Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 The best day of the week!!! - Aia.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: The best day of the week!!! - Aia.   Fre feb 05, 2016 8:41 pm

S: markedspladsen
O: Masser af boder og masser af mennesker rundt omkring, der køber ting og hygger sig.
T: 13:00
V: køligt men solrigt.

P: http://i59.tinypic.com/10hrqyv.jpg

Det var Lørdag formiddag, og den tid på måneden hvor det helt store markedsplads event var igang. folk købte masser og ting som de ikke havde brugfor fordi, hey det jo billigt?? Det var også Annabells ynglings tid på måneden, for man brugte ikke kreditkort på markeder, men kontanter!! så alles lommer og punge var fyldt til randen! ergo det her var den bedste tid for hende at stjæle på.

Annebell sad lidt på en bænk og spiste et æble hun havde nuppet fra en frugtbod, det smagt ikke lort, men hun var sulten, og hun ventede på at folk de skulle flokkes sig om vaffelboden. han havde lige åbnet og hvis hun kende ham ret lavede han byens bedste vafler, ergo folk ville strømme til og der vil være så meget kaos at der ikke ville være styr på hvem der havde betalt hvad, og der ville hun slå til.
Men der ville gå noget tid? så måske skulle hun gå rundt og se om der var nogle værdigenstande på markedet. Hun kastede æbleskroget mod en fugl der stod og var igang med at led efter mad, og begynde at smil da hun ramte den. "dumme fugl" grinede hun og rystede på hovedet. Hun rejste sig op og strakte sin krop.
Hun samlede sin sports taske op og gik i gang med at kigge de forskellige boder igennem, og fandt i lækker smykke og antik bod. Det var der guld ingen tvivl!!
hun gik hen til boden og begynde at kigge på de guld belagt lamper der hang ned eller stod på bordet.
hun kiggede lidt på dem, og snigede en enkelt eller to i tasken, gik videre hen og så på smykkerne. hun lod som om hun prøvede dem og byttede dem ud med billige smykker så de ikke så opdagede det. og lod som hun tabte et parstykker af dem og lagde dem i tasken.

Hun forsatte til den næste smykke bod og gjord det samme.
Den sidste bod før hun gik til vafle boden, solgte tasker og sko, der var mange penge i tøj hvis det var original mærkevarer. hun stod og rodet lidt rundt i dem og prøvede lidt forskelligt for at virke som en villig kunde. hun smilede lidt for sig imens hun listede den en bluse og kjole i tasken efter den anden.
denne dag kunne bare ikke blive bedre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The best day of the week!!! - Aia.   Søn feb 07, 2016 8:05 am

Den lyshårede pige bevægede sig langsomt gennem de mange mennesker, på jagt efter et bytte. Trods varmen var hun klædt i sort læderjakke, mørk T-shirt og sorte bukser. På ryggen havde hun en sort taske og på fødderne sad et par lange støvler.
Hendes primære mål var vaffelboden, hvor folk allerede var begyndt at stimle sammen. Det var en af de mest populære boder - ergo en, hvor folk var mindre opmærksom på deres værdigenstande.
Langsomt gik hun forbi den bagerste i køen og lirkede hans pung op af baglommen. Derefter tog hun nogle penge fra pungen, før hun gik forbi manden og lagde pungen tilbage igen. Pengene lagde hun i sin taske.
Sådan forsatte hun lidt, også ved de andre boder. Ved boden lige før vaffelboden, lagde hun mærke til noget sært. En pige på omkring hendes egen alder stod og prøvede nogle dyre mærkevare ting, mens hun lagde andre ting ned i sin taske. En anden tyv. Altså ville hun selv muligvis få noget konkurrence...
Tilbage til toppen Go down
 
The best day of the week!!! - Aia.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Markedet-
Gå til: