Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Nicolae Ardelean
 
Zitora
 
Fie
 
Viktor
 
Cain
 
Avalon
 
Elian
 
Reign
 
Sam
 
Statistics
Der er i alt 425 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tristan

Vores brugere har i alt skrevet 22328 indlæg in 1730 subjects

Share | 
 

 A new drink? Or a new book? ~ Eva

Go down 
ForfatterBesked
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: A new drink? Or a new book? ~ Eva   Fre dec 25, 2015 10:33 pmSted: Gaia ~ Baren, Late Night

Tid: 21:31

Vejre: En smugle støvregn, med mulighed for åben natte himmel.

Omgivelser:

Lyden af folk, som sad i baren. Stille og roligt, mens folk nyd hver deres drink. Joe står i baren, som altid og skænker drinks til charmerende kvinder og glubske mænd. Med former og farcon til at forføre og begribe sig på andre levende væsner de nu kan få fingre i nattens muldre mørke.


@Eva

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Arach havde valgt at gå på baren denne aften. Han tænkte at han kunne nyde stilheden for en gangs skyld. At han ikke længere skulle spekulere på lektier, covens, Dracul eller andre væsner. At han for engang skyld kunne tag på en bar. Side ned og blot nyde sin drink i ro og mag. Han trådte roligt ind til Baren og så over på Joe, som endnu en aften valgte at skænke et afslag til selv samme kvinde, som i sin fuldskab havde valgt at prøve endnu en gang at forføre Joe og få ham med hjem. Om det endnu havde lykkes? Var stadig ukendt, men det overraskede ingen af Joe svarede nej, til selv den kønneste tøz, eller knøz til den sags skyld.

Arach satte sig ved baren og før at han kunne nå at sige noget, havde Joe endnu en gang sat drinken foran bordet. Hans øjne gled ned og han skulle til at sige 'En Sex on the Beach'. Men Joe havde kommet ham i forkøbet og valgt at placere den foran ham. Han nikkede anerkende og fandt mønterne frem til at betale for sin usagte og stadig 'bestilte' drink. Et svagt smil dannede sig på hans læber og han fik fundet mønterne frem, så han kunne betale Joe det precise beløb, som han ofte bedte folk om. Hans påklædning var en sort skjorte, sorte jeans, en hvid vest og et par hvide sko. Han havde sin klassiske sorte hat på, mens hans skjorte havde været en kort ærmet, så det lignede en T-shirt, blot i skjorte format.

Han sad lidt og nyd sin drink, mens han tænkte at han nok snart bør overveje at finde nye projekter at gøre. Måske kunne han begynde at eksperimentere med Dæmonisk og Engle blod. Blot for at finde frem til hoved kilden bag deres eksistens? Dette kunne være en glimrende forskning. Eller om det blot ville ligge en for stor 'bieffekt' på ham. Han vidste allerede hvad bieffekten havde været hos Orda Dracul omkring forsøget med Blood Demon, Dark Fey og deres eget 'hekse' blod havde resulterede i at de ændret fysiske form og træk til 'dragoniske' skabninger. Men var det nok ''magt'' i sig selv? Nej. Arach ville havde mere. Ny viden. Sulten efter en ny 'appatit' som kunne 'mætte' ham i få århundreder før han gik igang med det næste.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A new drink? Or a new book? ~ Eva
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Baren, Late Night-
Gå til: