Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Honestly, I thought you were dead... ~ Elena

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Honestly, I thought you were dead... ~ Elena   Man dec 07, 2015 8:42 pm

Outfit: !!Clik me!!
Tid:  Omkring middag
Sted: Athena akademi – gangen til klasselokalerne
Omgivelser: Elever og lærer på gangene og i klasse lokalerne.
@Elena

Monique bevægede sig roligt gennem mængden af elever og lærer der alle syntes at skulle i den modsatte retning af hende. *Gud hvor er det irriterende!* tænkte hun da en eller anden fyr med slikhår skubbede til hende på vejen forbi. Hun overvejede kraftigt at gå all in vampyr mode og skubbe alle til siden, men i stedet trak hun vejret og forholdte sig i ro, hun havde overlevet så længe hvis hun mistede besindelsen på grund af nogle få elever på gangen, ville det ganske enkelt være pinligt.

Hun gik videre, skruede højre op for musikken i hovedtelefonerne for at overdøve de mange stemmer der talte i munden på hinanden. Hendes næste time var kemi, det kunne hun klare, hun krydsede fingre for at de skulle lave forsøg og ikke lærer om formler hele timen, hun havde brug for at koble af, ikke tænke, men bare handle. Hendes tanker var pludseligt et helt andet sted end hendes krop, hvilket resulterede i et sammenstød med en dør der blev åbnet lige som hun gik forbi. Hun lå på gulvet og sitrede op i loftet i nogle sekunder mens hun prøvede at få billedet til at stå stille igen. Som om nogen havde trykket på en knap samlede de andre elever, der for få øjeblikke siden havde selv havde skubbet og puffet til andre for at komme videre, sig omkring hende. Normalt havde hun ikke noget imod opmærksomhed, men nå det var fordi hun så dum ud kunne hun godt være foruden. Hun satte sig op, langsomt for ikke at gøre hovedpinen værre, og så sig omkring mens hun mumlede ”Passér gaden, der skete ikke noget” *er det ikke det de altid siger i gamle film?* tænkte hun mens hun langsomt kom på benene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Honestly, I thought you were dead... ~ Elena   Man dec 07, 2015 9:53 pm

Påklædning


Det var faktisk ikke så tit igen at hun underviste, men når hun gjorde - så gav hun så sandt også alt hun havde. Elena var lære i besværgelser på akademiet. Mange vidste slet ikke hun var blanding, mange troede hun døde for længe siden. Dog efter hun fandt ud af hendes søster Rebekah underviste her, valgte hun at søge ind selv. Ingen turde rigtig at sige hende imod alligevel, da hun viste hvor stærk hun var. Selvfølgelig ikke stærkere end alle, men den tanke legede hun en del med. Hurtigt i sine egne tanker blev hun smidt tilbage til virkeligheden da der pludselig var en trafikprop midt på gangen. Irriteret mumlede hun lidt for sig selv til folk begyndte at gå igen.

Der var mange mennesker, væsner her i forhold til, hvor hun havde været for 100 år siden. I en anden verden uden andre væsner, sendt til fængselet for at have misbrugt sine hekseevner til at forvandle sig til et monster. Hendes moder havde selvfølgelig gjort dette, men de havde nu heller aldrig kunne enes med hinanden. En mumeln skar igennem hendes skarpe hørelse.
"Du burde se dig lidt for, du skulle nødig skade dit kønne ansigt." Kom det kækt fra Elena af, som stillede sig med hovedet vippet let på højkant. De havde ikke rigtig set hinanden siden før Elena blot var en normal heks. Men det var ufattelig længe siden alligevel!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Honestly, I thought you were dead... ~ Elena   Tirs dec 08, 2015 11:33 am

Monique missede med øjnene da hun så hvor stemmen kom fra. Hun havde ikke set eller hørt fra hende i, kun gud vidste hvor lang tid "Elena?" spurgte hun vantro, det kunne ikke passe. Hun var, næsten, sikker på at den Elena hun havde kendt var død for længst. Hun havde savnet hende utroligt meget, hvordan kunne hun stadig være i live? Hendes ansigt lagde sig i sine normale lettere sarkastiske folder og smilte til sin gamle veninde ”Jeg troede du var død. Hvad har du lavet i alt den tid?” Elena havde været den sidste hun havde regnet med at møde på akademiet, men skæbnen var en underligt størrelse.

De andre elever og diverse lærer begyndte langsom at bevæge sig mod deres mål igen. Alles opmærksomhed lagde sig igen på dagens næste opgave; at nå til time til tiden. Pludselig virkede kemi mindre vigtigt, hun havde mest af alt lyst til at pjække, så hun kunne få snakket med sin veninde fra fortiden. Hun så på den kønne heks ”Stå dog ikke bare dér! Kom og giv mig et knus” hun blev overvældet af følelser over at se Elena igen, men hun lod det ikke vise på sit ansigt, *Var der ikke noget med at hun kunne læse mig som en åben bog?* tænkte hun og forsøgte at huske tilbage på fortiden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Honestly, I thought you were dead... ~ Elena   Tors dec 17, 2015 9:20 am

Monique der sagde hendes navn spørgende fik hende til at smile skævt. "The one and only." svarede hun med hovedet vippet let på skrå, hvorpå hun krammede sin længe savnede veninde. Det havde været en svær tid uden Monique, og hun havde hadet hvert eneste sekund af det. Selvfølgelig kunne hun se Monique var glad for at se hende. Øjnene var sjælens spejl, så det vr ikke særligt svært for Elena at læse Monique.
"Hvad siger du til at tage dagen fri, og smutte ned i byen?" Spurgte hun. Så måtte hends elever køre freestyle, faktisk kunne hun lige nu ikke være mere ligeglad. Monique betød alt for hende, så selvfølgelig ville hun vælge hende frem for sine elever. Elena kørte en hånd igennem sit hår og trak på smilebåndet i et skævt smil.

Elena tog Moniques hånd, og de blev usynlige for de andre elever og lære. En af Elenas små tricks, så de kunne snige sig ubemærket igennem akademiet. De ville selvfølgelig kunne se hinanden, der bare ingen andre kunne se dem eller høre dem. Hun lo let imens de forsvandt ud af hoveddørene. Der slap hun den lille besværgelse over dem, og kiggede Monique i øjnene.
"Kender du nogle gode steder? Jeg kunne godt bruge en lille snack." Smilede hun skævt og lod blodårerne komme frem med de røde øjne. Monique vidste ikke, at Elena var halv pureblood - dette var en ting hun skulle snakke med hende om. Hun lod blodårerne trænge ind igen.
"Vi har en hel del at snakke om." Sagde hun med et kækt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Honestly, I thought you were dead... ~ Elena   Tors dec 17, 2015 9:23 pm

Monique nikkede til sin venindes tilbud ”Lad os komme af sted” smilede hun. Da de kom udenfor og Elena gjorde dem synlige igen fik hun kuldegysninger ”Du ved godt at jeg synes at det er underligt at være usynlig” mumlede hun trak et lille spejl frem fra en lomme i sin taske, hun havde aldrig brudt sig om skrønen om at vampyrer ikke havde et spejlbillede, for hvis hun ikke kunne se sig selv, hverken på billeder eller i refleksioner, var hun så overhovedet virkelig? Hun havde brugt langtid på spekulere over om at man kunne eksistere så længe at man til sidst ville blive ét med bagrunden eller noget i den stil. 

”Tjo, vi kunne tage ned i byen til den her lille café … Det må du nok ha’ lov at sige! Hvad i himlens navn er der sket med dig!?” hun så vantro på sin veninde, hun havde ikke været vampyr sidst de mødtes, havde hun? Nej, så ville hun jo heller ikke ha’ kunne gjort dem usynlige. Hvad i alverden foregik der. Pludseligt føltes det lidt som om at nogen stod og slog på hendes pande med en hammer, eller noget der mindede om det. ”Hvordan kan du være vampyr når du kan bruge magi? Og kan du lærer mig det?” det var noget underligt noget, og når det kom fra en som Monique sagde underligt meget, hun havde set en del underlige ting gennem årenes løb, men en vampyr der kunne trylle var dog ikke en af dem, ikke før nu…
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Honestly, I thought you were dead... ~ Elena   

Tilbage til toppen Go down
 
Honestly, I thought you were dead... ~ Elena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: