Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 12:20 am by Vincent

» You seem different
Yesterday at 10:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Yesterday at 10:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Yesterday at 9:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Yesterday at 8:15 pm by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Yesterday at 7:46 pm by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Yesterday at 6:47 pm by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Yesterday at 5:25 pm by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Yesterday at 5:13 pm by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 I do surely apologize

Go down 
ForfatterBesked
Kai

avatar

Antal indlæg : 7

IndlægEmne: I do surely apologize   Søn nov 11, 2018 8:55 am

Tid Omkring de 16:40
Sted En boghandel
Omgivelser Emnet foregår i en boghandel, hvor der er omkring de 4-5 mennesker, såvel som andre væsner
Vejr Udenfor skinner solen, og dog er temperaturen på omkring de 14 grader
Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført en langærmet trøje og et par jeans Link. Han har sneakers på
- Hår + Skæg Han har mørkebrunt hår og skæg Link
- Accent Han taler med en Britisk accent Link

Emnet er tilegnet @Lili aka ma babe <3

Han vidstte ikke hvorfor, men af ukendte grunde, fandt han sig selv i en boghandel, noget han ikke så ofte faktisk gjorde, og dog skulle man vel altid forsøge noget nyt engang imellem. Om ikke andet kunne han vel finde noget nyt læsestof, noget nyt at lade sine tanker glide imod. Selvom det nu var 3 snart 4 år siden, at han ankom til denne verden, så var det aldrig nemt, at blive adskildt fra sine børn, noget han endnu gik med sig. Det værste var nok, at han ikke havde et billede af dem, og derfor ingen fysiske minde havde omkring Drew og Elena. Han gav et suk fra sig, som han begav sig videre rundt i boghandleren, alt for ikke at blive mindet for meget om sit tab. Dette betød dog også, at på trods af forsøget på, at kaste dem ud af sine tanker, at han for et kort øjeblik, ikke lade mærke til sine omgivelser, og derpå gik ind i en anden person. Per automatisk skød han armende frem, for de her fik fat om et par overarme "I'm so sorry, I suppose I wasn't watching were I was going" fik han sagt, som han hans blik mødtes med den anden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lili

avatar

Humør : “I was born, shaped, molded, broken, repaired by life experiences.
Fag : hmmmm
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Re: I do surely apologize   Søn nov 11, 2018 10:10 am

Påklædning
¤ Tøj + hår Link.
¤ Accent Hun taler med australsk accent.


Lili ledte efter bøger til Clarissa. Godt nok var det ikke hendes søsters fødselsdag før næste måned, men Lili kunne godt lide at være forberedt med sådanne nogle ting. Så derfor gennemsøgte hun nu boghandlen for at se om der var noget hendes søster ikke ejede - hvilket som altid var en større mission end mange troede. I hendes søgen, ringede hendes mobil og hun tog den op. Efter en kort samtale med Roy, lagde hun på igen og lagde mobilen tilbage i baglommen. Kun for at se op og gå ind i en fremmed.
"No worries, I reckon it was my mistake anyways," svarede hun med et smil på læben. "I'm looking for a birthday present for my sister. But believe me when I tell you she owns every single thing from here already," lo hun lidt og kløede sig i nakken.

_________________

I'm sorry that I'm not a person anymore...I'm a problem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kai

avatar

Antal indlæg : 7

IndlægEmne: Re: I do surely apologize   Søn nov 11, 2018 10:52 am

Hans hænder faldt langsomt ned langs siden, som han konstaterede at hun ikke lod til at falde, eller have problemer med balancen. Det tog ham dog heller ikke lang tid, før han opdagede at hun var en vampyr, og hun ville nok også opdage, hvad han var oså var spørgsmålet, om hun havde samme had imod hans race, som så mange andre vampyrer havde. Dog modsat mange andre varulve, havde han egentlig intet imod vampyrer, så længe de ikke gjorde ham noget, kunne de eiskstere ligeså meget som de ønskede. Det var dog heller ikke fordi, at racen var en han havde mødt mange af, og dog var det vel også mere ens personlighed, som afgørede hvordan man var og ikke ens race. Han sendte hende et skævt smil og gav et nik fra sig "Well you gotta have two for a tango" pointerede han med et skuldertræk. Dog som hun begyndte at snakke om, at skulle give en gave til sin søster, skar han en mindre grimasse "I mean I don't work here, but I saw they've got some new books coming in" han pegede imod stedet, hvor han så de nye bøger.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lili

avatar

Humør : “I was born, shaped, molded, broken, repaired by life experiences.
Fag : hmmmm
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Re: I do surely apologize   Søn nov 11, 2018 11:05 am

Det var intet nyt. Vampyre og varulve i samme rum, var sagt til at være døden. Alligevel var Lili typen som lod følelser styrer hendes beslutninger - netop fordi hun altid mere eller mindre forstod hvad folk følte.
"That is true," smilede hun til ham og lavede et sødt lille nik med hovedet. Hendes blå øjne fulgte hen hvor han pegede. "Perhaps," mumede hun lidt og sank en klump. Der hang en sorg over ham, som en mørk sky. Det var aldrig nemt at placere, hvad der var sket i folks liv - og det var egentlig ikke hendes sted at spørge. Dog alligevel var det typisk Lili at tage det på sig.
"I still have a month though, so I don't need to rush. Do you wanna go grab a coffee or something?"

_________________

I'm sorry that I'm not a person anymore...I'm a problem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kai

avatar

Antal indlæg : 7

IndlægEmne: Re: I do surely apologize   Søn nov 11, 2018 11:12 am

Han hævede let øjenbrynet, som hun syntes at synke en klump, hvilket folk oftest kun gjorde, hvis de var i problemer, bange eller i form af noget sorg. Dog kommenterede han ikke på det, som han betragtede hende og modsat hvad han før havde gjort, fandt han sig selv virkelig betragte hende. Der var noget bekendt ved hende, og dog kunne han ikke helt placere hvad det var, men noget ved den blege hud, de blå øjne og det blonde hår, syntes at give ham en deja vu fornemmelse, som havde han set det før. Selvfølgelig havde han set blåøjet blondiner før, men noget ved ansigtet virkede bekendt. Dog lagde han ikke mange tanker i det, før hun med et inviterede ham på kaffe, hvilket ikke just var vant for ham. Han gav om ikke andet et nik fra sig, og sendte et smil i hendes retning "why not, I mean I'm not really doing anything and coffee do sure sound nice. I'm Kai by the way" han rakte en hånd frem imod hende, efter at havde præsenteret sig, dog godt nok kun via sit kælenavn, da Malachai virkede en smule besværgeligt at sige.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lili

avatar

Humør : “I was born, shaped, molded, broken, repaired by life experiences.
Fag : hmmmm
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Re: I do surely apologize   Man nov 12, 2018 1:42 pm

Det tog ganske rigtigt på hende at tøjle rundt og fjerne nogle af Roys negative følelser. Det hun tog fik hun ofte selv hængende om anklen, som en anden fodlænke. Men hun klarede den da, for det meste. Smilet på hendes læber blev større da han sagde ja til hendes invitation. At prøve at få folk til at have det bedre, var altid en ting hun blev advaret om. Ikke fordi det var forkert, men fordi hun oftede mistede sig selv i sit forsøg på at redde andre.
"Lili," præsenterede hun sig kort og rakte hånden ud imod ham, for det var bare en normal ting for hende at gøre når man præsenterede sig. "Shall we?" Spurgte hun, som i et skulle de se at komme afsted.

_________________

I'm sorry that I'm not a person anymore...I'm a problem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kai

avatar

Antal indlæg : 7

IndlægEmne: Re: I do surely apologize   Fre jan 11, 2019 3:19 am

Som hun rakt hånden frem imod ham, præcis som han havde gjort imod hende, lod han sin hånd mødes med hendes og han gav den et blidt klem "It's a pleasure meeting you Lili" smilet på hans læber blev større. Som hun gjorde an til at de skulle gå, gav han et nik fra sig, hvortil at han fulgte efter hende til den lille cafe. Tænkt at han endnu ikke havde været der før, og dog måtte han indrømme at det nu var ganske hyggeligt, udfra hvordan alting var sat på. Igen undrede han sig over, hvordan pokker det var første gang, at han nu trådte ind dette sted "it's nice, I like it" fik han sagt, som hans blik igen blev rettet hen imod hende, endnu med det bredet og næsten drenget smil på sine læber "Would you like to order first? I mean ladies first. I would have said Beauty before age, but it isn't the nicest thing to ask for someone's ages" han blinkede drillende med det ene øje, og rakte hånden frem, således hun kunne gå ind foran ham og op til kassen. Lidt manere havde han trods alt, han havde trods alt tidligere været konge.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I do surely apologize   

Tilbage til toppen Go down
 
I do surely apologize
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: