og det var ikke fordi at Alessio mødte mange fyre dagligt.
Han blev ved med at dele testen ud og gav den også til fyren. Da han kom til fyren, blev han nød til lige at få fyrens navn, så han kunne skrive ham ind og krydse ham af. Hvad er dit navn, så jeg kan skrive at du er kommet til timen spurgte han som han delte de sidste test ud til dem omkring ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You look like me? - Alessio   Søn sep 10, 2017 3:32 pm

Dominick smilede bare igen dog noget mere overdrevet venligt, han nikkede og hørte at de skulle have en test, han havde nok ikke nogen chance for at kunne svare på tingene, sådan rigtigt, han var jo blot lige startede og havde ingen anelse om hvad de havde haft om før han var startet. Han satte sig ned og så rundt på de andre elever, nogen af pigerne sad og hviskede til hinanden og Dominick sendte dem et flirtende blik, som de fik øjenkontakt, dette fik nogen af pigerne til at fnise og rødme let. Han rettede igen sin opmærksomhed mod Alessio, som han snakkede, han smilede blot og sagde ” Dominick Dean Thompson” Dominick håbede lidt på at Alessio, ville genkende efternavnet, det var hans mors, men det kunne jo være han havde glemt alt om hans mor, selvom han ikke håbede på det.

Han kiggede ned på testen og kunne allerede mærke opgivenheden, den her test ville han dumpet på det groveste, men han håbede ikke at han ville blive dømt på denne, da han ikke havde været der tidligere og viste hvad de havde været igennem. Han skubbede papiret væk fra sig og lænede sig tilbage og smed benene op på bordet, og kiggede på ham, han sad ved siden af, han skævede flere gange over til Dominick, han tog benene ned og vendte sig mod ham og begyndte at hviske ” kan du ikke give mig svarene?” hviskede han stille og smilede og forsøgte at kigge på drengen svar. Dog prøvede drengen at skjule hvad han havde svaret. ” shh ” sagde drengen og så nervøst op på Alessio. Dominick fik en ide, han tog sin blyant og fandt et spørgsmål, hvor han skulle skrive svaret og ikke bare kryds af. Han skrev * Hey Alessio, eller rettere far, du er min far, min mor chrissy, blev gravid med mig ,efter i havde været sammen, du skred uden at få afvide hun var gravid. * Han smilede ned til det han havde skrevet, han valgte at gå op og aflevere testen, efter at have gættet sig frem og bare svaret tilfældigt på spørgsmålene. Han så på Alessio og smilede og sagde lavt. ” kig på side to” sagde han og sendte ham et lumsk smil, ingen han gik ned og satte sig igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You look like me? - Alessio   

Tilbage til toppen Go down
 
You look like me? - Alessio
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: