Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Nicolae Ardelean
 
Zitora
 
Fie
 
Viktor
 
Cain
 
Avalon
 
Elian
 
Reign
 
Sam
 
Statistics
Der er i alt 425 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tristan

Vores brugere har i alt skrevet 22328 indlæg in 1730 subjects

Share | 
 

 Fly or Fall. Make your choice - Troye

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Fly or Fall. Make your choice - Troye    Man dec 07, 2015 7:22 pm

Sted: Athena Akademiet - Drama Klasselokalet.

Tid: 21:52

Vejre: Klar natte himmel.

Omgivelser:

Lyden af de få stadig vågne studerende, som ikke er et natte væsen. Træsker langtsomt tilbage mod deres soveområder, mens andre studerende stadig har deres aften kurser. Få bruger denne herlige dag, til at studere stjernerne, mens andre finder inspiration til at skrive musik, kunst, teater og andet 'romantisk' fagligt for sit fag.

@Troye

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Musikken, som bliver spillet:

Lyden af klaverspil fra drama lokalet, kunne nemt høres fra gangene. De lette noder, som stille lader sig udfolde i rummet og runge ud langs den lange korridor af forskellige faglige lokaler. Følelsen af en lettere 'ro' over nattens buldrende mørke. Ved kun nattens lysende fuldmåne, som lader sit 'smil' ned til drama lokalets glasvindue, der stille lader sig skinne igennem og ned på sceenen. Som en form af 'naturligt' belysning i klasselokalet.

Inde i rummet sidder Joan, ventende på at hans drama lære dukker op, så han kan få sit aften kursus i drama og hvordan folk oplever 'teateret' og om det er lige så godt, som da han selv oplevede i det ved 'Teatro La Fenice'. Før det kendte operahus brændte ned til grunde ved den anden brænd. Hans øjne var lukket, mens han lod musikken fortsat spille, til trods for at han havde ingen fornemmelse om der overhovedet var andre i klassen end ham selv, som stille lod sig dukke op eller om de havde bravet igennem. Uanset havde Joan fortsat sit spilleri, indtil melodien lod sig færdig gøre og han ville der efter vende sin opmærksomhed, mod vedkommet som enten havde spurgt om hans opmærksomhed eller lyttede i stilhed. Alt efter hvad man selv ønskede at ytre sig.

Hans påklædning bestod for det meste af en let sort T-shirt der markerede brat hans figur og et par lette løse bukser, som til trods for at være løse, strammede stadig en smugle, hvis han spændte sine lår muskler. Klaveret, som han spillede på og gjorde det muligt for at han kunne ligge og udfolde disse toner var en Yamaha, som ofte var kendt for 'ekstra' effekt og detailjer til klaver spillet.
Tilbage til toppen Go down
 
Fly or Fall. Make your choice - Troye
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: