Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Rosanna
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 So.. uhm. How'dy... Partner..? -Anne

Go down 
ForfatterBesked
Avery

avatar

Fag : Psykologi, Historie og Samfundsfag (Hvis det er der).
Antal indlæg : 53

IndlægEmne: So.. uhm. How'dy... Partner..? -Anne   Lør nov 12, 2016 9:32 pm

Tid: Nutid, Midt-november 2016.
Tid på dagen: Fredag morgen 9:15
Sted: Klasseværelset
Vejr: Koldt med vind, dog ingen sne. Mørke skyer nærmer sig fra vest.
Omgivelser: Klasseværelse-omgivelser. Stole, borde, reoler med bøger.
Påklædning (Håret er en anelse mere krøllet som det her)
Emnepartner: @Anne


Klokken ringede, det normale singal på at nu var fritiden slut og skolen skulle atter begynde. Avery var nok en af de få der nød det, men alt imens alle brugte deres fritid på at være sammen, sad hun alene med en bog på sit værelse. Det var længe siden at hun egentlig havde engageret sig i en dybere samtale med et andet væsen. Hvis hun selv skulle indrømme det, var det begyndt at blive ensomt. Hun var så småt begyndt at sidde og observere andre. Lidt ynkeligt, men dem der ikke opdagede det ville heller ikke se hvor medtaget hun altid blev af deres samtale. Om end de diskuterede kærester, familie eller venner.
Det var gået så vidt at hun tit havde lagt sin bog fra sig bare for at sidde og lytte med. Måske følte hun også en svag trang til selv at opsøge et venskab. Læreren måtte have bemærket hendes fraværende blik da han pludselig sagde:” Frøken Avery. Er træerne udenfor forskellige i dag eller er der andre grunde til at du ikke følger med i undervisningen i dag?” Avery blinkede overrasket og straks slog hendes forsvarsmekanismer til. Hun kom med en blanding af et nervøst og fjollet fnis hvorefter hun så bare rystede kort på hovedet og mumlede:” Undskyld Hr. Det sker ikke igen.” Hendes blik sank ned i hendes bog, pinlig over konfrontationen.
Nuvel. For i dag skal i deles op i grupper. Jeg har lagt mærke til at klassen har adskilt sig. Der er en del som er fagligt stærke og så er der en del som har det med at falde fra. Hvad end grundlag den frafaldende del har for det, kan være ligegyldigt.” han tog en dyb indånding og kastede et blik rundt på eleverne i klassen. Et kort smil faldt over hans læber, som om at han havde udtænkt denne lumske plan i flere uger og endeligt kunne han få lov til at udføre den.
I bliver delt op i studiegrupper. 2 personer per gruppe. Jeg har selv formeret dem så i skal slet ikke sidde og tænke på hvem i har lyst til at være sammen med. Sammen skal i studere fremover i timerne og starten på dette makkerskab skal starte ud i en rapport.” afsluttede han. Avery så op og i et kort øjeblik kunne hun ane panikken i hende træde frem. Hende arbejde sammen med en anden? Det kunne ikke være rigtigt. Hun havde altid arbejdet alene, og nu skulle hun pludselig arbejde med en hun sikkert ikke engang kendte?
Grupperne blev læst op en af gangen. Alfabetisk rækkefølge. Så selvfølgelig var det første hun hørte:” Avery og Anne. I vil være den første gruppe. Sammen skal i formulere en rapport om vampyrernes historie og sammenligne den med dagligdagens vampyr.” og resten hørte hun ikke. Det var alligevel bare alle de andre grupper der blev råbt op. Hun drejede hovedet og prøvede at skanne lokalet for hendes nye makker. Hun vidste godt hvem det var, for selvom hun ikke engagerede sig med andre, havde hun godt styr på hvem der var hvem. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle have det med det hele, så hun så en anelse fortvivlet ud.

// Var lidt på bar grund med timen da jeg ikke kan finde nogle informationer om hvordan de forskellige fag fungerer. Samlede så bare op på at de kunne bruge historierne fra racerne da det nok er relevant at vide xD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: So.. uhm. How'dy... Partner..? -Anne   Ons nov 16, 2016 4:02 pm

Anne hadede ikke historie faget, men det var heller ikke noget hun fandt videre interessant. Det gode ved faget var dog, at der ikke var alle mulige underlige formler, abstrakte ideer og teorier indover det. I bund og grund var historie bare mest fortællinger fra fortiden.. Som man skulle huske til eksamen.
Anne lyttede slet ikke til hvad læreren sagde, intet andet end at Avery var hendes partner. Et lille suk kom fra hende. Ikke fordi at de skulle lave gruppe arbejde.. eller jo måske en lille smule, ikke fordi at hun havde noget i mod denne Avery, selvom hun ikke var heeelt sikker på hvem hun var, men så igen.. Det var trods alt Annes første uge på akademiet, man kunne vel ikke forvente at hun vidste hvem alle var.
I det øjeblik de fik at vide at de skulle finde sammen i deres nye grupper, sprang hun op fra sædet, kastede tasken over skulderen, og kiggede søgende på alle de andre elever indtil hun så en som kiggede på hende. Hendes blik landede på pigen som kiggede på hende, dog med et lidt fortvivlet blik. Anne smilede et lille skævt smil for sig selv da hun regnede med at pigen så fortvivlet ud pga. Anne. Hun begav sig over mod Avery, eller mod den pige som hun gik ud fra var Avery og stillede sig foran hende." Du er Avery, ikke? Jeg er lige startet, så jeg kan ærligt ikke huske hvem der er hvem." hendes spørgsmål krævede et klart svar, det lå i tonen, og i Annes natur at stille spørgsmål på den måde. Tasken hang halvt over Annes røde skovmands beklædte skulder og overarm. Hendes bukser var lyseblå, afvaskede og med store huller på knæene, samt et par sorte snørestøvler.
Tilbage til toppen Go down
 
So.. uhm. How'dy... Partner..? -Anne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: