Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Rosanna
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 I need help.. ~ Joy ~

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: I need help.. ~ Joy ~    Tirs nov 08, 2016 6:36 pm

-
Tilbage til toppen Go down
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: Re: I need help.. ~ Joy ~    Tirs nov 08, 2016 7:06 pm

Det havde været en lang dag. Heldigvis havde Chris sørget for at den var gået lidt hurtigere. Hendes bror var hendes stærkeste forbindelse til menneskelighed og ikke mindst lyst til at leve. Alissa havde været nede i byen efter skoledagen var ovre, men alligevel havde hun ikke rigtig orket det i sidste ende. Så nu sad hun blot på sin seng og stirrede ind i sit spejl. Hun kedede sig, voldsomt endda. Det var hårdt at blive set som den store stygge og alligevel så nød hun det. Frygten var det og det var nok til at folk ikke stillede spørgsmål til hende. Let sukkede hun let, imens hun førte sine fingre igennem det lange hår. Så snart hun havde det samlet bandt hun et håreleastik omkring, så det var sat i en høj hestehale. De blågrønne øjne stirrede atter på spejlet. Et bank på døren fik hende til at vågne op af sin kedsomhed. Stille bevægede hun sig hen imod døren, og lagde hånden på håndtaget. Her tog hun en dyb indånding for at finde ud af, hvilken race og hvis hun vidste hvem, der stod bagved døren. Personens fært var ny. Men racen var ikke, eller jo som fært. Som person, var personen samme race som hende selv. Det fik kort Alissa til at synke en klump før hun åbnede døren.

"That's me. What can I do for you?" Spurgte hun med øjnene en anelse på kneb ganske kort af nysgerrighed. Et skævt smil sneg sig op på hendes læber. En nydelig ung blanding. I det mindste var det en smuk blanding som spurgte efter hende. Alissa var kendt som Joy, hendes eget valg efter at tingene blev for grove ved hende. Joy var kendt som venlig og isoleret - men også yderst stædig og en anelse brutal. Hun var ikke bange for at starte en slåskamp, hvis det var noget som skete, hun ikke mente der burde ske.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need help.. ~ Joy ~    Tirs nov 08, 2016 7:30 pm

Aiden havde tidligere befundet sig i flere voldskampe med diverse personer efter provokation. Det havde ikke altid været let at være en del af to ting. Vampyrene kunne tydeligt lugte ulven på hende, og varulvene kunne altid lugte vampyr i hende. Det havde været svært at være en del af de to klikker, men hun havde alligevel formådet at skabe sin egen ensomme klikke, hvor ingen skulle brokke sig over den person hun var.
Hun havde hørt om at Joy skulle være præcis som hende. En hybrid imellem en pureblood og en varulv. Tankerne havde fløjet igennem hovedet på Aiden flere dage, i forhold til om hun skulle opsøge Joy eller blot lade tingene passere forbi, men tingene var ikke blevet lette, men blot sværer.
'' I know that you are like me.. And, i need kinda, a friend? '' Måske forstod Joy udmærket hvad Aiden egentlig mente med hun behøvede en ven. Ingen ville kunne leve alene, lige meget hvordan de var opbygget. Varulve levede i flokke, og vampyr havde altid mindst en person i nærheden af sig.
Måske kunne Aiden og Joy dele de forskellige historie de havde oplevet omkring netop dette.
Aiden løftede roligt sin telefon op fra lommen. En bekendt tone lød imod hendes øregang. Det var fra hendes far der spurgte hvordan tingene igen. Hendes fader og hende havde et utroligt godt forhold til hinanden og det var derfor naturligt for hende at få beskeder fra ham. Hun var hverken tilfreds eller pinligt berørt over det, det var blot en ting.
Faderens flok havde altid taget Aiden til sig, trods hun stadig havde noget vampyr i sig. Det havde i bund og grund været ligeglad, for hun havde stadig en del af dem i sig.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I need help.. ~ Joy ~    

Tilbage til toppen Go down
 
I need help.. ~ Joy ~
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Piger-
Gå til: