Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Can you safe me form these teenagers (Klaus)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Can you safe me form these teenagers (Klaus)   Tirs jan 05, 2016 3:43 pm

Tid:20:30

Sted: Raven´s

vejr: sådan nogenlunde

omgivelser: taget i betragtning at det er en hverdag så sidder der faktisk ret mange.

Påklædning: en sort kjole der sidder meget stramt omkring hendes krop, uden over har hun en mørk cardigan. Hendes hår er sat i en stram knold.

Claire havde en del lektier for, men hun var egentlig ligeglad faktisk skulle hun havde læst op til en prøve i biologi, men med det hun vidste om naturen og dets væsner var hun sikker på at hun kunne klare det, med en udmærket karakter desuden var det ikke hende der havde bestemt at hun skulle være her. Nogle af hendes venner havde haft lyst til at tage i byen i stedet for at læse. De havde valgt Moonlight Falls. Dog var mange af dem spunget fra da det kom til stykket. Hun havde sminke  på det var rimlig tyk og hendes læber var røde, det var en af pigerne fra gruppen som havde givet hende det på. Hun åbende døren ind til baren, hun havde desværre ingen penge så det var ikke fordi hun kunne drikke. Hun rettede svagt på håret inden hun rejste sig hun følte sig så forkert med alt den sminke i hovedet. Hun skulle have det af og så tage noget mindere på. Hun vidste engentlig heller ikke hvor resten af gruppen var. Af en eller grund var det altid hende som blev væk fra de andre. Hun brød sig engentlig heller ikke om store grupper. Hun gjorde et stykke toiletpapir  fugtig. Hun forstod ikke unge piger nu til dages det var som de skulle gemme sig bag et ton af sminke og det gjorde dem egentlig ikke pænere.
Da hun var færdig kiggede hun sig i spejlet og smilede, det hele virkede så forkert hvorfor havde hendes mor sendt hende her over, efter uheldet havde hun førhen lukket hende inde og hun måtte ikke særlig meget. Et svagt suk undslap hendes læber da hun kom  til tænke på hendes søster.

Claire huskede ikke så meget og det eneste hun huskede var at hun måske et sted der ude havde et barn, hun havde aldrig bekymret sig om barnet og vidste derfor heller ikke hvilket køn det havde. Hun stod lidt betragtede sig selv inden hun begyndte at gå ud imod baren. Hun fandt et sted hvor hun kunne sidde for sig selv. Hun var begravet i tanker og det gjorde hende i et lidt dårligt humør. Hun gav sig selv skylden. For dræbet af hendes søster, man plejede at sige tiden læger alle sår, men ikke dette her. Hun følte sig sometider alene med denne byrde, hun havde ingen at snakke med om tingene ingen vidste det udover hendes mor og de andre hekse. Hun blev dog forstyrret da de andre kom og smilet var som klistret på igen. Folk følte sommetider at hun tog for let på livet, men vis ikke hun gjorde det så ville hun havne et sted dybt ned i mørket hvor hun aldrig ville kunne komme op igen. En  af fyrene  puffede til  hende for at få hende til rykke ind.
Hvor ville hun ønske at nogen ville komme og trække hende ud af denne gruppe. Hun lignede en uskyldig pige på deres alder, men i virkeligheden var hun langt fra. Hun var noget magisk de kun læste om i bøger. Hun sukkede svagt da pigen lagde mærke til at hun havde fjernet sminken. Hun kiggede undskyldende på hende, men alt den sminke var bare ikke hende.
Tilbage til toppen Go down
 
Can you safe me form these teenagers (Klaus)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Raven's-
Gå til: