Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Rosanna
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 You can't sit with us ~ Aira

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: You can't sit with us ~ Aira   Tors dec 17, 2015 1:56 pm


Sted: Spisesalen, Athena Akademi.
Tid: Middagsmadstid, omkring 12:05-tiden.
Omgivelser: Borde og bænke, elever og lærere, mad.
Vejr: For ti minutter siden, stormede det næsten.
Dag: Det er en torsdag middag.
Årstid: Vinter - very soon Christmas, sí!
Påklædning: En sort Adidas hættetrøje, et par denim jeans med huller i, et par sorte, slidte trainers. Håret er krøllet og messy.


Det var middagstid. Maden var serveret på langbordene. Flere borde var allerede i gang med at spise. Mange var hurtige og snuppede hurtigt maden til sig på sine tallerkener. Troye, derimod, stod i en lille kø og ventede. Ventede lettere utålmodigt, da han havde sovet over sig den morgen og var derfor ikke nået til morgenmaden kl 07:45. Og det var virkelig det værste, at springe morgenmaden over. Så han var pænt sulten efterhånden!

Endelig kunne menneskedrengen komme til, og det gjorde han sørme også. Han skovlede op på sin tallerken, og tog endda små mundfulde, imens hans samlede mad til sig. Fra sin egen tallerken, selvfølgelig. Han var en slank dreng med ikke særlig mange kræfter, blandt mennesker. Nu, da han stod der, blandt alverdens overnaturlige væsner, så følte han sig helt klart svagere end nogensinde før. Et lille ryk, og dette kunne knække ham. Så Troye prøvede helt klart på, ikke at komme i vejen for nogen, imens han skovlede mad til sig. Og helskindet kom han igennem, da han endnu en gang vadede ned til det bord, som han sad ved. Han sad sammen med et par andre, men ikke lige nogle, som han kendte. Så i stedet begyndte han bare at spise sin mad i fred og ro.
Tilbage til toppen Go down
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: You can't sit with us ~ Aira   Tors dec 17, 2015 2:07 pm

Aira stod selv i køen, hun havde lige været til Billedkunst og havde taget lidt for lang tid om at pakke hendes ting sammen, så nu stod hun der, i køen og den var lang. Hun sukkede svagt og kiggede ned imens hun spekulerede lidt mere over det portræt hun var i gang med. Hendes påklædning i dag var en cremefarvede kjole, meget enkel. Et par hvide, tykke strømpebukser, fine små sorte sko og en tyk cardigan over sig. Hun puttede de sidste ting ned i hendes hvide skuldertaske og tog en bakke da hun endelig kom op til maden. Den lille fe valgte en skål salat og en lille sandwich, tog noget juice med på vejen og en blåbær muffin. Hun kunne ikke spise det hele, vidste hun. Men det var nu dejligt at få lidt forskeligt.

Nu kom det værste problem dog.. Hvor skulle hun sidde? Hun gik lidt rundt og kiggede. Hmm.. Der var en plads derovre ved et bord, over for en dreng som så sød nok ud. Den lille fe gik hurtigt derover og stod lidt genert og kiggede på dem som sad ved bordet.

”Sidder der nogen her?” Spurgte hun med en lav og lys stemme. De andre rystede blot på hovedet og hun satte sig ned hurtigt, bed sig lidt i hendes underlæbe og tog hurtigt en blok frem, som hun ofte tegnede lidt i, bare for at få tiden til at gå. Hun rettede lidt på den rodede knold hun havde sat hendes mørkeblå hår op i og begyndte at spise, meget stille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't sit with us ~ Aira   Tors dec 17, 2015 4:05 pm

Troye spiste og spiste sin mad. Nøj, hvor var han altså bare virkelig sulten. Virkelig, virkelig. Så hurtigt, så var der ikke mere mad tilbage. Desværre. Dog var han endnu ikke nær så sulten mere, så det var da et plus. Smilende skubbede han sin tallerken længere ind på bordet med kniv og gaffel på bordet. I stedet rakte han ud efter sit glas vand, som han også havde fået taget med sig.

Pludseligt dukkede en pige op, og Troye kiggede op på hende med sine lyseblå øjne. Hun så genert ud, sky. Måske var hun meget udadvendt? Smilende nikkede han og sank hurtigt sin klump. "Ja da!" Svarede han smilende, trods de andre ved bordet allerede havde sagt ja til hende. Så pigen satte sig ned, og begyndte at tegne. Ikke særligt diskret, prøvede Troye at læne sig over for at kigge på tegningen, som pigen var i gang med. Han havde selv en del kunst. Ikke den slags kunst med en masse detaljer, men som for at afstresse. Han kunne godt lide kunst. Pigen begyndte at spise. "Hvad tegner du?" Spørg han.
Tilbage til toppen Go down
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: You can't sit with us ~ Aira   Tors dec 17, 2015 4:19 pm

Hun kiggede lidt op med et lille stykke salat i munden, spiste det hurtigt og smilte lidt til ham imens hun vidste ham hendes tegning. Det var en meget detaljeret tegning af en lille sø i en skov, fyldt med små feer. Hun var ved at ligge sidste hånd på den lige nu og det var mest tidsfordriv for hende.

”Blot lidt for at underholde mig selv.” Sagde hun med en lys og meget blid stemme. Hun lagde hendes lange øre lidt ned og rødmede svagt. Der var ikke mange som spurgte hende omkring hvad hun lavede. Dog var hun stadig meget ny på skolen, så hun kendte ikke rigtigt så mange endnu. Hun havde kun støt ind i et par stykker i timen eller på gangen, snakket lidt med dem og derefter havde de ikke rigtigt haft kontakt.

”Jeg tror.. Du faktisk går i min klasse med Billedkunst.” Mumlede hun svagt til fyren foran hende. Dog var der ikke rigtigt så mange der havde bemærket den meget generte pige med blå hår og lange øre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You can't sit with us ~ Aira   Tors dec 17, 2015 7:14 pm

Troye tog endnu en slurk af sin tegning. Han sad nu godt lænet over bordet, over imod hende. Så han stillede glasset ned og hvilede armene på bordet, som han kunne læne sig imod. Dermed fik han balance til at holde sig oprejst. "Det' flot," Sagde Troye smilende. Venlig og imødekommende, det var han. En energisk dreng, en meget udadvendt dreng, med få sociale hæmninger. Han kunne godt lide at bruge tiden på, at møde nye mennesker og snakke med dem. Dog var han også godt klar over, at ikke alle ville snakke med ham, nu da han blot var et menneske. Det svageste væsen på skolen.

"Er det rigtigt?" Troyes blå øjne blev store, men så begyndte han at smile, "Guuuud, ja! Det er da rigtigt! Guuuud..." Han tog en hånd op foran munden, nu da han så mere nøje på hende, "Aira.. Ikke? Dig har jeg da kendt før billedkunsttimerne, ikke?!"
Tilbage til toppen Go down
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: You can't sit with us ~ Aira   Tors dec 17, 2015 8:03 pm

Hun rystede svagt på hovedet og smilte lidt. ”Nej, vi har bare haft billedkunst sammen i 2 uger. Jeg ankom først til skolen for 2 uger siden.” Hendes stemme var meget blid og det var tydeligt at lige så snart Aira tøede op til en, så var hun en utrolig blid og omsorgsfuld pige. Hun bed sig svagt i underlæben og en rødmen dukkede op på hendes kinder. Hun lod hurtigt mærke til hvor tæt Troye var på hende.

Hun greb hendes muffin og tog en lille bid af den imens hun kiggede ned på hendes tegning. Hun havde astrologi herefter hvilket hun glæde sig meget til.

”Hvad skal du have her efter frokost? Jeg skal til Astrologi.” Hun lagde hovedet lidt på skrå og gjorde hendes bedste for at holde samtalen kørende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You can't sit with us ~ Aira   

Tilbage til toppen Go down
 
You can't sit with us ~ Aira
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Spisesalen-
Gå til: