Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Rosanna
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 new Roomate(Lilianna)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: new Roomate(Lilianna)    Lør jan 30, 2016 12:54 am

Tid: 12:30
sted: Claires Og Liliannas værelse
omgivelser: Hende selv på det værelse hun bor på
Påklædning: https://cdn2.wornon.tv/tiles/free-people-mixed-print-tank-burgundy-combo-ashley-rickards-awkward.jpg

Det var endelig weekend og hun glædede sig en smule til at skulle holde fri, det hele havde gået så stærk. Hun var ved at skrive et brev til hendes mor. Vis ikke man kunne Fransk kunne man ikke forstå det, men Claire lovet sin mor at hun skrev midst en gang om ugen. Hun vidste det var den eneste måde hendes mor kunne holde øje med hende. På hendes seng lagde der en stor blok. Tegningen var ikke den rarste tegning. Det var der ingen af hendes tegninger der var, men heldigvis var det kun hende der vidste hvad de betød. Lige den tegning var af en pige som lignede Claire meget faktisk var det hendes tivillinge søster som døde, det var alt sammen hendes skyld. Hun kiggede lidt på den og skar en svag en grimasse. Det var ikke mange der vidste hvilken smerte hun gik med, hun kunne ikke huske ret meget af det der skete og det var mange år siden. Faktisk brød hun sig ikke om at gå i skole eller huske tilbage på den dag. Hun havde sagt at hun ikke ville havde noget med det barn gøre der kommet ud af hendes søsters død, men hun kunne tage sig selv tænke på det en gang imellem. Hun krøllede sin tegning samme idet det bankede på døren nåede hun at smide den i skraldespanden. Hun kiggede op, det var så vidt hun vidste en lærer. Han forklarede hende at en pige skulle flytte ind på hendes værelse som havde plads til en mere ” det er da fantatisk” sagde hun og skjulede ikke hvor sarkatisk hun lød. Claire var sikker på at de var et menneske, hun kende mange af dem og de virkede så uvidnende. Hun nikkede de kunne vel lige så sende hende ind så de kunne mødes. Hun gik hen og fjernede nogle af sine ting som lå på den anden seng. Nu hun tænkte over det fyldte hun ret meget. Hun satte sig på sengen og ventede. Hun anede ikke hvad skulle forvente og hun havde vidst alligevel sat sin egen standard.

Claire betragtede læreren som nikkede og hentede vedkommende, hun håbede at dette menneske ikke var en som ville gå op i hvor meget eller  hvor lidt makeup hun brugte. Hun fandt en bog som havde hun været ved at læse og lagde sig i sengen, men hun læste faktisk ikke. Hun lod som at hun ville have travlt så kunne det være vedkommende ville lade hende være, men jo mere hun kom til at tænke over det, jo mere kom hun alligevel til at tænke at det måske ville være okay at have en bofælle måske de kunne blive venner for Claire kendte ikke så mange og dem  hun prøvede at snakke med drillede hende som oftes med hendes accent som var meget tyk når hun snakkede. Engelsk var ikke hendes første sprog og hun kunne til tider finde udtalen svær. Hun rettede svagt på hendes tøj satte sig op igen og ventede. Claire kunne ikke rigtigt finde ud af om hunnglædede sig eller ikke gjorde, men det ville tiden jo vise.
Tilbage til toppen Go down
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    Lør jan 30, 2016 1:23 am

Påklædning: http://stayglam.com/wp-content/uploads/2014/12/Winter-Pastel-Outfit-Idea.jpgLilianna var lige kommet til skolen, hun stod nu med alle hendes mange kufferter og den lille skulder taske foran den store skole. Et nyt liv, en ny hverdag og mange.. Nye.. Folk. Hun sukkede dybt og mærkede hvordan hele hendes krop skreg efter et varmt bad, noget afslappet tøj og en god bog.

En mand var kommet ud, tog imod hendes taske og en kvinde, sikkert en lærer tog imod hende. Sagde at fyren nok skulle bærer hendes ting op.

Lil nikkede blot og fulgte med kvinden.

”Jeg har lige forberedt din room mate om at du kommer. Det hele er jo gået så stærkt så jeg tror hun ikke er helt forberedt endnu.” Sagde læreren og fulgte hende med op af nogle trapper imens Lilianna tog de mange nye omgivelser ind.

Hun sukkede blidt, smilte til kvinden og fulgte hende med op.

Hendes høje hæle larmende imod trægulvet, da de gik ned igennem gangen og stod nu foran en dør. Læreren bankede blidt på og åbnede den derefter.

”Kom bare ind Lilianna, dette er dit nye værelse.” sagde hun, før Lil selv gik ind og kiggede rundt omkring med hendes smukke øjne.

Hendes fyldige læber spredte sig i et smil da hun så den anden pige som sad fordybet i en bog, hmm.. En bog elsker ligesom hende?

”Jeg skal nok få viceværten til at bære dine tasker op, så kan i to lige præsentere jer.” Sagde læreren inden hun forlod værelset og Lil kiggede efter hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    Lør jan 30, 2016 3:00 am

Claire anede ikke hvad hun skulle sige og vidste med det sammen at denne pige ikke var et menneske, hun lod svagt sit hår falde ned over tatovering som gjorde at det nemt at se hun var en heks ” Claire” sagde hun og hendes accent var meget tyk og hun var sikkert meget svær at forstå. Hun rakte ud efter sin blok med de dyster tegninger gamte dem væk under sengen. Hun var pludselig meget gernert og var næsten sikker på at når denne pige havde fået venner ville hun ikke snakke med den kluntende Franske pige. Hun rejste sig fra sin seng og smed bogen fra sig. Hun fyldte stadig meget i rummet, men hun havde aldrig været vant til dele noget. Hun samlede sin violin op og gemte også den under sengen. Der var ikke mange der vidste at kunne spille på den. Hun kiggede undskyldende op og greb ud efter noget som hun ikke helt fik fat i og det faldte til jorden splinterende flere små stykker. Hun sukkede flovt ” ja det må du undskylde, men jeg har næsten lige fået at vide du skulle komme ” sagde hun og sparkede til en tøje som lagde på jorden. Hunhavde nok ikke ryddet op alligevel selvom så havde fået det vide i god tid. Et svagt smil kom på hendes da hun kom til grine ” ja det havde nok ikke ændret noget” sagde hun og grinede. Hun samlede de stykker af en tekop hun havde fået af sin mor som ingen hun havde sendt hende her ned været ved lære hende hvordan man læste teblade.
Tilbage til toppen Go down
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    Søn jan 31, 2016 10:08 am

Hun kiggede på den stakkels generte pige, da hun gik rundt i værelset og fik samlet mange af hendes ting sammen. Lil kunne ikke lade vær med at smile varmt til pige, som hed Claire da hun ødelagde den stakkels tekop.

Viceværten kom ind i rummet hurtigt, satte Lil’s tasker og kufferter på gulvet og forlod derefter hurtigt rummet igen.

”Du skal ikke undskylde Claire, jeg kom også meget uventet til skolen.. Det var lidt af en haste sag.. Mit navn er Lilianna Kimberly Denzell , men folk kalder mig blot Lil.” Smilte hun venligt og gik over til Claire, satte sig på huk på gulvet og bevægede hendes hånd hen over de meget små spåner.
De små stykker porcelæn fløj langsomt op i luften imens Lil kiggede på dem, hvorefter hun fik dem til at lande i Claire’s hånd.

”Sådan.” Grinte hun hvorefter hun elegant rejste sig igen.

Lil havde hendes lange, ild røde hår hængende i de mange vilde krøller, så de dækkede hurtigt den afslørende tatovering hun også havde på hendes hals.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    Søn jan 31, 2016 3:26 pm

Claire gjorde store øjne der hun så hvordan hun løftede skråne far gulvet op i Claires hænder, hun kunne i hvert fald ikke være mennske og idet hun stod og betragtede med et meget overrasket udtryk fik øje på tatoveringen i ganske kort sekund inden hende flammende hår faldte plads ned over den. Hun var en artfælle. Hendes hånd gled uvilkårligt op til hendes og hun stod i tavshed og anede ikke hvad hun skulle sige i et stykke tid ” du er jo en heks” sagde hun så lavt at hun troede at det kun var hende selv som kunne høre det og for at være sikker rakte hun ud efter Lil hår for at fjerne det. Hun var forsigtig og ville pigen flyttede sig måtte hun selv vise at hun var en heks. Efter hun var kommet her over havde hun ikke selv mødt mange hekse og nu havde hun mødt en. Hun overvejede om hun skulle give sig selv kende. Hun sukkede svagt og fjerne håret så det ikke gemte hendes tatovering mere. Hun sagde stadig ikke meget og hun stod stadig med skråene i hænder. Hun havde glemt at hun havde dem i hånden og havde klemt smule på dem hvilket bare havde gjort at hun havde skrået sig i fingerne. Hun kom først til sig selv igen da hun mærkede den varme væske glide ned af hendes fnger. Hun lagde skårene på bordet og kigge på hendes finger. En lille flænge var kommet til syne hen over hendes ringe finger. Hun smilede svagt og ved stå ansigt til ansigt med en anden heks gjorde at hun følte sig mindre adkavet. Hun stod lidt, men gav sig så til at finde plastert. Hun hun satte det på sin finger. Hun vendte sig imod Lil ” hyggeligt møde dig” sagde hun og den franske accent var blevet en smule mindre. Hun følte pludselig at det have en bofælle måske ikke var jordens undergang.
Hun kiggede på hende og det bankede på døren Claire åbende døren og viceværten kom ind med Liliannas ting.

Hun gav sig til at hjælpe ham med at bære tignene ind, hun lod svagt et smil være på hendes læber. Hun anede ikke hvordan  det ville gå Claire var ikke den bedste til at få venner og det var nok fordi hun ikke brød sig vise hendes svaghed. Hendes hemlighed. Hun vidste ikke hvad de havde i vente, men Lil virkede rar. Hun glædede sig faktisk til at være sammen med hende. Hun kiggede ned på gulvet hun blev virkelig nød til få fjernet nogle ting fra Lil side. Hun havde en trang til spørge ind til hvilket timer hun skulle have de måtte da skulle have nogle sammen. Hun ventede til de var færdig med at få hendes ting ind og lagde den sidst kuffert ned på gulvet og vicenværten gik lukkede døren ” du er en heks ik?” spurgte hun og lavede bevægelse med sine hænder og hendes tasker og kufferter løftede sig forsigtigt op fra jorden og over på Liliannas seng. De havde den samme evne hun kunne vel ikke være andet end heks. Hun smilede ganske kort og lagde hovedet på skrå imens hun prøvede at gemmenskue hende det gjorde at hende tatovering afslørede sig. Claire havde aldrig kigget på den og vidste ikke hvad for et navn der stod der på. Hun havde det svært med at være intim med andre efter hvad der var sket og det var også grunden til hun opførte sig som alting var nemt for hende.
Tilbage til toppen Go down
Lilianna

avatar

Humør : I have my ups and downs.
Fag : Kunst, Drama, Biologi, Kemi, Historie, Yoga og Dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    Søn feb 07, 2016 9:12 am

Lilianna smilte stort da hun så hvordan hendes kufferter løftede sig fra jorden og hun kiggede op på Claire igen.

”Jo.. Jeg er en heks, dog har jeg ikke rigtigt mødt andre end dem derhjemme fra, så det er ret nyt det her.” Fniste hun lidt og gik over ofr at sætte sig på sin seng. Hun kiggede op på Claire og vidste ikke helt endnu hvad hun skulle sige til den her pige. Hun var på en måde lidt genert over at skulle bo med en anden, hun skulle nok lige vende sig til det.

”Hvilke timer har du her?” spurgte hun imens hun åbnede en af de små tasker og tog en læbestift op, hun trak hendes mobil op og brugte den som spejl imens hun rettede på hendes allerede perfekte læbestift.

Lil var en som gerne ville have at hun selv så perfekt ud, hun var helt ligeglad med andre, da hun altid kunne se skønhed i alle andre omkring hende. Men hende selv, have hun høje krav til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    Søn feb 07, 2016 9:25 pm

Claire smilede hun havde heller ikke oplevet ret mange hekse udenfor hendes eget coven, men hun var nu glad for at det var en anden heks hun skulle dele værelse med end et andet væsen og især varulve, hun brød sig ikke ret meget om dem og ville helst være fri for dem. Hun vidste ikke hvorfor hun var bange for dem, men noget var der sket. Hun smilede svagt. Claire betragtede hende, Claire var vidst helt klart en drenge pige og forstod ikke helt det med makeup, det eneste hun som regel tog var mascara. Hun betragtede pigens læber imens hun farvede dem. Hun kom lidt til sig selv og rettede blikket imod jorden " jeg har Musik, Drama, Biologi og Kunst" sagde hun og lagde hovedet en anelse på skrå " hvad med dig?" spurgte hun og jo mere de sad snakkede med jo mindre akavet følte hun sig.

// sorry for længden havde lidt Kreasigt//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: new Roomate(Lilianna)    

Tilbage til toppen Go down
 
new Roomate(Lilianna)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Piger-
Gå til: