Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Experiments on a Tuesday? Lucky us!

Go down 
ForfatterBesked
Dexter

avatar

Humør : "A nightmare for some. For others, a savior I come. My hand's cold and bleak. It's the warm hearts they seek."
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Søn jan 13, 2019 10:12 pm

Tid: Tirsdag formiddag, omkring klokken 11
Sted: Hemmelig etage på UC
Vejr: Køligt vejr udenfor, vinden blæser
Påklædning: Tøj + udseende & UC Labcoat

Dedikeret til @Skye


Dexter vidste ikke hvad der var med ham i dag. Han følte sig så underligt nervøs, og det var ofte her hans skizofreni blussede mere op end normalt. Stemmerne han havde hørt virkede så virkelige, men han forsøgte at skyde dem fra sig. Skye og ham var sat på en speciel opgave i forhold til et eksperiment kaldet X-22. Det var langt fra eksperimentet han var nervøs for, men det havde været noget tid siden ham og Skye havde tilbragt meget tid sammen. Måske var det hvad der gjorde at han stod og forsøgte at få sin jordfornemmelse tilbage. Han stod let og legede med kanten på papiret hvorpå informationerne om eksperiment ofret stod på. X-22 virkede så upersonligt, men sådan var det vel på denne arbejdsplads. Måske var det også bedst ikke at blive så forbundet til dem – det var trods alt ikke alle der overlevede. Han følte dog også en smule glæde og spænding i kroppen. Der var noget i ham der virkelig brændte for at undersøge alt omkring ham, og eksperimenterne gav ham en mulighed for at lære noget nyt hver gang. Let rettede han på sine briller og forsøgte at rette en smule på sig selv.

Hvorfor blev han altid så underlig nervøs når han skulle arbejde sammen med andre på den måde? Skye var jo praktisk talt familie, og hun havde da også været en form for mentor for ham mens han voksede op. Dog følte han at det var anderledes nu hvor han ikke længere var et barn. Men måske Skye stadig så ham som den lille dreng der altid fulgte Rayna i hælene. Han havde ærligt talt ikke lyst til at tænke på hvordan Skye så ham. For hende var han vel stadig et barn, hvis man sammenlignede alderen, men han havde udviklet sig meget i den tid de havde kendt hinanden. Derimod havde hun altid været ung og smuk. Han stod lidt og stirrede på papiret foran ham uden rigtig at læse hvad der stod. Hvad kunne de snakke om? Det var ikke fordi Dexter havde et spændende socialliv, tværtimod havde han ofte svært ved at finde venner. En af dem han anså som ven var Celeste, og hun var jo halvdelen af tiden ikke til at snakke med. Let rystede han på hovedet og forsøgte at fokusere på papiret foran ham. Dog hjalp det ikke. Han følte hvordan hans tanker drog ham ind i en anden verden, og det varede ikke længe før han var helt fortabt i dem.

Da han endelig kom tilbage til den virkelige verden valgte han at bevæge sig ind i lokalet hvor en bevidstløs kvinde lå på det kolde metal bord i midten. Han gik roligt over til hende og så på de blonde lokker der var kørt væk fra hendes ansigt og stod lidt og læste på papirerne, før han lagde dem fra sig. Han lænede sig let ind over hende og studerede hendes ansigt. Hun var en køn kvinde, intet spørgsmål om det, men dette var ikke tiden til at beundre nogens skønhed. Han undersøgte derpå hendes puls for at sikre sig at hun var bevidstløs og ikke kun sov. Nok kunne han være sadistisk, men han fandt det altid så besværligt når de skreg mens han arbejdede.

”So, X-22, it’s very nice meeting you today,” sagde Dexter ret så roligt mens han tjekkede hendes journal engang mere igennem for at sikre sig de korrekte instrukser. ”Do you like riddles, perchance?” Dexter smilede en smule for sig selv. Han plejede altid at snakke med dem som han skulle eksperimentere på, han fandt det en god mulighed på at øve sig på sine sociale færdigheder – selvom der aldrig var nogen respons. Andre ville finde denne type arbejde forfærdelig, men Dexter havde altid set det som en mulighed for at lære mere. Det var én ting at manipulere med DNA i et reagensglas, men levende væsner var nu mere interessant for ham. Som han så på kvinden foran hende hørte han døren bag ham åbne.


Sidst rettet af Dexter Man jan 14, 2019 12:37 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Skye

avatar

Humør : This princess can save herself
Fag : Ingen
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Man jan 14, 2019 8:16 am

Påklædning: Klik & UC Labcoat


Skye tog en dyb indånding, som havde hun gjort noget hun ikke burde have gjort - og det var vel sandt. Dog hvis ingen opdagede det, havde hun så i virkeligheden gjort noget galt? Det ville Rayna bedømme på et eller andet tidspunkt. I dag skulle hun se på en patient sammen med Dexter, det skulle nok blive spændende. Hun fandt filerne og læste op på dem inden hun skulle møde ham. Unikke racer var altid sjovest at finde rundt i, finde ud af hvad deres biologi kunne holde til og hvor grænserne lå.
"Morning Dexter," kom det fra Skye som hun trådte ind og lukkede døren bagved sig. Skye var ikke typen der sov længe og havde trænet fra tideligt i morges - sådan var det at have flere forskellige poster i firmaet. "I see you are making a new friend," kommenterede hun på, at hun havde hørt ham snakke med den bevidstløse kvinde på grund af egne gode sanser. Skye løftede de mørke øjne op fra papiret og sendte ham antydningen af et smil. Vokset op hele sit liv her, var der ikke just meget menneske over Skye - men man var heldig en enkelt gang imellem at se små rester der ikke kunne blive slettet.
"So I guess you have some ideas where to start?" Spurgte hun og så den blonde kvinde an på bordet. "You have never done eksperiments while they were awake haven't you?" Spurgte hun derefter stille og var ved at bedømme om de ting der skulle gøres, ville være lettest at se resultatet på, hvis det blev gjort direkte. Skye havde efterhånden været med i en del af de mere vågne eksperimenter. Og de holdt ofte først en pause når 1 patienten besvimmede eller når opgaven var gjort.
"It seems like she is supposed to be able to breathe under water," sagde Skye overvejende. "Do you reckon she would be heat sensitive.. like a siren.. or perhaps."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dexter

avatar

Humør : "A nightmare for some. For others, a savior I come. My hand's cold and bleak. It's the warm hearts they seek."
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Man jan 14, 2019 10:24 am

Dexter kunne ikke lade være med at smile til Skye der altid havde været et forbillede for ham. Hun havde trods alt hjulpet ham med at kontrollere hans evne som Rayna gav ham. Måske var det derfor at nervøsiteten han før havde følt nu var væk. Det var en underlig situation, for han vidste ikke helt hvordan han stod med denne kvinde. I og for sig var hun vel en moderlig figur, men han kunne ikke få sig selv til at sætte hende på samme niveau som Rayna. Hun var nok mere en moster eller tante, men hendes udseende var en smule distraherende til tider, specielt når han forsøgte at koncentrere sig. Dog forsatte han med hans sædvanlige gennemgang af patientens krop før han svarede hende. Nogle vaner var vel svære at slippe af med.

”Goodmorning to you as well, been up early as always I presume?” sagde Dexter med et høfligt smil før han fandt en mindre skalpel frem fra en af skufferne. Her på kom han et nyt sterilt blad og lavede et lille snit på siden af hendes hals, hvor i han kom en mindre chip. Chippen placerede han bag patientens hovedpulsåre med en utrolig nøjagtighed. De fleste havde nok valgt bare at sætte den ind, men Dexter foretrak et område der for det første ville være umuligt for patienten at få ud og for det andet ville slå dem ihjel hvis de forsøgte. Hendes kommentar med hensyn til venner fik ham dog til at sukke. Var det virkelig så tydeligt at han var social udfordret? Han lagde forsigtigt skalpellen fra sig og begyndte nu at sy det lille område han havde skåret.

”I was only given the instructions that you also recieved, that much I can conclude,” sagde Dexter med et høfligt smil som han blev færdig med at sy det lille snit. Hendes spørgsmål kunne han dog ikke lade være med at blive lidt fornærmet over. Han havde trods alt snart været ansat hos Umbrella i seks år. ”I don’t particulaly like the screaming, too much noise, and they rarely answer my questions anyhow,” sagde han ret så faktuelt. Han havde været med til flere operationer hvor patienten var komplet vågen, dog foretrak han den anæstesi som han havde hjulpet med at udvikle. Et serum der gjorde at patienten var vågen, men ikke kunne bevæge sig. Det gjorde det ofte nemmere at operere eller undersøge deres biologi. Hendes ord om en eventuel sirene fik ham til at ryste på hovedet.

”Her skin is not like a sirens, but I do see where you would think that,” sagde Dexter overvejende mens han pakkede sytøj væk. ”According to her file she was not found under water, and they have submerged her in water to see if she would change physically, however all reports came back negative.” Som han overvejede hendes mulige race gik han ned til hendes fødder og satte sig på knæ for at kunne undersøge fodens trædepuder. Det plejede nogle gange at give et hint til hvad de havde med at gøre.

”Her feet does not resemble that of a fairy either, and no sign of wings or pointy ears,” sagde han og rejste sig op. Hans mørke øjne så over på Skye med et skævt lettere charmerende smil. Han havde altid været karismatisk, hvilket kunne få folk til at undre sig over hans manglende antal af venner. Dog vidste han selv at han kunne være noget af en mundfuld at sluge for nogle. ”Some will use me, while others will not, some have remembered, while others have forgot. For profit or gain, I'm used expertly, I can't be picked off the ground or tossed into the sea. Only gained from patience and time, can you unravel my rhyme? What am I?” sagde Dexter med et glad smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Skye

avatar

Humør : This princess can save herself
Fag : Ingen
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Man jan 14, 2019 5:14 pm

Skye valgte at overhøre andet end hans teori på hendes sirene ide. Hun kneb øjnene og lod ham gøre sit. Hun vidste hans hjerne fungerede hurtigere og bedre end hendes - ikke at hun ikke var begavet, bare ikke på en måde som han var. Derfor lyttede hun nærmere til hans ideer og prøvede at danne sig et billed af muligheder. Så gav han sig til at tale i gåder, det var hun vel van til efterhånden når det var ham hun snakkede med. Let kneb hun øjnene imens hendes hoved lavede sløjfer for at løse den.
"Knowledge," mumlede hun stille.  Derefter gik hun hen til computeren og slog en fil op på en tideligere patient som hun havde haft for hundrede år siden.
"What if the reason she doesn't change to any form, is because she is able to hold back? If she is able to controle a transformation, maybe the water doesn't just keep her from drowning.. it is her?" Forslog Skye så og åbnede en skuffe for at søge efter en bestemt fil.
"132 years ago, I worked together with a man - his plan was to mix a shapeshifter with some dragon dna. Fire didn't seem to hurt her.. but heal her. Can you believe it? Healed by fire...  - what ever - by being connected to a dragon would save her from the burns.. what if she is connected to a creature that we have yet to discover? I suggest we move her to the isolation floor.. dry it out.. when it seems like she is about to take her last breath.. we fill the room up with water. If she survives, we might have a new healing serum on our hands," forslog Skye og så hen på Dexter.
"And if not.. maybe she wasn't as special as we thought," trak hun let på den ene skulder og så hen på den lyshårede kvinde. Grunden til isolationen var, i tilfælde af en formskiftning - ville de ikke kunne vide om bæstet ville ødelægge alt omkring dem - og dermed dræbe dem på et sekund.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dexter

avatar

Humør : "A nightmare for some. For others, a savior I come. My hand's cold and bleak. It's the warm hearts they seek."
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Man jan 14, 2019 6:12 pm

”Correct,” sagde Dexter med et glad smil på læben. Han blev altid i så dejligt et humør når folk ville lege med på hans gåder, og det frydede ham at Skye kunne svare på gåden. Hendes forslag fik ham til at overveje mens han undersøgte den blondes krop yderligere. Han så dog op på Skye som hun talte og lyttede hellere end gerne til hendes historie. Hvilket fascinerende væsen tænkte han for sig selv som han så på hende. Det var som om han altid havde tid til at lytte til hendes historier, specielt når det var en der kunne have relevans for deres patient. Dog fik det ham til at tænke over varmen og nærstuderede derpå hendes krop. Ofte kunne han finde et enkelt tegn eller lignende på deres kroppe, og til dette tog han en af hans handsker af. Han lod en finger køre over hendes hud mens han så den reaktion med hovedet tæt på. En normal krop ville reagere på varmen fra hans hænder, men hendes hud virkede til at afvise den og hellere bevæge sig væk fra den. Med et lille glimt i øjet så han op på Skye med et skævt smil.

”Shapeshifter might be what we are looking at, her skin seems to hate the warmth from my finger,” sagde Dexter med et smil og holdt sin finger op i luften. ”But I believe putting her in a fire will just kill her, and she seem to have something hiding. Bear with me for a moment, please,” sagde han og bukkede sig ned over hendes ansigt hvor han åndede sin varme ånde ud over hende. Hendes hud begyndte at sitre som om den var overfølsom overfor varmen. Faktisk virkede den til ikke bare at søge væk fra varmen men nærmest som om det gjorde ondt på deres patient der begyndte at bevæge øjnene.

”Please enlighten me, Miss Mitchell, what's strong enough to smash ships but still fears the sun?” sagde Dexter med et smil og gik over til Skye. ”I believe in that riddle lies our answer to what our patient might be connected to,” sagde han med et glad smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Skye

avatar

Humør : This princess can save herself
Fag : Ingen
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Man jan 14, 2019 7:40 pm

Hun så på hans reaktion på hendes teori, og et skævt smil sneg sig op på hendes læber - som hun viste sig at være et skridt tættere på den rigtige retning. Skye kneb øjnene sammen, og hun var ved at få en ide. Dog lod hun Dexter tage de næste få undersøgelser, måske de fandt det svar de egentlig søgte. Skye rejste sig fra stolen og gik hen ved siden af Dexter. Hendes øjne så på kvindens og de fik øjenkontakt kort - kvindens lyse øjne skreg om hjælp.
"You are a genius, no wonder why her body is so cold. What if she has a dormant cryokinetic-powered alternate personality? She is not strong enough at the moment to attack us, but leaving her aware of everything could come back to bite us," sagde Skye så. "I might not even be shapeshifter.. it's 50/50, human - shapeshifter - but Ice persona. That is incredible," tilføjede hun så og lagde armene over kors. "I want to check her abilities, in live action - knowing the form of attacks and if she would be of any interest for Rayna," tilføjede Skye. "If not. She is better of dead," løftede hun let på den ene skulder.

//undskyld det blev lidt kort <3.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dexter

avatar

Humør : "A nightmare for some. For others, a savior I come. My hand's cold and bleak. It's the warm hearts they seek."
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Man jan 14, 2019 9:46 pm

”Well you did come with the crucial clue, so I would not have tested this without your first intution,” sagde Dexter og følte sig pludselig lidt nervøs. Hans mørke øjne så kort på hende men vendte derpå sin fulde opmærksomhed på patienten. Måden som hendes øjne bevægede sig skræmt fik et høfligt smil på hans læber og han gik over til bordet. Han kunne godt tænke sig at undersøge hende nærmere, og Skye virkede så ivrig til at få hende ud i kamp. Her var muligheden for at lære en ny form for race og kende, og Skye var klar til at smide det ud af vinduet. For at være ærlig var han selv nysgerrig over denne fremmedes evner, men biologien bag hendes ydre var mere interessant for hende.

”Give me just one hour of playtime with her, then you can test her to your every will,” sagde Dexter og så op på Skye med et selvsikkert smil på sine læber. En timer var meget for ham, og han ville kunne være færdig med hende på under det halve, men chancen for at få samlet en smule af hendes DNA til hans samling lokkede ham. ”I promise you she will be in working order once you recieve her, and then you can do whatever you please,” Dexter vidste at han ikke behøvede at forklare hans intentioner for Skye, men han håbede dog at hun ville overveje og blive, mens han arbejdede. Ofte var hans arbejde alene, og han nød egentlig den lille smule tid han havde med andre. Desuden var det lang tid siden de sidst havde set hinanden, og Dexter var ret så nysgerrig med hensyn til nogle af de missioner hun var blevet sendt ud på på det seneste. Uden at vente på svar fandt han hurtigt nogle reagensglas frem samt et udvalg af kanyler og små diske til opbevaring af eventuel materiale fra hende.

”Please, tell me what you have done lately,” sagde Dexter mens han fandt sine ting frem.


//I don't mind (;
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Skye

avatar

Humør : This princess can save herself
Fag : Ingen
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   Yesterday at 1:25 pm

"You get one hour, one hour," sagde hun som var det hendes tur til at lege med det nye legetøj om lidt. Hvilket det lidt var. Dog betød det ikke, at ikke var interesseret i hvad han fandt ud af - tvært imod. Styrker og svagheder i biologien var med til at finde ud af, hvad racen var værd. Personen der lå på bordet var ikke en person for hende, hun var et objekt med egenskaber. "Perfect," var hendes eneste kommentar.
Hun observeret de prøver han tog, og lyttede til hans spørgsmål. Hvad havde hun lavet for tiden? Nærmere, hvad havde hun ikke lavet for tiden.
"I've been working on a former patient of mine, when we first got him twenty years ago. He was a hybrid, blooddemon and witch. Rayna and I created a hybrid witch.. part pureblood witch and half created. Not that it was anything other than a regular warlock in the end. I found him and took him in," fortalte hun og skrev nogle sidste notater ind i sit hæfte. "I injected him with his former samples of his demon dna.. this time Rayna wanted me to use the Cyniclon dnaformel she used to create me," tilføjede hun og så op. "So I did it. I've been looking at these codes for days, even after someone freed him.. all the dnaformel tells me is.. that it was my brother," Skye så normalt ikke nervøs ud eller virkede usikker - men det skreg fra hende uden hun ønskede at det var så tydeligt. Sådan var det vel altid når man ikke kendte noget til sin biologiske familie og endelig havde en ledetråd.
"I should let it go, Rayna says it's no big deal.. might be a mistake. Can't let this feeling go through," det irriterede hende. Vito var ikke ligefrem i nærheden til at hun kunne smide de her menneskelige følelser overpå ham, Dexter var nok den der stod tættest på ellers - mest fordi der var mere til ham end den kulde som ellers syntes at være alt der fyldte Skyes sind.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Experiments on a Tuesday? Lucky us!   

Tilbage til toppen Go down
 
Experiments on a Tuesday? Lucky us!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Umbrella Corporation-
Gå til: