Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 I've only heard about you in stories

Go down 
ForfatterBesked
Queenie

avatar

Humør : Sometimes we search for the things we don't wish to find.
Antal indlæg : 10

IndlægEmne: I've only heard about you in stories   Man jan 07, 2019 11:14 am

Tid: Tirsdag eftermiddag, kl 13:15
Sted: Umbrella Corporation
Vejr: Koldt blæsevejr udenfor
Påklædning: Tøj og udseende

Dedikeret til @Rayna


Queenie havde måtte indfinde sig under de latterlige korporations love som Umbrella havde. Hvorfor skulle alt i denne verden være i hver deres lille kasse og fint skrevet i en kalender? Queenie ville nok aldrig lære at forstå den form for organisering, men sådan var hun bare. Hendes liv foregik helst hurtigt, og uden for meget overvejelse. Der skulle ofte ikke meget til før hun fik en ny ide, og hun fulgte gladelig sit instinkt hvad det angik. Nok var hun datter af to mægtige hekse, men det lod hende bestemt ikke afskrække fra at trodse dem og prøve noget nyt. Egentlig havde hun kun hørt historier om hendes mors tante, men selv de historier var fra Wonderland – et sted Queenie kun havde sat fod et par gange gennem hendes liv. Hun foretrak kaos, så da hun så muligheden for at møde den legendariske mørke fe, sprang hun gladelig om bord. Da hun ankom til bygningen meldte hun straks sin ankomst ved sekretæren ved skranken.

”Queenie – that’s Queen with and I and an E after – Sinclair,” sagde hun med hendes tryllebundne charmerende stemme mens hun let lænede sig over skranken. Hendes blonde hår sad kør væk fra hendes ansigt, og der var noget i hendes blik der kunne få folk til at hoppe en smule af forskrækkelse. ”I’m here to see Rayna?” Hun virkede uskyldig udenpå, men for dem der kendte til hendes sind, vidste de også at hun ikke var bange for at slå sig løs. Hendes blå øjne fulgte sekretærens taster og noteringer og da hun blev bedt om at sætte sig over og vente, sendte hun et hårdt men høfligt smil i retningen af sekretæren. Derpå gik hun over og tog plads ved en af stolene langs facaden.

Noget i hende var rasende over at hun ikke kunne komme til med det samme – var det ikke derfor man planlagde et møde hjemmefra? Hun sad en smule forgabt i hendes tanker da en person kom gående imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rayna

avatar

Humør : I'm often painted as the bad guy, and the artistic part of me wants to hand out the brush.
Antal indlæg : 45

IndlægEmne: Re: I've only heard about you in stories   Tors jan 10, 2019 4:10 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en sort kjole på Link. Hun har et par sorte sko på (De gør hende 7 cm højere, fra 1,71 til 1,78) Link
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, det går hende til omkring midten af ryggen Link. Hun har minimal make-up på Link. Hun har  et smykke omkring sine fe ører Link
- Accent Russisk/Slavisk
- Andet Hun har Fe ører Link. Hun har helt gyldne øjne Link

Rayna var mere eller mindre vant til, at have møder med adskillige forskellige folk, om de dog var interessante, var ikke altid til at vide. Så da hun blev ringet op fra disken nede ved indgangen, at hendes møde her 13:15 var dukket op, begav hun sig imod elevatoren. Selvfølgelig havde hun tjekket op på denne Queenie, da aftalen var lavet, og efternavnet gav en god indikation om hvem hun var. Hun havde altid haft en interesse i Sinclair familien, som på sin vis var knyttet indtil hendes egen gennem ægteskabet mellem hendes kære søster Dahlia og Ronnan Sinclair. Det var måske også denne viden, som gjorde at hun personligt gik ned for at tage imod Queenie, fremfor at lade Magdela tage imod hende og vise hende op til kontoret. Plus det gav hende også mulighederne for, at lade hvem end der sad i venteområdet, eller de folk som arbejde for hende, synet at se hende gå rundt, med en udstråling af kontrol og magt.
Da hun endelig kom ned til den første etage, eller nok snarer den første etage, som befandt sig over jorden og ved indgangen til Umbrella Corporation, rettede hun hurtigt på sit tøj, før hun gik ud. Der var en udstråling af elegance, ynde, kontrol og magt, som hun bevægede sig imod venteområdet, hvor hun hurtigt fik øje på Queenie. Selvfølgelig vidste hun hvordan den anden kvinde så ud, hun havde trods alt undersøgt hende og hendes baggrund, så hun vidste en god mængde informationer. Hagen var hævet højt, og på trods af hun egentlig var en fe, så gemte hun ikke disse træk væk, hvilket også fremkom tydeligt, ud fra hendes gyldne øjne, der var alt andet end naturlige. Hun stoppede op, som hun nåede Queenie "You must be miss Sinclair, it's a pleasure meeting you I'm Rayna" der var et smil på hendes læber, som hun rakte hånden frem imod kvinden, som befandt sig der foran hende "If you would just follow me, then we can go to a more private place" forklarede hun, da hun slog ud med den ene hånd, et tegn på at Queenie skulle følge med hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Queenie

avatar

Humør : Sometimes we search for the things we don't wish to find.
Antal indlæg : 10

IndlægEmne: Re: I've only heard about you in stories   Fre jan 11, 2019 7:43 pm

Queenie hadede at vente, det var en af de ting hun siden barnsben ikke kunne fordrage. Hendes tålmodighed var kort, og allerede efter få sekunders venten var hun begyndt at tappe let med sin ene fod mod det hårde gulv. Hendes isblå øjne så rundt i den store lokale mens hendes pegefinger begyndte at lege med en af hendes hvide lokker. For nogle ville hun måske ligne et barn der utålmodigt ventede på sine forældre, for andre ville hun ligne en sofistikeret kvinde der havde nogle sjove måder at håndtere sig selv på. Hun bed sig kort i læben som hun vendte sig mod lyden af skridt. Hendes øjne lyste op og et smil kom frem på hendes læber som hun så denne kvinde foran hende. Så hun var virkelig, og ikke bare noget fra hendes barndoms fantasi? Queenie rejste sig ivrigt op fra sædet og rakte en hånd frem som hilsen.

”Sinclair, indeed. Queenie Sinclair,” sagde hun med en tydelig ivrighed i hendes stemme. Hun kunne ikke lade være med at le lidt for sig selv. Hele situationen virkede urealistisk for hende – var det endnu en af hendes hallucinerende øjeblikke? Nej, ikke med de så livlige gyldne øjne der mødte hendes isblå. Hun fulgte gladelig denne fremmede kvinde, hvis udstråling langt fra skræmte hende. Faktisk fandt hun den mere beroligende at nogen tydeligt tog styringen og lod hende følge med. Der var noget over denne kvinde der gjorde at Queenie ikke kunne få sine øjne fra hende. Hendes udseende var tryllebundende og hendes udstråling var fængende. Da de endelig nåede deres private mødelokale kunne Queenie ikke lade være med at lave et lille hop på stedet af spænding. Hun følte hun havde ventet hele hendes udødelige liv på dette øjeblik, og nu stod hun foran denne fantastiske skabning.

”I can barely tell you how excited I am to finally be in your presence,” sagde Queenie med hendes charmerende smil på læben. Trods hendes spænding virkede hun til stadig at kunne huske hendes manerer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I've only heard about you in stories   

Tilbage til toppen Go down
 
I've only heard about you in stories
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Umbrella Corporation-
Gå til: