Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Keep your enemy close (Aamon)

Go down 
ForfatterBesked
Tidus

avatar

Humør : I have sooooo much to learn.
Fag : None...
Antal indlæg : 78

IndlægEmne: Keep your enemy close (Aamon)   Man jan 07, 2019 10:25 am

påklædning + udseende + et par fine læddersko.
Tid: 10.05
Vejr: Overskyet, koldt.
Sted: En gyde i boligområdet ved Gaia.
A topic to @Aamon

Tidus havde ingen anelse om hvad der skulle ske. Han havde været på vej hjem, i det han genkendte et bestemt ansigt. Et ansigt som mafiaen også kendte. Sønnen af en tidligere Mafia kvinde. En Mafia kvinde der desværre måtte stille træskoene. Der var endnu ikke fundet en morder på denne kvinde. Hendes død havde været noget så mystisk. En af de mystiske der nogensinde var sket, havde Tidus far sagt. Dog havde Tidus far ikke mistænkt noget som helst med det overnaturlige. Stod det til ham, så fandtes det overnaturlige ikke. Men, Tidus som lige havde opdaget det overnaturlige, ville mere end gerne kæde døden med det. Specielt når de skete så mystisk som denne kvindes død.
Alt i alt. Drengen, ikke så langt fra Tidus, havde været denne kvindes søn. Og... ham og Tidus havde aldrig været de bedste venner. Tvært imod, de gik altid hinanden på nerverne. To løver der sloges om dominans. Aamon og Tidus... aldrig forlad de to i det samme rum.
Kulden viste sit tegn, som Tidus pustede ud og en røgsky forlod læberne. Han puttede selvsikkert hænderne i lommen. Med ryggen ret og hovedet løftet, gik han hen imod Aamon og planlagde hvad han skulle sige. Det var ved at være noget tid siden han havde set Aamon. Og hvem ved, måske der var noget overnaturligt over ham, som Tidus aldrig havde bemærket.
"Out on ya own huh?" lød Tidus stemme bag Aamon. "I wouldn´t be confident to walk alone out here if I was you..." han klikkede med tungen. Det var med stor selvsikkerhed at han stod foran Aamon, uden egentlig at vide at han var en dæmon. Tidus kendte ikke til dæmoner. Indtil videre kendte han blot til Banshees. Derfor havde han meget at lære.
Men siden Aamon ikke havde gået dæmon grassat på Tidus endnu, så var der kun selvsikkerhed at finde i den blonde banshee. "After all, someone could hurt you, steal your stuff."
Tidus sagde disse ord til Aamon, da han trods alt han var søn af en tidligere vigtig mafia kvinde. Man kunne aldrig vide hvem der ville udnytte en situation når han var alene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Keep your enemy close (Aamon)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: