Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» My milkshake brings- ~ Jaxton
Today at 12:23 am by Elliot

» I just wanted to tell you how I feel ~ Dorian
Today at 12:12 am by Valentin

» A night out... goes wrong? ~ Killian
Yesterday at 11:58 pm by Valentin

» Turn me on - Sam (xXx)
Yesterday at 11:42 pm by Julian

» I have no idea what I'm doing here
Yesterday at 11:38 pm by Dominic

» Please come home - Killian
Yesterday at 11:13 pm by Julian

» Hit me up! I don’t bite.. hard [Plot - og emnesøgning]
Yesterday at 11:08 pm by Calla

» Are you okay? (part 2) - Elian
Yesterday at 10:56 pm by Stephen

» B-b-but....i...im n-nn-nothing special.... (Christofel)
Yesterday at 10:03 pm by Barry

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Killian
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23015 indlæg in 1773 subjects

Share | 
 

 Let's party! - Zev.

Go down 
ForfatterBesked
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Let's party! - Zev.    Tirs dec 08, 2015 11:09 pm

Tid: Fredag aften kl. 22.00

Vejr: Lidt koldt, dog en flot stjerne himmel med en let brise.

Sted: Gaia by - Natklubben, Philotes.

Omgivelser: Masser af elever i alle mulige racer, folk der råber og skriger, høj musik fra natklubben og masser af god stemning.Aira havde brugt det meste af aftenen på at tage sig sammen til at komme afsted. Hun havde hørt en masse elever snakke om at tage ned i byen og feste hele dagen. Nu havde hun endelig true gøre det, og hun ville blive indtil festen døde, plus endda få en drink måske. Hun kiggede rundt på de andre piger og fandt hurtigt ud af hendes researche var rigtigt nok, hun var hverken for fin eller for kedelig i hendes tøj.

Hun havde specielt valgt denne kjole til hvis hun endda turde begive sig herned om natten.
Aira’s kjole sad perfekt på hendes fine krop, den viste hverken for meget eller for lidt. Dog havde hun en vinterjakke på og tørklæde for ellers ville hun helt sikkert blive syg. Hendes flotte sko lavede mindre klik lyde hende over vejen da hun begav sig tættere på natklubben. Den lille fe gik indenfor og blev mødt af en ung fyr i garderoben. ”Hej, velkommen. Skal jeg ikke tage din jakke?” sagde han til hende og gav hende tydeligt et elevator blik. Hun rødmede meget og gik over til ham. Aira gav ham jakken og fik en lille seddel med et nummer på. Hun bed sig i hendes underlæben, rettede hendes blå hår, som i aftenens anledning var krøllet i lange bløde krøller. Rettede hendes sorte og hvide kjole, holdte godt ved i hendes lille taske og gik ind i det store lokale i natklubben.


Hun blev meget overrasket over hvor mange folk der faktisk var der. Der var helt fyldt! Hun fik presset sig igennem mængden og op til baren hvor hun fandt en ledig stol og satte sig på den med et suk. Gud, hun var allerede ved at fortryde dette. Hun kiggede rundt og håbede inderligt at en person ville komme og redde hende fra dette mareridt. Eller.. Bare vise henne denne verden som hun slet ikke kendte til!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zev

avatar

Humør : Kommer an på så meget
Fag : Kemi. Han gider ikke rigtig andre fag end det. Eller af og til Kampsport
Antal indlæg : 139

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Tirs dec 08, 2015 11:41 pm

Det var endelig tid til at kunne feste igen. Egentlig kunne man jo feste hele tiden, men det var ikke alle som var med på den ide dog. I dag var det dog en god dag at feste i, da der var en hel del til fest. Zev, en ung varulv var taget på natklub sammen med en masse andre drenge som også elskede at feste og sådan. Da de kom der ind, gik de direkte op til baren for at begynde at drikke. Måske lignede Zev en som ikke drak, hvis man bare så ham på gaden, men han elskede at drikke, men blev bare hurtigt for fuld da der næsten aldrig skulle noget til. De bestilte en hel masse shots til sig selv, og inden de begyndte at drikke dem, så Zev sig kort rundt. Han fik øje på en pige som sad i baren, og så ud til at være alene? Havde hun ingen at snakke med mon? Han drak hurtigt sin shot som allerede var betalt for, og gik over til hende. Valgte at smile venligt til hende. "Godaften. Du ligner en som godt kunne bruge noget selskab og lidt sjov?" sagde han og smilede meget venligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Tirs dec 08, 2015 11:53 pm

Aira sad og pillede lidt ved en løs tråd i hendes taske imens hun begyndte at overveje om hun skulle gå igen, for det kunne godt gå hen og blive ret kedeligt at bare sidde her alene. Dog, lige til hendes redning kom der en hen til hende. Hun blev lidt overrasket, mest fordi denne person var en fyr og en som så ret flot ud. ”Uhm.. Ja, det kan man godt sige..” Sagde hun med en blidt stemme og kiggede op på ham med hendes meget lyseblå øjne. Hendes lange øre hang lidt,  så de lange øreringe ramte hendes bare skulder. Hun så ud til at hun VIRKELIG godt kunne bruge noget sjovt, for hun følte sig såå akavet lige nu.

Hun kiggede lidt over og havde godt set at han kom i en flok af andre drenge, meget som varulve, eller normale mennesker. Hun kiggede derefter op på ham igen og håbede meget på at hun ikke ville blive til besvær. Det sidste hun havde brug for lige nu, var at være en byrde. ”Mit navn er Aira.. Jeg er rimelig ny til det her..” Hun pegede lidt rundt om hende selv og det var tydeligt hvad hun mente. Hun passede ikke ligefrem ind, dog med hendes flotte ydre, men med alt det her fest? Nahh… Hendes blød hår skindede i de mange lys fra danse gulvet og hendes hvide og sorte kjole glitrede blidt i det også.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zev

avatar

Humør : Kommer an på så meget
Fag : Kemi. Han gider ikke rigtig andre fag end det. Eller af og til Kampsport
Antal indlæg : 139

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Ons dec 09, 2015 1:23 pm

Zev smilede til hende, da hun sagde at det kunne man godt sige. Han overvejede lidt hvad han skulle sige, og endte så med at spørge hende. "Lyst til måske at være sammen med mig og de andre drenge? Måske drikke lidt eller noget?" Spurgte han og smilede venligt til hende. Syntes det var synd at hun bare skulle side her helt for sig selv. Det var jo meget sjovere at være sammen med andre og bare have de mega sjovt i stedet.
Han lagde godt mærke til, at hun så over mod de drenge han var kommet her ind sammen med, og han smilede venligt til hende. Og endnu mere da hun så også sagde sit navn. "Aira? Sikke et fint navn. Mit navn er Zev." sagde han til hende, og smilede mere over hende, da hun sagde at hun var rimelig ny til det her, og hentydet tydeligt til det var byen hun mente. "Det skal du ikke være ked af. Du skal skam nok lære det." sagde han, og smilede venligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Ons dec 09, 2015 1:31 pm

Et oprindelig taknemligt smil dukkede op på hendes læber og hun hoppede ned fra stolen elegant og landede på de høje hæle. Selvom hun havde høj hælede sko på, så var hun stadig meget lav. ”Jamen.. Så hvis mig hvordan man gør det her..” Hun kiggede op på ham og hendes øjne glitrede glad i natklubbens dunkle lys.
Hun kiggede stadig meget genert over på de andre drenge og holdte godt ved i stroppen på hendes taske. Aira bed sig lidt i hendes underlæbe og kiggede op på Zev igen med et genert udseende. Hun var allerede ved at fortryde dette og det prikkede i huden på hende for at forvandle sig til hendes feform og bare flyve langt væk herfra. ”Je-..” Mere fik hun ikke sagt før en meget fuld og stor varulve pressede sig forbi hende og hun blev skubbet op imod Zev, helt tæt op ad hans brystkasse og pludselig havde fulderikkens hans hænder på hendes bagdel.
Aira skreg op og en kæmpe rødmen dukkede op på hendes kinder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zev

avatar

Humør : Kommer an på så meget
Fag : Kemi. Han gider ikke rigtig andre fag end det. Eller af og til Kampsport
Antal indlæg : 139

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Ons dec 09, 2015 1:51 pm

Han så på hende da hun hoppede ned på gulvet, og smilede til hende. Hørte det hun sagde til ham, og nikkede til det. "Okay. Det er faktisk ikke så svært" lo han og smilede venligt til hende. Det handlede jo bare om at slå sig løs. Være sig selv, drikke og feste som kun man selv kunne det. Han kunne tydeligt mærke på hende hvor genert hun virkede, hvilket var meget sødt på sin vis.
Hun skulle lige til at sige noget da en anden varulv pressede sig forbi, og derved skubbede Aira helt op mod Zev. Zev kneb øjnene sammen da den fulde varulv tog på Aira. Han fik hurtigt skubbet hende om bag sig, og knurrede truende af den anden. "Det der gør man altså ikke" sagde han. Det var måske dumt, da den anden var større, og nok også meget stærkere end ham, men han var lidt ligeglad lige nu. Det var den anden varulv dog ikke. "Bland dig udenom knægt." sagde han og så om på Aira. Zev valgte dog at stile sig så han beskyttede hende helt mod mandens blik, hvilket gjorde manden mere sur, og han tog fat i Zev som blot knurrede truende af ham lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Ons dec 09, 2015 2:24 pm

Aira rødmede meget og greb fat i Zev’s trøje på ryggen og gemte sig så meget hun nu kunne. Dog hørte hun hurtigt hvordan den anden varulve begyndte at puste sig op. Aira vidste ikke hvad hun skulle gøre, hun kiggede om bag sig og så Zev’s venner, hun løb over efter dem og kaldte efter hjælpe. ”Hjælp! Zev er i en rimelig dårlig situation!!” Hun greb en af dem og hev ham efter sig og over til Zev hvor hun blidt skubbede den fulde ven hen til ham. ”Han er i problemer!”Hendes generthed forsvandt hurtigt da adrenalinen pulserede igennem hendes lille krop. Den lille fe gik op bagved Zev’s ryg igen og greb hans trøje. Hun var meget bekymret og trykkede sig meget op bag hans krop og opdagede hurtigt hvad hun havde gjort.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zev

avatar

Humør : Kommer an på så meget
Fag : Kemi. Han gider ikke rigtig andre fag end det. Eller af og til Kampsport
Antal indlæg : 139

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Tors dec 10, 2015 2:11 am

Zev mærkede tydeligt at Aira tog fat i hans trøje bag ved, og gemte sig mere bag ham. Han var dog ikke sikker på han selv ville kunne klare den her mand her. Nok ikke.

Hans venner opdagede først at Zev var i problemer da Aira kom over til dem, og sagde det, at Zev havde brug for hjælp. Den af drengene som Aira trak med, stillede sig ved siden af Zev, og bad manden slippe ham, hvilket resulterede i en latter. "Nurh hvor sødt. Andre kommer for at rede denne lille hvalp?" sagde han hånligt. Zev så bare irriteret på ham, og gav ham en knytnæve lige i ansigtet hvilket han nok ikke burde ha gjort, da det resulterede i en nu fuld OG rasende varulv.  Manden kom truende tættere på, og så ud til at ville tæske ham. Resten af Zevs venner kom over til dem, og stillede sig ved siden af Zev. "Så stopper du" var der en af dem der sagde til manden foran dem. Han vendte opmærksomheden mod dem, og da de så ud til at ville kunne klare den, tog Zev fat i armen på Aira og trak hende væk der fra. Slagsmålet endte hurtigt, og det var Zevs venner som vandt det. Zev så lige på Aira og trak hende med op til baren for at bestille nogle shots så de forhåbentlig virkede beroligende. Han gav hende dem. "Her, drik" sagde han, og smilede til hende. Tog selv en af dem, og kunne mærke det en smule, da han allerede havde drukket nogle inden han jo kom over og snakkede med Aira. Han så roligt på hende. "Er du okay?" spurgte han forsigtigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Tors dec 10, 2015 8:43 pm

Hun kiggede ned på det lille glas og hældte det hurtigt ind i hendes mund og drak det. Aira skar lidt ansigt og satte glasset på bordet med et lille smil til Zev. Hun kunne hurtigt mærke varmen fordele sig fra hendes mave og ud i hendes krop. Hmm, det var ikke så slemt, synes hun. ”Ja, er du okay?” Hun hoppede elegant op på en lille barstol, så hun var mere i hoved højde med Zev og kiggede over på hans venner. ”Vil de være okay?” hun så lidt bekymret ud og holdte godt ved i hendes lille taske og mærkede angsten sprede sig i hendes krop. ”Undskyld at jeg skabte det problem.” Hun kiggede op på Zev med et trist udtryk i hendes lille fine ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zev

avatar

Humør : Kommer an på så meget
Fag : Kemi. Han gider ikke rigtig andre fag end det. Eller af og til Kampsport
Antal indlæg : 139

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Tors dec 10, 2015 9:07 pm

Han smilede stille af hende da hun drak det han havde givet hende. Da hun sagde ja smilede han blidt til hende. "Godt nok. Og ja, jeg er okay." sagde han. Så på hende da hun valgte at hoppe let og elegant op på en af barstolene. Nok for at være mere oppe i hans højde nok. Han så godt at hun kiggede over mod de andre drenge, og han smilede beroligende til hende. "De skal skam nok klare sig." sagde han til hende. Han så på hende da hun snakkede til ham og undskyldte for at skabe problemer. Han hævede et øjenbryn af det. "Skabe problemer? Det var jo ikke dig der gjorde noget overhoved, men manden. Så det var ikke din skyld det skete." sagde han til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Tirs dec 15, 2015 8:20 pm

Aira så dog stadig lidt bekymret ud men nikkede blot til Zev. ”Hvad laver i normalt sådan nogle aftener som den her?” Hun ville helst skifte emne lige nu, mest fordi hun stadig var lidt bekymret for hans venner da hun kunne høre en utilfreds lyd fra den store varulve og noget postyr bag hende. Aira spekulerede på om de mon var okay. Hun bestilte en drink til hende selv, mest fordi hun gerne ville prøve at være fuld. Så da bartenderen kom med en drink til hende, begyndte hun bare at drikke det hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zev

avatar

Humør : Kommer an på så meget
Fag : Kemi. Han gider ikke rigtig andre fag end det. Eller af og til Kampsport
Antal indlæg : 139

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Ons jan 06, 2016 1:13 am

Han så på hende da hun spurgte hvad de normalt lavede på aftner som denne her. "Øm drikker, og fester?" sagde han, og smilede venligt til hende. Det var normalt det de lavede. Ville ikke en gang tage sig af det var skoledag dagen efter, og så feste alligevel, og så ikke dukke op til time, da man havde det dårligt grundet fest aftenen før.
Da Hun valgte at bestille en drink og hun drak den hurtigt, smilede han bare af hende. "Du ligner lidt en som gerne vil blive fuld nu?" sagde han, og smilede venligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aira

avatar

Humør : Uhm..
Fag : Biologi, Astrologi, Historie og Billedkunst.
Antal indlæg : 213

IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    Ons jan 06, 2016 6:43 pm

Hun grinte lidt og nikkede, før hun drak det sidste i hendes glas. ”Det er en ting jeg gerne vil prøve.” kiggede dog lidt ned og mærkede rødmen sprede sig i hendes kinder, alkoholen påvirkede hende hurtigt og hun mærkede hvordan varmen spredte sig i hele hendes krop før hun kiggede op på Zev igen, imens hun svagt bed sig selv lidt i læben.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Let's party! - Zev.    

Tilbage til toppen Go down
 
Let's party! - Zev.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Natklubben, Philotes-
Gå til: