Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Late plane - Razor

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Late plane - Razor   Fre dec 21, 2018 7:01 pm

Tid: sen aften
Sted: lufthavnen.
Vejr: støvregn og koldt.
Påklædning:
 

Tag: @Razor


Reign havde troet, han havde gjort det klart for Razor, at han ikke skulle komme hjem, før hospitalet sagde god for det. At han var nået igennem til ham for en gangs skyld. Selv efter drengens mange afvisninger til selv samme forespørgsel.
Det var først, da han havde ringet og sagt, at nu var billetten hjem købt, at mennesket fattede, at hans
overtalelsesevner havde fejlet.
Så nu stod han dér - ventende i lufthavnen med blikket fastlåst på gaten, passagererne snart ville dukke op i. Bitter og spændt på samme tid. Omringet af mennesker, der også ventede på at tage imod venner og familie, nogle med store farverige skilte, blomster og flag.
Reign tjekkede tiden på sin telefon. Overvejede at gå hen og købe noget i stedet for at stå helt tomhændet og ynkelig, men det var vist for sent. Med mindre flyet var forsinket yderligere, hvilket tavlerne ikke gav nogle besked på. En halv times forsinkelse måtte også være nok. Der var ikke meget ved at bruge sin weekend i en lufthavn.
Han rømmede sig og rettede på jakken, der pt. hang henover armene. En stor, tyk en af slagsen. Decembermåneden havde ført kulden med sig, og de blevet med at advare om sne. Selvom det indtil videre kun var blevet til regn og slud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Fre dec 21, 2018 8:48 pm

Påklædning; Her bare tær - halskæde gejl (;

Okay - af alle dårlige beslutninger halvdæmonen havde taget i sit liv, var dette nok ikke den værste. Men den var helt sikkert i top fem. Ikke fordi han vidste hvor gal Reign i sidste ende kunne blive over det. Nej det var nok mest fordi - de smerter han før slet ikke havde følt, var ikke noget han havde overvejet ville vende tilbage så snart smertestillende langsomt forlod ens krop. Og at skulle bevæge sig rundt med bagage - fra den ene gate til den anden i en lufthavn. Han havde kunne hægte sig på bekendte folk noget af vejen. Men ikke alle skulle hele vejen til England så resten af rejsen måtte han klare selv. Men det var udmattende. Forvirrende - for ikke at nævne stressende. Ikke fordi han selv var stresset. Men lufthavne havde ligesom lidt den energi over sig. Hvert fald så snart man stod af flyet og folk tromlede hinanden ned som vilde dyr der ville først til føden aka. Have sin kuffert og forsvinde ud fra lufthavnen. Razor havde gloet meget længe på bagagen som den tullede rundt på rullebåndet før han endelig havde snuppet sin taske og smuttet afsted ud mod - Well! Den retning alle andre gik. Han vidste ikke helt hvad han skulle forvente. At Reign kom for sent og halvdæmonen skulle vente? Eller om han skulle lede efter Reign i alt hvad lufthavnen havde at byde på? Måske stod han der allerede med åbne arme? Nah - det var svært at sige. Ikke så svært så snart han trådte ud og fik øje på sit menneske ikke langt derfra. Det var nok en af de få gange hvor Reign faktisk havde været rimelig let at læse. Ikke tilfreds - utilfreds, meeen var det ikke også en smule glæde man kunne ane i det alt for flotte ansigt.

Razor tvang sig selv op på hesten og måtte ligge sit ynkelige jeg på hylde. Bare lige for at overbevise fyren om at det altså havde været den helt rigtige beslutning at tage hjem nu og ikke vente til han blev officielt udskrevet. Hvilket han nok aldrig ville have været blevet hvis han havde forsat de sidste par dages opførsel. Det var ikke længe siden han havde set Reign - men alligevel var han noget så savnet og halvdæmonen skyndte sig hen til ham, næsten løbende. Men man skulle jo heller ikke presse citronen. Lysten til at springe lige i armene på ham var fristende. Meeen det blev nok mere til bare at kramme ham - måske næsten et hop. Men selv bevægelsen at slynge armene om ham var fysisk en dårlig beslutning. Noget halvdæmonen dog var ligeglad med.
“ You remind me of a magnet, because you sure are attracting me over here! “ lød det så bare fra ham med et lille grin før han tvang sig selv til at slippe mennesket en smule. Men kun lidt - selvom han havde lyst til at kramme ham bare lige liiiidt mere. ” you look amazing “ fik han så lige tilføjet med et lille smil om læberne. Forhåbentlig var anstrengtheden gemt godt væk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Fre dec 21, 2018 9:58 pm

Det strømmede pludselig ud med mennesker, der alle bar rullekufferter bag sig, og snart fyldtes området med glæde form af kram, kys og hilsner. Reign kom kun i en større konflikt med sig selv, da et par et par meter fra ham omfavnede hinanden i et dramatisk , næsten filmlignende, gensyn. Sådan et ville han også have med Razor. Godt nok havde han reageret noget dramatisk på hospitalet i Las Vegas, men der kunne han ikke bare løbe hen og klemme livet ud af sin halvdæmon, uden det ville ende i et blodbad. Nu havde han endelig muligheden. Eller... havde han? Kunne Razor overhovedet krammes. Kunne han overhovedet bære sin baggage?

Reign nåede slet ikke at tænke det igennem, før hans blik fangede det blonde krøllede hår i mængden.
Og inden han kunne nå at beslutte sig, havde Razors arme allerede fundet vej om ham i et kram, mennesket havde for travlt med at sikre sig, drengen ikke faldt sammen, til at gengælde ordentligt. For hvor ville det være synd, hvis såret sprang op nu.
"Caaaareful..." lød det bare med et bekymret blik ned mod Razors mave, selvom der ikke var meget at se. Andet end tøj. Stof. Han så op igen og forsøgte i et sekund at læse ansigtet foran sig. Men da der ingen smerte var at se, slappede han lidt mere af, "oh, shut it, model-boy," og gengældte det savnede smil med et tilhørende kys på hans læber.

Reign gav sig selv et øjeblik til at suge Razor til sig. Lade blikket finde op i hans pande, håret, ørerne, kæben. "You're actually here," sukkede han ud, halvt lettet og halvt opgivende, og smilede lidt igen, inden han trådte et skridt tilbage og lagde lidt afstand mellem dem.
"Okay, this is how it's gonna go down," Reign tog fat i drengens kuffert, rømmede sig og forsøgte at få en mere alvorlig aura i samtalen, "you stay in bed most of the time - for a week at least. I will get you what you need and you just worry about getting better. And if I hear you complaining, even once, I'll personally drag to to the nearest hospital, strap you onto one of its beds and I won't let you return home until your wound is completely done healing. Got it?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 11:00 am

" Naaaah.. Just an illusion - the real my will be walking through those doors in juuust a second.. " Sagde han så lidt med et lille smil om læberne og skævede kort tilbage hvor han var kommet fra. Dog vendte han opmærksomheden mod fyren et øjeblik efter og udnyttede det ene lille sekund til at plante et kys mod Reigns læber. " I'm here.. " tilføjede han så bare og lod hovedet glide en smule på skrå. Det havde været en fantastisk oplevelse, men han var nu alligevel glad for ikke at være så langt væk længere - ikke længere at være fanget i en hospitalsseng. Det havde nok været det værste nogensinde.

Han skævede kort lidt mod sin taske men skar så kort en grimasse da det lød som om Reign pludselig havde en masse mere at sige. Men det der faktisk blev sagt var ikke uventet og ikke uretfærdigt. Det var desuden meget bedre at være fanget i sengen hjemme hvor Reign kunne passe på ham og lave mad til ham - end derovre hvor alt var træls. Også selvom han fandt ud af at der var en uendelig mængde blod til rådighed. Eller - måske ikke som et ta selv bord, men det havde han gjort alligevel.
" Oh really? I thought jobhunting was first priority.. " han skulede en smule drillende.
" Mmmm.. But fine, got it. " Sagde han så bare lidt og skævede lidt mod fyren før han så bare nikkede lidt. Yea - det måtte de så se på hvor længe holdt, måske et par dage. Men han var vel også snart helet helt? Ikke? Han skævede kort lidt ned af sig selv og lod den ene hånd finde lidt hen mod maven. Well - forhåbentlig. Han rettede sig kort lidt op.
" But now we go home, yes? " Han sendte fyren et sødt smil før han så et øjeblik efter hurtigt snuppede sin jakke som var bundet mærkeligt fast til tasken. Han brugte et øjeblik på lige at vikle den ud, men fik så taget den på. Han kunne så ikke lade være med at smile lidt og lod Reign føre an ud til hvor end han var parkeret.
" I wouldn't complain if you strapped me onto our bed tho' " sagde han så bare lidt drillende og klikkede kort med tungen før han lod blikket hvile lidt mod mennesket, men der gik så ikke længe før det flakkede lidt frem hvor de gik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 12:33 pm

Ingen indsigelser? Ingen brok? "Good," sagde Reign, stadig sat lidt tilbage af den uventede men rare reaktion, og nikkede lidt. Han overværede Razor tage sin jakke på og ændrede straks attitude med en gengældelse af smilet og gentagelsen, "now we go home." Fik selv trukket jakke på og førte med et fast greb i kufferten hybriden ud af lufthavnen.
Selvom han var for tidligt hjemme, måtte Reign alligevel give ham ros for at have valgt sin ankomst i denne lufthavn i stedet for Londons. Londons var for det første gigantisk og forvirrende, og så lå den også flere timer væk fra Gaia. Denne her var meget bedre.

Han smilede skævt og skævede mod Razor, som de bevægede sig henover parkeringspladsen, "I would probably just be force-feeding you vegetables until I find something you like," drillede han og låste bildøren op for Razor, inden han selv lagde kufferten ind i det smårodede baggagerum. "Which reminds me; I'm practicing making the christmas turkey and have a bunch of leftovers in our fridge. If you're hungry," tilføjede Reign, som han havde taget plads i førersædet og kørte ud af parkeringspladsen.

Det var en mørk aften, kun oplyst af gadelygterne og de få biler, der susede forbi dem på motorvejen. Nå ja, og fuldmånen, der hang alene på den stjerneløse himmel.
"Did you get some sleep on the plane?" spurgte mennesket med et hurtigt smil hen mod halvdæmonen, "we best be getting your body clock back to normal as fast as possible."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 6:14 pm

Han kom kort med en halv gryntende lyd og skar kort en grimasse. " I would probably die of starvation long before that.." Sagde han så bare lidt, stadig med et knapt så tilfreds udtryk i hovedet. Men heldigvis var det ikke tilfældet, og halvdæmonen kunne i stedet se frem til kød. Også selvom fjerkræ ikke ligefrem var at foretrække, så var det langt bedre end grøntsager og langt bedre end hvad han havde fået det sidste stykke tid.
" I've been living on strawberry jelly and water for the past 20 hours, I could totally munch on some turkey.. " fik han sagt med et lille smil før han kort lod blikket glide rundt.

Det var mere rart at stå op. Men også okay at sidde ned. Men selen i bilen var et problem, og det tog ham et øjeblik at finde en måde hvor den ikke strammede for meget forkerte steder, desuden var bump i vejen en udfordring og fik ham til hver gang at bide tænderne lidt sammen. Han fandt dog ret hurtig en nogenlunde måde at sidde på, hvor han kunne slappe af men samtidig have sit nærmest fulde fokus mod Reign.
" Some sleep yes, but I could totally sleep for at least a year - non stop. " Sagde han så bare med et lille smil mens hans blik i det svage lys fra lyset udenfor kunne betragte mennesket lidt. Måske næsten med et helt nyforelsket blik i øjnene. Han havde nu alligevel savnet ham. Meget. Og var nok mere taknemmelig over at blive hentet end han ville indrømme overfor sig selv.
" One of the nurses kept asking questions about you.." Sagde han så lidt og skævede kort ud, men kun for at se på Reign et øjeblik efter. " I think she had a crush on you. Or maybe she just though you were insanely hot. Which is true. But ofcourse I made sure that she knew that you're all mine and I'm not the type of guy who likes to share. " Han rystede kort lidt på hovedet.
Han rettede sig kort lidt op og rodede lidt efter sin mobil i sine lommer. Men droppede det efter lidt tid fordi det var en akavet stilling at sidde i og det han ville med den ikke var vigtigt nok. " sooo - do we have any plans for this christmas thing? People keep talking about it, it sounds kinda cool. But I'm not sure I understand all of it. Presents tho' not a bad thing - that tradition I like.. " fik han så sagt med et lille grin. Men det virkede som om det var en stor ting - så måske det var noget man burde finde ud af hvad var helt præcis. Razor havde aldrig helt forstået nogle højtider, heller ikke dem der havde været i underworld. Men nu - kunne det vel godt få en chance.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 7:19 pm

"Good. Home and straight to bed then," lød det tilfredst fra Reign, der selv godt kunne bruge en ordentlig røvfuld søvn. I sin seng ved siden af Razor - sådan som det var bedst.
Han løftede øjenbrynene af det næste og kunne ikke holde et smil tilbage. "Oh, really?" sagde han, næsten skeptisk selvom det egentlig ikke var svært at tro på. Af en eller anden grund havde han altid tiltrukket flere kvinder end mænd, hvilket taget i betragtning af hans seksualitet var ærgerligt. Men så igen; man kunne ikke andet end at blive smigret over det.

Reign skævede lidt hen mod drengen og fornemmede, han var ukomfortabel, hvilket ikke var overraskende. Han havde ikke engang været på hospitalet i en uge og kunne umuligt have nået at blive helt rask. Mon flyturen havde været lige sådan. Så mange timer i smerter - ikke underligt at han trængte til søvn.
"Christmas is very cool," gav mennesket Razor ret med et bredt smil. Der havde været noget, der mindede om i Underworld, så julen var ikke en helt uvant ting for ham. Dog var det mere en årlig fejring, der sørgede for at holde humøret oppe i de mørke vintermåneder, og ikke noget med Jesu fødsel. Men en del af konceptet var det samme; mad og gaver. "It's pretty simple, actually. You spend time with your family, dance around a tree, eat a shit ton of food and give each other presents. I normally celebrate it at my parent's place but this year I've decided to invite them over. I'm actually excited for us to be four people - it's been a while." Reign havde ikke nået at kende nogle af sine bedsteforældre særlig længe, så det var rart med nye ansigter. Især når det var Razors ansigt. For skønt han reelt ikke var en del af familien, opfattede de ham alle sådan.

Reign havde ikke lyst til at ødelægge stemningen, men vidste det skulle overstås. Nyheden. En nyhed han egentlig havde overvejet at fortælle på hospitalet, men der havde bare ikke været noget tidspunkt, der lagde op til det. Desuden havde han været der for at løfte Razors humør, og han anede ærlig talt ikke, hvordan han ville reagere på dette. Ligeglad? Vred? Nervøs? Det var ikke til at sige.
"Razor, there's something i gotta tell you," begyndte mennesket uden at fjerne blikket fra vejen. Første skridt var taget. Okay... "when, uh... when you left for Vegas I got a call. Soon after, like- a couple o' days. It was Skeeter. You remember Skeeter, right?" Han holdte spændt vejret, idet en bil kørte forbi. Afventede reaktionen fra halvdæmonen ved siden af sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 7:52 pm

Endnu engang måtte han ændre sidde stilling. Men endte i sidste ende tilbage som han først havde siddet. Han rynkede kort panden lidt, men på en nok mere positivt overrasket måde end så meget andet. " Wait.. So - your parents are coming over to our house.. to celebrate? " Spurgte han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Han kunne ikke helt holde et smil tilbage, fordi - det var jo sådan set rimelig cool. Også fordi Razor selv mente at det altid var en smule mærkelige tidspunkter han havde mødt dem på. Måske var det meget godt sådan faktisk at opleve de mennesker der nu havde opfostret sådan en fantastisk Reign ordentligt. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han så bare nikkede en smule og lod blikket flakke udenfor. " Thats cool.. " tilføjede han hurtigt. Faktisk enormt cool, det ville han gerne. Det lød som en hyggelig ting. Mad og folk - omringet af mennesker.. Haha.. Noget halvdæmonen nok havde i sin vildeste fantasy havde forestillet sig at han havde lyst til. Ikke medmindre at det var med udsigt til blodbad. Men så blev det måske ikke den bedste jul nogensinde.

Han lukkede øjnene et øjeblik og koncentrerede sig nok mest om at rykke sig inden bilen rykkede sig. Hvis det gav mening. Bare lige sådan at ingen pludselig bevægelser nåede hans krop. " Hn? " Han kneb kort øjnene sammen og så lidt tænkende mod Reign. Det var aldrig en god måde at starte en samtale. Eller måske - men var det ikke sådan en måde der normalt bragte alvorlige ting med sig. Og alvorligt var svært at tage stilling til. Han lod hovedet glide en smule på skrå før han kort bed sig en smule i læben. " Skeeter.. that name yes... I think I remember.. " Sagde han så lidt og rettede sig kort lidt op. " Did he die? " Spurgte han så hurtigt før han fik et lille smil frem over læberne. " Probably not, living dead people is rare around here.. " han bed sig en smule i læben og forsøgte at forkusere på faktisk at leve bare en smule op til det alvor der vidst var i det.
" Sorry - what about Skeeter? " Spurgte han så et øjeblik efter. Hvis han huskede rigtigt var det ham gutten fra det der sted, som han ikke helt kunne huske. Men det var da længe siden var det ikke? Razor var pludselig i tvivl om Skeeter var den person han forestillede sig - eller om.. anyway! Reign kunne vel forklare.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 8:29 pm

Reign rynkede brynene i en forvirret grimasse, "wha-? No. No, he's very much alive," sagde han og forsøgte desperat at læse Razors stemme. Egentlig virkede han lidt ligeglad. Hvilket normalt var irriterende, når Reign selv tog ting alvorligt, men lige i denne situation var det faktisk at foretrække. Den ultimative reaktion ville være et smil og et træk på skulderen. Eventuelt med et 'det er cool' eller bare et 'okay'. Endelig kunne drengens ligegyldighed komme alle til gode.
"Well, he called," gentog Reign, allerede langt mindre anspændt end før. Knoerne, der før havde været helt hvide og spændte, var også vendt tilbage til sit hudfarvede selv, "he travelled through the portal and when you do that a bunch of people are there to help you settle in - they helped my parents a great deal when they got here. I'm not sure why you didn't get any help. Maybe you ran off before they got the chance, I dunno." Han rømmede sig lidt og drejede, da motorvejen endelig sluttede, og huse kom til syne, "anyway, they asked him if he knew anyone here who could help him out and he just spat out a bunch of names, hoping one of them would be on the list of people moving here - which mine did. So he called me, I picked him up and he's been sleeping i our guestroom ever since. Just until he settles in."
Nu der ikke var så meget fart over feltet på bilen mere, kunne Reign sende Razor et blik og et tilhørende smil, "I'm so happy you're okay with this, I've been dreading to tell you for weeks now. You're the best."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 9:00 pm

Razor gik lidt i stå. Okay han anede pludselig ikke hvem det var. Han rynkede panden en smule og et øjeblik forsvandt hvad Reign sagde fra hans hoved og han forsøgte i stedet at sætte ansigt på navnet. En fyr tilbage fra underworld? Hvem kunne det være. Razor huskede Max, Zach - hvem var der mere? Lori - ugh.. Der måtte have været flere. Måske et ansigt halvdæmonen bevidst havde glemt? Måske ikke.. Det måtte tiden jo vise. Han spidsede kort læberne lidt og fandt endelig vejen til overfladen og rettede blikket tilbage mod Reign. " I can't remember who he is.. " Sagde han så bare, rimelig monotont. Mest fordi - well, han måske lidt håbede at få en forklaring på hvem gutten var. Som nu af en eller anden grund boede ved dem. Han rynkede næsen en smule men så så bare lidt ud af vinduet og satte sig lidt anderledes. Var han okay med det? Det vidste han faktisk ikke - måske en smule dobbeltmoralsk, for hvis en Razor kendte havde problemer ville han ikke engang spørge inden at tilbyde en plads i deres hjem.

Halvdæmonen skævede en smule mod mennesket, men så ud, også tilbage igen. " I don't know if I'm okay with it, should I be? I don't know - I dont know who he is.  Human? Probably... " Sagde han så bare lidt og overvejede det et øjeblik før han så bare trak lidt på den ene skulder.
" Yet another snack in the house that I'm not allowed tacking a bite of.. " han rystede kort lidt på hovedet med en klikkende lyd med tungen. Dog fandt han alligevel smilet tilbage over sine læber et øjeblik senere. Det kunne alligevel ikke ødelægge hans humør. Der skulle meget til, så længe at hvem end der var trådt ind på halvdæmonens domæne vidste at han ikke kunne bestemme noget som helst - OG at Reign altså skulle halvdæmonen opmærksomhed og ikke alle mulige andre.
" I need your help tomorrow tho' they kinda ripped my collar when I arrived at the hospital. Sooo maybe you know how to kinda.. fix it? " Spurgte han så lidt og lod blikket falde tilbage på fyren. Razor havde selv forsøgt med noget tape. Men det holdt altså virkelig dårligt. Og nål og tråd var ikke lige hvad de havde på hospitalet til rådighed for patienter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 9:41 pm

Reigns smil forsvandt med ét, og det gik op for ham, han måske havde taget glæden på forskud. Måske havde han overvurderet Razors hukommelse. Den dreng havde set flere tusinde ansigter, og Skeeter havde han trods alt kun mødt én gang - og oveni vist ikke været særlig vild med.
"Skeeter? The prostitute...? Kinda tanned, black hair, green eyes, lip piercing?" lød det forsigtigt fra ham, i tvivl om hvorvidt det overhovedet ville sætte noget i gang hos drengen, eller om han for alvor havde smidt episoden ud af sin mindebog.
"Anyway, yes, you should be okay with it. I'm helping out a friend, just like anyone would do. And not telling you was just me being silly," tilføjede Reign med et fast nik for at få det til at virke så naturligt så muligt. Faktum var, at han selv ville springe i luften med jalousi, hvis de husede en, Razor adskillige gange havde været i seng med. Det kunne ikke nægtes. Men hybriden var anderledes, sådan opfattede han ham i hvert fald. Mindre jaloux. Meget, meget mindre jaloux.

Reign skævede atter hen mod Razor og lod sig villigt føre med hen til et nyt samtaleemne, "I probably could but wouldn't it be better to wish for a new one? As a christmas present? You can even wish for more than just one. You know, to.. mix it up a little." Han smilede lidt og tjekkede bakspejlet. Næsten hjemme. "A pink one with bells hanging from it. Just imagine it, you can get whichever you want."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 10:03 pm

" Oh.. " Lød det lidt fra ham før han så bare nikkede en smule. Pludselig dukkede et ansigt op i hukommelsen. Jup, ham huskede Razor. Ikke det bedste minde, men hey. Det var fortid. " Cool.. " Sagde han så bare lidt og nikkede endnu et par gange. " Mmm, silly you. Did the portal travels change him? Maybe a career change? " Ikke at det på nogen måde var noget Razor egentlig var interesseret i. Men hey, det var vel.. Well. Nah.. ikke relevant og faktisk bare lige gyldigt. Så længe Reign ikke havde planer om at bruge penge på ham.
" He better not eat all the turkey while we're gone! " udbrød han så hurtigt og afbrød nok mest bare Reign. Inden han kunne nå at svare helt på spørgsmålet med halsbåndet. Razor vendte dog hurtigt tilbage til hvad han selv havde spurgt om.
" But no - I don't want a new one, I was this one to be fixed.. " han fugtede kort sine læber lidt. Han ville ikke have et nyt. Der var det ene og det var det det skulle være. Det gik ham på det var i stykker og han vidste med sikkerhed at et nyt ikke ville kunne gøre det. Det var jo ligesom.. Ret specielt.

Han skurrede lidt rundt i sædet igen. Okay køreturen var gået fra okay, til knapt så rart, til - jeg kan ikke sidde her mere. Han tog kort lidt en dyb indånding før han så bare rettede blikket lidt mod Reign. " Soooo what do you wish for for christmas? " Spurgte han så bare lidt. Hvis han var super smart kunne de ting han havde med fra turen bruges som julegaver, men på den anden side var det ikke så spændende og nok ikke noget fyren alligevel ønskede sig. " I mean - now that we're sort of talking presents. I wish foooor bedroom action. " Sagde han så bare med et halv uskyldigt smil om læberne. " and unlimited amounts of it. Good food aaaaand.. headphones. " Sagde han så bare og nikkede kort et par gange. Jo det måtte være det. Han kunne efterhånden kende udenfor - kun fordi han endelig begyndte at være en smule opmærksom på hvad der var udenfor. De var snart hjemme, hvilket kun gjorde ham mere utålmodig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 11:24 pm

Det blev vist ikke bedre end det. Småflabede kommentarer men ellers accept fra Razors side af. Det skulle nok gå helt okay. Og hvem vidste - måske de ville ende med at blive venner? Skeeter var en virkelig rar fyr, selv nu hvor han ikke blev betalt for det.
"Okay, I'll fix it," gav Reign sig efter en kort stilhed, selvom han nu syntes, hans idé havde været god. Han hadede det halsbånd. I starten havde det bare irriteret hans syn, men som tiden gik, var han begyndt at hade det. Det var gammel og beskidt og slidt, og det symboliserede halvdæmonens slavetid. Noget Reign gerne ville have, Razor så tilbage på med foragt, men nogle gange havde han på fornemmelsen, han savnede det lidt. At blive misbrugt og trådt på og ejet.

De mørke tanker blev afbrudt af drengens spørgsmål, "uhh, I made a list. I'll show it to you when we get home." Nogle foretrak at blive overrasket, Reign foretrak at få de ting, han ønskede sig. Så når han ønskede sig de nye stribede ovnhandsker fra Anthropologie, ville han have de nye stribede ovnhandsker Anthropologie. Han var praktisk med sine juleønsker.
En kort latter kunne ikke holdes tilbage af halvdæmonens juleønsker. Så sødt og uskyldigt uden overhovedet at være det. "Got it," mennesket rystede på hovedet med et stort smil. Det var jo nemt. Han stak ikke sin pik ind i ham, før han var sikker på, den ikke ville stikke ud af hullet i hans mave. Han lavede allerede god mad til ham - sin egen definition af god mad i hvert fald. Så høretelefoner, bum!

Reign parkerede foran huset. Gardinerne var trukket for, men lys kunne skimtes igennem. "Home, sweet home," sagde han med et hurtigt blik mod Razor, inden han trådte ud i kulden. Fandt kufferten frem igen og gav også hybriden en hånd med at komme ud.
"Maybe we should get you a wheelchair. I bet I can borrow one from work," foreslog Reign på vej hen mod hoveddøren. Det var ikke, fordi Razor haltede eller lignede en, der var lige ved at falde sammen. Men i forhold til hvordan han nærmest fløj henover flader, elegant og let, mindede han nu mere om en stor klodset elefant.
Døren blev låst op, og ud væltede den store lyse pelstot af en hund, der straks gav sig til at overfalde halvdæmonen i glæde. Og selvom det næsten var synd, blev Reign nødt til at skubbe den ned igen og igen af frygt for Razors helbred, hvilket til sidst fik Django til at give op og i stedet spurte ud og rulle sig rundt i græsset som en alternativ måde at vise sin glæde på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Lør dec 22, 2018 11:46 pm

" Making a list.. checkin' it twice.. " mumlede han et øjeblik helt nynnene før han smilede lidt skævt. " Lists.. Well, that makes shit a whole lot easier.. " Sagde han så bare lidt. Det gav mening, måske han selv burde lave en. Men han ønskede egentlig ikke så mange ting ud over hvad han havde sagt. Så var det mere sådan noget som 'mere tid med Reign' - 'Reign fortjener betalte fridage' eller.. well.. Bare ikke sådan voldsomt mange materilistiske ting.

" Home sweet, 'I'll never leave again' home! " Lod det fra ham. Endelig! Nåede de hjem og Razor kom helskindet ud af bilen. Han skævede kort mod huset før han rettede blikket mod Reign med et lille smil. Oh well, han kunne sagtens gå. Det var bare rart at være ude af bilen " I'm not that broken, I can walk.. " Sagde han så bare med en kort utilfreds tone. Der var grænser for hvor meget hjælp han ville gå med til. Det blev ikke bedre hvis han sad ned hele tiden. Han havde brug for at bevæge sig.
" Hey little guy! " Sagde han hurtigt og lod hænderne finde hunden. Django's velkomst var også helt okay, et øjeblik hvert fald - men uofficielt var halvdæmonen nu egentlig ret taknemmelig over Reigns redning. Han skævede efter ham men rettede så opmærksomheden ind, rundt. Her var fint. Det var hjem. Så længe havde han da heller ikke været væk, men det føltes sådan. I dette øjeblik som en nær evighed.
" Unpacking can wait right? " Han skævede kort mod Reign mens han fik kastet sin jakke op på en knage. Han smuttede så ellers bare videre ind i huset. Køkkenet nok nærmere. Nu skulle den sult Reigns snakken om mad havde startet i halvdæmonen stilles. Også var der nok også et eller andet man kunne stille tørsten med.
" We should get one of those coolers for like.. blood - the hospital had one, convenient as fuck. " Sagde han så bare lidt og snuppede et glas som han hurtigt fyldte med det første og aller bedste der stod i køleskabslågen. Juice. En ting der aldrig måtte mangle. Han havde allerede lidt glemt Reigns snak om gæst i huset. De havde vel bare ikke gæster tit nok til at det var noget man kunne forvente. Men hey - meget kunne ske på et par uger. Drikke, mad, også sove. Han havde nærmest døgnrytme som et spædbarn efterhånden. men det var præcis hvad der lød fristende lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Søn dec 23, 2018 1:00 am

Reign gik ind, og jakken var kun taget halvvejs af, inden Razor var på vej ud mod køkkenet. "Uh, yeah. Yeah, sure." Kiggede udenfor for at kalde hunden ind igen, men det var slet ikke nødvendigt, da Django helt selv valgte at komme ind igen med græs i hovedet, mudder i pelsen og lige i hælene på halvdæmonen. Suk...
For nu valgte mennesket at ignorere det for i stedet at kigge rundt efter Skeeter, der ellers var blevet efterladt solidt i sofaen. "Not happening," svarede han og tjekkede badeværelset. Tomt. Så gæsteværelset, og der sad han. Med Reigns bærbar i skødet og høretelefoner i ørerne. Det var stadig sært at se ham i denne verdens tøj, syntes mennesket. Skeeter havde haft en meget markant stil i Underworld - eksotisk og næsten kostumeagtig - at det var mærkeligt at se ham i sine egne kedelige boxershorts og t-shirt.

Fyren så op fra skærmen, "sorry, I didn't hear you come home," og kom hastigt på benene, "did you get him?"
"Yeah. He's in the kitchen. He's cool with you staying here, by the way, it's all good," svarede Reign og sendte Skeeter et smil, som han passerede ham på vej ud af døren og videre ud i køkkenet.
Reign var ikke sikker på, hvad han forventede. Om Razor ville bryde sig lige så lidt om Skeeter som sidst, om han ville give ham en chance, eller om han bare ville ignorere den nye gæst. Alle mulighederne virkede realistiske.
"Waaaauw," udbrød Skeeter med et hævet øjenbryn af halvdæmonen og lænede sig op af køkkendisken, "you coloured your hair. It's nice. Kinda makes you look like an elf."
Reign skævede kort mod Razor men gjorde så klar til te til dem alle. En drik han havde tænkt sig at misbruge i vintermånederne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Søn dec 23, 2018 10:37 am

Det var ærgerlig, det var ellers lige hvad der manglede. Eller selvfølgelig bare retten til frisk - meget frisk kød hver dag. Yup - de ultimative gaveønsker. Han gloede lidt ind i køleskabet mens han drak lidt af den juice han havde skænket sig selv. Han lukkede dog køleskabet igen. Der var stadig rester. Så det behøvede ikke ryge indenbors i dette sekund. Han rettede blikket lidt mod Skeeter, skulede måske nærmest et øjeblik. " You're walkin' on thin ice dude.. Thin ice.. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort næsen en smule før han drak det sidste af sin juice og skubbede glasset ind på bordet ved siden af vasken. Samlignet med en elver. Ugh. Det var ikke en god sammenligning. Han ville helst bare være halvdæmon med, dæmoniske træk. Fordi - alt andet virkede for ham slet ikke særlig godt.

Han rykkede kort lidt på sin trøje, men endte nok mest bare med at hvile armen lidt over hans mave med hånden ved sin hofte. " How do you like this world so far? " Spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. " Ruled by humans and technology " Sagde han så bare lidt med et halv drillende udtryk. " Car rides totally blow me away, and phones - you can annoy people from far far away. And movies - that for sure makes boring hours less boring. " - " they even make movies about shit that actually happened in real life. Did you know that? Digging up the past, people here seem obsessed with it.Snak - måske en forsvars mekanisme for at holde sig selv stående. Kun for ikke at ryge direkte ind i seng og krølle sig sammen som en kugle. Han rettede sig kort lidt op før han kort lod blikket flakke lidt hen på Reign, kun lige for at spore sig ind på hvad han havde gang i at lave.
" Maybe we should watch a movie now - are you making tea? " Han trissede de få skridt der var hen til Reign og kiggede ham en smule over skulderen. Det var nok heller ikke den værste beslutning. Det gjorde op for den kulde man havde slæbt med ind. Også selvom huset på ingen måde var koldt og Razor ikke rigtig var en person der havde seriøse problemer med at fryse. Sikkert endnu en ting der kom fra hans race. Men nogle gange slog kulden igennem også var det ret slemt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Søn dec 23, 2018 10:24 pm

Skeeter lo kort af Razors reaktion, "honey, it was a compliment. Elves are usually really good-looking," og lod sit blik følge med i juicedrikkeriet.
Han lod fingrene glide tilbage gennem det fyldige sorte hår, skævede et sekund mod Reign, der rodede rundt i skabene efter tebreve, men lod sig ellers bare suge ind i halvdæmonens fascination af denne verden. "I honestly love it here," svarede han med oprigtig interesse og glæde i stemmen, "I'm completely obsessed with the whole youtube-thing. Ever since Reign showed it to me I've just been watching it, video after video after video. It's like there's an infinite amount of them, y'know?"
Reign var generelt taknemmelig for ikke at have behøvet at gå hele forvirringen omkring denne verden igennem og allerede vide alt om alting, men når han hørte de to snakke sådan om det, kunne han ikke lade være at blive lidt jaloux over ikke at have fået lov at opleve det hele for første gang.

Han bevægede sig hastigt ud af sin trance, da Razor pludselig stillede et spørgsmål, "uhhh, yeah. Yes, I am," fyldte kopperne med kogende vand og delte dem ud, mens han overvejede film-forslaget. Ærligt talt, så ville han hellere ind under dynen med et par kapitler af sin igangværende bog og så sove, men hybriden var trods alt lige kommet hjem, og det ville næsten være synd at fejre det ved ikke at lade ham få sin vilje. "Sure, we can watch a movie. Any suggestions?"
"Can't we watch the ring one again? It was soooo good and you told me Razor hadn't watched it," foreslog Skeeter efter at have fået sit krus.
"Those are three movies and they're all three hours long. Besides, we just watched 'em," mennesket så skeptisk på Skeeter, mens han dyppede tebrevet i vandet.
"But they're amazing. Razor will love them, I'm sure of it."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Søn dec 23, 2018 10:45 pm

Youtube - sandt, det var det rene underholdning. Det kunne man bruge uendeligt mange timer på. Selvom han nok selv måtte indrømme at han sjældent sad længe ved en computer. Faktisk enormt sjældent. Tv'et fangede lettere hans opmærksomhed når han var hjemme og havde tid til det. " Cat videos are the best ones tho' " fik han så hurtigt sagt med et lille smil om læberne. De dukkede altid op og kunne få en til at grine. Af en eller anden mærkelig årsag. Eller dem hvor folk kom til skade. Brilliante videoer.

" I'll watch whatever movie that's good.. " Sagde han så lidt og nikkede en smule. Hvad end det var for en film Skeeter snakkede om så var Razor rimelig meget på. Han ville bare gerne dase på sofaen sammen med Reign, mens de så en film - eller snakkede eller.. hvad end man nu lavede. Han kunne da måske også lige acceptere at Skeeter var med til at se film.
" Is it a scary movie tho? I like those - even tho, well.. It makes real life seem more.. " han holdt en kort tænke pause før han fandt et meget dæmonisk smil frem over sine læber og tilføjede. " Real.. "
Han rettede så bare blikket mod Reign. " We don't have to watch all three movies you know - one is fine, then maybe tomorrow - or the day after tomorrow we can watch one more.. You said it yourself, I'm stuck here - better be watching something good in the mean time. " han nikkede en smule før han skævede lidt mod koppen som han så fint havde mellem sine hænder. Der gik dog ikke længe før han bevægede sig ind i stuen. Det tog nok alligevel lidt tid at finde en måde at sidde på som ikke rev tænder ud.
Overraskende nok var det ikke tilfældet. Sofaen var sød mod ham og han fandt sig hurtigt til rette med koppen i hænderne. Som han kort sippede lidt til, selvom det nu egentlig måske var en smule for varmt og han af den grund startede ud med at brænde sin tunge. Dumt. Han skævede kort mod fjernsynets slukkede skærm før han kort kneb øjnene lidt sammen. " It could also just be whatever - uuuh maybe our good friend Penny is on? " Lød det så bare fra halvdæmonen. En ting han nok aldrig ville kunne få Reign til at se, men hey - det var da sjovt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tirs dec 25, 2018 7:16 pm

Skeeter så kort tænksom ud, "it's not really that scary, it's just... good." Han pustede ned i sin te og skævede afventende hen mod Reign, der efter lidt tid sukkede opgivende ud, "two against one. What a couple of assholes."
De smuttede begge med ind i stuen. Reign havde netop tændt for Netflix-app'en, da halvdæmonen fik tilsendt et skeptiske blik for sin kommentar, "hell no. His face is not allowed in this house." Han havde fået rigeligt Penn Ron Penn for en livstid.

"Skeeter, could you get our duvets?" spurgte mennesket, i færd med at skrive navnet i søgefeltet.
"Piatro" rettede Skeeter ham med et lille smil og smuttede ind på soveværelset.
"Piatro, right. Sorry." Mennesket så lidt efter ham fra sin plads i sofaen og hviskede hen til Razor, "'Skeeter' was just a stage name. He's trying to get away from the whole whore ordeal so try to call him by his real name. Piatro. Piatro... Pi-a-tro," forsøgte han sig gentagne gange, uden det nogensinde blev helt godt.
"Not 'dro' - 'tro'," måtte Skeeter rette ham igen efter at have smidt alles dyne ned i sofaen, "you have to roll it. Trrrrrrrrrro." Reign prøvede men opgav lige så hurtigt igen. Nogle kunne rulle sine r'er uden det mindste problem, og nogen lød bare som Daffy Duck, når de prøvede - han var en af dem.

Han vendte opmærksomheden tilbage på skærmen, der havde forslået film ud fra den kun halvfærdige titel, og dannede straks en plan i hovedet. "You know, Raze, if you wanna watch something scary 'The Ring' is quite good. We could watch that instead?" Blikket blev ført spørgende hen på halvdæmonen med et efterfølgende sødt smil.
"But does it contain ogres?" spurgte Skeeter fra sin plads på den anden side af Reign.
"Well, no but... it does contain a videotape. A cursed videotape. Pretty scary, huh?" forsøgte han fortsat at overbevise dem om. Nok mest Razor, da det i sidste ende var ham, der bestemte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tirs dec 25, 2018 7:51 pm

Razor var ultimativt forvirret et øjeblik. Sad måske bare et sekund eller to og gloede lidt mod Reigns mund. Men blikket røg hen mod Skeeter kort efter. Eller - hvad han så end hed. Ikke Skeeter, men det gav måske mening at ville af med et navn hvis det var tæt koplet til hans fortid. Han rettede sig kort lidt op, kun for at sætte sig lidt mere til rette og nu med dyner og alt muligt.
" Piatro.. " Sagde han så bare kort og kunne da næsten udtale det helt rigtigt. Skeeter var da nu alligevel et rimelig godt alternativ hvis man skulle have et 'stage name' han kunne have valgt noget helt hen i vejret.

" So now I have to choose between ogres and scary? Both things that for suuure brings good memories.. " Han så kort lidt tænkende mod tv'et før han så bare trak lidt på den ene skulder. " I choose the one with the cursed videotape. That sounds a bit more like something I would.. Appreciate, at least just for tonight. Maybe we could watch the other one tomorrow. " Han nikkede hurtigt et par gange før han sippede lidt til sin te. Han så kort mod Reign men rettede så blikket mod Skeeter et øjeblik efter.
" Unless you're scared of cursed stuff? " halvdæmonen hævede lidt et bryn med et halv drillende udtryk i øjnene. Han stillede sin kop ind på bordet før han så satte sig, måske lidt lænet mod Reign. " If so - such a shame you're gonna have to sleep aaaaall by yourself.. " tilføjede han så bare med et lille smil og rettede blikket mod tv'et. Razor kunne nu egentlig godt lide at være den som fik lov at bestemme. Også selvom han var helt ekstremt træt og måske kunne have på fornemmelsen at der ikke ville gå voldsomt længe før det kun var Reign og Skeeter som fik filmen at se.
" I have to ask tho'.. " lød det så pludseligt fra Razor, som han lige fik revet sig selv ud af skærmen et øjeblik. Måske mest for at holde sig selv vågen - bare lige et øjeblik mere. " Why Skeeter? If you have a 'real name' then why would you pick something like Skeeter? You could've picked anything, so why that name? " Han kneb øjnene lidt sammen og lod hovedet glide en smule på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tirs dec 25, 2018 9:01 pm

"Yesss, 'The Ring' it is," lød det veltilfredst for Reign, der straks satte filmen igang og satte sig til rette. Plejede at hade at sidde i midten, fordi man kun havde mulighed for at læne sig tilbage, men at sidde mellem to tiltrækkende fyre, som han gjorde nu - det var helt okay. Det var fristende at smide en pimp-hat på og lægge armene om dem begge, men det var han desværre ret sikker på, ingen af dem ville værdsætte. Så i stedet rakte han med efter sin te, der stadig dampede en anelse.

Skeeter så hen mod Razor, smilede skævt af det første og skulle til at svare, da han bare valgte at svare på det næste, "It's fine. I bet I can get Django to join me, just for this one night." Hunden løftede hovedet fra gulvet af, kort, før det med et bump var nede på sin plads igen. Skeeter smilede ned til den, kun afbrudt af halvdæmonens næste spørgsmål.
"'Cus everyone else picked really pretty gem-names. Diamond, Sapphire, Ruby. I refused to have my work name be nicer than my actual name so- I named myself after a bug. Almost went with 'Spider', actually," forklarede han men et smil hen mod drengen.
Reign rynkede overvejende brynene, "but... you told me it was 'cus you were a biter?"
"I lied," smilet blev mere undskyldende og fulgt af et skuldertræk, inden opmærksomheden gled hen på skærmen og introen, det så småt var ved at gå i gang.
Reign så frem igen, et øjeblik lidt paf, men smed så bare armen om Razors skulder og forsøgte at følge med i den film, han egentlig havde set et par gange før.
Men som minutterne gik, havde øjnene flere og flere problemer med at holde sig åbne, og energiniveauet faldt til ikke-eksisterende. Og til sidst sov mennesket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tirs dec 25, 2018 9:17 pm

Det gav mening. Måske var Skeeter ikke det flotteste, men ikke nær så kikset som det ellers kunne have været. Han så lidt mod fyren før han så bare nikkede et par gange og lod blikket finde tv skærmen kort efter. " Spider would've been cool tho.. " Fik han så alligevel lige sagt før han lod et lille smil finde vejen over hans læber. Han vippede kort lidt med sin ene fod og måtte flere gange lige gnide sig i øjnene, bare lige for at. Well - ikke ende som Reign. Menneskets vejrtrækning afslørede søvnen sekundet det skete. Hvilket kun fik halvdæmonen til at smile lidt, han så kort mod hans ansigt før han så bare plantede et lille kys mod hans kæbe. Opmærksomheden røg dog tilbage mod fjernsynet kort efter.

" Have you ever seen a real life curse? " Det gik op for Razor at han gerne ville se filmen, men han skulle andet end kun at stirre mod skærmen hvis han skulle kunne holde sig vågen. Desuden så gav det hovedpine hvis han kun hele tiden gloede mod skærmen, derfor vendte han af og til blikket lidt mod Skeeter.
" Or watched someone who was.. obsessed or - demonized, whatever it's called.. " Spurgte han så i det sekund han besluttede at hente noget af det kød Reign havde snakket om på vejen hjem. Han snuppede egentlig bare hele fadet fra køleskabet og plantede det på bordet da han vendte tilbage til stuen. Plukkede sig et stykke af hvad der umuligt kunne være andet end velsmagende kød. Før han fandt tilbage i sofaen og gumlede lidt på det. Var heldigvis kun gået glip af et par sekunder af filmen, så det skulle nok gå. Han fugtede kort sine læber lidt men skævede så lidt mod Skeeter. " Have you watched it before? " Han kneb øjnene lidt sammen men rettede så blikket mod fjernsynet. Ikke en skræmmende film - men en spændende film, interessant film. Men der skulle i sidste ende også.. well, det var nærmest umuligt at skræmme Razor, så måske var hele ideen i en uhyggelig film ikke specielt relavant for Razor. Men hey! han kunne lide den. Også selvom han faktisk var lidt fristet til at falde i søvn her ved Reign.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tirs dec 25, 2018 10:58 pm

Skeeter skævede hen mod Razor, "I have, actually," og virkede slet ikke irriteret over filmafbrydelsen. Han rettede en smule på sig selv for bedre at kunne se på hybriden, da han kom tilbage, og tog selv et stykke kalkun at tygge på, "nothing like in this movie tho'. No scary women showing up out of nowhere. This was a pair of earrings. Big golden ones, absolutely gorgeous. However, they cursed the owner with misfortune, and the only way to get rid of it were to sell them to someone. Throwing them away didn't work. A co-worker of mine had them for for five whole days before selling them off to some other poor girl."
Han grinede lidt og bed sig i læben uden at fjerne blikket fra Razor - fuldstændig uinteresseret i filmen, nu hvor der var en, der gav udtryk for at have lyst til at være social.
"Tell me about this world," sagde han pludselig og trak dynen længere op over sig, "Reign only tells me about the good stuff. He's sweet but naive. Tell me about the real stuff." Nysgerrigheden viste sig en tand ekstra, da Skeeter rejste sig for i stedet at finde plads i lænestolen skråt over for halvdæmonen for ikke at have den sovende Reign sidde og skygge imellem dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tirs dec 25, 2018 11:19 pm

Razor lyttede nysgerrigt til hvad der blev fortalt. Det var jo overraskende spændende. Intet super fesent. Men han ville nu egentlig gerne ha hørt mere. " Sooo who ever bought them would loose whatever money or valuables they had or would have been given? " Han kneb kort øjnene lidt sammen før han så bare smilede lidt skævt. " That sucks - maybe getting everything checked before buying it would be a clever move then.. " sagde han så lidt og skævede kort mod Reign. Mennesket som da på ingen måde skulle have fingrende i sådanne smykker. - Det var jo lige før det var værre en den forbandelse halvdæmonen havde haft over sig i en periode.

Han overvejede kort lidt spørgsmålet før han spidsede læberne lidt. " Honestly.. " Sagde han så lidt før han kort skævede lidt mod fjernsynet, men rettede så blikket lidt mod Skeeter igen. " Maybe it's because this world is so different at far less exciting when it comes to bad things. Sure, there's war - but it's not like right above our heads or anything. It's all polictics, which is something I dont think I will ever understand. " Han holdt kort lidt en pause og lod hånden hvile lidt ved sin mave. Ikke snakke for meget, ikke for hurtigt og ikke for begejstret. Han trak en smule på den ene skulder. " bad things about this world? Far to many humans. No angels aaaand.. " endnu en pause. Han vidste det faktisk ikke helt. Alt det Underworld havde som denne verden ikke havde, var præcis det som alle andre ville se som alle de gode ting.
" Well - maybe I just find all the good things, bad. Like - there's no danger and you can't even kill someone without ending up behind bars. " Han rynkede kort næsen lidt men pillede så bare lidt ved dynen. Han skævede kort lidt mod Reign før han så bare nikkede en smule. Mest af en tanke. Yea - han havde hjemve, men det faktum at han skulle give afkald på Reign for komme hjem. Det var ikke det værd. Så hellere blive. Han skulle nok kunne finde en eller anden måde at underholde sin alt for hungrende dæmon. Blikket fandt Skeeter igen. " Anyway! I guess it's more safe here. Unless ofcourse you're daredevil, and actually go out and look for danger - then you'll probably find some. Underground or.. if you go a little outside of Gaia. " Han vidste ikke helt om det overhovedet var et svar der kunne bruges til noget. Men det var vidst rimelig sandt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 5:52 pm

Skeeter lod blikket blive på Razor - bortset fra det korte sekund, hvor Django hoppede op i sofaen og stjal hans forhenværende plads.
"I think I get it. Going from being around all kind of races to mainly just humans - it must feel strange," sagde han og trak benene op til sig. Lod øjnene glide lidt ned af halvdæmonen, selvom det meste var dækket af dyne, og smilede så, "Reign told me about a place called Moonlight Falls. Said it's mainly occupated by non-humans. Why don't you go there?" - "I mean, I'm not saying you have to move there or anything, just spend time with other demons. Or shapeshifters. Or any non-humans, really."
Han rakte ned efter et stykke kalkun til og smed også lidt hen på skødet af Reign, som Django hurtigt fik gumlet i sig. "I'd love to go with you and see it for myself. Unless traveling with a human like that is way too embarrassing for you?" Et drilsk smil blev sendt halvdæmonens vej.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 6:30 pm

”Mm thats true. “ sagde han lidt med et lille smil. “ I’ve been there a few times. “ tilføjede han et øjeblik efter. Det havde han - men ikke sådan for udforske. Det var mere bare sådanne korte visit. Mente han hvert fald selv. Eller også var han bare lidt i tvivl om bygrænser og hvor de forskellige områder faktisk var henne. Naah - han mente nu han havde været der. Han rettede sig kort lidt op før han så lidt hen mod filmen. Et øjeblik voksede smilet om hans læber bare en smule og han skævede lidt mod Skeeter.
“ already trying to get rid of me huh?” Han klikkede kort med tungen og rystede en smule på hovedet. Dog var det faktisk ikke den værste ide fyren kom med.
“ sure.. that would be cool. But Reign is the only human Im willing to protect when things go wrong, so you would have to know how to be your own hero if something... happens “ han nikkede kort en smule, selvfølgelig med et halv drillende udtryk. Det var dog helt sandt det han fik sagt. Han havde ingen planer om at sætte sit eget liv på spil for et menneske medmindre det var Reign. Selvfølgelig ville han stadig sørge for at det blev en underholdende tur mellem mørke væsner. Og det var måske heller ikke fordi han sådan uden videre bare ville skubbe Skeeter for fødderne af hvem end de kunne støde på. For - Razor ville trods alt gerne have en finger med i det sjove spil og det ville han jo ikke få hvis han ofrede fyren med det samme.
“ and Maybe not use the word ‘friends’ or ‘temporary roomate’ han trak kort på den ene skulder før han lænede sig lidt tilbage. Kun for at rette sig op igen. Uduelige krop. “ then we should be Good.. “ tilføjede han så lige hurtigt.

“ I bet you’ve Met a shit ton of creatures - who was your most freaky one? - have you ever almost gotten killed at work? “ spurgte han så bare nysgerrigt. Han puttede sig lidt mere i dynen, som han endeligt fandt en rar måde at sidde på. Lod måske faktisk den ene arm hvile mod ryglænet så fingrene kunne nulre lidt i Reigns hår. Trætheden var slet ikke så slem længere. Det var måske ikke så godt nu hvor planen var at få afskaffet de mindste tegn på jetlag. Men oh Well - han kunne sove på andre tidspunkter. Det galt om at udnytte at der var folk at snakke med. For Reign var helt sikkert ikke hjemme hele tiden og han anede jo egentlig ikke hvad Skeeter havde af planer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 8:20 pm

"Of course. I don't expect you to act as my bodyguard," Skeeter nikkede enigt og rullede guldpiercingen lige under læben rundt med tungen. De naturlige flirtende træk gjorde det svært for omkringværende at vide, hvornår der egentlig blev flirtet, og hvornår der ikke gjorde.
Han lo kort, "we're complete strangers, got it," og førte blikket tilbage på skærmen. Filmen virkede egentlig ikke dårlig, men Razor var i sidste ende bare mere spændende.

Derfor vendte opmærksomheden med det samme tilbage til ham, da et spørgsmål blev sendt tilbage. "I have, many times, actually. Mostly by vampires who liked feeding in the midst of the act. Very unpleasant, I'll tell you that," svarede han med et fjernt blik men kunne alligevel ikke holde et smil tilbage. Så så tilbage på drengen, "the freakiest one were actually human, believe it or not. Not all humans are like Reign." Skeeters blik gled et øjeblik hen på mennesket, hvis mund havde åbnet sig på klem.
"I don't get why he's with you," sagde han pludselig og hvilede kinden på sin hånd. Skævede tilbage mod Razor med et smil. "Don't get me wrong, you're a catch. Your personalities just don't allign."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 8:45 pm

Et lille grin forlod halvdæmonen før han så bare nikkede et par gange. " Good - Moonlight falls adventure it is. " Sagde han så lidt og fugtede kort sine læber lidt. Det kunne han så glæde sig til. Forhåbentlig snart. Så snart Reign havde givet grønt lys for at bevæge sig ud i verden. Måske lidt før. Meget før. Han skævede lidt mod mennesket før han kort rettede sig lidt op. Jo. Han kunne ikke være inde for evigt og halvdæmonen kendte sig selv godt nok til at vide at han ikke fik det bedre af ikke at måtte rende rundt over alt. Rastløsheden ville skade ham mere end den egentlige skade ville.

Razor trak kort lidt på den ene skulder. Han var ikke helt enig. Men de var jo også vidt forskellige personer. Og det galt jo sikkert også når det kom til den slags fornøjelse. Hvis man så bort fra den ene gang, så havde han alligevel også kun enormt underholdende oplevelser med vampyrer, så han kunne ikke helt relatere.
Han rynkede kort panden lidt. " A human? And what did that human do, to freak you out? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide lidt spørgende ppå skrå. Der gik dog kun et øjeblik før hans blik fandt Reign ved Skeeters ord. Nope. Det gav heller ikke mening. De var nok ikke de eneste der mente det. Men hey, det fungerede jo - sådan okay?
" Nah, you're right.. It's odd. " Mumlede han så bare lidt før han kort bed sig lidt i læben. " I just could'nt figure out a way to get rid of him. And all of the sudden I didn't want too.. And now - it's a problem. 'Cause he's way to good and I'm way to.. well - me. " Han skar kort en grimasse før han så bare smilede lidt skævt.
" What's your favorite thing about this world so far? " Spurgte han så. Bare lige inden han endte med at æde Reign med sine øjne og forsvinde ind i en eller anden alt for forelsket boble. " toilets blew me away.. but also - pizza.. " Han nikkede kort lidt nogle gange. Det var nok ikke det aller bedste. Men det var altså super lækkert. " Did you know that you can just talk to your phone and it will just, write whatever you're saying. Thats pretty neat. "
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 9:34 pm

"It involved a cementary. I'll spare you the details."
Skeeters smil bredte sig en anelse af Razors forklaring. Ikke at den var specielt god, men det var sødt. Og det var ikke, fordi han selv var nogen kærlighedsekspert, så han skulle ikke dømme - eller kommentere yderligere.
Han hævede øjenbrynene lidt, "is there even anything they can't do? I can't wait to get my hands on one." Sukkede og strakte sine arme med en veltilfreds lyd, "I like the lights," sagde Skeeter så med blikket på skærmen, "winters in Underworld were always so dark. Here it seems like... like it's never truly dark. If you know what I mean." Blikket vendte tilbage på Razor, "also, what's pizza?"

Han havde kun lige nået at stille spørgsmålet, før et bump lød, og Django snart sad og gloede op på døren i et beklagende piveri.
"I'll take him for a walk," rejste sig og fik hurtigt smidt Reigns alt for store vinterjakke på, "I want to know about the pizza when I get back." Smilede tilbage mod Razor og trissede udenfor med den nu logrende hund.
Smækket fra døren vækkede mennesket med et sæt. Reign gloede på skærmen, hurtigt blinkende i forvirring, indtil han i et groggy toneleje spurgte, "did I fall asleep...?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 10:01 pm

Men Razor ville jo gerne have detaljer! Hvilket hans udtryk nok også afslørede rimelig godt. Næsten helt skuffet et øjeblik. Men så alligevel ikke helt. Det var vel okay - han kunne altid irritere fyren med at få flere informationer omkring det på et andet tidspunkt.
“ Reign is brilliant with stuff like that, Im sure he Can help you with everything” fil han hurtigt sagt med et lille smil. Desuden virkede Skeeter måske også som en som måske var hvert fald hundrede gange mere lærenem når det kom til mobiler. Razor havde været tabt bag en vogn det første lange stykke tid. Han havde fat i noget. Der var meget lys her frem for i underworld. Men det var endnu en ting Razor måske ikke satte lige så meget pris på som de fleste andre. “ if you like lights you should go to Vegas some day.. super duber lit! “ sagde han lidt med et lille grin, var dog ved at tabe kæben et øjeblik. Reign havde ikke præsenteret ham for pizza endnu? Det var en skandale.

“ I should just order a pizza while you’re gone.. “ lød det fra halvdæmonen. Det var jo lige før det var den bedste måde at skaffe sig af med problemet. Han fulgte fyren med blikket som han forsvandt ud med Django. Men Reign fik opmærksomheden kort efter. Han plantede hurtigt et kys mod menneskets læber. “ mm! Sleeping beauty - adorable.. and you didnt even snore.. “ sagde han så med et lille smil og betragtede Reign et øjeblik før han så kneb øjnene meget alvorligt sammen.
“ Im really disappointed tho’ Skeeter dosent know what pizza is. What kind of host are you. That should’ve been the first mean he had. “ sagde han og rykkede kort lidt på sig. Ikke iorden. “ we should order one now. You know? Fix the problem.. eat and then sleep.. Maybe sleep. Im not at all tired anymore “ han rystede lidt på hovedet før et lille halv skævt men sødt smil fandt vejen over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 11:02 pm

Det pludselige kys gjorde ikke forvirringen mindre. Eller anklagerne for den sags skyld. "Pizza....?" Reign tænkte, så det knagede, men ingenting gav rigtig mening, når man kun var halvt vågen, "why are we talking about pizza?"
Til gengæld forstod han det sidste, drengen sagde, og det gjorde ham noget mere vågen - på ydersiden i hvert fald. "It's just the jetlag talking," forsikrede han hurtigt Razor om og kom på benene. Ikke tale om at han gad være vågen og underholde hele natten. Han skulle sove, og Razor skulle sove - samtidig ville være optimalt.
Han rakte hjælpsomt hænderne ned til knægten med et træt smil, fast besluttet for at få sin vilje, "come on, up you go. We'll order pizza tomorrow," og opdagede først der, at de manglede nogen. Men efter et hurtigt kig rundt og opdagelsen af den manglende hundesnor, trak Reign en konklusion. Imens blev der skreget i tv'et bag ham, da filmen var ved at nå sin blodige ende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Ons dec 26, 2018 11:16 pm

" Skeeter never tasted pizza.. That's disappointing.. " Sagde han så bare lidt og lod blikket hvile mod mennesket et øjeblik før han lod hovedet glide lidt på skrå. Okay Reign forstod ikke sammenhængen i noget som helst. Ikke at man kunne dømme ham. Fyren var lige vågnet og havde ikke en jordisk chance for at vide hvad der var blevet snakket om mens han havde sovet. Det var sødt, lidt træls, men sødt. Razor trak derfor bare lidt på den ene skulder.
" Fine.. Pizza tomorrow. " Sagde han så lidt og skævede kort mod Reigns hænder før han så bare tog imod hjælpen og kom på benene. Han skævede en smule mod filmen, men rettede så blikket lidt mod Reign igen og sendte ham et lille smil. Han overvejede lidt alting et øjeblik. Måske mærkede han bare lige efter, om det nu var jetlag. Eller om han var træt. Det var ikke til at sige. Men det virkede som om at sengen var stedet der blev hentydet til nu, så det var nok bedst. Han skævede kort lidt ud mod hoveddøren før han så bare, meget langsomt. Træk dynen ned fra sofaen mens han bevægede sig lidt afsted.
" He's cool. I do not, not like him. " Sagde han så bare lidt med et lille smil. " As long as that constantly flirting face dosen't get the best of you - then he can stay. Everything in this house is shareable, just not you. " Han rodede sig kort lidt i håret før han så mod Reign. Og håbede at mennesket var vågen nok til så i det mindste at forstå det. Razor bevægede sig dog bare videre ind i soveværelset sekundet efter. Han kunne høre sengen hviske hans navn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 12:20 am

Et lettelsens suk forlod Reign, da drengen gjorde, hvad der blev sagt, og satte mod værelset - langsomt og slet ikke med den energi, der plejede at fylde halvdæmonens væsen. Det var sørgeligt at se på men også en god påmindelse om, at han skulle have fred og ro - om han villigt ville tage imod den eller ej.
Reign tog sin egen dyne og gik efter Razor. Var midt i et gab, da noget uventet forlod hans mund, og gabet forvandlede sig til et smil. "Don't worry about that. I'm very content sharing a bed with my crippled half demon," smuttede bagom drengen for at plante et kys i hans nakke og derefter smide sin dyne ned i den nøgne dobbeltseng.
"Go to bed, I'll be with you in a second."

Reign ryddede det værste op. Krus, kalkun, og Skeeters dyne. Slukkede tv'et og alle lys - lige bortset fra lampen i entréen, så fyren kunne se noget, når han kom tilbage.
Og så - tilbage på værelset. For doven til at skifte til nattøj, røg bukser og skjorte blot, inden mennesket gav sig selv lov til at begrave sig under dynen.
Med ét føltes alting mere rigtigt, end det havde gjort i flere uger. Og skønt halvdæmonen kun sjældent var rigtig varm, kunne Reign mærke ham helt henne fra sin side af sengen.
Hvis dog bare han kunne... "can I- hold you anywhere that won't hurt?" spurgte han så, oprigtigt tvivlende. Ikke særligt romantisk men hellere være på den sikre side.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 12:33 am

Halvdæmonen fik et smil frem. Det var godt at høre. Altså - det meste af det. Han ville gerne undgå at være skadet og nedern og kun være ‘halvdæmon’ men Hey. Man måtte jo ta hvad man kunne få. Han dumpede ned i sengen efter at med lidt besvær formået at få sit tøj af. Kort efter pakkede han sig bare godt ind i dynen og lod øjnene glide i. Sikker nok i sin sag til at vide at han ikke ville falde i søvn før Reign kom tilbage. Det ville hvert fald være mystisk hvis han gjorde. Han gabte kort men lå ellers bare og lyttede til menneskets fortrin rundt i stuen, køkkenet. Og endelig tilbage i soveværelset. Han fugtede kort sine læber lidt før han så lidt mod Reign.
Razor rykkede sig nærmest pr automatik tættere mod mennesket da han endelig var kommet under sin dyne. Spørgsmålet fik Razor til kort at grine.
“ you can hold me anywhere.. it wont hurt “ sagde han så bare lidt og inviterede sig selv endnu tættere. Måske var det ikke helt sandt, men Razor var ærlig talt ikke så sart og mente nu også at selv hvis det gjorde lidt ondt så var det det værd for at få lov at putte med sit menneske igen.  Han lukkede øjnene igen og lod sine ene hånd finde Reign, hvordan de så end endte med at ligge. Efter det - gik der ikke længe før trætheden alligevel omringede ham, overmandede ham og trak ham med sig ind i søvnen. Det var rart at ligge ved Reign igen. Måske var det i sidste ende det der gjorde det så meget nemmere at falde i søvn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 1:00 am

Reign lavede en grimasse, "don't be a hero, you've got a hole in your stomach." Måske havde Razor ret. Men nu var det altså sådan, at ingen lå helt stille i løbet af en nat, og Reign ville blive godt og grundigt ked af det, hvis han fandt sig selv liggende et uheldigt sted og endte med at mase alle hans indvolde ud.
Men ude af stand til at modstå Razor komme tættere på og da slet ikke i stand til at bede ham rykke sig væk, greb han chancen og krydsede fingre, da han forsigtigt placerede armen om sin partner, lige dét højere end den plejede. Forhåbentligt var det godt nok.

Reign fandt næste morgen sig selv i at være faldet i søvn uden at have forsøgt det igen. Han havde ladet som om, han sov, men egentlig bare lyttet til drengens vejrtrækning. Men søvnen havde åbenbart stjålet ham for sig selv endnu engang.
Han åbnede øjnene på klem i et forsøg på at fornemme, hvor han var. Men udover at hånden på mystisk vis havde sneget sig ned på Razors bagdel, var der ikke sket det store.
"Are you up...?" spurgte han med en lavmælt og hæs morgenstemme, som øjnene gled i igen. At være vågen betød ikke nødvendigvis at skulle stå op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 10:13 am

Det var okay så længe man sov. Men Razor nåede desværre at vågne et par gange i løbet af natten. Det galt så bare om at bevæge sig roligt og stille. Bare lige for en sikkerhedskyld. Selvom han nok måtte indrømme at han udfordrede det lidt - vendte sig en smule hurtigere end han måske burde. Men han fandt vel aldrig ud af hvor meget man kunne hvis man ikke prøvede. Han sov ikke helt så tungt længere da Reigns hæse stemme lød. Og derfor var det også det eneste der skulle til for at vække ham helt. Hvilket selvfølgelig ikke gjorde noget.
“ mmm.. very much so “ mumlede han så bare med et lille smil og gned kort øjnene lidt med den ene håndryg før han vendte blikket lidt mod Reign.

Han lukkede dog øjnene et øjeblik efter og skubbede sig helt tæt indtil Reign. Han placerede et par kys ved hans hals, men lå så bare stille et øjeblik inden hans hænder fandt sin vej til menneskets krop. “ this is the right kind of body pillow” sagde han så bare med et lille grin og lod samtidig det end ben fange Reign lidt mens armene gjorde det samme. Det gav ham rig mulighed for at kunne dufte lidt til sit menneske. Men ellers da også bare lige slappe ekstra meget af. Også selvom han egentlig slet ikke lå på en møde der gavnede andet end sjælen. “ do you have to work today? “ spurgte han så lidt og skævede en smule mod fyrens ansigt. Han håbede på et nej. Men hvad var chancerne for det? Lige meget hvad, så ville halvdæmonen gerne indtil byen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 12:05 pm

Reign håbede lidt på ikke at få et svar - det betød, at Razor sov godt igennem, og det var alt for sjældent, det skete. Alligevel kunne han ikke rigtig blive skuffet, da det mumlende svar lød foran sig.
Det var som sædvanligt svært at vurdere tiden på denne tid af året, men lidt kunne man da se foran sig. Hvilket betød, at det ikke kunne være helt tidligt.
Øjnene forholdte sig lukket, men hånden gled op på sin plads, og så lige lidt længere, hvor den begyndte at massere de ømme muskler. Hvis de kunne blive ømme. Fungerede en hybrids muskler overhovedet på samme måde som et menneskes?

En rungende lyd fuld af velbehag simrede nede fra Reigns hals af, da det første kys blev plantet, og øjnene åbnede sig endelig igen, da Razor brød stilheden mellem dem. "You're treating me like an object. I'm not sure I'm okay with that," mumlede han fupfornærmet og smilede ind i de kys, han snart placerede på det stykke af halvdæmonens skulder og overarm, han nu kunne komme til.

"No," kyssene bevægede videre hen på halsen og op på munden, "I'm gonna stay in bed with you aaaaall day. Just endless kissing... and snuggling..." begge Reigns hænder endte oppe i drengens hår. Rodede rundt i det, kørte det frem, tilbage, og frem igen, mens kyssene endte lidt over det hele, "and taking care of my favourite sweeitie-cutie-honey-dumpling..." han bed ham drilsk i kinden og forsøgte virkelig på at modstå fristelsen at ende ovenpå Razor.
Et problem, Django fjernede, da den skubbede døren op, hoppede op i sengen og uhøfligt lagde sig imellem dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 2:07 pm

“ mmm my object. There’s nothing you Can do about it.. “ sagde han så bare halvmumlende. Og samtidig fik han lige nydt Reigns kys og tanken om at være sammen med ham hele dagen. Det var en god overraskelse. For han havde faktisk lidt forventet at han skulle arbejde. Men Hey - så kunne han være Razors objekt herhjemme istedet. Det var vidst lidt bare sådan det måtte være. Og det måtte mennesket finde sig i. Især hvis Razor skulle finde sig i det kvalmende ord der forlod mennesket.
“ I Think Im gonna vomit.. “ sagde han så bare kort - dog efterfulgt af et lille grin som han lod fingrene fra den ene hånd smutte gennem Reigns hår. Det havde været en måske lige i overkanten søde ord. Nuttede ord. Det kunne du i små doser. Men så mange på en gang? Edr.

Han fangede så egentlig bare et øjeblik efter menneskets læber med sine og kyssede ham. Sådan rimelig meget. Fordi det havde han savnet og det ville han sådan set bare gerne blive ved med meget længe. Og nu hvor Reign blev liggende hvor han lå. Så tog halvdæmonen sig den frihed at skubbe sig lidt mere ind over ham. Næsten liggende oven på ham. Men han måtte stoppe sin bevægelse på halvvejen og fortsætte et øjeblik efter. Stoppede dog kys et øjeblik, men kun lige for at sendte fyren et lille smil. “ you know what? “ spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Han kyssede ham lige en gang mere - og en mere.
“ I’m happy.. “ han nikkede en smule og skubbede sig op at sidde. Selvfølgelig siddende oven på Reign. Med dynen oppe omkring sine skuldre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 4:35 pm

"You love it," kommenterede Reign med et smil hen mod halvdæmonen, der heldigvis ikke lod til at have mistet sin koncentration trods hundens ankomst.
Han gengældte begejstret kyssene, og selvom han have modstået at kravle op på Razor, ville han da ikke stoppe drengen selv for at prøve, hvis han følte, han kunne klare det. Hvilket han kunne - sådan da.
Reign skævede et sekund ned mod drengens mave, da deres læbelås blev brudt, bare lige for at tjekke at alt så ud, som det burde, og førte ellers opmærksomheden tilbage på ansigtet over sig. Og på de ord, der snart efter forlod læberne på det førnævnte ansigt.

Det varmede. Razor var generelt en åben bog, men det betød ikke, man ikke kunne blive i tvivl omkring sådan noget. Man kunne altid ønske et bedre liv for sig selv, et større hus, et bedre arbejde - en bedre kæreste? Men Razor var tilfreds med tingene, som de var, og det var det vigtigste.
"Me too," lød det lavmælt fra mennesket af, hvis blik havde fulgt Razor op at sidde. Og med lidt hjælp fra sine mavemuskler fik Reign også løftet sig selv op. "I've missed this," han rettede lidt på den fuglerede, han havde lavet af halvdæmonens hår og tilføjede imens, "I've missed you." Kiggede lidt på det ar i panden, der kom til syne under pandehåret. Havde selvfølgelig fået øje på det i lufthavnen, men det var først nu, han rigtig så på det. En lang kroget streg i højre side af panden. Det var ikke grimt men lidt ærgerligt, nu drengen så flot havde klaret at holde sit ansigt pænt i forhold til den arrede krop. "You're like Harry Potter," sagde han, idet et smil formede sig henover læberne, "except you didn't get attacked by a dark wizard but by a dumpster." Mennesket lod en kort latter ud, der snart blev ført ind i det kys, Reign valgte at fortsætte med. Greb fat i dynen og brugte den som en måde at trække Razor en tand længere ind mod sig.
En lav banken lød henne fra døren, der egentlig stod på klem, og Skeeters stemme førte med, "are you dressed? I've prepared some breakfast if you're hungry."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 5:27 pm

Han hvilede hænderne lidt mod fyrens bryst før han kort bed sig i læben. Det var godt. Hvis de begge var glade var der vidst ikke så meget man egentlig kunne brokke sig over. Men det gjorde de vidst heller ikke. Han betragtede et øjeblik bare Reign før han rykkede lidt på sig. Skubbede måske egentlig en smule til Django. Bare lige for at der var plads. Selvom det havde den minimale effekt.
“ Lucky for you! Im here now and this - we’ve got all day for this “ sagde han så bare med et lille grin før han lod sig læne lidt mere mod Reign. Han lod fingrene fra den ene hånd nusse fyren lidt i nakken. Men kunne så ikke helt lade være med at skære lidt en grimasse.
“ mmm.. and now my face is ruined forever.. “ sagde han så bare lidt halv muggent. Dog alligevel med et halv kækt udtryk og et lille smil gemt.. et sted.
Heldigvis var der ikke mere tid til at overveje det og mennesket havde fanget halvdæmonen i et kys, som han selvfølgelig med det samme gengældte. Ingen grund til andet. Han lukkede øjnene lidt og svarede ikke selvom der kom et spørgsmål fra døren. Naah - der kom kun et lille smil med i kysset og han lod armene glide om nakken på Reign. Morgenmad var fristende - men fristende nok i forhold til hvad han havde lige her? Måske. Han plantede et par kys ned over Reigns hage for så at fortsætte dem hen langs kæben.
“ you could just be breakfast.. “ hviskede han lidt med et lille smil om læberne og med en kort spindende tone. Det var også bare fordi han gerne ville meget mere end hans krop ville tillade. Eller hvad Reign i sidste ende kunne overtales til. Men han huskede så pludselig at han jo havde en masse ting i sin taske som Reign skulle se og ha. “ I just remembered! “ udbrød han så og forsvandt ud af sengen. Alt for hurtigt - men det var jo heldigvis kun ham selv der mærkede det. Han forsvandt ud af værelset og forbi Skeeter, ud for at hente tasken. Han stod lige et øjeblik med hånden ved sin mave før han satte sig ned på hug og rodede tasken igennem. Så kunne Reign få det mens de spiste morgenmad. God plan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 6:28 pm

Sulten lå sikkert et sted langt nede i maven, men hvis Razor ikke havde planer om at rejse sig, havde Reign heller ikke. De lå aldrig og hyggede og morgennussede, og nu var det trods alt den første morgen sammen efter Vegas-turen - det skulle jo fejres. De øvre magter ville blive decideret fornærmede, hvis de rejste sig nu.
Nemlig. Derfor blev mennesket siddende på sin plads og lod sig bade i de kys og berøringer, halvdæmonen så gavmildt delte ud af. "I could, I most definitely could..." blev der mumlet ud som svar, mens Reigns nedre halvdel dansede i forførende bevægelser op mod sin partners bagdel, og hans læber glædeligt plantede sig på de dele af drengen, der nu var bedst tilgængelige uden at rykke sig for meget fra den meget behagelige stilling, de sad i.

Men det, der lige gik så fint, blev afbrudt, da Razor i en imponerende fart fik rejst sig og forladt rummet.
Hans skikkelse blev snart erstattet af Skeeter i døråbningen, der så spørgende ud. Et blik der ikke gav ham andet end et mindst lige så spørgende skuldertræk.
Oh, well!
Reign rejste sig selv fra den rare, opvarmede madras og smed et par joggingbukser på, "what'd you make?"
"Cereal," lød det stolt fra Skeeter, der med et smil fandt sin vej ud i køkkenet. Reign gloede skuffet hen på døren og smuttede selv gennem stuen og ud i køkkenet. Og rigtignok stod tre skåle med cornflakes klar, pænt sat op med servietter og glas med mælk ved siden af. Og- gafler...?
Han nænnede ikke at fortælle fyren, at cornflakes ikke ligefrem var noget at være stolt over - eller at man for den sags skyld ikke spiste det med en gaffel. Sendte bare et taknemmeligt smil hans vej og satte sig til bords.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 6:53 pm

Han endte nok mest bare med at vende alt ud af tasken for så at snuppe posen med.. hvad der ikke var beskidt tøj fra turen. Han tog en halv dyb indånding før han skubbede sig op at stå igen og smuttede ind til Reign og Skeeter som havde sat sig ved bordet. Razor lagde på ingen måde skjul på skuffelsen over hvad menuen stod på. En rynket pande og halv dømmende blik mod cornflakesene.
“ first Morning back home and this is what I get? “ spurgte han så bare og lod blikket ryge hen på Skeeter. Han klikkede kort med tungen før han så bare rystede lidt på hovedet. “ Maybe I should just drag Reign back to the bed.. “ hviskede han stille. Det var mindre skuffende. Faktisk slet ikke skuffende.

Han rev dog sin opmærksomhed tilbage mod den alligevel store og ret fyldte pose i sin hånd. “ I brought you gifts! I mean.. we got a shit load of stuff from the Company - sooo Yea “ sagde han så lidt og vendte posens indhold ud på gulvet. “ look! Fancy Socks, t’s, trunks and few pair of boxers. “ sagde han så lidt med et lille smil og rettede blikket lidt mod Reign. “ these are the most comfortable piece of clothing ever.. Seriously “ sagde han så lidt og kastede et par af underbukserne til Reign. Understreget af det faktum at Razor selv havde et par på, bare i en anden farve. Halvdæmonen havde selvfølgelig husket at de ikke brugte samme str i tøj. Så det han havde med hjem som endnu ikke var brugt. Ville forhåbentlig passe Reign. Han endte dog alligevel med at sætte sig ved bordet. Ikke rigtig for at tage for sig af Skeeters forsøg på morgenmad. Men mest bare for at sidde et øjeblik. Han lod blikket hvile lidt mod Reign og sendte ham et lille smil.
“ there was alot more stuff, but you know - my bag wasent quite Big enough to fit everything “ han rystede kort lidt på hovedet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 8:40 pm

Skeeter så først med en undren på Razor. Skævede så lidt mod Reign, der elegant undgik hans blik, og smilede så bare. "Oh, I'm sorry. Tomorrow I'll make you a feast. A beautiful feast for a beautiful boy," han slikkede flirtende på tippen af gaflen uden at fjerne blikket fra halvdæmonen.
Det endte nok med at få lidt mere af Reigns opmærksomhed, end det var meningen, men han klarede da at smide fokus hen på Razor, da han begyndte at smide om sig med forskellige stykker tøj.
Det prydede snart størstedelen af bordets overflade, og det var meget tydeligt hvilket mærke, alting var fra - som det meste andet mærketøj, stod det lidt over det hele på dem.

Reign greb underbukserne og holdte dem foran sig, "these are nice. Expensive-looking," sagde han med et smil hen mod Razor, "you can give my dad some socks for christmas. My mom insists on repairing the ones he already have so I bet he would love some new ones for a change."
"Speaking about your parents," Skeeter lagde gaflen fra sig og sendte Reign et sigende blik, "shouldn't you ask Razor about... that thing?"
Mennesket så et øjeblik forvirret ud men rettede sig så lidt op, "oh. Yeah, right. The thing," han lagde underbukserne fra sig og rømmede sig, "well, it's a bit awkward but- my parents wondered if you would be okay with giving them some samples. You know, like skin samples or- spit. It's not gonna hurt or anything."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 9:05 pm

Halvdæmones blik flakkede lidt mellem dem begge. En smule skulende måske. Men kun et øjeblik før opmærksomheden igen var rettet mod alt det han havde slæbt ud af posen. Han kunne dog glæde sig lidt over at det vidst på sin vis havde givet pote at være på tværs. Hvis Skeeter alvorligt faktisk havde planer om en noget mere imponerende morgenmad dagen efter. Oh well, tiden måtte vise om fyren havde en lige så elendig hukommelse som halvdæmonen selv havde. Måske var det allerede glemt i morgen.
" Oh.. Right, christmas. I forgot.. " Han rynkede kort næsen lidt før han pillede lidt ved et par af sokkerne men smilede så bare lidt skævt. Hvis det var den lette løsning på hvert fald en gave. Så skulle resten vidst ikke være et problem. Han gik dog stærkt ud fra at Reign kunne hjælpe med den til hans mor. Også skulle Reign vidst også have en gave. Den var sværere..

Razors blik hvilede lidt mod Skeeter før det fandt hen mod Reign sekundet senere. Prøver? Halvdæmonen var et øjeblik rimelig forvirret. Før det så langsomt gik op for ham hvad det var Reign sagde. " What?.. " Han fugtede kort sine læber lidt før han så bare kort så mod Skeeter igen, men så Reign. " .. Are you seriously asking me that? " Spurgte han så bare og rynkede panden en smule. Og kunne faktisk ikke helt selv finde ud af om det var en dårlig joke eller alvor. Eller hvordan han egentlig have det med det. Han vidste ikke helt om han synes om det. Det gjorde han nok ikke. Men måske var det nu man skulle fake sin reaktion. Bare for ikke at skabe en super dårlig stemning. Selvom han plejede at være god til det.
Han rystede så bare kort lidt på hovedet. " Sure, why not.. I adoore being a lab rat.. " Sagde han så bare endelig og fandt et halv skævt smil frem mens han skævede lidt mod skålen foran sig. Overvejede et øjeblik om han skulle tage noget alligevel. Men han mindes ikke faktisk at have en speciel kærlighed til cornflakes.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 9:44 pm

Et lille smil havde forsøgende fundet vej til mennesket læber men også forsvundet igen ved Razors reaktion. Det var ikke, fordi han decideret skældte ud eller nægtede at være med. Han lød bare ikke super tilfreds. Var måske endda lidt småfornærmet. Selv med smilet til sidst kunne det ikke benægtes, at det var faldet i dårlig jord hos halvdæmonen.
Hvilket også gjorde, at Reign følte, han blev nødt til at forklare yderligere, "it's just that- you're a hybrid. You're a rare species and science knows next to nothing about you. Don't you think it kind of interesting?" Smilet vendte forsigtigt tilbage, inden han skævede hen mod Skeeter for hjælp. Men fyren havde valgt at blande sig ude om og fokusere på sine cornflakes, så Reign stod med den selv.
"I mean... I'm interested? Maybe they can figure out how your lifespan works. Whether it follows the shapeshifter gene or- the demon one." Det var nok det, der interesserede ham allermest. Razor sagde altid, han ville dø først, jaja - men ældede han overhovedet? Eller ville han for evigt se ud, som han gjorde nu.
Han skyndte sig at fortsætte for ikke at blive hængende i noget, der kunne ende deprimerende, "also! If you have an animal - or demonform. Wouldn't that be cool? Maybe you can do all sorts of things you don't know about."
Skeeter tyggede af munden og valgte endelig at støtte lidt op om sit medmenneske, "that would be cool, actually. I've seen a blooddemon in its demonform and it looked crazy powerful." Han sendte et smil Razors vej.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 9:59 pm

" Not really no.. " Sagde han først lidt og pillede en smule ved bordkanten før han trak lidt på den ene skulder. " Last time people stole a piece of me they tried to kill me. The time before that they tried to steal my powers through a nightmare. And the time before that they planted a curse in my brain that almost got me killed. I'm not reeeally a huge fan of science. I prefer dying on my own and not let people poke needles in me for the sake of science. " Sagde han så bare lidt før han kort rykkede lidt på sig. " Ask the hospital, greedy fuckers took alot of blood, maybe they lend you a little.. " han rynkede kort panden lidt før han så bare skubbede sin stol ud og rejste sig. Han gik dog ikke længere end til køleskabet, så han kunne stadig høre hvad der blev sagt. Og svare hvis det var værd at svare på.

" No thanks - I'm usually pretty powerful without a demonform. Admit it, me turning into some weird looking demon guy. Not pleasant, just weird. I can be scary without the whole package. " Han trak kort på skuldrende før han snuppede kalkunen fra køleskabet og vendte tilbage til bordet. " Tho'.. " sagde han så endelig og spidsede kort læberne lidt. " I wouldnt mind.. figuring out if, or.. yea you know. How my body ages if it even wants too.. " han rynkede kort næsen og så lidt ned over sig selv før han så mod Reign et øjeblik efter. Okay - han var måske ikke helt afvisende overfor det. Men han ville bare være sikker på at Reign var klar over at det faktisk ikke var noget han som sådan havde det fedt med. Så det krævede virkelig at det kun var - sådan.. til eget brug af hvad end Reigns forældre studerede. " And I want angel blood in return.. " tilføjede han så hurtigt med et kort halv flabet smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Tors dec 27, 2018 11:48 pm

Reign rynkede panden og så et øjeblik lidt flov ud. Okay, det gav måske meget god mening, at knægten ikke var så meget for det så. Nogengange glemte man, alle de ting han havde været udsat for. Og nogengange havde man bare ikke spurgt ind til det. Faktisk var det oftest sådan. Reign havde ikke lyst til at vide det, og Razor havde garanteret heller ikke lyst til at fortælle om det. Nok derfor de altid kun talte om de gode ting, de havde oplevet sammen.
"I admit, you've been... seriously unlucky," sagde han så og rettede lidt på det uregerlige morgenhår.

"Come on, who wouldn't love to be able to grow horns? I know I would," forsøgte Skeeter med et lille grin og et drømmende suk.
Reign lavede en grimasse og valgte blot ikke at kommentere på det. Han ville ikke have horn. Og han ville da godt nok også blive ked af at vågne op til en hornet Razor.
"Really?" han lysnede op, da halvdæmonen gav efter, og var med på idéen. Det betød virkelig meget for ham at få de informationer - og endnu mere for hans forældres forskning. Det taknemmelige smil forsvandt dog straks ved drengens næste ord, og et kort, "no," blev uden tøven sendt tilbage.

"Now, that's not fair," meldte Skeeter sig på banen efter netop at have færdiggjort sin mad, og pegede gaflen hen på Razor, "he's obviously in a lot of pain and he's helping you out. Tit for tat, 'aight? Give him some angel blood."
Reign gloede på fyren, forarget over at han tog halvdæmonens parti i denne her diskussion, "no way. No way in hell. I don't even know where to get it and it's not like I can ask my parents to steal from their work."
"I bet they sell it in Moonlight Falls," blev Skeeter ved med et flabet blik i øjnene, "if this world works the same way Underworld does, people are bound to sell it. The blood market is thriving."
Reign kneb øjnene lidt sammen, uforstående omkring hvordan man overhovedet kunne synes, det var en god idé. Og så lige Skeeter, et andet menneske, der burde kende forskellen på rigtigt og forkert.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Fre dec 28, 2018 12:07 am

Razor skar kort lidt en grimasse. Well - blandede holdninger. Horn? Måske.. Nah, det virkede ret upraktisk. Også alligevel ret cool. Hvis de kunne komme og gå som de havde lyst til? Så var det måske ikke det værste nogensinde. Han lod blikket hvile lidt mod Reign før han så bare nikkede en smule. Yea - mod betaling med engleblod, så gav han gerne hvad de skulle bruge. Dog røg den idé meget hurtigt til jorden. Ikke at han havde forventet et andet svar overhovedet, men hey - man havde vel haft et lille håb i maven om at det kunne have været en mulighed? Skeeter tog dog halvdæmonens side. Hvilket nok egentlig var et godt.
" I'm not in pain.. " Lød det dog alligevel kort en smule spidst fra halvdæmonen. Løgn - men halvt sandt. Det var kun når han tumpede rundt og ikke lå stille at det gjorde ondt. " But it would make me feel a whooooole lot better, very fast.. " Sagde han så bare lidt og nikkede kort et par gange. Han snuppede et stykke kalkun og gumlede det i sig før han kort kneb øjnene lidt sammen.
" Skeeter is right - there's probably a shit ton of people who's willing to sell you some. And honestly, angel blood is one of the easiest to get. 'Cause you know, angels is rarely hardcore fighters. Tiny little birds.. " han smilede et øjeblik, lidt for dæmonisk måske før han fjernede udtrykket helt og rettede blikket mod Reign. " Or maybe your parents wouldn't have to steal it, they could just... borrow? I mean.. I'm not asking for a whole body, just a little bit.." han nikkede kort lidt før han rettede sig en smule op på stolen.

Det var også en god måde ikke at ende med at smutte ud af huset og finde det selv og derved lidt ikke holde hvad han havde lovet Reign. " Can we drive into town today tho? Just Gaia? " Spurgte han så lidt, mååske en smule for at skifte emne. Men også fordi det var en forespørgsel han havde tænkt på siden dagen inden. Så hellere hurtigt få ødelagt sit håb med det samme, eller have noget lidt mere underholdende at se frem til.
" Drink hot chocolate and eat those.. you know.. sugar coated almonds.. " han fandt et halv sødt lille smil frem og lod blikket hvile mod Reign. Dog fik han også lige skovlet endnu et stykke kalkun inden bords.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 479

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Fre dec 28, 2018 1:16 am

Det meget utilfredse blik endte tilbage på Razor igen. De upassende kommentarer hjalp ikke hans sag og fik slet ikke Reign på andre tanker. "No," gentog han, denne gang mere fast, "I'm not gonna be your blood dealer. No, no, no." Og sådan blev det. Drengen kunne uden tvivl blødes op til at spytte i en kop uden engleblod som betaling.

Emneskiftet kom ikke for tidligt. Reigns anspændte skuldre faldt på plads, og han gav til sig at gumle videre på de efterhånden godt bløde cornflakes. "I was kinda hoping we could stay in bed today," sagde han med blikket liggende på Razor. Havde vist allerede nævnt det én gang, men der havde det mest været i liderlighed, hvor dette var mere reelt. Han ville bare gemme sig i dynerne og nyde en enkelt dags komplet afslapning?
"What about my job interview?" spurgte Skeeter, der var begyndt at tage af bordet. Reign så undrende op på ham, inden hans ord pludselig gav mening. "Shit, the job interview. I completely forgot," han tog sig lidt til hovedet, overvejede det er sekund og nikkede så til dem begge, "right. We can go then. But I'm warning you; it's supposed to be raining all day."

Han rejste sig for at hjælpe til med oprydningen. Skeeter skævede kort mod Razor, "can't Razor get a job interview, too? You told me yourself; easiest job ever."
Reigns blik fulgte med ned på halvdæmonen, tænksomt, "I dunno... I guess." Var ikke helt sikker i sin sag, men Skeeter havde jo ret i, at jobbet var simpelt. Så længe drengen ikke begyndte, før han var helt rask, kunne det godt fungere?
"Remember that burger place we went to? Sharks? And Tito, my friend who works there? Would you be interested in a place like that?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 496

IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   Fre dec 28, 2018 9:59 am

Så kunne turen til Moonlight falls bare ikke komme hurtigt nok. Hans blik gled kort over på Skeeter før det landede på Reign igen. Han sagde dog ikke noget et lille øjeblik. Han kunne sagtens piske en stemning op og insistere. Men i sidste ende ville han ikke få noget som helst ud af det. Han kendte vel efterhånden Reign godt nok til at vide at fyren var urokkelig når det kom til sådan noget. Det havde han selv været i Underworld, et sted hvor der på ingen måde var hospitaler og lægehjælp som der var her.
" We can stay in bed all - when we get home from town.." Sagde han så lidt med et lille smil om læberne. Han lod dog blikket falde hen på Skeeter. Idioten var produktiv, hvordan kunne han allerede have skaffet sig job interview? Halvdæmonen kneb kort øjnene lidt sammen før han lod hovedet glide lidt på skrå.
" Huh?.. " Han rettede sig op før han rystede lidt på hovedet. Han havde jo faktisk.. Well, ikke et job. Men planer om noget. Han skulle bare lige - få det til at fungere. Han fugtede kort sine læber lidt før han rodede sig lidt i håret. " Mmm - I could.. But, well.. I did work at that burger place - you know? Short after you got your memories back. The boss didn't like me. Like, at all.. " Han rystede lidt på hovedet og skar kort lidt en grimasse. Men det var sikkert kun et problem man kunne have med en som Razor - det var ligesom, enten eller. Der var ingen mellemting når der kom til om man synes om ham eller ej.

" Besides - there's this other place I'm trying to get a job at.. " mumlede han så bare lidt før han snuppede et sidste stykke kalkun, så var det også næsten udryddet. Men Reign kunne vel - øve sig mere? Eller noget i den stil. Han lod blikket falde lidt hen på Reign. Desuden følte halvdæmonen heller ikke han havde super travlt med at finde et job. Hvert fald ikke på grund af penge. Sidste job havde givet en god løn. Og eftersom han sparede en dum rejse hjem ved at smutte fra hospitalet før tid. Så var det heller ikke der der var stress på. Så skulle det kun være fordi det var en god undskyldning for at komme lidt ud og ikke bare holde sig i ro. " Uuuh or we could go to the cinema!? " lød det så pludseligt fra Razor, som han fik rettet sig op på sin stol.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Late plane - Razor   

Tilbage til toppen Go down
 
Late plane - Razor
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Lufthavnen-
Gå til: