Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Been so long.. - Eli

Go down 
ForfatterBesked
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Been so long.. - Eli    Tirs nov 08, 2016 9:57 am

Tid: kl. 11.25 mandag morgen.
Vejr: Koldt, sne og lidt solskind.
Omgivelser: Elever som går og snakker, hygger sig og har timer.
Sted: Eli's kontor.


Hun var komme langt inde i året, langt inde. Men hun havde meget fravær. Der havde ikke været mange timer, som hun havde været til, efter hendes tid som indfanget. Den lille fe sukkede svagt og kom ud af hendes seng. Hun skulle til samtale på grund af hendes fravær. Men hvad skulle hun sige? Hun ville jo ikke have at der skete noget med ham, han skulle ikke komme i problemer. Dette var ikke godt. Hvorfor havde hun medlidenhed med hendes indfanger? Hvorfor kunne hun ikke være sur over det! Der var gået over 1 uge og hun havde ikke været uden for hendes værelse i al den tid.

Aira tog et langt bad, kiggede lidt på hendes krop imens og trak hænderne igennem hendes lange blå hår. Det var blevet længere og lidt lysere. Nogle lilla striber var dukket op i hendes spidser og der var kommet lidt krøller i det. Hun kiggede mere på det, så hvordan farver forandrede sig i hendes hår. I toppen var det helt mørkeblåt, men der skiftede langsomt farve i løbet af længderne og blev til sidst lilla i spidserne. Aira fik tørret sig og trak hendes hår op i en rodet knold på hendes hoved så hendes fe spidse ører dukkede frem.

Hun havde tabt sig, så hendes ribben var tydelige, hendes feminine former var der stadig lidt, men ikke så meget og hendes hofter var tydelige. Hun så træt ud, meget bleg og lidt mørke skygger under hendes øjne.

Aira fik fundet noget tøj, hoppede i det og fik lavet en kop te som hun proppede i en termokop. Den varmede lækkert og friskede hende lidt mere op. Hun havde jo ikke været van til at spise meget, så hun startede langsomt ud. Derefter fik hun pakket hendes skuldertaske med nogle bøger, notesblok og hendes penalhus. Hun ville prøve at gå til en time efter mødet, hun kunne jo prøve.

Derefter gik hun ud af hendes værelse, mærkede svagt angsten og trak tørklædet mere omkring hendes hals for at gemme hendes sår og ar. Ar efter de gange han havde bidt hende og sår efter halsbåndet.

Aira gik igennem skolen, fandt frem til lokalet, hvor hun langsomt bankede på og gik derefter ind.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Been so long.. - Eli    Tirs nov 08, 2016 10:49 am

Elijah Mars, skolevejleder. Han var glad for at være kommet tilbage til skolen igen, men der havde ikke været meget at gøre da hans familie begyndte at tabe penge, som den ældste måtte han træde ind og reparere de forhold der var blevet ødelagt.

Eli havde dog ikke haft tid til at drikke kaffe siden han havde vist sig at være meget savnet. Hans første elev i dag havde meget fravær hvilket så meget underligt ud på hendes studie kort siden hun havde været meget elev før dette.

Han smilede da hun kom ind, han bar sine normale røde runde briller som han brugte uden for sit hus siden hans øjne var meget følsomme for lys. han havde også en T-shirt med black sabbath på siden han ikke havde haft tid til at finde noget andet på vej hjem.
Tilbage til toppen Go down
 
Been so long.. - Eli
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: