Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 Challenge accepted - Eli

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 8:04 am

S: På en natklub i Gaiasgader.
O: folk der hygger sig og har det sjovt.
Tid: 23:00
V: køligt men tørt.
"Næste runde er min" råbte almira og smilede til sine plørefulde venner omkring bordet. De havde efterhånden drukket i 5 timer og Kun en var gået kold. Det var en ny rekord, hun var ikke selv voldsomt fuld, men lidt kunne hun ikke udelukke, men det var ikke noget man kunne mærke på hende, det var så minimalt at hun slet ikke vil kunne blive taget for spritkørsel.

Hun tog sin pung og rejste sig. Hun strakte sig lidt før hun gik med elegante skridt og til baren og lænede sig ind over disken. Hun blottede sine bryster lidt for bartenderen og slikkede sig frækt om munden. " har du ikke nogle lækre tilbud til mig?" Spurgte hun sexet og leget kælende med sit hår. Bartender smilede og begynde at lave drinks, han var efterhånden blevet en rimelig god ven efter hendes sidste aften i byen. Normalt var bartender ellers svære at gøre villige men ham her var så blød som en lille killing efter en nat i sengen med hende. Hun betalte den halvepris af drinksende og tog Bakken ned til bordet hvor der hurtigt blev taget for sig. Hun tog selv sin ynglings drink der var special lavet til hende. Hun lænede sig tilbage i stolen og legede lidt med sit hår imens hun nippede til sin drink.

Men var simpelthen alt for nemme i aften, der var ikke en eneste der var en udfordring. Det kedet hende simpelthen for at mænd bare gav hende hvad hun ville have. Eller nogle gange var det sjovt, men hun hille da gerne arbejde lidt for det, bare en smule? Hun sukkede og kiggede på kortspillet de havde gang i. Vandfald hed det vist, det var de ultimative drukspil. Men hun fortrak poker.. Man blev knap så fuld og man fik mange penge ud af det.. Hun smilede ved tanken, måske skulle hun lokke nogle folk til at spille med hende? "Mira, det er dig til at trække. " hun trak et kort og kiggede på det. Kongen, heldet havde aldrig svigtet hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 10:57 am

klubber... hvis der var en ting som Eli ikke orkede var det klubber, der var dog ikke så meget han kunne gøre, han havde et møde der gik godt med en meget ung Japansk investor så han var blevet indviteret med ud og drikke som en form for fejring. Uden at være uhøflig havde han sagt ja og håbet på det bare var en stille bar. Dette var langt fra hvad Eli normalt kunne lide, han hadede høj musik, drinksne var alt for komplicerede og der var aldrig nogen steder at sidde, dog havde han været hurtigt og fået VIP rummet til sig selv, han gik roligt genem klubben og undgik drinks der var ved at blive spildt eller var spildt siden han stadig var i et meget fint jakkesæt. Han så kvinder der nemt fik drinks ved baren men det generede ikke Eli så meget dog ville han bare have noget ro. VIP rummet var hævet over dansegulvet med glas ruder der havde udsigt over dansegulvet men musikken var meget lavere, i det mindste så han kunne tænke ordenligt, en flaske whisky blev leveret til VIP rummet og Eli hældte et glas op til sig selv mens han ventede på at hans forretnings partner blev færdig med at fæste.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 1:10 pm

Almira tog en slurk og kiggede rundt og fik øje en flot ung mand i jakkesæt der gik gennem klubben. Han var ikke den typiske type man så i disse klubber, faktisk langt fra? Han virkede heller ikke til at føle sig tilpas. Hun smilede lidt, en ting hun var hundred procent sikker på at han var rig. Hun smilede og kiggede efter ham. Han så ud til at være ligeglad med alle andre der var der, og havde åbenbart VIPplads! Ham der var perfekt! Men hvordan skulle hun tiltrække hans opmærksomhed? Hun sad lidt og tænkte imens hun kiggede på sine fordrukne venner.

Hun rejste sig op og gik med elegante skridt op til viprummet og bankede på. Hun kunne scorer et par gode penge i de mænd hvis de var friske på en god omgang poker, hvilket mænd for det meste var, så det da forsøges. Hun trak en pakke kort op og begynde at blande dem i mens hun stod ventede på nogen ville reager.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 5:51 pm

Eli så stadig ud over klubben da han hørte en banken på døren og blev åbnet af hans bodyguard "beklager tøs men hr. Mars ønsker fred for lidt tid uden nogen forstyrrelser" han sagde det meget fast da han så på hende men slappede lidt af da han mærkede Elijahs hånd på hans skulder "jeg er bange for at min store ven har ret, jeg vil bare nyde min aften i fred, så bare gå normalt så behøver jeg ikke indvolvere vagterne i det" han snakkede roligt men hans øjne kunne nu godt lide udsigten af denne kvinde. hun lignede en der kunne lide at få det som hun ville have det, den slags piger var sjovest når han kunne få dem til at spille efter hans pibe. Han tog sit glas fra bordet og gik hen til sin stol der stod ud mod det store panorama vindue der viste ud over klubben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 6:12 pm

Almira skulle lige til at præsenter sig selv da en høj bodyguard stod foran hende og virkede til ikke at ville lukke hende ind?! Hun smilede skævt til ham og slikkede sig sexet om læberne. "Forstyrre? Jeg havde nu ikke tænkt mig at forstyrrer? Jeg tænkte bare på hr. Mars ikke kunne tænke sig at prøve tabe i poker?" Sagde hun drillende og blinkede kort til bodyguarden. " specielt fordi det virker som om han keder sig utrolig meget? " hun scannede kort vedkommende der kom hen og gav vagten ret, og oven i tilføjede at indvolver andre vagter?! What fuck?! Det havde hun alligevel aldrig nogensinde regnet med?! Hun kiggede letter fornærmet på han da han vende sig om gik hen til panorama vinduet. "Fint, hvis man er bange for at tabe sine penge til en kvinde, skal jeg da igen tvinge dem" sagde hun letter pige fornærmet, for hun vende sig rundt og gik ned mod sine venner igen. Det var flovt og irriterende, men på mange punkter også utroligt pirrende at blive afvist. Hun sukkede lidt og lagde kortene i sin taske og tænkte lidt over hvad fanden hun så skulle gøre, der måtte være en anden måde at få han blød i knæene på, men den vagt var i vejen for hende?! Hun bid sig i læben og lænede sig op af væggen indgangen til gangen ind til VIP rummet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 9:13 pm

Eli kunne ikke lade være med at grine som døren blev lukket og skiftede over til russisk "Vladimir min ven, du gjorde det godt, jeg er glad for du har lært i det mindste engelsk så jeg ikke bare har dig som en stor klump af muskel der ser truende ud" Vladimir gav en kort klukken "var det ok og smide den kvinde væk, hun var nu ellers meget køn, havde jeg været dig så havde jeg taget hende der i gangen" han smilede roligt til Vladimir "det kunne være sjovt måske men jeg vil have hun skal arbejde for det, hvis hun kommer igen så lader du hende gøre med dig hvad hun vil for at komme ind. bare ikke penge, du kan jo ikke købes vel Vladimir?" Vladimir gav et stort smil før Eli gik tilbage til sin stol og så ud på dansegulvet, hans japanske forretnings partner var i gang med at tage body shots på piger "sikke professionaltiet.." han så på menigheden med et roligt blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 9:32 pm

Almira stod lidt og spejdede ud over danse gulvet, hun var simpelthen så mundlam ... Hun bid sig lidt i læben af frustration. Nej, han slipper ikke så let. Hun vende om på hælene og gik op til VIPrummet igen og bankede på. Hun tog et par spille kort frem og knækkede kort nakke. Okay, denne gang ville hun lade sig sendes væk, hun ville spille om sin tilladse til at komme ind. Hun buffede lidt op i sit hår, hiv lidt ned i kjolen så brysterne blev mere fremhævet, og begynde at blande kortene professionelt.
Når døren ville åbne sig ville hun ikke lade dem snakke men bryde ind først og sige " lad os spille om det, hvis jeg vinder må jeg komme ind og chille lidt med jer, hvis i vinder så giver jeg en flaske af husets dyreste wiskey og går ud og finder en anden mand og knepper? Deal? " hun smilede skævt og legede lidt med sit hår og bid sig sexet i læben. Det her kunne ikke slå fejl, nu var det bare om at komme ind i varmen, så ville alt andet køre som smurt, og hvis det nu ikke hjalp som må der andre metoder til. Ikke at være særlig stolt over at være så billig men hvis det var det der skulle til i sidste ende, gjord hun gerne et forsøg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 9:59 pm

han smilede roligt da hun kom tilbage uden rigtig noget mål, eller det var det som han troede. Spille om det? Et smil bredte sig over hans læber "det lyder som et meget lokkende tilbud, hvordan kunne man ikke sige ja til det. Dog er der en lille ændring i min plan, hvis vi vinder, giver du den dyreste wiskey, men du skal også kneppe Vlad der over, lige her" han smilede roligt til hende, han havde ikke spillet poker i lang tid. Han tog sig tid til at sætte sig til rette før han så på Vladimir og nikkede så han trådte til side.
han smilede lidt roligt til hende, han havde ikke tænkt sig bare at lade hende forsvinde efter hun havde tabt. Han grinte lidt "tager du i mod min udfordring" han smilede roligt før han ventede på hendes svar.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 10:10 pm

Hun kunne se smile brede sig på hans sikkert utrolig lækre bløde læber, og skulle selv til at smile da han kom med et andet forslag?! Hun bid sig lidt i læben, mente han det seriøst? Hun overvejede det lidt, hun skulle bare være heldig, måske snyde lidt hvis det blev nødvendigt. " deal" sagde hun og smilede kort før hun trådt elegant ind i lokalet og smid tasken på bordet. " jeg blander og giver kort" sagde hun og satte sig på en stol overfor ham og så ham i øjne. Hun blandede dem professionelt som havde lært efterhånden og var blevet meget dygtig til. Det fik for det meste og så folk til at tvivle og fik hende til at virke som en god gambler. " kende de reglerne, eller er de gået tabt ?" Drillede hun med en hentydning til hans alder. Hun elskede at være lidt flabet en gang i mellem, og hun havde ihvertfald en god grund til efter som det forslag han stillede var urimeligt. Men hun skulle nok vinde det var hun sikker på. Hun skævede over til Vlad. Han var en pæn fyr, men helt ærligt havde hun det faktisk ikke så voldsomt meget lyst til at tabe, det ville bare få hende til at virke billig.. Ikke fordi hun ikke var det, men stadig..hun begynde at dele kort ud og gjord klar " hvor mange runder?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 10:48 pm

Han smilede roligt til pigen da hun satte sig efter at have blevet enig med ham "meget fin, men jeg blander, vi kan ikke have du snyder" han tog den færdig blandede kort bunke og gav dem en meget god blanding der rivaliserede hendes eget "bedst ud af 3, sådan er reglerne, texas holdem 2 cards on hand" han smilede roligt som han gav hende et kort og så et til sig selv før han brændte et kort og så på sin hånd "siden vi ikke har noget at forhøje med så giver det sig selv at vi bare hopper lige til den store finale, hvis du selvfølgelig ikke vil grave din grav dybere" hans venlige smil fra før var skiftet ud med en seriøs mine ,men hans tone var stadig legende og provokerende. i værste tilfælde kunne han bare bruge hans evne til at lege lidt med oddsne for ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 11:03 pm

Almira så utilfreds med ham, hun kende de kort ud og ind når selv blandede dem. Så det at lade ham blande var jo en katastrofe? Nu var det jo rent held hvis hun vandt. Hun så lidt usikkert på ham, men smilede så. "Snyde? Det kunne aldrig falde mig ind, men lad da gå hvis du er bange for at tabe så.." Sagde hun og satte bene elegant og kors og rettede ryggen noget mere imens hun så ham blande.
" grave min grav dyber" hun begynde at grine, og kiggede på sine kort. "Jeg er slet ikke begyndt at grave endnu" hviskede hun og smilede kort før hun blev seriøs. " men lad os få det overstået .." Sagde hun og kiggede ham i øjne. Hendes hjerte bankede lidt hurtigere ind normalt, non af nervøsitet da hendes kort ikke var de bedste ligenu. Men det kunne han ikke vide.. Hun lagde hovedet på skrå og så udfordrende på ham "your move sir.." Sagde hun et frækt og stille toneleje.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 11:19 pm

en af fordelene ved at være en vampyr var at han kunne nærmest høre blod ruse gennem årene på folk når frygt slog over som et primalt forsvars system, dette var specielt rart når han jagtede folk der allerede frygtede ham. Roligt lod han sin hånd glide hen på kort bunken og han trak tre kort og brændte et, han vendte de tre kort og viste at han lige nu havde fire ens i es. Det næste kort blev trukket og et blev brændt hvor det blev lagt på bordet, han havde allerede en konge hånd så da spar fire kom på banen var han ikke helt urolig, der var nu to esser på banen en knægt og en fire, han viste det sidste kort til at være klør to og så på pigen over for ham "hvad med du starter med at vise din hånd" han smilede roligt til hende og kiggede ned på bordet, han havde vundet mange kampe tilbage da det var det vilde vesten med held alene, men også hans overnaturlige evner havde hjulpet ham en del. Han var rimelig sikker på hun ikke så nemt kunne slå den hånd han havde, ikke med de kort der var på banen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 11:31 pm

Hun kiggede på ham, da han lagde ud og kunne med det samme se at denne runde ville hun tabe, specielt fordi hun kun havde et kort til fælles med det på bordet. Hun så på ham med et skarpt blik, og vende sine kort. En knægt, og 3. Hun så på ham og viste med det samme første runde var tabt, for på en eller anden måde havde han været mere heldig ind hende. "Går ud fra første runde af din, med mindre du har dårligere kort ind jeg?" Sagde hun og lagde hovedet på skrå. Hun rettede på sit hår i frustration, hun skulle vinde næste gang ellers så stod den på flugt. Hun havde ikke tænkt sig at knalde med vagten, wiskey ville han dog få, men ingen sex. Hun rettede på sin kjole og hiv den om så brysterne blev dækket mere, da det ikke var særlig behageligt mere at se sexet ud. Hun fortrød faktisk lidt. *ikke giv op endnu ...* tænkte hun og kiggede op på mr. Mars
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 11:41 pm

Eli så på hende med rolige øjne som han tog og vendte sine kort for at vise fire ens "jeg er bange for at heldet er med mig som altid" han samlede kortene sammen og blandede dem roligt "du ved, jeg syntes ikke det er fair at gamle Vlad skal have alt det sjov, hvad med at vi ændre reglerne for vædemålet lidt, hvis jeg vidner den næste så i stedet for at du skal kneppe ham så gør du alt hvad jeg vil have iiii 72 timer, altså 3 døgn" hans professionelle blanding fik hendes til at ligne en 7 årig der legede med kort fra et magi sæt "men hvis du vinder, betaler jeg for alle dine drinks i den næste uge, og du får en plads her i VIP loungen med mig" han smilede roligt og nikkede mod Vladimir der forlod lokalet " har vi en aftale? frøken... hvad var dit navn" han smilede roligt og høfligt som han satte dækket på bordet og tog en tår af sin wiskey.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 01, 2016 11:52 pm

Hun kunne mærke hvordan det nærmest gjord ondt da hun fik ret. Han havde vundet første omgang.. Hun bid sig selv i læben og begynde at grine da han kom med et nyt forslag. "Jeg har prøvet værre" mumlede hun og tænkte tilbage på sidst hun var endt i hænderne på en vampyr, det tog hende uger at komme over det chok. Og hun har fanget ihvertfald længere ind tre dage.."3 dage, hvad er du til? Vil vide hvad jeg går ind til før jeg siger ja.." Sagde hun og så skeptisk. " Ageplay, petplay, SM?.. Andet?" Spurgte hun, hun viste det ikke kun handlede om hygge i de 3 dage. Så hvis hun skulle spille med skulle hun vide hvad hun gik indtil.. Eller hun kunne droppe det? Det var måske en bedre løsning.
" eller måske skulle jeg bare droppe det i mens legen var god.." Mumlede hun og rejste sig op, og trak ned i kjolen. Det her var et farligt spil.. Og hun turde ikke spille mere. " jeg tror ikke du behøver at vide mit navn, hr. Mars," sagde hun og tog sin taske " det var hyggeligt at spille med dem" sagde hun gik hen mod døren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 12:01 am

han så på hende "jeg er bange for at du ikke forstår vores aftale helt, vi spiller færdigt her, og aftalen går på 5 dage nu, husk du kan ikke gå før jeg giver Vladimir besked, og for at svare dit spørgsmål må jeg gå med... petplay" han så på hende med et roligt blik "sæt dig ned igen, og bland kortene efter, vi kan også bytte spillet ud hvis det passer dem bedre?" han smilede roligt mens han rejste sig og fik øjen kontakt med hende, han brugte sin evne "du vil gennemføre spillet" hvis han skulle forklare sin evne ville den nok passe bedst på et jedi mind trick, han fratog dem ikke evnen til at tænke selv men mere bare et meget stærkt forslag i deres sind så med mindre de var meget psykisk stærke ville de underkaste sig hans forslag.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 12:09 am

Hendes hjerte banken hurtigt, hun var fanget i sin åndssvage ide.. Igen?! Denne gang petplay?! No Way.. Hun måtte væk her fra " sir, jeg tror ikke .. Jeg ... Nej jeg er ikke noget dyr! Så glem det " sagde hun og skulle til at gå igen men nåede at få øjnekontakt med ham. Måske skulle hun spille færdig? Fem dage kunne da ikke være så galt? Hvad fuck? Hun tog sig lidt til hovedet og lukkede kort øjne. Hun satte sig elegant ved bordet igen og begynde at blande " jeg tror vi har en deal?" Sagde hun forvirret o blandede efter " samme spil som før, de giver kort mr.mars" sagde hun stille og fattet intet af hvad der skete?! Det her var jo sindsygt!! Hun solgte sig selv til ham!!! 5 dage som et dyr?! Er du vanvittig alm " jeg hedder forresten almira .." Hu tog sig til hovedet og prøvet at få kontrol over sine tanker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 12:21 am

han smilede til hende da hun havde blandet og delte kortene ud, han havde igen fået en rimelig god hånd, en konge og en dame "sikke et fint navn" han smilede til hende og så ned på bordet og løftede de tre første kort "jeg er glad for de ændrede mening om at spille spillet færdigt, det er så svært at finde folk der holder aftaler" han havde allerede hvad der var tæt på en straight men han manglede det sidste gyldne kort, en knægt, der lå allerede et es og en tier sammen med en treer på bordet, det næste han vendte var en dame til og det sidste han vendte var en knægt, han kunne holde sin begejstring tilbage men han kunne også høre den paniske banken fra den anden side af bordet " jeg er bange for at jeg har vundet vores lille vædemål min kære søde Almira " han lod sin konge først falde og der efter sin dronning, alle passede på farverne så det blev en royal straight flush "heldets gudinde står mig bi" han smilede roligt og rejste sig fra sin stol "og du holder din aftale ikke sandt" han smilede og brugte ikke sin evne for nu men han ville gøre det hvis det kom til det punkt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 12:34 am

Hun bid sig bekymret i læben, hun havde allerede tabt. De kort kunne ikke give hende det mindste håb om at vinde. Hun så op på ham da han sagde det var et flot navn. Hun rødmede kort og så på det ene kort der blev vendt efter det andet. Hendes øjne blev store og hun kunne mærke panikken ramme hende, hun havde tabt! " nej.. Nej .. Nej!" Sagde hun panisk, og rejste sig bange op. "Jeg .. Jeg nægter! Jeg vil ikke være deres kæledyr! Jeg vil have min frihed " sagde hun og bakkede bagud. Hun rystede af panik og kiggede over mod døren, hun kunne stadig flygte " jeg tager hjem, jeg ville ikke være med mere! " sagde hun tog sine ting for igen at gå mod døren, hun skolen hjem og det skulle gå stærkt, hun skulle ikke leve som et dyr! Aldrig på vilkår!! Hun rettede på sin kjole og prøvede at virke mere stærk og stædig ind hvad hun egentlig var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 12:42 am

ind til vidre havde Eli været meget høflig over for Almira og ikke brugt hans fulde styrke af hans evne på hende. Dog var han aldrig en fan af folk der brød hans aftaler. Han piftede og Vladimir kom ind af døren og låste hende fast så Eli kunne se ind i hendes øjne, han trak et lille pendul frem, han ville bruge den til at distrahere hende mens han brugte hans evne. Han så på hende med et roligt blik "du vil sove nu, og når du vågner vil du adlyde mig hvis jeg siger du er en hund, er du en hund. hvis jeg siger du er en gris er du en gris. Du vil tage alt jeg giver dig med takken og bukken" han smilede og ventede på at alt skulle slukke i hendes hjerne, dette var en form for manuel genstart, det virkede kun på mennesker siden de var de mentalt svageste af racerne. han smilede og tog den sidste slurk af wiskey og vendte sig rundt for at se hvad der skete med Almira.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 12:50 am

Almira satte i løb da han kalde på sin bodyguard, med nåede ikke en gang døren før hun var fanget "Neeeej!! Stooop" begynde hun at græde panisk og vred sig " please du må ikke .." Hun så panisk på ham og vred " slip mig fri!" Hun blev endnu mere panisk da han begynde på noget hypnosehalløjsa ! Det gjord det ikke bedre for hende. Og specielt ikke da hende hoved begynde at Gøre som der blev sagt. Hendes øjenlåg blev tunge og hendes hoved begynde at blive tungt. " nej .." Hviskede hu døsigt gentagende gange før hun døsede hen på han kommando, alt slukkede bare for hende, lige meget hvor meget hun kæmpede i mod og prøvede at holde sig vågn. Men snart var ud væk og helt slap i kroppen, og ventede blot på videre befaling fra ham..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 1:00 am

han så hendes slappe krop nu klar til at blive bootet op igen "hør godt efter, du er nu min slave, du gør alt hvad jeg siger uden tøven, du vil glemme alt om dit forrige liv, og kun huske at du har været min slave, du vil gøre alt for at tilfredstille mig, du elsker kun mig og gør hvad jeg siger" han brød øjen kontakten med den bevidstløse pige og fik Vladimir til at sætte hende ned, mennesker var så nemme at manipulere. Han satte sig i sin stol igen og ventede på at hun ville vågne helt som sit nye jeg. I mens sendte han Vladimir efter mere wiskey. han ventede lidt mere før han fjernede dækket og wiskeyen kom, først der begyndte hun at bevæge på sig "godt at have dig tilbage almira, kom hen og giv din herre et godmorgen kys" han så på hende med et roligt blik før han så ned på hendes kjole "du kan smide kjolen der over" han smilede roligt før han så igen på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 1:11 am

Hun missede lidt med øjne og så rundt o lokalet. Hun låg på et gulv? Men.. Det var ikke et sted hun plejede at være? Var hun faldet i søvn? Hun hørte en velkendt stemme og smil bredte sig om hendes læber, hendes herre. Så var alt ved det gamle igen, hun menes bare ikke at kunne genkende stedet her? Men så længe han var der, var det også lige meget for han var det eneste hun havde brug for.
Hun skulle til at kravle hen til ham og give ham et kys, men blev afbrudt da han nævnte en kjole? Hun kiggede forundret ned af sig selv. Gud hvor i alverden? Det.. Det havde hun ikke .. Det mente hun da ikke hun havde taget på?? Eller have iført sig noget som helst i det heletaget?
Hun kravlede flovt over hvor han pegede og lynede kjolen op så hun var iført sexet undertøj. " skal det også af herre?" Spurgte hun forundredet over at have alt det på?
Det menes hun ellers ikke at have haft på før?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 8:13 am

Eli smilede roligt til hende som hun smed kjolen "ja det skal også af" han smilede til hende "du havde det kun på for at vi kunne få dig ind i klubben" han smilede til hende som hun kom kravlende nøgen hen til ham nu. Han smilede til hende og gav hende et langt kys "hvad med du tager dig af min pik og så jeg nyde lidt mere af min aften" han smilede til hende roligt og så på hende, han kunne godt vende sig til at have en pige som hende som hans slave.
han så på Vladimir som nikkede og gik ud med en lille klage over at han aldrig måtte se på når Eli havde det sjovt. Han smilede ned til Almira og knappede sine bukser op "hvis du er god så kunne det være at jeg ville belønne dig" han smilede med et glimt i øjet og så ned over hendes meget fine krop.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 9:44 am

*ååh.. Jamen det forklare alt..* sagde hun og smilede sødt. Hun begynde at klæde sig og lagde det pænt sammen før hub kravlede hen til ham med let vrikkende røv. Hun kyssede igen og nød kysset. Det gjord hende så varm inden i, hun smilede lidt og tog sig til hovedet. Hun nikkede kort og skulle til at adlyde da der var nogle billeder der dukkede op i hovedet. Hub rystede på hovedet op prøvede at lukke det ude.

Hun bid sig kort i læben og kærte en hånd gennem håret. Hun fik store øjne og tog sig til halsen."hvor .. Der mangler noget?? Der et eller andet som ikke ... " hun følte lidt rundt på sit hår.
" har jeg tabt?!" Hviskede hun og så op på ham, hun plejede aldrig at miste sine ting? Aldrig?!
Hun tog om pikken med hånden og kørte den lidt op og ned. Hun måtte heller gå igang for ikke at skuffe ham mere ind højst nødvendigt!Hun lagde sine silkebløde læber om hans pik og strammede sine læber om den. Og sugede lidt for at lukke munden bedre om den. Begynde at kører de ind og ud i et godt tempo og med et frækt blik så hun op på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 10:43 pm

han tog fat i hendes hår som hun suttede på hans pik "oh du er så god til at give blowjobs, jeg elsker det" han nød at få blowjobs af hende nu, han var glad for at hun havde været så nem at overtage "men jeg tror du mangler dit halsbånd" han smilede roligt til hende, hun klarede sig overraskende godt over for at han var så veludrustet, han var ikke sikker på de normale mål men han kunne sagtens ramme forbi 18 cm i længde når han var helt stiv "det ser vi på når du er færdig med at give dit vidunderlige blowjob" han smilede til hende og stødte lidt mod så hun fik hans pik dybere ned i sin hals. Han nød at have så køn en slave nu, nu skulle han bare have hende ud af bagdøren og så kunne han tage hende hjem og bruge til hans lyster det næste stykke tid.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 10:55 pm

Hun stønnede kort da han tog fat i hendes hår, og gjord det mere og mere grundigt da han roste hendes blowjob. Hun slog blikket væk fra ham og lukkede kort øjne for at fokuser, for han var ekstrem stor og det skulle jo helst ikke blive ubehageligt for ham. hun satte tempoet op og øgede trykket lidt mere i munden ved at suge lidt mere til, hun var dog ved at få den galt i halsen da han nævnte halsbåndet. HALSBÅNDET!! hvor kunne hun glemme det?
ville hun blive straffet nu? hun måtte gøre dette så godt som muligt, måske slap hun hvis hun gjord et godt? hun øgede tempoet endnu mere, og fokuserede ekstra meget. hun så op på ham med sine smukke blå øjne og lagde håret over til den ene side så det ikke hang i vejen for hendes øjne. hun forsatte udenproblemer påtrods af han bankede hans pik længer ned i halsen. hun havde ikke det stor i mod det, udover hun var lidt øm?
Hun forsatte med sit blowjob i godt stykke tid, og når han kom ville hun ikke sluge sædet, før hun fik ordre på det. men blot side med et sødt smil foran ham, og se ham i øjne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 11:07 pm

han kunne godt lide hendes blowjob og da han endelig var ved at komme trak han bare hende helt ned over den hvorefter han fyldte hendes mund med sæd, han skulle ikke en gang sige hun skulle sluge, da hun allerede havde gjort det "goodt gooodt, du har været en god pige Almira, men jeg kan ikke lade dig slippe for at miste dit halsbånd, selv om jeg havde købt dig et nyt et alligevel" han smilede til hende og så roligt på hende "som straf skal du kneppes af mig først hvorefter at Vlad kommer ind, du skal give ham et godt blowjob først og så vil jeg beslutte om du er blevet straffet nok" han så på hende med roligt blik men med et lille smil "det er ikke en hård straf vel, jeg er en god herre over for dig, husk det" han smilede og aede hendes kind før han førte hende op og stå, han lod sin arm kredse rundt om hendes hofter og trak hende ind til sig, hans pik var stadig hård "du skal være glad for jeg har et nyt et til dig ellers var jeg blevet meget skuffet over dig" han smilede og kyssede hende blidt på munden "men kom i gang med at kneppe mig søde Almira så vi kan komme videre med aftenen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Tirs feb 02, 2016 11:49 pm

Almira stønnede da han trak hende ind over pikken, og hun slugte hans sæd. hun sad og smilede stolt, men det smil falmede hurtigt da han sagde hun ikke slap. hun så trist ned i gulvet, der var et eller andet der sagde hende dette var forkert? hun plejede altid at huske sine ting. hun bed sig i læben og rødmede " undskyld.. må jeg ikke nok slippe? jeg gør det aldrig igen?" tiggede hun og så op på ham med tårer i øjne " jeg plejer aldrig at smide mine ting væk?" hviskede hun forvirret og mærkede hvordan en tårer forlode hendes øje og var på vej ned af hendes lyserøde kind.
hun syntes ærligtalt ikke det var en fair straf, men hun havde bare intet at skulle have sagt? hun nikkede da han sagde hun skulle huske på han var en god herre. rejste sig elegant da han hjalp hende op, og sig blive trukket helt tæt ind til ham. hun kunne mærke at han tydeligvis stadig var hård for neden, hvilket fik det til kilde lidt for neden. hun rødmede, og følte sig en smule flov og at have smidt det væk, og i det hele taget var hun også lidt sur, hadet at skuffe ham.
hun kyssede ham blidt igen. hun nikkede og førte ham hen til en stol uden armlæn og mærkede på hans pik og den stadig var fugtig, hvilket den var. hun satte sig over pikken og stønnede højt da han fylde hende helt ud. almira lagde sine hænder på hans skuldre og så ham i øjne, før hun begynde at bevæge sig elegant og sexet op og ned over hans stor pik. det forsatte hun med i men hun stønnede højlydt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Ons feb 03, 2016 12:02 am

han smilede til hende som hun begyndte at kneppe ham på denne måde, hun var ved at blive en god slave. Han greb om hendes baller og masserede dem mellem hans fingre mens hun red ham så sexet. han smilede roligt mens han begyndte at sutte på hendes ene bryst "kan du lide at blive kneppet i gennem af din herre slave?" han smilede til hende og fortsatte med at slikke hendes brystvorter og lege med hendes baller, han var glad for at hun havde så god en krop, og der lå uden tvivl noget træning bag hendes bevægelser. Han nød det så meget de næste par minutter at han helt glemte alt omkring sig før han til sidst fyldte hende op med sæd men holdt hende på plads lidt tid før han gav slip på hende "god pige Almira" han aede hende blidt på hovedet da han fik hende ned på gulvet igen "ikke vær trist, jeg er ikke sur på dig, men du bliver nød til at vide at dine handlinger har konsekvenser i stedet for bare at tro du kan snige dig uden om dem" han smilede roligt til hende mens han tørrede hendes øjne for tåre "hvis du er hurtig lover jeg at du må sove hele natten med mig i min store seng" han smilede venligt til hende og aede hende oven på hovedet "så gå nu hen og kald Vlad ind, ok?" han smilede roligt til hende og aede hende en sidste gang.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Ons feb 03, 2016 12:18 am

Hun stønnede endnu højer under hans berøringer, og sutten på bryst. det brænde sig utroligt dejlig inden i hende. hun nikkede til hans spørgsmål, det var nu hende der kneppede ham men, hvis han følte det var omvendt skulle hun ikke sige noget. hun bed sig i læben, da hun nåede sin maksimum og kom. men hun forsatte i samme tempo uden at stoppe for han manglede stadig, heldigvis kom han selv ligefter. hun sukkede tilfreds og faldt lidt sammen på ham, hun skulle lige have pusten. hun smilede kort da han aede hende, men blev igen ked af det da han fik sat hende ned på gulvet igen. nu havde de lige haft det så godt.. hun sukkede og lyttede til det han sagde. uanset om han var sur eller ej, var det her på ingen måder sjovt, og dog den lille fordel hun fik for det kunne da ikke skade vel? en nat i den store seng? bare tanken fik hende til drømmeland. hun og nikkede roligt og rejste sig op, hun gik hen til døren. I det hun tog i håndtaget løb det kold ned af ryggen på hende og alt kom tilbage... hun stod og så på døren i chokket tilstand, hun kunne huske alt der var skete på før og efter... hendes hjerte bankede hurtigere, hun viste der havde været noget galt. alt stod klart for hende spillet, aftalen, sex, han seneste ordre? hun måtte spille med lige meget hvor lidt hun havde lyst til det, han skulle ikke vide hun var kommet tilbage.. hun bed sig i læben og åbnede døren. " Vlad?" spurgte hun sukker sødt " de må gerne komme ind nu " sagde hun og smilede et falskt, men sukker sødt. Hun gik uden at se op hen til Mr.mars og satte sig på gulvet ved siden af ham, stadig med blikket fæstnet til jorden. Det her var på ingen måder godt...hun knyttede sine hænder af nervøsitet og prøvede at lade som om intet var hændt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Ons feb 03, 2016 10:21 pm

han kunne høre hendes hurtige rytme af hendes hjerte, hun var vågen igen. Han smilede bare, hun opførte sig som før men derefter kunne han bare genstarte hende igen, måske lægge hende i dybere slumre end før. Han ville udnytte at hun ikke ville afsløre det men hendes pokerface var elendigt "god pige, du må godt give ham et blowjob nu" han smilede roligt til hende og ventede, hvis hun ville løbe ville han ikke have noget problem med at fange hende roligt. hun var kun et menneske, og han var en vampyr der havde levet mere end 1800 år så der var ikke meget hun ville kunne gøre her, det var skak mat for ham.

Han ventede roligt på at hun startede på hans ordre "kom nu i gang almira, jeg venter på du tager din straf" han smilede til hende roligt men hans blik var udfordrende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Ons feb 03, 2016 10:40 pm

Almira sad og bed sig læben, hun havde virkelig ikke lyst. Hun smilede kort til dem før hun kravlede hen til Vlad. Hun smilede frækt til ham og begynde at åbne hans bukser. hendes hjerte bankede endnu mere. skulle hun tage chancen og løbe? nej.. hun havde intet tøj på.. det ville være dumt..
hun trak ned i hans bukser og gik mere op på knæ så hun bedre kunne nå. hun tog fat om den med sine silkebløde hænder og lagde hovedet lidt på skrå så hun kunne se ham i øjne i mens hun lagde sine lyserøde bløde læber om den. hun blinkede kort til ham inden hun lod sit hoved bevæge sig helt ned til roden uden problemer. hun sugede hårdt så læber lukkede sig rigtig godt rundt om pikken og tungen lå perfekt op af siden på den så han ville få den bedste mulig oplevelse. hun kørte hovedet frem og tilbage i kort og hurtigt tempo stadig hvor hun sugede kraftigt og tog den helt roden hver gang. hun holde sin øjne på ham smilede lidt frækt i mens.

Hun forsatte sådan i godt stykke tid, og kæmpede kraftigt med sin psyke. Men hvis hun ikke vil tilbage i hypnosen skulle hun spille med lidt længer tid. hun forsatte ind til han kom og når han gjord det ville hun sluge som hun plejede. derefter ville hun trække sig tilbage til pladsen ved sin af Mr.mars
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Søn feb 07, 2016 10:32 pm

hun var svag, og bange, han kunne praktisk talt lugte stanken af frygt fra hende mens hun gav Vlad et blowjob, da hun var færdig og satte sig ved siden af ham smilede han til hende roligt. Hun havde brudt hans psykiske angreb, hvilket nok var skyldt hun var i det samme lokale som før. Han rejste sig roligt op og så rundt, han tog det sidste af sin wiskey og bundede det før han vendte sig rund og de blå øjne blev blod røde "sov" selv ikke den mest trænede hjerne ville kunne stoppe så meget psykiske angreb, hun ville være udmattet af hendes forsøg på at modarbejde ham, men siden han havde gjort dette siden middelalderen var det ikke mange som rent faktisk kunne stå i mod flere af hans angreb, hvis de altså bare var dødelige.

Da hun sov nikkede han til Vlad som samlede hende op over skulderen og de gik sammen ud af bagdøren hvor han havde en bil stående, Almira blev smidt ind i bagage rummet før de kørte til mars palæet med en rimelig fart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Søn feb 07, 2016 10:46 pm

Alt virkede faktisk til at have gået godt, han virkede ikke til at have bemærket det? Eller hvad hun sad lidt og havde en træls fornemmelse i maven. Hun smilede sødt tilbage til ham og så kort efter ham som han gik rundt. Hun slikkede sig kort om læberne og rettede på sit hår. Hendes hænder rystede næsten og hun lukkede øjne for at hun vinde kontrollen tilbage. Hun kiggede ham i øjne da han vende sig i mod hende. Hun så hvordan hans øjne ændrede farve. Det havde hun set før men ikke ved ham. En fyr havde før haft fat i hende og når hans øjne blev røde var det Aldrig et godt tegn.
Da han sagde sov, reagerede hendes krop med det samme "nej!" Udåndende hun, før hele hendes krop gav op en del efter den anden og øjne lukkede roligt i.
Alt blev sort.

Hun drømte om alt hun havde været igennem, den lange periode som slave og hendes forældre der efterlod hende ved barnepigen og tog ud og rejste. Alt der havede plaget hende gik igennem hendes sind og terrosiret hendes drømme så hun i sine drømme græd. Ikke noget hun reagerede på fysisk på udover tårer der måske forlod hendes øjne i søvne. Ellers lod hun bare fudstændigt livløs bag i bilen og vågnede på intet tidspunkt på vejen til palæet. Og vågnede nok heller ikke foreløbigt før hun fik Bedsked på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    Man feb 08, 2016 11:15 pm

han smilede da Vlad åbnede smækken omme bag i og trak hende ud af bagage rummet og løftede hende over skulderen, han åbnede døren og blev mødt af to tjenere som bukkede "godaften hr. Mars, bliver Hr. Dragoniv noget tid" Eli smilede til tjeneren "Carlos, han kom kun for at smide mit nye legetøj af, klargør kæderne og hæng hende på væggen ved min seng" han smilede roligt til Carlos som nikkede roligt til bage og tog den sovende pige og bar hende oven på. Eli selv gik ind i sit  bade rum og vaskede sig roligt før han gik tilbage til sit sove kammer, Almira hang på væggen med benene spredt så han kunne se alt, hun havde en tynd kæde der havde små kugler på ledende der strammede ind mod hendes underliv og pirrede hende, han kunne se hun allerede var blevet våd. Roligt gik han hen til hende og så på hende "jeg gentager min ordre fra tidligere, du er min slave, du har altid været min slave, dit liv før dette er ubetydeligt i forhold til hvad du er nu, du gør alt hvad jeg siger med et rungende JA, og dit svar til hvad du er vil altid være "min herres luder slave"" han så på den roligt sovende kvinde og vidste hun havde hørt kommandoen "vågn nu som min slave Almira" han smilede roligt og satte sig ned i en stol der stod lidt fra hvor hun hang.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Challenge accepted - Eli    

Tilbage til toppen Go down
 
Challenge accepted - Eli
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: