Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Nicolae Ardelean
 
Zitora
 
Avalon
 
Fie
 
Viktor
 
Cain
 
Elian
 
Reign
 
Sam
 
Statistics
Der er i alt 426 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Maeve

Vores brugere har i alt skrevet 22368 indlæg in 1738 subjects

Share | 
 

 I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna

Go down 
ForfatterBesked
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 6:59 pm

T: 12:15
S: spisesalen
O: en masse elever der sidder og spiser, en masse hvisken og tisken. sladder og andet
Tøj: tøj  

Det var virkelig mærkeligt det her! Nærmest stressende. Mere end 1 måned hos Niklaus havde altså gjort en del hos ham. Den meget tjekkede og hårde fyr han elleres havde været, var blevet til en fyr der lige frem flyttede sig fra andre på gangen. Han var bestemt ikke denne fyr der bare skubbede folk til side når de gik i vejen.
Hans hoved gjorde ondt, og der havde været alt for mange indtryk. Vidste folk hvad der var sket med ham? Der var mange der havde stirret underligt på ham… for ikke at sige alle.
Men det var vel ikke så underligt? Han havde været væk i lang tid, og ingen havde vidst hvor han var.
Han havde hørt noget om at nogle mente han var taget hjem. Indtil lærende havde erklæret at Drystan ikke havde noget at tage hjem til! Han havde ikke en familie der ventede på ham eller sådan noget.  

Han vidste ikke helt selv hvordan han havde det med at være tilbage. Det var både rart og ubehageligt på en gang. Måske mest fordi han ikke vidste hvad folk sagde om ham. Noget han ellers ville være ligeglad med. Men lige nu… frygtede han at folk vidste hvorfor han havde vært væk.

Han gik ind i spisesalen med en meget ubehagelig reaktion fra rasten af kantinen. Da alle vende sig og gloede på ham, og med det samme satte sig til at viske. Han sukkede lidt inden han gik op og hentede mad.
”det er godt at se dig igen Drystan” sagde den ene køkkendame med en mild stemme, og han fik fremtvunget et smil, inden han begav sig ned til et tomt bord hvor han sad med ryggen til rasten af spisesalen. Hans mave gjorde ondt, og han havde allerede mistet appetiten. Okay han havde jo aldrig vildt meget lyst til menneske mad, men han spiste det for at være normal.
Men det var han jo ikke… Det havde han aldrig været, men det var kun blevet værre! Nu var han ikke anderledes fordi han var Cool og tjekket, men derimod fordi han havde været væk så længe.

Han vidste at alle sladrede om ham. hvad måtte Lily ikke tænke? Hun hadet ham sikker fordi han bare var forsvundet.. kun få dage efter de havde været i seng sammen..
Han var en idiot.. men igen… hvor fra skulle han vide at Niklaus lige ville finde ham interessant…
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 7:56 pm

Kjole og sko:[/b her
Cardigan: her
Taske: herDet havde været lange og meget stressfulde uger. Hun havde en familie på nakken lige for tiden, som ønskede hende til at bruge hendes evner på andre folk på skolen. Blot for at de kunne komme op i rang inden for hekse verden. Hendes familie var fyldt af mørke hekse. Lily var ikke en lys, hun var mere grå. Dog kunne hun for tiden mærke denne dybe og grufulde vrede som brændte i hendes mave. Hun var bitter og hun hadet det faktum at folk spredte så mange rygter om Drystan.

Lily havde ledte efter ham så mange steder. Hun havde sat plakater med efterlysninger op, snakket med politiet, endda skolen og kigget igennem vinduerne på hans hus så mange gange. Hun savnede ham virkelig meget og hun havde selv efter hånden fået et meget mere hårdt image på skolen. Hun var den grå heks. Hendes som hverken var på den lyse side eller mørke. Hun gad ikke alt det pladder med at hjælpe andre, men heller ikke at misbruge andre. Hun passede sig selv.

Hun gik langsomt ind i kantinen igen, trak elastikken ud af hendes noget lange og ildrøde hår. Det falde i store krøller omkring hendes skuldre og hun fandt et bord lidt væk fra alle andre. Hun var ikke sulten, gad ikke at spise lige nu. Dog opfangede hun pludselig nogle snakke. Hun hørte navnet som bragte en vrede frem i hende, men også et dybt savn. Gammel smerte dukkede op og hun kiggede rundt. Fandt den ryg som hun ofte havde kigget på. Lily pakkede hendes ting sammen i hendes taske, gik hurtigt derover så hendes hæle lavede en høj lyd i kantinen.

Hendes øjne blev lysende og hun mistede svagt kontrollen  over hendes evner, så de mange lamper eksploderede inde i den store hal. Folk skreg op, men hun var ligeglad hun gik direkte over, løftede hende hånd og smadrede hendes taske direkte ind i Drystans baghoved.

”Stultus magnam!!” (latin for: Din store nar!) Skreg hun og mange tårer gled ned over hendes kinder. Det mørke øje make-up hun havde på, begyndte at løbe.

”Er du overhovedet klar over hvor meget jeg har ledt efter dig?!” råbte hun højere og svang tasken rundt igen hvor at smadre den imod ham igen. Der var død stille inde i spisesalen og alle kiggede direkte på dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 8:13 pm

De mange hviskende stemmer gjorde ham vanvittig, det var næsten som om han hørte dem selv når han holde sig for ørene. De mange blikke, pegende fingre og snakken om ham gjorde at han skulle lige til at rejse sig, da lampens over hams pære sprang højlydt og i et lysglimt. Han så undrende op på lampen inden han mærkede et hårdt slag mod sit bag hoved. Han tog sig til hoved og vende sig med et vredt blik ”hvad fanden!...” han stoppede brat op da hans blik ramte den rødhårede skønhed som han havde savnet så meget de sidste mange uger. "Lilianna?"
Lyden af den stemme han sådan havde tænkt på hele tiden.

Hans hjerte kunne ikke helt beslutte sig for om det skulle slå hurtigt, eller stå stille. Han vågende dog lige i tide til at gribe hendes taske da hun svang den efter ham endnu en gang. I en hurtig bevægelse trådte han frem. Grab fat om hendes læn, og trak hende ind til sig. han slog armene om hende og krammede hende ind til sig.
”undskyld!..” hviskede han med en stemme der fortalte at han udmærket var klar over at ikke rigtig kunne sige andet… men at han SKULLE sige det.

Selvom han ikke selv havde haft det her som meningen, og ikke havde kunne gøre noget. Så var det ikke okay at hun havde skulle bekymre sig sådan for ham i så lang tid.
Han fik set rundt og så alle dem der stirrede på dem. Han så lidt på hende ”kan vi ikke tale sammen alene?” spurgte han og så på hende.
Åh han havde savnet det ansigt. Han lagde sine hænderne mod hendes kinder og lod sine tommelfinger fjerne den makeup der var løbet under hendes øjne
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 8:24 pm

At knuse hans kranie med hendes evne, eller ikke. Det spørgsmål gled igennem hendes hoved, da han pludselig så op på hende. Hvis det ikke var fordi farven i hendes øjne var lyserød lige nu, så ville man næsten kunne tro at der stod flammer ud af hendes øjne. Hun hev dog pludselig efter vejret da han kom tættere på og rørte ved hende. Alt gassen sleb ud af hende og hun puffede lidt til ham, rystede og mærkede hvordan hendes puls steg hurtigt.

”D-drys..” Hendes stemme knækkede og hun mærkede hvordan hendes hud brændte imod hans hånd. Hun var nød til at komme ud af hans greb, blot for at blive ved med at være sur.

Hun skubbede ham væk og hev efter vejret, inden hun vendte om på hendes hæl, greb hans underarm på vejen og stormede ud af spisesalen. Heldigvis løb hun bedre i højhælede sko, end flade. Hun bortlagde afstanden hurtigt og fandt hendes vej ned til hendes værelse, hvor hun vidste at de ville være i fred. Det var et værelse hvor man normalt skulle være to, men Lily havde ikke nogen roomie. Hun låste døren op og trak ham med ind, inden hun hurtigt låste den igen.

På hendes værelse var det meget tydeligt at hun ikke havde været sig selv. Normalt var der lyst, ryddet op og fint. Men nu var der rodet, gardinerne var trukket for og mange papirer, bøger og alt muligt lå overalt. Alt lige fra normale mapper over byen, til hekse bøger om at finde forsvundne ting. Sågar nogle krimi bøger hvor de skulle finde forsvunden personer.

”Du har så meget at forklare..” Knurrede hun. Her i mørket blev det tydeligt at hun havde dybe skygger under hendes øjne og hendes hekse ydre var meget nemmere at se.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 8:40 pm

Han lod hende skubbe sig væk, og han forstod hende godt. Han så ned, og vidste virkelig ikke hvordan han skulle forklare hende hvad der var sket. Men før han vidste af det, trak hun afsted med ham. Og han lod hende gøre det. Han havde ikke i sinde at sætte sig imod nu. Han ville gerne tale med hende. Men han vidste ikke hvad han skulle sige.
Han kunne jo ikke fortælle hende om Niklaus. Men han kunne heller ikke sige at han bare havde været taget væk. For så kunne man i det mindste ringe. Men han havde ikke engang sin mobil mere.. den havde han mistet den aften Niklaus fik fat på ham.

Da de kom tilbage til hendes værelse så han sig om. Wow.. hun havde da godt nok haft travlt.
Han så lidt på de mange ting ”har du virkelig brugt få meget energi på at lede efter mig?” spurgte han pluseligt.
Han var slet ikke vandt til at folk bekymrede sig så meget om ham. ikke engang lærende havde spurgt til ham.
Han kunne mærke en knude i maven. Hun måtte have været et helt vrag i den tid. Han havde faktisk troet at hun bare var vred, og ikke ville tale med hende.
Han bed sig i læben.
”lily… jeg…” han vidste slet ikke hvad han skulle sige. Alt hans luft var nærmest blevet hevet ud af hans krop. Han så på hende ”jeg har virkelig savnet dig” sagde han stille.
Han så rundt på de mange bøger ”jeg er ked af at jeg har kostet dig så mange bekymrede timer” sagde han så.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 8:52 pm

Hun lænede sig lidt op af en af de 4 pæle som dannede himlen på hendes seng. Hun kiggede rundt selv imens hun så hvordan han så tydeligt kiggede rundt selv. Lily sukkede lidt og smed hendes taske, hun magtede virkelig ikke at skulle i skole, mere i dag. Hun var træt og havde hovedpine. En migræne havde ofte sat sig i hendes hoved og kostede hende mange smerter og mere pine.

”Ja det må jeg nok sige.. Og du kan lige nu ikke engang forklare hvorfor.. Du vil tydeligt ikke sige det, ellers havde du allerede sagt det nu..”
Hun stirrede mere på ham og knep hendes øjne sammen imens hendes arme lå krydset over hendes brystkasse.

Hvad var der sket? Den Drystan hun kendte, ville ikke have ladt hende snakke sådan her til ham og slet ikke te sig sådan som han gjorde lige nu. Var det endelig Drystan overhovedet? Hun hev svagt efter vejret og lagde en hånd, der hvor hendes tatovering var.

Den søndag, ingen den dag hvor Drystan var forsvundet, havde den forandret sig. Og hun havde set navnet. Der stod Drystan, og hun var pludselig underlagt denne pine i så lang tid. Hun vidste virkelig ikke om hun skulle sige det til ham. Det var også grunden til at hun altid havde hendes hals tildækket med et tørklæde eller højhalsede trøjer. Hun gemte at hele tiden og lige nu stod hun underbevidst og gnubbede området.

”Hvordan ved jeg overhovedet om du er dig?..” Hviskede hun svagt og så væk. Alle hekses tatoveringer var anderledes. Hendes havde altid været en rose som var mørkerød, med nogle blade som faldt ned. Navnet havde altid været meget svært at se da det var helt sløret. Men bogstaver kunne tydelig ses at de var sorte. Men den detalje som var hendes, og kun hendes.. Det var at bogstaverne, som var sløret. Hvis man så tæt på, helt tæt på, så glimtede det svagt, ligesom en smuk stjernehimmel. Men nu hvor navnet var tydeligt, så glimtede det endnu mere, som en fortryllet stjernehimmel en vinternat.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 9:23 pm

Drystan så sig om, og hørte hvad hun sagde. Han så lidt ned. Det var jo ikke fordi han ikke ville fortælle hende… men hun ville aldrig se på ham som en rigtig mand hvis han gjorde. Plus… det var bedre at hun intet vidste, han havde jo også fået afvide at han ikke måtte fortælle om Niklaus.
Han så på hende ”jeg… er bare nød til at bede dig stole på mig….” sagde han roligt.

Han mærkede en knude i maven da han hørte hende spørge hvordan hun overhoved kunne vide at det var ham. Han så lidt på hende, og trådte så mere frem mod hende. Undgik bøgerne og papirende på gulvet. Han stod foran hende ”det ved jeg ikke… jeg.. jeg er ikke engang selv sikker på at jeg er mig selv” erkende han.
Han så lidt ned, og så på hendes hænder, som han blidt tog fat i.
”jeg kan ikke fortælle dig hvad der er sket… jeg.. har ikke haft mulighed for at kontakte dig eller komme på skolen… men.. du er bare nød til at stole på mig” sagde han og lod stille sine arme glide om hende.
”men… måske kan de her overbevise dig?” spurgte han stille, inden han lænede sig mod hende, og placerede blidt sine læber mod hendes.

Det gav et sug i maven på ham da han mærkede hendes læber. Det var lige så bløde som han huskede dem. Og om det var følelsen af et rigtigt kys, eller i virkeligheden savnet af hende der gjorde at han ikke kunne holde sig tilbage mere vidste han ikke. Men i hvert fald, greb han hendes nakke, pressede hende mere mod pælen bag hende. Kyssede hende mere dybt. Han lod begge sine hænder hvile mod hendes kæbe. Han brød kysset kort. ”hvor har jeg dog tænkte på det her mage gange” hviskede han stille.

Han havde savnet hende så meget! Hvordan havde han kunne savne hende på den her måde? Han havde ikke engang tænkt på hende som en kæreste før, knapt en flirt. Men nu! Han havde overhoved ikke syn for andre end hende. Han brød kysset lidt, og krammede hende bare, meget tæt. ”må jeg… ikke bare stå sådan her lidt” hviskede han mens han gemte ansigtet ned i hendes smukke røde hår. Indhalerede duften af hende flere gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 9:40 pm

Hun kiggede meget forvirret op på ham, så mange spørgsmål løb rundt inde i hendes hoved og hun kunne ikke sætte ord på det. Han var så forandret, men det føltes ikke ubehageligt? Dog håbede hun virkelig ikke at han var forandret for meget igen, da hun havde nydt hans hårde måde at have sex på. Men hvem sagde at de overhovedet kunne det mere?

Lily følte sig kort lidt fanget og mærkede hans varme hænder omkring hendes mindre og lidt køligere. Hun hev efter vejret da deres læber pludselig mødtes igen. Alle hendes bøger inde på værelset bevægede sig og nogle væltede rundt. Det var hendes evne igen. Det havde blevet stærkere på det sidste, altid kontrolleret under hendes følelser. Lily vred hendes hænder ud af hans, lod dem glide op og svang sig omkring hans hals og greb hans hår. Hun stønnede svagt og pressede sig imod ham, mærkede hvordan hendes krop smeltede så perfekt ind imod hans og hun kunne slet ikke få nok. Det var som om de kyssede for første gang igen og savnet gjorde så ondt.

Hun klynkede svagt, da han brød kysset og hang imod ham stadig. Lily hev mere efter vejret og begravede hendes ansigt ind imod hans skulder. Hun kunne virkelig ikke holde de mange tårer tilbage mere. De trillede ned over hendes kinder og ødelagde hendes make-up totalt. Lily hulkede og gråd længe imens hun pressede sig ind imod ham, ville lade alle centimeter af hendes krop røre hans.

”Jeg.. H-har savnet di-dig s-så meget.. Je-jeg troede d-d-d-du var død!!” Hviskede hun igennem de mange hulken og gråd som sad fast i hendes hals.

Over alt på hendes værelse var der tegner af mystiske tegn og hekse ting. Mange urter og sågar skeletter som vidste at hun havde gået helt i dybt med endda gamle besværgelser som hekse kun kunne. Hun havde ting OVERALT selv på hendes seng som var fyldt med puder og tæpper, med underlige mønstre og det hele. Hendes værelse skreg langt væk at hun var en heks og en som havde været påvirket meget af savn og mørke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 9:58 pm

At mærke hende klynget sådan mod sig var virkelig en dejlig fornemmelse. Som om det var netop det han havde savnet og manglet i at den her tid. Hendes dejlige duft der stak ham kraftigt i næsen og næsten gjorde ham svimmel fordi han ikke kunne få nok af den, og derfor bare sugede alt den duft til sig han kunne. Følelsen af det smukke røde går han havde været så vild med fra første gang han så hende.

Han hørte hvordan hun begynde at hulke, og holde hende blot mere tæt. Og da hun afslørede hvad hendes frygt havde været, lagde han en hænd mod hendes baghoved, nussede hendes lange smukke hår mens han prøvede at trøste hende uden selv at bukke under ”shh.. det er alt sammen okay nu!.. jeg er tilbage” hviskede han og nussede hende lidt.
”Jeg er her nu…” hviskede han

Han trak sig en lille smule men kun for at se på hende ”jeg er ked af jeg har været skyld i alt det her” sagde han og så lidt rundt på gulvet om dem. Han så lidt ned af hende, og en både dejlig men også irriterende trang gled op i ham. Han havde savnet sådan at røre ved hende. I starten havde han troet at det var det eneste han havde savnet, men havde hurtigt fundet ud af at det ikke var det eneste.

Han lod stille sine hænder glide lidt ned af hendes sider. Ned over det dejlige markante hofter han så så mange gange før havde haft et hårdt og fast greb i. Han måtte ligefrem synke en klump. Han havde næsten glemt hvad det var for en gudinde krop hun var skabt med. Han smilede lidt roligt til hende. ”men det er godt at se dig igen Prinsesse” sagde han så med et smil der var lidt en blanding mellem blidt og kækt.
Prinsesse havde han kaldt hende før! Det var det kælenavn han havde til hende. Fordi han hele tiden havde set hende som en prinsesse. Smuk som en, enerådig som en, og bestemt viljefast som en.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 13, 2016 10:06 pm

Hun smilte lidt og kiggede op på ham, lod ham trække sig lidt tilbage og hørte ham sige det søde kælenavn igen. Lily rødmede svagt og mærkede varmen stige i hendes kinder. Hun vidste at han tydeligt ville se det, men på en måde havde hun ikke noget imod det.

”Lad mig lige..”
Hviskede hun svagt og trak sig. Hun greb de mange bøger og papirer fra hendes seng. Smed det på hendes allerede overfyldte bord og trak sengetæppet af. Derefter hev hun ham over, smed hendes egne sko på gulvet og steg op i hendes store og lækre seng. Den var fyldt med tæpper og puder, så den var virkelig blød og dejlig at sidde i.

”Jeg gider ikke skole i dag.. Vil gerne have lidt tid med dig..” Sagde hun og trak lidt på hendes skuldre. Hun hev efter vejret lidt og vidste at hun ikke ville kunne gemme det.

”Drys? Der er noget jeg er nød til at vise dig.. Jeg ved ikke hvor meget du ved omkring Hekse.. Men vi har jo kun 1 mage i vores liv. Jeg fortalte dig lidt om det sidste gang vi så hinanden.. Men.. Min tatovering her afsløret hvem min mage er..” Hendes stemme knækkede lidt og hun hev efter vejret. Vidste at hendes make-up var løbet, hun så træt ud og rastløs. Dog hev hun pludselig tørklædet af og vidste tatoveringen hvor hans navn var skrevet utrolig smukt. Den sad lige der, hvor hendes hals og skulder mødtes, på den bløde hud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Man nov 14, 2016 5:07 pm

Han lod hende vende sig og flytte bøgerne. Han smilede roligt da hun flyttede dem, og selv satte sig i den. Han hørte dog hvad hun sagde med at hun ikke gad skole mere i dag. ”jeg vil ikke have at du går glip af skolen” sagde han så.
Det var ikke en sætning man normalt ville høre fra ham. Han havde altid været så ligeglad med skolen.
Han satte sig dog ned i sengen samme med hende efter han havde smidt sine sko.
Han så roligt på hende da hun talte om hendes tattoo. Han nikkede til at han havde forstået det. hun havde forklaret ham om den, noget med at hendes kommende ’Mage’ ville vise sig i den tattoo.
Egentlig kunne han ikke helt lade vær med at blive lidt misundelig da hun sagde at hun havde fundet ud af hvem hendes mage var. Så var deres tid sammen nok helt slut.
Puha.. hvem skulle have troet at han ville sidde her og blive misunderlig og jaloux. Var han virkelig kommet tilbage til at hun bare skred med en eller anden, anden fyr.

Han så godt på hendes hals da hun fjernede tørklædet. Han så bestemt chorkeret ud da han fik tydet hvad der stod. Hvilke bogstaver der formede sig for hans øjne.
”vent… hvad” han greb lidt far i hendes kæbe, og vende hendes hoved så han meget bedre kunne se, måske også uden helt at huske at hun jo ikke var en dukke der kunne dreje hovedet hele vejen rundt.

Han slap hende dog og så eget chorkeret ud. ”mig?....” mumlede han og så lidt forvirret ud. ”men… jeg…. Jeg er slet ikke… ’mage’ typenn… eller hvad man kalder det!” mumlede han
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Man nov 14, 2016 5:13 pm

Lily smilte svagt og så på ham, havde endelig ladet ham dreje hendes hoved lidt og lod ham se tættere på.

”Det er min tatovering endelig ret ligeglad med.. Så.. Ja.. Det betyder jo endelig at.. Hvis du ikke vil have mig, så ja.. Jeg kan ikke finde andre. Jo, det kan jeg godt, men jeg.. Vil aldrig kunne have.. Altså.. Du ved.. De her følelser?” Hun rødmede meget mere og kørte flere gange hendes hånd igennem hendes hår. Det hun prøvede at sige lige nu, var ret svært. Hun havde så længe kørt det igennem hendes hoved, hvordan hun skulle sige det. Hvis hun nogensinde fandt ham igen. Men lige nu, var det lidt som om hun ikke kunne finde ud af hvad hun ville lige nu. Dog fik hun imellem linjerne sagt til ham at hun faktisk elskede ham og aldrig ville kunne være sammen med en anden, resten af hendes liv.

Lilianna så mere og mere nervøs ud, hun greb en pude og krammede den.

”Dog forstår jeg også godt hvis vi ikke kan blive til noget. Jeg ved godt at du ikke er typen som ville kunne have en kæreste, det har du flere gange fortalt mig. Men jeg synes bare jeg ville fortælle dig det. Nogen har med stort magt gjort at det kun er dig jeg vil kunne være sammen med.. Det ligger i vores blod og det er noget som ikke kan ændres..” Hun trak svagt på hendes skuldre og faldt på siden, ned i hendes seng hvor hun krøb lidt sammen og nussede tatoveringen som lige nu føltes mere varm end normalt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons nov 16, 2016 7:05 pm

Drystan betragtede hende lidt som hun fortalte. Hvordan kunne hun havde forelsket dig i en fyr som ham? Plus han slet ikke var som han havde været inden han mødte Niklaus.
Han bed sig lidt i læben over det hun fortalte, og hans blik faldt. Såh hvis ikke hun var sammen med ham, så kunne hun aldrig blive lykkelig?
Han fik en klump i maven. Skulle han til at være hendes kæreste? Det var jo set ikke noget han kunne finde ud af! Han var slet ikke kæreste typen, og slet ikke for en pige som Lily!

Han vende sig lidt i sengen så hans ben hang ud over kanten. Han så godt hvordan hun vældede om i sengen og lå og krammede en pude.
”jeg ville ønske at jeg kunne give dig den slags… at jeg kunne garantere dig den slags følelser men..” han så ned.
”jeg ved ikke engang hvordan sådan nogle følelser føles” sagde han så stille. Han havde sådan savnet hende, det vidste han. Men på trods af det. På trods af hvor Jaloux han var blevet da hun begynde at tale om at hun havde fundet ud af hvem hends mave skulle være…. Så kunne han stadig ikke forstille sig selv der.
Han kunne ikke forstille sig selv gå med en pige arm i arm, og kalde hende sin kæreste. Han kunne jo ikke engang vide om han kunne give hende børn eller noget.

Han så lidt på hende ”jeg… jeg er bare ikke klar til den slags… og jeg ved i virkeligheden ikke, om jeg nogle sinde bliver det” erkende han med et tungt suk
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons nov 16, 2016 7:13 pm

Lilianna vidste det godt, derfor ramte det hende ikke så hårdt. Hun havde jo forberedt sig på at Drystan aldrig ville dukke op igen. Dog gjorde det stadig ondt og hun mærkede hvordan det næsten brændte i hendes tatovering. Hun grinte lidt trist og nikkede imens hun satte sig lidt op igen og hev puden op i hendes skød.

”Det ved jeg Drystan. Også derfor jeg heller ikke forlanger at du skal gøre noget. Hvis du ikke vil, så ja. Så vil jeg jo ikke tvinge dig.” Hun trak svagt på hendes skuldre og kiggede ned. Mærkede hvordan smerten spredte sig og hvordan hun langsomt kunne mærke at det nok kun ville blive hende.

”Men det ville give meget god mening.. Hvis det var at du havde fundet en anden. Drystan jeg er ikke dum. Jeg kan tydeligt mærke at du har forandret dig. Dog forstår jeg ikke hvorfor det var at du kyssede mig på den måde og endda sagde at du har savnet mig?” Sagde hun lavt og kiggede langsomt op på ham. Hendes normalt lysende græs grønne øjne var blevet mørkere.

Hun sad lidt og pillede ved hendes pude og kunne godt mærke jalousien. Han havde helt klart fundet nogen..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons nov 16, 2016 7:45 pm

Drystan lyttede til hvad hun sagde. Det gjorde næsten ondt at hun tog det så pænt, for det betød at hun vidste at han ikke duede til sådan noget. Og at hun endda havde accepteret det.
Det var jo ikke fordi han ikke havde lyst, men han duede bare ikke til det. han kunne finde ud af en ting, og det var at have sex, og ikke andet.

Han blev dog overrasket over det næste hun sagde. En anden? Han vende hovedet og så på hende. Hun kunne mærke at han havde ændret sig? Okay det var vel heller ikke så underligt at hun kunne det. han havde svært ved at skjule det.
Han rystede dog på hovedet, og satte sig mere op i sengen til hende. Han satte sig så han havde benene på hver sin side af hende, og tog hendes hænder ”jeg HAR savnet dig!... du var det eneste jeg tænkte på! Det eneste der fik mig til at kæmpe” sagde han og så på hende Han lagde den ene hånd under hendes hage, og vippede endes hoved op så hun så på ham.
”jeg mener det… jeg savnede dig.. mere end noget andet!.. og nej.. der er ikke nogle anden” sagde han og sukkede lidt.

”jeg kan ikke fortælle dig hvad der skete… jeg ønsker ikke at snakke om det.. i hvert flad.. ikke endnu, men jeg lover dig at der ingen andre er!.. jeg har kun tænkte på dig” sagde han, og det var vidst først der det gik lidt op for ham hvad han sad og sagde.

”altså jeg mener….” han sukkede lidt.
”jeg troede ikke at jeg ville savne nogle, og jeg blev nok først klar over at du betød meget for mig der…. Jeg kan ikke vær din kæreste.. den slags kan jeg slet ikke finde ud af… men… jeg vil gerne være din eneste flirt, og jeg vil gerne gøre et forsøg på at lære hvad det vil sige at have følelser på den måde.. men jeg kan intet love dig” sagde han så.

Han lagde armene om hende, og trak hende mere ind mod sig, så hun sad helt tæt på ham og mellem hans ben, men med fronten til ham. Han nussede hendes kind lidt, og så på hende. Han lænede sig lidt frem, og placerede et forsigtigt kys mod hendes læber, så lidt på hende for at veje situationen, om det var okay.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons nov 16, 2016 7:58 pm

Hun kunne næsten begynde at græde igen. Lily lagde slet ikke mærke til at han kom så tæt på, før hun sad imod ham og mærkede hans læber imod hendes igen. Hun rettede sig lidt op og lagde hendes arme omkring hans nakke, greb fat i hans hår og skubbede ham bagud, så han endte med at ligge på ryggen i sengen og med hende oven på sig. Hun fniste lidt og kyssede hans læber blidt med hendes egne og lå der i lidt tid, oven på ham.

Lily brød kysset efter lidt tid og satte sig op, så hun sad på hans undermave. Hun var ikke tung og hun vidste at Drystan kunne holde til det.

”Nu hænger du på mig.. ” Grinte hun og nussede hans brystkasse lidt imens hun kiggede ned på ham. Hendes hår var blevet meget mere vild igen, specielt efter han havde haft hånden i det, første gang.
Hun kiggede lidt op, specielt fordi oppe i toppen af himmelen i hendes seng. Når man lå i sengen og kiggede op, kunne man se de mange tegninger hun havde hængt derop, med stjerne billeder. Hun havde tegnet hele himlen med stjerne og hængt det derop, blot fordi hun kunne lide det meget bedre.

”Men.. Lover du mig at du bliver denne her gang? Og ikke forsvinder i så lang tid igen?..” Hviskede hun lidt og kiggede ned på ham, hun så næsten trist ud igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons nov 16, 2016 8:46 pm

Han blev faktisk en smule overrasket over at hun kyssede igen. Men han nød det. Meget!
Han lod hende skubbe sig tilbage i sengen, og lagde med det samme sine hænder om hende. Da hun satte sig op, lagde han sine hænder mod hendes hofter. Han smilede lidt da hun sagde at han hag på hende nu.
”jeg holder dig op på det” sagde han roligt. Han smilede over hende. Hun var virkelig smuk som hun sad der. Det smukke røde hår der bølgede ned over hendes skulder, og gjorde hende endnu smukkere.

Han hørte hvad hun sagde, og satte sig op mod hende, han lagde armene om hende, og kyssede hende blidt ”det lover jeg” sagde han stille, og nussede hendes læn. Han betragtede hende lidt. Dog efter lidt, vende han dem rundt, så hun ende med at ligge nederes.
Han kyssede hende lidt mere ivrigt, og fortsatte ned af hendes hals. Han lod sin hånd glide ned til slicen på hendes kjole, for at lade den glide op under, han så dog ind i mellem på hende lid vurderende.

Han kyssede hendes hals og krageben, pressede sig lidt ned mellem hendes ben. Han rettede hovedet og så på hende ”jeg har ventet på det her alt for længe” sukkede han så, inden han kyssede hende igen. Han rettede sig for op, men kun for at trække sine 2 trøjer af, så han lå med bar mave.
Han havde savnet hende, på flere måder. Og selvom det kunne virke som om han kun tænkte på sex, så var det her meget mere! Men han kunne bare ikke holde fingere fra hende mere.
Han så ned på hende ”Jeg har sådan lyst til dig!” sukkede han mod hendes læber inden han kyssede hende grådigt. Han pressede sig mere mod hendes underliv, så man tydeligt kunne mærke bulen i bukserne. Han tog fat i hendes ben, og bukkede dem mere, så der var mere plads til ham.
”jeg har lyst til at høre dig stønne igen prinsesse” hviskede han forførende ind mod hendes læber mellem kyssende
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons nov 16, 2016 8:58 pm

Hun fniste lidt da han svarede hende og kunne ikke lade vær med at grine mere, da han satte sig op og flyttede rundt med dem, så hun lå ned imellem de mange puder. Hendes hænder fandt hurtigt deres vej, og var rundt om hans nakke. Hun hev svagt efter vejret da han kyssede alle de rigtige steder. Hun var så sensitiv lige nu, specielt fordi hun ikke havde haft nogen som havde rørt ved hende i så lang tid. Hendes øjne var blevet lysere igen, meget lysere og en svag lyserød glød var over dem, der tydeligt vidste at hun svømmede ind imellem mange følelser lige nu og var fandens tændt. Hun ville virkelig gerne mærke ham også, bare nyde ham og virkelig mærke at han var der igen!

Lily bed sig selv lidt i underlæben igen og så på hans lækre krop. Fuck han var så sexet! Hun lod hendes hænder glide op omkring hans brystkasse og sukkede nydende ved følelsen, inden hun lagde hendes arme omkring ham igen, da han kom ned.

”Så tag mig.. Jeg vil så gerne mærke at du vil mig igen..” Hviskede hun blidt og nappede ham lidt i øreflippen med hendes tænder, imens hun hurtigt fangede hans læber igen og kyssede ham grådigt tilbage.

Dog lod hun også hurtigt hendes arme finde vej ud af cardiganen så hun kun havde kjolen og tilfældigt hendes fandens sexede sorte lingeri undertøj.

”Lad mig mærke dig igen!” Hviskede hun og et svagt støn kom fra hende igen, da hun mærkede hvordan han pressede sig sådan imod hende, hun kunne ikke holde hendes lyde tilbage og priste sig lykkeligt for at hun havde en besværgelse på hendes værelse så der var lyd tæt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Tors nov 17, 2016 10:07 pm

Han mærkede tydeligt at Lily vidst selv var med på den her ide! I hvert flad vred hun sig under ham, og kærtegnede hans brystkasse. Han bukkede sig ned mod hende, og fangede hurtigt hende læber igen da hun havde sagde at han skulle tage hende.
Han grab fat under hendes knæ, og hev hende mere ned mod sig, men hendes ben mere bukket. Hun var så utrolig smuk og dejlig. Og han kunne set ikke få nok af hendes fantastiske duft.

Han lod sine hænder gribe fat i hendes kjole, og hev den af hende. Han rettede sig en smule op. Betragtede den smukke krop som han havde savnet sådan. Han slikkede lidt ind over underlæben, og så på hende ”du er ufattelig smuk” hviskede han og lod sine hænder glide op af hendes bare mave.
Hendes hud var så dejlig blød. Han bukkede hovedet ned, og kyssede hendes bryst, lige over kanten på hendes BH, kyssede op mod hendes krageben og hals. Dog var der noget der fik ham til at trække sig væk fra hende i et hurtigt ryk.

Han tog sig til munden og vende hovedet væk fra hende mens han hev forpustet efter vejret.
Hans tænder var vokset ud, og hans øjne havde ændret sig. Han var sulten, han var blevet holdt kronisk halvsulten hos Niklaus, fordi han ville være for stærk hvis han var mæt.
Og hun duftede så dejligt. Det ville være så nemt bare at begynde at drikke fra hende lige nu..
Men han ville ikke skræmme hende.
"det gør ikke..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Tors nov 17, 2016 10:15 pm

Hun nød dette helt utrolig meget og kunne slet ikke holde hendes lyde tilbage. Hun ventede kun bare på at han ville hive den kjole af hende, så de ville komme mere i kontakt, helt fysisk. Så da det endelig skete, smilte hun stort og mærkede hvordan varmen pumpede igennem hele hendes krop lige nu. Hun rødmede og havde det varmt, specielt når hans hænder og læber rørte hende så dejligt. Hun kunne slet ikke kontrollere sig, det brændte der hvor han rørte og hun var så sensitive.

Lily så dog meget forskrækket op, da han pludselig hev sig væk. Hun havde læst om hans race, da han engang havde fortalt hende om det. Hun vidste med det samme var det var og så slet ikke bange ud. I stedet satte hun sig op på hendes knæ foran ham, lod hendes hænder glide op af hans mave og til sidst gribe fat om hans håndled.

”Drys.. Jeg er ikke skræmt af dig og din race.. Jeg ved hvad i spiser og har behov for.. Så derfor vil jeg slet ikke have noget imod det, hvis du drak fra mig. Vi hekse har meget potent blod, så det vil faktisk give dig flere kræfter, end hvis du drak af et menneske.” Hviskede hun og trak ham ned i et kram, så hans ansigt var ved hendes hals, dog den modsatte sige af hendes tatovering. Hvis han bed i den, ville han foreviget binde hende til ham, 100% som hendes mage og hun vidste at han lige pt ikke ønskede det.

”Det.. Vil faktisk glæde mig meget, hvis du gjorde det.. Så kan jeg bedre passe på dig.”
Grinte hun og pressede hele hendes krop imod ham, hårdt nok så han kom ned og sidde i sengen igen og hun lå helt op af ham, limet fast.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Tors nov 17, 2016 11:13 pm

Han mærkede hvordan hun kravlede tætte på ham, og hendes hånd mod hans mave. Han så lidt hen mod hende trods hans øjne var sorte som kul. Han mærkede hvordan hun kærtegnende hans mave og bryst kasse, og kunne ikke ikke undgå at nyde det en smule... For ikke at sige meget.
Han hørte hvad hun sagde, og så overrasket på hende. Han havde drukket fra hende en gang før... Men det havde været under en hed omgang sex, og der havde hun knapt lagt mærke til det.

Han mærkede at hun begynde at stæke ham ind til dig "lilianna det går ikke... Jeg.. jeg har ikke spist i flere dage.. jeg ved ikke om jeg kan styre.." mere nåede han ikke at sige før hans andigt var nærmest begravet i hendes smukke skulder.

Hans vejrtrækning blev meget tungere, og trangen blev større og større. Hans hænder gled lidt op ad hendes ryg, og han hev næsten efter vejret for at prøve på at styre sig. Men til sidst kunne han ikke mere, han Grab lidt fat om hendes skuldre fra hendes ryg, og holde ende fast.

Hans mund åbnede sig lidt inden han slikkede over det der perfekte sted mellem skulder og hals, inden han i et hurtigt stød borede sine hænder dybt ned i hendes skulder.
Et nydende støn kom fra ham som de fantastiske blot sprøjtede ind ind i hans mund. Hans Grab om hende blev strammere, og han sluttede ivrigt blodet i sig, mens han holde hende hårde og hårde mod sig.

Han stønnede nydende alt i mens, og havde helt svært ved at slippe hende igen. Det var bare så dekligt, og han var så sulten
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 12:35 pm

Hun blev meget overrasket, da han slet ikke sagde hende imod, da hun hev ham ned på den måde. Lily havde nok ikke forventet at han var så sulten. Hun hev blot efter vejret og stønnede højt da han bed hende. Denne form for smerte var virkelig lækker og hun havde slet ikke noget imod det. Faktisk havde hun flere gange drømt om at han bed hende igen og drak fra hende. Så hun slappede blot helt af og lå der i hans arme imens han drak.

”Årh.. Drys..” Hviskede hun og greb fat i hans ene arm og hans hår. Hun slappede virkelig arm og mærkede hvordan hun svagt pressede hendes hofter imod hans. Hun havde virkelig lyst til ham og regnede med at han sikkert ville kunne smage det i hendes blod. Hun havde nemlig ofte hørt at dem som drak blod, nemt kunne smage i blodet, med hvordan de havde det.

Lily havde nemlig en svag form for cocktail af følelser. Hun var virkelig glad for at få ham tilbage, men også trist over hvad der mon var sket med ham, men den følelse som pænt dominerede dem alle, var at hun havde virkelig lyst til ham. Bare at kunne slippe løs igen og folde sig ud. At bare kunne overgive sig og lade en anden tage styringen helt og følge med den persons lyster.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 1:34 pm

Det var så længe siden! Det føltes som en evighed siden at han havde mærket hendes dejlige krop, duften af hende, og ikke mindst smagen af hendes blod, der lige nu sprøjtede ind i munden på ham lige nu. Det at hun blot slappede af, og lod ham drikke på den her måde gjorde det nærmest bare sværere at holde sig tilbage.
Han hørte hvordan hun sukkede hans navn og han kunne tydeligt mærke på hende, og smage i hendes blod hvad hun gerne ville.
Og det var nok det der fik ham til at tage mere fat i hende. I en hurtig bevægelse, fik han vendt dem begge om, så Lily nu lå ned mod sengen, og ham ovenpå.
Han drak stadig fra hende, men hans hænder begynde at bevæge sig rundt på hendes krop. Han pressede sig ned mod hende, og holde hende lidt fast, i det at han trak hendes ben mere op, så de ville være på hver side af ham, og oppe omkring hans hofter.

Endelig fik han trukket sig fra hendes hals, dog var hans høje og hans tænder stadig fremme. Han rettede sig en smule op, og så på hende, dog med blod om munden. Det kunne måske se barbarisk ud, men det var lidt uundgåeligt når man som han havde 4 hugtænder.
Han kyssede hende ned over halsen og brystet. Hun var så smyk, dog ende han med at efterlade blod aftryk på hendes krop, det var dog ikke noget han tænkte ret meget over!
Han var for opstemt.

Han lod sin hånd glide om bag hendes ryg for at åbne hendes BH, og tage den af hende. Han bukkede sig ned, og lod sine læber kysse de smukke fyldige bryster, hans tunge fik lov at lege med hendes nippels, og Hans ene hånd begynde at lege og massere hendes bryst mens hans mund legede med det andet.
Der gik ikke længe inden Lilys bryst parti havde raster af blod over sig, da han var endt med at tørre blodet af mod hendes hud.

Han rettede sig lidt op, og grab om hendes trusser, og fik hevet dem af hende. Han så lidt ned mod hendes underliv, inden blikket igen gled op på Lily med et skævt smil.
”savner du virkelig det her så meget?” spurgte han og lod sin hænd glide ned med hendes underliv, og lod et par finger glide ned mellem hendes kønslige læber.”du er jo allerede helt våd?” sagde han lidt drillende, inden han dog begynde at kysse hende ned over maven, og ned mod hendes underliv.

Da først han kom der ned, trak han hende mere ned, og lod hendes knæ ligge på hans skuldre. Han startede ud med blot at kysse hendes underliv, mod hendes lit og rasten af hendes køn. Dog gik der ikke længe inden hans tunge fik lov til at lege med hendes underliv, glide langsomt og roligt rundt mod alle de rette punkter, lod hende blive varmet lidt op, mærke ham igen, og så får at han kunne få lov at smage hende igen. Det kunne lyde underligt, men han havde savnet den smag, savnet at få lov til at gøre det her ved hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 4:52 pm

Hun kiggede op på ham, da han havde sluppet hendes hals. Mærkede hvordan hele hendes krop snurrede og hun kunne sværge på at hele hendes krop nærmest fløj i luften. Hun følte sig virkelig let og mærkede hvordan det brændte overalt. Lily var dog ikke skræmt, da hun så ham. I stedet slikkede hun sig bare tændt omkring hendes læber og rakte lidt op efter hans ansigt.

”Føj hvor er du lækker..” Hviskede hun med hendes lave og pirrende stemme. Hun mærkede hans hånd på hendes ryg, den befriende følelse af hendes BH som blev løsnet og den kølige luft som ramte hendes bare barm. Hun gispede svagt og stønnede, da hun mærkede hvad han nu gjorde. Hun vred sig lidt og greb hans hår fast, i et jerngreb.

”Shit..” Mumlede hun helt fordrukken i nydelse og lod hendes ben vikle omkring hans hofter mere.
Mange ville blive dødskræmt af alt det blod som endte på hendes næsten mælkehvide hud. Men ikke hende. Lily fandt det blot virkelig sexet, da det jo var sådan hende og Drystan havde sex? De var lige underligt og måske vilde som dyr, men hun havde intet imod det. Faktisk så ville hun tro at normal vanilje sex, ikke ville være nok for hende. Drystan havde jo efterladt nogle spor på hende, som ingen andre ville kunne opfylde.

Da han fjernede hendes trusser, så hun blot op på ham med et lille genert smil. Hun ville til at lukke hendes ben, da hans hånd var der i stedet. Ingen kunne få hendes generte side frem, som Drystan kunne og lige nu kunne hun virkelig mærke den gamle Drystan. Ham den flabede og kække fyr, som hun var så forelsket i. Denne hårde ydre og kæphøje attitude. Den var ham hun var død forelsket i.
Ikke ham den triste som var der før. Så derfor var hun jo pænt tændt lige nu? Hun hev efter vejret og mærkede hans fingre.

”J-ja.. Det er jo dig..”
Hviskede hun som svar på hans kommentarer. Hun gispede højere og buede helt i ryggen da hun mærkede hans læber imod hendes køn. Lily stønnede og jamrede lykkelige imens hun greb fat i hans hår. Hendes tær krummede sig sammen og nussede ham hen over ryggen imens hun hviskede små og pirrende ord på latin. Alt lige fra hvor dejligt det var og hvor god han var til det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 6:18 pm

Det var svært at forklare, men selvom der efter hånden var blod mange steder, både på Lillianna men også på det eller så pæne og lyse senge tøj, så var det lidt som om det ikke skræmte nogle af dem.
Han havde desværre ikke evnen til at lukke sårene efter sig, men heldigvis holde såret hurtigt op med at bløde, men det havde da efter ladt en plet på hendes sengetøj under sig.

Men selvom der var blod omkring dem, og selvom de fleste ville blive skræmt over det, så var det bare typisk de 2. Deres sex var bestemt ikke som så mange andre ville have det. Måske også fordi Drystan valgte at tage Lilys mødom på den her måde.
Han havde vænnet hende til det, ladet hende mærke hvor godt sex kunne være, og så var det endda hendes første gang.
Det var ikke mange der under deres alle første omgang sex, var med på at få den analt!

Men sådan var de, måske kunne man bedst beskrive deres sex, som en form for kamp mellem byttedyr og rovdyr. Og det var også præcis som et rovdyr han tog hende. Brutalt, mens han mæskede sig i hende, i hendes underliv som han gladelig åd op, og i hendes blod der kun gjorde ham stærkere.

Lige nu var han begravet mellem hendes ben, og der gik ikke længe før denne søde og blide udgave af ham forsvandt. Han havde savnet det her så ufatteligt meget. Smagen af hende, følelse af hende.. det hele!
Han vagte derfor at bukke sig længere ned, inden han ligefrem begynde at æde hende op nede fra. Hans tunge bevægede sig vildt og præsic rundt, han suttede og kyssede flere gange mod hendes underliv, sørgede for at hun blev endnu mere våd end hun allerede var i forvejen. Han luprede hendes safter i sig, og elskede den måde han kunne mærke at hun spænde i kroppen, og slappede af på en og samme tid.

Han lod sine ene hånd glide op, og lid et par finder blive presset op. Han fandt et dejligt sted, lige mellem hendes køn og hendes lå, hvor han bed ned i den tynde hud, og begynde at drikke. Noget der ville virke virkelig intenst. Samtidig med at hans finger arbejdede og sørgede for at hun stadig blev leget ordenligt med.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 6:35 pm

Hun var lidt svimmel og mange ville ikke have godt af at miste så meget blod, men hun kunne glade det med stiv af. Hendes krop havde hurtigt kommet sig efter sidste gang og derfor kunne hun nu nemt klare det en gang til. Lily stønnede højere og mærkede hvordan hendes orgasme hurtigt. Hun greb hårdere fat i hans hår, men måtte give slip da han flyttede hans hoved.

”D-drys..” Hviskede hun imens hun svagt rystede i ren nydelse da han fandt det nye sted hvor han bed hende. Hun gispede og mærkede hvordan hendes orgasme pludselig væltede ind over hende. Lily vendte kort det hvide ud af hendes øjne og skreg op imens hun pludselig kom omkring hans fingre. Hendes muskler spændte op og nydelsen skød igennem hendes blod og han ville nemt kunne smage det rene lykke som hun lige nu oplevede.

Hun hev efter vejret og kiggede op på ham.

”Min tur..” hviskede hun og trak hendes ben til sig, så han kunne give slip i hendes kød. Hun skubbede ham tilbage i sengen, så han sad ret godt. Hun kyssede ned over hans mave og åbnede hans bukser helt op, så hun kunne få adgang til hans ret store manddom.

Hun trak den blidt op, så den kom helt fri. Slikkede sig om munden og tog hurtigt hovedet ind i hendes varme mund, hun låste hendes fyldige læber omkring den og lod spidsen af hendes tunge glide hen over den. Hun startede hendes blowjob langsomt ud, lod hendes hænder glide hen over den store længde den havde og begyndte hurtigt at sutte omkring hovedet. Det tog hende dog ikke lang tid, inden hun tog mere og mere ind. Bevægede hendes mund hurtigt over den. Hun vidste ikke om hendes evner med dette var, men hun håbede inderligt at hun var blevet bedre end i starten, for der var hun ikke god.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 7:43 pm

Drystan smilede over de mange støn der kom fra den smukke kvinde under ham. Hun lød bestemt til at nyde det. Og hvorfor skulle kun ikke også det? Han var jo god til det han gjorde. Og han kunne faktisk lide at gøre det. Han var ret sikker på at det var den store forskel fra hvor god fyre var til det. Når han fyr ikke kunne lide at gøre det, eller egentlig ikke rigtig gad, så kunne man heller ikke gøre det godt! Men hvis man faktisk nød at gøre det, så var han sikker på at pigen også ville gøre det endnu mere.

Han nåede dog ikke at drikke så meget fra hendes ellers så fristede sted, før han blev skubbet tilbage og op afvæggen. Han så ned på hende som hun ellers lukkede hans manddom ud. Han kørte sine hænder gennem hendes hår, og holde det lidt så hun ikke ende med at få det i hovedet. Han stønnede selv tungt og dybt da han mærkede den bløde mund omkring sin manddom.
”årh… jah!... jeg havde helt glemt hvor god du var prinsesse!” stønnede han lidt, mens han lod hende gøre det her som hun nu en gang ville.
Men også her var han sikker på der var forskel. Selvom Lily ikke havde så mange Tricks som så mange andre. Men han kunne mærke på hende hvor meget hun nød at gøre det her ved ham. Og det smittede bestemt af på hvor godt det var.

”mhm.. fuck du er så dejlig” stønnede han mens han nussede hende ned over den nøgne ryg.
Han lod hende fortsætte lidt i nu, inden han dog trak hende op, og hev hende ind over sig. Han fik smidt bukserne, og fik hende til at side over skrævs på ham, han pressede hende ned af. Og da ahn pressede hende ned over sit lev kom han selv med nogle meget nydende støn.
”fuck!... årh, rid mig så smukke” sagde han med et tændt stemme mod hende mens han nærmest angreb hendes bryster, kyssede dem, klemte dem, og slikkede mod dem.
Dog fik han en lidt lumsk ide. Han kyssede og slikkede hendes bryst, indtil han slikkede ind over hendes nippel, og i en hurtigt bevægelse huggede han tænderne i lige omkring hendes bryst vorte. Så mens han drak hendes blod, gled hans tunge konstant over hendes nippel, samtidig med at han suttede på den ivrigt

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 7:56 pm

Hun nød hans lyde og tog det virkelig som ros. Specielt også fordi Drystan ikke var typen som bare var stille. Hun kunne virkelig lide at han hele tiden kommenterede det hun gjorde og sagde de lækre og meget sexede ting. Det var endnu en ting hun så godt kunne lide. Så da hun pludselig blev hevet op, ville mange piger se meget underlige ud. Lily derimod slikkede sig bare om læberne og lagde hendes arme omkring hans nakke, så hendes barm kom tættere på hans ansigt. Hun lod ham styre hende lidt ned efter han havde fået bukserne af.

Dybe og meget tændte støn kom fra hende, da hans enorme lem blev guidet ind i hende. Hun var stram, så derfor gjorde det ret ondt, da han endelig var oppe i hende. Hun hev efter vejret og mærkede hvordan det snurrede rundt i hendes krop og hvordan hun nærmest blev helt svimmel. Hun kiggede på ham og nikkede lidt.

Dog blev hun lidt usikker på sig selv. Normalt ville hun tage dette i stiv arm, men hun kunne slet ikke lade vær. Hun kom helt i tanke om hvor lang tid siden det sidst var at de havde lavet dette. Hvor meget hun havde savnet ham og det hele. Så da hun endelig gik i gang med at bevæge sig og ride ham, stønnede hun højere og mærkede hvordan han angreb hendes bryster. Hun skreg op i nydelse da han bed hende der og pirrede hende endnu mere. De sørgelige tanker blev hevet ud, af hendes hoved og hun var igen helt fordybet i deres leg.

”Fuck..” gispede hun og bevægede sig endnu mere, lod hendes vægt tage meget. Hver gang hun skulle ned igen og kiggede ned på ham.

”D-drys.. Kys mig..” gispede hun og greb hans hår, lod ham give slip og greb omkring hans kæbe da han endelig kiggede op igen. Hun lænede sig frem og kyssede grådigt hans læber imens hun lod hendes tænder sænke lidt ned i hans underlæbe, slikkede på den og nappede mere i den imens hun bevægede hendes hofter mere og mere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 8:55 pm

Da først Lily begynde at bevæge sig var han ved at falde bag over af nydelse. Han havde helt glemt hvor forbandet dejligt det var det her. Han nød bestemt også at drikke fra hende på denne måde. Det var sjovt, for han kunne høre hvor meget det pirrede hende og hvor meget hun nød det.
Han hørte hende dog bede ham kysse hende.
Han slikkede et par gange ind over såret, og rettede så hovedet op. Han nåede knapt nok at se op før hun kyssede ham. Hun ville uden tvivl få blod både i og rundt om munden. Men det tænke han ikke over lige nu, han kyssede hende bare ivrigt, og tog fat om hendes baller, og begynde at styre hendes tempo, til noget der var langt hurtigere.

Pludselig i en hurtigt bevægelse, vældede han dem om så han lå øverst og hun på ryggen. Han kyssede hende stadig, men lod dog kyssede glide ned over hans hals og bryst, fandt de blodie huller igen, og lod tungen danse pirrende ind over hendes stive nippels.
Han begynde at støde hårdt og hurtigt op i hende, mens hans mund og hænder var alle steder på hendes krop.
Hans gamle jeg var bestemt tilbage. Ikke mere blødsøden snak, eller vanilje sex! Slet ikke.
Han trak sig ud af hende og skubbede hende hårdt rundt så hun kom om på alle fire. Han grab fat i det smukke tykke hår, og rev hendes hoved op. ”er du klar til at stønne for mig prinsesse?” spurgte han med en provokerende stemme.

Han lod hende dog ikke svare, før han skubbede hende hårdt ned i Madrassen, og begynde at hamre sig vild og hårdt op i hende. Et sving med armen efterlod et hårdt klask mod hendes balle og derved også et håndaftryk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 9:03 pm

Hun nød virkelig at kysse ham på denne måde, specielt fordi den metalliske smag af hendes eget blod var med og hun kunne virkelig få lov til at mærke ham på denne måde. Lily kyssede ham blot mere grådigt og slikkede noget af blodet væk fra hans læber.

Et overrasket gisp kom fra hende da hun endte på madrassen igen, hun stønnede svagt da han kyssede hende på det ømme område. Dette var virkelig for meget for hende lige nu og hun kunne slet ikke kontrollere sig mere. Alt magt over hendes krop var totalt forsvundet, så hun kunne slet ikke følge med i hvad der skete mere.

Hun fandt sig selv omme på hænder og knæ, mærkede smerten i hendes hovedbund da han hev i hendes hår. Hun skreg op da han gled ind i hende igen. Mærkede smækket på hendes bagdel og resultatet som var at hun kun blev mere tændt.

”Århhh!! Drystan!! Give mig mere!!” Skreg hun og mærkede hvordan hun virkelig skulle holde sig fat i sengetøjet, for at hun ikke blev hevet tilbage og væltede rundt. Lily satte af på madrassen og op på hendes knæ, hvor hun lod hendes hænder glide om bag hende og omkring hans nakke. Hun vidste at han elskede denne stilling, fordi han havde fri adgang til alle hendes private dele og kunne tage hende bagfra oven i.

”Hvis mig.. Hvor meget du har.. Århh.. Savnet mig!!” Gispede hun og pirrede kun hans indre dæmon lige nu. Lily vidste at han åbenbart ikke har kunne gøre ting ordentligt, siden han lige nu gik sådan til den og pludselig var sig selv. Før havde han virkelig været alt for følsom og blid. Det var slet ikke Drystan hun kendte, så nu håbede hun bare at han forblev sig selv, så hun ikke skulle nøjes med en skumfidus.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Lør nov 19, 2016 11:40 pm

Han kunne ikke undgå at grinte lidt da hun ligefrem skreg hans navn, og tryllede om mere. Han efterkom dog også hendes ønske, og begynde at hamre sig hårde op i hende.
Da hun satte af, og stillede sig op af ham smilede han over det mens han stadig valgte at mishandle hendes underliv. Dog da hun sagde at han skulle vise hvor meget han havde savnet hende smilede han lumsk ”selvfølgelig prinsesse” sagde han og lod sin ene hånd gide om foran hende, og begynde at lege med hendes klit, samtidig med at han rev hendes hoved tilbage og til siden så hendes hals var fri. Han bukkede hovedet ned, og bed ned i hendes skulder igen, og stønnede over det.

Han begynde at banke sig endnu hårde op i hendes underliv.
Han stoppede dog med at drikke efter kort tid så han ikke ende med at tømme hende helt. Han smilede for sig selv, og skubbede hende igen hårdt ned i madrassen, og holde hendes hoved nede ved at holde på det.
Han trak sig ud af hendes underliv, og smilede lumsk for sig selv. ”du ville have jeg skulle vise hvor meget jeg har savnet dig?” sagde han med en klar provokerende stemme, inden han pressede sig op i hendes andet hul. Han gled helt i bund, og lagde sig ned over hende.
”men så må du jo også sørge for at jeg kan høre at du har savnet mig” hviskede han inden han nådesløst begynde at hamre sig op i hende igen, men denne gang et langt strammere sted. Han stønnede selv tungt over det, og nød det. Han rettede sig mere op, og hev hendes bagdel med op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 20, 2016 11:16 am

Det var virkelig som om hans hænder var overalt på hende, hun kunne slet ikke holde styr på det mere. Hun stønnede og vred sig i hans arme, da hun igen mærkede hans tænder i hendes sensitive skulder. Mærkede hvordan det drev hende ud over kanten igen og hun kom omkring ham. Hun hev efter vejret og vred sig mere. Men før hun overhovedet kunne sige noget, eller gøre noget. Så lå hun nede i madrassen igen, med hovedet presset ned, hvilket hun slet ikke have noget imod!

Lily mærkede ham rode rundt bagved hende, hørte hvad han sagde. Hun mærkede at han trak sig ud, hvilket fik hende til at klynke lidt trist over det og mærkede hvordan hendes krop allerede savnede hans varme. Hørte hans ord en gang til, hvilket fik hende til at kigge op lidt nysgerrigt.

Smerten og nydelsen som var en lækker blanding blev hamret op igennem hende, da han skubbede sig ind i hende og endda helt i bund. Hun skreg op og vred sig med ham inde i sig. Lige nu utrolig glad for den besværgelse hun havde lagt på hendes vægge. Hun stønnede højt og kiggede lidt op på ham, rakte lidt bagud for at gribe fat i hans hånd, lidt kærligt imens hun kørte de lange og skarpe negle over hans håndflade.

”Få mig til at gå sjovt..” Sagde hun med en stemme, som tydeligt havde en udfordring begravet i den. Hun vidste at hvis hun bare provokerede ham lidt, så skulle han nok give den gas med hende. Og lige nu, i dette øjeblik, ønskede hun faktisk at han efterlod så mange mærker på hende som overhovedet muligt. Så alle de sår hun fik efter hans bid, gjorde hende intet. Hun kunne faktisk godt lige tanken og på en måde så gjorde det hende kun meget mere tændt!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 20, 2016 12:20 pm

Han kunne ikke undgå at smile over den måde hun vred sig og skreg i nydelse over det han gjorde ved hende. Han elskede den lyd. Han var stort set sit gamle jeg igen, plus han var ved at være mæt, og han havde fået alle sine kræfter igen. Og det gjorde da også at han kunne glemme alt det med Niklaus.
Han ville ikke tænke på det, han ville kun koncentrere sig om Lillianna lige nu! Han smilede stort over den måde hun reagerede da han pressede sig op i hendes andet hul.

Han bevægede sig hårdt op i hende, og så ned på hende da han mærkede hendes hånd mod sin egen. Han smilede over hende, og glemte lidt om hendes hofter. Han hørte dog hvad hun sagde og kunne ikke undgå at grine en smule.
”som prinsessen ønsker” sagde han blot roligt, inden han grab hendes hofter mere, og derefter satte farten yderligere op. Han hamrede sig mod ham, og man kunne tydeligt høre lyden af hud der klaskede mod hinanden.

Hans behandling af hendes bagdel blev voldsom og hård. Hun kunne helt klart blive øm af det her. Men det var ikke nok for ham. Han bukkede sig lidt ned mod hende, for at lade sin hånd glide om foran, og lege med hende underliv, hvor han lod to fingre glide op, og begynde at forkæle hendes køn samtidig.

Han hamrede sig brutalt op i hende, samtidig med at han legede med hendes køn. Han lænede sig frem mod hende, og duftede til det dejlige hår. ”er der andet Prinsessen ønsker?” spurgte han trods han var ret sikker på at hun slet ikke kunne svare ordenligt med den voldsomme behandling hun fik
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn nov 20, 2016 1:06 pm

Hun mistede totalt det sidste greb hun havde om sig selv. Overgav sig helt til hans behandling og denne dejlige følelse som fyldte hende helt op. Smerten, hans fingre ind i hende og alt det som virkelig bare skete. Hun smilte lidt og rakte ud med en hånd, brugte hende evne og en stor æske gled ud af hendes skab og op ved siden af Drystan. Dog rystede den lidt i luften, fordi hun ikke have meget kontrol. Nede i æsken var der alt muligt legetøj i, som man kun kunne drømme om. Alt muligt som hun vidste at Drys ville finde meget sjovt. Lige fra håndjern, til tørklæder man kunne binde for øjnene, til forskellige størrelser dildoer og endda en trådløs mini vibrator med en fjernbetjening til.

”Leg.. Med mig..” hviskede hun imellem de mange støn og suk af nydelse hun kom med. Mærkede hvordan hendes krop slet ikke kunne ret meget mere modstand. Hun havde lige brugt det sidste energi hun havde til at løfte den over.

Hun havde savnet dette alt for meget, endda prøvet med sig selv, men intet kunne tilfredsstille hende mere end når det var Drystan som gjorde det. Så derfor havde hun brugt mange disse ting, alene. Men intet kunne være nok for hendes sind som savnede en person alt for meget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons maj 03, 2017 10:54 am

Drystan var jo i fuld gang med at bevæge sig brutalt op i hende. Så da en æske pludselig fik hen til ham, og han blev bedt om at lege med hende, satte han farten ned. Eller faktisk. Så stoppede han mens han kiggede i kasse. Er noget overrasket udtryk fangede ham. Virkelig?
Lilli var til legetøj? Han så lidt op mod hende med et skævt smil. Sikke en tøs! Han fandt en dildo frem, en af de lidt mindre. Han lænede sig frem mod hende. "Har du savnet mig så meget?.. hva?.. har du kigget her og brugt de her mens du tænke på hvor hårdt jeg ville have kneppet dig hvis jeg var her?" Spurgte han mens hanlod dildoen glide over hendes gyldige læber. Han Grab hendes hæve med den anden hånd, og åbnede hendes mund. Han stak dildoen i hende mund, og kørte den lidt ind og ud af hendes mund. Han lod ansigtet gemme sig lidt mod det Munke og fyldige hår. Hsn snussede lidt ind. Duften af hende var så dejlig.
Efter at hun havde haft dildoen i munden noget tid, rettede han sig mere op. Han lod Dildoen glide ned, inden han pressede den op i hendes unddrliv han smilede roligt, som han begynde at bevæge sig igen. Samtidig brugte han hånden til at bevæge dildoen oppe i hende. Han smilede lidt over håndjernene. Han valgte at tage dem, og ret hurtigt havde han fået lænket hendes hænder til hovedgærde på sengen. Han smilede roligt for til selv. Mmh det her var et fantastisk syn!
Han begynde at bevæge sig i hende igen, hårdt, mens han lod Dildoen glide op i hende og ud igen i nogle hurtige bevægelser.


Sidst rettet af Drystan Søn okt 15, 2017 5:34 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons maj 03, 2017 11:07 am

Lily så op på ham med store nydende øjne, hun var så fyldt op af nydelse at hun vidste det med legetøj kun ville få hende til at miste kontrollen helt over for Drystan, som hun virkelig gerne ville lige nu.. Hun ville bare vise at hun var hans.

”Ja, men intet kan tilfredsstille mig mere end dig..” Hviskede hun lidenskabeligt og vred sig lidt. Hun tog dildoen ind i hendes mund og suttede meget hårdt på den imens hun så op på ham. Hun gav den en god tur, ligesom hvis det havde været Drys hun havde i munden og hun overlod intet til fantasien for ham, imens hun havde den i munden. Da den så forlod hendes mund igen, sukkede hun og lod hendes tunge give den et sidste slik inden den forsvandt.

Hun stønnede svagt da den var imod hendes underliv og gispede højt da den så røg direkte op i hende.

Et lille fnis kom fra hende da han så også låste hende fast med hendes hænder. Hun vred sig meget mere og kiggede bare direkte op på Drys med de hede øjne som virkelig var varme og stirrede så meget på ham at de næsten kunne se ind i hans sjæl. Hendes ben fløj mere op omkring hans hofter og hun stønnede mere og mere, imens hendes krop vred sig under ham.

”Nggh.. Jeg har savnet dig så meget..”
Hviskede hun med svage klynk og mange sexede lyde. Lily kom tættere på hendes orgasme og det var meget tydeligt..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons maj 03, 2017 12:08 pm

Drystan elskede måde hun legede med dildoen, og han kunne tydeligt mærke hvor vild han selv blev over det her. Han havde smilet over hendes kommentar med at intet kunne tilfredsstille hende som han kunne. Det kunne han godt lide at høre!
Det var godt de havde valgt at pjække, for ellers havde de ikke haft tid nok! For de var kun lige startet. Hendes lille kasse her, havde lige pludselig gjort legen meget anderledes!
Han begynde at støde hårdt i hende mens han og bevægede dildoen ind og ud af hende underliv. Han smilede lidt over det da hun sagde hun havde savnet ham.
”virkelig?... hmm for noget siger mig du bare har leget lidt med de her i stedet” sagde han og grab ud efter endnu en dildo der var lidt større.
Han så på hende. ”hmm.. jeg tror ikke rigtig på dig! Fortæl mig lidt mere om hvor meget du har savnet mig” sagde han inden han en enkelt gang hamrede sig hårdt op i hende. Hans fri hånd, gled op, og fik lov til at lege lidt med hendes bryster.
Han smilede for sig selv, inden han bukkede sig ned, slikkede over hendes nippel. Inden han valgte at sætte tænderne i hendes bryst. På hver side af hendes nippel.
Han stønnede lidt nydende over smagen af hendes blod. Han drak roligt. Men ingen længe slap han, men kun for at finde et nyt sted på hendes bryst og bide.
Han havde tænkt sig at mærke hende! Hun skulle have mærker efter ham over alt på sin krop når de var færdige.

Han stønnede lidt som han pressede sig helt i bund i hendes røv, og bevægede sig dybt i hende. ”årh.. Kan du lide det dybt?” Stønnede han mod hendes bryst, inden han igen bed hende og drak, og mens han pumpede hendes røv helt i bund.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Ons maj 03, 2017 12:23 pm

Han var virkelig unfair! Lily havde jo slet ikke hoved eller luft nok til at finde ord og svare ham, hun skreg blot op for hvert bid og den måde han pumpede hende fuld af hans manddom. Nu hvor der var noget i hendes underliv også, mærkede hun mere, hvordan han var stor i den anden kanal, det pressede jo imod hinanden!

Hun vred sig mere og klynkede helt lidenskabeligt for hvert bid hun fik imens hun så på ham og vred hendes lækre lår mere omkring hans hofter og hendes øjne lyste svagt i den lyserøde farve, da en pisk fløj op og svang sig over hans bagdel. Hun kunne ikke lade vær med at grine lidt. Hun havde altid kunne lide at drille ham lidt, se dyret komme frem i ham og tage hende, så hun ikke kunne gå dagen efter.

”Årh.. Drys…” hviskede hun svagt, inden piskede fløj hårdt over hans bagdel igen, hun grinte og mærkede hvordan orgasmen pludselig var ved at vælte ind over hende. Pisken faldt ned på sengen og hun trak i de stærke håndjern, da hendes seng rystede lidt.

Hendes evner gik altid lidt ude af kontrol, når en stærk orgasme var ved at vælte ind over hende. Så da hun pludselig spændte op, fløj sengen lidt over jorden og hun skreg op i nydelse og den bragede ned på gulvet igen, da hun strammede omkring Drys og de nydende bølger rystede igennem hende, før hun blev slap og faldt ned i sengen, helt for pustet og svedende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    Søn okt 15, 2017 9:16 pm

Det morrede ham faktisk at hun ikke rigtig kunne svare ham, takket være de mange støn de kom fra hende. Han havde haft sex med mange, men det han nok elskede allermest ved sexen han havde med hende, var at han vidste han var den eneste! Det var ham der viste det hele! Det var kun ham hun havde mærket, og derfor var det kun hvad han gjorde der var godt for hende.
At hun havde prøvet på at tilfredsstille sig selv med alt det her mens han havde været væk, kunne han faktisk godt lide tanken om. For hvis det skulle ALT det her til, så måtte hun virkelig savne ham!... eller var det bare sexen hun havde savnet?
den tanke smed han hurtigt væk igen.
Mens han pumpede lød i hende, og samtidig bevægede hånden frem og tilbage, der fik dildoen til at pumpe i hende samtidig, mærkede han pludselig det blide klask i hans bagdel, og så hurtigt pisken. Det var dog ikke noget han syntes var nød så sjovt som hun gjorde.
Og han igen mærkede det mere hårde slag, nåede han ikke rigtig at sige noget før han hørte hende komme, og mærkede sengen der bevægede sig.
Da hun var kommet, stoppede han lidt med at bevæge sig. Han trak dildoen ud af hendes underliv, og så på hende.. ”det må jeg sige prinsesse!.. du gør mig sku stadig liderlig når du stønner” sagde han med et skævt smil. Han samlede pisken op, og så på hende ”og den her…. den rør du mig aldrig med mere.. forstårt?” hans stemme slog over i noget lidt hårdere, det her var ikke en sex ordre, som når han sagde hun skulle vende sig eller noget.. det var en ordre som i at hvis hun ikke adlød den, så var det ikke bare et klap i måsen hun fik..

han smed den, og så på hende sukkede lidt. Han havde næsten mistet lysten nu. Lilli kunne selvfølgelig ikke vide, at piske var noget der kun mindede ham om Niklaus.
Han sad lidt, inden han dog rakte op og spænde hende fri, han trak sig ud af hende, og satte sig tilbage i sengen og op af væggen, med et irriteret suk.
Han havde ikke lyst til at have sex med hende mens Niklaus var i hans hoved…
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna    

Tilbage til toppen Go down
 
I'm so glad too be back... or... not really.. - Lillianna
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Spisesalen-
Gå til: