Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Fravær Oz
Today at 1:35 pm by Cain

» Alycia's Instagram
Today at 12:17 pm by Alycia

» Clarissa's Instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Sebastians instagram
Today at 12:13 pm by Alycia

» Amena's instagram
Today at 12:12 pm by Alycia

» Doves instagram
Today at 12:11 pm by Alycia

» Do you dare too click ?Relations missing
Today at 11:51 am by Reese

» Lidt relationer kunne man altid bruge <3
Today at 2:08 am by Aviana

» You kind of always make my day ~ Cain XXX
Yesterday at 10:58 pm by Cain

Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Clarissa
 
Stephen
 
Rory
 
Jaxton
 
Valentin
 
Miles
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Reese

Vores brugere har i alt skrevet 23853 indlæg in 1826 subjects

Share | 
 

 Første samtale, det bliver ikke nemt!

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Første samtale, det bliver ikke nemt!   Tors sep 07, 2017 12:35 am

Tid - kl 15.30
Dag - Onsdag
Omgivelser - Få elever
Vejr - Solskin, med blæst
-
TAG @nikolay

Denne dag, ja den var ikke som alle de andre, Junas havde for det første sovet for længe, hvilket aldrig var noget der var sket før! Han hadede virkelig at komme forsent eller vågne forsent, for så ville han ikk havde ordenlig tid til at gøre sig klar, og få ordnet make uppen og håret. Det var det der var sket denne morgen, hans batteri kørende vækkeur var gået tør for batteri. Dette sker dog indimellem, batterier har jo ikke uendeligt med leve tid. Han kiggede dog på klokken på sin mobil. SHIT! Han var vågnede 1½ time for sent, der var kun en time til at han skulle møde til første time!

Han sukkede som han kom ud af sengen og gik mod sit badeværelse, han fik ordnet det han skulle samt børstet tænder og alle de ting. Han gik tilbage på værelset, han ville ikke have nogen mulighed, for at nå at ligge make up og ordne håret, før timen ville starte, og så missede han også morgenmaden. Derfor valgte Junas at han ville have en afslappede dag, han fandt et par jogging bukser frem, samt en t shirt og en af sine ale for store hoodies. Han gjorde intet ved håret. Han ville normalt helst ikke gå uden make up og ordnet hår. Men det var han nødtil denne dag!

Junas nåede at få lidt morgenmad og komme til de første timer til tiden. Dagen var lang, for Junas viste at efter sin sidste time, skulle han hen og snakke med en psykolog, det havde ikke været ham selv der havde opfordret til dette, dog havde det været ham selv, der havde gjort noget ved det, og bestilt en tid.

Derfor skyndte Junas sig efter sidste time, op på værelset, han havde en halv time inden han skulle snakke med psykologen, han smed tøjet, hoppede i et par pæne jeans der sat tæt men med lidt hænge røv, ikke meget bare lidt, samt sin t shirt og Hoodien. Han fik derefter langt en rimelig make up, han var ikke glad for det ikke var blevet ordenligt! Men han nægtede at møde op til psykologen og ligne lort! Det kunne han ikke få sig selv til!

At skulle finde psykologens kontor, var sku ikke lige frem det nemmeste! For hor fanden var det!. Han havde fået vist vejen der ned, da han skulle bestille tiden, men han kunne ikke huske den! Det var sku så mange ting man skulle huske på hele tiden, at han nogen gange var ret sikker på at hans hjerne ville springe i luften. Det lykkes Junas at finde en ansat og spørge om vej. Da han fik vejen fortalt smilede han og forsatte.

Han stoppede små forpustet op uden for psykologens kontor. Han rettede lidt på håret, selvom han ikke selv kunne se hvordan det sad. Han rettede kort på sit tøj, og rømmede sig. Junas løftede hånden og knyttede den blidt, han lod hånden ramme døren tre gange blidt og roligt. Det var første da han hørte noget inde fra rummet, at han tog fat i døren og gik stille ind. ” hey” sagde Junas tydeligt en anelse nervøst.
Tilbage til toppen Go down
 
Første samtale, det bliver ikke nemt!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: