Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» My milkshake brings- ~ Jaxton
Today at 12:23 am by Elliot

» I just wanted to tell you how I feel ~ Dorian
Today at 12:12 am by Valentin

» A night out... goes wrong? ~ Killian
Yesterday at 11:58 pm by Valentin

» Turn me on - Sam (xXx)
Yesterday at 11:42 pm by Julian

» I have no idea what I'm doing here
Yesterday at 11:38 pm by Dominic

» Please come home - Killian
Yesterday at 11:13 pm by Julian

» Hit me up! I don’t bite.. hard [Plot - og emnesøgning]
Yesterday at 11:08 pm by Calla

» Are you okay? (part 2) - Elian
Yesterday at 10:56 pm by Stephen

» B-b-but....i...im n-nn-nothing special.... (Christofel)
Yesterday at 10:03 pm by Barry

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Killian
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23015 indlæg in 1773 subjects

Share | 
 

 Nyt bekendskab! - Dylan

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 08, 2015 8:34 pm

T: 16:40
S: Biblioteket
O: Få mennesker, stille, massere af bøger og folk der laver lektier

Lektielæsning! Det var virkelig noget af det kedeligste.. Eller det var de jo egentlig ikke. Hun hadet det bare fordi folk gloede dump på en når man sad og fylde hele bordet med notes blogge, bøger, papire og flere bøger.
Hun gik lige nu og ledte efter en bog hun skulle bruge! Og for en ny pige var det ikke nemt at finde noget på det her bibliotek. Hun sukkede lidt for sig selv. Den Kakao hun havde hentet som stod på bordet sammen med alle hendes andre bøger og papir blev da kold når hun skulle rande rundt og lede efter den skide bog!
Endelig fandt hun da, og begav sig over til sine ting igen. Hun sad sad med bøger hele vejen rundt om sit hæfte, så hun kunne slå op i den rette når hun havde brug for det. Puha Historie kunne godt nok være svært!
Men det var jo også det der interesserede hende mest, ud over musikken selvfølgelig!
Hun sad bare og bladrede, skrev lidt, og bladrede lidt mere. En gang i mellem huskede hun at tage en tår af sin varme Kakao, der snart ikke var særlig varm mere. De folk der gik forbi hende så noget undrende ud over den der piger der sad med en lang ulden cardigan, og et stort halstørklæde som hun kun lige kunne vippe ned så hun kunne læse hvad der stod i bøgerne.. Hun var en frosendpind og det vidste hun godt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 08, 2015 10:05 pm

Dylan sjoskede ned af gangen mod biblioteket, han kunne ikke fordrage skole, hvordan det havde lykkedes Monique at overbevise ham om at starte på akademiet, var ham en gåde. Han åbnede døren til det store biblotek og blev mødt af lettelse *Endelig et sted hvor man kan hører sine egne tanker* tænkte han mens han baksede med at få skitseblokken op af tasken, det resulterede i at nogle af hans bøger og papier røg ud af tasken og ned på gulvet med et stort spektakel. Hans ører blev røde, og han kunne mærke hvordan alle sitrede på ham, han kunne ikke fordrage opmærksomhed, og da slet ikke når det var negativt. Hurtigt fik han samlet sine ting sammen og stoppet dem ned i tasken, hans noter fra psykologi blev måske lidt krøllede, men det var stadig bedre end at blive ned stirret af de andre elever. Hans øjne gled over bordene der var sat op til lektielæsning, der sad nogen ved allesammen, dog var der kun få der faktisk var fyldte, men han orkede ikke at skulle til at side sammen med nogle han ikke kendte i akavet stilhed, det var meget hyggeligere når man kendte nogen. Hans øjne faldte på en pige med halstørklæde der sad for sig selv, hendes bord var et af de mest fyldte, men det gjorde ikke noget. Hun var fra hans kunst klasse, hvilket betød at han kendte hende! Han skyndte sig over til hendes bord og smilede til hende da han spurgte "Det var Milla, ikke sandt? Må jeg sidde her?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 08, 2015 10:20 pm

Milla sad for meget i sine egne tanker til at gide og kigge op da der lød et spaetakel med nogle bøger og sådan der blev tabt *kan folk nu ikke engang være stille her inde?* tænkte hun for sig selv, som hun fortsatte med at straffe sin blyant med spidseren fordi hun skrev så meget at den hele tiden blev flad og ikke til at skrive ordenligt med.
Hun sad blot og mumlede lidt for sig selv mellem sine bøger og papir da hun hørte en stemme der sagde hendes navn. Åh nej! var det nu en af de der fjolser der ville drille hende med hendes familie. Hun løftede blikket op, og til hendes glæde var det langt fra en af dem. Ham her så da ganske almindelig ud. Hmm hun kende ham da! De havde kunst sammen. Hun smilede bare til ham "jo.. og du... du hedder Dylan ikke?" spurgte hun mens hun så eftertænksomt på ham. Det ville være ret pinlig hvis det ikke var ham. Hun nikkede til om han måtte sidder der "ja gerne!... nu skal jeg pakke mig lidt sammen" grinte hun lidt og flyttede nogle af hendes papir, hun fylde helt over på den anden side af bordet, plus en plads eller 2 ved siden af sig.
Hun smilede lidt da hun kom til at tænke på larmen tidligere "det skulle vel aldrig have været dig der smed alle dine bøger ud over gulvet lige før" drillede hun lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 09, 2015 8:32 am

Han nikkede "Ja, det er mit navn" han satte sig ned overfor hende, hans smil falmede dog lidt da hun spurgte om det var ham der have tabt alle sine ting og han kunne mærke hvordan blodet vendte tilbage til hans kinder og ører. "Desværre, jo det var mig" mumlede han og lagde sin skitseblok fra sig på bordet mens han ledte efter sine blyanter. Han skulle stadig vende sig til at være sammen med folk han ikke kendte specielt godt (eller folk han overhovedet ikke kendte), det gjorde ham lettere nervøs og derfor var han over en kort periode blevet utroligt klodset, det var som om hver gang han samlede noget op, flygtede det fra ham "Jeg ved ikke hvad der sker, lige fortiden er jeg bare unaturligt klodset" han trak på skulderne og lo dæmpet.
Han fik endelig hevet penalhuset op af tasken, det havde været sværere at finde end normalt, det havde muligvis noget at gøre med alle de papirer han havde stoppet tilfældigt ned i tasken. "Hvad er det enligt du sidder og læser?" spurgte han nysgerrigt, hvis det var et fag der interesserede ham, kunne han måske hjælpe. Hvis hun da havde brug for det, selvom hun fyldte bordet med, hvad der lignede tilfældige, bøger og noter så hun nu alligevel ud til at have styr på hvad hun lavede. Hans blyant svævede over skitseblokken, han havde ingen ideer, så han havde bestemt sig for at bruge tiden til at lære hende at kende.    
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 09, 2015 8:47 am

Milla mptte indrømme at hun godt havde tegney med at det var Dylan der havde larmet sådan, hun havde godt lagt mætke til i kunst timerne at han var en smule klosset, men hvaf pokker. Hun smilede bare til ham "haha bare rolig jeg kan tryste dig med at jeg lige har fået det ultimative dræberblik fra bibliotikaren fordi jeg tabte hele stakken med de her bæger" grinte hun lidt. Det kunne ske for hvem som helst!
Hun lagde godt mærke til hvordan han fumlede med sine ting, og hvordan hans taske var proppet med krøllede papier og noter.
Hun små grinte bare lidt til ham da han sagde at han vaf unaturligt klosert for tiden. Hun havde aldrig rigtig talt med Dylan, men hun brød sig mere og mere om ham. Han var ikje en af de ddr sprotsdidioter der skulle fortælle hele verden hvor fantastisk han var! Tvært imod!

Hun så ned i sine egne bøger og papire da han spurgte hvad  hun læste. "Historie.. Jeg er ved at skrive om rokorko tiden.. Den er lidt forvirrende" grinte hun. Hun lagde sin albue mod bordet, og hvilede hovedet på sin hånd "vidste du forrasten at i Rokoko tiden skulle alting væte stort og overdådigt, men i dag, hvis du går i en blomsterbutik og bestiller en rokorko buket, så er den meget lav og kompakt?" grinte hun lidt.
Milla var vild med sådan nogle lidt sjove faks.
Hun lænede sig lidt tilbage i stolen, og strakte sig. Hun så mod ham og hans tomme blok "hvad med dig?"sagde hun med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 09, 2015 6:55 pm

Dylan lo let af hendes bemærkning om kopperne, han overvejede at hente sig en kop kaffe, men det kunne han gøre senere. Han skar ansigt da hun sagde historie, han brød sig bestemt ikke om fortiden og derfor var historie ikke på listen over fag han studerede, det havde ikke engang været oppe til overvejelse. Han kendte godt til tidsalderen, men han blandede det altid sammen med noget andet, så han ville hellere holde sin mund, frem for at være skyld i at hun skrev noget vrøvl. Da hun begyndte at tale om blomster, og hvordan de var præcis det modsatte af hvad deres navn betød, lavede et ansigt der indikerede at han ikke anede noget om det. Han så ned på den tomme tegneblok og trak på skulderne "Det er jo lige det, jeg aner ikke hvad jeg skal tegne. Det var en af grundene til at jeg kom her, udover at der ikke er andre steder hvor man kan tænke. Jeg overvejer at finde en af de der bøger med berømte malere, og få inspiration fra" Det var noget af en mundfuld han havde fået sagt og han måtte tage en dyb indånding for at få pusten tilbage, det skete tit når han talte om kunst, fordi det betød så meget for ham. Hans lejlighed var fyldt til randen med billeder, skulpturer og malerier, hvoraf det meste var lavet af ham selv. Han kikkede rundt, han havde netop indset at han ikke anede om der var en afdeling med fokus på malere gennem tiden, eller hvad det nu hed. Han anede faktisk ikke hvor noget som helst var på biblioteket, han havde kun været der en eller to gange siden han startede. "Men hvor jeg finder sådan en bog, aner jeg ikke" mumlede han og vendte blikket tilbage til Milla.   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 09, 2015 7:30 pm

Milla vidste godt at for mange var historie det tørrese og kedeligste fag ever. Men hun havde bare altid intrasseret sig meget for det.
Hun smilede derfor bare over hans ansigtsudtryk. "haha ja det er lidt et tørt fag hvis man ikke kan lide det" grinte hun lidt.
Hun lagde blyanten fra sig et øjeblik for at slappe lidt af. Hun havde skrevet løs i lang tid og det føltes næsten som om hendes øjne var blevet tørre. Hun så på ham da han begynde at fortælle. Hun kunne ikke helt lade vær med at smile lidt over hvordan han jappede der ud af ind til han næsten ikke kunne få luft. Det måtte virkelig være noget han gik op i. Hun lagde hovedet en smule på skrå mens hun lyttede.
Hun måtte give ham ret i at det var det sted der var bedst at tænke, netop fordi der stort set altid var stille her inde. Med mindre der selvfølgelig var den der valgte at kaste rundt med bøgerne!
"Jeg går også altid her ned når jeg har brug for at fordybe mig!.. selv på mit værelse er der ikke ro nok fordi folk løber frem og tilbage på gangene... og så selvfølgelig fordi min Roomie stort set altid har "gister" " muggede hun lidt. Hun var en af de heldige der var endt på et dele værelse og hendes Roomie var glad for herre besøg.

Hun lagde mærke til at han sad og kiggede lidt rundt, og smilede da han så sagde at han ikke vidste hvor han fandt sådan en bog. Hun smilede bare lidt af ham. Hun var også selv meget ny, men lige den ting vidste hun dog. Hun pegede mod den bagerste del af biblioteket "der er en afdeling nede i den ende, lige efter håndarbejde børgerne... der er lidt at vælge mellem, men det er desværre ikke det store udvalg de har her" sagde hun med et smil. Og drak det sidste af sin kakao, der var blevet kold. Hun grublede lidt over om hun skulle have mere, ja det kunne hun lige så godt. Hun frøs, og skulle sidde her længe endnu. Hun så op på ham "jeg vil lige gå op og fylde min kop!.. skal du have noget med?" spurgte hun med et smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 09, 2015 9:55 pm

Dylan satte sig tilbage i stolen, "Hvis du gider tage en kaffe med, ville det være fantastisk!" svarede han og gned sine tændinger "Jeg vil smutte ned og se om jeg kan finde sådan en mirakel bog" Sagde han og rejste sig dovent fra stolen og begyndte at gå i den retning hun havde udpeget til ham. *Der er godt mange bøger her* han havde det med at lade sine tanker løbe frit omkring når han gik, og det var ingen udtagelse når han var på biblioteket. "kunst, knust, kunst" mumlede han for sig selv og lod fingeren løbe hen over bøgernes rykke, ved første øjekast var der ikke noget særligt, men efter nogle minutter havde han fundet den perfekte bog: Malere og deres mesterværker gennem tiden. Han vendte triumferne tilbage til bordet og satte sig ned med et stort smil på læben.

Han slog op og bladrede energisk gennem bogen, den var perfekt, det var lige hvad han havde brug for, for at få kreativiteten til at flyde. Et billede mindede ham om en aften tilbage i Marokko for mange år siden, og et nyt billede af en speciel person og sted formede sig i hans tanker, og da blyanten ramte papiret var der ingen tvivl i hans sind, det var det billede han havde prøvet at male i flere uger, men det var først nu det begyndte at se rigtigt ud. Han kunne ikke skjule glæden på sit ansigt, det var skønt at han kunne tegne igen efter alt den tid med en form for blokering. *Jeg skal huske på at takke Milla for at hjælpe mig med at finde bogen* tænkte han mens hans blyant dansede over papiret. 
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 09, 2015 10:11 pm

Milla smilede og kom med et nik da han bad om kaffe. Hun gik mod cafeteriet for at hente noget at drikke til ham *underligt jeg aldrig rigtig har lagt mærke til ham i timerne* tænkte hun lidt for sig selv. Ikke fordi at det var så underlidt! Hun lagde ikke mærke til ret mange og holde sig mest for sig selv. Det var en del af hendes person. Der var sket for meget i hendes liv til at hun turde stole på nogle! Og egentlig var Dylan ingen undtagelse, jo han var en sød fyr, og behagelig at være i nærheden af, men stole på ham, det regnede hun ikke med at hun kunne.

Hun kom tilbage til Biblioteket efter lidt tid, og bemærkede at Dylan havde fundet en bog, og pludselig var han i fuld gang med at forvandle det hvide Papir til det smukkeste værk. Hun sagde ikke noget, og satte blot kaffen ved siden af ham, men i afstand så han umuligt ville kunne vælte det ned i sin tegning. Hun satte sig på sin stol mens hun holde blikket på det han lavede. Det eneste tidspunkt hun så væk fra det var når hun så på selve Dylan. Hun lagde hovedet lidt på skrå og betragtede ham som han tegnede. *Han må virkelig brænde for det* tænkte hun for sig selv. Hun glemte alt om sin opgave! Det var faktisk virkelig beroligende og inspirerende at se ham tegne! Hun kunne også godt lide det, men mere på hygge plan. Men Dylan her! Han havde så meget pation og lidenskab i sine øjne når han tegnede.
Hun kunne ikke helt lad vær med at smile. Tænk at nogle kunne brænde så meget for noget? Hun havde taget sit ene ben op på stolens sæde, og sad med sin kakao kop mellem hænderne. Hun sagde intet til ham. Hun skulle nødig forstyrre ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors dec 10, 2015 10:53 pm

Hvor længe han sad sådan, vidste han ikke, alt han vidste var at da han endelig så op sad Milla igen på stolen overfor ham. Han smilede undskyldende "Hov, det var ikke for at være uhøflig, det er jeg ked af" Han så kar kaffen stod lid væk fra ham, eller lidt langt væk kunne man vel sige. Han strakte sig over mod den i en letter akavet bevægelse, han tog en stor slurk uden virkelig at tænke over om den var for varm eller ej "Tak, det havde jeg brug for" grinede han og satte koppen fra sig, lidt tættere på end hun havde gjort.

Han ville holde en pause fra at tegne, det kunne være farligt at arbejde for meget med det samme værk i en længere periode; man risikerede at blive træt af det, og det ville han ikke risikere det. "Hvordan går det med din opgave?" spurgte han mens pegede over på hendes utal af bøger, eller det var han i færd med, han nåede dog ikke at færdigøre sætningen. Hans mave rumlede højlydt og afbrød ham "Noget siger mig at det er ved at være tid til aftensmad" mumlede han og lagde hånden på maven "Hvad siger du til at vi bestiller en pizza eller noget i den stil, vent må man overhovedet spise på biblioteket?" han talte hurtigt, måske fordi han var sulten eller måske fordi han var træt, han kunne ikke helt sætte en finger på det, og han var temmelig sikker på at han ikke gav mening. *Vent, kan hun over hovedet lide pizza? Det kan alle da, eller det tror jeg da. Dylan? Ja? Hold mund* han vidste godt at nå ens egne tanker bad dig om at lukke munden, var det en god ide at lytte.   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors dec 10, 2015 11:06 pm

Hun så faktisk lidt overrasket på ham da han endelig kiggede op, og smilede lidt da han undskylde "det skal du slet ikke undskylde!.. jeg kunne jo bare have sagt noget... men du så meget optaget ud, og jeg ville ikke forstyre dig" sagde hun med et smil, og tog en tår mere af sin kakao. Hun lagde hovedet lidt på skrå og så på ham "du er meget inspirerende at se på når du tegner!" sagde hun med et sødt smil. Hun havde aldrig set en være så opslugt af noget at lugten af kaffe, og en der sad og gloede på en, ikke ville fange ens opmærksomhed.

Hun smilede lidt da han spurgte til hendes opgave tjo.. er gået lidt i st...." hun stoppede hvad hun var ved at sige da hun hørte den høje rumlen der kom fra hans mave. Og hun kunne ikke lade vær med at komme med et lille grin, som hun dog valgte at skjule i halstørklædet. Han var virkelig noget for sig selv. Men selvfølgelig rumlen i maven var jo ikke noget man selv var herre over.
Hun lagde hovedet en smule på skrå da han nævnte om de skulle bestille en Pizza. Hun grinede dog lidt da han spurgte om man overhoved måtte spise på biblioteket. Hun smilede bare "egentlig ikke, men bibliotekaren er gået hjem for i dag, og selv hvis hun kommer plejer hun aldrig at brokke sig over det når jeg har tage mad med her op" sagde hun med et smil. Hun lagde sine bøger lidt til side "men en Pizza lyder godt! Lad os det" kom det smilende fra hende mens hun strakte sig lidt.
Hun kunne ikke lade være med at more sig lidt over hvordan han snakkede løs. Han virkede ligefrem nervøs. "vil du bestille? så smutter jeg ned efter nogle sodavander til os" sagde hun og smilede mens hun rejste sig. Hun så ned på hans tegning forrasten!.. den er allerede virkelig smuk!" sagde hun mens hun gik mod kantinen for at købe dem noget at drikke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør dec 12, 2015 5:43 pm

Dylan smilede "Det skal jeg nok" svarede han. Og begyndte at fiske sin telefon frem fra lommen. Han rødmede da hun kalte hans værk for smukt, han var ikke vant til at andre end Monique så ham arbejde eller kommenterede på hans værker før de var færdige. "Tak" mumlede han, med røde ører, han var næsten sikker på at hans ører gjorde det med vilje, så mange gange de var blevet røde på én aften, det var ikke normalt, selv ikke for ham. Det var først efter hun var gået at han opdagede at han ikke anede hvad hun ville have, det var jo et problem. *Hvad skal jeg vælge? Jeg aner ikke hvad hun kan li...* Han overvejede det en smule, men tænkte at han bare kunne bede pizzariet om at give dem deres mest solgte pizza, så var det jo ikke hans skyld hvis hun ikke kunne lide den, så det var det han gjorde. Han sad i sine egne tanker mens han ventede, han så på sit værk, det var både fantastik men også hårdt at se på. De to personer der dansede i miden af billedet var ved at tage form, hun var næsten færdig, men han var knap nok begyndt på hendes danse partner, det gjorde ondt at tænke tilbage, men det var på tide at han så det i øjnene, ligesom hun havde gjort: Adrian kom ikke tilbage.

Han skiftede side, det gjorde ham underlig til mode at tænke på Adrian, de havde været bedste venner, de havde endda kæmpet om den samme pige, Dylan var stadig sikker på at Adrian kun vandt fordi han var en prins... Han rystede tanken af sig og begyndte på sin tak til Milla, om hun ville kunne lide den var jo så noget han ikke vidste, men han kunne i det mindste prøve. De havde sagt at pizzaen ville være klar efter 30 minutter "Jeg må nok hellere sætte en alarm til, ellers glemmer jeg det bare" mumlede han for sig selv, det var meningen at han skulle gå ned og hente den når budet ankom. 
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn dec 13, 2015 3:14 am

Hun kende virkelig ingen der kunne rødme så meget inden for så kort tid! Men det var nu ikke noget hun kommenterede! Det var nok pinligt nok i forvejen at rødme. Hun gik lidt i sine egne tanker på vej ned mod cafeteriet, nynede en af sine egne sangen, mens hun gik med hænderne i lommerne på den lange uldne cardigan.
Da hun kom ned til Cafeteriet, kom hun i tanke om at hun slet ikke havde slugt hvad han ville have. Der var jo 5 forskellige sodavander, vand og juice. Hun stod lidt og grublede, og valgte så at tage en af hver for en sikkerheds skyld. Hun tænkte sig godt nok ikke så meget om, for det var virkelig noget bøvl at skulle gå med hele vejen ned til biblioteket. Men det var der ikke så meget at gøre ved! Hun smilede en smule for dig selv. Det var rart at tale med nogle for en gang skyld. Smilet forsvandt dog en smule som hun begynde at tænke over, at dette var første gang siden hun startede på skolen, at hun spiste med andre end sig selv.. selv når hun sad i storsalen var det alene. Hun forstod ikke hvorfor hendes forældres mulige fejl skulle gå ud over hende. Hvorfor skulle hun betale prisen for hendes mors fejltrin? Det var jo ikke bare her, men også der hjemme! Hun vidste at hendes far ikke brød sig om hende, hun kunne se det i hans øjne. Hun kunne mærke at kinderne varme, og at hendes øjne blev fugtige. Hun gjorde dog alt for at køle ned, for hun kunne ikke ligefrem tørre tårene når hun havde favnen fuld af drikkelse! Og Dylan skulle ikke se hendes tåre!

Efter noget tid, kom hun tilbage til Biblioteket. Og grinte lidt da hun satte de masse drikke vare på bordet "ja jeg vidste ikke helt hvad du kunne lide, så jeg tog bare en af hver" erkende hun, og satte sig på sin stol igen.
Hun kiggede lidt gennem sine papire. Hun havde fået en tanke mens hun gik, hun lige skulle have skrevet ned. Hun så op på ham. "skal der egentlig noget særligt til for at inspirere dig?" spurgte hun pludseligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 16, 2015 7:31 pm

Dylan så op med et smil da hun kom tilbage til biblioteket, han så at hendes øjne var lettere røde, men besluttede sig for ikke at nævne det, han ville ikke snage. Han trak på skulderne da hun sagde at hun ikke vidste hvad han kunne lide, de havde jo også lige mødt hinanden. Eller det var måske lidt tid siden, men de havde aldrig rigtigt snakket sammen, ikke af hvad han kunne huske ihvertfald. Han kastede et hurtigt blik ned på skitsebloggen, og ånde stille, men lettet op; man kunne ikke se hvem det var endnu. Han tog en Fanta "Det går nok, jeg er ikke så kredsen, men vi er begge lige gode om det. Jeg vidste ikke hvilken pizza du ville have, så jeg bad bare om deres mest populære" 

Da hun spurgte om der skulle noget særligt til for at inspirere ham, måtte han tænke lidt over sit svar, hvilket ikke lignede ham særligt meget, normalt svarede han bare hvad han tænkte. "Både ja og nej, det kommer an på hvad der sker i mit liv og hvad jeg gerne vil. Nogen gange kan det være de mindste ting, en dråbe regn i en vandpyt eller noget i den stil. Men andre gange, som denne gang, kræver det mere. Jeg har haft det her billede i mit hovede i flere uger, men det er først nu det vil ud. Når den slags sker, lukker jeg ned, jeg kan ikke male, tegne, forme eller noget som helst der har med kunst eller kreativitet at gøre, alt sammen fordi jeg bliver så frustreret over at jeg sidder med en ide der ikke vil ud" Hans svar var om hyggeligt og hvert et ord var valgt med omhug, intet i hans liv var mere vigtigt end kunst, så selv når han talte skinnede hans passion for det igennem. Kunst var tidløs, og som en der selv var gammel havde det været den perfekte hobby, flere af hans ældre værker, fra før han holdte en pause, var udstillet rundt om i verden, men altid under et andet navn, nogle museer skrev endda at kunsteren var ukendt, når de udstillede et af hans virkelig gamle værker, for det meste nå det var de værker der var lavet til Adrian. Dem havde hverken hun eller Dylan have med sig da han døde...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons dec 16, 2015 8:06 pm

Milla smilede bare lidt over at han sagde at han heller ikke havde vidst hvad hun kunne lide. Og derfor havde bestilt deres mest solgte! Hun smilede bare "så kan den nok heller ikke være helt dårlig" grinte hun bare
Hun tog selv en Cola, og lyttede så til hvad han fortalte. Hun kunne slet ikke lade vær med at smile mens han fortalte. Hun havde aldrig mødt et menneske der kunne lyse så meget op når vedkommende talte om det de brænde for! Og man kunne VIRKELIG se at han brænde for det.
Hun kunne jo ikke helt sige at hun havde det på samme måde! Hun elskede kunst, og kunne også godt lide at skabe en. Men hun var ikke videre god til det. Hun var bedre til at bruge sin stemme.
Sang og musik var det hun brænde for. Men hun kunne underligt nok ikke lade vær med at nyde at lytte til og se på Dylan når han talte om det, eller når han tegnede for den slags skyld..

Hun lagde bare hovedet på skrå med et smil. "Jeg kan da kun håbe på at jeg stråler lige så meget som dig når jeg taler om det jeg brænder for" grinte hun lidt.
Hun elskede musik, og at lave det. Og hun havde også lavet en del, men hun var ikke blevet til noget endnu. Desværre... men det kunne hun nok takke sine forældre for
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors dec 17, 2015 10:20 pm

Han smilede af hendes kommentar ”Nej det er vel rigtig nok” svarede han og så på hende, dér fangede et glimt af noget helt særligt i hendes ansigt, han vidste ikke hvad det var hun havde haft i hovedet, men det havde givet hende et helt særligt udtryk, et udtryk han ikke kunne lade være med at bruge, nu håbede han bare at han kunne få det ned på papiret, det med glimtet i hendes øje kunne godt gå hen og blive besværligt. Hurtigt satte han blyanten på papiret og begyndte på ansigtet, men da han så op igen virkede hun helt, helt trist for at sige det lige ud.


”Hvorfor så lang i ansigtet?” spurgte han, det der med at spørge ’hvad er der galt’ lød bare så forfærdeligt normalt i hans øre, og det var rent ud sagt ikke noget han brød sig om at sige, desuden hvis han kunne få hende til at smile ved at bruge sjove erstatninger for kedelige almindelige ord, hvorfor så ikke give det et forsøg? Man sagde jo at latter var den bedste medicin, hvilket var totalt fup! Det havde i hvert fald ikke hjulpet meget på den sorte død i middelalderen… * Hvad sker der for mine tanker i dag? Man skulle tor at jeg havde spist et internet link til en side med ubrugelig viden, eller noget i den stil.* tænkte han og skubbede det så hurtigt væk igen så han kunne fokusere 100% på Milla
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors dec 17, 2015 10:40 pm

Milla lagde godt mærke til at han pludselig begynde at tegne. Hmm gad vide om han pludselig havde fået en ide?
Hun blev dog lidt forbavset da han pludselig spurgte hvorfor hun var så lang i ansigtet. Sikke en måde at spørge på! Men hun forstod nu hvad han mente, og kunne ikke helt lade vær med at smile af ham. Hun trak på skuldrene "jeg bliver altid i dårligt humør når jeg tænker på min familie..." sagde hun blot som om det var normalt.
Men det gik dog hurtigt op for hende hvad hun lige havde sagt. *dit fjols! Sådan noget sidder man da ikke og fortæller en man ikke kender!* Hun brød sig ikke om at tale om sin familie, og hun talte aldrig med nogle om den. Så... hvorfor havde hun lige fortalt det til Dylan? Hun så lidt ned i sine papir.

Hun tog en tår af sin Cola. Det var næsten som om hun blev helt tør i halsen. *tag dig nu sammen Milla!* Hun så lidt hen mod ham. Hvorfor var hun så afslappet omkring Dylan? Normalt ville hun bare sidde med hovedet nede i bogen uden at sige en lyd. Måske var det fordi Dylan ikke var som alle de andre fyre på skolen. De der sport idioter der kun tænkte på sig selv, eller på pigers bagdele. Men Dylan virkede nu slet ikke som den type! Tvært imod.
Hun lagde hovedet lidt på skrå, og kunne ikke lade vær med at smile. Sikke et held at han var gået ind på biblioteket netop i dag.. ellers havde hun siddet her alene! Hun have nok nået mere på sin opgave, men på den anden side! Dette var da langt bedre. Hun så lidt på sin mobil der lå på bordet for at se klokken. "gad vide hvonår pizzaen er her" sagde hun roligt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør dec 19, 2015 11:30 am

Han blev lidt overrasket over hendes svar, men det var jo rimeligt normalt at kostskole elever at have et anstrengt forhold til sine forældre, da det jo normalt va dem der havde anbragt deres børn på skolen. Men det var som om at der var noget mere, noget der stak dybere. Den lille del af skytsenglen der stadig sad i ham, den del der forhindrede at han blev som andre faldneengle; kold og ondskabsfuld, havde lyst til at få hende til at tale om det, så hun kunne få det ud, men Dylan selv vidste at det ikke var alt man ville tale om, og da slet ikke med en man lige havde mødt. "Hvis du har brug for det, så har jeg fået af vide at jeg er god til at lytte til at folk taler om deres problemer" Sagde han blidt. Han havde ikke tal på hvor mange gange han havde siddet og lyttet på Monique der enten beklagede sig eller græd sine øjne ud af hovet, ikke én gang havde han haft noget imod at side og lytte, eller give en skulder at græde på, det faldt ham ganske enkelt naturligt. 

Han vidste at hans skytsengel aura stadig skinnede igennem, men hvorfor vidste han ikke. Han var en falden, en fiasko, han havde fejlet og som bevis havde han fået taget sine vineger. Da han fejlede, da han ikke kunne beskytte Adrian, var han synet hen, han havde ikke længere været værdig til englestatus, han forstod godt at de havde fjernet hans vinger, han fortjente dem ikke. *Jeg ville bare ønske at min ryg ikke skulle være så forbandet øm hele tiden!* tænkte han og lænede sig tilbage i stolen. Da hans ryg kom i kontakt med ryglænet på stolen skar han ansigt, han havde ramt et dårligt sted. Hans telefon begyndte at lyse og bibbe "Nu brudte pizzaen være her, jeg skal nok gå ned og hente den" Han lukkede skitseblokken sammen og lagde den på bordet før han rejste sig og forlod biblioteket   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør dec 19, 2015 2:34 pm

Hun kunne ikke helt lade vær med at komme med et lille smil over det han sagde. "det kommer underligt nok ikke bag på mig!... Men tak" sagde hun mens hun nulrede lidt med etikeden på flasken. Det var virkelig svært at forklare, men hun følte faktisk at hun sagtens ville kunne fortælle Dylan om det, uden at føle sig forkert, eller være bange for at hele skolen ville få det af vide.
Men alligevel! Det var lidt underligt at skulle fortælle en man lige havde mødt, om det.
Milla lagde godt mærke til den Grimasse han lavede, men måske var det bare af at side stille på en stol så længe. Hun kunne godt selv ende med at blive lidt stiv i ryggen af det.

Da de lod til at Pizzaen var her, og Dylan ville gå ned efter den, nikkede hun blot. Hun var også ved at være rigtig sulten nu! Hun pakkede sine papir og bøger lidt sammen så hun ikke ende med at spilde på nogle af dem.
Hun så lidt efter ham da han gik ned efter Pizzaen, og lænede sig så tilbage i stolen. Hun havde allerede fortalt ham så meget som at hun blev trist bare af at tænke på sin familie. Han ville måske gerne vide mere. *selvfølgelig vil han ikke det!* Han interesserede sig da ikke for en eller anden tøs familie forhold. Hun fiskede et billede op af sin pung. Et suk undslap hendes læber, Hvorfor var hun så anderledes? Der var ingen af hendes søskende der så ud som hende, og der var heller ingen der var som hende.
Alle hendes ældre søskende arbejdede inden om noget vigtigt, eller var ved at læse til det. Selv hendes lillebror på 13 vidste hvad han ville...
Men det gjorde Milla jo også!.. det var bare ikke hvad hendes forældre syntes var det rigtige! Og selvom hun prøvede at fortælle sig selv at deres accept ikke var vigtig.. så var det som om det var det vigtigste af det hele.. selvom hun vidste hun aldrig ville få den! Slet ikke fra hendes far!..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn dec 20, 2015 8:46 pm

Han gik ned af gangen i et rask tempo, for han var virkelig sulten og tanken om pizza fik ham kun til at bevæge sig hurtigere. Da han endelig nåede fordøren stod budet der med den bekendte firkantede kasse. Han betalte, takkede og gik tilbage mod biblioteket, denne gang lidt langsommere, han ville helst ikke gentage eftermiddagens succes... Han åbnede forsigtigt døren med ryggen og bevægede sig over til bordet hvor Milla sad, og fik et ondt blik af bibliotekaren med på vejen *Hmm, måske man skulle give hende et stykke, det ville måske fjerne det der "Jeg gad godt putte dig i en flad æske" blik. Gad vide om hun bare hader unge?* Milla sad med et billede og så ud til at være langt væk i sine egne tanker, Dylan undrede sig kort over hvad hun tænkte på, han var meget nysgerrig af natur. Han satte æsken fra sig på bordet og sagde med et stort smil "Så er der serveret!" med den bedste italienske accent han kunne, hvilket ikke var hel dårlig, han var jo lige flyttet der fra og han talte flydende italiensk.

"Nu er det ikke for at være uhøflig eller sådan noget, men hvad er det du sidder med, du virker pludselig så trist" Han kunne nu bedre lide hende med et stort smil i ansigtet, men han vidste jo godt at der altid var en modstander til den glade sidde, en modstander han kendte alt for godt. Han ville for alt i verden ikke snage, han var blevet opdraget til aldrig at spørge ind til en ung kvindes privatliv, men det var jo kun fordi han var så gammel som han var. Hvis hun ikke ville tale om det ville han ikke bringe det op igen, men lade det ligge og dreje samtalen ind på et mere lystigt emne. Men hvis hun gerne ville tale om det ville han lytte, lige så længe som hun havde brug for. Valget var helt op til hende.     
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn dec 20, 2015 9:22 pm

Milla blev næsten forskrækket da Dylan kom igen, og satte æsken foran ham. Hun grinte lidt af hans Accent, hvilken var overraskende god. Hun rystede bare lidt på hovedet over ham. Hun så dog lidt mere overrasket på ham da han spurgte ind til billedet. Hun kastede kort et blik ned på det, næste som om hun selv lige skulle sikre sig hvad det egentlig var.
Hun bed sig en smule eftertænksomt i underlæben, men sukkede så en smule opgivende. Hun vende det og rakte ham det "Det er såmænd et familie foto.. af mig og mine søskende og mine forældre..." sagde hun roligt mens hun åbnede æsken med Pizza. *mmhh den ser god ud*

På billedet var der 2 voksne, og så 5 børn, og det var tydeligt at Milla var den mellemste. Men det der nok skilte sig mest ud, var at begge hende forældre var lyshåret. Ligsom alle de andre søskende. Alle undtagen Milla der havde kulsort hår, og var mørkere i huden, og den eneste uden blå øjne.
Milla tog et stykke pizza og så lidt på Dylan "Du lader ikke til at kende rygtet om min familie.. og mig" Hun så lidt ned "jeg har aldrig fortalt det til nogle..... Rygterne siger at begge mine forældre har elskere og elskerinder... og så siger rygtet at for ca. 22 år siden blev min mor gravid med en af sine elskere.. og at der derfor er et af børnene der er.... UEGTE" Milla tog en bid af Pizzaen. Den smagte faktisk helt fint. Hun så lidt op på ham "Det værste er nu ikke rygterne... det værste er syntes af ens far er kigger på en... og du kan tydeligt se at han ikke kan udstå synet af en... Det var derfor han fik mig sendt væk.... jeg har gået på kors skoler og efterskoler så længe jeg kan huske" sagde hun og lænede sig tilbage. Hun kunne mærke at hendes øjne blev blanke.

Hun så dog op på ham med et påklistret smil Men hvad pokker?... vi har vel alle noget der føles som om de er ved at slå os ihjel indefra" sagde hun bare med noget der skulle ligne et tappert smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 22, 2015 4:01 pm

Han så på billedet, han kunne godt kende hende, hun havde godt nok mange søskende, altså for dagenes standart. "Nu er jeg ikke psykolog eller noget, men det lyder som om at din far er lige så meget "skyldig" som din mor, og det er ikke fair at lade det gå udover dig" I tidens løb havde han mødt mange der enten selv var elskere eller havde det, han havde kun mødt sin nuværende bedste ven, fordi hun havde været has daværende bedste vens elsker. Ja, hans privat liv var lidt af et rod, det lagde han ikke skjul på. Men han havde nu alligevel ondt af hende, det måtte ikke ha' været nemt at vokse op med en faderfigur der direkte foragtede en, så var det jo næsten bedre at vokse op uden...
 
   
Da hun begyndte at tale om noget der føltes som om det slog en ihjel inde fra, kunne han ikke svare; hans hals snørede sig sammen. Han ville ikke lyve for hende, men kunne han fortælle hende om Adrian? Den eneste han nogen side havde snakket om ham med, var Monique, og hun havde kendt ham lige så godt som, måske bedre end, Dylan selv. Han tog endnu en tår af Fantaen, som for at gen åbne sin hals, eller idet mindste fjerne den kradsene fornemmelse. ”Jo, det har vi vel” mumlede han, mens han overvejede om han skulle fortælle hende det, det var første gang i godt og vel 1000 år at han skulle tale om sin fortid, vidste han overhovedet stadig hvordan man gjorde det? Kunne man glemme hvordan man delte noget om sig selv med en anden person, nej det var jo lige så simpelt som hvad hans yndlingsfarve var, det var bare emnet der var lidt mere besværligt, lidt mere følsomt. På det tidspunkt var han meget sikker på at hans ansigt afslørede hvor splittet han var; på den ene side kunne han godt lide Milla, hun var en sød pige. Men på den anden kendte han hende jo ikke, og han sad og overvejede at fortælle hende hans dybeste og mørkeste hemmelighed, som han havde prøvet på at glemme lige siden det skete…    
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 22, 2015 4:15 pm

Milla kunne ikke undgå at blive overrasket over det han sagde. Hmm det havde han vel ret i. Hun havde nu egentlig aldrig vætet sur på sin mor over at hun måske havde Fået Milla med en anden... Sådan var det jo bare. Men det var nærmere det at hendes far var som han var overfor hende.. Og så det faktum at hendes Mor ikke engang forsvarede hende mod faderens vrede. Det var næsten som om hun skammede sig for meget over det, og over Milla.

Hun skævede mod ham da han sagde at det havde vi vel, til det med at noget slog en ihjel indefra. Hun vidste at alle havde et eller andet, dog var der jo forskel på hvad, og hvor meget det egentlig tyngede dig.
Hun studerede hans ansigt, han så ud til at spekulerr meget. Og egentlig ville hun ikke snage men.. Han så bludselig så trist og forvirret ud. Hun lagde hovedet lidt på skå "er du okay? Du ser ud som om der er noget der plager dig?" sagde hun med en rolig og blid stemme. Det var selvfølgelig i orden hvis han ikke havde lyst til at tale om det. Men det var lige pludselig som om at den glade og sjove Dylan var forsvundet lidt.
Hun smilede lidt "sikke dog en kedelig og trist stemning jeg fik lavet hva?" kom det fra hende med et undskyldende smil.
Hun var ked af at hun havde øddelagt stemningen. Det var ikke det der var meningen. Men hun kunne nu heller ikke lade vær med at føle at det var lidt rart at have fortalt nogle om det, uden at de begynde at grine eller drille
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Fre dec 25, 2015 5:52 pm

Han tog en dyb indånding kun for at puste ud igen, hvad nu hvis hun ikke ville høre om det? det var jo sket så længe siden at han burde være kommet over det nu, men det var han jo tydeligvis ikke. Han vendte ansigtet ned mod bordet og lukkede øjnene ”For lang, lang tid siden var jeg en skyts engel, for en ung konge. Han var min bedste ven og det var bogstaveligt talt min livs opgave at beskytte ham, men det kunne jeg ikke” hans stemme døde hen og hans hals snørede sig sammen, han havde talt så lavt at han ikke vidste om hun kunne høre ham, men han tvang sig selv til at fortsætte. ”Han bad mig om at beskytte en der stod ham meget nær, hende han elskede, han stolede på at jeg kunne holde hende sikker, og han vidste at  jeg ville dø før jeg brød mit løfte. Jeg så hjælpeløst til mens min bedste ven, ham jeg havde svoret at beskytte, blev gennemboret af et sværd” hans stemme knækkede og han kunne mærke tårnede presse sig mod de lukkede øjenlåg. Han sukkede tungt, han ville sikkert aldrig komme sig over tabet af Adrian. Efter at han havde siddet i lidt tid og havde fået sig selv under kontrol så han på hende, og svarede på hendes bemærkning om den triste stemning ”Det skal du ikke undskylde for, alle bliver lidt mere seriøse når solen går ned” han gjorde et hoved kast over mod det nærmeste vindue for at understrege hans pointe, der var bel ragende mørkt udenfor. 

//Jeg undskylder det sene svar, vi har haft lidt travlt her op til jul
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Fre dec 25, 2015 6:09 pm

Egentlig havde Milla ikke regnet med at Dylan ville fortælle noget! Men da han begynde at forrtælle blev hun helt tavs. En skytsengel. Så Dylan var en skytengel? Eller.. Han sagde VAR? Ville det sige at man ikke var det mere hvis den man skulle beskytte døde? Hun kunne ikke lade vær med at tæbke pp om det også var tilfældet for Marc, der jo havde vist sig at være hendes skytengel?!
Hun kunne tydeligt mærke at dette var svært for ham. Men hun kunne også gost forstå det! Det måtte være forfærdeligt at se en man holde af dø, og så på den måde. Hun bed sig i læben. "må jeg spørge?... Du sagde du VAR en skytsengel.. Hvad er du så nu? Blot en engel eller hvad sker der i dit tilfælde?" spurgte hun stille.
Hun så ud af vinduet og lagde godt mærke til at der var blevet mørkt uden for.
Bibliotikaren var allerede gået, men det plejede hun når Milla sad her længe.
"hold da op!.. Det er gået stærkt" mumlede hun.
Hun vende atter blikket mod Dylan. Hun fik helt ondt over at se ham såden. Hun rejste sig pludselig op, og gik om til Dylan. Hin vidste godt at de ikke kende hinanden rigtig, men hun kunne virkelig ikke klare at se ham sådan. Hun gik over og lidt forsigtigt krammede hun ham bag fra. "undskyld.. Men tænkte du mådke kunne bruge et kram!" sagde hun lidt undskyldende da hun godt vidste det kunne være lidt grænse overskridende.

//det er helt okay! Havde slet ikke regnet med At få svar her i julen XD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn dec 27, 2015 10:51 pm

Han så overrasket på hende da hun tilbød ham et kram, men tog akavet og taknemlig imod det. Han rejste sig, lagde armene om hende og hvilede sit hoved på hendes skulder. Det var lidt underligt for ham at være så fysisk tæt på nogen andre end Monique, han havde efterhånden vænnet sig til ikke rigtigt at tale med andre. Efter lidt tid trak han sig væk "Jeg VAR en skytsengel, men jeg kunne ikke fuldføre min opgave, og da jeg "kiksede" brød jeg sammen" han gik lidt bagud og vendte ryggen til hende, han begyndte at trække op i sin trøje og afslørede derved de små stumper der engang havde været hans vinger "Jeg var ikke længere værdig til at bære titlen "Engel" så de tog symbolet på det at være en engel; de tog mine vinger" Han lod trøjen dumpe ned på plads og vendte sig igen om mod hende. Nu vidste hun hvad han var, en falden, og han forstod godt hvis hun ikke havde lyst til at være sammen med ham kunne han godt forstå hende, han brød sig heller ikke meget om at være sammen med folk som ham.
 
For hurtigt at skifte emne tog han sin skitse blok op fra bordet og viste hende hvad han havde siddet og tegnet på, det var godt nok kun en skitse, men han var nu rimeligt stolt af den: En hurtig tegning af hende ”Jeg ville gerne sige tak, fordi du hjalp mig med at finde bogen, men jeg vidste ikke helt hvordan, så jeg lavede den her… mumlede han, og ventede lidt på at hun skulle råbe at han skulle forsvinde eller noget i den stil, faldene var ikke særligt vellidte, selv ikke blandt overnaturlige væsner.         
   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn dec 27, 2015 11:08 pm

Hun smilede en smule da han valgte at kramme hende igen. Og Hun håbede da også at det hjalp bare en smule.
Hun lyttede til hvad han fortalte og undrede sig lidt over at han vende ryggen til hende. Hun blev dog noget overrasket over at se hans ryg. Der var ikke andet tilbage end noget der engang havde været et par vinger. Hun bed sig en smule i læben over det. Hun fik virkelig ondt af ham, og kunne ligefrem mærke en kæmpe klump i sin mave.
Da han igen vende sig mod hende havde hun blot et sørgmodigt udtryk i øjnene. Hun havde næsten lyst til at kramme ham igen. Men hun var helt sikker på at det ikke ville hjælpe ret meget.

Hun kom dog ud af tankerne da han pudselig tog sin blok op. Hun så på ham som han sagde at han gerne ville takke hende, og at han havde tegnet den der. Hun så på regningen, og kunne tydeligt genkende sig selv. Hun spærrede øjnene op, og måbede næsten "Wow!... har du lige siddet og tegnet den?... hvor er den god!" Hendes øjne lyste helt op, og hun glemte næsten alt om det de lige havde talt om. Hun smilede stort til ham med et varmt blik "den er virkelig smuk! også selvom det kun er en skitse! Du er VIRKELIG god" roste hun ham og så ned på tegningen igen med et helt andet udtryk end før. Hun var slet ikke i nærheden af at virke trist
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 29, 2015 2:29 pm

Han blev lettere overrasket over hendes reaktion, han havde næsten forventet at hun ville løbe skrigene væk eller noget i den stil. Han rev forsigtigt tegningen ud af blokken og gav den til hende, han kunne jo godt arbejde mere på den, men hun havde været så glad for den allerede at han ikke ville risikere at ødelægge den. "Jeg lavede den til dig, så her, hvis du da vil have den" Han smilede forsigtigt, han anede ikke hvordan han skulle opføre sig omkring hende, nu hvor hun vidste, ja, stort set det hele. Det var aldrig sket før, nu hvor han tænkte over det, havde han aldrig fortalt nogen om det, den eneste anden, udover Milla, der vidste det, havde set det ske. 
 
Han gik tilbage til sin stol "Nu er det vist også på tide at jeg får noget at spise" Mumlede han, mens han fiskede sit første stykke ud af æsken og proppede det i munden. Det var en god pizza, han forstod godt at det var deres mest solgte slags, og det var helt klart bedre end cafeteria mad. ”Gud hvor jeg elsker pizza” godt nok var han over 1000 år gammel, men på nogle punkter var han stadig som en helt almindelig teenagedreng. Han slugte hurtigt stykket og skyllede det ned med noget sodavand, uden at skænke at han måske lignede en idiot en tanke.   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs dec 29, 2015 2:43 pm

Hun så overrasket på ham da han rakte hende tegningen, hun tog stille imod den mens hun næsten så helt paf ud over hun havde fået den. Men et stort og bredt smil formede sig på hendes læber, og hendes øjne lyste helt op. "Mener du det!... Tusind tak!"
Det var lidt underligt for hun kunne slet ikke stoppe med at smile. Selvom det kun var en skitse, så var den VILDT flot. Og hun var vild med den.
Hun nær studerede den og kunne ikke lade vær med at være utrolig imponeret over hvor mange detaljer han havde fået med selvom det var en skitse.
Hun gik om til sin taske og hen en tynd sort Mappe frem. Sådan en ud af noget hårdt pap med elastikker til at lukke den. Hun åbnede den op, og en masse tekster og noder kom til syne "jeg ligger den her ned, så sker der ikke noget med den"
Hun ville blive meget ked af det hvis den gik i stykker.

Hun satte sig selv ned, og kunne virkelig ikke lade vær med at smile over Dylan da han ellers begynde at køre Pizzaen i hovedet. Hun tog selv et stykke. Den var virkelig god. Hun grinte lidt over det han sagde. "Jeg elsker Pizza, men har kun fået det få gange"
Det var jo ikke ligefrem fordi Pizza var noget man spiste i de kræse hun kom fra. Tvært imod. "Getto spise..." som hendes mor kalde det.
Men man kunne nu også godt blive træt af kaviar og hummer hele tiden! Ikke at hun ikke kunne lide dyr og god mad, men det kunne virkelig også blive kedeligt! En gang i mellem ville hun ønske at hun bare havde været som alle andre unge mennesker og spist buger og pommesfritter! Hun betragtede Dylan lidt mens han kastede i hovedet. Hmm.. hvordan kunne det være at hun var så rolig og afslappet omkring ham? Det var lidt som om hun havde kendt ham længe?.. Men i virkeligheden havde de kun kendt hinanden et par timer!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors dec 31, 2015 9:47 pm

   
Han smilede tilfreds og kom med et lille glædesfyldt suk "Pizza er for godt til ikke at spise det ofte" Hvis han kunne ville han leve af pizza, men det ville nok blive alt for dyrt i det lange løb og han var alt for nærig til at betale, og så var han alt for doven til at det ville gavne ham, ikke at han tænkte meget over det. "Hey hvad er klokken ved at blive?" Han var utroligt glad for at hun ikke havde flygtet fra ham, og at hun stadig behandlede ham som en ven, men han havde ikke lyst til at tilbringe hele natten på biblioteket, uanset hvor meget sodavand og pizza de havde.  
 
 
Han kunne godt lide at være sammen med Milla, hun havde et eller andet over sig, måske fordi hun også havde en mørk fortid som hun helst ikke ville tale om, eller det faktum at de havde kunst sammen, hvilket betød at hun også kunne lide kunst, (måske ikke ligeså meget som ham, men det betød ikke noget) eller begge dele, de havde ting til fældes og det i sig selv kunne han godt lide. Det var ikke som at snakke med en man var stødt på i en klasse, det var virkelig som om hun kendte ham, det gjorde hun vel også på en måde, hun kendte til hans fortid, hvilket var meget mere end dem han gik i klasse med kendte til, men hun havde også delt sin fortid med ham. De kendte begge to til den andens fortid, deres mørkeste tanker omkring det og hvad det havde gjort ved dem, Milla var alt andet end bare en klassekammerat, og den slags venner havde han ikke mange af lige for tiden. Næste gang de havde time ville han sikre sig at han sad ved siden af hende, det måtte være hyggeligt at være en af dem der kunne tale med en af de andre mens man arbejde, det havde han som sådan  ikke prøvet før. Han havde prøvet at besvare nogle spørgsmål eller udveksle et par sætninger, men at have en dissideret samtale med en person man så som en ven midt i undervisningen på akademiet, havde han ikke prøvet før. 
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn jan 03, 2016 12:41 am

Hun smilede bare over ham. Det havde han nu ret i. Og hun tænkte da også at det bestemt var noget hun ville spise oftere! Men det var måske også fordi hun ikke skulle spise det helt alene at det smagte så godt! Selvom det lød mærkeligt, så kunne mad bare smage SÅ meget bedre når man spiste det sammen med nogle.
Hun så op på ham da han spurgte til klokken, og fiskede sin mobil frem fra sin jakkelomme. Wow! "Hold da op! Klokken er næsten ni!" sagde hun overrasket. Det var utroligt at tiden var gået så stærkt! Men de havde jo også været både koncentreret og haft det sjovt. Hun så på Dylan og smilede "Vi må nok hellere se at blive færdige.. de løser af kl ni. Så vi har 12 minutter"
Hun begynde selv at pakke de bøger sammen som hun havde haft lånt. Hun så på bogen som Dylan havde fundet "skal du låne den med? Eller skal jeg sætte den på plads for dig?" spurgte hun mens hun allerede havde favnen fuld af bøger.

Hun kunne egentlig ikke lade vær med at være lidt trist over at klokken allerede var så mange! Hun kunne virkelig godt lide at være sammen med Dylan! Han var god at snakke med, og bare det faktum at han ikke havde grinet af hende, men derimod selv fortalt hende hans egen mørke fortid. En fortid der selvfølgelig slet ikke kunne sammenlines med hendes teenager problemer. Hans var ikke bare et rygte (der højest sansynligt var sandt). Hans var noget der havde plaget ham i ufattelig lang tid.
At se sin bedste ven dø, og som oven i købet er en han skulle beskytte? Hun kunne ikke lade vær med at have ondt af Dylan. Og samtidig forundres! Hvordan kunne han virke så glad? Hvordan kunne han overhoved magte at smile?

Hun kunne ikke lade vær med at føle sig en smule ynkelig. Tænk at hun lod noget så dumt som at hun måske ikke var hendes fars datter, slå hende sådan ud? Når Dylan kunne smile og være glad selvom der var sket så forfærdelige ting for ham.. så kunne hun også!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs jan 05, 2016 5:40 pm

Han så op på hende med et lettere forivret udtryk og munden fuld af pizza "12 minutter?"  Han begyndte at pakke ting sammen og stoppe dem ned i sin taske. Da hun spurgte til bogen, stoppede han op og prøvede at få øje på bogen. "Jeg tror ikke at jeg skal bruge den mere, og hvis jeg skulle få brug for den, så ved jeg hvor den er" Han sendte et stort smil mod hende "Jeg rydder op her, hvis du sætter bøgerne på plads" Han begyndte at samle flaskerne sammen og lage dem i en pose han hev op af tasken, det var måske nok noget underligt noget at bære rundt på, men man vidste aldrig hvornår man fik brug for en. 
 
Det var nu alligevel trist at de skulle til at gå, han kunne godt lide at være på biblioteket, og han kunne godt lide at være sammen med Milla, måske kunne de gøre det igen, og denne gang kunne han måske lave noget skole arbejde i stedet for at tegne. Tanken om skolearbejde var ikke i sig selv noget der tiltalte ham, men han blev nok nødt til at gøre det på et eller andet tidspunkt, at dumpe var ikke på hans liste over ting der skulle prøves. Han var klar til at gå og alt var pakket og klart, nu ventede han bare på at Milla ville komme tilbage og så kunne de gå. Mens han ventede lod han blikket glide rundt, der var helt tomt, og han undrede sig kort over om bibliotekaren overhovedet stadig var på biblioteket, måske var hun nede i køknet for at få noget at drikke? Hans spørgsmål blev besvaret da bibliotekaren kom gennem døren der førte ud til baglokalet. *Gad vide hvor længe vi har været alene* tænkte han, en anden tanke slog hurtigt ned i ham og med det fulgte en række spørgsmål, hvad nu hvis der var nogen der havde set hans ryg? Havde Milla og han været alene da det skete? Hvad ville der ske hvis andre på skolen fandt ud af det? Ville han kunne snakke sin vej ud af det? Ville han blive bortvist? Nej, de kunne da ikke bortvise ham på grund af hvad han var, det var racistisk, på en måde da…
 
   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons jan 06, 2016 10:06 pm

Milla måtte virkelig tage sig sammen for ikke bare at skrige af grin da Dylan valgte at se op på hende med dette helt chokerede blik, og så munden fuld af mund.
Hun nikkede lidt til ham.
Hun smilede bare da han sagde at han ikke skulle bruge bogen men at han nu vidste hvor den var. Hun gengælde hans smil. Det var virkelig sært! Hun havde aldrig mødt en der kunne få hende til at smile på den måde Dylan kunne. Han skulle faktisk ikke engang gøre noget særligt, det virkede bare så naturligt at smile når man var sammen med ham.

Hun samlede alle bøgerne sammen, og begynde at sætte dem på plads. Hun kunne dog stadig ikke helt lade vær med at tænke over hvad der var sket. Hun havde fortalt ham om sin familie, hendes tanker og følelser, og han havde fortalt hende om sin mørke og dystre fortid. Og de havde ikke kendt hinanden mere end et par timer?
Hvordan kunne det være at hun følte sig så tryg omkring ham? *Men hvad så nu?*
Hun håbede virkelig ikke at dette var sidste gang de talte sammen! *Hvad tænker du på! I har Kunst sammen dit fjols* Det var også sandt! De så jo hinanden i timerne.

Da hun blev færdig med at sætte bøgerne på plads, kom hun tilbage og tog sin taske. Hun så på ham med et smil. "Klar til at smutte?" spurgte hun med et roligt smil. Hun håbede virkelig de kunne gøre det her igen! Hun kunne lide at bruge tid sammen med Dylan! Han var virkelig noget for sig selv. Han var ikke en af de der fyre der blot var sød fordi han ville i bukserne på en. tvært imod! Det var nok det sidste hun ville tænke om Dylan. Det havde han for meget pli og selv respekt til.. eller.. det var i hvert fald det hun havde fået indtryk af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors jan 07, 2016 7:11 pm

Han havde stået i sine egne tanker, og hoppede nærmest da hun talte til ham, han havde slet ikke set hende komme. "Øhh, ja. Lad os det" mumlede han og snublede let over ordene, han skulle lige tilbage på jorden. Han var faldet lidt mere til ro, efter at han havde overbevist sig selv om at der ikke var nogen der havde lagt mærke til hans ryg, han havde jo også stået med ryggen vendt væk... Han var måske lidt roligere nu, men han var stadig nervøs, og han var rimelig sikker på at Milla kunne mærke det. Han gik hen og holdte døren åben for hende, det var han jo nærmes opdraget til, og så kunne han også godt lide hvordan pigerne normalt reagerede, som om de aldrig havde prøvet at en dreng "på deres alder" ville holde døren for dem af egen fri vilje. 
 
"Hvad med at vi finder et andet sted at spise det sidste af pizzaen?"  Der var stadig et par stykker tilbage og han ville helt ærligt ikke tilbage til byen allerede, han ville faktisk bare sidde og spise pizza og snakke med Milla. Men han ville ikke tvinge hende, måske skulle hun tidligt op i morgen og stadig nå at lave lektier, men der var jo stadig en chance for at hun havde en smule tid til overs. Gangen var tom, hvilket ikke var så underligt da klokken jo var ni, og de fleste af skolens elever nok var over ved kollegieværelserne, hvorfor skulle de også være på skole delen så sent? Der var ikke så mange der sad på biblioteket til kl. ni, det havde han heller ikke selv gjort under normale omstændigheder, men han var nu glad for at det var sket, nu var han lidt tættere på at gøre skolen til et sted hvor han følte sig hjemme.   
   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør jan 09, 2016 1:48 pm

Det var faktisk ret tydeligt at ha var nervøs. Men over hvad ar hun i tvivl om! Var det på grund af det de havde talt om tidligere? eller var det noget andet. Hun overvejede om hun skulle spørge.. Men på den anden side! hun havde vist fåret mere end rigeligt af vide om ham i dag. Han skulle vel også have lov til at have bare lidt for dig selv.
Da han valgte at åbne døren for hende, blev hun først lidt overrasket! Men på den anden side, hun havde jo fået af vide at han var temmelig gammel, så det var sikkert noget han var vandt til at gøre. Hun smilede sød til ham "tak" kom det sødt fra hende inden hun gik ud.

Gad vide hvad de skulle nu? Skulle hun bare gå ned til sig selv? Hvordan skulle hun sige farvel, og skulle hun regne med at de kom til at snakke sammen igen? Hun kunne godt mærke at det faktisk gik hende på, hvilket var lidt underigt. Hun kende ham jo stort set ikke! Dog blev hendes grubler og bekymringer redet da hun hørte hvad han spurgte om. Så han ville gerne tilbringe lidt mere tid samme med hende? Hun så eftertænksom ud "hmm... det meste af skolen bliver låst af her om aften" Mumlede hun lidt.
"men vi kan gå ned på mit værelse hvis det er?" Hun tænkte slet ikke på, at det at gå ned på hinandens værelser, i hvert fald en dreng og en pige, kunne for nogle tydes forkert. Men i dette tilfælde var det nu mere for at de ikke skulle sidde i mørke og på en aflåst skole.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør jan 09, 2016 8:47 pm

Han havde ikke gået på skolen så længe, men på mange af dem han havde været på før, havde det ikke været tilladt for drenge at befinde sig på pigerenes værelser efter et bestemt tidspunkt, og omvendt. "Det vil jeg da gerne, men hvis vi bliver "fanget" af en opsynsførende, eller noget i den stil, skal jeg vel ikke regne med at blive bortvist, få så må jeg takke nej." Grinede han, han regnede nu ikke med at han ville blive smidt ud, men han boede jo ikke på skolen, men i byen i nærheden, så han kendte ikke reglerne for skolens kolligie, men han vidste dog at der var både enkelt- og flerpersons- værelser. * Gad vide om hun har en bofælle eller om hun har sit eget værelse* tænkte han kort mens de gik. 
 
   
”Uanset hvor mange gange du går ned af en tom skole korridor efter mørkets frembrud, vil det altid være skræmmende” Han havde ikke tal på hvor mange gange han havde opholdt sig på  en skole midt om natten, hvilket nok var en smule underligt, nu da han tænkte over det, men for ham var det nu meget normalt. Nu da han tænkte over det, lavede han mange, mange, underlige ting, som han meget sjældent havde styr på, måske var det derfor han så tit havnede i problemer. Han kikkede ned på sit ur, det skulle helst ikke blive alt for sent før han vendte næsen hjem ad, ellers ville det blive alt for svært for ham at komme ud af sengen morgen efter, og han var ikke sikker på om han havde en morgen time eller ej…   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør jan 09, 2016 9:03 pm

Milla smilede over hans spørgsmål. "Egentlig må man ikke være på hinandens værelser efter 21.. men der bliver ikke tjekket.. Min nabo har KONSTANT en fyr med over, og hun er aldrig blevet snuppet, og dem der er, har bare fået en repremante" sagde hun og kom i tanke om at det selvfølgelig ikke var sikkert at han havde samme syn på reglerne som hun havde, hvilket var at de kun var til for at blive budt.
"Men det er helt okay hvis ikke du har lyst!" fik hun sagt, også en anelse for højt.

Hun så på ham da han sagde det med korridoren, hun havde faktisk aldrig tænkt over det, men hun mærkede pludselig hvordan det løb koldt ned af ryggen på hende, Og pludselig var hun vikelig glad for at Dylan var der. Hun havde ikke været vild med at gå her selv. "Tak for det... nu kan jeg da ikke tænke på andet når jeg går her selv frem over" grinte hun lidt og slog armene om sig.

Hun begynde at gå mod værelserne, så måtte Dylan jo beslutte sig for om han ville med eller ej. Men hun håbede da lidt på at han var okay med lige at bøje den her regl, Bare for i aften.
Hun så på ham med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Man jan 11, 2016 10:00 pm

Han havde ikke noget imod at bøje reglerne en smule, og at få en repremante var ikke noget der betød så meget for ham. Han kunne ikke lade vær med at tænke på at det måtte være utroligt irriterende at have en nabo der konstant havde besøg. Da hun hævede stemmen hoppede han helt, det havde han bestemt ikke regnet med. ”Det mindes jeg nu ikke at ha’ sagt, men godt at vide at du ikke vil slå mig omkuld og slæbe mig efter dig” grinede han.
 
Hendes sætning fik ham til at smile, det havde ikke været hans mening at plante den ide i hendes hoved, men han kunne ikke lade være med at finde det bare en lille smule sjovt. Han lagde en arm om hende og gav hende et lille klem, ”Men lige nu har du en stor stærk, tidligere, engel til at passe på dig” Han mumlede da han sagde tidligere, men ellers talte han klart og tydeligt.     
 
Han kunne godt lide hendes smil, hun var en meget glad sjæl, eller det havde han i hvert fald indtrykket af, hun havde ikke ladet sig slå ud af hendes problemer. Jo det gik hende på, men hvem ville ikke være påvirket af sådan en situation? Det var ikke lige frem verdens fedeste nyhed at få.
 
   
Med et smil på læben begyndte han at gå efter hende, så let slap hun ikke af med ham  
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Man jan 11, 2016 10:20 pm

Hun grinede lidt af det han sagde "hmm man ved jo aldrig" grinte hun lidt og puffede blidt til ham. Det var nu rart at have en man kunne fjolle og grine med! Det var utrolig længe siden hun havde prøvet det.
Dog blev hun utrolig overrasket over at han lagde armen om hende, og klemte hende, da hun sagde at hun nu havde den tanke på hjerne. Hun vidste godt at hun tidligere havde givet ham et kram, men alligevel! Hun blev faktisk så overrasket over det, at hun ikke kunne undgå at rødme, men hun kunne heller ikke lade vær med at smile lidt.
"Du er jo stadig en engel.. Bare ikke en skyts engel" Sagde hun og så på ham med et blidt smil.

Dylan var virkelig en sød fyr! På alle måder. Der var intet ved ham hun ikke brød sig om! Selvfølgelig kende hun ham heller ikke så meget endnu, men hvad hun havde set, kunne kun gøre hende glad for at Dylan valgte at sætte sig overfor hende i biblioteket i dag!

Underligt anede hun ikke hvad hun skulle sige mens de gik op mod værelset. Faktisk nu hun tænkte over det, så ville dette være første gang hun overhoved havde nogle på sit værelse! Ikke bare en dreng, men i det hele taget!
Og pludselig slog det hende også at der lå noder ud over det hele på hendes seng! Åh nej! Hvad hvis han tænkte hun var sådan et kæmpe rodehoved og at hun var SYGT mærkeligt fordi hun bare havde noder ud over det hele!. NEJ!.. Sådan ville Dylan da ikke tænkte!? Eller.. ville han?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors jan 14, 2016 8:40 am

Han kunne ikke lade være med at smile da han så at hun rødmede, hun var nu ret kær. Han havde aldrig regnet med at hans, hvad der skulle ha’ været en hurtig, tur på biblioteket havde endt med at han havde fået en ny ”ven”. Kunne han overhovedet tillade sig at kalde Milla for en ven? Jo, det ville han da mene at hun var, det var i hvert fald sådan han så hende, han delte ikke sin fortid med hvem som helst, og det virkede også som om at hun så ham som en ven, hun virkede i alt fald til at hygge sig. At de ikke snakkede på vej op til hendes værelse, påvirkede ham ikke, efter hans menig var stilheden ikke akavet, men den der venlige og afslappede stilhed, som man kunne sidde og lave ingenting i, i lang tid. 
   
Han var nysgerrig efter at se hendes værelse, det kunne fortælle meget om en person hvordan de boede og hvordan de havde indrettet sig. Han havde jo allerede dannet sig et billede af hvordan hun var som person, og han regnede ikke med at hun bare havde et standart kollegie værelse, men at hun havde gjort det til sit eget, hun virkede til at være alt for kreativ til bare at bruge de møbler der var på værelserne i forvejen, uden at gøre noget ved dem først. Han havde set at hun havde nogle noder i en mappe, så mon ikke at der var flere på hendes værelse, og måske endda nogle få ting fra kunst.        
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons jan 20, 2016 12:06 pm

Da de kom ned til hendes værelse, låste hun op for sin dør. Hun så på ham "uhm... Der roder nok en smule erkende hun. Hun åbende døren ind til sit værelse, og gik ind.

Hendes værelse var meget neutralt med hendes møbler, en af de senge der var vlevet sat til rødighed, men med noget virkelig farvestrålende dynbetræk. Hendes skrivebord var også et helt almindligt et, men med en blå/grøn bordlampe. Bordet var fyldt til med noder, papiere og en masse andet.

På hendes vægge hang der nogle få af hendes egne tegninger. Det var ikke som Dylans billeder, men det så da okay ud. De fleste billeder var af de samme 3 dyr. En sort langhåret kat, en sort panter og en ugle.

Hun skynde sig hen til sengen, og fjernede nogle noder der lå ud over sengen. Hun foldede dem sammen, og så på Dylan. "du er velkommen til at sætte dig på sengen" sagde yun med et smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs jan 26, 2016 4:09 pm

Han gik smilene rundt og kikkede sig lidt omkring. Han kunne godt lide hendes tegninger, selvom at han godt vidste at kunst ikke var hendes førstevalg, var hun meget dygtig. "Hvorfor lige de her 3 dyr igen og igen?" Han havde også selv nogle ting han foretrak at tegne, men der var noget særligt over hendes valg af dyr, han kunne dog ikke sætte fingeren på hvad det var...

At der roede lidt, betød skam ingenting, hvis hun så hans lejlighed ville hun nok få sig et mindre anfald, Han var ikke så god til at rydde op. De der overhovedet fik lov til at se hans lejlighed vidste godt, og havde for længst accepteret, at han var et rodehoved. Maling og lærreder, samt papir og blyanter kunne altid findes på de mærkeligste steder og tidspunkter. Han satte sig på sengen og satte pizza bakken fra sig på hendes skrivebord, den var sikkert ved at blive kold, men det var okay, kold pizza var stadig god pizza, eller det var det i hvert fald efter hans hoved.        
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tors jan 28, 2016 11:39 am

Hun bed sig en smule i læben da han spurgte til dyrene. Hmm skulle hun fortælle det? Det kunne hun vel godt! Han havde jo lige fortalt hende at han var en engel, ikke bare en engel, men også en skyts engel.
Hun kløede sig lidt i nakken ”de er mine dyr.. altså… mine indre dyr!.. Jeg er formskifter” sagde hun stille. Hun pegede på den sorte kat ”Katten er det dyr jeg bruger mest.. uglen er lidt det dyr jeg bruger når jeg… tja.. har brug for at komme væk fra det hele!... og panteren bruger jeg kun når jeg får brug for at forsvare mig.. eller når jeg bare føler for det” sagde hun roligt.
Hun så lidt på sine tegninger ”Jeg fik min bror til at tage billeder af mig i min dyre form, bare at jeg selv vidste hvordan jeg egentlig så ud” sagde hun med et lidt flovt smil. Det var virkelig pige agtigt at ville vide hvordan man så ud.

Hun så på ham som han satte sig i sengen, og satte sig selv i den anden ende af den. Hun trak benene op under sig. Hun så på ham ”Må jeg spørge om noget?” sagde hun stille. Men spurgte nu alligevel selvom han ikke nåede at svare. ”Jeg ved ikke så meget om engle.. men.. har i nogle særlige evner? Jeg mener ud over at have vinger?.. Jeg har jo kun den evne at kunne forvandle mig.. ikke andet.. ud over et, er jeg et menneske” sagde hun stile og så på ham.

Hun ville virkelig gerne vide mere både om ham, men også om hans art. Hun havde lyst til at snakke med Dylan noget mere. Han virkede virkelig som en sød fyr.
Hun rakte hen, og tog pizza bakken snuppede et stykke og rakte den til ham, som et spørgsmål om han ville have et stykke mere.
Den var godt nok lidt kølig, men smagte stadig helt fint.
”Her du for resten en kæreste?” spurgte hun pludseligt. Det var nu ikke et udspionerende spørgsmål, men mere fordi hun gerne ville vide mere om ham
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør feb 06, 2016 11:16 am

Han lyttede opmærksomt da hun fortalte ham hvad hun var, han havde godt fornemmet at hun ikke var helt menneske, men han havde ikke gættet på formskifter. Katten og panteren mindede meget om hinanden, de var begge katte dyr og han undrede sig kort over hvordan uglen passede ind i det hele, men han vidste ikke særligt meget om formskiftere eller hvordan det hang sammen, så han slog det hurtigt hen. Det måtte være en underlig følelse, sådan at skifte fra menneske til et dyr, alt ændrede sig jo. Han syntes på ingen måde at det lød underligt at hun gerne ville vide hvordan hun så ud i sine dyre former, det var jo ren nysgerrighed, han ville da også gerne vide hvordan han så ud hvis han lige pludselig skiftede form. 
 
Han smilede lidt da hun bare snakkede videre, uden at vente på hans svar. ”Det er et godt spørgsmål, det afhænger af hvilken slags engel du er og også lidt af din personlighed, tror jeg. Jeg ved stadig ikke hvad mine evner er, hvis jeg da har nogle, men af en eller anden grund udstråler jeg en aura der får folk til at føle sig godt tilpas, selv om det er mere normalt for faldne at få folk til at udstråle kulde og uhygge” han trak på skulderne ”Og så er der lige det at mit blod er utroligt sødt, så jeg er en omvandrende vampyr magnet” kort efter han havde mistet sine vinger, havde han måtte være meget forsigtig med alt, men nu holdte de fleste vampyrer sig på afstand af ham på grund af Monique, hun var en meget kraftfuld vampyr og hendes ”duft” sad altid på ham fordi de var så meget sammen.
 

Ham missede med øjnene af hendes spørgsmål om hvorvidt han havde en kæreste, det havde han ikke været forberedt på ”Øhm, ikke som sådan. Nej det kan jeg ikke sige at jeg har, hvorfor?” han var nogenlunde ligeså nysgerrig som en almindelig huskat, hvilket i hans verden var meget.   

//Jeg beklager virkelig det sene svar, men jeg er ved at skrive den største opgave i mit semester og er en smule stresset//         
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Ons feb 10, 2016 7:14 am

Det var faktisk dejligt at fortælle nogle om hvad man var. Der var nok mange der havde undret sig over at hun altid tegnede de der dyr.
Hun var stadig selv meget i tvivl om hendes race, hun havde altid fået af vide at nogle fomskiftere kunne få særlige evner. Men det var meget Sjælland.

Hun lyttede til hvad han fortalte. Og kunne KUN give ham ret! Han var yderst behagelig at være sammen med. Og man følte sig altid tilpas. Hun kunne ikke undgå at smile ”ja jeg kan kun give dig ret” grinte hun lidt. Dog overraskede det hende at der var så stor forskel på en almindlig og en falden engel.
Hun lagde hovedet lidt på skrå da han sagde det med blodet. Hmm ja hun havde godt hørt noget om at engle blod var noget af det der blev sat mest pris på fra Vampyrens side, eller andre bloddrikkende væsner.

Hun så på ham da han sagde at han ikke havde kæreste, men hun syntes nu alligevel at han trak lidt på det. Hun grinte lidt da han spurgte hvorfor ”Jeg er bare nysgerrig.. sorry! Men det er jo også meget rart at vide om der var en der ville blive sur over at jeg havde inviteret dig ned på mit værelse” små grinte hun lidt.

Hun betragtede ham lidt, hmm det ville ellers ikke have undret hende hvis han havde en kæreste, han så jo godt ud! Men måske var han ikke lige ven der tyde som alle damerne faldt i svime over. De der typiske sportsidioter der ikke lavede ret meget andet end at rande rundt og knevre om sport

//Det gør slet ikke noget! Jeg var selv noget tid om at svare^^
En gang i mellem sker der jo også noget uden for siderne XD//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn feb 14, 2016 3:13 pm

Han trak på skulderne da hun gav ham ret. Han vidste godt at hun kunne mærke det, det kunne alle og sådan havde det været siden han var lille, hvilket efterhånden var ved at være længesiden. Han grinede lidt af hendes kommentar ”Hvis jeg havde en kæreste, ville jeg da håbe at de stolede nok på mig til at lade mig bestemme i mit eget liv” sætningen var sagt i sjov og med et smil på læben, men der var en undertone af seriøsitet, at være i et forhold hvor den ene bestemte det hele, var ikke sundt for nogen, heller ikke engle.            
 
Han lod blikket gilde rundt på hendes værelse endnu en gang, som for at sikre sig at han ikke havde overset noget. Han kunne godt lide hendes stil, hedes tegninger gav det et personligt præg og gjorde det virkeligt hyggeligt at være der inde. Måske skulle han til at finde nogle flere venner, og være bare lidt mere social, han kunne vel ikke bruge hele evigheden alene, kunne han? Der var bare lige et problem, han var ikke særligt god til alt det der sociale, han var generelt ikke god ting der krævede kontakt med fremmede folk.
 
”Okay, det er lang tid siden jeg sidst oplevede sådan et kollegiums liv, men hvordan kan du holde ud at der hele tiden er andre mennesker omkring dig?” Han forstod det ikke på nogen måde, hvis man kunne høre sine naboer inde i sin egen bolig, boede man ikke langt nok væk. Hans engen lejlighed var lydtæt, ikke én lyd slap ind eller ud derfra.      
         
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Tirs feb 16, 2016 3:47 am

Hun smilede over det han sagde! "sådan burde det vel være i alle forhold!.. Desværre er der alt for mange der kun finder sammen fordi de syntes at modparten er lækker eller sådan" sukkede hun irrateret. Alle folk i dag gik kun ud med hinanden på grund af det ydre.

Der var ingen der forelskede sig mere fordi faktisl var virkelig forelslet i hinanden.
Hun kunne ikke helt lade vær med at betragte ham mens han kiggedd på hans værelse. Han havde virkelig rart i at han var behagelig at være i nærheden af. Hun følte sig både roligt og afslappet i nætheden af ham.

Hun grinte lidt over det han sagde. Hun tog sine høre telefoner frem "derfor har jeg dem her!" grinte hun lidt. Hun smilede og slappede af. "Ellers går jeg tur.. Eller.. Sidder på biblioteket" det sidste kom med et grin. Hun var ikke selv god til larm, men hun havde intet valg.

"jeg ville virkelig gernd bo et sted med mere privat liv... Men jeg har ikke råd, og mine forældre vil ikke betale" sagde hun roligt og trak på skulderen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Fre feb 19, 2016 3:03 pm

Han smilede til hende, det var da rat at der var nogen i dette århundred der ikke var overfladisk  Han tænkte tilbage på de gode gamle dage, hvor man ikke tænkte på hvordan den anden så ud, den gang det ikke var vigtigt. “ Det er en skam, men det er jo folks eget valg om de er ligeglade med personligheden” mumlede han

Han kunne ikke lade være med at grine da hun tak hovedtelefonerne frem, de var også et af hans mest nødvendige redskaber, han kunne ganske enkelt ikke leve uden dem. ”Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine hovedtelefoner, jeg tror jeg ville være blevet sindssyg for længe, længe siden hvis jeg ikke havde haft dem” og dog det var jo en rimelig ny opfindelse, men han havde nu altid holdt meget af musik.

”Det er da træls, hvis det er dem der vil have at du skal være her, burdte de da i det mindste sørge for at du har det godt. Ikke at det her ikke er godt, men hvis det påvirker dig så meget, skulle man måske finde en anden løsning”        
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Lør feb 20, 2016 8:19 am

Hun grinte lidt af ham. Ja han ville nok være gået amok hvis han boede et sted som her! Der var meget lyt, og der var ikke voldsomt meget plads. For hende havde det også været en omvænning! Hjemmefra var hun vandt til et vætelse der var mere end tre gange så stort! Så dette lille værelse var jo for hende ikke ret meget andet end et pulterkammer.

Hun trak på skuldrende over det næste han sagde. Ja de kunne i det mindste sørge for at hun havde det godt mens hun var yer, men det var jo ikke meningen med hendes ophold her. Hun så på ham "som du sikkert allerede nu kan fornemme, så er min familie temmelig... Kompliceret" hun så lidy ned og rodet med hendes trøje kant "jeg har jo heller ikke sagt jeg ikke syntes det er fedt at være her... Men jeg tror godt de ved det" hun vidste at de var klar over det. At de var klar over hvorfor hun aldrig ringede til dem og fortalte om sin dag. Hun hørtr kun fra sin ene bror, de to havde altid haft det godt sammeb, og var der noget hun havde brug for at tale om var det ham hun gik til. Hun sad et kort øjeblik, i sin egen trist verden.

Dog rystede hun det hurtigt fra sig, og så på ham med et "modigt" smil. "når!.. Nu ikke mere snak om min skøre familie" grinte hun selvom det jo egentlig ikke var særlig sjovt! Men hun ville ikke sidde her og læsse af på ham! Så godt kende hun ham heller ikke, og hun ville ikke belaste ham med den slags! Slet ikke!

Hun lænede sig lidt tilbage i sengen og så på ham. "der er noget jeg er nød til at spørge om... Du fortalte at din ven.. Uh. Altså.. Ham du mistede.. At han blev....du ved.. Med et sværd?" orh hun havde det virkelig dårligt med at gave i det her, men det var jo slet ikke der hun ville hen. "altså det jeg ville spørge om var.. Hvis der var sværd.. Hvornår vat det så? Altså jeg mener hvor gammel er du egentlig?" spurgte hun undrende. Han måtte alligevel være gammel...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Humør : Is it even worth it?
Fag : Psykologi og Kunst
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    Søn feb 28, 2016 12:55 pm

Han havde ikke noget imod at høre om hendes familie, men han kunne godt se på hende at hun ikke brød sig synderligt meget om at snakke om dem, så han lod det ligge.  Hendes spørgsmål kom ikke ligefrem bag på ham, de fleste blev nysgerrige når sådan nogle ting blev bragt på banen. ”Jeg har ikke helt styr på de, for at være ærlig. Men jeg har vandret på jorden meget længe… Og jeg har ikke holdt styr på tiden, men jeg kan fortælle dig at det gamle Grækenland var ret fantastisk” han smilede ved mindet, det var gammelt og svagt, men bragte ham stadig meget glæde. Den gang havde han ikke anet noget om hvad han var, han havde bare været en almindelig dreng. ”Eller fantastisk hvis du var en mand, jeg kan ikke forestille mig at kvinderne havde det så sjovt igen” de kom jo næsten aldrig uden for en dør. Han huskede hvordan hans søster havde måtte blive tilbage når han og hans brødre tog af sted.
 
Min broder fra en anden tid, ham jeg skulle beskytte, det var en gang i middelalderen." Han trak på skulderne, han havde brugt de sidste mange år på at komme over tabet af hans bedste ven, og han havde ikke så meget imod at tale om det som før i tiden. ”Det er en af grundene til at jeg ikke har valgt historie, jeg kender allerede til det meste, og har også deltaget i meget af den, at det at læse om den ikke er så spændene som det kunne være.” han elskede myter og gamle sagn, fra gamle religioner, men havde ingen ide om hvorfor.
 
   
”Hvor gammel troede du jeg var?” spurgte han, de fleste dannede sig jo altid et indtryk, også selv om de havde tænkt sig at spørge om det. Det var jo en naturlig refleks at danne sig et indtryk når man mødte nye mennesker, der af det berømte førstehånds indtryk, alle var så besatte af.         
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Nyt bekendskab! - Dylan    

Tilbage til toppen Go down
 
Nyt bekendskab! - Dylan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Biblioteket-
Gå til: