Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29245 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 A happy little life - Cain

Go down 
ForfatterBesked
Clarissa

avatar

Humør : All that pain and misery… and loneliness… and it just made her kind.
Fag : Magiske elementer. Biologi. Fysik. Kemi.
Antal indlæg : 166

IndlægEmne: A happy little life - Cain   Man nov 19, 2018 2:09 pm

S: Hjemme hos Cain
T: Morgen
O: Soveværelset
V: Små koldt udenfor
P: Klik
Emne til: Ma babe aka @Cain <3 <3


På trods af alt det kaos der havde været, havde de formået at få det til at fungere. Clarissa var meget kropsbevidst og vidste præcis hvad der forgik i hendes system. Hun vidste hendes to piger var sunde og raske. Så hvis Clarissa ikke var bekymret, så var der ingen grund til at andre skulle være det. Hun vågnede op denne her morgen hjemme hos Cain, og rømmede sig let før hun åbnede de mørke øjne. Hendes blik blev mødt af Cains.
"Morning," smilede hun til ham med et varmt smil på læben. Det var en rar situation, også selvom hun ikke vidste hvad fremtiden bragte - så var det her hun valgte at leve i nuet. Det var hvad der galte og hvad de kunne håndtere. Clarissas smil var et af dem, som kunne erstatte flere tusinde stjerner på en natte himmel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 308

IndlægEmne: Re: A happy little life - Cain   Man nov 19, 2018 3:01 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført et par løse shorts og han er topløs. Han har ingen sko på
- Hår + Skæg Han har sort krøllet kort hår. Han har skægstubbe, som langsomt er ved at blive et skæg
- Accent Han taler med en Bristisk accent Link

At vågne op ved siden af Clarissa, var både noget nyt, men også noget han fandt sig selv elske. Han nød at vide, at hun ville være der når han vågnede op, og at hun så langsomt blev større, på baggrund af de børn de havde skabt sammen, gjorde også det hele så meget bedre. Han ville ofte falde i søvn, også have sin hånd liggende over hendes mave, næsten som forsøgte han berolige deres endnu ufødte børn. Han havde endda formået at holde sig sober, fra sekundet han hørte at hun var gravid, selvfølgelig røg han endnu smøger, men han havde faktisk holdt sig væk fra alkohol og stoffer, selv på trods af mareridt, der foregik efter han næsten døde.
Som hun vendte sig imod ham, sendte han et kærligt smil til hende, mens hans hånd endnu lå over hendes mave "Morning my love" hviskede han hæst til hende, før han gav hende et kærligt kys. Som han så smilet påhendes læber, fandt han sig selv med lysten, til selv at smile. Han fandt dog sig selv, trække ned i hendes dyne, såvel som op i hendes tøj, således maven nu var bar. Blidt uddelte han kys over maven "Goodmorning my sweet girls, this is your papa and I just wanted to say that I love you very much" sagde han til maven, som kunne de faktisk høre og forstå hvad han sagde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clarissa

avatar

Humør : All that pain and misery… and loneliness… and it just made her kind.
Fag : Magiske elementer. Biologi. Fysik. Kemi.
Antal indlæg : 166

IndlægEmne: Re: A happy little life - Cain   Ons dec 05, 2018 10:13 pm

Der var så mange ting som skete omkring dem, og alligevel formåede de at være et sted hvor de begge kunne finde bare en lille glæde. En glæde som bragte en indre ro over hende, og fik hende til at glemme alt der ellers ville kunne holde hende tilbage. Clarissa forstod stadigvæk ikke helt dette var hendes virkelighed, men det var en virkelighed hun elskede mere og mere for hver dag som gik. Hvis Angel før de kom tilbage fra Hawaii havde sagt at dette var hvordan hendes liv ville blive, havde hun ikke troet på det. Men alt godt kom for det meste uventet og fejede benene væk under en. Her var beviset. Det var stadigvæk ikke gået op for hende at det var hundrede procent virkelighed, og alligevel som han kyssede hendes mave kunne hun intet andet end at smile og blot mærke glæden som fyldte rummet.
"They like your voice," sagde hun stille med et varmt smil på læben. Trods alt havde hun adgang til sin egen krops fuldebevidsthed, og bare det at Cain talte sendte nogle signaler i hendes system som stammede fra de to piger. To piger som snart ville mødes af denne verden. Der var ikke længe til, det vidste hun også. "What did we do to deserve this?" Spurgte hun med et skævt smil på læben. Clarissa bar naturligvis en mindre bekymring for at noget pludselig ville ske i den nærmeste fremtid. Det var grunden til de eneste to børn hun ellers havde haft mulighed for at få var døde. Den ene havde aldrig set solen og den anden havde Lucifer slået ihjel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 308

IndlægEmne: Re: A happy little life - Cain   Tors jan 10, 2019 6:13 pm

Han havde ikke forventet, at de kunne forstå hvad han sagde, men da Clarissa med et gav udtryk for, at de faktisk kunne lide hans stemme, kunne han ikke andet end stole på hende. Hun havde trods alt evnen, til at skabe mentale forbindelser til folk, og denne vej igennem kunne hun forstå eller i hvert føle en del af hvad de følte. Så synet der stod klart for Clarissa, var et af fuldkommen lykke, som havde han aldrig sit lange 200.000 år liv troet, at han ville komme til et øjeblik som dette, hvor alting bare virkede perfekt "I'm glad, I do believe I have never been this happy before in my life, well expect for the moment I found out Kaiya and Zitora was made. But this time, it gives me the chance for that family I've always wanted" sagde han, og hans stemme blev næsten helt forkrøllet, af den glæde han følte. Han kravlede hen over hende igen, og med hænderne placeret på hver side af hendes hoved, bøjede han sig ned og trykkede sine læber blidt imod hendes "After everything we've been through, all the pain and all that loss, I do believe we deserve this happiness" hviskede han imod hendes læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A happy little life - Cain   

Tilbage til toppen Go down
 
A happy little life - Cain
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: