Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Rosanna
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Man dec 07, 2015 4:33 pm

tidspunkt: 18:21.

omgivelser: Baren Late Night, med folk da spiser, og tyller øl i sig, håndværkere og den slags, så vel som en gruppe i læderveste med et rocker navn, og ellers bare de ansatte.

følge: 2 medlemmer fra Hoxton Mobben's enforcer gruppe, begge varulve på de 30 år.

tøj: lette kamp støvler fra LandRover, britiske militær bukser, en ærmeløs tshirt og en lædervest med Hoxton Mobben over ryggen, med deres mærke i midten og ordet Downtown London i bunden, det samme har de 2 varulve da med Bjorn.

Bjorn havde været i skole hele dagen, men havde fået et opkald fra Alfie og Conall, 2 britiske Hoxton Mobs enforcers, som var venner med Bjorn, og han gik bare i skole, passede sine timer, selv om skolen var opmærksom på han's stigende mangel efter skole, hvor han kørte ind til byen, for og hænge ud med sine gutter fra Hoxton Mobben, men de lavede ikke noget kriminelt, de havde bare haft snakket om at åbne en bar, så han kørte afsted, for at mødes med sine brødre fra fortiden, iført sit kluns, dog ubevæbnet, og ganske lovligt, da det ikke var ulovligt og køre med rygmærke, trods da var mange stærke kriminelle relationer til banden, dog gik det stille og roligt.

han mødtes med dem ved 17:30 tiden ca, hvor de havde parkeret deres Harley'er foran Late Night Baren, for at give hinanden brohugs, og brofist, imens de snakkede sammen, for at kigge på, da det begyndte og små dale med regn, gik de inden for, efter at have dækket deres maskiner til, skulle nødig komme rust på deres babys, og de gik ind, bemærkede 5 gutter med læderveste, med rivaliserede rygmærker, de tog sig ikke af det, for at sætte sig i det andet hjørne, imens en ung tøs, Daisy, kom over og spurgte hvad de skulle have, hun fik et kys på kinden og klask i numsen af Bjorn, for at hun satte sig på han's skød, og gav ham et kys på kinden, han præsenterede de 2 store muskel varulve af et par mænd, ved navn Alfie og Conall, de bestilte nogle øller og noget fish'chips, som hun sagde de strakts skulle få, og de satte sig til og snakke om den bar Bjorn ville åbne, hvis han fik det igennem, dog snakkede de detajler imens, deres øl kom på bordet, og hun fik en 20 pund sedl af Alfie, og de sad stille og drak deres øl, for og se de 5 gutter bevæge sig imod dem, og Alfie sukkede, for og rejse sig op og forklare dem da de kom nærmere ,at de ikke var her for og søge problemer, men før han fik sagt mere, fik han en knytter i ansigtet, som fik Conall og Bjorn til og springe op, og Bjorn løftede den ene af de 5 op ved benene, for og hamre ham i gulvet som en pro MMA'er, og det gik helt amok, Bjorn, Alfie og Conall, kastede rundt med de 5 gutter, sparkede, slog, nikkede skaller, hamrede med albuerne, knæ, det var det rene vold's drama på baren, imens Daisy var igang med og ringe til politiet da hun havde set hvem da startede det, men da ville gå tid før politiet dukkede op, dog så Bjorn, at en af de 5 gutter havde trukket en lille sølv dolk, som kunne volde stor skade på de 3 varulve, nok var de enforcer's, men de var ikke udødelige, og gjorde sig klar til og fare på de 5 igen, sammen med Conall og Alfie da der skete noget, fra en ukendt vinkel.

// håber det kan bruges Smile
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Man dec 07, 2015 5:30 pm

Joan havde forberedt sig grundt til at skulle optræde igen på baren. Han havde tidligere haft en fantastisk oplevelse og oven i købet mødt en sød tøz, ligesom Daisy som overtalte hende til at få hevet Joan med, da hun havde spottede sidste gang at han passer på hendes stamkunder, hvis nogle generede dem. Dog var Joan stadig musiker og tidligere trænnede soldat fra anden verdenskrig, for at være grænsevagt mellem Danmark og Tyskland. Til trods for det var for modstand bevægelsen, men ikke desto mindre, havde han stadig sin gamle hånd pistol fra den gang, som han altid bar i sin skuldre taske. Han havde dukket op i baren og stille begyndte at spille noget passende roligt musik klokken 16:00 og nyd noget coldplay, Disturbed, Nightwish og de værse sange, som folk forslog fra baren. Der iblandt ofte Joe i baren, som råbte op ''Spil den der med slayer'' kom et par få gange, som ofte fik folk til at grine lidt.

Joan drejede øjnene, da de første par 5 gutter havde dukket op, med rygmærker på sig og tænkte at så længe de ikke forvoldte skader, ville han ikke brokke sig. Dog et par timer efter, dukkede der 3 store gutter op. Det så ud til at en af dem, blandt de tre store brød, var fra skolen. Duften af skolens mad kunne nemt duftes fra hvor han var, men deres entré så ikke særlig fjentlig ud, men han forholdte sig stadig neutralt. Han begyndte stille at sætte sangen 'One Republic - Counting stars' på og var godt igang med den, indtil at han var nået midten af sangen, hvor han hørte de første par ord omkring at de tre store basser, blot var der for at havde en god tid, med noget at drikke til. Han sukkede kort og tænkte at han ikke ville blande sig, men da duften af sølv, blev skarpere rejste han sig op. Musikken stoppede brat og han havde trukket sin gamle companion og affyrede det første varsel skud ned foran foden på den første gut, som trak en sølvkniv, mens han nu stod, med en andenverdenskrigs pistol i hånden. duften af sølv og coldjern kunne dufte fra dens løb og trægulvet, hvor han affyrede det første varsels skud, som ramte nær foden ved få cm fra den ene rygmærkede af de 5.

''Så stopper i kræft helvede! Jeg er ikke her for at passe børn! Skal nogle af jer slås så er det udenfor!'' Hans stemme var hård og lyd kræftig af en gammel tysk accent, mens hans øjne stirrede på de 5 folk, med rygmærket. Han stod klar til at ligge an til at afyre endnu et skud, som ville pacifisere den første person der trådte imod ham. Han stod klar og forberedt i hans gamle militær position. Våbnet, ved en erfaring ekspert eller velstuderende, ville man vide at det var en Luger pistol, som ofte gav et større 'impact' og precission. Hans øjne var kolde og kynisk og virkede ikke til at holde sig fra at tage disse folk's liv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Man dec 07, 2015 7:50 pm

Bjorn havde lyttet til musikken det meste af aftnen, han syntes det lød godt, men han var mere til slipknot, rammstein, den slags, men det var da godt alt i alt, men da han bemærkede pistolen, en luger, så vel som braget fra pistolen, valgte han og klappe Alfie og Conall på brystet, for og trække dem tilbage, så vel som de 5 gutter, da trak sig væk, og vendte sig alle imod den fremmede mand, de 5 gutter så på hinanden, og blev enige om det ikke var det værd.

de 5 gutter var på vej ud af døren, så sig tilbage, kneb øjnene sammen imod manden med den tyske stemme, for at lukke døren efter sig, og Bjorn, sammen med Alfie og Conall, holdt skarpt øje med den fremmede bevæbnet mand, de skævede til hinanden, usikre på hvad de skulle stille op med manden, for de snakkede sammen på et gebrokkent irsk, hvor efter Bjorn sagde med sin bruske, kræftige britiske accent ''mange tak for hjælpen, selv om det er ulovligt og bære skydevåben på en bar'' han sagde det som en venlig påmindelse, hvis Gaia's politi var på vej, og dem sku man ikke lægge sig ud med, ligegyldig hvem man var, de var nogle fuckt i hovedet pansere, men de vendte tilbage til deres bord, for og tage en tår af deres øl, hvor efter at Bjorn gik op til gutten, for at lægge en 10 pund seddel, på bordet, han sagde roligt ''vi værdsætter virkelig hjælpen, vi kom ikke for og slås, men og planlægge vores bar, så ja'' han smilede roligt, for og gå tilbage til sit bord, hvor en forskrækket Daisy kom med deres mad, og spurgte om de var okay, de smilede og nikkede, så vel som hun gik over til den fremmede mand, og spurgte om han var okay.

// håber det kan bruges Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Man dec 07, 2015 8:33 pm

Joan så over på de 5 mennesker og et svagt smil dannede sig på hans læber i det de var på vej ud af døren. Da de vendte sig rundt for at se på ham, havde hans øjne skarpt holdt øje med dem og en svag 'aura' kunne sikkert fornemme omkring at Joan var overnaturlig. Hans øjne gled på Bjorn og hans venner og et svagt smil dannede kort og forsvandt igen. Han trådte over og placerede sin pistol i det hemmelig rum i sin taske. Han spottede pengene, som bjorn lagde og smilede svagt. ''Jeg takker for din bekymring. Forresten navnet er Joan.'' sagde han kort og stille rejste sig og tog pengene og lod dem i Daisy's retning. ''Det er det svært for dem at kunne anholde en militær officer, som udvæksler varsels skud.'' sagde han kort og gav et kort og kækt smil hvor efter han gik i retningen af Daisy, som så ud til at være på vej mod ham.

Hun fik pengene i hånden, samt de ekstra penge han havde tjent for at optræde, forklarede han kort at det blot var et beløb hun beholdte, for skaden han havde forvoldt. ''Du må undskylde det med trægulvet. Men min løn her fra idag og dette burde dække det. Hvis ikke, så ligger jeg gerne mit firma til at sponsere en hver skade jeg har forvoldt her i aftes.'' sagde han hurtigt, før hun overhovedet nåede at spørge ind til hvordan han havde det. Kun ved en svag lettelse fra hendes skuldre blev fjernet, da hun havde hørt at Joan nævnte at han havde været officer, hvilket betød at han havde i teori rettigheden til at bære våben.

Han begyndte at træske over til hvor han havde affyrede sit skud. Han knælede lidt ned og så for at se hvor stor skaden var. Det så ikke så slemt ud, men måske skulle han havde gjorte det uden for? skidt pyt. Sket er sket. Han rejste sig op og så over til Daisy. Hun så ud til at træde over til Joan og skulle til at se på tingen selv og smilede svagt, som en bekræftelse omkring at alt nok skulle gå. Han gik der efter over til klaveret og samlede sin taske op, hvor efter han gik i retningen af Bjorn. ''Forresten, tillader i at jeg joiner jer fine herre i aften? I lyder til at være nogle.. Interessante fyre, af specielt duft.'' Et svagt smil dannede sig på hans læber, mens han så på bjorn. Han kunne tydeligt dufte en 'alpha' af en varulv nær ham og han var bestemt glad for bjorn's bekymring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Tirs dec 15, 2015 2:09 pm

Bjorn, Alfie og Conall havde bemærket den svage aura om den fremmede, og ud fra duften, en ukendt race, sikkert blandet, men de var stadig mistroiske, man vidste aldrig med fremmede væsner, nogle gange var de så gamle at tiden's tand havde gjort dem gale, han så dog vedkomnet, som præsenterede sig som Joan, Bjorn svarede roligt ''Bjorn Munson, dette er Alfie og Conall'' han pegede på de store varulve, dog da han sagde han var hær officer, sagde Bjorn tænkende ''at bære våben fra hæren, er ulovligt i ikke i aktiv tjeneste eller krig, og affyring af våben straffes med 20 til 30 år's fængsel i teroien, men det skal jeg ikke blande mig i, jeg kommer fra et helt andet miljø'' han smilede stort som en glad vovse, på trods af sin store størrelse.

Bjorn bemærkede Joan's gestus, som gjorde den store varulv mildere stemt, han hørte ordene, men sagde intet, udover hvis Joan kunne mærke på dem, så var de mere rolige, men da han hørte ordet firma, så han nysgerrig over på Joan, som fik dem til og snakke til hinanden på irsk kort, tænkende i ansigterne.

Bjorn og de 2 andre havde sat sig ned, og begyndte og spise deres fish'chips, imens de drak af deres fadøl, dog da de hørte Joan, så Conall og Alfie nysgerrige på Bjorn, som uden tøven sagde roligt ''du skal være velkommen, Mate'' Mate var slang for kammerat, så vel som buddy eller butt, han sagde til Daisy at hun sku bringe en fadøl til Joan, og imens spiste de roligt videre og drak af de store fadøl, til Joan satte sig ned, dog så Bjorn nysgerrig på ham, og sagde roligt ''så du er hær officer? din accent er tysk.. så du er tysker, eller?'' Bjorn's egen stemme var tyk britisk, da rollende på de rette bogstaver, så det var stort set ren tyk britisk, han sagde også til Joan ''mig, Conall og Alfie sad og snakkede om at åbne en bar, du ved, en rigtig britisk pub, har i Gaia, kaldet The Wolf's Den, og vi sidder og udarbejder detajlerne, og vi tænkte det måske kunne være i din interesse at være støtte til os, sammen med vores egen sponsere, The Hoxton Mob? jeg prøver og føre en lovlig forretning, og tænkte, en britisk bar, hvorfor ikke?, live musik her og der, og ellers bare noget rock musik, masser af fadøl, britisk pub retter, god whisky, og skønne servitricer, sådan rigtig britisk indretning, hvordan lyder det?'' han så roligt på Joan, hvordan han ville reagere, da The Hoxton Mob, var Storbritannien hårde mafia gruppe, hårdkogte kriminelle, ex soldater, så vel som privat militær, udførsel af våben salg, ulovlig sprut, stoffer, hele baduljen, nogle rigtig grimme karle, og hvordan Joan reagerede, var op til ham, men han kunne lige så godt lære sandheden anyway, han havde jo selv været ærlig over for varulvene, og det var ikke ulovligt og åbne en bar, så da lå intet i det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Ons dec 16, 2015 1:31 am

Joan stille så på Bjorn og smilede svagt over hans kommentar omkring fængsel, men sagde intet udover at trække kort på skuldrene og stille fortsatte det han skulle nå med servetricen og der efter satte sig hos dem efter at de tillod. Da bjorn spurgte om Joan var tysker, smilede han svagt og rystede kort på hovedet. ''Dog ikke, er oprigtig Saxon, den gang det eksisterede'' sagde han roligt, som var det intet, mens han observerede hvordan Bjorn og hans venner ville reagere.

Han lyttede interesseret omkring deres tilbud om at starte en ny bar. Han nikkede ganske interesseret, mens han stille så på de to andre store brød. ''Jo, det lyder ganske interessant. Før jeg kan love noget konkret, skal jeg jo først vide de mindre papir dele. Både hvilken omsætning og generelt hvilken omlægning i har at gøre med. Hvor stor en kunde strøm, som kommer forbi jeres bar, for at optimalisere mængden af kunder der vil dukke op. Samt også at baren skal sikre at holde i generationer, frem for små 10-20 år. Der efter skal vi også se hvilket brand i ønsker til jeres firma, så jeg er sikker på at det er nemt og simplet for jeres kunder, da jeg personligt kan fornemme at det er noget, som i har nok tænkt over længe.'' Han smilede svagt og stille lagde hånden på kruset med øl og tog en slurk. ''Hvis det er, kan jeg prøve at trække på et par kontakter jeg her i US og derved prøve at forhøre dem om de kan kaste et par soundtrack, som de har brug for cirkulere og reklamere. Det bliver godt nok inde for rock, metal, heavy metal, Growling også selvfølgelig er der chance for en ny katagorie, som kaldes Baby Rock, som dukkede tidligt op i Japan.'' Hans stemme var roligt og han tænkte at metal og rock var deres smag, så han kunne måske forhøre et sammarbejds firma, som sikkert nok kunne hjælpe denne butik frem, samt at Joan muligvis nok kunne kaste et par gode ord for dem. ''I skal dog nok forvente at de ønsker noget igen. Det kan fx. være ved reklamationer eller diverse udstillinger af deres brands og andet.''

Han tænkte kort hvordan George fra sit sammarbejds firma ofte nævnte ''En sand virksomheds-mand, lader sig aldrig hovere over sine medarbejder, men leder dem frem til at opnå det samme, som man selv har.'' han smilede kort over George og stille så på dem, for at kort vudere hvad de havde af tanker omkring de ting han nu havde nævnt omkring det man skal huske på. Da han tænkte at lokalisering og det geografiske område de nu havde valgt. Ofte var det de allerede vidste, samt også mængden af reklamer og PR de skulle sætte igang, for at starte en mindre mængde stamkunder, for at sikre bixen ikke lukkede lige så hurtigt, som de satte den op.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Fre dec 18, 2015 3:43 pm

Bjorn lagde mærke til at Joan ikke svarede, men det tog han sig ikke af, han ville bare være flink, så stille og roligt, men de så nysgerrige på Joan, da han sagde han var saxon, en gammel udgave af en englænder, eller britte, og de så på hinanden, for at sige på en tyk flydende britisk ''jamen, så velkommen til vores bord, broder!'' han fik et dunk i ryggen fra den kræftige hånd.

Han lyttede roligt til Joan, for og tænke over det, og han svarede roligt ''papirene sørger jeg lige for, Alfie, ringer du til Jessie?'' Alfie nikkede og rejste sig op, for og gå ud og finde sin telefon frem, imens sagde Bjorn roligt ''angående kundestrøm, vil vi ligge den midt i det hele på gågaden, på et hjørne, hvor de fleste går forbi, sån ikke for tæt på andre konkurenter, men tæt nok på til at få gode kunder, så det skulle ikke være et problem'' han tog en slurk af sin øl, og spiste noget af sin fisk, for og tænke lidt, og svarede så ''baren skal gerne holde i meget lang tid, så jeg kan sidde som en gammel hund, og se mine børnebørn bestyrer baren hvis de vil, eller nogle af mine gutter's drenge eller tøser, det må tiden vise sig, men den skal holde længe, som et minde om en god ting jeg gjorde for folk'' han smilede roligt, og tog en tår af sin øl, og rystede på hovedet ved den kolde bitre øl, og knurredet som en glad hund, han så på Joan og sagde roligt ''angående brand, vil vi lave noget gammelt britisk stilet bar, med et moderne twist, men ikke alt de der fancy svanse drikke, altså vi vil servere kolde ØL!, men også gode sprut vare, som irsk whisky, cubansk rom, og russisk vodka, som kan drikkes rent, eller blandes op med typisk cola, eller andet, men ikke sådan nogle totalt fancy drikke, altså kan hænde vi måske laver nogle særlige aftner, men nogle fancy britiske drikke, men det snakker vi stadig om, men dog en rigtig britisk pub, som dem hjemme i london, hvor jeg kommer fra og mine drenge'' han smilede roligt, han så på Joan, og svarede roligt ''det lyder også godt, men det skal heller ikke være noget totalt hårdt, selv om vi nok laver nogle forskelige aftner, men forskelige musik, noget med soft rock, baby metal, heavy metal, og så må de kunder komme afhængig af hva musik de nu vil høre, på de aftner, så, men sån ikke rap, eller hip hop, sådan noget gøgl, det vi sku for gamle til, men reklame er intet problem, eller at de vil udstille noget, gør ikke noget, så længe det ikke får min pub til og se totalt dum ud, ikke for og støde nogen, har bare set noget da slet ikke passede ind på en pub, men det kan vi altid finde ud af'' han smilede roligt, han sagde venligt ''er da andet du skal vide, Joan?'' han så tænkende på manden med et nysgerrig blik.

Bjorn så roligt på Alfie da kom tilbage, og Alfie sagde roligt, at nogle af deres folk var på vej med papirene, som viste bygningen de havde set på, detajlerne om de møbler de havde sørget for, men bare manglede sponsere til selve stedet, de havde også folk da kunne bygge for dem, ellers gjorde de det selv, forklarede Alfie, og imellem tiden sad de og spiste mad og drak øl, røg nogle smøger, og Joan fik også tilbudt smøger, imens de ventede.
lyden af motorcykler kunne høres, som blev parkeret ude foran, og yderliger 3 gutter i lædervest kom ind, med samme mærke på ryggen som dem, dog var de af lavere rang, og de hilste på Bjorn med dyb respekt som deres kaptajn og Alpha, og Joan fik samme respekt, simpelt fordi de kendte magt spillet i denne verden, dog fik Joan papirene med alle detajlerne som baren, drikke varer, ansatte samt deres fortid, møblering, musik, og alt andet.
alle ansatte havde en ting tilfælles, som var tilknytning til mafia'en, The Hoxton Mob, så vel som drikkevarer var klassiske pub drikkevarer, alle sammen typisk britisk, og møbleringer var gamle dags træmøbler på den fede måde, med tønde borde, og baren i hjørnet, med barstole med et pænt twist, og et køkken til og lave britisk mad til de sultne, et pool bord, og kunne leje kort spil, eller druk spil, gammel dags pub stil, men med moderne twister her og der.
alt sammen underlagt Bjorn, forhenværende kaptajn for den britiske mafia.
Bjorn og han's folk så forventning's fulde på Joan, om det var noget han syntes om.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   Lør dec 19, 2015 12:44 am

Joan lyttede og smilede lidt over Bjorns kommentar omkring at være en 'broder'. trykket imod ryggen, var lidt 'kræftiger' end ved Joan havde forventede, som fik ham til at rykke en smugle fremaf og en svag latter kom fra hans læber. Han lyttede og nikkede bekræftende og interesseret til hvad der blev sagt og nævnt. Lyden omkring papir arbejde og de værse problemstillinger, som bjorn og de 2 andre store fyre, forventede og ønskede fik Joan til at tænke tilbage til den gang han var med til at arrangere grøn koncert i danmark. Han smilede lidt over minderne og grinte svagt.

Han så over på Bjorn og smilede lidt. ''Måske en dag, kan vi arrangere det samme former for events. En kæde og forbund mellem de forskellige bar og kroer her i byen, for at skabe et fælles event. Saxon Concert. En concert for metal hoveder og musik elskere. For ikke at nævne mængden af øl og andet, som ofte bliver solgt på en concert. Danmark ofte holder sådan nogle events. Både for at sælge massere af alkohold og massere af nyestartende musik karriere, som ofte sammarbejder for at få et godt startende omdømme.'' Han smilede lidt og tænkte at denne ide, kunne de tre store basser nok bruge. Han lyttede til Bjorns ord da han kom ind på at baren skulle holde til hans børne børn og at han ville se den fortsætte. Hvilket ofte var tegn på at han havde indebrændt interesse for det. Måske en drøm, om at sikre en fremtid? Dette ofte skabte gode muligheder, men også usikre situationer, da børnebørn og generelt generations skift ofte gjorde det problematisk for at sikre at butikken ikke gik i forfald. ''Bjorn, hvis det er. Stille jeg mig gerne, som sidste løsning hvis ingen af jeres kommende børnebørn ønsker ansvaret for baren, som en nødsituation i tilfælde af baren skulle stå uden direktør. Dog hvis nogle af jeres senere generationer ønsker overtagelse af baren og at han eller hun. Sikre baren køre, som smurt ligger jeg gerne ansvaret fra mig igen. selvfølgelig regner jeg også med at vi på et senere tidspunkt tager alt disse samarbejds muligheder på skrift.'' Joan kunne godt li bjorn. Han virkede, som en gut der godt ville havde at folk fik et godt afbillede af ham og måske lagde ham som et idol? Uanset havde han en hyggelig stemning over sig. Noget, som Joan bestemt ville til ligge baren, hvis bjorn ønskede at acceptere hans interesse i Bjorn's 'drøm'.

Han lyttede til Bjorns svar omkring Brand og musikken. At havde en traditionelt brittisk bar, med en moderne præg over sig var ofte et godt start. Dog vidste Joan også at mange andre konkurrenter ville finde dette inspirationelt, så han smilede svagt ''Bar ved sådan nogle, ofte bringer andre rivalers interesse. Ved at danne en kæde, kan i sikre jeres rivaler ikke overskrider alles kundeindsamling, samt også at skiltet og logoet for jeres bar, kommer til at spille en udfordrende rolle. Måske finde inspiration ved nordisk mytologi. Inde under Fenrir, også kendt som Fenris ulven.'' Han smilede lidt og tænkte at dette måske kunne bruges til kreative idear om indretningen for dem. Både for at danne den røde tråd i deres bar navn og hvordan de ønskede at indrette baren.

Da bjorn nævnte omkring reklamerne og hans bekymring smilede han roligt og køligt svarede. ''Bare rolig. Ofte når jeg tager kontakt til dem af mine, resultere det at de ved hvilken genre der er snakket om, samt også hvad der ville passe best for at sikre at barens interesse og deres går i sammarbejde. Da dette har vist i got og vel 30 år har været en større indtægt for begge parter. Tag fx. Nightwish. Deres pianist bedte jeg om at skabe et eventyr omkring deres fortællinger, den gang de startede ud og allerede nu har de skabt deres første video omkring et album. Før hen, optrådte de ofte i Helsinki, på forskellige bar og andre steder.'' Han var rolig og smilede lidt over den gang han engang lærte Thoumas, som lille at spille klaver. I sandheden tider den gang. Han så der efter rundt og smilet forsvandt, da flere folk kom ind. Han nikkede kort anerkende til dem og så hvordan de respektere ikke kun bjorn, men Joan selv. Dette var noget han bestemt skulle vænne sig til.

Joan lod ikke få sekunder til spilde. Han så allerede på papirene, som de første og tog gerne imod smøgen, som blot blev lagt til højre side af mundåbningen, med en hurtigt brug af sin lighter i hans inderlomme. Joan var ofte vant til cigarruter, så ved at få sådan nogle, var næsten en ren 'nydelse' og luksus. Han så på tegningen og stille tænkte hvad der ville være mest blik fang, som han der efter ville pointe ud for Bjorn. Både for at sikre hvordan man kunne styre kunde strømen, men også for at sikre at et konstant 'flow' ville kunne ligge i baren. Han så der efter hvor henne de ville placere badeværelset, som ofte var de steder hvor nako, drug dealers og 'andet' ville ligge deres 'cross' mens de var på badeværelset. Samt hvordan man kunne sikre at disse ikke skete. Hvilket Joan også pointerede, hvis toiletterne lå for tæt på udgangen eller et vindue. Han så der efter sikkerheden. Ikke kun rent brændmessigt, men også hvordan at Bjorn kunne sikre sine medarbjede i tilfælde af slagsmål, eller lokale bander. Da dette ofte var en sikrelse, som Joan kunne forstille sig bjorn ønskede. I mens alt dette forgik, ville Joan forholde sig så respekt fuld, som muligt. Både for at sikre at Bjorn kunne få en bedre forståelse af hvordan mulighederne ville kunne udfolde sig for ham rent praktisk og kvalitets, for at hans kunder ville modtage en professionel bar, som ikke kun fik lavet et 'slag' af velkommenhed, men også duften af gammel traditioner, med nymoderne indplantning i sig.

Da han så på listen af folk og deres forbindelser til mafiaen, sukkede han kort. ''Fusk og svindel, er en risiko. Hvis du vælger at alle dine folk, kommer fra en samme position, vil der være risiko for at baren vil miste sit omdømme. Omdømme og Kunde sikkerhed er ofte den vigtigeste essence. Kunden vil søge et sted for 'sanctuary' at være i sikkerhed. Ved at alle er fra denne institution, kan der være risiko for at bande krig kan opstå og din bar vil ligge ind, som slagmark og muligvis få skadet inventar.'' han sagde det koldt og kynisk. Som var det at han ønskede at være ærligt, som muligt.

Joan vidste at hvis disse folk, kom til at arbjede hos bjorn, ville det være en sandsynlighed for at Bjorn ville havne i klørne på mafiaen og derved blive en skakbrik i deres politiske magt kamp. For ikke at nævne der ville være sandsyndlighed for at der kunne risikere razia, Politi overvågning og 'andet' hvis mafiaen på et tidspunkt blev desperate nok og begyndte at trække på deres forretninger. Dog ville Joan være ærlig med bjorn, da han vidste at Bjorn virkede, som en der accepterede hans holdning, til trods for deres korte møde sammen. Han lukkede øjnene kort og tænkte hvordan man kunne sikre denne mulighed. Der efter smilede lidt. ''Hvis du vælger at arbejde sammen med vedkommet. Delt baren op i to. Wolf's Den og Fenris. Danner den op til en overetage, for VIP. Disse folk er specialt tilladte, som giver disse medarbejder, fra den special institution mulighed for at gøre deres arbejde i ro, mens Wolf's den forbliver den samme. Der vil blive lagt brandtrappe, for at sikre at uheldigheder, vil komme udenfor og derved sikre at hvis problemer opstår, vil Wolf's Den havde sikkerheds camera og Folk klar til at stoppe hvem end der prøver at ligge problemer. Bander, som sikkert vil ødelægge inventar, vil resultere i at de skal op til Fenris, som betyder de skal igennem et neutralt område. Altså Wolf's Den. Derved betyder det også at hvis de ødelægger jeres inventar, resultere det at deres medlemmer mister en værdifuld neutralitets jord og dette er ofte en situation få bander ønsker, da disse steder er gode forhandlings border. Wolf's Den kommer til at havde båse, til private samtaler i baglokaler, hvis det bliver til private samtaler, mellem bander. Dog vil det betyde at en bag dør er nødvendig, for at sikre at folk kommer ind og ud af forskellige indgange og derved formindsker ulykker, hvis mødet går af Lokí til.''

Joan tænkte at dette ville være den bedste løsning, for at sikre imod bandekrig. At gøre Wolf's Den en neutral jord og ligge Fenris, som en 'mafia' lagt del, som sikre at mafiaen ikke ønsker at trække Wolf's Den, som det første kort i hans laveste forretninger, i tilfælde de skulle trække jord fra sig for en retrette. Derved kan Wolf's Den også være perfekt forhandlings bord, som betyder at Bjorn kan forhandle ikke kun med Hox, men også med andre, for at sikre at hans bar kan blive en Succubus Club, i den forstand at han bliver lagt fuldt ud immunitet overfor bande krig, da dette vil resultere at en neutral bar, kan være forhandlings bord og et brud på dette vil resultere fuldt ud beskyttelse fra alle andre bander, som ønsker at forbeholde Wolf's Den, som deres forhandlings neutralitets forbund.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )   

Tilbage til toppen Go down
 
so you guys want problems? you get them, mate! ( Joan )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Baren, Late Night-
Gå til: