Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 Welcome to my gang ! - Drystan

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Welcome to my gang ! - Drystan   Søn jan 31, 2016 9:58 pm

S: på en parkerings plads nær Gaia.
O: der er masser af biler der holder på række.
V: Overskyet, og fugtigt. Lidt køligt.
T: 16:00

Påklædning:

Klokken var hen af fyreraften for de fleste undtaget Annabelle, hun arbejde stadig på højtryk, hun skulle have de sidste penge hjem så hun havde råd til dagens dosis. Hun kunne allerede mærke hvordan trangen bankede på, hun havde ikke fået noget at spise hele dagen og det kunne også mærkes, men hun havde ikke haft råd til at købe noget for hun sparede jo op. hun sukkede kort og kiggede rundt på de mange bliver på parkeringspladsen. Der var mange lækre biler, men der var en bestemt hun søgt, nemlig en lækker rød ferrari 458. hun havde set den holde her de sidste par dage og krydsede fingre for den stadig var her.

et smil dannede sig om hendes røde læber da hun fik øje på den, gud måtte være med hende i dag. hun grinede lidt og løb hen til den. hun kiggede sig lidt omkring for at tjekke at der ikke var et mindre puplikum af vidner i, for dens alarm havde det med at være høj. Så det ville tiltrække for meget opmærksomhed. hun pakkede gik lidt rundt om den nød dens smukke lækre lakering. "mmmh thats my boy..." hviskede hun frækt og smilede som det var fyr hun skulle scorer. " shit jeg elsker denne by" da her by havde alting som bare kunne scorer hende kassen hvis hun altså ikke blev snuppet. det var hun blevet rimelig mange gang, indtil hun lærte rutinen, så gik det mere som smurt. hun begynde at binde sin hånd ind noget stof, for at beskytte sin næve, imens hun havde alt fokus på bilen.
Tilbage til toppen Go down
Lori

avatar

Humør : Han er for det meste i godt humør, hvis du spørger ham... dog ville andre sige at han var meget muggen.
Fag : Ingen endnu
Antal indlæg : 440

IndlægEmne: Re: Welcome to my gang ! - Drystan   Søn jan 31, 2016 10:21 pm

Han så på sit ur, endelig kunne han tage tilbage på skolen! Kl var 16 og stort set alle timer var overstået, i hvert fald hans. Så nu skulle han ikke risikere at rende ind i en lære der skulle brokke sig over hvorfor han ikke var kommet til timerne.

Han traskede bare rundt inde i byen. Ledte efter noget at foretage sig. Han nåede at smutte en pung eller 2 op af lommerne på nogle af dem han gik forbi. Det var lidt for nemt! Bare han kunne finde noget det var lidt federe, og havde en større gevinst.

Han kom forbi en P-plads, og lagde mærke til en pige der kræsede rundt om en lækker bil. Han betragtede hende lidt, hun lignede bestemt ikke typen der ville køre i sådan en.
Han lagde mærke til hvordan hun pakkede sin hånd ind. Det var da løgn! Ville hun stjæle den? Det her måtte han se! Han stille sig op af muren, og betragede hende. Dog var der noget andet der fangede hendes blik. En politi bil.

Han vidste egentlig ikke helt hvorfor, men han skynde sig over til hende, og tog fat i hendes arm ”sæt dig ned!” Sagde han lidt skabt, og trak hende ned, så de gik i hug.

Han så efter politi bilen, og ventede på de var væk, han så lidt på hende imens, var hun dum eller hvad? Men tjekkede sku da om der var politi i nærheden. Da de var kørt så han kort på hende.
Han rejste sig, og rettede på sit tøj. ”det var så lidt” sagde han bare
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Welcome to my gang ! - Drystan   Søn jan 31, 2016 10:51 pm

Annabell stod og var klar til at slå ruden itu på den lækre bil, da hun mærkede et par øjne på sig. Hun så rundt men kunne ikke se nogen. Hun så tilbage på bilen og mærkede adrenalinkicket drøne rundt i kroppen på hende "så det nu.," hviskede hun og skulle lige til at slå hul, da en tog fat i hendes arm?! Hvad fuck havde han gang i ?! Hun skulle lige til råbe ad ham da han trak hende ned og sidde.
Var det her en joke?! Hvem fuck tror han, at han var?! Bare komme og ødelægge alting ting?! Han skulle fanme tro nej?! Da hun var kommet sig over chokket og rejste sig da han gjorde det og skubbede ham væk fra sig!!! " hvad fuck har du gang i!!!" Skreg hun vredt og knyttede sine næver.

Hun rettede på solbriller, som han skulle være meget glad for hun havde på, for hun havde det sygeste dræber blik lige nu. " hvad fuck tror du laver, bare går rundt trækker i folk som det passer dig?! Dit svin!" Knurrende hun og knyttede sine hænder. Hun gjord sig klar til et slag i tilfælde af han var lige så udad reagerende som hende selv. Der havde hun prøvet ofte, hun var efterhånden vantil folk slog efter hende så det betød ikke så meget. " det var så lidt?! Jeg har intet at skulle takke dig for... " mumlede hun vredt " og hvis vil være så venligt at gå, så jeg kan køre hjem til min villa? Jeg har faktisk ret travlt" løg hun og lagde armen overkors. Han behøvede ikke at vide at hun prøvede at stjæle den, han ville bare melde hende hvis det så endelig var. Og det havde hun ihvertfald ikke tid til. Hun skulle have et fix og det skulle være snart. Hendes hænder rystede allerede..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Welcome to my gang ! - Drystan   

Tilbage til toppen Go down
 
Welcome to my gang ! - Drystan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: